Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 22:55   #961
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
z wszystkich , najlepsze mi powiedz jakie ogladalas
obejrzałam 234 horrory więc lista byłaby baaaaardzo długa
ale na początek możesz obejrzeć Paranormal Activity (4 części), REC (ostatnia część najgorsza ale wcześniejsze polecam - wersję hiszpańską), Naznaczony (super !), 28 dni później, 28 tygodni później, Nieodebrane połączenie, Nieproszeni goście, Opętani (The Crazies), Udręczeni (The Hounting in Connecticut - super !!), Lustra (2 części - będziesz się bać potem spojrzeć w lustro) i na początek to tyle

Cytat:
Napisane przez flosssy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

A ja mam do was pytanie. Czy organizowałyście już spotkanie by poznać waszych rodziców z rodzicami TŻ? Ja właśnie mam takie w planach i chciałabym żeby odbyło się ono u mnie. Jak to u was wyglądało bądź jeżeli jesteście jeszcze przed tym - jak macie w planach to zorganizować? My bierzemy ślub w październiku 2014, ale nasi rodzice chcieliby już siebie poznać dlatego muszę się za to wziąć i jak najlepiej zorganizować. Myślałam o przygotowaniu deseru i kolacji, albo wyjściu gdzie na kolację a potem przyjściu do mnie na kawę i ciasto. A jak wy sobie poradziłyście?
ja planuje ich zapoznać albo w święta BN albo na błogosławieństwie (chciałam błogosławieństwie np. tydzień przed ślubem) albo po prostu zrobimy błogosławieństwo w świeta BN i po problemie ale jak Twoi już chcą sie poznać to nie ma co zwlekać i czekać nie wiadomo na co

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Mi też na zdjęciu wydaje się mało elegancki, ale trudno powiedzieć, jak wygląda na żywo.

A może coś takiego? Tylko ten niebieski oczywiście nie niebieski i nie w paski, chodzi mi o krój
ten pierwszy widziałam na necie ale nie wiem gdzie taki dorwac
dzięki dziewczyny za rady ale niestety zapominacie, ze biorę slub zimą... zimą wychodze z domu w podkoszulce, koszulce, golfie, 2 bluzach na to kurtka itp, i tak już stwierdziłam, ze "dobra co tam jakoś tą godzinę wytrzymam w samym sweterku w zimnym kościele" co nie zmienia faktu, ze chciałabym żeby ten sweter dawał jednak jakieś ciepło a nie krótkie bolerko z przezroczystej tkaniny które nic nie robi

Edytowane przez moniczka_90
Czas edycji: 2013-08-08 o 23:05
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 22:59   #962
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupuję suknię tę, którą mierzyłam w Gorzowie jako 1, tę hiszpankę!
Po przymiarkach w 7 salonach, gdzie zmierzyłam niezliczoną ilość sukien ZAPADŁA DECYZJA!!!

Jestem umówiona na środę w salonie Będę mierzyć jeszcze raz i podpiszę już umowę
Gratki Kochana No i resztę to wiesz - bosko w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Właśnie jestem w drodze do Warszawy... Pociąg ma 4h opóźnienie :-( ciekawe na która dotre :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Do nas jadą znajomi (z Warszawy na południe Polski) i także mają opóźnienie... A pociąg z Bielska do Łeby ma 150 minut opóźnienia!!!

Co do horrorów polecam "Naznaczonego"

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 23:00   #963
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam całą jedną sztukę nie jest szalenie ładny (chyba wszystkie sportowe nie są), taki z niego stanik z golfem, ale do ćwiczeń jest niezastąpiony. Trzyma na mur-beton i nawet nie spłaszcza tak bardzo, jak inne
O, taki mam: http://4.bp.blogspot.com/-FF_IltAYNI...e_Sport300.jpg
szczerze ?
to mógłby mnie spłaszczyć !
a trzyma w górze ładnie ? chyba się zaopatrzę

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-08, 23:02   #964
poznanianka1990
Zakorzenienie

nasturcja, koniecznie porozmawiaj z mamą i wytłumacz jej, jak Ci jest przykro. Na Twoim miejscu czułabym się podobnie...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 23:05   #965
ane3kaa
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Zaraz usne w tym pociągu... Mam być w Warszawie dopiero na 00:30 :-(

ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 23:05   #966
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Piękne

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Kochana ja bym wzieła duzo wiecej filtrów - jak jezdzilam do Chorwacji zawsze miałam 50, 30, 15, 6 albo 4 no i przyspieszac
TŻ mojego w Egipcie 50, potem 30 - ale np. nogi smarował tylko 15 bo wygladal by zbyt blado ( nogi sie trudniej opalaja)

ja na nos 50 a tak to 15 a na nogi to 4 :P ale jak mnie spieklo to 50 i spokoj ;D

Także, ja Ci radze sie zaopatrzyc w wiecej specifików. a Przede wszystkim tez w balsamy PO opalaniu.
Takie zwykle, chlodzace zeby twoj TŻ tez z nich skorzystał :P
Ja to zawsze biore tylko jeden faktor i to przewaznie 4, a jestem z natury blada ale mam jakas dziwna skore, bo ostatnio posmarowalam sie o dziwo 15 chyba, smazylam sie na sloncu z 2,3 h i w ogole mnie nie złapało wiec wole 4 i mnie lapie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Jak Wasze kociaki znoszą upał? Moja Gwiazda ma zostawione drzwi do łazienki, 2 miski z wodą w domu, a mimo to dzisiaj, pierwszy raz ever, wywaliła język leżąc na płytkach - nie wiem, jak jeszcze mogłabym jej ulżyć?
Moje leża na podłodze, albo na stole właściwie sa tylko troche mniej aktywne, wiecej piją i mniej jedzą a tak to normalnie sie zachowuja

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
No widzisz
Zobaczysz, że jakiej byś nie kupiła, to w dzień ślubu będzie koparę zbierał z podłogi Na Twój widok

Będę musiała próbować w Visual Chriss, tam napewno mają kolekcje 44-48. Nie wiem gdzie jeszcze :/
Ja tez sie pytałam już w salonach to nie ma lekko właściwie wchodzą w gre tylko salony, ktore maja wieksze kolekcje. Przynajmniej w moich okolicach mi tak powiedzieli

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
przedstawiam Wam Króla Fafika IV Sprawiedliwego
Cudny

Cytat:
mnie moja podziękowała tak:
Standart ale i tak kocham koty

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
karoolecka

No no fajny ja zawsze takiego chciałam a mam o... burego gbura:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...44819065_n.jpg
Też śliczny

Cytat:
Twój to chociaż na kolanach siedzi, moja tak góra pięć sekund głaskać się też nie lubi... przywiązałam się do niej, w końcu mój zwierz, ale jest mi trochę smutno, że taka z niej dzikuska. I jeszcze do tego nas okropnie gryzie.
Za to ładna jest, skubana
Piękna ale ja to kocham koty strrrasznie mamy 3 i wlaściwie wszystkie są przytulaskami czasami dwa z ńich moga podrapac albo ugryźć ale to bardziej dla zabawy

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 23:06   #967
moniczka_90
Zakorzenienie

czekoladko wyżej napisałam Ci troche filmów do obejrzenia
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 23:11   #968
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
obejrzałam 234 horrory więc lista byłaby baaaaardzo długa
ale na początek możesz obejrzeć Paranormal Activity (4 części), REC (ostatnia część najgorsza ale wcześniejsze polecam - wersję hiszpańską), Naznaczony (super !), 28 dni później, 28 tygodni później, Nieodebrane połączenie, Nieproszeni goście, Opętani (The Crazies), Udręczeni (The Hounting in Connecticut - super !!), Lustra (2 części - będziesz się bać potem spojrzeć w lustro) i na początek to tyle
Paranormal zaliczone, rec,i naznaczony tez, 28 tygodni pozniej i wczesniej nie oglądałam, oglądne nieodebrane polaczenie i nieproszeni goscie ogladniete, opętani nie, udręczeni tak , lustra 1 ale dwojki nie widziałam , dzięki

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-08, 23:29   #969
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Isusia91

Nie zobaczyć baszty i ruin zamku to chyba zbrodnia! Kościoły są piękne ( ten przy rynku i Klasztor oo Reformatów) Poza tym galerie sztuki są jeżeli lubisz takie rzeczy. Można popływać statkiem , ogólnie małe miasteczko, nie ma co zbyt wiele tam zwiedzać, ale koniecznie kogucika sobie kup (taka bułka ala chałka). Oczywiście Kamienice Przybyłów są piękne , szkoda, że nie trafiliście na festival Dwa Brzegi... no i Góra Trzech Krzyży - widok na piękny Kazimierz, widać nawet Janowiec Lubelski (jeżeli będziecie mieli czas to blisko, to koniecznie tam zobaczcie ruiny zamku, ładniejszy niż w Kazimierzu!)

