|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Gg ja widzialam za 10
Gdzie na Małym Rynku można znaleźć coś takiego? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Ja nie korzystam z przewodników, więc ciężko będzie, ale sprawdzę . Będę też dzisiaj w Bonarce, więc mogę zerknąć do Home&You
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
gg, Ty się lepiej zastanów czy na pewno chcesz, aby to SdC oceniała merytorykę przewodnika. Przypomnij sobie, jaki dostała rysunek od Cholery z wytycznymi, jak narysować kota. Jesteś pewna, że chcesz trafić w dane miejsce po wskazówkach zrozumiałych dla SdC?
|
|
#2734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na małym nie ma, obok jest po prostu empik Cytat:
![]() no wiesz chodzi o to żeby przewodnik był pomocny na miejscu czyli ial mapy, opisane miejsca które warto odwiedzic itp. ja teraz z M. miałam ogromny problem, bo były tylko 3 dostępne i żaden się nie nadawał na wypad na własną rękę. prędzej na poczytanie w domu do poduszki i pomarzenie, że chciałoby się tam jechać. w efekcie robię swój autorski moze go sprzedam?![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#2735 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jestem za!
A Granatowa powinna ich już kilka wydać. Takie talenty się marnują...
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie moja wina, że Wasza orientacja w terenie jest z dupy ![]() Mapa poglądowa w załączniku ![]() Zakopane.jpg
|
|
#2739 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż jak taka chudzinka jak Ty nie weszła, to ja też mogę mieć problem :P haha xD ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42180164]Pytanie tylko co znaczy rozsądna cena ![]() Ja osobiście bardzo lubię puder sypki My Secret, który kosztuje coś w okolicach 12 zł. Oprócz tego nasłuchałam się o Ben Nye i chyba go w końcu kupię, więc jakbyś chciała to możemy na pół, bo ma strasznie dużą gramaturę. Jadwiga taka sobie, miałam, możesz o niej poczytać u mnie. O My Secret zresztą też. Z prasowanych ostatnio dostałam Maybelline Affinitone i powiem Ci, że jest nad wyraz dobry [/QUOTE] To ten? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ge-powder.html Gdzieś się na niego natknęłam w necie, też czytałam dobre opinie. Na Affinitone patrzyłam ostatnio, ale nie było mojego koloru, bo już bym kupowała. Miałam na myśli, żeby za 1g produktu nie wychodziło więcej jak 1zł max 2 zł. Zastanawiałam się nad tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ne-powder.html. Co do tego Ben Nye, to jakby nam podszedł jeden kolor, to ja bardzo chętnie, bo nawet te 40g to ja chyba dwa lata zużywać będę. ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- hiper, wyślesz mi adres bloga? Gdzieś miałam zapisany, ale nie mogę znaleźć. W ogóle dziękuję wszystkim dziewczynom, które polecały mi Lioele (hiper, cholerka, myszka i jeśli kogoś pominęłam-przepraszam), bo kolor idealnie się dopasowuje, wprawdzie do mojej opalonej twarzy, ale jestem póki co zadowolona. Nie testowałam jeszcze konkretniej, bo nie miałam ochoty na szpachlowanie twarzy w taki upał... |
|
|
|
|
#2741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie mogę się doczekać aż go wydrukuję w kolorze a na pierwszej stronie są m.in a jakże delfinyhehe, jak zobaczyłam tą stronę: http://www.yougo.pl/ to dokładnie o tym pomyślałam tylko sponsor by się przydal wieśniara to leć sobie do LizbonyCytat:
![]() czuj się kochana bo powiedziałam Sis że wybierzesz się tam w weekend i popatrzysz co jest sensownego a Ty jesteś MOCNO ogarnięta podróżniczo więc polecisz coś fajnego. także no ten- nie zawiedź mnie ![]() Cytat:
![]() nieeeeee nie oddam ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy w H&Y są czerwone, były, ale oni często zmieniają wzory. Zawsze można dostac przynajmniej kilka. Za 10 zł widziałam na wyprzedaży, normalnie chyba 20 kosztują.
A czerwone widziałam dzisiaj w Empiku na rynku, ale już nie takie fajne
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alkoholizm, ale nie anonimowy I tymczasowy.Dokładnie Dzięki ![]() Cytat:
A jak dworek, podobał się?
|
|
|
#2744 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Byleby nie anonimowy i tymczasowy nie zmienił się w świadomy alkoholizm
![]() Polecacie coś teraz w kinach?
