|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
ja na dzis sie z Wami zegnam do jutra
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja, prawie zdecydowana jestem, żadna inna mnie nie zauroczyła.
Co do zwierząt to ja mam chomika dżungarskiego i psa Kotów nie lubię,a C. ich wręcz nienawidzi Jeśli chodzi o DJ to ja jestem na NIE. Co zespół to zespół, muzyka na żywo. Po drugie jak mam płacić 2 tys. za to, że ktoś muzę puszcza z płyt/kompa i czasem coś powie, poprowadzi zabawy to ja dziękuję. Ja też tak potrafię, żadna filozofia. A zespół - 4 tys. za 4 osoby np. czyli wychodzi taniej za osobę, a wtedy płacę za to, że ta osoba gra, śpiewa, prowadzi zabawy, a nie puszcza muzę. Mam takie podejście może dlatego, że sama kiedyś śpiewałam w zespole na weselach. Ilonus, ja mierzyłam Pergola z firmy Pronovias i ona kosztuje ponad 5 tys. kulbensikowa, suknia nr 1 to Pergola z kolekcji Pronovias krooliczek, suknię nr 1 można zmierzyć w Cameoo na Głogowskiej, model Pergola. monikkad, super, że kupujesz tą suknię ![]() mysza93, witaj Skąd jesteś?Jeśli chodzi o roznoszenie wódki to u nas będą to robić kelnerzy. Będą ją nosić w rękach i wkładać do takich specjalnych wiaderek z lodem, które będą na stołach.
|
#934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Właśnie jestem w drodze do Warszawy... Pociąg ma 4h opóźnienie :-( ciekawe na która dotre :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli wódkę roznoszą ojcowie weselni, to przeważnie w wiklinowych koszykach, bynajmniej ja tylko z takimi opcjami się spotkałam, nie mniej jednak w innych regionach może noszą w czymś innym. U mnie bedą roznosić kelnerzy, więc o to się nie martwię. Tylko że katering musi wziąć dodatkowo jednego kelnera do wódki, i się dopłaca 100 zł z tego co pamiętam. Ale wolę,żeby ojciec mojego TŻta nie miał styczności z flaszkami, więc wybór jest tylko jeden - kelner. Bo przecież nie powiem żeby mój tata roznosił, a teściu patrzył
|
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będę się nim też malowała na wesele do brata ciotecznego 24 sierpnia i utrwalała "fixerem"kryolana, tylko ja sobie nie umiem oczu ładnie pomalować
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-08-08 o 21:27 |
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dziś po południu zrobiłam killera z Chodakowską.. lało się tak ze mnie, że przy ćwiczeniach w pozycji "pompki" nie dałam rady, bo ślizgałam się po podłodze
ale pocieszam się tym, że świadczy to o spaleniu troche tłuszczu ![]() od razu wzięłam zimny (lodowaty) prysznic, w normalnym stanie nie byłabym znieść tej lodowatej wody, a tak to nawet nie mogłam sie nacieszyc zimnem ![]() teraz idę na balkon z TŻtem powcinać arbuzika ![]() PS. nie wiem co mi strzeliło do łba żeby na 35 stopni w cieniu poćwiczyć killera.. to chyba desperacja
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2013-08-08 o 21:23 |
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
na telefonie niestety nie wyswietla.A co do cwiczen - uwielbiam uczucie po treningu i widok efektow w lustrze i to jest dla mnie motywacja. Poza tym zapisywanie wynikow, statystyki wszelkiego rodzaju i pobijanie swoich rekordow dodatkowo daja kopa do dzialania. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Poznanianka1990
Po części masz rację, choć mój dj będzie miał wsparcie akordeonisty. Ale co kto woli . Nie neguję. My chcemy inaczej niż na wszystkich weselach w rodzinie i wśród znajomych więc DJ ![]() http://djband.com.pl/oferta/index.ph...temid=59#video
|
|
#942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A na stołach będą w tych metalowych wiaderkach z lodem Cytat:
Przecież jeśli ktoś przyjdzie z nastawieniem że on będzie smęcić, a nie tańczyć to choćby sam Michael Jackson miał zmartwychwstać i nam grać na weselu to on by się nie ruszył Przecież nie będę sobie zakrzątać głowy takimi przypadkami A jak ktoś się chce bawić, to i radio mu wystarczy! |
|||
|
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
ja dzowniłam do madonny do krakowa to mi pani powiedziała że do końca września est mozlowość zamawiania sukni z Pronovias i pytałam o twją Opiumalfa i pani mi powiedziała ,że nie ma porblemu ale w reguralnej cenie.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro już tu raczej nie wejdę, więc napiszę dziś że jutro z rana jedziemy na wakacje!
Ale raczej się nie stęsknicie bo TŻ musi mieć dostęp do internetu, więc bierzemy laptopa W razie niepogody posiedzę z Wami!
|
|
#946 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=poznanianka1990;421 74479]
Cytat:
|
|
|
|
|
#947 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas roznoszą kelnerzy. Na weselach gdzie rosnosił ojciec PM, świadek lub ktokolwiek nie z obsługi, były to wiklinowe kosze. Jest elegancko i wygodnie.
|
|
#948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ludzie to w ogole nie mają wyczucia - dodałam posta i zaraz komentarz abym miała 20 kg mniej! no na litość boską - to już bym miała skrajną niedowagę
|
|
#949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
takze nie przejmuj sie, bo wygladasz bardzo dobrze! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, oszalalyście
nie było mnie od poniedziałku, a tu nie dość, że nowy wątek to w sumie jakieś 60 stron do nadrobienia wybaczcie, ze nie nadrobie wszystkiego, postaram sie chociaz nadrobic odrobine tego watku za moment ![]() Więc pisze co u mnie: Tż bardzo ucieszył się z prezentu i tak rano rozmawialismy to ciężko nam było uwierzyć, że to już 4lata razem Na 11 szłam na tą druge rozmowe do L'occatine na doradce ds urody. Poszłam zupełnie na lajcie, a tu się okazało, że czekala mnie rozmowa z kierownikiem regionalnym bo kiero sklepu doszlam do wniosku, że ja bardziej bym się nadawała na kierownika a nie na sprzedawce ale poszłyśmy sobie pogadać na ławkę, z drugiej strony ławki siedział taki elegancki mężczyzna w średnim wieku w garniturze babka mnie maglowała z pół godziny, a ten facet dalej tam siedział ![]() Poźniej sobie pochodziliśmy z TŻ po sklepach a następnie poszliśmy na naszą ukochaną pizze z rucolą zawsze chodzimy na nią w naszą rocznice, to taki nasz zwyczaj. Bardzo miło spędziliśmy dzień pierścionka nie dostałam we wtorek byliśmy z TŻ i moim siostrzeńcem w Dinolandzie, więc cały dzień też jakoś zleciał, a wczoraj pół dnia byczyliśmy się w aquaparku dziś z kolei miałam sprzatać chatę, ale coś mi nie poszło a teraz ide Was troche nadrobić
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-08-08 o 22:06 |
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Fajnie Pysiu, ze tak dobrze sie wszystko uklada
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.filmweb.pl/film/Nieznajomi-2008-291338#
Polecam My siedzieliśmy z zakrytymi oczami A niedaj Boże potem zamieszkać w domku w lesie xD
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale malo co z tego pamiętam, to dla przypomnienia sobie oglądne
|
|
|
#956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Będę cytowała co kilka stron
![]() Cytat:
Twoja figura wygląda bardzo proporcjonalnie w niej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#957 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co? Muszę się wyżalić, bo po prostu już nie daję rady...
Pisałam już kiedyś, że moja Mama bardziej przejmuje się ślubem Kuzynki? Otóż, załatwiła im salę (tę samą co ja mam), doradzała ciotce co i kiedy trzeba zrobić (a od czego jest internet?), ba! nawet załatwiła kobietę, która upiekła im tort na wesele! A gdyby tego było mało, to całą sobotę niańczyła psa kuzynki, bo przecież sam by był i byłoby mu smutno. O mały włos kuzynka też miałaby fioletowe dodatki (hmmm... też o tym myślałam, ale zrezygnowałam ze względu na porę ślubu). I czy Mama dostała zaproszenie na wesele? Otóż nie, bo było małe (40 osób bez poprawin) - ja mam takie samo. Śmieszne jest to dla mnie, bo planuję ślub od półtora roku na spokojnie, a Oni spodziewają się Dziecka, więc na szybko wszystko robią. Tydzień przed Ślubem przypomnieli sobie, że wypadałoby mieć kamerzystę i fotografa, ale gdy dowiedziały się ile to kosztuje, to zrezygnowały... Ostatecznie kolorem przewodnim był różowo-złoty (???!!!) i był fotograf. A dzisiaj o mały włos bym się z nią pokłóciła, bo przecież tort to wydatek rzędu 1000 zł, a ciotka zapłaciła u kucharki 180 i taniej nigdzie nie znajdę! Ja dowiadywałam się już w cukierni i tort na moje 40 osób to będzie jakieś 400 zł z dowozem. No, ale przecież ciotka z kuzynką wiedzą lepiej, bo się dowiadywały. Tylko jak dla mnie ten 1000zł za tort to jest na ok 100 osób, a nie 40. Nic już nie powiedziałam, ale musiałam wyjść i się rozpłakałam, i teraz znowu, bo jak to tak, moja własna Mama a się nie interesuje i ponad wszystko stawia ciotkę. Nie wiem czy dusić to w sobie czy z nią porozmawiać. Chociaż wątpię czy to coś da... No, to trochę Wam pomarudziłam. Wybaczcie, ale musiałam.
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ja sportowego nie mam ani jednego, bo boje sie ze bedzie to na mnie nieestetycznie wyglądać
|
|
|
#959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jest szalenie ładny (chyba wszystkie sportowe nie są), taki z niego stanik z golfem, ale do ćwiczeń jest niezastąpiony. Trzyma na mur-beton i nawet nie spłaszcza tak bardzo, jak inne ![]() O, taki mam: http://4.bp.blogspot.com/-FF_IltAYNI...e_Sport300.jpg
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

do jutra

Nasz ślub 16.08.2014
(carmen i madonna)

nie było mnie od poniedziałku, a tu nie dość, że nowy wątek to w sumie jakieś 60 stron do nadrobienia