|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42201120]Mnie zastanawia jakby mój zareagował na taki odkurzacz
http://www.robotsaldetalle.es/wp-con...Air-Motion.jpg ![]() widziałaś kota jeżdżącego na odkurzaczu w stroju rekina? Mogę go z Tżtem oglądać godzinami i w ogóle nam się nie nudzi |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
A ja nie mam kota...jak czytam, sporo mnie omija
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42201120]Mnie zastanawia jakby mój zareagował na taki odkurzacz
http://www.robotsaldetalle.es/wp-con...Air-Motion.jpg ![]() Widziałam kiedyś filmik z kotem jeżdżącym na tym odkurzaczu, który jak podjeżdżał do psa to bił go łapą i odjeżdżał. Niestety nie umiem go teraz znaleźć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak w ogóle znowu offtopujemy, przez to niektóre osoby nie są tu zauważane, to smutne
![]() Dodam więc taga ![]() I wróćmy do meritum- co Was dziwi? ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
KOTerator
|
No ja już pisałam, że mnie dziwi wywalenie fajnego serialu i wstawienie na to miejsce ... nawet nie wiem jak to nazwać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam kota, ale mam psa! Psa psychola, który atakuje mop i odkurzacz. Walczy z nim do upadłego. Zawsze przegrywa (ale cicho, on o tym nie wie) i leży brzuchem do góry a ja go wsysam odkurzaczem, a ten się jeszcze głupio cieszy
![]() Aaa, co do obozowego mycia! Na kursie nam babka mówiła, że zawsze można wejść do łazienki, dzieci wpuścić pod prysznice, siąść sobie na krzesełku i tak długo siedzieć póki się nie umyje. No ale to trzeba by było wziąć jeszcze kilka dzieciaków i opiekunów na świadków żeby potem taki artysta nie wyskoczył z hasłem do rodziców, że "pani patrzyła jak ja się myję". |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie myć się w obecności wychowawcy. Jeszcze niech mi sprawdzi czy mam wystarczająco podtarty tyłek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie ogarniam śmierdzących dzieci, które uciekają przed wodą z mydłem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogóle mam wrażenie, że wszystkie ubrania, które ze sobą tutaj wzięła to dwie koszulki, koszula, sukienka na ramiączkach i jedna spódnica. w tej ostatniej chodzi cały czas. sadzi od niej niesamowicie, normalnie nie da się koło niej usiedzieć [a przesiąść się nie ma gdzie, bo sala jest stosunkowo mała]. nie wiem czy ona pierze te ciuchy czy je tylko na zmianę ubiera, jeśli się myje to antyperspirant jest dla niej obcy. obca jest też maszynka do golenia, bo pomimo, że cały czas chodzi w dosyć krótkiej spódnicy, ma krzaczory na nogach ;/ to jest straszne a w sumie nikt nie może się zdobyć na odwagę i coś jej powiedzieć, bo jest starsza od nas wszystkich i jakoś tak dziwnie. jak koło kogoś siada na obiedzie to już w ogóle kaplica. ja rozumiem, że może tłukła się autobusem ze lwowa milion godzin, może nie miała możliwości, żeby wziąć ze sobą 15 koszulek, no ale 3? i to jeszcze śmierdzące? to jest dopiero kaplica. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Konto usunięte
|
No. Zgadzam się. Rodzice są lekko mówiąc postrzeleni. A dzieci jak wiadomo jednym uchem wpuszczają i wypuszczają. Wczoraj w nocy po kąpieli dziewczynki wyszły na dwór, a było bardzo zimno. Podeszłam do jednej dotknęłam jej mokrego warkocza i porozmawiałam że nie wolno wychodzić po kąpieli na zewnątrz. Później ona sie mnie spytała czy chciałam ją uderzyć, bo tak pomyślała gdy do niej podeszłam. W sumie to czekałam na telefon od psychicznej matki z tekstem że maltretuję dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42201898]A bo mój nie mam jaj, dosłownie
![]() [/QUOTE] mój tez nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
A widziałyście psa mającego koszmary?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#406 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Znalazłam kocio-rekina- http://www.youtube.com/watch?v=Of2HU3LGdbo i tego co wali łapką psa- http://www.youtube.com/watch?v=vf9wHkkNGUU Boze drogi, dorosła baba a wyję ze śmiechu z tych filmików. To mnie dziwi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() A w przypadku tej dziewczynki, to niestety, jest jeszcze możliwość, że ktoś ją kiedyś uderzył i stąd jej podejrzenie, że i Ty chciałaś to zrobić.
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Konto usunięte
|
No widziała bo je wołałam żeby podeszły w stronę wejścia bo chodziły po placu xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42202082]Do Ruchu Palikota z nią (ale suchar mi się trafił)
Dawaj link. Znalazłam kocio-rekina- http://www.youtube.com/watch?v=Of2HU3LGdbo i tego co wali łapką psa- http://www.youtube.com/watch?v=vf9wHkkNGUU Boze drogi, dorosła baba a wyję ze śmiechu z tych filmików. To mnie dziwi ![]() http://youtu.be/mvq_yqCuJ18 http://youtu.be/yWEahDD-tXo Jest więcej filmików z tym psem, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć nazwy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie odkładaj niczego na później!... ...bo później też Ci się nie będzie chciało ![]() Edytowane przez saane Czas edycji: 2013-08-10 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Dziwi mnie mój ojciec, najpierw daje przed kolacją moim bratanicom jakieś mleczne kanapki, a potem wrzeszczy, że nie chcą jeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.robotsaldetalle.es/wp-con...Air-Motion.jpg ![]() kocham go ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#413 |
Konto usunięte
|
Dodatkowo denerwują mnie osoby w grupie/klasie które są tak ęą takie hermionki grejndżer którym się japa nie zamyka i nie dają możliwości wypowiedzenia się każdemu. No jedną to mam ochotę w szafie zamknąć. Każda osoba po kolei dostaje swoje zadanie które musi wykonać ustnie i niektóre osoby - co jasne - mają problemy. Więc ja tłumaczę, jak powiedzieć to najprościej, jak nie kombinować, czego użyć, jaki to czas.
I taka prymuska w tempie błyskawicznym każdemu niszczy zadanie bo mówi za nich. I nie dociera do niej NIE MÓW. NIE MÓW. PROSZĘ O CISZĘ. NIE MASZ NA IMIĘ ASIA. NIE JESTEŚ TU SAMA. TERAZ JEJ KOLEJ. kłapie kłapie i kłapie dziobem... a każdy musi mieć możliwość. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- a już w ogóle niektóre dzieci są tak niewychowane że to przechodzi moje i ludzkie pojęcie. włażenie jak do obory bez pukania i zabieranie moich rzeczy ![]() mi się pewne rzeczy w pale niestety nie mieszczą ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Już niejedna osoba się poryczała jak miała coś powiedzieć. I potem mówiły że bały się bo by je wyśmiano a koleżanka/inna dziewczynka by ją poprawiała. Nie kumam jak można być tak zarozumiałym by ze swoimi fajnymi ocenkami śmiać się z innych i mówić za nich. Jedna nadęta 12 latka dzisiaj mi wmawiała że źle używam jakiejś prostej konstrukcji bo jej się coś tam wydawało xD i chciała wdać się w dyskusję w trakcie wypowiedzi drugiej osoby. Paranoja. Gdzie ci rodzice popełnili błąd. |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
I nie da się jakoś im wytłumaczyć, że przeszkadzają innym? Co, gdyby je zapytać „A co, gdyby Tobie ktoś przerywał? Jak byś się czuła?”? Zawsze są jeszcze metody szokowe, czyli np. przerywanie im, kiedy jest ich kolej, ale to niekoniecznie podziała i niekoniecznie będzie dobrze odebrane przez innych. Cytat:
Już nie wspominając o nauczycielach, którzy nieporadnym uczniom przerywają wypowiedź i każą lepszemu uczniowi dokończyć ![]()
![]() |
#415 |
Naczelny Hipster
|
Drabina, jak to branie Twoich rzeczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Konto usunięte
|
No normalnie. Bo ktoś bardzo chciał i potrzebował.
Tak, też tego nie zrozumiem. Mam czajnik w pokoju. Gówniary przychodzą zalewać zupki z paczki i.... zwracają mi brudne naczynia :| skończył się już dzień dziecka i nie ma żarcia chińszczyzny. A zostawiania syfu u mnie bo mam czajnik - nie ogarniam. Serio. No chatul daj spokój ja dzisiaj naprawdę musiałam wziąć osiem razy głęboki wdech. Miałam dziewczynkę która na początku baaardzo przeszkadzała, śmiała się, krzyczała, żartowała, denerwowała mnie naśladowała itp. No i dużo z nią rozmawiałam bo wiedziałam że jest niegłupia, poryczała się kilka razy bo jest najstarsza w grupie a nie zna angielskiego i boi się odzywać. No i jej tłumaczyłam że musi mi zaufać bo ja jestem od tego by każdy mógł się wypowiedzieć, to ja pilnuję by nikt nie został wyśmiany etc. No i zaufała mi, od pewnego czasu sama się odzywa po angielsku. Dzisiaj miała dłuższą wypowiedź. Przemądrzała z pięć razy jej przerwała. Po prostu mnie krew zalewała za każdym razem bo wiem jakie to jest dekoncentrujące dla osoby która niezbyt dobrze zna język i musi najpierw pomyśleć i ułożyć to w głowie, a ktoś się przy niej wydziera z dobrą odpowiedzią. |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
dziwią mnie trzy sprawy i nigdy przenigdy ich nie zrozumiem
1) mycie zębów przed śniadaniem ![]() 2) parawany nad Bałtykiem, mój zdecydowany hit ![]() 3) krasnale ogrodowe i inne stworzenia, ostatnio np. widziałam w ogródku coś na kształt dinozaura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42202861]O ja ale przywalił w ścianę, aż mi się go trochę żal zrobiło.
Dziwi mnie mój ojciec, najpierw daje przed kolacją moim bratanicom jakieś mleczne kanapki, a potem wrzeszczy, że nie chcą jeść ![]() Też mi go wtedy było szkoda. Chociaż, każdy kiedyś przywalił głową w ścianę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#420 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() 2. Eee, no bo nad Bałtykiem obłędnie wieje? 3. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.