Wrocław !!:-) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-22, 15:47   #901
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Wrocław !!:-)

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
dziewczyny, a do ktorej dzis bedzie otwarty Pasaz?
Na ulotkach, które tam wczoraj rozdawali, było napisane, że czynne:
pon.-sob. 9:00-21:00
niedz. 10:00-20:00
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-22, 15:57   #902
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Na ulotkach, które tam wczoraj rozdawali, było napisane, że czynne:
pon.-sob. 9:00-21:00
niedz. 10:00-20:00
dzieki wielkie
Stary 2007-04-22, 16:48   #903
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Dziewczyny, czy któraś z Was robiła okulary w Fielmanie i wie jakie są warunki gwarancji? Cypisek mi wyrwał rączkę i chciałam oddać do naprawy, nie wiem czy mam za to płacić? Rok od kupna minie mi w sierpniu.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 17:43   #904
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Jak masz tą karte od nich to nic nie zapłacisz bo to jest to ubezpieczenie na rok, że nawet jak zgubisz to dostaniesz nowe. U mnie cała rodzina ma okulary z Fielmana ale nie pamietał zeby komus cos sie przydarzylo. Drobne poprawki robia zawsze od reki.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 20:37   #905
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Jak masz tą karte od nich to nic nie zapłacisz bo to jest to ubezpieczenie na rok, że nawet jak zgubisz to dostaniesz nowe. U mnie cała rodzina ma okulary z Fielmana ale nie pamietał zeby komus cos sie przydarzylo. Drobne poprawki robia zawsze od reki.
dzięki wielkie No to jutro idę do naprawy
Stary 2007-04-24, 11:29   #906
skimos
Zakorzenienie

A jutro....otwarcie Arkad
Dziś tam byłam i kończą już w środku, malują, dokręcają - na razie wszędzie brudno, ale w witrynach już się pojawiają pierwsze manekiny. Akwarium jest, sięga 2 piętra (od poziomu -1) z tego co pamiętam, ale nie ma tam rekinów tylko małe rybki (duuuuzio małych jybek )- chyba że nazywają sie rekinki czy coś w tym stylu bo ja się nie znam
Arkady - większe od Galerii, mniejsze od Pasażu. Ale wg mnie lepiej niż w Pasażu można się w nich zorientować

EDIT: Impersona, co za drapieżny av

EDIT2: Byłam i drugi raz. I...jednak są rekiny Mniej więcej półmetrowe, ale są wśród innych rybek

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2007-04-24 o 17:19
skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 17:42   #907
dreambaby
Raczkowanie

halo

a wiecie moze czy beda jakies promocje jutro w arkadach?
bo wybieram sie na zakupy i nie wiem czy warto pojsc, czy tez odrazu skierowac sie do pasazu

Hmmm?
dreambaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 18:35   #908
skimos
Zakorzenienie

Nie wiem, nic nie słyszałam o jakichś promocjach specjalnych

Stary 2007-04-24, 18:48   #909
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja pójdę obejrzeć rekiny <LOL>

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 19:01   #910
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

EDIT: Impersona, co za drapieżny av [/QUOTE]

Trzeba jakoś nadrabiać miną

Ja wysłałam 6 aplikacji do Pasażu Grunwaldzkiego wczoraj, proszę o kciukasy. Szukam intensywnie pracy, ale na razie dość wybrednie
Stary 2007-04-24, 20:06   #911
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość

Ja wysłałam 6 aplikacji do Pasażu Grunwaldzkiego wczoraj, proszę o kciukasy. Szukam intensywnie pracy, ale na razie dość wybrednie
Oczywiście trzymam kciuki Powodzenia
A później przyjdę do Ciebie na zakupy
Sunny Tiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 22:04   #912
dreambaby
Raczkowanie

dziekuje za odp

Impresona napewno ktos sie odezwie, caly Wroclaw szuka pracownikow

Sikoreczka chyba dolacze i tez poogladam rekiny ...
Stary 2007-04-24, 22:51   #913
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Pewnie, że wpadnę do Arkad Do Pasażu mi się nie chce, za daleko.

A co do spotkania, który był w piątek - było całkiem miło i sympatycznie... w trójkę Dziękuję Sunny Tiger i Sikoreczkę 111 za obecność!

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-24, 23:12   #914
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
a ja pójdę obejrzeć rekiny <LOL>
Sikoreczko nie poznałam Cię przez tą zmianę avatarka ! Śliczne zdjęcie

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86 Pokaż wiadomość
Pewnie, że wpadnę do Arkad Do Pasażu mi się nie chce, za daleko.

A co do spotkania, który był w piątek - było całkiem miło i sympatycznie... w trójkę Dziękuję Sunny Tiger i Sikoreczkę 111 za obecność!
Ja też się wybieram ale jeszcze nie wiem kiedy
Spotkanie trzeba powtórzyć niebawem koniecznie
Stary 2007-04-25, 12:16   #915
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Ja wysłałam 6 aplikacji do Pasażu Grunwaldzkiego wczoraj, proszę o kciukasy. Szukam intensywnie pracy, ale na razie dość wybrednie [/QUOTE]

Wszystkie trzymamy Na pewno sie ktoś odezwie. Byłam wczoraj rano w Pasażu - straszne tłumy, nie sądziłam ze przed 12 tyle ludzi będzie , masakra jakas - widzialam na kilku sklepach ogłoszenia ze poszukują pracowników.
Jak dla mnie to strasznie skomplikowany ten Pasaż, pokręcony jakiś, łatwo sie zgubić. A juz wyjazd z parkingu masakra , krążyłam chyba z 10 min. zanim udało mi sie trafić na bramki wyjazdowe i jeszce wcale nie napisali ze wyjade od strony ul. Grunwaldzkiej, dopiero przed sama bramką jak juz nie da sie zawrócić. Do tej pory nigdy na żadnym parkingu nie miałam takich przebojów.
Owszem sklepy są super, kilka tych z moich ulubionych , dlatego sie skusiłam ale teraz to sie dwa razy zastanowie czy mi sie chce tam jechać.

Uwaga donosze ze w Saturnie wiele rzeczy z AGD ma naprawde dobre ceny. Wiem bo porównywałam w kilku sklepach i wszystko tam wczoraj kupiłam, bo jeszce wytargowałam spory rabacik.

Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-25, 14:48   #916
skimos
Zakorzenienie

Podobno w multikinie w arkadach szukają ludzi do pracy

A ja dziś pierwszy dzień... i pierwsze starcie w walce o grafik - mam byc na pol etatu, a na pierwszy tydzien mi dali 37h

EDIT: UWAGA, właśnie dostałam sms od kierowniczki że (mam wolne ) ARKADY OTWIERAJĄ DOPIERO W SOBOTĘ.
Czyli że nadzór budowlany znowu zadziałał.

Stary 2007-04-25, 15:17   #917
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

EDIT: UWAGA, właśnie dostałam sms od kierowniczki że (mam wolne ) ARKADY OTWIERAJĄ DOPIERO W SOBOTĘ.
Czyli że nadzór budowlany znowu zadziałał.
uaa, niezły cyrk
Coś nic nie mogą otworzyć normalnie ostatnio
Stary 2007-04-25, 15:35   #918
magi81
Zadomowienie

Cytat:
Kciuki zaciśnięte
magi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-25, 16:17   #919
skimos
Zakorzenienie

W zasadzie to pierwotnie miało byc otwarcie 28.04, potem przyspieszyli no i i tak wyszło że 28.04. Jakby ten pośpiech był komuś potrzebny

Stary 2007-04-25, 19:43   #920
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Dziękuję dziewczyny za kciukasy Na razie się nie odezwali
Byłam dziś w Pasażu, podoba mi się zdecydowanie, chociaż po sklepach nie chodziłam, bo byłam z synem. Fajny plac zabaw jest na samej górze

Siupy z tymi Arkadami. No ale może to i lepiej, głupio tak otwierać sklep, który nie jest jeszcze gotowy.

Mam pytanie do doświadczonych poszukiwaczek pracy- ile czasu mniej więcej musiałyście czekać aż się odezwą, jak wysyłałyście swoje aplikacje? Ja czekam od poniedziałku i się zastanawiam, czy jest szansa , że jeszcze się ktoś odezwie

Dziś cały dzień byliśmy w zoo, cudnie było- jak ja kocham te szympansy Są urocze i takie... ludzkie Mojemu synkowi za to najbardziej spodobały się "małe ssaki" , czyli lemury itd.
Stary 2007-04-25, 20:11   #921
skimos
Zakorzenienie

Ja byłam w zoo tydzień temu

Jesli chodzi o mnie to wysłałam pierwsze zgłoszenie z CV w sobotę, w poniedziałek się odezwali, we wtorek rozmowa, w sobotę pierwsze szkolenie. Fart

Stary 2007-04-25, 21:43   #922
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
W zasadzie to pierwotnie miało byc otwarcie 28.04, potem przyspieszyli no i i tak wyszło że 28.04. Jakby ten pośpiech był komuś potrzebny
Ha! czyli postawiłam na swoim i otwieraja w moje urodziny! Powinnam miec jakieś super-znizki, nie uwazacie?
Stary 2007-04-25, 23:01   #923
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja w niedzielę byłam w ogrodzie japońskim... ehh tam jest poprostu pięknie <LOL>

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-25, 23:10   #924
coccinelle
BAN stały

Cytat:
Dziś cały dzień byliśmy w zoo, cudnie było- jak ja kocham te szympansy Są urocze i takie... ludzkie Mojemu synkowi za to najbardziej spodobały się "małe ssaki" , czyli lemury itd.
ile lat ma twoj synek?

trzymac w klatce szympansa to tak, jakby trzymac w niej piecioletnie dziecko.
co za tym idzie...moze sie okazac, ze taki szympans ma wiecej samoswiadomosci niz twoj syn.

dziwne, co?
dlatego mnie nie bawia szympansy trzymane w klatce.

nie czuj sie bron boze urazona tym, ze porownuje twoje dziecko do szympansa. mojemu malemu bratu wytlumaczylam te kwestie porownujac do szympansa jego samego i nie poczul sie urazonym, ale zajarzyl sprawe.
jestem absolutnie przeciwko trzymaniu naczelnych w klatkach i calym sercem popieram projekt wielkich malp. dlatego twoja wypowiedz nieco mnie zbulwersowala.
coccinelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-25, 23:19   #925
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cocci- nie gniewam się, bo nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Dla mnie te szympansy są ludzkie, co dosłownie napisałam. A skoro są ludzkie, to oczywistym jest dla mnie, że cierpią w klatce.Również jestem przeciwniczką wyłapywania zwierzaków i zabierania im ich środowiska, co nie zmienia faktu, że to cudownie zobaczyć takiego szympansa. Gdyby nie był w ZOO, to raczej nie miałabym możliwości. Podobają mi się bardziej takie parki-safari. W Czechach i Niemczech takie zwiedzałam. Tam zwierzaki sobie biegają luzem po wielkich polach, nie mają ograniczeń klatkowych, a ludzie mogą sobie tylko raz na ileś godzin przejechać autobusem i sobie z daleka popatrzeć (np. przez lornetkę), co robi np. orangutan. Chociaż mnie (mimo, że w szympansach się zakochałam) bardziej uderzyło w jakich warunkach trzymają słonia. Ten biedak nie ma w ogóle gdzie się ruszyć, ma tylko tyle powierzchni, żeby zrobić ze 3 kroki. Przecież przez ten brak ruchu on nie dość, że się męczy, to może szybciej umrzeć, bo taki brak ruchu i dla ludzi i zwierząt tak samo wpływa źle na serce.
Stary 2007-04-25, 23:25   #926
coccinelle
BAN stały

ten slon prawdopodobnie jest calkowicie gluchy i w duzej czesci slepy, wiec wisi mu, gdzie przebywa. skad wiem? bo slonie, ktore rodza sie w niewoli przejawiaja niemal w 100% takie objawy.

niektore zwierzeta laza wzdluz ogrodzenia, inne okaleczaja sie lub przejawiaja jeszcze bardziej wymyslne stereotypie. slonie...slepna i gluchna.

jesli zas chodzi o obserwacje zwierzat w zoo...to tak, jakby zamknac w klatce uposledzone dziecko i pokazywac je wszystkim jako przedstawiciela homo sapiens. zwierzeta w zoo nie sa normalne.
coccinelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-25, 23:44   #927
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez coccinelle Pokaż wiadomość
.to tak, jakby zamknac w klatce uposledzone dziecko i pokazywac je wszystkim jako przedstawiciela homo sapiens. zwierzeta w zoo nie sa normalne.
Wiem, że nie są normalne Ten słoń zresztą bujał się dziwnie, słonie się tak nie bujają chyba (nie widziałam nigdy słonia w jego warunkach poza programami na animal planet, więc dokładnie nie wiem).
Dobra, jak już chcą je przywozić do Europy, to niech im chociaż warunki stworzą, takie jak np. właśnie parki safari, ale bez zbytniej nachalnej obecności człowieka.
Parska na ludzi taka pawianica, a ludzie mówią (sama słyszałam) "widzisz jak parska, te pawiany są bardzo wredne i agresywne". A nikt nie pomyśli, że ta pawianica akurat karmiła swoje maleństwo i nie życzyła sobie cudzej obecności i rozpraszania. Ludzie się naoglądali filmu "Madagaskar" i myślą, że zwierzęta może jeszcze do zdjęć im będą pozować.
Stary 2007-04-26, 08:53   #928
dreambaby
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za kciukasy Na razie się nie odezwali
Byłam dziś w Pasażu, podoba mi się zdecydowanie, chociaż po sklepach nie chodziłam, bo byłam z synem. Fajny plac zabaw jest na samej górze

Siupy z tymi Arkadami. No ale może to i lepiej, głupio tak otwierać sklep, który nie jest jeszcze gotowy.

Mam pytanie do doświadczonych poszukiwaczek pracy- ile czasu mniej więcej musiałyście czekać aż się odezwą, jak wysyłałyście swoje aplikacje? Ja czekam od poniedziałku i się zastanawiam, czy jest szansa , że jeszcze się ktoś odezwie

Impresona ja jestem słabo doświadczona poszukiwaczka pracy, ale tez niedawno szukałam i musze Ci powiedzieć, ze najlepiej wyszłam na tych do ktorych dzwoniłam, szczegolnie po kilka razy (przypominając sie)
Najlepiej wyszłam w moim wypadku oznacza dwie (zadawalajace mnie )prace
Pozdrawiam

Edytowane przez dreambaby
Czas edycji: 2007-04-26 o 08:53 Powód: nawias w złym miejscu:P
Stary 2007-04-26, 10:02   #929
madarynka
Zadomowienie

eh dalej maja te szympansy w zoo? a ten biedny orangutan tez tam dalej siedzi po srodku swojej klatki?ja tam dawno nie bylam ze wzgledu ze nie moge sie patrzec jak one sie tam mecza
kiedys mialam plan zeby porobic zdiecia i wyslac je do Londynu do Monkey World, bo oni tam ratuja takie biedne malpy czlekoksztaltne trzymane w niewoli, a najlepiej by bylo jakby nasze zoo nawiazalo z nimi wspolprace i stworzylo godne warunki do zycia dla tych czlekoksztaltnych ... eh marzenia

edit: wlasnie weszlam na strone Mankey World i przeczytalam ze Jim Cronin zmarl w marcu moze go kojarzycie z programu Malpi Bizens ktory leci w Animal Planet

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 10:08   #930
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

madarynko- siedzą tam dalej Ja porobiłam fotki, uchwyciłam wielkość klatek, wybieg też sfotografowałam. Orangutan to już ma całkowicie za ciasno, nie mówiąc, że nie wiem czy tak jest zawsze, ale on wczoraj nie mial możliwości wyjścia na dwór Przecież on jest ogromny, musi rozprostowac kości, pobrykać. Siedzenie na tyłku 24 h na dobę i jedzenie, jedzenie i jeszcze raz jedzenie nie jest w naturze orangutanów. Serducho zarośnie mu tłuszczem. szympansy to sobie chociaż łaziły, a orangutan siedzi i tylko ciągle dokładają mu jedzenie. Dobić go chcą chyba.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości