|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Ja ma roz 37 wiec Ci ich nie sprzatne
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
O, Kylie, ja mam 70D albo 65E, to u mnie też powinny się sprawdzić
.Dziewczyny, przy okazji rozmyślań o teściowych, pytanie, do zamężnych- mówicie do swoich teściowych "mamo"? Tak mnie naszła refleksja , my jesteśmy w związku partnerskim , nie wiem czy kiedykolwiek się pobierzemy czy nie, ale powiem Wam, że mimo, że lubię mamę mojego Tz-ta, to nie wyobrażam sobie mówienia do niej "mamo", nie podoba mi się jakoś ten zwyczaj, a Wy co o tym myślicie.....?
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ej Ex tam w ogole sa swietne buty i to niedrogo ![]() Cytat:
![]() Ale moja tesciowka to spoko babka wiec mamy bardzo fajny kontakt i rozumiemy sie bardzo dobrze. Jak przyjezdzamy do niej np na weekend to robi mi kolacje, herbate czy tam piwko postawi i siedzimy w kuchni i gadamy czasem nawet do 12-1 w nocy ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- laski mam kryzys ![]() znalazłam na kompie swoje stare zdjecia... z przed 3-4 lat, moje poczatki z Tż i sie załamałam, nie wiem wydaje mi sie,że wygladałam o wiele lepiej niz teraz i byłam szczuplutka i w ogole miała mten "błysk" w oku, a teraz...Lekki makijaz do pracy, włsoy spiete w nieład, bo w pracy przeszkadzaja, a ja sama czuje sie Kopciuch Moja samo ocena jest rowna zeru Wrzucilam kilka zdjec do albumu zebyscie mogle same zobaczyc ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Kurcze nie moge zdjec dodac, musze je pomniejszyc ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Juz dodałam, laski tylko szczerze, bo ostatnio przynaje sie bez bicia mam ochote cos ze soba zrobic wtedy jeszcze pasemka robilam i chyba dobrze było mi w takim kolorze ![]() Nie wiem, mam jakas depresje
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Nie mogę się doczekać Waszych farbować paletkami, bo sama się skusze jak wroce na platynowy. Chyba ze pojde jednak do fryz np. na refleksy, wszystko zależy od tego w jakim stanie będą moje wlosy po wakacjach. Wiesz co KYLIE te 3 zdjęcia które dalas są stare, tak? To ja Ci powiem że mi się podobasz jako nowa Kylie o wiele bardziej. Fakt zmienilas się ale na lepsze. Buzia wysubtelniała, rysy złagodnialy a te pasemka wg mnie nie były najlepszym wyborem. Teraz buzie masz sliczna i wyglądasz kobieco. A figura to się zmienia. Nie wiem jaka masz teraz. Ja jednak za caloksztalt daje teraz maksymalną notę ![]() Ty poza tym chyba dużo nie wazysz? Jaki masz wzrost i wage? |
|
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
Kylie, laską jesteś cały czas, ale teraz wyglądasz na zmęczoną. Nie wydaje mi się, żebyś potrzebowała zmian w wyglądzie, ale odpoczynku, jakiegoś wypadu, gdzie się odetniesz od codzienności.
