|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Dziewczyny, wiedziałyście, że przywracają micela z Biedronki? A niektóre takie zapasy porobiły
Ja już znalazłam zastępnik, jakby któraś była zainteresowana to o ten chodzi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wrazliwej.html Lepszy niż ten z Biedry jak dla mnie
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja tez zawsze czekam a potem to jest tak,że czasem nie ma juz nic fajnego, a modele, ktore mi sie podobaly sa juz rozkupione, albo zaraz, bo to sezon podniosa cena na Allegro ![]() Nie wiem co robic ![]() U mnie w sklepie tez juz kolekcja jesienne pałną gębą weszła ale ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Dziewczyny pomóżcie, bo nie wiem, który stanik zamówic ![]() Jestem masakrycznie nie zdecydowana |
||
|
|
|
#3753 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zobaczcie co Tz znalazł! Dzwoni przed chwilą do mnie, że kot siedział na poboczu, ale tak, że musiał trochę w lewo odbić żeby mu przypadkiem nie wleciał pod koła. No i poszedł z nim do domów przy tej drodze ale nikt go nie znał.
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce takiego |
|
|
|
|
#3755 |
|
Zadomowienie
|
Kylie, jutro Tz będzie rozwieszał ulotki w okolicy, w której go znalazł, jeżeli właściciel się nie znajdzie, a ja dostanę alergię to jest Twój
|
|
|
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
Kylie no właśnie żadna głodówka nie pomoże, szczypiorkiem nie będziemy
ja stawiam na ćwiczenia i ładne fitnesowe ciało, bez cellulitu, ładnie uniesiona pupka, płaski brzuch![]() Staniki te dwa mnie zauroczyły: http://allegro.pl/biustonosz-kinga-s...420689361.html http://allegro.pl/push-up-kinga-2182...444701350.html a co do kotka...sweet...a Ty Kylie do Poznania tak daleko nie masz
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
Ze staników te dwa mi się najbardziej podobają:
http://allegro.pl/biustonosz-kinga-s...420689361.html http://allegro.pl/kinga-biustonosz-v...451153617.html Soredę też zamawiam , dzięki za podpowiedź ![]() Kylie, ten kotek (kotka prawdopodobnie) jest czysty, zadbany, nie wygląda na wyrzuconego, ani bezdomnego, tylko w takim niebezpiecznym miejscu siedział..... Mamy nadzieję, że właściciel się znajdzie, może wyszedł, za daleko polazł i nie umie drogi do domu znaleźć.....? |
|
|
|
#3758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bede trzymac za to kciuki, jak cos jestesmy w kontakcie ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Chociaz myslalam jeszcze na tym, ale to taki zwykly http://allegro.pl/konrad-biustonosz-...391004255.html z tym,że mierzylam go kiedys stacjonarnie i ładnie "zbliżał" bimbałki do siebie ![]() Dokładnie, daleko nie mam ![]() Wsiadam w autko, niecałe 2h i jestem ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Zamówiłam Sorede
|
||
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa jak bedzie lezal ![]() Koty nie maja problemy z powrotem do domu,nawet jesli oddala sie bardzo daleko ![]() Moj Majk jak pojdzie to potrafi wyladowac w wiosce pod moim miastem i spokojnie wraca
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam kolorową bieliznę, a te dwa takie słodkie są
![]() Kylie, a jeżeli kot domowy (taki nie wychodzący) wyjdzie na pierwszą szlajaczkę to też wróci? Marzy mi się kot ale mam jakąś dziwną alergię, tzn. raz mam a raz nie, a konkretnie jeden kot mnie uczula a drugi nie.......... I nie ma na to reguły, czy to dachowiec czy rasowy, czy wychodzący czy domowy, nie wiem o co tu chodzi.....? |
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim wypadku koty sa wystraszone do granic mozliwosci i leca przed siebie, badz szukaja jakiegos schronienia. z alegria to jest tak,że to nie tyle siersc, co slina na siersci powoduje takie a nie inne skutki,uczulac moze tez wydzielina z gruczołów łojowych roznoszona po domu wraz z naskorkiem kotka
|
|
|
|
|
#3762 |
|
Zadomowienie
|
A ten siedział sobie przy drodze i bez problemu dał się zabrać, jak Tz go wziął na ręce to się nie wyrywał.
Wiesz, jedyne co mnie dziwi, to to dlaczego na niektóre mam a na inne nie....? Raz byłam u koleżanki, 4 dni, jej kotka się do mnie przytulała, dostałam takiej wysypki, że skończyło się na zastrzyku, kot mamy Tz mnie nie uczula, a jak mamy kociaki w przytulisku to różnie, raz tak raz nie..... I to dachowce. Z rasowych- brytyjczyk mnie nie uczulił, maincoon tak, ale czy to ma związek z rasą.....? |
|
|
|
#3763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie teraz bardziej podobasz, brałabym cie! Tylko usmiechu wiecej Cytat:
Ale nie wiem czy ci sie spodoba Nasmaruje tam gdzie zawsze |
||
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzinka mojego ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3767 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zrobie rownej kreski za chiny no i zle sie czuje w kreskach taka zmalowana ![]() nie lubie palmolive- obciazaja wlosy i sklad syfowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- dobra zaladowalam cycki w album ;D
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego kondzia to w przyszlym miesiacu kupie, a co! ![]() ![]() eeeee, to juz nie chce w takim razie palmolive, tak sie im blizej przyjzalam z okazji tej promo. ![]() Bunny mogła bys mi odpisac na Pw ![]() poniewaz kumpela jutro chce farbowac wlosiska
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ex dzieki za linka z filmikiem makijazu, te oczy sa mega ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- kylie niech ona celuje w mrozne kakao albo mrozna czekolade z castingow
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
kylie a z profesjonalnych to czekolady i tropikalne odcienie:
alfa czekolada i tropik.jpg
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestes niezastąpiona
|
||
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
wiecej linkow: ( i zobacz czy nie mam racji)
http://www.headstyler.pl/product/image/161/2.jpg http://fryzurki.blox.pl/resource/jes...hairstyle1.jpg http://img23.imageshack.us/img23/6830/78753405.jpg http://m-5.m.staticedi.com/c/2ab/46f...e84f9b9a7f.jpg http://static1.tradoro.pl/2790/bezezimne2.jpg to nie sa czyste fiolety, tylko fioletowo zlociste lub popielato perlowe.
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Dobra laseczki kochane, uciekam sie kapac i do lozka, bo jutro 12h mnie czeka Dobranoc,moze pozniej jeszcze zajrze,nie wiem
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Wtajemniczenie
|
Soreda najładniejsza Kylie
![]() Bunny super leży ten Konrad ![]() lecę na zakupy w ten największy deszcz
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i przymierze U mne tez chlodniutko w nocy było.ale teraz juz słonce grzeje znowu ![]() Ania śnił mi sie dziś Twój/Mój kotek ![]() Ja nocke przetrwał? |
|
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny
![]() Kylie, dobrze, mama Tz-ta też ma kota, nie ma big love ale też nie ma kłótni, udają, że się nie widzą , musiał chyba troszkę wędrować bo bardzo głodny jest, je sporo i łapczywie. Dzisiaj Tz rozkleił ulotki, zobaczymy czy ktoś się odezwie.
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz zapowiedziałam Tż-towi,że może być taka opcja,że trzeba bedzie do Pzn jechac ![]() Ale jak mu pokazalam po kogo to powiedział ,że bardzo ładny i z checia pojedzie |
|
|
|
|
#3780 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Ale mam doła Pokłóciłam się z tż i przepłakałam pół nocy![]() Mam już dość tej jego chorobliwej bezpodstawnej zazdrości.Czasami myślę że zmarnowałam sobie życie.Nie mam nawet się komu wyżalić .On chce mnie we wszystkim kontrolować ![]() Bunny śliczne kolczyki Ania Aga cudny kotek.Kocham persy Kylie moim zdaniem wyglądasz sexi mega kobieco.Jesteś śliczna. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Ja już znalazłam zastępnik, jakby któraś była zainteresowana to o ten chodzi

dlatego postanowiłam, że w tym roku kupię wcześnie.

ja stawiam na ćwiczenia i ładne fitnesowe ciało, bez cellulitu, ładnie uniesiona pupka, płaski brzuch