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma takiej opcji. Wszędzie jeżdżę autem, więc nie mam jak nawet
Dlatego tak korzystałam teraz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2746 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No o tym mówię - świadomy alkoholik (nie wiem czy to dokładna nazwa bo spotkałam się z kilkoma wariantami a specjalista w kwestii nazewnictwa ze mnie żaden) nie pije gdy wie, że ma jechac samochodem na zakupy czy iśc do pracy, ale jak nie zapewni sobie odpowiedniej ilości alkoholu np. przed snem gdy wie, że może siedzieć w domu to zaczyna odczuwac niepokój i rozdrażnienie z tego powodu dopóki się nie napije. Bardzo ładnie obala to mit alkoholika spod sklepu monopolowego, awanturnika na wiecznym kacu i pokazuje, że biznesmen pijący każdego wieczora na rozluźnienie by móc w ogóle zasnać też ma poważny problem. No i niestety bardzo łatwo to wpaść, bo pomiędzy drinkiem od czasu do czasu a "piciem kontrolowanym" może być bardzo cienka granica, którą łatwo przekroczyć.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-08-09 o 20:46 |
|
|
|
#2747 |
|
Copyraptor
|
Cienka ta rękawica kessa
trochę tam peelinguje i masuje, ale wciąż mi się zsuwa na dłoni bo jest za duża, nie ma jej nawet za co powiesić i ogólnie, dupy nie urywa...A, i "nie farbuje" to ostra ściema, zabarwiła mi pianę na szaro-czarno i musiałam spłukiwać bardzo dokładnie wannę. |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mogłabym się napić, bo jutro nigdzie nie jadę samochodem, a piję herbatę. Zresztą gdy zdarza się, że na drugi dzień nigdzie nie jadę autem, to nie czuję ochoty na alkohol.
|
|
#2749 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ale przeciez nie musisz się usprawiedliwiać! Po prostu napisałam to bo w Polsce wciąż mało kto wie, że alkoholikiem może być zarówno osoba nie mogąca usnąć bez jednego drinka będąca na co dzień elegancką panią w garsonce jak i typowo kojarzący się z tym zagadnieniem menel proszący o 2zł na wino - bo wciąż myślimy stereotypowo i powielamy (np. w szkołach - tam nikt nie mówi, że ktoś kto co weekend musi iść na dobrze zakrapianą imprezę bo inaczej miejsca sobie znaleźć nie może też może mieć problem) stereotypy. Zresztą wydaje mi się, że taki kontrolowany alkoholizm jest ciężki do zdiagnozowania właśnie przez to jak wygląda, a nawet z "dobrego domu" gdzie tak wyglądał problem wychodzą potem DDA, często tego nieświadome.
Podbijam pytanie o kino, bo zaraz zginie w postach - zaraz wpadnę w sidła nauki i już kompletnie nie znajdę na nie czasu
|
#2750 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Może to jakaś podróba? Chociaż ta w Helfy wygląda identycznie.---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Czy ktoś może pamięta co się wciska, żeby przeglądając wątek skakać tylko od fotki do fotki, pomijając posty bez zdjęć? |
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie dzisiaj pierogasy mieli na rynku
|
#2752 |
|
Matka Smoka
|
Najpyszniejsze leśne
|
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
nicRu, oglądałam ostatnio "Jeźdźca znikąd", w obsadzie Depp i Hela Cater, więc nawet nie musiałam wiedzieć o czym, tylko bez zastanowienia kupiłam bilety do kina (aż się prosiło o Tima Burtona jeszcze). Dodatkowo muzykę robił Hans Zimmer.
Film to takie połączenie "Kowbojów z Szanghaju" i "Piratów z Karaibów", po prostu ogląda się całkiem przyjemnie, choć przydługo. Wkurzał mnie tylko kaczy dziób Ruth Wilson. Na odstresowanie w sam raz. http://www.filmweb.pl/film/Je%C5%BAd...5d-2013-491042 Wczoraj też zachwycałam się "Jane Eyre" w tej wersji http://www.filmweb.pl/film/Jane+Eyre-2011-546931, ale ja w ogóle uwielbiam takie Austinowe i kostiumowe klimaty. Jak znacie coś podobnego, to podrzucicie, chętnie obejrzę. |
|
|
|
#2754 |
|
Konto usunięte
|
właśnie wróciłam do Krakowa
|
|
|
|
#2755 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
My się zastanawialiśmy jeszcze nad "Iluzją", pamiętam, że tutaj opinie na ten temat były dość sprzeczne...
|
|
|
|
#2757 |
|
Konto usunięte
|
chyba się przejdę na te pierożyska skoro tak je zachwalacie
jak to dobrze że choć na chwilę się schłodziło, w końcu mam czym oddychać i przespałam tyle godzin obudzona zostałam telefonem dopiero o 10;30 ![]() może jakieś szybkie spotkanie w poniedziałek lub wtorek? |
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leśne to te z serem białym i poziomkami? Mi smakowały z bananem i czekoladą oraz z malinamy i budyniem
|
|
|
#2759 |
|
Konto usunięte
|
rany ale te pierogasy mieli pyszne, najlepsze to były te łaciate i te z bananami
![]() ach ach ![]() jutro też chyba się tam przejdę
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Ja nie korzystam z przewodników, więc ciężko będzie, ale sprawdzę
. Będę też dzisiaj w Bonarce, więc mogę zerknąć do Home&You 

dla Tż
trochę tam peelinguje i masuje, ale wciąż mi się zsuwa na dłoni bo jest za duża, nie ma jej nawet za co powiesić i ogólnie, dupy nie urywa...

Może to jakaś podróba? Chociaż ta w Helfy wygląda identycznie.