Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-09, 23:49   #3991
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Dzisiaj chlodniej, burza 3razy dupnela i co? Pstro ;] dalej ni chu chu ulewy. Ale przynajmniej w koncu przyjemnie jest w pokoju. Moze mlody pospi

Cala, jak tam Julasek kochany???
My szczepienie w przyszlym tyg.....

Bokeh, bawcie sie dobrze jutro
Doczytalas z tym budzikiem?
Jak tata bedzie mial to daj znac za ile chce sprzedac

Alez sie przemilo zajechalam tym bieganiem
Jeszcze z tydzien se tylko pobiegam potem doloze skalpela (na mnie dziala super, wiec nie chce mi sie szukac nic innego)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 23:49   #3992
sarah67
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-09, 23:56   #3993
LadyWhisper
Zakorzenienie

Yellow milej podrozy
Uwazajcie na siebie.

Lenova, jak jazda przebiegla??? Jak Blaneczka???

Dobranoc lejdis

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Jeszcze na dobranoc konikowopolna ciekawostka - Luna wtranzolila na kolacje delikwenta dobrze, ze tego nie widzialam tylko malz zaraportowal

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 00:35   #3994
YellowSheep
Rozeznanie

Bokeh bawcie się dobrze! najedz się za nas tutaj

Lady dzięki

Ale numer, gaz w aucie nam się kończy a nikt nie chce zatankować bo burza, chyba zaraz będziemy ciś właśnie przejechalismy przez Skałę, która zna to wie jakie tu serpentyny. pogoda masakra, źle się jedzie.

YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 01:52   #3995
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Czesc!
nomen jak po wizycie? Nadrabiajac liczylam, ze sie odezwalas wieczorem...
szaja ale wyskoczylas z tym barszczem z makaronem. Normalnie podnioslo mi sie...
U mnie w domu jadlo sie zabielany z ziemniakami a jesli z botwinki byl, to jeszcze liscie mama wrzucala.
Z jajkiem to tylko chlodnik.
Moj tz zje wszystko, ale z barszczem nie dal rady, jak tylko gdzies szlismy w odwiedziny, to pytal czy na pewno nie beda go raczyli fioletowa zupa. Nie smak a kolor byl przeszkoda.
Golabki mama podawala z ziemniakami, ale ja jadlam z chlebem. Ziemniakow jako zapychacza nie akceptuje, za to chleb jak kija uwielbiam!!
Mama teraz mi przywiozla, co z tego ze nie pierwszej swiezosci, byl najlepszy jaki w zyciu jadlam.
Golabki sa w Japonii. Bez ryzu w srodku ale jedzone do ryzu.
sublime witam!
onaella wracaj do nas.
lady w salonie podloge myje co 2-3 dni. W sypialni mamy maty, wiec tylko odkurzam.
Dzis Yae obudzila mnie nie placzem, nie wierceniem a dzwiekiem dartego papieru. W oknie sa wstawione ekrany zaslaniajace szybe. Skladaja sie z drewnianych ramek wypelnionych papierem. Bebnila sobie w ten papier az w koncu naparla calym cialem i teraz mamy malownicza dziure Wiedzielismy, ze te ekrany na straty sa spisane, ale nie ze tak szybko...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 07:00   #3996
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
nomen jak po wizycie? Nadrabiajac liczylam, ze sie odezwalas wieczorem...
szaja ale wyskoczylas z tym barszczem z makaronem. Normalnie podnioslo mi sie...
U mnie w domu jadlo sie zabielany z ziemniakami a jesli z botwinki byl, to jeszcze liscie mama wrzucala.
Z jajkiem to tylko chlodnik.
Moj tz zje wszystko, ale z barszczem nie dal rady, jak tylko gdzies szlismy w odwiedziny, to pytal czy na pewno nie beda go raczyli fioletowa zupa. Nie smak a kolor byl przeszkoda.
Golabki mama podawala z ziemniakami, ale ja jadlam z chlebem. Ziemniakow jako zapychacza nie akceptuje, za to chleb jak kija uwielbiam!!
Mama teraz mi przywiozla, co z tego ze nie pierwszej swiezosci, byl najlepszy jaki w zyciu jadlam.
Golabki sa w Japonii. Bez ryzu w srodku ale jedzone do ryzu.
sublime witam!
onaella wracaj do nas.
lady w salonie podloge myje co 2-3 dni. W sypialni mamy maty, wiec tylko odkurzam.
Dzis Yae obudzila mnie nie placzem, nie wierceniem a dzwiekiem dartego papieru. W oknie sa wstawione ekrany zaslaniajace szybe. Skladaja sie z drewnianych ramek wypelnionych papierem. Bebnila sobie w ten papier az w koncu naparla calym cialem i teraz mamy malownicza dziure Wiedzielismy, ze te ekrany na straty sa spisane, ale nie ze tak szybko...
Haha no to macie designersko a szkoda ze tz nie lubi barszczu przecież taki dobry.. byliscie kiedyś razem w pl??
,
Nas Hania budzi wchodząc nam na głowę. Wczoraj na przyklad, weszła na głowę tz bo koło jego głowy stoi szafka nocna z budzikiem tym metallwym. Wzięła go w lapki i przyciągała z powrotem przez glowe tz

Już sie stresuje ze zostawiam Hanie na 2 dni, spać przez to nie umiem...
Stary 2013-08-10, 07:07   #3997
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Haha no to macie designersko a szkoda ze tz nie lubi barszczu przecież taki dobry.. byliscie kiedyś razem w pl??
,
Nas Hania budzi wchodząc nam na głowę. Wczoraj na przyklad, weszła na głowę tz bo koło jego głowy stoi szafka nocna z budzikiem tym metallwym. Wzięła go w lapki i przyciągała z powrotem przez glowe tz

Już sie stresuje ze zostawiam Hanie na 2 dni, spać przez to nie umiem...
Nic sie nie stresuj, bedzie dobrze! Twoi rodzice sie nia zajma?
Bawcie sie dobrze!

Bardzo designersko ;-)
Jeszcze nie spotkalam Japonczyka, ktory barszcz lubilby... Ja tez nie przepadam.
Byl u mnie 2 razy, pierwszy raz po kilku miesiacach bycia razem i byl przerazony, bo w Japonii przedstawienie chlopaka/dziewczyny jest rownoznaczne z oswiadczynami. Ba, nie tyle przedstawienie, co powiedzenie, ze sie z kims spotyka...

Chcialabym kiedys zobaczyc taka pobudke... ;-)
Stary 2013-08-10, 07:46   #3998
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sublime Pokaż wiadomość
P.S.
Jedzeniowo
Czy tylko u mnie się je gołąbki z sosem pomidorowym i z ziemniaczkami obok? Pod tym sosem?

Bo jak u Mojego w mieście zamówiłam w restauracji to kobieta omal nie padła.
Jak to... "Gołąbki?! Z ziemniakami??? Ale co ja mam z tymi ziemniakami zrobić?!"
gołabki z ziemniakami- musowo!

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Sylwietta, jutro obejrzę ten film, dzięki

Olaboga, smalec ze skwarkami

Witam nowa mamusię
polecam sie na przyszłosc

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42192705]Sublime, u mnie też z ziemniakami

A jak dziewcyzny je się u was barszcz czerwony? u mnie z ziemniakami, ale np. na Śląsku z makaronem - nie do przejścia dla mnie![/QUOTE]
a fuuuuuuuj

barszcz czerwony u mnie tylko do krokietów (ostatnio u kolezanki jadłam krokiety nie z nalesników tylko z ciasta drożdzowego- pyyyycha), barszcz biały obowiązkowo z kiełbasą, jajkiem i ziemniakami

SUBLIME- okropne jest to co piszesz o podejsciu do ciaży w UK

BOKEH- bawcie sie dobrze, Haniula bedzie w dobrych rękach, chociaz i tak pewnie bedziesz dzwonic co godzine- jak tak robiłam jak byłam na tym weselu ostatnio- aż mama tel wyłączyła

co do rozszerzania diety- tez nie trzymam sie schematów mega kurczowo- daje do spróbowania jak cos jem typu pomidor, ser , ale ze wzg na skaze mlodego troszke mam ograniczenia. A gluten? dałam biszkopta i po krzyku, potem manna do krupniczku i jakos poszło

u mnie 16 stopni i leje, a ja chciałam dzis na zakupy jechac bazarowe i d.pa, ehhhhh, nie dogodzisz

dziecie mi wstało po 6- obudzona zostałam wsadzeniem palca do nosa , pobuszowalismy troche na łożku a teraz rzuca sobie oballem i łazi za nim po całym pokoju i co chwila przystaje, zeby zobaczyc czy widzę, wiec musze bic brawo a on uchachany kontynuuje zabawe

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

tak w ogóle to dzien dobry
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 07:59   #3999
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Hej! W końcu jest czym oddychać!
Ale burza u nas całą nic była i takich grzmotów jeszcze nie słyszałam.... nie wiem co robić z ta kupka..bardzo mnie to martwi....
lecę budzić chłopaków , szkoda mi bo tak słodko śpią...ale zaraz jedziemy do księdza....za 2 tygodnie chrzciny

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1376114341704.jpg (64,8 KB, 33 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 08:02   #4000
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh posmarkalam rie jak sobie wyobrazilam poharatane czolo tz budzikiem
A z makaronem barszcz w siemcach .
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 08:16   #4001
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Pisalam juz wczoraj,ale wreszcie nie skonczylam pisac Marcin mial wczoraj szalone 2 drzemki po 30 min, ta druga skonczyla sie jak go odebralam od matki,czyli o 13.30. Wiec do 19:30 byl taaak marudny,a spac nie mogl.
Niczego sie nie dowiedzialam u gina Tylko lek przeciwkrwotoczny dostalam... Jak znow bede krwawic to mam go wziasc 3 razy dziennie. Myslalam,ze to trzeba zdiagnozowac i wyleczyc,a nie tylko przyoszczedzic na tamponach:p
Czesc nowa mamo
Golabki w sosie pomidorowym z ziemniakami
Botwinka z liscmi i jajcem, barszcz z uszkami na swieta lub pasztecikami ( ale bym zjaaadla)
Oooo tez zawsze chcialam zrobic kluchy slaskie,tak mnie urzeka w nich ta dziurka
Meneq,szkoda ze TZ nie chce barszczyku,taki pyszny jest A u nas na cywilnym chlopak mojej swiadkowej,gdy dostal barszyk(ok 24 to bylo) to myslal,ze koniec imprezy W jego rejonie barszczyk podaja na zakonczenie
Bokeh,baw sie dobrze i nie martw sie o Hanulke Chociaz rozumiem. Ja wczoraj pierwszy raz zostawilam Marcina(na 2h) I sralam po gaciach, steskniona bylam:p a w ogole nie mam zaufania do matki.

Aaa jeszcze co, wiecie u tego gina pytal sie o okres. To mowie,ze pierwszy od porodu pojawil sie 22 czerwca,a w lipcu juz niet. "To moze pani w ciazy jest?" Nie,no biore tabletki... Wsadzil mi tego pindla od usg "nie,nie jest pani w ciazy" Ahhhh tak mi sie szkoda zrobilo

Debrah- tez podoba mi sie to czerwone krzeselko
Milego dnia mamuski U nas ciemno,cziki niet i 14 stopni

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 08:26   #4002
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Debrah jak dla mnie krzesełko mummy love czerwone

My dostaliśmy w prezencie pod przyszłej chrzestnej krzeselko ...niestety nie można w nim posadzić dziecka niesiedzacego.....więc trochę kiepsko....no ale coz zrobić...

Ale mamy krzesełko w sowy

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-08-10 o 08:35
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 08:40   #4003
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Hej Kochane!!
wróciłam ! ;p ale moj Tzt ma jeszcze tydzien urlopu;> więc też nie bedzie mnie czesto, troche Was podczytywałam na wakacjach. Wisienko! SZUKAJCIE CHAŁUPY, nie da się tak żyć.
Chciałam z Wami wczoraj popisać, ale tak pierdzielneło koło mojego domu, ze wszystko się wyłączyło, net i tv ( dobrze, ze mialam naladowana baterie w laptopie, tak sobie obejrzalam serial ) póki co ide wstawić pare fotek do k. i coś ugotować tztowi, bo pewnie bedzie miał kaca po wczorajszym %

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 08:46   #4004
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Pisalam juz wczoraj,ale wreszcie nie skonczylam pisac Marcin mial wczoraj szalone 2 drzemki po 30 min, ta druga skonczyla sie jak go odebralam od matki,czyli o 13.30. Wiec do 19:30 byl taaak marudny,a spac nie mogl.
Niczego sie nie dowiedzialam u gina Tylko lek przeciwkrwotoczny dostalam... Jak znow bede krwawic to mam go wziasc 3 razy dziennie. Myslalam,ze to trzeba zdiagnozowac i wyleczyc,a nie tylko przyoszczedzic na tamponach:p
Czesc nowa mamo
Golabki w sosie pomidorowym z ziemniakami
Botwinka z liscmi i jajcem, barszcz z uszkami na swieta lub pasztecikami ( ale bym zjaaadla)
Oooo tez zawsze chcialam zrobic kluchy slaskie,tak mnie urzeka w nich ta dziurka
Meneq,szkoda ze TZ nie chce barszczyku,taki pyszny jest A u nas na cywilnym chlopak mojej swiadkowej,gdy dostal barszyk(ok 24 to bylo) to myslal,ze koniec imprezy W jego rejonie barszczyk podaja na zakonczenie
Bokeh,baw sie dobrze i nie martw sie o Hanulke Chociaz rozumiem. Ja wczoraj pierwszy raz zostawilam Marcina(na 2h) I sralam po gaciach, steskniona bylam:p a w ogole nie mam zaufania do matki.

Aaa jeszcze co, wiecie u tego gina pytal sie o okres. To mowie,ze pierwszy od porodu pojawil sie 22 czerwca,a w lipcu juz niet. "To moze pani w ciazy jest?" Nie,no biore tabletki... Wsadzil mi tego pindla od usg "nie,nie jest pani w ciazy" Ahhhh tak mi sie szkoda zrobilo

Debrah- tez podoba mi sie to czerwone krzeselko
Milego dnia mamuski U nas ciemno,cziki niet i 14 stopni

W takiej sytuacji to az strach zabierac sie do bunga bunga...
Przeszlabym sie na Twoim miejscu do jeszcze jednego lekarza. Nieodpowiedzialnie Cie potraktowal
Stary 2013-08-10, 08:47   #4005
iffonka7
Zadomowienie

Ale narobiłyście mi smaka z tym barszyczkiem chyba dzisiaj ugotuje oczywisicie z pierogami, a gołąbki bez ziemniaków.

Bokeh udanej zabawy

neti na kupke moge ci polecić również jednoskładnikowy słoiczek z jabłuszkiem mój Mały wczoraj zjadł o 17 cały i 3 kupki od tego czasu były

nomen ja też miałam zawsze po porodzie po krwawienie ale od 2 tygodni nie biorę tabletek i po ostatnim juz nie było krwawienia, musze sie w koncu wybrac tez do ginki

Edytowane przez iffonka7
Czas edycji: 2013-08-10 o 08:50
iffonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 08:48   #4006
meneq
Zakorzenienie

Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, ze czika sie skonczyla. U mnie w ten weekend apogeum. Jutro mamy wpasc do znajomych na grilla na plazy i nie widze tego...
Stary 2013-08-10, 08:50   #4007
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, ze czika sie skonczyla. U mnie w ten weekend apogeum. Jutro mamy wpasc do znajomych na grilla na plazy i nie widze tego...
ojjj jeden dzien przerwy ma być tylko, a pozniej znowu upał ;]

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-10, 08:52   #4008
meneq
Zakorzenienie

neti a probowalas wody z pod sliwek? Na noc kilka sliwek zalac goraca woda i rano wypic wode. To Antonia musi ruszyc!
Wiecej mu pic dawaj w ciagu dnia.
Na Twoim miejscu nie pomagalabym mu inaczej. On musi zaczac sam sie wyprozniac

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ucieszylby mnie nawet jeden dzien...
Stary 2013-08-10, 08:54   #4009
sylwietta1988
Zakorzenienie

Hej Deli wywczasowałas sie? jak Amelka zniosła zmiane otoczenia?
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 08:56   #4010
iffonka7
Zadomowienie

Deli super że wróciłaś, zdjecia w k. śliczne, obie jesteście piękne a moge wiedzieć gdzie byłyście bo chyba nie doczytałam wcześniej
Stary 2013-08-10, 09:04   #4011
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Hej Deli wywczasowałas sie? jak Amelka zniosła zmiane otoczenia?
ojjjjjj tak troszku sie opaliłam nawet, juz nie wygladam jak wampir a Amelka, super, b.grzeczna byla
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Deli super że wróciłaś, zdjecia w k. śliczne, obie jesteście piękne a moge wiedzieć gdzie byłyście bo chyba nie doczytałam wcześniej
byliśmy nad jeziorem białym w Okunince jedyny duży minus-> jedzenie (katastrofa)

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-10, 09:10   #4012
Konto usunięte

Cytat:
Hej Kochane!!
wróciłam ! ;p ale moj Tzt ma jeszcze tydzien urlopu;> więc też nie bedzie mnie czesto, troche Was podczytywałam na wakacjach. Wisienko! SZUKAJCIE CHAŁUPY, nie da się tak żyć.
Chciałam z Wami wczoraj popisać, ale tak pierdzielneło koło mojego domu, ze wszystko się wyłączyło, net i tv ( dobrze, ze mialam naladowana baterie w laptopie, tak sobie obejrzalam serial ) póki co ide wstawić pare fotek do k. i coś ugotować tztowi, bo pewnie bedzie miał kaca po wczorajszym %

witaj dobrze pamiętałam że się wczasujesz

Cytat:
W takiej sytuacji to az strach zabierac sie do bunga bunga...
Przeszlabym sie na Twoim miejscu do jeszcze jednego lekarza. Nieodpowiedzialnie Cie potraktowal
zgadzam się

Cytat:
fajnie! mimo wszystko się cieszę, trzeba naładować akumulatory na zimę.

Cytat:
neti a probowalas wody z pod sliwek? Na noc kilka sliwek zalac goraca woda i rano wypic wode. To Antonia musi ruszyc!

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Ucieszylby mnie nawet jeden dzien...
też się zgadzam pisałam wcześniej o tym

Cytat:
ojjjjjj tak troszku sie opaliłam nawet, juz nie wygladam jak wampir a Amelka, super, b.grzeczna byla

byliśmy nad jeziorem białym w Okunince jedyny duży minus-> jedzenie (katastrofa)
śliczna ta nazwa jest!

Ja już z Agu na targu byłam, pieczywko, warzywa, malinki, mniam!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 09:15   #4013
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42195745]witaj dobrze pamiętałam że się wczasujesz

zgadzam się

fajnie! mimo wszystko się cieszę, trzeba naładować akumulatory na zimę.

też się zgadzam pisałam wcześniej o tym

śliczna ta nazwa jest!

Ja już z Agu na targu byłam, pieczywko, warzywa, malinki, mniam![/QUOTE]

Malinki!! Podziel sie, prosze.
Stary 2013-08-10, 09:41   #4014
litllesweetangel
Lurker ;)

Dziewczyny u nas cziki nie ma, za to jest ulewa A musimy na zakupy isc.... Poki co TZ odsypia, mala mnie kopie

A na kolacje( 24 TZ wczoraj namowil mnie na tortille a on kebaba. Oj zgrzeszylam ale to tylko 1 raz :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 09:45   #4015
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dzień doberek!

w nocy lało, wiało a teraz znowu gorąco, już jest 28 stopni. Tak jak Szaja pisze - ładujemy baterie przed zimą, zobaczycie jak będziemy narzekać na snieg

U nas się je gołąbki z ziemniakami (jako dodatek) i sosem pomidorowym, barszczyk zabielany jako zupa, czysty z krokietami, uszkami, pierogami albo paluszkami takimi grubymi

Kija "Hanci" w dopełniaczu to "Hania" w mianowniku Czyli córcia Bokeh

Bokeh baw się dobrze!

Lady postanowiłam - od dzisiaj biegam. Jeśli ma mi to pomóc w zrzuceniu kg to będę to robić Ćwiczę, ale jakoś nie widzę rezultatów. Możesz mi coś rozpisać jeśli chodzi o takiego laika jak ja??

Debrah - Miss Polski na Wózku studiuje u mnie Brała już udział w konkursie na uczelni. http://www.tygodniksiedlecki.com/t18812-taka.fajna.htm Kochana w przyszłym roku wyganiamy Cię na konkurs
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 09:57   #4016
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka gaduly!
sniadanko zjedzone, mlody spi, obiadek dla niego dochodzi czyli czas na wizaz
pospalismy dzis do 7.30, bosko

lece nadrabiac

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 10:12   #4017
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:

plus nie kombinowałabym znowu z mlekiem. na bd jest dopiero pare dni, organizm jeszcze nie "zapomniał" całkiem o wspomagaczach, dobrze ze Antoś próbuje sam

Cytat:
Hej Kochane!!
heeej

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 10:21   #4018
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

dwa razy dziennie
niezle...
mnie wkurza jak ktos chodzi na bosaka, bo zaraz stopy widac i tak mnie to drazni ze szok

Cytat:
Napisane przez sublime Pokaż wiadomość
Hje, ja rodziłam w Polsce, bo miałam wymioty niepowściągliwe od kwietnia do porodu. Dzień w dzień. W UK tylko wiecznie na kroplówkach byłam i doradzili mi usunięcie. Nie raz, nie dwa, ale trzy razy usłyszałam by usunąć, bo miałam komplikacje, więc przyleciałam do Polski, wrzucił mnie ginek na Torecan i jakoś się udało donosić
o matko!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
To prawda.

Mamy - które krzesełko?
Doradźcie? i jaki wzór?
Czy one się czymś różnią?

Pstryczku - jakie w końcu kupiłaś??

1. http://allegro.pl/a-krzeselko-do-kar...432785230.html
2. http://allegro.pl/praktyczne-krzesel...440450762.html
ja kupilam w koncu baby ono, najbardziej mi sie podobalo.
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...424935077.html
ale niestety bedzie musialo jeszcze troche na Kubulka zaczekac bo jednak nie rozklada sie az tak bardzo na lezaco
no nic, hustwka narazie daje rade

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ble, ja tez nie rusze, obrzydza mnie
aczkolwiek skwarki ubostwiam zwlaszcza z golabkami
chleb, smalczyk z ogoraskiem i sol- mniam mniam
skwarki - dla mnie nie do przelkniecia
barszcz czerwony z makaronem
kocham makaron - i moglabym go zjesc prawie z kazda zupa
golabki z sosem i ziemniakami

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 10:26   #4019
Konto usunięte

Pstryniu, ty jak moja Agatka jesteś KAŻDY makaron wciągnie.
Stary 2013-08-10, 10:45   #4020
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42196512]Pstryniu, ty jak moja Agatka jesteś KAŻDY makaron wciągnie.[/QUOTE]

Tez wciagne kazdy, ale z barszczem chyba mnie przerasta.
pstryniu zapraszam na makaron do mnie, tu sa co najmniej 4 rodzaje, ktorych nie je sie w Polsce i mozna je podac na rozne sposoby. Mozna przez miesiac jesc makaron i kazdego dnia inny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości