Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 344 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 14:10   #10291
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie - czy z anatomów 420 projekcja 5,5 wyjda duze cycuchy, czy ładować 470????

ja mam anatomy 290 i projekcje 5,5... ja tego nie ogarniam

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 14:10   #10292
selena06
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie - czy z anatomów 420 projekcja 5,5 wyjda duze cycuchy, czy ładować 470????
Podaj proszę swoje wymiary: wzrost, biust, pod biustem, talia, biodra i ile masz swojego gruczołu i czy znasz szerokość piersi oraz zaproponowanego implantu Wtedy będziemy mogły coś Ci pomóc, bo tak to już pisałam, rozmiar implantu ma się ni jak co do oczekiwanej wielkości, ważne są inne parametry, (szer.,wys, i projekcja) implantu w stosunku do naszych wymiarów
Stary 2013-08-08, 14:40   #10293
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Podaj proszę swoje wymiary: wzrost, biust, pod biustem, talia, biodra i ile masz swojego gruczołu i czy znasz szerokość piersi oraz zaproponowanego implantu Wtedy będziemy mogły coś Ci pomóc, bo tak to już pisałam, rozmiar implantu ma się ni jak co do oczekiwanej wielkości, ważne są inne parametry, (szer.,wys, i projekcja) implantu w stosunku do naszych wymiarów
170, biust 85,pod 74,talia63, biodra 91 gruczołu na górze prawie wcale na dole resztki po karmieniu, fotki w albumie. Pan dr powiedzial, ze mam szerokie piersi, rozmiar stanika akt. to f65, duza miseczka malo w biuście. Dr powiedział, ze przy anatomie 470 ml implant idealnie zgra sie z szer. mojej piersi. Rozmiaru implantów nie znam, ale napisałam maila fo dr z prośbą o przesłanie takich informacji. Ja skłaniam się do 420, mąż powiedział ze 470 sa za duze. Czy wszczepiony implant jest więksxy, czy mniejszy w stosunku do takiej przymiarki prototypów????
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 14:40   #10294
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Tysiaczku wyjazd super, wrocilam akurat wtedy kiedy pogoda sie zepsula wiec

Dzisiaj mam okropny dzien za przeproszeniem szlak mnie trafi zaraz albo piorun w sumie?! Bo wlasnie burza mi zepsula firmowy komputer musialam jechac do serwisu go zawiezc i nici z pracy

Wszystko na zlosc

Selenko tak my wiemy a mi chodzilo o to ze jak pozycze 7500 na 14 miesiecy to zaplace ok 900 zl za kredyt czyli do splaty 8400 zl , czyli nie jest zle . Ale trzeba te kredyt najpierw dostac a ja mam troche kiepsko bo umowa zlecenie ale przedluzana co miesiac a wiem ze mendy na um zlecenie nie chca dawac .. Chociaz zarabiam wiecej niz nie jeden na umowe o prace :/
Star, przede wszystkim zapytaj w swoim banku. Ja w swoim dostałam jak byłam na umowie zlecenie. Nie wiem na jakiej zasadzie przyznali jak nigdy wcześniej nic nie brałam, chyba po obrotach na koncie, że widzieli, że mam tam stałe wpływy i wypływy...
Inez_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 14:42   #10295
Elminio
Raczkowanie

Wybaczcie błędy, piszę z telefonu a dzieci mi pomagają
Stary 2013-08-08, 14:51   #10296
selena06
Raczkowanie

http://silimed.hu/uploads/images/sil...%A9retek_1.JPG
Cytat:
170, biust 85,pod 74,talia63, biodra 91 gruczołu na górze prawie wcale na dole resztki po karmieniu, fotki w albumie. Pan dr powiedzial, ze mam szerokie piersi, rozmiar stanika akt. to f65, duza miseczka malo w biuście. Dr powiedział, ze przy anatomie 470 ml implant idealnie zgra sie z szer. mojej piersi. Rozmiaru implantów nie znam, ale napisałam maila fo dr z prośbą o przesłanie takich informacji. Ja skłaniam się do 420, mąż powiedział ze 470 sa za duze. Czy wszczepiony implant jest więksxy, czy mniejszy w stosunku do takiej przymiarki prototypów????
Jeśli chodzi o anatom, to może zastanów się w takim razie nad tym pośrodku (450cc), ja jednak na Twoim miejscu wzięłabym okrągłe, skoro nie masz nic u góry...albo chociaż takie jak Silimed Nuance (one są jak anatomy tylko górę trochę bardziej wypełniają) jest u nas na forum dziewczyna z takimi są na tyle fajne że nadal wyglądają jak anatomy, ale przy braku gruczołu u góry nie wyglądają jak zwisy....

Edytowane przez selena06
Czas edycji: 2013-08-08 o 14:52
selena06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 15:06   #10297
Dominika1980
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Dominika1980

Cytat:
Czesc Elminio to jakie wyjda zalezy rowniez od tego gdzie bedzie umiejscowiony inplant , czy pod gruczol czy pod miesien. Bo ja na swoim przykladzie widze ze na przymiarce implant mi sie wydawal ogromny ale po op mam implant pod miesniem i juz piers nie jest taka duza. pozdrawiam
Dominika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 15:22   #10298
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
http://silimed.hu/uploads/images/sil...%A9retek_1.JPG

Jeśli chodzi o anatom, to może zastanów się w takim razie nad tym pośrodku (450cc), ja jednak na Twoim miejscu wzięłabym okrągłe, skoro nie masz nic u góry...albo chociaż takie jak Silimed Nuance (one są jak anatomy tylko górę trochę bardziej wypełniają) jest u nas na forum dziewczyna z takimi są na tyle fajne że nadal wyglądają jak anatomy, ale przy braku gruczołu u góry nie wyglądają jak zwisy....
Mysle ze ten lekarz nie proponowałby anatomow gdyby miały wyjść zwisy. Powiedział tez ze ptacuje na implantach Allergan. Pokazywałam mu zdjęcia i efekt jaki chce uzyskac. Oglądając Wasze albumy widziałam wiele wyjsciowek z zerem a pozniej z anatomicznym implantem i efekt był swietny. Chce naturalnego wygladu piersi a nie dwoch piłek w staniku...
Stary 2013-08-08, 15:46   #10299
call me baby
Rozeznanie

Hej laseczki, chcialam Was zapytac jak wygladaja wasze implanty jak lezycie? Zawsze mu sie wydawalo ze implanty najbardziej widacw pozycji lezacej, a moje juz tak zmiekly ze jak leze to sie tak rozkladaja ze ich nie widac, tez tak macie? No i tak zmiekly ze az zatesknilam za tym jak byly troszke sztywniejsze ,wiem wiem wariatka jestem
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 15:54   #10300
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam za dużą pupę.... chętnie oddam lub wymienię. Dobrze, ze cycki mozna sobie wybrac

ja też mam spora i kiedyś miałam kompleksy, a teraz?? o niee, okrągłe pupy są takie fajne, sexowne i podobają się facetom, a mojemu TŻ to już w ogóle biust jest mu obojętny ale pupa być musi
Stary 2013-08-08, 16:23   #10301
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Mysle ze ten lekarz nie proponowałby anatomow gdyby miały wyjść zwisy. Powiedział tez ze ptacuje na implantach Allergan. Pokazywałam mu zdjęcia i efekt jaki chce uzyskac. Oglądając Wasze albumy widziałam wiele wyjsciowek z zerem a pozniej z anatomicznym implantem i efekt był swietny. Chce naturalnego wygladu piersi a nie dwoch piłek w staniku...
Przepraszam, jeśli to odebrałaś jako atak na swojego lekarza.
Tak opisałaś swoją wyjściówkę (a nie widziałam zdjęć), że wychodzi na to że już są wyciągnięte, jeśli oczywiście lekarz powiedział że będzie super, to ja nie mam podstaw by to podważać. A jeśli chodzi o okrągłe, to to nie zawsze są piłki, wszystko zależy od Twojej budowy. Już mówiłam dziewczynom o galerii mojego doktorka, on ma mnóstwo zdjęć i tam najlepiej widać, że czasem anatomki wyglądają jak okrągłe i okrągłe jak anatomki także nie sugeruj się stricte formą implantu- bo tu ma znaczenie Twoja budowa anatomiczna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 16:24   #10302
Saba08
Zadomowienie

Tak, przy implancie pod mięśniem część jest przyciśnięta i efekt jest mniejszy nić na przymiarkach. A co do testu z woreczkami, to nie wiem, czy przy okrągłych implantach cokolwiek z niego wyjdzie. Ja próbowałam robić i to co było, a to co jest to dwie różne rzeczy
Stary 2013-08-08, 16:46   #10303
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam, jeśli to odebrałaś jako atak na swojego lekarza.
Tak opisałaś swoją wyjściówkę (a nie widziałam zdjęć), że wychodzi na to że już są wyciągnięte, jeśli oczywiście lekarz powiedział że będzie super, to ja nie mam podstaw by to podważać. A jeśli chodzi o okrągłe, to to nie zawsze są piłki, wszystko zależy od Twojej budowy. Już mówiłam dziewczynom o galerii mojego doktorka, on ma mnóstwo zdjęć i tam najlepiej widać, że czasem anatomki wyglądają jak okrągłe i okrągłe jak anatomki także nie sugeruj się stricte formą implantu- bo tu ma znaczenie Twoja budowa anatomiczna
Nie odebrałam tego jak atak, ale trochę zrobiło mi sie przykro... To trudna decyzja a ja nie mam wystarczajacej wiedzy do jej podjęcia... Pomyślałam, ze jeśli mogę na kogoś liczyć to tylko na Was, więc nie wkurzajcie się proszę za miliony pytań, ktore zamierxam jeszcze zadac.
Stary 2013-08-08, 16:47   #10304
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Oj to niedobrze że tak z kompem masz... co do umów zlecenia to właśnie niestety nie chcą dawać, coś o tym wiem bo sama miałam przedłużane z miesiąca na miesiąc i nici z kredytu, bo dla nich to żadne zabezpieczenie, tylko że umowę o pracę też można rozwiązać w każdej chwili i o tym to już chyba zapominają... bo dla mnie taka umowa o prace to żadna lepsza gwarancja tego że będziesz spłacać kredyt...
No wiec wlasnie.. Dziwne to dla mnie

Inez a jakie dokumenty nioslas do banku? Gdybym miala wplywy na konto z wyplaty to pewnie bym nie miala sie o co martwic, gorzej ze wyplate mam do reki a wplacam tyle ile potrzebuje no nic bede musialamzaczac przyjmowac wplaty na konto wtedy wyrobie sobie jakas historie mam nadzieje jednak ze jakos sie uda
Stary 2013-08-08, 17:12   #10305
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Nie odebrałam tego jak atak, ale trochę zrobiło mi sie przykro... To trudna decyzja a ja nie mam wystarczajacej wiedzy do jej podjęcia... Pomyślałam, ze jeśli mogę na kogoś liczyć to tylko na Was, więc nie wkurzajcie się proszę za miliony pytań, ktore zamierxam jeszcze zadac.
Przepraszam, że tak wyszło, czas jeszcze masz, dlatego nie martw się i zadawaj pytań ile wlezie, po to tu jesteśmy Ja już nieco wiedzy posiadam, niestety jeszcze tylko większość w teorii w praktyce to nieco inna wiedza będzie, ale co do technicznych aspektów implantów to troszkę już wiem podeślę Ci linka gdzie możesz trochę rozjaśnić sobie sprawę z rozmiarami itp.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 17:33   #10306
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez call me baby Pokaż wiadomość
Hej laseczki, chcialam Was zapytac jak wygladaja wasze implanty jak lezycie? Zawsze mu sie wydawalo ze implanty najbardziej widacw pozycji lezacej, a moje juz tak zmiekly ze jak leze to sie tak rozkladaja ze ich nie widac, tez tak macie? No i tak zmiekly ze az zatesknilam za tym jak byly troszke sztywniejsze ,wiem wiem wariatka jestem
U mnie póki co na leżąco są mega i Wariatka nie jesteś,bo ja też nie chcę aby tak mi mocno zmiękły,już są miękkie,a wolałabym by były jak w sumie na początku jakoś mnie nie ciągnie do tej miękkości
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 18:12   #10307
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Inez a jakie dokumenty nioslas do banku? Gdybym miala wplywy na konto z wyplaty to pewnie bym nie miala sie o co martwic, gorzej ze wyplate mam do reki a wplacam tyle ile potrzebuje no nic bede musialamzaczac przyjmowac wplaty na konto wtedy wyrobie sobie jakas historie mam nadzieje jednak ze jakos sie uda
Zazwyczaj banki chcą wyciągi z konta z ostatnich 3 miesięcy, więc jakbyś zaczęła dostawać całą wypłatę na konto to może po 3 miesiącach udało by Ci się dostać kredyt
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 18:47   #10308
majka.bzzz
Raczkowanie

hej dziewczyny czytam Was juz od baaaaaaaaardzo dawna, ale jakos nie udzielałam się.

Jestem 3 dni po operacji u doktora M.M.K w 3miescie. Implanty 350uhp mentor pod miesien+ lifting.

Nie chce juz dzwonic do doktora, ale prosze doradzcie. Czy Wasze brzuchy po op. tez byly takie nabrzmiale ?? Ja mam wrazenie jakbym byla w 5 msc ciazy!! Brzuch na dole jest ogromny!! Do tego dzis pod stanikiem operacyjnym(na wys. żeber) napuchlo mi jak bania...Czy to normalne? Czy mam gdzies sie zgłosić?? Dzieki za odp
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 19:00   #10309
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
hej dziewczyny czytam Was juz od baaaaaaaaardzo dawna, ale jakos nie udzielałam się.

Jestem 3 dni po operacji u doktora M.M.K w 3miescie. Implanty 350uhp mentor pod miesien+ lifting.

Nie chce juz dzwonic do doktora, ale prosze doradzcie. Czy Wasze brzuchy po op. tez byly takie nabrzmiale ?? Ja mam wrazenie jakbym byla w 5 msc ciazy!! Brzuch na dole jest ogromny!! Do tego dzis pod stanikiem operacyjnym(na wys. żeber) napuchlo mi jak bania...Czy to normalne? Czy mam gdzies sie zgłosić?? Dzieki za odp
W sumie to normalne,każda to przechodziła
Wstaw Nam foteczki przy okazji
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 19:15   #10310
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Sofialu trzymam kciuki, będzie pięknie

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Tak patrzę na tą wyliczankę i myślę sobie, że nie chciałabym na nowo tego przezywać... i nie chodzi wcale o ból tylko o to, że zbyt długa, a raczej ciężka była ta moja droga do tych wymarzonych piersi... niektóre z Was wiedzą dlaczego....
na szczescia masz to za soba
tez nei chcialbym drugi raz przezywac tych emocji ,tego bolu itp

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Kurier przyniósł mi dzisiaj kostium kapielowy. Piękny i dziewczyny fajnie się w nim prezentują ale oczywiście gacie za małe na to moje dupsko... muszę wymienić ehh. Niby szczupła jestem ale to dupsko jakies spore jest i mam problem żeby kupić majtki... 36 ciut za ciasne, 38 za duże

oo taki
http://www.oui.pl/stroje_kapielowe/K..._80_szafirowy/

bardzo duzy wybór i piękne te kostiumy
pokaz sie w nim na fotce boskii jaki rozmiar wzielas???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 19:36   #10311
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam, że tak wyszło, czas jeszcze masz, dlatego nie martw się i zadawaj pytań ile wlezie, po to tu jesteśmy Ja już nieco wiedzy posiadam, niestety jeszcze tylko większość w teorii w praktyce to nieco inna wiedza będzie, ale co do technicznych aspektów implantów to troszkę już wiem podeślę Ci linka gdzie możesz trochę rozjaśnić sobie sprawę z rozmiarami itp.
Luz,nie obrażam się za takie rzeczy, ale faktycznie trochę się martwię. Okrąglaskom nie mówię nie. Moze jeszcze raz wybiorę się na konsultację. Mam nadzieję, że już jutro internet wróci do domu w ktorym spędzam wakacje i będę mogła normalnie pisać a przede w:-$zystkim dobiorę się do mojej lektury
Stary 2013-08-08, 19:54   #10312
call me baby
Rozeznanie

Uff dobrze ze nie jestem sama na poczatku przez to ze byly twardsze i opuchniete wygladaly bardziej na okraglaski a terazjak juz wszytsko zeszlo to sa jak anatomki i chyba dlatego tak sie nie moge przyzwyczaic ze zeszlo troche objetosci z gory ;-)
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 20:43   #10313
sofialu
Raczkowanie

Kochane moje, świeże informacje z kliniki!!!
Sa juz cycunie, 345 na obie Mentor. Czuje sie swietnie, juz mijają 4 godziny od wyburzenia i nie jest zle! Buziam was gorąca i do jutra😘😘😘😘
sofialu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 20:48   #10314
_Justynaaa_
Rozeznanie

Hej dziewczyny czytam was codziennie i juz nie moge sie doczekac mojego terminu Trzymam kciuki za dziewczyny, ktore beda miec op przede mną.
Star pytałaś jak powiedzieć o op rodzicom...hm tak naprawdę to zależy jaki masz z nimi kontakt i jaki oni maja do tego stosunek. Ja mowilam od zawsze, ze kiedys to zrobie...jakis czas temu podjelam decyzje i powiedzialam mamie ze szukam kliniki...chyba mi nie uwierzyła na poczatku... a jak wyszlam z pierwszej konsultacji to do niej zadzwonilam i wszystko opowiedzialam...nadal nie bardzo wierzyla, ze to zrobie i mowila ze po co kusic los itd. Generalnie mama to zaakceptowala (czyt. przyjeli do wiadomości) i tata tez jak powiedzialam im o terminie i ze na 10000% to zrobie...sa srednio z tego zadowoleni (martwia sie o mnie i boja komplikacji i samej op) ale jestem dorosla i sama podejmuje decyzje w swoim zyciu uffff

Jeśli chodzi o kredytowanie zabiegu to mozna wejsc na strone i po pierwsze sprawdzic czy współpracują z daną kliniką https://www.ratalnie.com/index.php/wyszukiwarka lub wysłać zgłoszenie a oni oddzwonia

Ja niestety biorę az 12tys kredytu na zabieg...bo nie jestem w stanie uzbierać zadnej kasy do października..

Edytowane przez _Justynaaa_
Czas edycji: 2013-08-08 o 20:52
_Justynaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 20:55   #10315
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
U mnie póki co na leżąco są mega i Wariatka nie jesteś,bo ja też nie chcę aby tak mi mocno zmiękły,już są miękkie,a wolałabym by były jak w sumie na początku jakoś mnie nie ciągnie do tej miękkości
Każdy lubi co innego Dlatego tak ciężko nam dogodzić
Stary 2013-08-08, 20:57   #10316
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sofialu Pokaż wiadomość
Kochane moje, świeże informacje z kliniki!!!
Sa juz cycunie, 345 na obie Mentor. Czuje sie swietnie, juz mijają 4 godziny od wyburzenia i nie jest zle! Buziam was gorąca i do jutra😘😘😘😘
Gratjluje i witam w swiecie cycolinek A tefaz duzo wypoczywaj i dbaj o siebie. No i czekamy na foto relacje
Stary 2013-08-08, 21:02   #10317
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
Czy Wasze brzuchy po op. tez byly takie nabrzmiale ?? Ja mam wrazenie jakbym byla w 5 msc ciazy!! Brzuch na dole jest ogromny!! Do tego dzis pod stanikiem operacyjnym(na wys. żeber) napuchlo mi jak bania...Czy to normalne? Czy mam gdzies sie zgłosić?? Dzieki za odp
Tak, to normalne Dużo osób tak reaguje na narkozę, ten brzuch chyba nawet 2 tygodnie może taki być

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
na szczescia masz to za soba
tez nei chcialbym drugi raz przezywac tych emocji ,tego bolu itp
Wiecie co... Ja mówię o wymianie za ileśtam lat, ale przyznam Wam, że im dłużej mija od operacji i jak już zupełnie doszłam do siebie, to... nie chciałabym tego znowu przechodzic Nawet dla większych cycków
Stary 2013-08-08, 21:23   #10318
majka.bzzz
Raczkowanie

dziekuje za odpowiedź wstawie zdjecia na pewno we wtorek mam sciagniecie szwow. Wyjsciowki nie mam uwiecznionej, bo byłam w stanie oplakanym i sama nie moglam na to patrzec( ...LEkarz robil przed op wiec moze sie ze mną podzieli

ile dni po op. mialyscie to"ciagniecie" w doł po wstaniu z lozka ?? ja jestem 3 dni i nadal masakra!! opuchlizna dlugo wam schodzila spod pach?? Bo mam wrażenie ze tenn biust mi pod pachy aż ucieka...;//
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 21:30   #10319
Saba08
Zadomowienie

To ciągnięcie piersi w dół było kilka dni, może tydzień

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

A opuchlizna schodzi 3-4 tygodnie. Chociaż spod pach trochę szybciej niż z "góry".
Stary 2013-08-08, 21:33   #10320
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez _Justynaaa_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czytam was codziennie i juz nie moge sie doczekac mojego terminu Trzymam kciuki za dziewczyny, ktore beda miec op przede mną.
Star pytałaś jak powiedzieć o op rodzicom...hm tak naprawdę to zależy jaki masz z nimi kontakt i jaki oni maja do tego stosunek. Ja mowilam od zawsze, ze kiedys to zrobie...jakis czas temu podjelam decyzje i powiedzialam mamie ze szukam kliniki...chyba mi nie uwierzyła na poczatku... a jak wyszlam z pierwszej konsultacji to do niej zadzwonilam i wszystko opowiedzialam...nadal nie bardzo wierzyla, ze to zrobie i mowila ze po co kusic los itd. Generalnie mama to zaakceptowala (czyt. przyjeli do wiadomości) i tata tez jak powiedzialam im o terminie i ze na 10000% to zrobie...sa srednio z tego zadowoleni (martwia sie o mnie i boja komplikacji i samej op) ale jestem dorosla i sama podejmuje decyzje w swoim zyciu uffff

Jeśli chodzi o kredytowanie zabiegu to mozna wejsc na strone i po pierwsze sprawdzic czy współpracują z daną kliniką https://www.ratalnie.com/index.php/wyszukiwarka lub wysłać zgłoszenie a oni oddzwonia

Ja niestety biorę az 12tys kredytu na zabieg...bo nie jestem w stanie uzbierać zadnej kasy do października..
Z moja niestety nie wspolpracuja
A Ty gdzie bierzesz kredyt?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości