|
|
#61 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie
Cytat:
Kilka Taaa... Cytat:
|
||
|
|
|
#62 |
|
Naczelny Hipster
|
O właśnie, trzeba cytować
|
|
|
|
#63 |
|
KOTerator
|
|
|
|
|
#64 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę stąd, bo zaraz mnie oskarżą o wzrost kursu franka szwajcarskiego, czy upały za oknem
![]() Posty autorki osiągnęły poziom mega absurdu, zaczynam Jej żałować, to jest chore Miłego popołudnia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#66 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#67 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Rzeczywiście ciężko tam znaleźć do kogo należy strona .
|
|
|
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kluby - same pisałyście "id do klubu poczytać o skarpecie". Jakie to jest frustrujące, kiedy nie wiesz, co tam piszą, a stale o tym mówią. I potem stale ktoś wspomina "widziałam cię na dywanie czerwonym - widziałam to zdjęcie", "znam twoją mamę" i burmistrza twojego miasta. Edytowane przez Romanty1czka Czas edycji: 2013-08-09 o 12:04 |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[joke]Na prawdę sądzisz, że stado kobiet, które nie ma pojęcia kim jesteś, marnuje czas żeby chodzić po urzędach i wypytywać o Twoje długi? Czy dobrze zrozumiałam? Do tej pory nie udzielałam się, ale po prostu musiałam. |
|
|
|
|
#70 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wam jest tu do smiechu ale sytuacja nie jest wcale tak zabawna. Mi to wyglada na schizofrenie. Pisze to zupelnie powaznie, jestem osoba zwiazana ze srodowiskiem medycznym. Urojenia przesladowcze sa jednym z podstawowych objawów pozytywnych w przebiegu schizofrenii.
To przykre.
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie, większości tutaj zgromadzonych, to do śmiechu nie jest. Bo dostrzegamy problem, o którym mówisz...
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I myślę, że schizofrenii to tu nie ma. Bardziej to wygląda na zaburzenie osobowości, ale to trzeba wiedzieć co wysyła do wizażanek i znać na pamięć całą sinusoidę jej zachowań. |
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale konkret - czy da się jej jakoś pomóc? Bo ja myslę, że większość już nie jest rozbawiona ale przerażona i z pewnością do pomocy by się przyłączyła. Online na pewno wiele nie zdziałamy, ale może da się coś zrobić? |
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
To nie ma tutaj w klubach moich zdjęć ani danych - imienia i nazwiska? Trochę mnie uspokoiłyście, bo może rzeczywiście nie ma, ale tak zrozumiałam. I pisałyście, że gromadzicie tam informacje o mnie.
|
|
|
|
#76 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#77 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli zakładam konto - po godzinie jest już 1000 wejść - odwiedzających, nigdzie nie było linku, więc? Są kluby, tylko nie wiem, jak się nazywają. Same pisałyście, że są takie kluby. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3513 Edytowane przez Romanty1czka Czas edycji: 2013-08-09 o 12:20 |
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*o ile to nie wymysł romantyczki, bo ja nie mam pojęcia co w tym wątku jest prawdą a co wymysłami |
|
|
|
|
#80 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Matko, w dobie internetu ktoś jest zdziwiony, że na 100 osób jedna może coś o kimś wiedzieć
Idę robić obiad, to bardziej zajmujące zajęcie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Jeżu, znowu ta szopka... To już nie jest śmieszne, dziewczyna powinna szukać pomocy.
|
|
|
|
#82 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To tyle
|
|
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
Jej maila tak, bo pisała z niego. Ale nie maila kogoś z jej rodziny. Nie wiem jak z nazwiskiem, ja nie znam, nie mam zielonego pojęcia gdzie mieszka, nie widziałam fb czy nk czy innego golden line google plus.
|
|
|
|
#84 |
|
KOTerator
|
Dajcie znać jak zacznie przepraszać. Idę pranie powiesić i obiad dokończyć gotować...
Ale upał, ma-sa-kra. |
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może to bez sensu, ale gdyby się udało to może uda się poinformować kogoś z jej otoczenia, że dziewczyna ma problem, ktoś się nią zainteresuje. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
ema, ale tylko jeśli na ten mail jest założony profil.
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=86
Sama Wiesz Gdzie ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcount=3513 Powyżej są takie małe dowody, że są takie kluby. Pisały też o tym w innych miejscach. Nie można tak robić. Nie jestem wariatką, zajmijcie się swoimi sprawami, zamiast stale dokuczać jednej osobie. To jest właśnie chore. I dlaczego one po prostu nie chcą dać mi spokoju? Czy to takie trudne? Nie lubię mnie - więc dlaczego mnie zaczepiają? Edytowane przez Romanty1czka Czas edycji: 2013-08-09 o 12:33 |
|
|
|
#88 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikt cię nie zaczepia. To ty zaczepiasz innych. To ty nie chcesz dać spokoju. To ty robisz dym. |
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Taaa... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.

wujek Google rzadzi 

?