|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ... | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
3 | 4,92% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
8 | 13,11% |
| 2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! |
|
3 | 4,92% |
| Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! |
|
1 | 1,64% |
| Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki |
|
2 | 3,28% |
| Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! |
|
3 | 4,92% |
| Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki |
|
0 | 0% |
| Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki |
|
1 | 1,64% |
| Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki |
|
2 | 3,28% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
31 | 50,82% |
| Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają |
|
2 | 3,28% |
| Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci |
|
0 | 0% |
| Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila |
|
2 | 3,28% |
| Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski |
|
3 | 4,92% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Hehe...Ale ja leżę ze smartfonem w łapie... Ale już idę, spróbuję zamknąć oczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
U mnie 29 stopni, też nie śpię. Gdzie to ochłodzenie, nie mam mózgu w tą pogodę...
---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- http://www.dzidziol.pl/ciaza/34-tydzien-ciazy.php Elena też ma depresję przedporodową
|
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Nie będę nadrabiać wieczornych postów, bo nie jestem w stanie.
Dirtymagic, cudownie, że u Was wszystko w porządku, obyście obie jak najszybciej mogły się znaleźć już w domu ![]() Dziewczyny, a ja mam pytanie, mogłybyście podać gdzie można zobaczyć zdjęcia malutkej Ali i Lilki? Czy to miejsce tylko dla wtajemniczonych? ![]() Kurczę, zasnęłam na fotelu po 23, o 1 się obudziłam wyszłam z psicą i dalej można zdychać przy tej temperaturze.. ![]() Ta rzekoma burza chyba gdzieś przemknęła bokiem. A Mały szaleje i dzisiaj jakieś bóle w typie okresowych mnie dopadły ech. Trzymam kciuki za piątkowe wizyty ![]() (A przed 21 jeszcze byłam w biedrze po sos do placuszków cukiniowych i nie widziałam żadnych croissantów Motylku, czy one są tylko w określonych sklepach czy ja ślepa jestem? )
Edytowane przez asiek89 Czas edycji: 2013-08-09 o 01:43 |
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie jedynym kryterium jest to, czy ktoś często i regularnie pisze, czy kojarzymy kogoś, czy mamy zaufanie, bo tam i zdjęcia i kontakty są ![]() Ja nadal nie śpię. Płynę. Mam zgagę. Nie daję rady... GDZIE TEN DESZCZ???? ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Nie śpię, nie śpię! Czy ja w ogóle dziś zasne??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4385 |
|
Raczkowanie
|
Aaa rozumiem, dzięki za odp
![]() Cholera, u nas też sucho cały czas. Poszłam się nieco ochlapać w zimnej wodzie i spróbuję się położyć, może w końcu trochę chociaż się uda pospać. Dobrej nocy i, co najważniejsze, przespanej! |
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Jestem z siebie dumna. Rozpakowałam do końca wszystkie papiery/dokuemnty/książki i inne perdoły. To już definitywny koniec przeprowadzki - wszystko rozłożone
Nawet poprasowałam sterte czekającą na mnie już kilka tygodni. Ależ lekko się zrobiło na sercu człowiekowi.Zrobiłam też w excelu listę z wyprawką. Z ubranek mam już prawie wszystko, za to oprócz tego totalnie nic Chyba musze zacząć się zbierać w sobie, ale teraz już będzie łatwiej - lista w łapke i kupować. I na koniec najlepsza rzecz - przyszedł mój kocyk dla Poli. Jest piękny więc się chwalę
|
|
|
|
#4387 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
witam się w dniu w którym spodziewane jest ochłodzenie
Czekamy tu na nie z utęsknieniem ![]() Generalnie już widzę postęp bo o o 6.30 były 23 stopnie zamiast wczorajszych 27 ![]() Cytat:
![]() Moja sporo starsza od Twojego Filipa ale też mam obawy co do ogarnięcia dwójki bo moja bardzo absorbująca-zawsze poświęcaliśmy Jej sporo czasu. Cytat:
Koniecznie dawaj znać co tam u Was Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dirty ja: ) ale śliczny kocyk |
|||||
|
|
|
#4388 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek!!!
Weszłam na chwileczke napisac ze normalnie nie moge sie napatrzec na Lilunie Dirty...Boze dziewczyny my niedlugo tez bedziemy miały takiego pieknego szkraba...Normalnie ryczec mi sie chce na sama mysl..oczywiscie ze wzruszenia ![]() Dirty-nawet nie wiesz jak się cieszymy ze u Was wszystko ok!! Ja poki co wcinam sniadanko i bede sie szykowac na wizyte..Chyba juz ostatnią bo nie ma wiecej rubryczek w karcie ciązy.. Na suwaczku 14 dni do porodu ja piękny kocyk!!
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, mnie też się bardzo podoba
Policzanka, 14 dni to już brzmi groźnie. Lada chwila i malutka będzie z Tobą Diorisha, mam nadzieję, że te 23 stopnie to rzeczywiście zapowiedź rozsądnej pogody.. |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
i nas pan pogodynek oszukał....... żadnego deszczu, nawet odrobinki.... w nocy było około 20 stopni to pootwierałam prawie wszystkie okna aby tylko zasnąć... a teraz się dosłownie roztapiam...... idę pod prysznic... Edytowane przez Asiek84 Czas edycji: 2013-08-09 o 07:26 |
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
na karimacie przy otwartych drzwiach balkonowych z zapowiadanego ochlodzenia chyba lipa bo w mieszkaniu mam nadal 29stopni RATUNKU!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4393 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4394 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
A u nas popadało w nocy i teraz czuć przyjemny chłodek
A tak w ogóle to cześć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
![]() u nas z rana przyjemny chlodek tak mi sie dzis przyjemnie spalo ale zwleklam sie z lozka bo musze prasowac.... cala kanape mam zawalona naszymi ciuchami i ciuchami Bartka a Bartka to z racji przeprowadzki i innych komplikacji pralam tylko te na teraz...a cala reszte zostawiam na po porodzie, albo na wywolywanie jesli bedzie trzeba go wywolywac haha najpierw jednak ide marynowac karkoweczke z grilla bo moj malzulek robi sobie dzisiaj wolne popoludnie jutro od rana sklada meble w naszej kuchni
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
U nas mega deszcz. Dzis przyjemny chlodek a mielismy isc ma basen... Ale kij z tym. grunt ze nie ma upalu. Wczoraj Filip wuwalil babci tel przrz balkon i o polnocy w te burze i szukalismy
dwoch zbojow z takimi pomyslami w domu juz niedlugo <mdleje>
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
witamy w 37tc co Wy macie bidule z tymi brzuchami u Kasiuni ![]() Cytat:
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
samba i cotynato
nie piszcie mi o chlodku bo sie tu zaraz roztopie jestem.niewyspana i zla jak osa deszczu nie widac za oknem.znow ukrop a oczekiwanego ochlodzenia ni widu ni slychu a dzis zaczynamy malowanie i obawiam sie ze nici z planow bo w takiej temperaturze uzywanie farb jest wyjatkowo nierozsadne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dirty cieszę się ze malutka rosnie, ma apetyt i wszystko z nia dobrze ucaluj ja od ciotek
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Nono zaraz możesz rodzic
![]() Daj trochę, Kasiuniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4401 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
To była najgorsza noc ever...okno otwarte na oścież,coś przywiewało,ale rzadko. W sypialni miałam 32 stopnie, a w dodatku wentylator się spalił! Co chwilę się budziłam,miałam głupie sny...No i jak spałm na lewym boku to się ze mnie lało, starałam się połową na boku, a połową na plecach. Masakra. Na szczęście są chmurki, chłodniej i może będzie padać!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
U mnie na deszcz się nie zapowiadaMNie wczoraj w kroku odparzyło od chodzenia we wkładkach Spałam bez majtów wysmarowana bepanthenem Adi wojował cała noc a od 2 do 4 wcale nie spał ...ciepełko chyba tak na niego wpływa.Pszczoua i shure głowy do góry wizażowa moc jest z wami Dzieciaczki na pewno przybiorą na wadze |
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli zaraz oznacza wrzesień to tak
![]() trochę Wam chłodku mogę dać ![]() ja dzisiaj dobrze spałam, tylko o 7:00 już mnie bolało biodro
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
Witam.....po 10 mam wizytę u gina....boję się strasznie!!! trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że maleńka przybrała na wadze...chciałabym żeby jeszcze posiedziała w brzuszku
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
jest nadzieje na desczyk
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam jutro wizytę
|
|
#4409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl to widze ze i twoj wiatrak padl. Wdpolczuje bo wiem co to za strata ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Motylku, czy one są tylko w określonych sklepach czy ja ślepa jestem?
)

A reszta mamusiek widzę dzielnie trzyma!

Spałam bez majtów wysmarowana bepanthenem