Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 11:37   #1111
misia880
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

magdalenka ja zapuszczalam do ślubu ale teraz myśle zeby obciac ;p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1376040993862.jpg (65,4 KB, 38 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:38   #1112
ana909
Erudycja

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja zapuszczam ale też marnie to idzie. Podcinam tylko końcówki. Co do rozdwajających końcówek, ja miałam zawsze ten problem, już po 2 tyg od podcięcia widziałam kolejne strzępy. Pomogło serum Marion
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mperatury.html
jest tanie i mega wydajne.
ja tez zapuszczam ale jak to moja sis fryzjerka stwierdzila, podcinajac co miesiac nie zapuszcze wlosow, a i tak beda sie rozdwajaly od wszystkiego, choćby od spania :P obcinalam co 2 miesiace po farbie ale teraz postaram sie poczekac z 4... bo chce miec krecone wlosy a do tego trzeba dluzszych. A mam takie za ramiona tylko
Stary 2013-08-09, 11:38   #1113
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

ale śliczne !!
ja też zapuszczam, ale ja mam cienkie włosy i wyglądam jak kura

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 11:39   #1114
ana909
Erudycja

justynkie a gdzie mozna je kupic?
Stary 2013-08-09, 11:39   #1115
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
sama też nie biorę udziału w takich zabawach, ale nie wiem, może ludzie lubia bo dzwonię do zespołu i mówią, że robia zabawy tylko podczas oczepin i tak właśnie nie wiem czy ich brac
Ja już naszemu zespołowi zakomunikowałam 1 konkurs max!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:39   #1116
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Pysia wszystkie będziemy pieknymi PMkami

Co do rudych włosów, teraz jestem w nich zakochana ale cały czas modlę się aby moje dzieci nie były rude. W dzieciństwie nie jest tak różowo, a rudy chłopak całe życie bedzie "rudy" dla kolegów.
małe prawdopodobieństwo że bedziecie mieć rude dzieci - niestety rudy kolor wychodzi z połączenia średniej blondynki i bruneta najczęściej (czytaj jak u nas)
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:40   #1117
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
My z Tż mamy 2 nasze ulubione zdjęcia - pochwale sie ale niestety ani jedno nie nadaje sie na zdjecie nad nami (w restauracji bedzie wisiało nasze zdjęcie)

Justynkie - piekna z ciebie dziewczyna! bardzo mi kogos przypominasz ale raczej niemożliwe abyśmy sie znały
Dzięki
Znać się nie znamy, ale może kiedyś mnie widziałaś w Poznaniu, robiłam tam mgr i co tydzień przez 2 lata spędzałam tam weekendy.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:40   #1118
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:

Ale masz piękne włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja bym nie obcinała - może jedynie wyrównała, bo takie lubię
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:41   #1119
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
My z Tż mamy 2 nasze ulubione zdjęcia - pochwale sie ale niestety ani jedno nie nadaje sie na zdjecie nad nami (w restauracji bedzie wisiało nasze zdjęcie)

Justynkie - piekna z ciebie dziewczyna! bardzo mi kogos

przypominasz ale raczej niemożliwe abyśmy sie znały
Sliczna z Was para

Cytat:
Pysia wszystkie będziemy pieknymi PMkami

Co do rudych włosów, teraz jestem w nich zakochana ale cały czas modlę się aby moje dzieci nie były rude. W dzieciństwie nie jest tak różowo, a rudy chłopak całe życie bedzie "rudy" dla kolegów.
Masz racje, wszystkie jestesmy piekne a ja własnie chciałabym zebym moje ewentualne dziecko było rude ale wątpie, że coś z tego będzie bo ja jestem blada, mam zielone oczy i mysie włosy, a Tż jest ciemnej karnacji, ciemne oczy, ciemne wlosy. Więc on ma silniejsze geny chyba, więc dziecko pewnie będzie podobne

Cytat:
ja od roku nie susze, krece tylko grzywkę, myje bez silikonów, oleje, odzywaim i jest jeszcze gorzej niż było!
A ja czasami tylko olejuje, a tak to susze srednio co dwa dni, tylko szampon i odzywka z pantene albo yves rocher i fryzjerka mnie pochwaliła jakie mam ładne włosy a ja prawie nic z nimi nie robie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:41   #1120
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:

boże

pisz wszystko o swojej pielęgnacji!!!!!
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:42   #1121
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

nie na cale tylko na obiad , wychodzi 2.5 kawalka miesa na osobe na obiad.
Raczej 2,3 porcji na osobę, bo trzeciego mięsa jest 30 %...

Cytat:
Linki do zdjęć poniżej. Nie chciałam wklejać gotowych zdjęć na forum ale jak obczaiłam wrzucanie zdjęć na imageshack to linki moga być i tu

Od razu mówię, zdjęcia nie miały być pozowane, miało być po prostu naturalnie, stoimy, trzymamy kartki, tyle. W naszym wykonaniu wszelkie pozy, miny, gesty, wyszłyby nienaturalnie i wręcz komicznie

http://imageshack.us/photo/my-images/687/2mp3.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/202/44rw.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/7/cnlx.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/24/btf2.jpg/
Podoba mi się to w kapeluszu - super!

Velika udanych przymiarek Też muszę sobie nową bieliznę kupić na przymiarki

Cześć!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:42   #1122
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc nie lubię tych zabaw i nigdy nie biorę w nich udziału, ale zgodzę się na jakieś 2 (bo wesele jest też dla gości, a nie tylko dla mnie ), wyłącznie podczas oczepin.

Są tu jakieś dziewczyny, które zapuszczają włosy do ślubu? Jak Wam idzie? Ja mam wrażenie, że nic nie rosną. Dbam o nie, olejuję, maski do włosów, podcinam i co... Rozdwajające się końcówki, przesuszone (wakacje jeszcze się do tego przyczyniły).
Ja mam to samo nie dość mam włosy cienkie i delikatne, to jeszcze mi się psują. Nie wiem, co im mam zrobić, najchętniej obcięłabym na łyso...

A olejowanie, to ja zupełnie nie wiem, kto wymyślił. Na mnie działa wręcz fatalnie i jestem zadziwiona jego popularnością. Moje włosy po olejach zaczynają się przetłuszczać tak 100x bardziej (a używałam malutkich ilości). Tak samo z szamponami dla dzieci, po nich wyglądam, jakbym miała na łbie wysuszone i potargane siano bez żadnego połysku i jakby szaro-niedomyte :/
Stary 2013-08-09, 11:42   #1123
misia880
Zakorzenienie

moja mama jest fryzjerka :P
nie wyrównane mi sie nie podobaja ;D

ja bym chciala miec do slubu calkiem spiete...

Stary 2013-08-09, 11:44   #1124
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Nie dość, ze jesteś chuda to jeszcze masz ladne włosy

Cytat:
małe prawdopodobieństwo że bedziecie mieć rude dzieci - niestety rudy kolor wychodzi z połączenia średniej blondynki i bruneta najczęściej (czytaj jak u nas)
Oo, to moze i u nas sie uda

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-09, 11:44   #1125
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Odpisali mi z tej restauracji, która nie dawno wyczailiśmy z Tż, oto ich menu co myślicie? 180zł za osobę, a jak byśmy się zdecydowali na inny dzien nic sobota to -20% taniej
Pysia a więcej szczegółów? Porównując ceny na Śląsku to 180 zł jest w miarę OK, ale co w tym jest...

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
justynkie a gdzie mozna je kupic?
Ja zamawialam na all, ale widziałam te produkty w Naturze.

Cytat:
Masz racje, wszystkie jestesmy piekne a ja własnie chciałabym zebym moje ewentualne dziecko było rude ale wątpie, że coś z tego będzie bo ja jestem blada, mam zielone oczy i mysie włosy, a Tż jest ciemnej karnacji, ciemne oczy, ciemne wlosy. Więc on ma silniejsze geny chyba, więc dziecko pewnie będzie podobne
Ciemna karnacja pewnie zdominuje... Ale ja jestem ruda z nierudych rodziców, nikt w rodzinie nie był rudy. Gdyby nie fakt że jestem podobna do rodziny, to pomyslałabym że mnie podmienili

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:45   #1126
misia880
Zakorzenienie

Ja myje szamponem Timotei, uzywam odzywki z placentą, zawsze susze włosy po umyciu i stosuje jedwab i cos do rozczesywania. I the end

Stary 2013-08-09, 11:46   #1127
ane3kaa
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Niedługo jedziemy do Gdańska z wujkiem a później do Borów Tucholskich tam bedzie słabo z internetem więc sie żegnam paaa

ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:47   #1128
ana909
Erudycja

Cytat:
ja od roku nie susze, krece tylko grzywkę, myje bez silikonów, oleje, odzywaim i jest jeszcze gorzej niż było!
ja od 3 miesiecy staram sie nie suszyc, poza grzywką, chyba ze musze gdzies wyjsc to podsuszam i zwiazuje, ale zimą juz tak nie da rady. I nie widze poprawy ;/

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

misia masz sliczne wlosy
Stary 2013-08-09, 11:47   #1129
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Wiecie co? Muszę się wyżalić, bo po prostu już nie daję rady...
Pisałam już kiedyś, że moja Mama bardziej przejmuje się ślubem Kuzynki? Otóż, załatwiła im salę (tę samą co ja mam), doradzała ciotce co i kiedy trzeba zrobić (a od czego jest internet?), ba! nawet załatwiła kobietę, która upiekła im tort na wesele! A gdyby tego było mało, to całą sobotę niańczyła psa kuzynki, bo przecież sam by był i byłoby mu smutno. O mały włos kuzynka też miałaby fioletowe dodatki (hmmm... też o tym myślałam, ale zrezygnowałam ze względu na porę ślubu). I czy Mama dostała zaproszenie na wesele? Otóż nie, bo było małe (40 osób bez poprawin) - ja mam takie samo. Śmieszne jest to dla mnie, bo planuję ślub od półtora roku na spokojnie, a Oni spodziewają się Dziecka, więc na szybko wszystko robią. Tydzień przed Ślubem przypomnieli sobie, że wypadałoby mieć kamerzystę i fotografa, ale gdy dowiedziały się ile to kosztuje, to zrezygnowały... Ostatecznie kolorem przewodnim był różowo-złoty (???!!!) i był fotograf. A dzisiaj o mały włos bym się z nią pokłóciła, bo przecież tort to wydatek rzędu 1000 zł, a ciotka zapłaciła u kucharki 180 i taniej nigdzie nie znajdę! Ja dowiadywałam się już w cukierni i tort na moje 40 osób to będzie jakieś 400 zł z dowozem. No, ale przecież ciotka z kuzynką wiedzą lepiej, bo się dowiadywały. Tylko jak dla mnie ten 1000zł za tort to jest na ok 100 osób, a nie 40. Nic już nie powiedziałam, ale musiałam wyjść i się rozpłakałam, i teraz znowu, bo jak to tak, moja własna Mama a się nie interesuje i ponad wszystko stawia ciotkę. Nie wiem czy dusić to w sobie czy z nią porozmawiać. Chociaż wątpię czy to coś da...

No, to trochę Wam pomarudziłam. Wybaczcie, ale musiałam.
Biedna jesteś ale rozumiem doskonale u nas ślubem nie interesuje się ani moja mama ani tesciowie. Jeśli potrafisz ze swoją porozmawiać to spróbuj i ja bym na Twoim miejscu wprost zakomunikowala że nie życzę sobie więcej poruszania tematu wesela kuzynki a tym bardziej porównywania bo każdy ma prawo mieć swój wyjątkowy dzień i kropka

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
poprosze o kilka tytulow!! a najlepiej takich z serii "film oparty na prawdziwych wydarzeniach... " Ostatnio bylam w kinie na "Obecnosc" i bylo super

Ja ostatnio bylam w kilku bez umawiania sie w Pasazu Muranowskim... i w Abiu i outlecie Tylko Ona i bez problemu pomierzylam ( a to byla sobota) wiec mysle, ze to legendarne umawianie sie jest troche przesadzone no chyba ze male salony albo male miasta, to rzeczywiscie moze byc wiecej chetnych...

Dziewczyny pomocy!!!

Wlasnie przezywam cos w stulu "kryzysu slubnego"... Kocham go najbardziej na swiecie i nie chce byc w nikim innym, ale dopadly mnie jakies dziwne watpliwosci, przeczucia.... no masakra!!! Zdaje sobie sprawe, ze to chwilowe, no ale jesli nie??????????????

rozumiem Cię, jeszcze jakiś czas temu ja tutaj pisałam o moich watpliwosciach, ale minęło i teraz jest wspaniale, strasznie jesteśmy dla siebie czuli, często się kochamy, dużo jest romantyzmu, wychodzimy razem wieczorami. Myślę że związek to jest taka sinusoida raz jest wspaniale innym razem zwyczajnie a czasem po prostu kiepsko. Trzeba przetrwać , dbać o siebie nawzajem, ale też każde z osobna powinno mieć swoją przestrzeń. Poza tym wydaje mi się że kobiety miewają wątpliwości przed ślubem a mężczyźni nie, oni wszystko rozkminiaja przed zareczynami i dlatego czasem super ciężko im się zdobyć na ten krok, za to później nie mają już żadnych przemyslen. Zawsze możesz się tu wyżalić pamiętaj

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam nie pozwalać TŻ-owi na wyjścia z kumplami. Tak samo jak nie wyobrażam sobie że on mi zabroni spotkań z koleżankami. Wiadomo, wszystko ma swoje granice, raz też spotkał się z kolegą i nie poszedł do pracy, powiedziałam mu wtedy że to nieodpowiedzialne itd, ale zrobił to tylko raz, takie rzeczy nie zdarzają się co tydzień. TŻ często też zasypiał w nocnych autobusach i budził się parę km od domu, po kilku takich akcjach kazałam mu dzwonić do mnie i rozmawiać całą drogę żeby nie zasnął, teraz tak robi zawsze.
Na pewno nie wyobrazam sobie że do końca życia wychodzimy gdzieś tylko razem.

Ja też, uważam że taka osobista przestrzeń jest mega ważna i ciesze się jak tz wychodzi z kolegami. Chciałabym żeby robił to częściej ale on nie jest typem imprezowicza

Cytat:
To może dziwne co powiem, ale ja też tak mam i w takich sytuacjach tłumaczę sobie że takie wątpliwości to norma ale czasy są jakie są, zawsze można się rozwieść... Oczywiście nie zakładam że tak będzie i zawsze będę robić wszystko aby wyjaśniać wszelkie spory, ale nigdy nie mów nigdy... Skonczyły się czasy gdy kobieta była zależna od męża a rozwód był prawie ukamienowaniem. Dzisiaj jestem pewna że TŻ to ten właściwy ale kto wie co będzie za 20 lat...

Ja w ogóle myślę że nie można być w ogóle na 100%pewnym drugiej osoby, najwyżej na 98,pozostale 2%to tzw czynnik ludzki nigdy nie wiemy kiedy nam coś odwali czy drugiej osobie i uważam że to dobrze ze ludzie zaczęli się rozwodzic bo dzięki temu mają szansę ułożyć sobie życie zamiast tkwić nieszczęśliwie w jakichś popapranych relacjach

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Cześć!

ana909
u no to nieźle xD mój ma tryb spania albo głupawki. Myślę, że warto z nim o tym pogadać...

misia880
przeczytałam Twoje menu i zaczęłam być głodna! dobrze, że już podpisałaś, zobaczysz, że dobrze wybrałaś

No widzisz jak Cię broni nawet po pijaku Cię kocha !! Dobra kobieta z Ciebie

Kasiulenkowo, kroooliczek89, ana909
gratulacje

velika
haha najwyżej się trochę przewietrzy

nasturcja1308
Możliwe, że coś takiego mamcia myśli sobie w głowie. Porozmawiaj z nią zawsze warto rozmawiać. Może nie wie, może miała inne wyobrażenie o ślubie i weselu? Warto ją o zdanie zapytać, może chce się czuć po prostu potrzebna. Moja jak się TŻ oświadczył była bardzo negatywnie nastawiona... uwierz mi.. a teraz? teraz kochany zięć! I już mi wyprawke do nowego domu robi na początku strasznie wtrącała się w ślub i wesele, a teraz dała nam wolną rękę i jak ostatnio kupiłam mały tort na spróbowanie i pytałam ją o zdanie była bardzo zadowolona bo w końcu coś z nią skonsultowałam, ale oczywiście nie dawałam wymuszać nic na sbie tylko na spokojnie i to był strzał w dziesiątkę !

moniczka_90
ładny

Dziewczyny mam problem z koleżanką, wtrąca się bez przerwy w mój ślub i wesele. Krytykuje to gdzie ślub gdzie wesele, nawet mi powiedziała, że sukienki co wybrałam są brzydkie (nie mówiłam jej, że juz kupiłam swoją bo przeciez jeszcze bardziej by wrzucała). Jeszcze wymusza na mnie, że chce myć moją świadkową i na panieńskim mi striptiz urządzić. W końcu stwierdziłam, że jej delikatnie powiem, że za bardzo się wtrąca... a ona? naskoczyła na mnie, zwyzywała mnie, rzekomo, że ja ludzi obgaduje (ona tak obgaduje, pisze mi czesto o takich rzeczach, o których wiedzieć bym nie chciała i ja tego nie komentuje... pisze "aha" albo "może"), że mi się w głowie przez ślub porabało. Jest mi strasznie przykro...

albo jej powiedz wprost co myślisz o jej zachowaniu albo przestań z nią poruszać w ogóle ten temat

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
justynkie, czy mogę tez prosić o te zdjęcia ?

No i się dowiedziałam, że skoro teściu chce dostarczyć sporo dziczyzny kucharzowi na wesele to weźmie mniej- może około 80 zł za osobę
Niektórzy dziwnie podchodzą do tego, że będzie dziczyzna ale teściu, tz i mój szwagier są myśliwymi więc jak inaczej

pycha!! Bardzo lubię dziczyzne zazdroszczę teścia

Cytat:
mam pilne pytanie w trakcie wesela oprócz oczepin są u Was jakies zabawy??

Ja nie lubię zabaw i wolałabym ich uniknąć

Cytat:
Szczerze mówiąc nie lubię tych zabaw i nigdy nie biorę w nich udziału, ale zgodzę się na jakieś 2 (bo wesele jest też dla gości, a nie tylko dla mnie ), wyłącznie podczas oczepin.

Są tu jakieś dziewczyny, które zapuszczają włosy do ślubu? Jak Wam idzie? Ja mam wrażenie, że nic nie rosną. Dbam o nie, olejuję, maski do włosów, podcinam i co... Rozdwajające się końcówki, przesuszone (wakacje jeszcze się do tego przyczyniły).
Ta ja zapuszczalam przez ostatnie 7 lat miałam do pasa i w zimie ścięłam do łopatek :p

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:48   #1130
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
wkładka 25,5 cm

ja mam puder sypki z max factora i jest super! może też skusze się na korektor od nich

oczywiście! wszyscy na nie czekają my planujemy tak z 4 zabawy
Na pewno bedzie wykupywanie butów (PM sa pozbawiani butów tuż przed północa a potem za wódkę goście ktorzy je porwali musza wykonac jakieś zadanie i załozyć but z powrotem)
na pewno będzie też kareta (podział na role)
test zgodności i jeszcze coś dla gości w parach wymyślimy
planujecie te same co my !
u mnie zabawy musza byc, na weselach tylko czekam na jakas zabawe, zawsze chetnie idziemy z tżtem i sie wyglupiamy
jak nie ma zabaw to jestem rozczarowana ! :P ostatnio wygrałam na weselu jedna zabawe, chociaz nie bylam na niej z tztem tylko z kolega trzeba bylo siasc jak melodia przestanie grac na krzesle na kolana towarzysza, a jak juz zostaly 2 pary, dziewczyna musiala wykonac jakies zadanie jak melodia przestanie grac, a tym zadaniem było przyprowadzic mezczyzne z niebieskimi oczami, siasc a on mi na kolana :d a że mój tż ma niebieskie, stał niedaleko, nie miała tamta szans ale nie dali mi nagrody żadnej

Cytat:
mam pilne pytanie w trakcie wesela oprócz oczepin są u Was jakies zabawy??
obowiązkowo! ja wyczekuje z niecierpliwoscia zawsze na zabawy, a jak nie ma to jestem zawiedziona

Cytat:
Od razu jak na Ciebie spojrzałam skojarzyłaś mi się z Lily Cole pociąć bym się dała za taką urodę zawsze marzyłam o tym, zeby być ruda i mieć piegi o ile ruda jestem bo się farbuje (niektorzy myślą, ze jestem naturalnie ruda ) to piegi nie chca mi wykakiwać w ogóle będziesz piękną PM
ja Ci moge oddac moje piegi ! nie wiem skąd sie u mnie biora, jestem ciemna szatynka, farbuje sie na czekolade co prawda ale szamponetką, karnacje mam raczej ciemną niz jasną, i piegi na twarzy

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-09, 11:49   #1131
ana909
Erudycja

Cytat:
a jak u nas? ja jestem ciemna blondynka a Tż blondyn? Moja siostra ma średnie blond wlosy a jej facet jest rudy. Córka wyszla jasna blondynka o brązowych oczach :P
Stary 2013-08-09, 11:49   #1132
velika
Winter is coming

Cytat:
O tego nie znam, ale używam też z Mariona https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html

Nie suszę włosów, prostuję/kręcę może z 5 razy w rok (na imprezy, wesela) i jeszcze takie niewdzięczne
U mnie to samo. Od roku chucham i dmucham na nie, zagęściły się, trochę podrosły, ale żeby jakiś szał był to nie powiem. Muszę właśnie na dniach jechać do fryzjera podciąć konce... Rozdwajają się strasznie, a przestałam prostować, suszę tylko zimnym nawiewem, nakładam maski, odżywki, oleje i dupa Ale i tak się trochę poprawiły. Zwłaszcza dobrze im służą oleje Jak zimą na jakiś czas odstawiłam, to miałam suchą szopę na łbie.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja też gratuluję wszyskim PM wyjątkowych liczb do ślubu

Poznanianka Ty kończysz urlop a ja już doczekac się nie mogę, jeszcze 10 dni w pracy i urlop 15 dni do wyjazdu do Bułgarii i albo 14 albo 13 dni do wyjazdu do Poznania
I can't wait !!!!!!!!!!!!!
Odliczamy!!! Ja już od 2 dni czytam prognozy pogody ty szczęściaro chociaż nie musisz

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Velika udanych przymiarek Też muszę sobie nową bieliznę kupić na przymiarki

Cześć!
A dziękuję, dziękuję Mam w planach Najnę i Madonnę. I znowu mi się wizja zmienia, teraz najbardziej mi się widzą w tym stylu i koniecznie z tym ozdobnym pasem I koronki mi się zaczęły podobać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Elizabeth_2597T.jpg (48,7 KB, 44 załadowań)

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:50   #1133
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia a więcej szczegółów? Porównując ceny na Śląsku to 180 zł jest w miarę OK, ale co w tym jest...

Ja zamawialam na all, ale widziałam te produkty w Naturze.

Ciemna karnacja pewnie zdominuje... Ale ja jestem ruda z nierudych rodziców, nikt w rodzinie nie był rudy. Gdyby nie fakt że jestem podobna do rodziny, to pomyslałabym że mnie podmienili
W sumie to nie wiem, bo narazie odpisali tylko na maila, ze 180zł/os ze -20% w inny dzien. Z menu mozna wywynioskowac, ze w cenie są napoje: herbata, kawa, woda, napoje niegazowene i gazowane bez ograniczen, 2kawałki ciasta na osobe i tort. Więc pewnie trzeba samemu dokupic alkohol i owoce. Wiem, ze sala jest w pełni klimatyzowana, jest nowa, ma duzy parking. Podoba mi się minimalistyczny wygląd. Nie wiem jak z dekoracjami, licze sie z tym, ze trzeba sobie samemu zorganizowac, albo dodatkowo placic. Dobry dojazd.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-08-09, 11:51   #1134
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:

Justynkie - piekna z ciebie dziewczyna! bardzo mi kogos przypominasz ale raczej niemożliwe abyśmy sie znały
A dlaczego się nie nadają? Fajne są

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:52   #1135
misia880
Zakorzenienie

pysia ja tez ogladalam ta restauracje ale stwierdzilismy ze od nas za daleko

Stary 2013-08-09, 11:52   #1136
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A dziękuję, dziękuję Mam w planach Najnę i Madonnę. I znowu mi się wizja zmienia, teraz najbardziej mi się widzą w tym stylu i koniecznie z tym ozdobnym pasem I koronki mi się zaczęły podobać...
Piękna!!

Mi się tak strasznie tiulowe doły podobają, że jak będę źle w tym wyglądać to się pochlastam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:52   #1137
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
kciuki sa

ż y j ę !

🤍

Stary 2013-08-09, 11:53   #1138
ana909
Erudycja

justynkie wysli mi na pw nazwe albo link bo w pracy to mi sie zagubi.
Stary 2013-08-09, 11:53   #1139
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie piękne!!!

Cytat:
Ja myje szamponem Timotei, uzywam odzywki z placentą, zawsze susze włosy po umyciu i stosuje jedwab i cos do rozczesywania. I the end
Po Timotei tak mnie swędzi głowa, że nie daję rady. Myję delikatnymi aptecznymi szamponami, odżywkę z placentą też mam. Po suszeniu moje włosy wyglądają jak siano, więc nie suszę od wielu lat. Nawet nie farbuję. Niektórzy mówią, czego Ty chcesz przecież wyglądają dobrze. Owszem, może z daleka, ale w dotyku suche i w kiepskiej kondycji. Odkąd pamiętam zawsze były suche i sianowate, taka już chyba struktura włosa.
2013.08.06 - 18.49.46.jpg

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 11:54   #1140
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Niedługo jedziemy do Gdańska z wujkiem a później do Borów Tucholskich tam bedzie słabo z internetem więc sie żegnam paaa

Milego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
planujecie te same co my !
u mnie zabawy musza byc, na weselach tylko czekam na jakas zabawe, zawsze chetnie idziemy z tżtem i sie wyglupiamy
jak nie ma zabaw to jestem rozczarowana ! :P ostatnio wygrałam na weselu jedna zabawe, chociaz nie bylam na niej z tztem tylko z kolega trzeba bylo siasc jak melodia przestanie grac na krzesle na kolana towarzysza, a jak juz zostaly 2 pary, dziewczyna musiala wykonac jakies zadanie jak melodia przestanie grac, a tym zadaniem było przyprowadzic mezczyzne z niebieskimi oczami, siasc a on mi na kolana :d a że mój tż ma niebieskie, stał niedaleko, nie miała tamta szans ale nie dali mi nagrody żadnej

obowiązkowo! ja wyczekuje z niecierpliwoscia zawsze na zabawy, a jak nie ma to jestem zawiedziona

ja Ci moge oddac moje piegi ! nie wiem skąd sie u mnie biora, jestem ciemna szatynka, farbuje sie na czekolade co prawda ale szamponetką, karnacje mam raczej ciemną niz jasną, i piegi na twarzy
To oddaj, please

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
U mnie to samo. Od roku chucham i dmucham na nie, zagęściły się, trochę podrosły, ale żeby jakiś szał był to nie powiem. Muszę właśnie na dniach jechać do fryzjera podciąć konce... Rozdwajają się strasznie, a przestałam prostować, suszę tylko zimnym nawiewem, nakładam maski, odżywki, oleje i dupa Ale i tak się trochę poprawiły. Zwłaszcza dobrze im służą oleje Jak zimą na jakiś czas odstawiłam, to miałam suchą szopę na łbie.

Odliczamy!!! Ja już od 2 dni czytam prognozy pogody ty szczęściaro chociaż nie musisz

pielna suknia

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości