Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 01:06   #4381
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
jej widze ze tez nie spisz
na usnelam.na chwile ale w tym ukropie sie nie da
kurcze ostatnio owszem byl.upal ale w nocy ok 23 stopni na zewnatrz
a teraz na teemometrze mam 29
jak to mozliwe?
to jest nierealne jakies

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

inwersja trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i zebys sie tam jakos doczolgala bezkomplikacyjnie

spróbuję coś pospać, bo teraz jak nie śpię to na dodatek mam parcie na pęcherz co chwila...

Dobranoc

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Hehe...Ale ja leżę ze smartfonem w łapie...

Ale już idę, spróbuję zamknąć oczy

Stary 2013-08-09, 01:18   #4382
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

U mnie 29 stopni, też nie śpię. Gdzie to ochłodzenie, nie mam mózgu w tą pogodę...

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

http://www.dzidziol.pl/ciaza/34-tydzien-ciazy.php Elena też ma depresję przedporodową To zupełnie jak ja! Chyba obydwie mamy już serdecznie dość!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 01:42   #4383
asiek89
Raczkowanie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Nie będę nadrabiać wieczornych postów, bo nie jestem w stanie.
Dirtymagic, cudownie, że u Was wszystko w porządku, obyście obie jak najszybciej mogły się znaleźć już w domu

Dziewczyny, a ja mam pytanie, mogłybyście podać gdzie można zobaczyć zdjęcia malutkej Ali i Lilki? Czy to miejsce tylko dla wtajemniczonych?

Kurczę, zasnęłam na fotelu po 23, o 1 się obudziłam wyszłam z psicą i dalej można zdychać przy tej temperaturze..
Ta rzekoma burza chyba gdzieś przemknęła bokiem.
A Mały szaleje i dzisiaj jakieś bóle w typie okresowych mnie dopadły ech.

Trzymam kciuki za piątkowe wizyty

(A przed 21 jeszcze byłam w biedrze po sos do placuszków cukiniowych i nie widziałam żadnych croissantów Motylku, czy one są tylko w określonych sklepach czy ja ślepa jestem? )

Edytowane przez asiek89
Czas edycji: 2013-08-09 o 01:43
asiek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 02:26   #4384
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam pytanie, mogłybyście podać gdzie można zobaczyć zdjęcia malutkej Ali i Lilki? Czy to miejsce tylko dla wtajemniczonych?
W Klubie są, ale do Klubu żeby mieć dostęp, to trzeba trochę z nami popisać Generalnie jedynym kryterium jest to, czy ktoś często i regularnie pisze, czy kojarzymy kogoś, czy mamy zaufanie, bo tam i zdjęcia i kontakty są

Ja nadal nie śpię.
Płynę.
Mam zgagę.
Nie daję rady...
GDZIE TEN DESZCZ????

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ----------

Nie śpię, nie śpię! Czy ja w ogóle dziś zasne???

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-09, 02:34   #4385
asiek89
Raczkowanie

Aaa rozumiem, dzięki za odp

Cholera, u nas też sucho cały czas. Poszłam się nieco ochlapać w zimnej wodzie i spróbuję się położyć, może w końcu trochę chociaż się uda pospać.

Dobrej nocy i, co najważniejsze, przespanej!
asiek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 05:30   #4386
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Jestem z siebie dumna. Rozpakowałam do końca wszystkie papiery/dokuemnty/książki i inne perdoły. To już definitywny koniec przeprowadzki - wszystko rozłożone Nawet poprasowałam sterte czekającą na mnie już kilka tygodni. Ależ lekko się zrobiło na sercu człowiekowi.
Zrobiłam też w excelu listę z wyprawką. Z ubranek mam już prawie wszystko, za to oprócz tego totalnie nic Chyba musze zacząć się zbierać w sobie, ale teraz już będzie łatwiej - lista w łapke i kupować.

I na koniec najlepsza rzecz - przyszedł mój kocyk dla Poli. Jest piękny więc się chwalę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screen Shot 2013-08-08 at 8.25.04 PM.jpg (63,1 KB, 31 załadowań)
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 06:44   #4387
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

witam się w dniu w którym spodziewane jest ochłodzenie Czekamy tu na nie z utęsknieniem Poprosimy tylko bez burz
Generalnie już widzę postęp bo o o 6.30 były 23 stopnie zamiast wczorajszych 27

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Filip mnie wkurza. Już sam nie wie co ze sobą robić. Właśnie dłubał w arbuzie i go rozniósł na pół podłogi. Wcześniej rozlał wodę a dodatkowo nie da mi usiąść na tyłku bo ciągle coś chce z kuchni i mnie ciąga. Zrobił totalny burdel- co się posprząta to brud na nowo. Nie wiem jak ja dwójkę ogarnę.
hehe mnie Natalka też wczoraj wkurzała. Upał niemiłosierny a u nas cały dzień tylko zabawy w przedszkole i szkołę. Jak zastrajkowałam i powiedziałam koniec to wyciągnęła pudełko ze swoimi ozdobami na włosy i przedszkole przekształciło się w salon fryzjerski o nazwie "Wspaniały fryz"
Moja sporo starsza od Twojego Filipa ale też mam obawy co do ogarnięcia dwójki bo moja bardzo absorbująca-zawsze poświęcaliśmy Jej sporo czasu.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzieki za wsparcie i slowa otuchy. Juz mi troche lepiej. Najwazniejsze ze bedziemy pod obserwacja. Ehh... Najpierw takie problemy z zajsciem w ciaze a teraz z sama ciaza... Mam neta w telefonie takze bede sie odzywac

Koniecznie dawaj znać co tam u Was

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja od 6 grudnia, szef mi zrobił prezent na Mikołaja i mnie zwolnił....
Do kitu z takimi giftami

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
nie mogłam jeszcze odejść od kompa, póki nie przeczytałam o narodzinach Lilki tutaj na forum, dziewczyny dziękuję Wam za wszystkie kciukasy, za każde myśli, za wsparcie i gratulacje...ja te strony wydrukuję i wepnę do albumu, niech córka za x lat zobaczy ile emocji wzbudziła i jak ciepło została przywitana

Urodziła się dokładnie w 32t6d, my tu liczyłyśmy, że to 33tc, w szpitalu 32, bo chodzi o skończone pełne tygodnie.

No, a teraz moge spokojnie pójść odciągać mleczko

Cytat:
Gratulacje dla kropli deszczu, widzę, że urodziła wczoraj A reszta mamusiek widzę dzielnie trzyma!
Ja wpadłam dosłownie na sekundę, wróciłam od Lilusi ze szpitala, wszystko na szybko, mam tyle jeszcze do ogarnięcia, nie mamy wózka, nie mamy łóżeczka, nie zdążyłam zzamówić jak ponad miesiąc temu wylądowałam w szpitalu....
nie mam szans na poczytanie co tam u was, ale trzymam za was wszystkie kochane kciuki, już coraz bliżej terminów, cieszę się, że robi się coraz bezpieczniej.
Ja w tej całej sytuacji dostrzegam plusy, przede wszystkim mam już na świecie największy cud, jaki sobie można tylko wyobrazić, w życiu nie myślałam, że macierzyństwo to tak cudowne uczucia, tak ogromna miłość! No i łatwiej mi już znieść upały, hehe

dirty Jak wspaniale jest czytać,że u Was wszystko w porządku i maleńka ładnie przybiera Dużo dużo siły Wam życzę, moc zdrówka i szybkiego powrotu do domu.

ja: ) ale śliczny kocyk
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 06:53   #4388
policzanka
Wtajemniczenie

Dziendoberek!!!
Weszłam na chwileczke napisac ze normalnie nie moge sie napatrzec na Lilunie Dirty...Boze dziewczyny my niedlugo tez bedziemy miały takiego pieknego szkraba...Normalnie ryczec mi sie chce na sama mysl..oczywiscie ze wzruszenia
Dirty-nawet nie wiesz jak się cieszymy ze u Was wszystko ok!!

Ja poki co wcinam sniadanko i bede sie szykowac na wizyte..Chyba juz ostatnią bo nie ma wiecej rubryczek w karcie ciązy..
Na suwaczku 14 dni do porodu

ja piękny kocyk!!
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 06:58   #4389
ja :)
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, mnie też się bardzo podoba

Policzanka, 14 dni to już brzmi groźnie. Lada chwila i malutka będzie z Tobą

Diorisha, mam nadzieję, że te 23 stopnie to rzeczywiście zapowiedź rozsądnej pogody..
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 07:05   #4390
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Ja poki co wcinam sniadanko i bede sie szykowac na wizyte..Chyba juz ostatnią bo nie ma wiecej rubryczek w karcie ciązy..
Kciuki za wizytę

wow poli to już dosłownie chwilka
U mnie się wyświetlają 44 dni do TP

ja: ) tylko tym żyję
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 07:25   #4391
Asiek84
Wtajemniczenie

hello

i nas pan pogodynek oszukał....... żadnego deszczu, nawet odrobinki.... w nocy było około 20 stopni to pootwierałam prawie wszystkie okna aby tylko zasnąć... a teraz się dosłownie roztapiam......

idę pod prysznic...

Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2013-08-09 o 07:26
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 07:31   #4392
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
witam się w dniu w którym spodziewane jest ochłodzenie Czekamy tu na nie z utęsknieniem Poprosimy tylko bez burz
Generalnie już widzę postęp bo o o 6.30 były 23 stopnie zamiast wczorajszych 27 e:
nie pytajcie gdzie spalam

na karimacie przy otwartych drzwiach balkonowych

z zapowiadanego ochlodzenia chyba lipa
bo w mieszkaniu mam nadal 29stopni
RATUNKU!!!

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 07:37   #4393
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
no ja to w ogóle nie wiem, bo dzis mialam wrazenie, ze on non stop byl taki twardy (?) jakby mial wybuchnąć. a tu jeszcze, że co ileś minut, nie ogarniam tego.

a tak w ogóle, to np. jeśli czuje to siedząc, a jak się poloze na boku to mam już brzuch mieciutki jak galareta i nic nie przeszkadza,tak od razu po polozeniu, to moze byc to, czy nie? bo mi sie wydawalo, ze w ogóle jak są twardnienia,to nie przechodzą od razu jak sie czlowiek polozy...
Jak orzechodzi po zmianie pozycji to raczej przepowiadacze - z tego, co czytalam.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hello

i nas pan pogodynek oszukał....... żadnego deszczu, nawet odrobinki.... w nocy było około 20 stopni to pootwierałam prawie wszystkie okna aby tylko zasnąć... a teraz się dosłownie roztapiam......

idę pod prysznic...
Nooi u nas tez mialo PADAC!

Stary 2013-08-09, 07:46   #4394
jo_asiek
Zadomowienie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

A u nas popadało w nocy i teraz czuć przyjemny chłodek oby tak zostało.

A tak w ogóle to cześć

jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:21   #4395
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czeszko

u nas z rana przyjemny chlodek tak mi sie dzis przyjemnie spalo ale zwleklam sie z lozka bo musze prasowac.... cala kanape mam zawalona naszymi ciuchami i ciuchami Bartka a Bartka to z racji przeprowadzki i innych komplikacji pralam tylko te na teraz...a cala reszte zostawiam na po porodzie, albo na wywolywanie jesli bedzie trzeba go wywolywac haha

najpierw jednak ide marynowac karkoweczke z grilla bo moj malzulek robi sobie dzisiaj wolne popoludnie jutro od rana sklada meble w naszej kuchni
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:24   #4396
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

U nas mega deszcz. Dzis przyjemny chlodek a mielismy isc ma basen... Ale kij z tym. grunt ze nie ma upalu. Wczoraj Filip wuwalil babci tel przrz balkon i o polnocy w te burze i szukalismy dwoch zbojow z takimi pomyslami w domu juz niedlugo <mdleje>

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:28   #4397
kaska87
Zakorzenienie

witamy w 37tc
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Znów mam twardy brzuch
co Wy macie bidule z tymi brzuchami

Cytat:
GDZIE TEN DESZCZ????
u Kasiuni
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
I na koniec najlepsza rzecz - przyszedł mój kocyk dla Poli. Jest piękny więc się chwalę
śliczny
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:28   #4398
tassia
Zakorzenienie

samba i cotynato
nie piszcie mi o chlodku bo sie tu zaraz roztopie
jestem.niewyspana i zla jak osa
deszczu nie widac za oknem.znow ukrop a oczekiwanego ochlodzenia ni widu ni slychu
a dzis zaczynamy malowanie i obawiam sie ze nici z planow bo w takiej temperaturze uzywanie farb jest wyjatkowo nierozsadne

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:32   #4399
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
a jak to sie robi
moja też za duża nie jest i nikt mi nie mówił jaki jest sposób na przyspieszenie wagi
ponoc lezenie na lewym boku i zero ruchu przynosi efekty :P ale nie wiem ile w tym prawdy a ile madrosci ludowych :P mi 3 tyg lezenia w szpitalu poszlo glownie w dupsko..nie wiem na ile z tego zalapal sie moj Bartus

Dirty cieszę się ze malutka rosnie, ma apetyt i wszystko z nia dobrze ucaluj ja od ciotek
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:34   #4400
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witamy w 37tc

u Kasiuni

śliczny
Nono zaraz możesz rodzic

Daj trochę, Kasiuniu u nas GORĄC

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-09, 08:35   #4401
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć.

To była najgorsza noc ever...okno otwarte na oścież,coś przywiewało,ale rzadko. W sypialni miałam 32 stopnie, a w dodatku wentylator się spalił! Co chwilę się budziłam,miałam głupie sny...No i jak spałm na lewym boku to się ze mnie lało, starałam się połową na boku, a połową na plecach. Masakra.
Na szczęście są chmurki, chłodniej i może będzie padać!!

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kuzwa caly dzien mam dzisiaj mega glutowaty i zbity sluz.... przez Natale sie wystrachalam teraz
Jak milo zasiąść rano do śniadanka i przeczytać tak cudowne słowa

Cytat:
Dziś ważyła 1550g, a "wzrtostu" przy urodzeniu miała wogóle 39cm, teraz pewnie ciutkę więcej. Ogólnie jest ok, tylko jakiś refluks jej się przypałętał i od wczoraj je częściej, ale mniejsze porcje. Apetyt ma kosmiczny, butlę doi w kilka minut, z cycem trochę gorzej, ale pomału się uczymy, dziś possała troszkę dłużej Ja jadę na laktatorze i odciągam dla niej mleczko, dobrze, ze jest Odliczam gramy i dni do wyjścia do domu, a wyjdzie w okolicach dwóch kg, pewnie jeszcze ze 2-3 tygodnie. Nie mogę się doczekać!
Super,że mała rośnie, oby jak najszybciej miała te 2 kg

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
mam tego samego stracha od kilku dni choć u mnie nie było dotąd zagrożenia skracającej się szyjki. Dlatego postanowiłam nie chodzić już na gimnastykę do SR, bo tam są niektóre ćwiczenia, które właśnie sprzyjają skracaniu się szyjki.

Chcę, żeby Julek doczekał w brzuszku do dnia porodu wyznaczonego przez gina

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Tassia, jakoś ciężko mi w to uwierzyć No mi te pierwsze trzy odcinki szły jak krew z nosa.... Naiwne to to, zwłaszcza Carmen
A mi się fajnie ogląda, z braku laku dobre i to, a czasami są niezłe jaja

Cytat:
Napisane przez asiek89 Pokaż wiadomość
Nie będę nadrabiać wieczornych postów, bo nie jestem w stanie.
Dirtymagic, cudownie, że u Was wszystko w porządku, obyście obie jak najszybciej mogły się znaleźć już w domu

Kurczę, zasnęłam na fotelu po 23, o 1 się obudziłam wyszłam z psicą i dalej można zdychać przy tej temperaturze..
Ta rzekoma burza chyba gdzieś przemknęła bokiem.
A Mały szaleje i dzisiaj jakieś bóle w typie okresowych mnie dopadły ech.

Trzymam kciuki za piątkowe wizyty

(A przed 21 jeszcze byłam w biedrze po sos do placuszków cukiniowych i nie widziałam żadnych croissantów Motylku, czy one są tylko w określonych sklepach czy ja ślepa jestem? )
Wieczorem mogło już nie być, pójdź z rana zobaczyć. A nie wiem czy we wszystkich Biedrach są, bo ja chodzę tylko do jednej

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna. Rozpakowałam do końca wszystkie papiery/dokuemnty/książki i inne perdoły. To już definitywny koniec przeprowadzki - wszystko rozłożone Nawet poprasowałam sterte czekającą na mnie już kilka tygodni. Ależ lekko się zrobiło na sercu człowiekowi.
Zrobiłam też w excelu listę z wyprawką. Z ubranek mam już prawie wszystko, za to oprócz tego totalnie nic Chyba musze zacząć się zbierać w sobie, ale teraz już będzie łatwiej - lista w łapke i kupować.

Super,że koniec wyprowadzki. A kocyk słit

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:37   #4402
ewacia85
Wtajemniczenie

witam U mnie na deszcz się nie zapowiada tz mówi dziś ma być chłodniej --> no tak tylko 34 stopnie!!!!
MNie wczoraj w kroku odparzyło od chodzenia we wkładkach Spałam bez majtów wysmarowana bepanthenem Adi wojował cała noc a od 2 do 4 wcale nie spał ...ciepełko chyba tak na niego wpływa.
Pszczoua i shure głowy do góry wizażowa moc jest z wami
Dzieciaczki na pewno przybiorą na wadze
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 08:38   #4403
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witamy w 37tc

u Kasiuni

śliczny
Gratulacje!

Stary 2013-08-09, 08:38   #4404
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nono zaraz możesz rodzic

Daj trochę, Kasiuniu u nas GORĄC
jeśli zaraz oznacza wrzesień to tak

trochę Wam chłodku mogę dać

ja dzisiaj dobrze spałam, tylko o 7:00 już mnie bolało biodro

Stary 2013-08-09, 08:40   #4405
agaabuu
Raczkowanie

Witam.....po 10 mam wizytę u gina....boję się strasznie!!! trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że maleńka przybrała na wadze...chciałabym żeby jeszcze posiedziała w brzuszku
Stary 2013-08-09, 08:40   #4406
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam U mnie na deszcz się nie zapowiada tz mówi dziś ma być chłodniej --> no tak tylko 34 stopnie!!!!
MNie wczoraj w kroku odparzyło od chodzenia we wkładkach Spałam bez majtów wysmarowana bepanthenem Adi wojował cała noc a od 2 do 4 wcale nie spał ...ciepełko chyba tak na niego wpływa.
Pszczoua i shure głowy do góry wizażowa moc jest z wami
Dzieciaczki na pewno przybiorą na wadze
U nas troche chlodniej, ale slonecznie. Zjedlismy sniadanie na tarasie i czekamy na meble.

Stary 2013-08-09, 08:40   #4407
ewacia85
Wtajemniczenie

jest nadzieje na desczyk http://www.twojapogoda.pl/polska/podkarpackie/kolaczyce
Stary 2013-08-09, 08:41   #4408
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Witam.....po 10 mam wizytę u gina....boję się strasznie!!! trzymajcie kciuki, żeby się okazało, że maleńka przybrała na wadze...chciałabym żeby jeszcze posiedziała w brzuszku
będzie dobrze, malutka pewnie ładnie przykoksiła

ja mam jutro wizytę

Stary 2013-08-09, 08:42   #4409
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
U nas troche chlodniej, ale slonecznie. Zjedlismy sniadanie na tarasie i czekamy na meble.

my wczoraj szukaliśmy komody do tych mebli które mamy i 700zł Kurcze trochę nam szkoda i szukałam używanych n atablica.pl wysłałam jednego mejla i czekam na odp
Stary 2013-08-09, 08:47   #4410
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Motyl to widze ze i twoj wiatrak padl. Wdpolczuje bo wiem co to za strata ;-)

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości