|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() A z warzywkami to pomysl TZ. On w wakacje przytyl troszke ( raptem 3 kilo) i sie przejmuje ze ma maly brzuszek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Rozeznanie
|
Hejo laseczki
![]() Witam was już wykąpana i pachnąca po całym dniu pracy ![]() ![]() ![]() Ogólnie dietetycznie dzisiaj ok ![]() ![]() Basia dziękuję za informację . Najlepiej właśnie jak ktoś był to może dać przydatne wiadomości ![]() ![]() Makaron ![]() ![]() Heroine podziwiam że dałaś radę ćwiczyć ![]() ![]() Monia super że dałaś znać co u Cb ![]() ![]() Zosia ![]() Ewelcia przy okresie jesteś jak najbardziej rozgrzeszona ![]() No i nie wiem ćwiczyć czy nie ćwiczyć ? ![]() Oto jest pytanie ![]()
#2434 | ||
Zakorzenienie
|
Heroine Cindy Sandera
Dzięki Wam dobre kobiety za rozgrzeszenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z czego robiłaś koktajl ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oglądne odcinek PLL i chyba padne ze zmęczenia jak i z gorąca ![]()
![]() |
#2435 |
Rozeznanie
|
ewelcia poćwiczyłam z Mel B abs i pośladki i miałam chęć jeszcze na ćwiczenia na biust ale tam są pajacyki i potrzebne są butelki i kij więc nie będę już hałasować bo u mnie już wszyscy śpią
![]() ![]() ![]() W ogóle polecam Mel B uwielbiam jej ćwiczenia i czuję , że coś dają ![]()
#2436 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdraszczam kolacji, mnie dzisiaj wpadły żelki frugo i czipsy Lay's Max ![]() ![]() ![]() Swoją drogą kochana, bo już myślałam wcześniej, żeby do Ciebie pisać apropos włosów- jesteś kręcona czy falowana? Bo wiem, że wiesz dużo o kłaczkach, a mam problem z puszeniem i liczyłam, że może mi coś doradzisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Sanderam- widzę, że cwiczyłaś jednak, brawo ![]() Dziewczyny, jestem wyczerpana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Tak goraco ze nie moga spac ![]() ![]()
#2438 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Typek od kuchni dzwonił - fronty mają być dopiero...w ten piątek! To nic że miały być w tamten ![]() ![]() ![]() Heroine, jeszcze odnośnie tych znajomych - też mieliśmy baaardzo dobrych znajomych na wsi. jeździliśmy to siebie, grillowaliśmy, itp. Ale dzidziuś potem im się urodził i kontakt praktycznie się urwał bo ten chłopak był niezbyt lubiany w domu dziewczyny i już my się też tam głupio czuliśmy u niej, a prawie ciągle tam byli z dzieckiem. No i stopniowo znajomość wygasła ![]() Brawo za Skalpelka wczorajszego ![]() Pipson, ja kiedyś miałam lata picia, żyłam od imprezy do imprezy, i wtedy znajomych miałam na pęczki. Teraz wstydzę się tego i w ogóle nie rozumiem co było takiego fajnego w takim alkoholowym imprezowanie. Dobrze że przy TŻ się uspokoiłam. A na studiach chciałam nawiązać normalne znajomości i wtedy okazywało się że wiele osób chce się kumplować bo robię dobre notatki albo zawsze wiem co jest do przygotowania i mam materiały ![]() ![]() Z tym lotem przeczytałam - jeeeeju no ja bym panikowała chyba. Ilekroć gdzieś leciałam to nigdy nie było większych turbulencji ![]() Cocktail, dziękuję za info o rzęsach ![]() ![]() Margot, cieszę się że moje rady mogą okazać się przydatne. A o ginie nawet już nie chcę myśleć. Zależy mi teraz tylko na tym żeby do tego drugiego się dostać ![]() A ja nie wiedziałam że Ty pracujesz w domu. Czym się zajmujesz? Pytam bo też sporo o tym myślę szczególnie gdyby nic nie wyszło z pracą. Może nie mam kwalifikacji, ale z drugiej strony może coś dałoby się złapać. I wierzę że praca w domu wymaga mega organizacji czasu. Ja to bym chyba wstawała o tej samej godzinie i przebierała się w stór formalny żeby odcinać się od domowych pieleszy - tylko wtedy bym się zmobilizowała w pełni. Tinek, chciałabym żeby mi tylko brzuszek rósł ![]() ![]() ![]() Tinek, Hero, ja tam mojemu TŻ lubię robić kanapki i nie uważam że to jakaś ujma dla mnie ani dla niego. Tak jak Tinek mówi, uważam że to taki drobny przejaw troski i uczucia. A mój TŻ tez mówi że bywam wredna i kapryśna, i marudna, ale jak już nie jestem to jestem najfajniejszą osobą jaką zna ![]() ![]() Makaron, gratuluję spadku ![]()
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
Idę po śniadanie. Trąbię sama że śniadanie najważniejsze a nie jadłam jeszcze
![]() ![]() Ewelcia, widzę że też trzaskasz 90210 ![]() ![]() ![]() A Kłamczuch nowych jeszcze nie widziałam ![]() ![]() ![]() Przez forum też mi sie masła orzechowego zachciało. Z 5 lat temu jadłam ![]() ![]() Zoskaaaaa, cze ![]() ![]() ![]() Ech, szkoda że u Ciebie coś się schrzaniło ![]() Makaron, link z JM ![]() ![]() ![]() Monia, tak myślałam że coś ze sprzętem Ci się schrzaniło i nie bardzo masz jak pisać. Jeju dziewczyno jakie Ty masz ciało ![]() ![]() ![]() Cindy, naprawdę duże śniadanie rano i regularne jedzenie później dużo daje - po prostu nie ma tych napadów głodu, podjadania. Nie inwestuj w wagę. Jak masz gdzie się zważyć od czasu do czasu to wystarczy. Waga ryję banię - wiem co mówię ![]() ![]() Coctail, czyżby kolejna perfekcyjna? ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu, super że wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Informacji na ten temat jest mnostwo, rozne porady o pielegnacji sa zgromadzone tu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404704 Ja osobiscie uwazam, ze na puszenie pomagaja oleje, aby tylko dobrac odpowiedni ![]() ![]() Moze napisz jeszcze jakich kosmetykow uzywasz teraz - szampon, odzywka, czy uzywasz stylizatorow, jedwabiu, lakieru? Prostujesz, suszysz suszarka, farbujesz? Sprobujemy okreslic rodzaj skretu i porowatosc (dziewczyny na fryzjerskim ostatnio ulozyly test na porowatosc, bardzo pomocne narzedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |||
Zakorzenienie
|
Hej chudziny
![]() ja już po śniadanku, kąpieli i nałożyłam sobie olejek na włosy, a teraz czas na ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a 90210 jestem na 5 odcinku 5 sezonu i też mi się przyjemnie ogląda taki odmóżdżacz ja w te wakacje zaczęłam nadrabiać, bo rok temu oglądnęłam od początku do 3 sezonu potem przestałam, bo już było nudne, a teraz znowu ![]() ![]() a masło orzechowe czasami podjadam u TŻa bo zawsze ma ![]() ![]()
![]() |
#2442 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki!
Wpadłam tylko na chwilę pożegnać się bo za 1h mamy być z TŻ na lotnisku a o 12:35 lecimyyyy ![]() Odezwę się w przyszły piątek pewnie ![]() Buziaki miłego dnia i tygodnia ![]()
#2443 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() ![]() ![]() Tinek!! Wypocznij kochana i baw się dobrze. I na ten czas zapomnij o diecie ![]() Zooska!! Pisz co u Ciebie ![]() Ten gorąc mnie wykańcza.. Wstaję, jem śniadanie i znowu spać mi sie chce. Paula pytalam o rower.. Smialo można jeździć. Nawet mowil że normalnie rowerem w terenie też można tylko wiadomo nie forsowac się!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() A z tym śniadaniem,to ja Cię będę pilnować ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Tak w ogóle to dzień dobry/upalny.Już nie wyrabiam ![]() Rano pojechałam na targowisko po warzywa,oczywiście mnie poniosło i przytargałam do domu kolejne klamory
![]() Nie mam pojęcia co dziś ugotować ![]() Mam nadzieję,że w sobote będzie lało,bo brat z swoją "LuiVit'ą" zapowiedział się na grilla,bo dziś w nocy wracają z urlopu.Słuchać mi się ich nie chcę,nie że bym była zazdrosna,bo sama tez za niedługo jadę na wczasy,ale zła jestem na niego,bo od kiedy ma ta dziunię kompletnie olewa firmę.W ogóle to przyszło nam z US do zapłaty przeszło 2 koble,ten osioł pewnie coś źle rozliczył,bo jak ja robiłam rozliczenie to wszystko było ok,no zobaczymy co powie.
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Miłego wypoczynku! ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2447 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Witam zza zielonej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Z malin, jagód, banana, odrobiny jog nat, odrobiny mleka i płatków owsianych ![]()
![]() |
#2448 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobra wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam teraz giga sandwicza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli co konkretnie przytargałaś? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A żelków Frugo też nie lubię - bez smaku. Napaliłam się na czarne jak szczerbaty na suchary, a to taki żujek tylko. Akuku są mega ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-08-08 o 11:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() Ja próbuję się przestawić ze spaniem z 1-2 w nocy na 23-24, ale mi nie idzie ![]()
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje wlosy tez szybko traca ksztalt, choc cienkie nie sa. Spanie to problem ![]() ![]() Oleje trzeba dopasowac do porowatosci. Masz migdal i awokado - to jednonienasycone kwasy tluszczowe. I pasuja do sredniej porowatosci. Wyprobuj cos wielonienasyconego, np. lniany albo z orzechow wloskich. Te dwa moje ulubione ![]() Co do stylizacji, to sprobuj podpinania spinkami do lokow. Pomaga wlosom sie ladnie skrecic. Wlasnie mialam jeszcze sprobowac ten kok na skarpetke, o ktorym tu dziewczyny pisaly, ale ja mam nieduzo wlosow i krotkie - normalna skarpetka jest dla mnie za duza. Chyba sobie specjalnie do tego kupie dzieciece skarpeteczki ![]() Dzis wioslowalam 25 minut, na drogie sniadanie owsianka z bananem i cynamonem - jeszcze dorzucilam garsc jagod z wczoraj - pycha. Bylam na miescie, kupilam sobie bluze bawelniana z kapturkiem w kremowym kolorze - bedzie w sam raz na jesienne spacery. A teraz sie zabieram za pranie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() To ja może na temat mojej pracy odpowiem zbiorowo. Najkrócej to zajmuje się badaniem rynku, pracuje w domu, robię w tym momencie zlecenia dla jednej firmy tylko, pracuje na umowę o dzieło -nie chce zakładać własnej działalności- akurat mi się to nie kalkuluje-mam regularne zlecenia więc jestem zadowolona bo dobrze się czuje pracując w domu, jestem najbardziej kreatywna w nocy i od zawsze tak mam i praca w biurze od 7 do 16 to zawsze był dla mnie kłopot - nie umiem w "wyjściowym" ubraniu myśleć i pracować w sztywnych godzinach. A co robię hm od analiz wielozmiennowych i skomplikowanych obliczeń w spss, przez analizy jakościowe, budowanie narzędzi badawczych, końcowe prezentacje, wykresy i inne takie pierdoły nawet do prostych transkrypcji włącznie, co zleca szef to robię...nie wybrzydzam ![]() ![]() ![]() A jestem zadbana ![]() ![]() Wiem, że jakbym wróciła do Wrocka i pracowała na miejscu to bym może miała szanse na awans czy większą kasę ale ja cenie sobie spokój i prace w domu. Rozpisałam się ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cindy najlepiej by tym razem obu nam spadało ![]() Like Twoja "ulubiona" bratowa mówisz przybędzie ![]() ![]() meeedzik wywołałaś monie ![]() ![]() ![]() Wczoraj niestety wpadł pasek czekolady ![]() Dziś jak burz już nie będzie i czas pozwoli to na rowerową wycieczkę z Tz pojedziemy ![]() ![]()
![]() |
#2452 | |
Zadomowienie
|
Jaką ma?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wrzucam Ci dwie fotki- ta w staniku to włosy wychochrzane po nocy, były podpięte do góry na noc, nie myję ich, bo myłam wczoraj popołudniu a się spieszę- zwinę w jakiś kok i jazda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wagi to wczoraj odkryłam, że jest waga na siłowni i się zważyłam... po całym dniu pokazała 1,2 kg więcej niż na prawdę mam ![]()
![]() |
#2456 |
Zadomowienie
|
Lecę do gina, odezwę się wieczorem
![]()
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Probowalas jakies zele do stylizacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() No ja się postaram, żeby mi spadało ![]()
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Idę obejrzeć serial albo poczytać
![]() ![]() A Heroine gdzie wcięło? To jest najlepszy make up ever! ![]() ![]() ![]() ![]() Ale masz piękne te włoski ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kontrolnie? Oby wszystko ok było ![]() Senk ju senk ju ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.