|
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kochane jesteście ![]() Agatko tak, te 3 pierwsze zdjecia. ja mam typowa atletyczna sylwetke, jestem zbita i mam takie "twarde"ciało pozostałosci po lekkiej atletyce, klepsydra ![]() Mam 168 cm wzrostu i zabij mnie ale nie wiem ile waze, bo boje sie wejsc na wage Góre ze wzgledu na biust mam 40 (L), spodnie zalezy jaka firma 38 (M), lub 40 (L). To fakt czuje sie zmeczona, wrecz przemeczona, meczy mnie wszystko od pracy po dom, ale mam nadzieje,że to przejsciowe i w koncu bedzie dobrze
|
||
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak naturalnie I mówię to szczerze zupełnie ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Planujesz urlop, jakiś wypad w tym roku? |
|
|
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpocznij sobie, korzystaj z życia i przede wszystkim uśmiechaj się częściej bo z usmiechem ci do twarzy. ![]() Też czasem mam takie dni i wrażenie, że kiedyś korzystniej wyglądałam.... Tzn pamiętam że miałam większe powodzenie, byłam bardziej pewna siebie itd. nie wiem co sie ze mna dzieje. Lubie ogladać swoje stare zdjęcia Laski u mnie dzisiaj pod blokiem wielka biba :P Otworzyli mi ROSSMANA pod samym nosem a ja się wyprowadzam akurat lol. Gościu z mikrofonem juz o 8ej mnie obudził więc szybko poleciałam obczaic co i jak. I jakiś mega wielkich promocji może i nie ma, kupiłam tylko kilka najpotrzebniejszych rzeczy, ale gratis dostałam sporo różnych kosmetyków więc opłacało się iść a jutro mam iść o 13;30 zanieść mój kupon konkursowy i będzie losowanie nagród- sprzetów AGD i 10 zestawów kosmetyków trzymajcie kciuki może coś wygram
|
|
#3732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Cytat:
a ja mam A75 : < odnośnie urlopów To nie będę na forum przez tydzień :<. Na mazury wyjeżdżam ktoś poleca co warto tam zobaczyć ? : >---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moj ulubiony sprzedawca butow na all Lity mamy od niego przeciez Mi sie w pasemkach podoba Chociaz z drugiej strony ten kolor co teraz masz to taki ladny, jednolity, wloski zadbane. Sadze tak jak dziewczyny- jestes przemeczona i to widac na zdjeciach i pewnie w realu tez.Cytat:
Moje marzenie to odzyskac dawna figure, z tych zdjec...Trzymam kciuki
|
||
|
|
|
#3735 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja szukam i nie widze...![]() boze jaka jestem naminowana ciekawe jak ci wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w markecie chce placic w euro i wielki foch ze nie mozna np i tz ma jej to auto doprowadzic do ladu bo ona nim wraca z wrzesniem do wloch i kolejny rok jej nie bedzie ![]() a nasz slub to wiecie... olac. przeciez ja moge to sama wszystko pozalatwiac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam tylko jedna mame i jednego tate ![]() Cytat:
po prostu jestes przemeczona i nic cie nie cieszy stad pogorszenie samooceny... Cytat:
![]() pokazuje kolczyki slubne musialy byc rzucajace w oczy i wieksze, bo przy rozpuszczonych klakach malych nie byloby widac ![]() DSC02648.jpgDSC02649.jpgDSC02650.jpg
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogole laski to tez mam dola
![]() ale przedslubnego... ma byc znow ponad 30 stopni, ja sie w tej kiecy ugotuje do tego moj plan makijazu polegl, bo cienie to mi sie zroluja albo splyna wiec czy jest sens? moze po prostu mocno wytuszowac rzesy? i dac rozswietlacz w kaciki oczu... czeko pomocy ty znasz sie na makijazu ![]() jestem zla, zrobmy jakis taniec na przywolanie ochlodzenia czy cos?
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki cudowne!! Ja gdybym kiedykolwiek brala slub tez chce takie duze + rozpuszczone dlugie loki ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Baza pod cienie powinna pomoc ![]() A i mi cienie nie splywaja przy 30 stopniach bo sie malowalam ostatnio takze to nie regula A nie uzywam niewiadomo jakich ;-)---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Kylie napisalam Ci cos wiesz gdzie
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-09 o 12:26 |
||
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
Bunny, naprawdę upierdliwy przypadek Ci się trafił
, a powiedz, jak ona zachowuje się wobec Ciebie....? Okazuje Ci brak sympatii jawnie, "uderza" wprost czy "przez kwiatek"?Kolczyki śliczne, widoczne ale delikatne zarazem ![]() Właśnie też z takiego założenia wychodzę, "matka jest tylko jedna" i nawet jak lubię mamę Tz-ta to nie potrafiłabym się przekonać do mówienia do niej "mamo", no jakoś mi to nie pasuje......
|
|
|
|
#3739 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny kolczyki śliczne
![]() byłam wlasnie na dole i mialam ubraną czerwono-białą bluzke i dostałam szczoteczkę do zębów za ubranie sie w kolorach Rossmana
|
#3740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona nie polka juz i nie ze wsi i pierwszy tydzien to mega foch na wszystkich, sprzata cale mieszkanie, zarzadza remont- nowe meble, malowanie itp. wszyscy chodza jak w zegarku tzn teraz tylko tz bo ja zapowiedzialam chyba 2 lata wstecz ze jak ona jest w pl to ja tam nie pojade nigdy i ona niech sie nei wazy do nas na stancje wbic na kawke- bo ubije za to jak mnei z domu wyrzucila i tz poszedl za mna- od tamtej pory zero z nia kontaktu ja testem suka pamietliwa... nie przeprosi mnie, to i na slubie nawet slowa do niej nie wypowiem- dla mnie powietrze i ja moge tak bez problemu zyc ja bede miec rozpuszczone proste, a konce podkrecone ![]() u mnie 34 w cieniu ![]() nie mam zadnej bazy... moze sprobuje sie pomalowac bedzie co bedzie... dopisalam sie tam. Cytat:
hipokrytka zaklamana, nienawidze jej!!!no i po rozwodzie i kolejnym zwiazku to co... 3 mamusia i tatus i tak w nieskonczonosc ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
mam uczulenie ale na jeden dzien, na kilka godzin bym sie przemogla... no ale jak bedzie kolo 30 to bede bez cieni i juz ;/ widzisz jaki fart
|
|
#3741 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/akcje/garnier/ambas....php?pid=28647 Dziewczyny proszę o głosy
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny dla mnie kolczyki swietne
zdradz gdzie dorwalas![]() Z cieni calkiem nie rezygnuj, może po prostu jakas baza pod nie i lżejszy makijaż? Mniej warstw tych cieni albo jaśniejsze kolory? |
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
Bunny, jędza-teściowa to 50% problemu, 100% jest jak ma się męża-mamisynka i jest rozdarty pomiędzy żoną/partnerką a mamusią, a jak jeszcze staje po jej stronie, to dopiero cyrki są
![]() A róż, planujesz w makijażu? W ślubnych bardzo fajnie wygląda taki słodki różowy, świeżo i delikatnie się wygląda. Dobrze byłoby gdybyś zaopatrzyła się w rozświetlający korektor pod oczy, weź pod uwagę, że noc przed ślubem możesz nie spać z emocji, więc będzie jak znalazł. Korektor pod oczy, tusz, róż i masz delikatny ślubny makijaż, więcej nie trzeba
Edytowane przez AniaAga Czas edycji: 2013-08-09 o 13:52 |
|
|
|
#3745 |
|
Zadomowienie
|
Bunny Kochana mam pytanie, bo wiem ze Ty sie na tym znasz. Kiedys dawno temu sama w domu robilam sobie paznokcie zelowe i i czy te zele ktore mi zostaly moge uzyc do manicure hybrydowego? Dziekuje za odpowiedz.
|
|
|
|
#3746 |
|
Wtajemniczenie
|
Lavia-zagłosowałam
![]() Kylie masz taka figurę jak ja, zbitą klepsydrę, nigdy nie będziemy szczuplutkie i lekkie jak piórka, dobrze, że się nie ważysz bo byś się tylko dołowała...ja tylko na cm patrzę...a co do wyglądu, teraz masz ładniejsze włosy. A cera chyba faktycznie zmęczona, przecież cały czas mówisz że przepracowana jesteś musisz odpocząć...i w domu też się regenerować-kąpiel, masaż!!Bunny na pewno pochwalę się efektem farby ![]() Co do cieni to ja miałam na swoim ślubie też ok 30stopni, jak nie więcej i miałam cienie, bazę pod i wszystko się super trzymało ![]() No a co do teściowej...nie mówię do niej mamo bo się do niej nie odzywam...tak jak u Ciebie Bunny kiedyś mnie wyrzuciła ze swojego domu i jeszcze zwyzywała i kilka innych rzeczy ale to już nieważne... (mieszkaliśmy tam po ślubie z tż) tż poszedł za mną, a ja od tej chwili się z nią nie odzywam/nie kontaktuje. To już 2 lata będzie w październiku czy listopadzie!
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie rozu czuje sie jak klown ![]() a jaki to zel? silikonowy? czy twardy do przedluzen? bo jak twardy to sie nie nada, wszystko odejdzie...
|
|
#3748 |
|
Rozeznanie
|
Uff, prawie spakowana i wieczorem fruuu nad morze
Zresztą bez względu na pogodę mam nadzieję, że to będzie super odpoczynek, no i będę miała odwyk od internetu, bo tam nie będę miała swojego lapka, net mi siadł w telefonie a ich kompa nie będę wykorzystywać. Zobaczę jak przetrwam tydzień kompletnie bez neta ![]() Zadanie bojowe ![]() Kylie wyglądasz super teraz, tylko musisz odpocząć, trochę uśmiechu i sama zobaczysz, że jest lepiej niż kiedyś ![]() Bunny, współczuję takiej teściowej ale poszukaj też dobrych stron. ONA tutaj nie mieszka, jest daleeeko i widujesz ją raz na ruski rok. Pomyśl sobie, jakbyś ją miała "za płotem" i ciągle by się wtrącała. Po ślubie wyjedzie i znowu będzie spokój. A ślub jest Wasz i dla Was, więc olej babę i ciesz się swoim szczęściem ![]() Lavia, poszło
|
#3749 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy szczupła? nie wiem ![]() Cytat:
Opłaca sie podejsc ![]() Chyba kazda z nas ma czasem takie chwile ![]() ale niestety czas plynie i nic na to nie poradzimy ![]() Dziekuje z ten usmiech staram sie raczej tak szeroko nie smiac ale wtedy bylam "porobiona"wiec tak wyszlo, nie lubie swoich zebow, a dokladnie kła po lewej stronie, wyglada jak wampirzy![]() Cytat:
![]() Jestem przemeczona i to bardzo... ale jeszcze gorzej czuje sie z tym,że ciagle na to narzekam, a nic z tym nie robie ![]() Podobaja mi sie te butki ale wydaje mi si,że za wczesnie jest na kupowanie juz teraz butow na jesien, moze byc jeszcze tyle fajnych modeli ![]() Cytat:
![]() wszystkie macie racje, jestem zmeczona ale od dzis nie bede sie nad wszystkim spuszczac i przede wszystkim zadbam o siebie Jest juz kochana u mnie w CCC nowa kolekcja, botki sa bardzo fajne i juz upatrzyłam sobie 2 pary ![]() Sama jestem ciekawa jak ta 318 mi wyjdzie ale musze sprobowac, bo spokoju nie zaznam ![]() Poluje na te: http://allegro.pl/biustonosz-kinga-s...420689361.html http://allegro.pl/kinga-przykuwa-uwa...396392332.html http://allegro.pl/kinga-delikatna-mo...406812275.html http://allegro.pl/push-up-kinga-2182...444701350.html http://allegro.pl/kinga-biustonosz-v...451153617.html http://allegro.pl/kinga-biustonosz-l...458435467.html Z tym,że najbardziej pragne Soredy i Venus Kolczyki cudne Chociaz ja kocham wielkie srebrne koła Cytat:
A makijaz to moze zrob piękna kreske wyciagnieta poza kącik oka? ![]() to wystarczy za cały makijaz, do tego usta zaakcentuj i bedzie bjuti Zaraz zerkne Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale tak jak kiedys pisalaysmy, musisz jej pokazac gdzie jest jej miejsce, absolutnie nie mozesz przy jakiej kolwiek "spinie" dac jej odczuc,że jest gora.Trzeba tepic odrazu ![]() Tez mi sie marzy taka fryzurka sluba o której piszesz ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
wiec mniej wiecej wiesz jak to u mnie wyglada ![]() Choćbym sie glodzila to nie bede jak szczypiorek ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Używała może któras z Was szamponów Palmolive? Własnie jest promo na nie w Auchanie,że jeden jest za 9,19 a drugi za grosza i sie nad nimi zastanawiam ![]() Tylko nie wiem,które dwa wybrac ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ong-shine.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ormalnych.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-shampoo.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...z-granatu.html |
||||||||
|
|
|
#3750 |
|
Zadomowienie
|
Palmolive nigdy nie używałam, ale właśnie dzisiaj po raz pierwszy wypróbowałam tą nową serię z Loreala i powiem Wam, że tak mi się spodobała, że jutro kupuję szampon i odżywkę
![]() Włosy błyszczące, milutkie w dotyku, bez obciążenia, bez uczucia oblepienia, elastyczne, idealnie tak jak lubię ![]() Bunny, a może naklej sobie "profilaktycznie" plasterki w strategicznych miejscach na stopach.....? Ja tak robię zawsze w nowych butach jak gdzieś wychodzę na imprezy. Kylie, ja też zawsze czekam, bo może jeszcze fajniejsze buciki się pojawią a później się wkurzam, bo już nie ma mojego numeru (36) dlatego postanowiłam, że w tym roku kupię wcześnie.A tak w ogóle to zakupy jesienne kręcą mnie najbardziej ze wszystkich, uwielbiam jesienne kolekcje...... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

Kurde nie moge sie doczekac jesiennych zakupow, mam nadzieje ze znajde jakas fajna kurtke i sweterki albo bluzy na jesien
Buty na all juz znalazlam, i wezme albo czarne botki na koturnie wiazane (35zl), albo kowbojki na niskim obcasie (38,99zl)
jestem w obydwoch zakochana

co to był za babsztyl
Myślałam że padnę w ten upał.Nie lubię pogrzebów
, chociaż nadal nie wiem jaki jest związek pomiędzy nosem a jajkami
ja szukam i nie widze...