|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Dziewczyny wiecie może, który ksiądz z kościoła św.Józefa jest rozsądny i z fajnym podejściem? Bo chciałabym, żeby kazanie na moim ślubie powiedział mi bardzo bliski mi Pastor( niestety on nie katolik tylko z kościoła metodystycznego) i zastanawiam się czy coś takiego przejdzie u nas...?
|
|
|
|
#302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wstawione przez Ciebie zaproszenie to nie moja bajka, bo nie lubię wstążek i tłoczeń, ale takie połączenie kolorystyczne bardzo. Podobają mi się oba kolory, ale jeszcze bardziej razem wzięte. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42163497]Treść usunięta[/QUOTE] Piękna suknia, ale ja bym chyba zrezygnowała z tej opaski. Co prawda nie wiem jak Twoja fryzura będzie wyglądać, ale masz strojny gorset i efektowne kolczyki. Według mnie, nic więcej nie potrzeba. |
|
|
|
|
#303 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42162403]Treść usunięta[/QUOTE]
My też chcieliśmy, żeby znajomy ksiądz koncelebrował mszę (ale też rzymsko-katolicki). Zaczęłam od zadzwonienia do kancelarii i tam ksiądz dał numer do biskupa (może dlatego, że to katedra, może w innym kościele trzeba zgody proboszcza?) i powiedział, że nie ma problemu, ale że musi to załatwić mój ksiądz
|
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Marie Antoniette jakie są mniejwiecej ceny sukienek w Madonnie w Krakowie. Twoja sukienka jest przesliczna, szukam czegos podobnego. Jaka cena jestza nia? Jeżeli nic nie znajde w Kielcach to chce pojechac do Madonny
|
#306 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Treść usunięta
|
|
|
|
#307 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Ja tez juz jestem po zakupie sukienki i kupilam tez w Madonnie
Jestem bardzo zadowolona Cena bardzo zachęcająca wiec było warto Moj ślub 16.08.2014.
|
|
|
|
#308 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Treść usunięta
|
|
|
|
#309 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Tak tak kupilam w Madonnie w Krakowie
Dokładnie na Rynku Głównym![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Dodaje jeszcze buciki : http://www.badgleymischka.com/files/...LL05.600.1.jpg Edytowane przez Patrycja122 Czas edycji: 2013-08-08 o 15:05 |
|
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie to złoto bardzo się podobało więc zostałam przy dodatkach kremowych i szampańskich - dużo świec, białe kwiaty
Cytat:
Cytat:
Gdybym miała teraz wybierać suknię to na pewno poszłabym w tym kierunku, te falbany są rewelacyjne. |
||
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
9 dni... Zaiks zapłacony,suknia odebrana, włosy zafarbowane ufff dużo tego. Zastanawiam się jakie rzeczy wpakować do tzw kosmetyczki pierwszej potrzeby???
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - czy możecie coś powiedzieć na temat zdjęci z Avi? Macie jakieś fotki? Bo koleżanka potrzebuje taniego foto + film i się nad nimi zastanawia
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście nic się nie przydało ale kupiłam - plastry opatrunkowe, coś na biegunkę, coś na zgagę, jaki żel chłodzący na ewentualne otarcia czy słuczenia. To trzymaliśmy w naszym pokoju.Z kosmetyków przy sobie, czyli w torebce świadkowej miałam puder matujący, szminkę, błyszczyk, perfumy. Do tego obowiązkowo tic taci, jakieś agrafki, igła z nitką, chusteczki zwykłe i nawilżane. W pokoju miałam prawie całą kosmetyczkę - podkład, tusz, cienie, róż itp. chociaż nie używałam z tego nic . Generalnie powiem wam, że przed ślubem myślałam, że będę biegać co chwila żeby się poprawić, co by na zdjęciach ładnie wyjść a tak naprawdę w ogóle się tym na weselu nie przejmowałam. Świetnie się bawiłam i po prostu szkoda było mi biegać co rusz do pokoju czy łazienki. Nawet siusiu byłam tylko raz ![]() Jedyne co mogę doradzić to weźcie koniecznie do waszego auta ślubnego butelkę wody. Po wyjściu z Kościoła byliśmy tak spragnieni, że w drodze na przyjęcie razem ze świadkami wypiliśmy 1,5L w parę chwil. Była dla nas jak zbawienie. |
|
|
|
|
#314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurczę o wodzie nie pomyślałam, ale rzeczywiście kiedy z emocji zaschnie nam w gardle woda na pewno się przyda
|
|
#316 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Treść usunięta
|
|
|
|
#317 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42173080]Śliczna suknia, mi niestety nie leżały te modele :-( buciki też genialne, zwróciłam na nie uwagę na stronie producenta, gdzie je dostałaś?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Siostra kupila mi w Londynie bo w Polsce niestety nie udało mi się ich zdobyć
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Marie Antoniette ja dziś Twoja przymierzałam sukienke San Patrick, ale zupełnie mi nie pasowała, tylko sukienke bylo widać, nie mnie. Stwierdziłam ze do mnie tylko pasuja sukienki w ksztalcie a, delikatne, ale zastanawiam się czy tez w tej delikatnosci bym sie odnalazla, czy wole bym w jakis sposob bardziej sie wyrozniac
|
#319 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42176595]Treść usunięta[/QUOTE]
Ok tam ja zamówiłam buty ze stanów przez ebay. Nie wiedziałam ze w 2012 będzie szał na kropki. Buty dały radę. Generalnie klapaly jak wszystkie. Ja mam dla.stopę.ale bardzo wąska. Piętę zresztą też Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
W Pronuptii mierzyłam, wczoraj odwiedziłam kilka salonów, jedna podoba mi sie taka ala rzymianka, ale w kształcie literki a i delikatna ksiezniczka tez w literce a, a bo do mojej figury taki fason tylko pasuje i mam dylemat który model, bo to zupełnie inne sukienki
|
#322 | |
|
Raczkowanie
|
Patrycja122 Ślubujemy w tym samym dniu !!!
)---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez AisaK231 Czas edycji: 2013-08-09 o 09:21 |
|
|
|
|
#323 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=MeT39ZvdEDY Będzie tutaj też nasza dekoracja światłem i ciężki dym. Uważam że warto wydać więcej pieniędzy na taki film niż zapłacić połowę mniej za 6 płyt na których nie ma nic ciekawego i jedyne o czym sie myśli to żeby jak najszybciej skończyć to oglądać, palec boli od przewijania... Ważna jest jakość a nie długość filmu. My dostaliśmy film trwający około 2 godziny ale jest na nim wszystko co było ważne, a o to przecież chodzi ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Wiadomo, lepiej mieć niż nie mieć, ale jednak o większości kosmetyków typu pudry, pomadki itp nie pamięta sie w trakcie wesela. Co mogę doradzić - dajcie do kościoła mężowi albo świadkowej (w każdym razie komuś kto będzie blisko was) chusteczki higieniczne, ja sie mocno wzruszyłam a o tym zapomnieliśmy... dobrze że świadek miał chusteczki
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
Hej czy dekoracje swiatłem robil Michał Lewandowski??
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli pytasz o nasze wesele, to robili je - www.leddekor.pl
|
#326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A możesz mi napisac ile sobie zycza za taka usługe moze byc priv sylwia90ck@interia.pl
|
|
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Treść usunięta
|
|
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42182194]Treść usunięta[/QUOTE]
Raczej na pewno suknia się pobrudzi - na dole i w talii od męskich rąk. Możesz poszukać czegoś lepszego niż chusteczki- jakiegoś sprayu czyszczącego itp. Dla mnie obowiązkowo - igła, nici i kosmetyczka, ale nie korzystałam z tego w ogóle. My mieliśmy w samochodzie, oprócz wody, alkohol (piwo i wódkę+kieliszki+sok) gdyby czasem komuś potrzeba było na rozruszanie. Ja w drodze na salę strzeliłam sobie piwko i to było tyle mojego picia na tę noc. |
|
|
|
#329 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;42183004]O kurcze, nie słyszałam o czymś takim, panie w salonie mówiły właśnie o chusteczkach że wszystko doczyszczą, kupię najwyżej kilka rodzajów i tak się potem przydadzą
Moja suknia od razu na życzeniach sie pobrudziła, niestety dotknęłam ją bukietem i zostały żółte plamki. Tylko chwile o tym pamiętałam (mam nadzieję że to sie spierze), dziewczyny tyle sie w tym dniu dzieje że pobrudzona suknia to mały pikuś, no oczywiście jeśli zdarzy sie duża plama (np wylejesz na siebie coś) to trzeba zaprać ale plamy od męskich rąk nie są warte przejmowania sie niemi... a po weselu suknia i tak powędruje do pralni.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

Jestem bardzo zadowolona

Podobnie jak ty moja koncepcja na suknie zaczynała się od prostych ewentualnie koronkowych a teraz coraz bardziej podobają mi się księżniczki . Na dzień dzisiejszy moim nr 1 jest San Patrick Calais
9 dni... 

oczywiście nic się nie przydało ale kupiłam - plastry opatrunkowe, coś na biegunkę, coś na zgagę, jaki żel chłodzący na ewentualne otarcia czy słuczenia. To trzymaliśmy w naszym pokoju.