|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
obejrzałam 234 horrory więc lista byłaby baaaaardzo długa
![]() ale na początek możesz obejrzeć Paranormal Activity (4 części), REC (ostatnia część najgorsza ale wcześniejsze polecam - wersję hiszpańską), Naznaczony (super !), 28 dni później, 28 tygodni później, Nieodebrane połączenie, Nieproszeni goście, Opętani (The Crazies), Udręczeni (The Hounting in Connecticut - super !!), Lustra (2 części - będziesz się bać potem spojrzeć w lustro ) i na początek to tyle ![]() Cytat:
albo po prostu zrobimy błogosławieństwo w świeta BN i po problemie ale jak Twoi już chcą sie poznać to nie ma co zwlekać i czekać nie wiadomo na co ![]() Cytat:
dzięki dziewczyny za rady ale niestety zapominacie, ze biorę slub zimą... zimą wychodze z domu w podkoszulce, koszulce, golfie, 2 bluzach na to kurtka itp, i tak już stwierdziłam, ze "dobra co tam jakoś tą godzinę wytrzymam w samym sweterku w zimnym kościele" co nie zmienia faktu, ze chciałabym żeby ten sweter dawał jednak jakieś ciepło a nie krótkie bolerko z przezroczystej tkaniny które nic nie robi
![]() mama 2018 przyszła mama 2020 ![]() Edytowane przez moniczka_90 Czas edycji: 2013-08-08 o 23:05 |
||
|
|
|
#962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i resztę to wiesz - bosko w niej wyglądasz ![]() Cytat:
Co do horrorów polecam "Naznaczonego"
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mógłby mnie spłaszczyć ! ![]() a trzyma w górze ładnie ? chyba się zaopatrzę
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
nasturcja, koniecznie porozmawiaj z mamą i wytłumacz jej, jak Ci jest przykro. Na Twoim miejscu czułabym się podobnie...
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Zaraz usne w tym pociągu... Mam być w Warszawie dopiero na 00:30 :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#966 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i to przewaznie 4, a jestem z natury blada ale mam jakas dziwna skore, bo ostatnio posmarowalam sie o dziwo 15 chyba, smazylam sie na sloncu z 2,3 h i w ogole mnie nie złapało ![]() Cytat:
właściwie sa tylko troche mniej aktywne, wiecej piją i mniej jedzą a tak to normalnie sie zachowuja ![]() Cytat:
właściwie wchodzą w gre tylko salony, ktore maja wieksze kolekcje. Przynajmniej w moich okolicach mi tak powiedzieli ![]() Cudny Standart ale i tak kocham koty Cytat:
Cytat:
czasami dwa z ńich moga podrapac albo ugryźć ale to bardziej dla zabawy
|
||||||
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko wyżej napisałam Ci troche filmów do obejrzenia
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieodebrane polaczenie i nieproszeni goscie ogladniete, opętani nie, udręczeni tak , lustra 1 ale dwojki nie widziałam , dzięki
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
Isusia91
Nie zobaczyć baszty i ruin zamku to chyba zbrodnia! Kościoły są piękne ( ten przy rynku i Klasztor oo Reformatów) Poza tym galerie sztuki są jeżeli lubisz takie rzeczy. Można popływać statkiem , ogólnie małe miasteczko, nie ma co zbyt wiele tam zwiedzać, ale koniecznie kogucika sobie kup (taka bułka ala chałka). Oczywiście Kamienice Przybyłów są piękne , szkoda, że nie trafiliście na festival Dwa Brzegi... no i Góra Trzech Krzyży - widok na piękny Kazimierz, widać nawet Janowiec Lubelski (jeżeli będziecie mieli czas to blisko, to koniecznie tam zobaczcie ruiny zamku, ładniejszy niż w Kazimierzu!)nasturcja1308 Tulę Cię :głaszcze:... moim zdaniem nieciekawie mama postąpiła. Może przed rodziną chce wyjść już na specjalistkę w sprawie ślubów? Może jest nieswiadoma, że Cię to boli tak jak już dziewczyny wspomniały! Głowa do góry nie przejmuj się! Twój ślub, Twoje dodatki zrobisz tak jak będziesz chciała. Czasami zrozumieć własną mamę jest bardzo trudno... Ale pamiętaj, to Ty bierzesz ślub i pamiętaj, że to Ty decydujesz jaki on jest. Skoro mama nie przykłada teraz do tego wagi może być tak, że im blizej tym dopiero do niej dotrze co się dzieje i zacznie się angazować . Tak jest z moją.
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrzucam foto
|
|
|
#971 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety ze wzgledu na nasza prace nie mozemy sobie pozwolic Cytat:
a waża 3,5kg, 4,5 kg i 5kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ja musze miec ze soba duzo bo ubieram wtedy to na co mam ochote, a nie to co musze bo nie mam innego wyjsciaCytat:
Cytat:
Cytat:
nie wyobrazam sobie nie oryginalnych utworów ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#972 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale na szczescie caly czas odkrywamy nowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#973 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czy wygląda to nieestetycznie moze nie jest to najseksowniejszy stanik swiata, ale po domu i do spania w sam raz Cytat:
Ja jeśli chodzi o horrory najbardziej bałam się Luster 1 i 2 Frontieres (ludzie wychodzili z kina na nim) i Paranormal Activity. Ale generalńie uwielbiamy wszystkie horrory prawie, ja od siebie oprocz tych 3wymienionych polecam: Piła (uwielbiam a dla lubiących seriale polecam gorąco American Horror Story, świetny serial były już dwie serie, ńiedługo będzie trzecia |
|||||||
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Pamiętacie jak zawsze mówiłam, że ma pewno będę miała białe pończochy i białe buty? To chyba mi sie odwidziało
W sukni ślubnej jest gorąco - nie wiedziałam, że aż tak - stwierdziłam po przymiarkach. Myślę o gołych nogach i butach koloru fioletowego Ale boję się otarć... Sama nie wiem co wybrać - białe buty i pończochy czy gole nogi i kolorowe buty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-08-09 o 00:29 |
|
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie tak sobie myślałam i powiem Wam, że jestem mega zadowolona, bo widzę, że nasz budżet ślubny ma się jak na razie bardzo dobrze, nie przekraczamy w niczym ani złotówki
I udaje nam się znaleźć niemal ze wszystkim fajne oferty Wszyscy mówią, że to fajna oferta, tamto fajna oferta ![]() Sala - 140 zł / os + 50 zł / os za pakiet "beztroskie wesele", a więc za 190 zł mamy całe menu, ciasta 4 rodzaje, woda mineralna, napoje gazowane, soki, wódka, wino, kawa, kawa z ekspresu, herbata - wszystko bez ograniczeń przez całe wesele, a poprawiny nam zrobią za 20 zł / os, w cenie za osobę: dekoracja sali (żywe kwiaty), apartament dla nas, zniżki na pokoje dla gości, voucher na a'la podróż poślubną (czyli weekend w wybranym hotelu tej sieci w całej Polsce), voucher na kolację rocznicową w rok po ślubie Kamerzysta i fotograf - łącznie płacimy 2800 zł za obie te usługi! są obecni przez cały dzień ślubu od rana do 1 w nocy, plener jest w inny, dowolny dzień, wywołane zdjęcia, film w pięknych opakowaniach oraz gratis teledysk narzeczeński nakręcony jeszcze przed ślubem Kiecka - jak dobrze pójdzie to już w środę będę miała stuprocentowo 1700 zł za suknię, halkę, welon, bolerko + gratis biżuterię ślubną Obrączki - kupione w promocji Apartu zamiast 2098 zł to 1888 zł + ciocia dała nam złotą bransoletkę, sprzedaliśmy ją za 400 zł i dokładamy tę kasę do obrączek, więc płacimy za nie w praktyce 1488 zł ![]() Sesja narzeczeńska - została nam zrobiona przez kolegę za free ![]() Dekoracja kościoła - okazało się, że mama mojej dobrej kumpeli przystraja kościół razem z siostrami zakonnymi i koleżanka z mamą udekorują kościół za free, ew. jakbym chciała kwiatki to tylko to mam kupić ![]() Samochód - jedziemy samochodem szwagra TŻ-ta, za free Mój bukiet, butonierki, dekoracja auta i kwiaty dla rodziców - tak samo płacimy tylko za kwiaty, bo wykonanie mamy za free od znajomej florystki ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
Dlatego ja chyba idę na kompromis - na ślub pończochy i białe buty (aczkolwiek jeśli faktycznie będzie mi gorąco to ściągnę te pończochy w trakcie zabawy), na sesję plenerową - gołe nogi i fuksjowe szpilki :P
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
poznanianka1990
Powiem Ci, że mam podobnie naoglądałam się kolorowych butów do sukni i.. koniec... No mega gorąco jest w tej halce co mam do sukni to już całkiem...
|
|
#977 |
|
Erudycja
|
Witam sie z pracy
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
A ja sie witam i spadam pocwiczyc
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
a ja witam się z łóżka
|
|
|
|
#980 |
|
Erudycja
|
Chce do domu! Cała noc sie krecilam z tego upału i spac mi sie chce
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na nauki przedmałżeńskie elegancko wypada się ubrać??
|
|
|
|
#982 |
|
Erudycja
|
niee... normlanie, to są zwykle wykaldy jak w szkole. Np moj ksiadz gada bez przerwy pol godziny i narazie :P
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu widac po postach, że jesteś bardzo szczęśliwaCytat:
|
|
#984 |
|
Erudycja
|
A ja sie wczoraj wkur*** na Tżta... zawsze jak wypije wiecej niz 2 piwa zalącza mu sie głupia, często chamska gadka. I tak wczoraj po mile spedzonym dniu nad wodą powiedział pare niemilych słow mojej siostrze (11 letniej) sprawiając ze sie poplakala. Mimo ze jest troche prawdy w tym co powiedzial, wkurza mnie ze nie potrafi zacisnac czasem zebow. Tym bardziej ze nagadał jej na jej ojca, a ona przeciez nie jest winna temu jakiego ma głupiego ojca.
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się,
ameryke odkryla ale dało sie zniesc bo truła tylko 45 min :P no i dzis ostatni dzień ![]() byliśmy wczoraj na tej sali i podpisaliśmy umowe, już mi wisi czy jest dobra czy nie ( chyba mam zmeczenie materialu ) bo jestem tym wykonczona. Tymi salami, umowami itp. Menu mamy takie : 200 zl od osoby Obiad : Rosoł z makaronem 100 % rolada schabowa w sosie borowikowyn 100 % kotlet schabowy albo kotlet po szwajcarsku 30 % pierś po parysku * Kluski śląskie, ziemniaki, dwa rodzaje surówek ZImna plyta: 5 rodzajów wędlin Roladki szynkowe Tymbaliki Jaja faszerowane Jaja w majonezie Przekąska szlachcecka Słone francuskie bułeczki dwa rodzaje śledzi dwa rodzaje sałatek frankfuterki marynaty deska serów Deser : Pancake - nalesniki z dodatkami (owoce drzemy itp) - dostępne cała noc Gril : Karczek, Szaszłyki, Kaszanka, smalec, ogórki - dostępne cała noc Kolacja I Potrawa Chili (podawana w żeliwnym kociołku z gorąca bułeczką, umiarkowanie pikantna) Kolacja II Barszcz z krokietem lub Żurek w chlebku, lub Bigos, lub paleczki po bałkańsku z kurczaka. Swoje musze mieć : szampana, wódke, napoje, owoce, tort i ciasta. |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dziewczyny niedługo spadam do pracy ale przyszłam się pochwalić ze został nam ROK do ślubu |
|
|
|
#987 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
smaczniejszy jest
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
to i ja witam z pracy
piątek, piąteczek, piątunio co do gorąca i otarć to w sukience z halką jest mniej gorąco niż bez bo nie "plącze" się między nogami też chciałam gołe nogi ale boję się otarć więc założę pończochy albo rajstopy, najcieńsze jakie są czyli chyba 8den i w neutralnym kolorze jakimś, polecam z OMSY jak coś, sprawdziłam już na weselu w lato w tamtym roku http://allegro.pl/ponczochy-samonosn...433853322.html
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-08-09 o 08:17 |
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
ja dalej męczę temat zespołu
niby znaleźliśmy taki 3osobowy z wolnym terminem, ale jakos nie jesteśmy przekonani. Tak więc dzisiaj bedziemy dzwonić do innego, który bardziej nam się podoba, tylko znowu 5 osób jest- ale dobry zespól to podstawa
|
|
|
|
#990 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
gratuluje piękna data BO dzis mija nam razem 5,5 roku razem ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
na wesele zamierzam kupic ponczochy ale 20den i to białe...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

albo po prostu zrobimy błogosławieństwo w świeta BN i po problemie 

No i resztę to wiesz - bosko w niej wyglądasz 

i to przewaznie 4, a jestem z natury blada 

ale niestety ze wzgledu na nasza prace nie mozemy sobie pozwolic 

wybaczcie, ze nie nadrobie wszystkiego, postaram sie chociaz nadrobic odrobine tego watku za moment
zawsze chodzimy na nią w naszą rocznice, to taki nasz zwyczaj. Bardzo miło spędziliśmy dzień