|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Niestety nie było
W ogóle same resztki, nic z poszukiwanych rzeczy.Dołożyli trochę butów u mnie, ale nic z tych o które prosiłyście. Były takie białe na cienki paseczek rozmiar 40 ( nie mogę znaleźć linka) , czarne 37, z ćwiekami z tyłu ze zwrotu internetowego bo inną cenę miały i takie sandałki, mnóstwo par których nigdy nie widziałam - turkusowe i pomarańczowe z palcem jak japonka paski wzdłuż stopy leciały, po 39 zł
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula - jeśli ją znajdziesz to przyjrzyj się proszę i czekam na opinię
ja sama ostatnio nie mam czasu skoczyć do centrum handl, a jeśli ta parka jest warta uwagi to nie chciałabym, żeby mi 'uciekła' jak ta beżowa, która była wiosną popularna..Aroniasty - podbijam, uważaj na to co mówisz sama studiuję kierunek ekonomiczny jednak zawsze uważałam, że kosmetologia to ciekawa sprawa i fajnie jest "wiedzieć" co nieco w tym temacie. Jeśli będę miała jakieś wątpliwości, których mi google nie rozwieje, to będę Cię atakować na pw
Edytowane przez steam_engine Czas edycji: 2013-08-09 o 18:15 |
|
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aczkolwiek przez pierwszy rok musiałam przebrnąć przez wykonywanie zabiegów i przyznam szczerze że był to dla mnie koszmar - w ogole się w tym nie czułam, jak przypomnę sobie zajęcia z drenażu limfatycznego, gdzie po 2 godzinach miałam tak czerwone i bolące ręce że nie mogłam się dotknąć Za to teraz jest już fajnie, robię to co lubię, bo głównie składy mnie interesują i robienie kosmetyków. przyjęli mnie na staż do dużej firmy kosmetycznej do laboratorium,trzymajcie kciuki żeby udało mi się tam zostać
|
|
|
|
|
#1235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mi tel zamula wrrrrrr
||
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
Kasiula, gratuluje Ci stylu bycia ![]() Gabi, inspirujesz spódnica z Simple ![]() Polecam Ci zastosować manicure Gel Color by OPI - to lakierożel utrwardza paznokcie, po kilku zmianach powinnaś mieć paznokcie jak nowe. Polecam też Nail Teka
http://newlookstyleblog.blogspot.com bloguję i ja ![]() ![]() INSTAGRAM: https://www.instagram.com/newlookstyle ZAPRASZAM!! Edytowane przez OnaZakupoholik Czas edycji: 2013-08-09 o 18:22 |
|
|
|
#1238 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przynajmniej nie będę osamotniona z tym "szlabanem" do końca miesiąca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mogę spytać, co to za ładną bluzkę masz na sobie? Bo też mnie zaciekawiła bardzo
|
|
|
|
|
#1240 |
|
🦄
|
Ale to nowa kolekcja. Nie wiem, ile ta długa maxi, ale ta krótsza po 129 zł (moim zdaniem warta, bo bardzo uniwersalna, może sama sobie dziś kupię ;p).
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXVI
Cytat:
z koła szyta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz jestem szczęśliwa osobą - zmieniłam pracę
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;42189429]Świetnie leży
Przynajmniej nie będę osamotniona z tym "szlabanem" do końca miesiąca ![]() O świetnie! Twoja wiedza z pewnością się przyda ![]() Jestem kierownikiem/kadrową/księgową w jednym [/QUOTE]Dziękuje Tak, ostro postanawiam nie zejść z pewnej kwoty na koncie i nie ma zakupów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo ładna bluzeczka Cytat:
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniala mi troszkę bluzkę Kasi Tusk za 169 zł ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Było tu o Vero Modzie - wiecie czy teraz mają jakieś woski
?
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) uzywam, by cos wiecej o nim napisac. Solo u mnie by sie nie sprawdzil, migiem sie wchlania i nie czuje wystarczajacego nawilzenia (mam zelowa wersje). Wezowy mi bardziej pasuje na dzien (ma jednak wade - jest mooocnooo perfumowany ).
|
|
#1248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1249 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() : kciuki: Super jest jak się robi zawodowo to co się lubi i jak jeszcze za to płacą Cytat:
|
|||
|
|
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbyś kupowała albo co to zrób foty![]() ja już wymysliłam sobie że jako pareo założe białą chustę w czachy z Z i też będzie tylko kiecka jescze mi jakaś fajna potrzebna
Edytowane przez cocos1 Czas edycji: 2013-08-09 o 18:43 |
|
|
|
|
#1252 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
A co teraz robisz jeśli można wiedzieć? Ja w banku pracuje Juz 5lat,to moja pierwsza praca i mam Juz jej dość...myślę o zmianie,chciałabym pracować dalej w finansach ale nie w banku i nie mieć kontaktu z "klientem"...
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Aroniasty
uda się zostaniesz!
|
|
|
|
#1256 | ||
|
Zaczytanie
|
Cytat:
![]() Ale przynajmniej mam wymarzoną kurtkę ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
WOW - marzenie. Sama bym aż tak długich nie chciała, bo tylko się domyślam ile przy tym zachodu, ale szacun wielki po prostu
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś też miałam kontakt z klientem
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zainteresowała mnie ta kurtka:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...4p1325024.html Podoba mi się, czuję się w niej dobrze. Jednak nie posiadam w swojej szafie ŻADNEJ SKÓRZANEJ kurtki z Zary. Jakoś tak do tej pory z dystansem podchodziłam do skórzanych kurtek z sieciówek. Czy któraś z Was mogłaby podzielić się opinią na temat swojej skórzanej kurtki? ![]() Nie chciałabym być rozczarowana jakością. |
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aroniasty - gratuluje i trzymam kciuki za dalsze sukcesy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

?
W ogóle same resztki, nic z poszukiwanych rzeczy.
i takie sandałki, mnóstwo par których nigdy nie widziałam - turkusowe i pomarańczowe z palcem jak japonka 
ja sama ostatnio nie mam czasu skoczyć do centrum handl, a jeśli ta parka jest warta uwagi to nie chciałabym, żeby mi 'uciekła' jak ta beżowa, która była wiosną popularna..
sama studiuję kierunek ekonomiczny jednak zawsze uważałam, że kosmetologia to ciekawa sprawa i fajnie jest "wiedzieć" co nieco w tym temacie. Jeśli będę miała jakieś wątpliwości, których mi google nie rozwieje, to będę Cię atakować na pw 
Za to teraz jest już fajnie, robię to co lubię, bo głównie składy mnie interesują i robienie kosmetyków. przyjęli mnie na staż do dużej firmy kosmetycznej do laboratorium,trzymajcie kciuki żeby udało mi się tam zostać 

Ale teraz jestem szczęśliwa osobą - zmieniłam pracę

Taka grzywa i w takim świetnym stanie!! Podziwiam i chylę czoła!