nasturcja1308

Tulę Cię :głaszcze:... moim zdaniem nieciekawie mama postąpiła. Może przed rodziną chce wyjść już na specjalistkę w sprawie ślubów? Może jest nieswiadoma, że Cię to boli tak jak już dziewczyny wspomniały! Głowa do góry nie przejmuj się! Twój ślub, Twoje dodatki zrobisz tak jak będziesz chciała. Czasami zrozumieć własną mamę jest bardzo trudno... Ale pamiętaj, to Ty bierzesz ślub i pamiętaj, że to Ty decydujesz jaki on jest. Skoro mama nie przykłada teraz do tego wagi może być tak, że im blizej tym dopiero do niej dotrze co się dzieje i zacznie się angazować . Tak jest z moją.
Stary 2013-08-08, 23:29   #970
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Piękna ale ja to kocham koty strrrasznie mamy 3 i wlaściwie wszystkie są przytulaskami czasami dwa z ńich moga podrapac albo ugryźć ale to bardziej dla zabawy
ja też ! ja mam 4. ale skoro kochasz, pokochaj i mojego Franka
wrzucam foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Franul.jpg (19,0 KB, 13 załadowań)

🤍

Stary 2013-08-08, 23:44   #971
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
aaaaa.... faaajny siostra ma królika. Nieznośny jest, gryzie i tupie.
Ale mamy za to baaardzo kochanego psa, którym się pochwalę, o
Słodki psiak my też chcielibyśmy pieska jeszcze ale niestety ze wzgledu na nasza prace nie mozemy sobie pozwolic

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
ja mam 6 zwierzakow, ktorego pokazac ? :

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

a moj kociaczek 9 kg wazy:
9kg? a mówią, że nasze koty są wypasione a waża 3,5kg, 4,5 kg i 5kg

Cytat:
Nie pokaze psa, bo to by bylo jak powiedzenie jak sie nazywam. Nie ma ich wiele w Europie ale macie prosze foty reszty, oprocz kota bo nie mam jego zdjecia aktualnego na kompie..

http://imageshack.us/photo/my-images/607/32pi.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/21/fvdg.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/12/8yqr.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/835/dscn2935b.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/832/dscn2468u.jpg/
Wszystkie fajne zwierzaki ja uwielbiam patrzeć na konie, ale boję się ich, nie wiem czemu

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
moja kotka robiła to samo!! do tego jeszcze kopała

ale piękny kocham owczarki! miałam dwa i oba były cudownymi psami

to i ja Wam pokażę naszą sznaucerkę te fotki były robione podczas sesji kosmetyków na bloga sunia oczywiście chciała być na każdym zdjęciu
Fajna

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja się nie wypowiem, bo miałam 11 par butów, korzystałam z 3 par Zawsze obiecuję sobie, że wezmę mniej rzeczy, bo i tak leżą w walizce, ale potem się okazuje, że nagle wszystko mi potrzebne, bo może... a jeśli...a gdybyśmy...aaaa
. Mam to samo ale ja musze miec ze soba duzo bo ubieram wtedy to na co mam ochote, a nie to co musze bo nie mam innego wyjscia

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
a mi mama tłumaczyła, że małpka byłaby jak druga siostra (właściwie to trzecia) więc sobie odpuściłam

madziara oo tygrys też fajna sprawa

ja miałam miliony chomików (ale nie na raz) i uwaga.. każdy miał na imię trusia. Koleżanki jak przychodziły to im przedstawiałam
" to jest Trusia"
" ojeej ona jeszcze żyje ?"
" niee to Trusia 4"

Hahaha

Cytat:
Dzieki wielkie juz sobie podpinam na yt

Dziewczyny, mam pytanie do Was wszystkich macie lub planujecie na weselu DJa czy zespol, czemu akurat taki a nie inny wybor?

Moze pamietacie, ze zespoly mi nie odpowiadaly na maile.. a te ktore chce maja zajete terminy no i zastanawiam sie nad DJem ale chcialbym poznac Wasze zdanie
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
My mamy DJ'a
* Wolę słuchać piosenek w oryginale, a nie każdemu zespołowi dobrze wychodzi śpiewanie
* Zawsze do zapłaty jest 2 tys, a nie 4 czy 5 jak za zespół
* Tak samo jak za jedzonko, opłacam jedną osobę, nie kilka
* DJ-owi nie zdarzy się mylić słów i fałszować niezależnie jak długo będzie puszczał muzykę
* Ma nieograniczone możliwości muzyczne, a jak nie ma jakieś piosenki, chwila i będzie ją miał A zespół me jednak ograniczony repertuar, nie wszystko mogą zaśpiewać
Z tych samych powodów jestem za djem nie wyobrazam sobie nie oryginalnych utworów

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ale macie fajnie

a własnie - jakie miejsca polecacie na podróż poslubną? chcemy z Tż zarezerwowac już coś w styczniu i marzą nam się jakies ciepłe kraje, ale zeby nie wydawać fortuny myslałam o Krecie lub Rodos - co wy na to? byłyście/polecacie?

nie zamierzam sie poddawać walczyć będe do samego końca

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

niestety nie ćwicze, ale chodzimy 3 razy w tygodniu na długie spacery godzinne

Nie lubię cwiczyć. Leń jestem
Ja polecam Kretę byliśmy niecałe 2lata temu i to były najpiękniejsze wakacje w moim życiu chciałabym tam jeszcze kiedyś wrocić

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-08, 23:48   #972
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Zna ktoś jakies fajne horrory ? bo juz tyle tych horrorów oglądałam, a tylko 2 mnie przestraszyły
Ja tez uwielbiam horrory

Cytat:
Napisane przez Paulina170 Pokaż wiadomość
My też się chyba zdecydujemy na DJ'a który zarazem poprowadzi imprezę. A to czy goście będą tańczyć gdy będzie DJ zależy tylko od gości- jak ktoś się lubi i będzie chciał bawić to i DJ nikomu nie będzie przeszkadzał.
Coś mnie podkusiło i oglądałam sukienki w necie- oczywiście nie wiem w jakim fasonie byłoby mi dobrze ale jakoś zaczarowała mnie ta : http://allegro.pl/przecena-suknia-sl...449520587.html
W dodatku mamy szansę na salę bardzo blisko kościoła więc jest duża szansa, że spokojnie zdążymy. Oczywiście musimy się wybrać do sali bo nawet nie wiemy ile za talerzyk. Stwierdziliśmy, że sprawdzimy najpierw czy są jakieś wolne terminy w okolicznych salach.
Piękny fason kiecki

Cytat:
o duchach ? nawiedzonych domach ? zombie ? co chcesz to ja Ci wszystko powiem jako fanatyk horrorów
Wlasnie my czasami mamy problem jaki ogladac horror bo juz tyle obejrzelismy ale na szczescie caly czas odkrywamy nowe

Cytat:
mnie do ćwiczeń cięzko przekonać... i wcale nie ejst tak, że po jakims czasie wdrażam się w nie, wcale się nie wdrażam.... kiedyś dużo cwiczylam i po każdym treningu dziekowała Bogu że już koniec. Wcale nie czułam się lepiej.... po prostu ćwiczenia nie są dla mnie....

dziewczyny kupiłam szpilki - własnie przyszły ale okazaly sie za małe - może któraś z was by chciała? typowa 39
Sliczne szkoda, ze mam mniejsza stope

Cytat:
muszę was prosić o radę/pomoc, mianowicie dokonałam dzisiaj przemyśleń a propos mojego wyglądu w dniu ślubu i stwierdziłam, że niebieskie buty + niebieski bukiet + niebieski steterek to by jednak było za duzo niebieskiego chyba. Wiec myslicie, ze taki sweterek (kremowy) bedzie odpowiedni do sukni w kolorze śmietankowym ? http://www.bonprix.pl/produkt/sweter...age&return=ref
Nie bedzie pasował ten sweterek w ogóle nie jest elegancji. Dziewczyny podały super przykłady

Cytat:
Wróciłam z warsztatów z godzinę temu, ledwo żyję

Wklejam zdjęcie Tercji
Jaka kochana

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
u mnie prawdopodobnie alkohol donosić będą kelnerzy
ale potkałam się, że wódka była roznoszona w wiklinowych koszykach, o coś w tym stylu: http://decomariage.pl/slub/kosze-na-alkohol-koszyki/
Te koszyczki to dobry pomysł

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-09, 00:09   #973
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
ja na co dzień używam podkładu z revlonu (już chyba 7 buteleczkę) i jestem bardzo zadowolona z niego revlon Color Stay
będę się nim też malowała na wesele do brata ciotecznego 24 sierpnia i utrwalała "fixerem"kryolana, tylko ja sobie nie umiem oczu ładnie pomalować myśle, że to są dobre kosmetyki ale zapytam
Ja też uzywam revlon color stay i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Jutro już tu raczej nie wejdę, więc napiszę dziś że jutro z rana jedziemy na wakacje!

Ale raczej się nie stęsknicie bo TŻ musi mieć dostęp do internetu, więc bierzemy laptopa W razie niepogody posiedzę z Wami!
Pmiłego urlopowania się

Cytat:
daj koniecznie znac, bo szkoda wyrzonych moich pieniedzy a planuje zakupić tez wieksze a to juz w ogóle by mnie zrujnowało

ludzie to w ogole nie mają wyczucia - dodałam posta i zaraz komentarz abym miała 20 kg mniej! no na litość boską - to już bym miała skrajną niedowagę
co za idioci... Ja bym sie dała pociąć za Twoją figure

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Fajnie Pysiu, ze tak dobrze sie wszystko uklada

Dzieki

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Muszę się wyżalić, bo po prostu już nie daję rady...
Pisałam już kiedyś, że moja Mama bardziej przejmuje się ślubem Kuzynki? Otóż, załatwiła im salę (tę samą co ja mam), doradzała ciotce co i kiedy trzeba zrobić (a od czego jest internet?), ba! nawet załatwiła kobietę, która upiekła im tort na wesele! A gdyby tego było mało, to całą sobotę niańczyła psa kuzynki, bo przecież sam by był i byłoby mu smutno. O mały włos kuzynka też miałaby fioletowe dodatki (hmmm... też o tym myślałam, ale zrezygnowałam ze względu na porę ślubu). I czy Mama dostała zaproszenie na wesele? Otóż nie, bo było małe (40 osób bez poprawin) - ja mam takie samo. Śmieszne jest to dla mnie, bo planuję ślub od półtora roku na spokojnie, a Oni spodziewają się Dziecka, więc na szybko wszystko robią. Tydzień przed Ślubem przypomnieli sobie, że wypadałoby mieć kamerzystę i fotografa, ale gdy dowiedziały się ile to kosztuje, to zrezygnowały... Ostatecznie kolorem przewodnim był różowo-złoty (???!!!) i był fotograf. A dzisiaj o mały włos bym się z nią pokłóciła, bo przecież tort to wydatek rzędu 1000 zł, a ciotka zapłaciła u kucharki 180 i taniej nigdzie nie znajdę! Ja dowiadywałam się już w cukierni i tort na moje 40 osób to będzie jakieś 400 zł z dowozem. No, ale przecież ciotka z kuzynką wiedzą lepiej, bo się dowiadywały. Tylko jak dla mnie ten 1000zł za tort to jest na ok 100 osób, a nie 40. Nic już nie powiedziałam, ale musiałam wyjść i się rozpłakałam, i teraz znowu, bo jak to tak, moja własna Mama a się nie interesuje i ponad wszystko stawia ciotkę. Nie wiem czy dusić to w sobie czy z nią porozmawiać. Chociaż wątpię czy to coś da...

No, to trochę Wam pomarudziłam. Wybaczcie, ale musiałam.
Ja bym pogadała bo pewnie by mi to nie dało spokoju

Cytat:
spróbuj z nią pogadać, może akurat, może ona jest nieświadoma tego jak Ty to odbierasz

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

to chyba kwestia przyzwyczajenie
ja sportowego nie mam ani jednego, bo boje sie ze bedzie to na mnie nieestetycznie wyglądać
Tzn, nie chodziło mi taki typowy do ćwiczeń, bo te co noszę po domu są zbyt miekkie i nie podtrzymuja tak dobrze nie wiem czy wygląda to nieestetycznie moze nie jest to najseksowniejszy stanik swiata, ale po domu i do spania w sam raz

Cytat:
wrzucam foto
Jaki słodziak

Ja jeśli chodzi o horrory najbardziej bałam się Luster 1 i 2 Frontieres (ludzie wychodzili z kina na nim) i Paranormal Activity. Ale generalńie uwielbiamy wszystkie horrory prawie, ja od siebie oprocz tych 3wymienionych polecam: Piła (uwielbiam ), sierociniec, egzorcysta, oszukać przeznaczenie (wszystkie części), egzorcyzmy emily rose, rec, zejście, blair witch project, omen, rytuał, wzgórza mają oczy, hostel 1 i2, oko, dom w głebi lasu, ring, 28 dni poźniej, 28 tygodni poźniej, naznaczony, stygmaty, nienarodzony. To tylko częśc a dla lubiących seriale polecam gorąco American Horror Story, świetny serial były już dwie serie, ńiedługo będzie trzecia

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-09, 00:28   #974
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Pamiętacie jak zawsze mówiłam, że ma pewno będę miała białe pończochy i białe buty? To chyba mi sie odwidziało
W sukni ślubnej jest gorąco - nie wiedziałam, że aż tak - stwierdziłam po przymiarkach.
Myślę o gołych nogach i butach koloru fioletowego Ale boję się otarć... Sama nie wiem co wybrać - białe buty i pończochy czy gole nogi i kolorowe buty

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-08-09 o 00:29
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 00:37   #975
monikkad
Wtajemniczenie

Właśnie tak sobie myślałam i powiem Wam, że jestem mega zadowolona, bo widzę, że nasz budżet ślubny ma się jak na razie bardzo dobrze, nie przekraczamy w niczym ani złotówki I udaje nam się znaleźć niemal ze wszystkim fajne oferty Wszyscy mówią, że to fajna oferta, tamto fajna oferta

Sala - 140 zł / os + 50 zł / os za pakiet "beztroskie wesele", a więc za 190 zł mamy całe menu, ciasta 4 rodzaje, woda mineralna, napoje gazowane, soki, wódka, wino, kawa, kawa z ekspresu, herbata - wszystko bez ograniczeń przez całe wesele, a poprawiny nam zrobią za 20 zł / os, w cenie za osobę: dekoracja sali (żywe kwiaty), apartament dla nas, zniżki na pokoje dla gości, voucher na a'la podróż poślubną (czyli weekend w wybranym hotelu tej sieci w całej Polsce), voucher na kolację rocznicową w rok po ślubie

Kamerzysta i fotograf - łącznie płacimy 2800 zł za obie te usługi! są obecni przez cały dzień ślubu od rana do 1 w nocy, plener jest w inny, dowolny dzień, wywołane zdjęcia, film w pięknych opakowaniach oraz gratis teledysk narzeczeński nakręcony jeszcze przed ślubem

Kiecka - jak dobrze pójdzie to już w środę będę miała stuprocentowo 1700 zł za suknię, halkę, welon, bolerko + gratis biżuterię ślubną

Obrączki - kupione w promocji Apartu zamiast 2098 zł to 1888 zł + ciocia dała nam złotą bransoletkę, sprzedaliśmy ją za 400 zł i dokładamy tę kasę do obrączek, więc płacimy za nie w praktyce 1488 zł

Sesja narzeczeńska - została nam zrobiona przez kolegę za free

Dekoracja kościoła - okazało się, że mama mojej dobrej kumpeli przystraja kościół razem z siostrami zakonnymi i koleżanka z mamą udekorują kościół za free, ew. jakbym chciała kwiatki to tylko to mam kupić

Samochód - jedziemy samochodem szwagra TŻ-ta, za free

Mój bukiet, butonierki, dekoracja auta i kwiaty dla rodziców - tak samo płacimy tylko za kwiaty, bo wykonanie mamy za free od znajomej florystki

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak zawsze mówiłam, że ma pewno będę miała białe pończochy i białe buty? To chyba mi sie odwidziało
W sukni ślubnej jest gorąco - nie wiedziałam, że aż tak - stwierdziłam po przymiarkach.
Myślę o gołych nogach i butach koloru fioletowego Ale boję się otarć... Sama nie wiem co wybrać - białe buty i pończochy czy gole nogi i kolorowe buty

Ja jak kupiłam te fuksjowe szpilki (te na zdjęciach z sesji :P) to też stwierdziłam, że do kiecki będą super...

Dlatego ja chyba idę na kompromis - na ślub pończochy i białe buty (aczkolwiek jeśli faktycznie będzie mi gorąco to ściągnę te pończochy w trakcie zabawy), na sesję plenerową - gołe nogi i fuksjowe szpilki :P
Stary 2013-08-09, 00:38   #976
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

poznanianka1990
Powiem Ci, że mam podobnie naoglądałam się kolorowych butów do sukni i.. koniec... No mega gorąco jest w tej halce co mam do sukni to już całkiem...
Stary 2013-08-09, 05:59   #977
ana909
Erudycja

Witam sie z pracy
Stary 2013-08-09, 06:13   #978
tinyheart
Rozeznanie

A ja sie witam i spadam pocwiczyc

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 06:18   #979
myboyismine
Zakorzenienie

a ja witam się z łóżka
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 06:46   #980
ana909
Erudycja

Chce do domu! Cała noc sie krecilam z tego upału i spac mi sie chce
Stary 2013-08-09, 07:06   #981
myboyismine
Zakorzenienie

Dziewczyny, na nauki przedmałżeńskie elegancko wypada się ubrać??
Stary 2013-08-09, 07:26   #982
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dziewczyny, na nauki przedmałżeńskie elegancko wypada się ubrać??

niee... normlanie, to są zwykle wykaldy jak w szkole. Np moj ksiadz gada bez przerwy pol godziny i narazie :P
Stary 2013-08-09, 07:31   #983
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Laski, oszalalyście nie było mnie od poniedziałku, a tu nie dość, że nowy wątek to w sumie jakieś 60 stron do nadrobienia wybaczcie, ze nie nadrobie wszystkiego, postaram sie chociaz nadrobic odrobine tego watku za moment
Więc pisze co u mnie: Tż bardzo ucieszył się z prezentu i tak rano rozmawialismy to ciężko nam było uwierzyć, że to już 4lata razem
Na 11 szłam na tą druge rozmowe do L'occatine na doradce ds urody. Poszłam zupełnie na lajcie, a tu się okazało, że czekala mnie rozmowa z kierownikiem regionalnym bo kiero sklepu doszlam do wniosku, że ja bardziej bym się nadawała na kierownika a nie na sprzedawce więc miałam troche zonka ale poszłyśmy sobie pogadać na ławkę, z drugiej strony ławki siedział taki elegancki mężczyzna w średnim wieku w garniturze babka mnie maglowała z pół godziny, a ten facet dalej tam siedział po skończonej rozmowe podszedł do mnie, poklepał mnie po ramieniu i powiedział, że bardzo ładnie mówiłam myślałam, że padne ze śmiechu ale nie powiem, zrobiło mi się miło. Mają dać znać do końca przyszłego tygodnia, więc jeszcze przed rozpoczęciem pracy w Camaieu. Gdyby zadzwonili to po prostu wybralabym lepszą oferte
Poźniej sobie pochodziliśmy z TŻ po sklepach a następnie poszliśmy na naszą ukochaną pizze z rucolą zawsze chodzimy na nią w naszą rocznice, to taki nasz zwyczaj. Bardzo miło spędziliśmy dzień pierścionka nie dostałam we wtorek byliśmy z TŻ i moim siostrzeńcem w Dinolandzie, więc cały dzień też jakoś zleciał, a wczoraj pół dnia byczyliśmy się w aquaparku dziś z kolei miałam sprzatać chatę, ale coś mi nie poszło dokończe jutro a teraz ide Was troche nadrobić
Super od razu widac po postach, że jesteś bardzo szczęśliwa cieszę się, że Ci się układa

Cytat:
wrzucam foto

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 07:39   #984
ana909
Erudycja

A ja sie wczoraj wkur*** na Tżta... zawsze jak wypije wiecej niz 2 piwa zalącza mu sie głupia, często chamska gadka. I tak wczoraj po mile spedzonym dniu nad wodą powiedział pare niemilych słow mojej siostrze (11 letniej) sprawiając ze sie poplakala. Mimo ze jest troche prawdy w tym co powiedzial, wkurza mnie ze nie potrafi zacisnac czasem zebow. Tym bardziej ze nagadał jej na jej ojca, a ona przeciez nie jest winna temu jakiego ma głupiego ojca.
Stary 2013-08-09, 08:00   #985
misia880
Zakorzenienie

Witam się, po kolejnym wieczorze nauk - jakas kobita, truła o tym jak zazywa sie tabletki antykoncepcyjne i ze aborcja jest zła
ameryke odkryla
ale dało sie zniesc bo truła tylko 45 min :P

no i dzis ostatni dzień

byliśmy wczoraj na tej sali i podpisaliśmy umowe, już mi wisi czy jest dobra czy nie ( chyba mam zmeczenie materialu ) bo jestem tym wykonczona. Tymi salami, umowami itp.

Menu mamy takie :
200 zl od osoby

Obiad :
Rosoł z makaronem
100 % rolada schabowa w sosie borowikowyn
100 % kotlet schabowy albo kotlet po szwajcarsku
30 % pierś po parysku
* Kluski śląskie, ziemniaki, dwa rodzaje surówek

ZImna plyta:
5 rodzajów wędlin
Roladki szynkowe
Tymbaliki
Jaja faszerowane
Jaja w majonezie
Przekąska szlachcecka
Słone francuskie bułeczki
dwa rodzaje śledzi
dwa rodzaje sałatek
frankfuterki
marynaty
deska serów

Deser :
Pancake - nalesniki z dodatkami (owoce drzemy itp) - dostępne cała noc

Gril :
Karczek, Szaszłyki, Kaszanka, smalec, ogórki - dostępne cała noc

Kolacja I
Potrawa Chili (podawana w żeliwnym kociołku z gorąca bułeczką, umiarkowanie pikantna)

Kolacja II
Barszcz z krokietem lub Żurek w chlebku, lub Bigos, lub paleczki po bałkańsku z kurczaka.

Swoje musze mieć : szampana, wódke, napoje, owoce, tort i ciasta.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:06   #986
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

dziewczyny niedługo spadam do pracy ale przyszłam się pochwalić ze został nam ROK do ślubu
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:07   #987
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam się, po kolejnym wieczorze nauk - jakas kobita, truła o tym jak zazywa sie tabletki antykoncepcyjne i ze aborcja jest zła
ameryke odkryla
ale dało sie zniesc bo truła tylko 45 min :P

no i dzis ostatni dzień

byliśmy wczoraj na tej sali i podpisaliśmy umowe, już mi wisi czy jest dobra czy nie ( chyba mam zmeczenie materialu ) bo jestem tym wykonczona. Tymi salami, umowami itp.

Menu mamy takie :
200 zl od osoby

Obiad :
Rosoł z makaronem
100 % rolada schabowa w sosie borowikowyn
100 % kotlet schabowy albo kotlet po szwajcarsku
30 % pierś po parysku
* Kluski śląskie, ziemniaki, dwa rodzaje surówek

ZImna plyta:
5 rodzajów wędlin
Roladki szynkowe
Tymbaliki
Jaja faszerowane
Jaja w majonezie
Przekąska szlachcecka
Słone francuskie bułeczki
dwa rodzaje śledzi
dwa rodzaje sałatek
frankfuterki
marynaty
deska serów

Deser :
Pancake - nalesniki z dodatkami (owoce drzemy itp) - dostępne cała noc

Gril :
Karczek, Szaszłyki, Kaszanka, smalec, ogórki - dostępne cała noc

Kolacja I
Potrawa Chili (podawana w żeliwnym kociołku z gorąca bułeczką, umiarkowanie pikantna)

Kolacja II
Barszcz z krokietem lub Żurek w chlebku, lub Bigos, lub paleczki po bałkańsku z kurczaka.

Swoje musze mieć : szampana, wódke, napoje, owoce, tort i ciasta.
jesli bedziesz wybierala, weź kotlet po szwajcarsku smaczniejszy jest
Stary 2013-08-09, 08:07   #988
KasiaK_080290
Zadomowienie

to i ja witam z pracy
piątek, piąteczek, piątunio oby do 16:30!

co do gorąca i otarć to w sukience z halką jest mniej gorąco niż bez bo nie "plącze" się między nogami

też chciałam gołe nogi ale boję się otarć więc założę pończochy albo rajstopy, najcieńsze jakie są czyli chyba 8den i w neutralnym kolorze jakimś, polecam z OMSY jak coś, sprawdziłam już na weselu w lato w tamtym roku http://allegro.pl/ponczochy-samonosn...433853322.html

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-08-09 o 08:17
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:08   #989
myboyismine
Zakorzenienie

ja dalej męczę temat zespołu niby znaleźliśmy taki 3osobowy z wolnym terminem, ale jakos nie jesteśmy przekonani. Tak więc dzisiaj bedziemy dzwonić do innego, który bardziej nam się podoba, tylko znowu 5 osób jest- ale dobry zespól to podstawa
Stary 2013-08-09, 08:13   #990
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

dziewczyny niedługo spadam do pracy ale przyszłam się pochwalić ze został nam ROK do ślubu

gratuluje piękna data BO dzis mija nam razem 5,5 roku razem

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
to i ja witam z pracy
piątek, piąteczek, piątunio oby do 16:30!

co do gorąca i otarć to w sukience z halką jest mniej gorąco niż bez bo nie " plącze się między nogami

też chciałam gołe nogi ale boję się otarć więc założę pończochy albo rajstopy, najcieńsze jakie są czyli chyba 8den i w neutralnym kolorze jakimś, polecam z OMSY jak coś, sprawdziłam już na weselu w lato w tamtym roku http://allegro.pl/ponczochy-samonosn...433853322.html
ja jak skoncze dzis prace po 19 to... mam cale 3 dni laby!
na wesele zamierzam kupic ponczochy ale 20den i to białe...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości