|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Cytat:
Mi się właśnie wydaje że one rozmiarowo w miare normalnie wychodziły, ale jak masz jeszcze mniejszą stópkę niż 36 to różnie to bywa. Przemyśl na spokojnie
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Marti, fantastic dziękuje
musze cos kupic ![]() A co myślicie o naturalnym kolagenie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1024 | |
|
Rozeznanie
|
chyba spodniczka
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
kolibereczka ale już sprawa jest dogadana. Marynarkę juz odesłałam. Takiego speedu dostałam z tych nerwów, że zaraz pognałam na pocztę
![]() A Sprzedający obiecał zwrócić kaskę+koszty przesyłki. Zobaczymy.
|
#1026 | |
|
🦄
|
Cytat:
Super, dzięki. Jeszcze pomyślę w takim razie i dziś Ci powiem, co robimy. Ale ładne są- to fakt One na mnie chyba nie są dużo za duże, ale po prostu są dla mnie chyba jednak zbyt masywne ;/
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
flavo C zawsze kupuję tutaj www.aptekagemini.pl
a pod oczy tylko kremik SHISEIDO Benefiance Concentrated Eye Cream |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
🦄
|
Cytat:
Kilkakropkizcytryny, źle sobie zacytowałam
|
|
#1030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wolny wybór, no może poza naszym wizażem - gdzie się wzajemnie nakręcamy
|
|
|
|
|
#1031 |
|
🦄
|
Apali, a marynarek białych przypadkiem nie było?
Głupio mi będzie nie oddać Ci butów jak mi marynarę przywieziesz ;p
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Kama ja nie jestem zadna specjalistka, abolutnie, ale naprawde widze ogromna roznice, odkad siegnelam po pewne specyfiki. Moja mlodsza sis ma na czole wieksze zmarchy niz ja
Rano mam gladkie czolko (lekki kwasik na noc), ale w dzien sie troche pozloszcze i niestety zmarchy wracaja. Tylko, ze ja mam problematyczna cere i wiekszosc "cud kremow" (dla innych) masakruje mi twarz ![]() Tez wszystko zamawiam na aptekagemini i potem ciagne hurtem z PL do UK (nawet kurier, ktory przywozi paczki pyta "czyzby corka przylatywala z wizyta?"). Ewentualnie kupuje na promocji w Superpharm.
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2013-08-09 o 13:56 |
|
|
|
#1034 |
|
Rozeznanie
|
fenomenalna !
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzisz jak Cię ustrzegłam przed niepotrzebnymi nerwami
![]() ![]() Dziewczyny nie narzekajcie na zmarchy. Ja już jestem "starsza pani" więc chomiki mi się robią i grawitacja ciągnie te moje policzki w dół. Poza tym zaczynaja opadać mi kąciki ust i rozbią mi sie bruzdy pionowe - masakra. No ale cóż starość nie radość. Najważniejsze to dbać o siebie fizycznie i psychicznie i nie przejmowac się jakimiś zmarchami czy innymi chomikami.
Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim. Oskar Wilde instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/ Edytowane przez klaudyjka Czas edycji: 2013-08-09 o 14:03 |
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Napisze o tych specyfikach, które mialam w ostatnim czasie i jakie były efekty:
- clinique „All about eses rich” – bardzo dobry i przystępny cenowo (na truskawie kupilam kiedys za 20zl!!!) redukuje faktycznie cienie, ale dla mnie zostawia zbyt tlusty film L - Dior - Capture Totale, Flash Defatigant Regard – poza tym że pięknie pachnie nie zrobił mi nic L - serum Guerlain Super Aqua-Eye (bardzo drogie – dostałam i na pewno sama z się nie kupię L - bardzo dobre, wygładza, opuchlizna znika a przez to i cienie wyraźnie się zmniejszały - obecnie używam EL advanced night repair eye I też nie mogę powiedziec złego słowa Ostatnio jednak zaczęłam nakładac …..olejek arganowy do włosów zamiennie z olejkiem rycynowym i też nie narzekam bo pięknie wygładzają skórę a cienie generalnie nie są aż takie widoczne (korektor!!!) Dużo wody piję bo usprawnia przepływ limfy która m.in. odpowiada za niepożądany kolor pod oczami. W ogóle kremy pod oczy zaczęłam stosowac jakoś jeszcze przed ukończeniem 20 roku życia i się opłaciło, bo - mimo wieku - nie mam zmarszczek (przepraszam jeśli zabrzmiało to "samochwalnie") Ja jakoś w ogóle przestawiłam się na olejki i te do włosów stosuję na twarz i dekolt/szyję. Mari – wyglądasz w spódniczce po prostu żurnalowo!!!!!! Dziewczyno jesteś stworzona do takich spódnic!!! Przepięknie!!! Przez ciebie będę teraz szukac tej khaki (i przez kamę bo wczoraj ona mnie poszczuła khakową)
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pędzicie dziś tak, że ledwo nadrabiam ![]() dziękuję Bogu, że mam Nokię, a nie jabłko, bo pewnie siedziałabym na tym insta dzień i noc, a tak przynajmniej coś mnie ogranicza
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-08-09 o 14:11 |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie
![]() chyba sobie daruje zamawianie jej na allegro i kupie z kuponem -25% przynajmniej bede miala paragon i mozliwosc ewentualnej reklamacji molkowa w golebich czolenkach ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/57814/...cji_tvnu_foto/ Edytowane przez tishka Czas edycji: 2013-08-09 o 14:06 |
|
|
|
#1040 |
|
🦄
|
Nie, ale piszę o nie wytrwale, bo na początku mi się nie podobały, ale teraz uważam, że są super
Czyżbyś widziała je gdzieś moooooże?---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Tishka, byłaś wczoraj w GR?
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2013-08-09 o 14:13 |
|
|
|
#1041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Człowiek taki stary a taki naiwny
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Iza bardzo, bardzo dziękuje, aż rumieńców dostałam ![]() ![]() A pojechałam do Simple - wiesz przez kogo ![]()
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1045 |
|
🦄
|
Moje też doszły. Bo zastanawiałam się wczoraj czy któraś z kupujących to przypadkiem nie Ty
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sprawdzona apteka to idę klikać Aurige i wode termalna i krem pod oczy eucerin
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to jest lista laika, bardzo krotka - na dzien Eucerin Hyaluron-Filler (latem wersja w stojacej, bialej tubce), pod oczy krem z tej samej serii, ale teraz przerzucilam sie na StriVectin - na noc naprzemiennie olejek arganowy / lekki kwasik (Skinoren lub Acnederm )- Flavo C (na noc, na dzien - jak sobie przypomne) - jeszcze mam takie cus jak Hydraluron, co ma niby zatrzymywac wode w skorze, ale rzadko uzywam ![]() Przerabialam rozne cuda z Clarinsa, Clinique, Estee Lauder, La Roche Posay, Avene, nawet jakis zbojecko drogi krem z Juveny i sorry, ale albo sie to to na mnie roluje, albo zapycha. Fantastic sprawdzona, czesto tam zamawiam i to od razu spory karton. Zawsze mi dorzuca sporo probek, a ceny atrakcyjne.
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Pytam, bo chyba jest Mka u mnie. Jeśli dalej wiszą ,to Ci kupię .
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-08-09 o 14:13 |
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
bo na androidzie to chyba hula, a symbian jest ogólnie o kant dupy..
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

musze cos kupic 

ale mam teraz stresa
Głupio mi będzie nie oddać Ci butów jak mi marynarę przywieziesz ;p

Rano mam gladkie czolko (lekki kwasik na noc), ale w dzien sie troche pozloszcze 

Ale to jest lista laika, bardzo krotka