|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Paulinko, szybko Wam idzie przeprowadzka
koniecznie musisz potem wstawiæ zdjêcia pokoju Lenki
|
|
#872 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Martu¶ têskni³±m za Toba
za wami tez dziewczyny.I cieszê siê ,ze to "tylko" torbiele.Ja dzis poczulam jakas przesuwalna kule w miejscu lewego jajnika,nie zdazalo mi sie,zebym go czu³a przy cwiczeniach,a teraz az mi chodzi w te i w tamta strone![]() t rzeba do gina siê wybrac torpeda.zrobilam 1x mel wlasnie.Ide potancowac---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- przymierzalam dzis moja kreacje z 2010 r wygladam ob³êdnie!do tego szpilki.mmm.Fryzura bedzie dope³niac ten ogien:P:P
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Strongwoman to prawdopodobnie niedoczynno¶æ (bo tyjê, przy nadczynno¶ci waga lecia³aby w dó³). I nie, ja nie czekam, bo nie mam na co-w tym roku skoñczy³y siê ju¿ miejsca!!!! Bêdê musia³a poszukaæ innej przychodni, a ja siê kurczê bojê niesprawdzonych lekarzy
![]() Mi te¿ chce siê p³akaæ, jak widzê ceny owoców, które od zesz³ego lata poszybowa³y w górê. Czere¶nie choæby, z 5z³ na 8, jak siê uda³o to 7. Truskawki w tym roku jad³am RAZ. A jagody na krzaczku przez te upa³y siê ususzy³y. Co do æwiczeñ- Dzisiaj chyba jest dzieñ leniuszka Ziutko Wiza¿anki zawsze wys³uchaj± i bêd± wspieraæ ![]() Popieram paulinke, mia³am 1 krem z eveline i by³ super! I s³u¿y³ nie tylko mi, s³ysza³am same dobre rzeczy o nim. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do gina marsz!!!!!!!!!!!!!!!11 ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
bêdzie ok!---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
i tego sprz±tania potem ![]() no kosmetyki eveline s± fajne ![]() kurka posta mi jednego wciê³o... wysz³o,¿e ¶winia jestem i siê nawet nie przywita³am ![]() no to dobry wieczór ![]() u mnie burza! wiec na rowerze nie by³am dzis |
|||
|
|
|
|
#875 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 288
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#876 |
|
Rozeznanie
|
witam w ten piêkny pochmurno-deszczowy dzieñ
wlasnie wstalam.Ide cwiczyc
|
|
|
|
|
#877 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
przekona³ mnie telefon do Pani,ktora zajmuje siê dekoracjami w³a¶nie ko¶cio³ów i jak mi zaspiewa³a 600zl za sam± bramkê + dekoracjê ³awek, dywan, krzes³a itd. to wysz³o prawie tyle co za jedzenie dla go¶ci kupi³am dekoracjê do ko¶cio³a: p³atki ró¿, wst±¿ki, kokardy, ma³e wianki, tiul na przed³u¿enie wst±zek i na auto: du¿y wieniec na maskê, 10 kokardek na maskê, lusterka i klamki, tiul na po³±czenie i przyssawki i razem mnie to kosztowa³o 130zl z przesy³k± oooo i poduszkê do obr±czek tez kupili¶my takie fajne oskary dla ¶wiadkow super drobiazgi, a na pewno uciesza![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
no super, na pewno wszystko wyjdzie s³odziutko i piêknie ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ja codziennie piszê co jem z kaloriami ³±cznie no piêkny jad³ospis ![]() klask i: ale ja chybabym umar³a z g³odu na samych warzywkach
|
|
|
#878 | |
|
Raczkowanie
|
Lenik33 têskni³am i cieszê siê,ze to torbiele ,a ni co¶ znacznie gorszego. Ja teraz mia³am od niepamiêtnych czasów 2 dni wolne
wiêc doskonale rozumiem Twoj± têsknotê za urlopem ja jeszcze w sumie oprocz dzisiaj 3,5 dnia w pracy, wiêc 20 sierpnia jestem ostatni raz i wracam 18 wrze¶nia![]() klaski :![]() ![]() klas ki:Lady Ali i Stronwoman no jeste¶cie 2 dni przerwy i tyle siê nowo¶ci pojawi³o![]() Juz wiem co mi by³o ![]() ale dajê radê waga spad³a do 51kg, ale pewnie nadrobiê![]() jakie plany na weekend dziewuszki? ja w koñcu jutro spedze pierwsza niedziele od 2 msc w domu z T¿ ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
to ja koniecznie wyprobuje ten balsam z eveline
czytalam o tym troche to jakies serum wyszczuplajace zy cos no ciekawe ale jak czytalam opinie to tez pozielone sa nie jest jakos strasznie drogi to sie skusze a propos diety ja zauwazylam ze od kiedy sie odchudzam tzn zdrowo odzywiam bo moja dieta nigdy sie nie skonczy raczej to chleb jem w postaci tostow nie uzywam masla sera zoltego bardzo sporadycznie po prostu lepiej mi smakuje w tej postaci nie wiem czy to dobrze
|
|
#880 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Ja ju¿ od 4 godzin at work bllleee a ³atwo nie by³o wstaæ bo moja przyjació³ka by³a dzisiaj ostatni± noc i zaliczy³y¶my ma³y "clubing" do pó³nocy z moimi sympatycznymi kolegami, jednak¿e musia³y¶my grzecznie jechac do domku jak kopciuszki gdy wybi³a owa pó³noc, gdyz iza mia³a samolot, a ja do roboty Aniu, Alicjo równie¿ têskni³amD¿izas laski musze siê ogarn±c bo tak mnie rozregulowa³ ten tydzieñ laby ¿e jaka¶ masakra, w ¿adnej dziedzinie dyscypliny terz u mnie nie u¶wiadczysz. Te dwa tysie wtopi³am jak nic ![]() A kolejne dwa chyba w temacie samochodu bo go¶æ przesta³ siê odzywaæ, nie odbiera telefonu ale wkurzam siê na maksa, ¿e znowu zaczynam od pocz±tku, wrrr,![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
S³onko, koniecznie do lekarza, co¶ o tym wiem, choæ sama niechet nie zacze³am ten maraton zdrowotny to lepiej wszystko odrazu wyja¶nic i nie zwlekaæ no i pieknie, ¿e ciuszki z okresu ¶wietno¶ci na Ciebie ju¿ pasuja, brawo ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- [QUOTE=mannijonnim;4219615 7]Lenik33 têskni³am i cieszê siê,ze to torbiele ,a ni co¶ znacznie gorszego. Ja teraz mia³am od niepamiêtnych czasów 2 dni wolne wiêc doskonale rozumiem Twoj± têsknotê za urlopem ja jeszcze w sumie oprocz dzisiaj 3,5 dnia w pracy, wiêc 20 sierpnia jestem ostatni raz i wracam 18 wrze¶nia![]() klaski :![]() ![]() klas ki:Jakt to, masz miesi±c urlopu? ale Ci zazdraszczam, wypocznij, naciesz siê mê¿em super, pieknie bêdzie Juz wiem co mi by³o ![]() ale dajê radê waga spad³a do 51kg, ale pewnie nadrobiê![]() Ja tez jestem z tych w gor±cej wodzie kompanych i czê¶c leków odstawiam sobie sama, a jak mi siê pogarsza to do nich wracam tak sie próbujemy z moim organizmem, ale przy tej ilo¶c tabletek które ³ykam czasem siê nawet nie kapnie, ¿e mu jak±¶ chemiê podprowadzi³am Piêkne waga, bo¿e tam w niebie - spraw ¿ebym te¿ tak± mia³a jeszcze w tym ¿yciu, w sensie do jesieni jakie plany na weekend dziewuszki? Ja niestety dzi¶ at work a jutro musze siê ogarn±æ po wyje¼dzie go¶ci, wyspaæ, poczytam greya i pó³ dnia dla lenki kiedy to j± od dziadków odbiorê ja w koñcu jutro spedze pierwsza niedziele od 2 msc w domu z T¿ Korzystajcie na maksiorka ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Co tam dziewczynko siê wydarzy³o, pisz tu szybko, zaraz co¶ zaradzimy
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
no kochana mam msc
ca³y urlopu u mnie w firmie sytuacja wygl±da tak,ze albo wezmê od razu ca³o¶c,albo tyle ile wezmê i koniec kropka w zeszlym roku mia³am cale 4 dni urlopu,wiêc nawet nie wiesz jak siê cieszê![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja Ci zazdroszcze tego imprezowania, poczu³am siê jak stara baba,ja juz nigdzie nie wychodzê no tylko na swoj wlasny ¶lub![]() a potynia³abym z kumpelami ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- malutka_ziutka co siê dzieje??? pisz kochana, czasem ³atwiej zwierzyæ siê pozornie obcym osobom, wierz mi
|
|
#882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cze¶æ! Witam wszystkie
![]() Mia³am dzisiaj pyszne ¶niadanko, p³atki owsiane z rodzynkami, orzechami i jogurtem naturalnym, mniam Na II borówki, a na obiad zupa z warzyw, ale ju¿ jestem bardzo g³odna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczê chêci, bo u mnie znowu ich brak... Cytat:
). Mo¿e to powoduje te negatywne opinie.Ja mas³a u¿ywam sporadycznie, dos³ownie kilka razy w roku, a ser zó³ty kocham wrêcz
|
|
|
#883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zó³ty serek to chyba najgorsze co mo¿na je¶c,zeby schudn±c ja mam to szczêscie,ze nie lubiê, moj T¿ na grzankach z serem utuczy³ siê 4kg w miesiac![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- moje jedzonka na dzi¶: I ¶niadanie: 2 kromki chleba s³onecznikowego + almette chrzanowy + pomidorek i herbata bez cukru II sniadanie: activia do picia i kawka 3w1 siedzê w pracy,wiêc nie wiem co mi przyjdzie zje¶c na obiad ![]() mam jeszcze 2 ativie z musli i jedna kawkê, ale jakis obiadek by siê przyda³
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Manni, za dwa tygodnie bêdziesz ¿on±
![]() Jestem wypluta dzi¶. Odezwê siê wieczorem
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no uwierzysz??? ![]() ![]() ![]() ja sama nie mogê uwierzyæ :brzydal :![]() ale cos ostatnio mam pod³y nastrój, w sensie wszyscy mnie wkurzaj± i jestem z³o¶liwa i w ogole nie mam do nikogo cierpliwo¶ci, a nie mam PMS ani nic takiego czy to stres przedslubny?
|
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
witam popo³udniowo
![]() dieta masakra, æwiczeñ brak, czyli bez zmian, i obawiam siê, ¿e do jutra wieczora tak juz pozostanie, ale pocieszam siê ¿e to tylko jeszcze jeden dzien i naprawiam siê na amen ![]() S³uchajcie ja to po prostu mam taki brazyliski serial w ¿yciu mym, ¿e czasem sobie my¶lê, ¿e ktos tam w górze sobie ze mnie zartuje ![]() mój bt¿ sie obrazi³, no nic, bywa i jakie¶ 7 minut pó¼niej dzwoni mój bardzo dawny bt¿ jesli dobrze liczê to sprzed jaki¶ 7 lat, który na sta³e mieszka w £odzi, ale ¿e sobie u¶wiadomi³, ¿e jestem mi³o¶ci± jego ¿ycia, chce przyjechaæ, spojrzeæ mi g³êboko w oczy i zobaczyæ ile z tego zosta³o wiêc bedzie za jak±¶ godzinê A wczoraj spotka³am siê jeszcze z innym moim bt¿etem - na tym wyj¶ciu z przyjació³k±, z tym akurat pracujê, wiêc to nic nowego, ¿e siê spotykamy![]() ale dzisiejsza sytaucja u¶wiadamia mi, ile ja mam wokó³ tych BT¯-tów ![]() Muszê ogarnaæ jakiego T¯-ta aktualnego.![]() CMOK ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
- ja chyba nie doczekam tego statusu w ¿yciu mym, patrz±c na to co siê dzia³o do tej pory![]() A ta nerwowo¶æ zapewne przed¶luba bo przecie¿ to bardzo wa¿ne wydarzenie w ¿yciu kobiety ( chyba bo nie znam z autopsji ale tak sobie wyobra¿am Bêdzie dobrze, za dwa tygodnie o tej porze bêdzie juz po krzyku
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
noooooooooo kochana to przynajmniej Ci siê w tym ¿yciu z bt¿ nie nudzi a Ty jak siê czujesz z tym faktem,ze jestes mi³o¶ci± ¿ycia tego z £odzi? my¶lisz,ze te¿ dojrzysz b³ysk w jego oku? ja tylko z jednym bt¿ ewentualnie mog³abym zgrzeszyæ,a ze codziennie pisze do mnie maile to mam pewno¶c,ze nadal gdzies tam siedzê w jego g³owie ah Ci bt¿![]() no za 2 tygodnie o tej porze masz racjê je¶li nie zemdleje, nie umrê i nie narobiê wstydu sobie i ca³ej rodzinie bêde ¿on±![]() stara 32 letnie pm
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
noooooooooo kochana to przynajmniej Ci siê w tym ¿yciu z bt¿ nie nudzi
a Ty jak siê czujesz z tym faktem,ze jestes mi³o¶ci± ¿ycia tego z £odzi? my¶lisz,ze te¿ dojrzysz b³ysk w jego oku? ja tylko z jednym bt¿ ewentualnie mog³abym zgrzeszyæ,a ze codziennie pisze do mnie maile to mam pewno¶c,ze nadal gdzies tam siedzê w jego g³owie ah Ci bt¿![]() no za 2 tygodnie o tej porze masz racjê je¶li nie zemdleje, nie umrê i nie narobiê wstydu sobie i ca³ej rodzinie bêde ¿on±![]() stara 32 letnie pm Faktycznie z BT¯ mi siê nie nudzi, a ¿e jest ich kilku...stu to faktycznie zawsze który¶ siê budzi chocia¿ ten z ³odzi raz na jaki¶ czas siê odzywa, pisze wiersze to nie my¶la³am, ¿e akurat teraz siê zbierze i przyjedzie, w³a¶nie bêdzie za 10 minut oko³o Nie robi mi siê gor±co na tê my¶l, wiêc jak s±dzê wszystko co z nim ju¿ za mna ale nigdy nie mów nigdy Jak sobie tak przeanalizujê moje by³e zwi±zki, to ze trzy razy by³am bardzo zakochana i mo¿e tutaj zrobi³oby mi siê gor±co, ale w tych mi³o¶ciach nie by³o tego z ³odzi, nim by³am zauroczona bo mega przystojniak z niegi i sportowiec wiêc pamiêtam, ¿e jak mieszka³am w krakowie, a to wtedy w³asnie bylismy raze i kiedy szli¶my na spacer, wiele lasek patrzy³o na mnie z zawi¶ci± ale to ¿ycie dziwne jest... Chcia³abym siê jeszcze kiedys tak bardzi mocno w ¿yciu zakochaæ, raz na zawsze ![]() I wypraszam sobie m³oda damo star± 32 letnia pm - to co ja mam powiedzieæ, niedo¶æ ¿e starsza o rok to do pm mi jeszcze daleko na pewno z 6 kg a potem reszta szczegó³ów, w sensie mi³o¶æ narzycziny itd
|
|
#889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ¿yczê Ci,aby to by³ w koñcu ten jedyny i ¿eby¶ nie musia³a ju¿ siê zastanawiaæ i szukaæ ja pamiêtam ze kilka lat wstecz to bardzo ostro randkowa³am i jako¶ strasznie mnie to wkurza³o,ze ciagle kto¶ nowy ,ze na nowo ten etap poznawania, jako¶ wtedy strasznie tego nie lubi³am chcia³am mieæ kogo¶ na dobre i na z³e, nie lubi³am tego napiêcia,ze nigdy niewiadomo co z danego delikwenta wyro¶nie![]() no i kilka razy by³o tak,ze mysla³am,ze to ten.... to moje 4 zarêczyny , a koñcu zakoñczone slubem (jak do¿yje ) , wêc te¿ trochê tych telenowel przezy³am :brzyda l:![]() No i jak to siê mowi,ze babie nie dogodzisz, teraz juz mam kogo¶ na zawsze i jestem bardzo szczêsliwa, ale momentami nie to,ze chcia³abym poznaæ kogo¶ innego,ale brakuje mi trochê mo¿e tej adoracji, bo niestety moj T¿ do jakis romantykow nie nale¿y:P a wiecie jak to jest na pocz±tku, te kwiaty i ta fascynacja kiedys tylko to mia³am, a teraz mam obiadki i og;ladanie filmow przez tv ¿yæ nie umieraædaj znaæ co tam wysz³o z tym BT¿ to Twoje zdjêcie w awatarze? nie wiem jak wygl±dasz ,a lubiê jakis identyfikowac osobê z twarz±
Edytowane przez mannijonnim Czas edycji: 2013-08-10 o 18:18 |
|
|
|
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
|
w awatarze to ja
nic dodaæ nic uj±æ)W³asnie wyszed³ jezzuuuu, powiem tak, wygl±da spoko choc chyba za bardzo si³owo ( jest instruktorem i ma swoj± si³woniê ) - kiedys nie by³ tak rozbudowany i by³ to przyjemniejsze dla mojego oka ale teraz nie mnie musi siê podobaæ, wiêc niech sobie wygl±da jak chce spotkanie mi³e, ale serce moje pozosta³o nienaruszone![]() Za to on chyba nie radzi sobie ze mn±, co¶ mu tam zosta³o.. Jak mnie przytuli³ na koniec, to trzyma³ mnie tak z 5 minut, az sie musia³am troszkê wyrywaæ - ale jestem piêkna, cudna, mam siê nie zmieniaæ itd, ale nie wiem czy mu wierzyæ bo chyba jest nie obiektywny
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ale¶ Ty nieczu³a ch³opak zakochany a Ty nic nadziejê pewnie jak±¶ mia³ i ![]() a dzisiaj nagrzeszy³am dietowo wiec lepiej nie przyznam siê co jad³am
|
|
|
|
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 288
|
hejo, hej
lenik nie ma siê co dziwiæ, ¿e Panowie siê za Tob± uganiaj± patrz±c na awatar to piêkna i zgrabna kobietka z Ciebie, naprawdê![]() manni a co do ¶lubu to zobaczysz, ¿e ten dzieñ Ci tak ucieknie, ¿e powiesz sobie : kurczê, tyle czeka³am a to ju¿ "po".... ja tak mia³am a teraz jestem ju¿ 2 lata po ¶lubie, ±z sama w to uwierzyæ nie mogê...a jeszcze tydzieñ przed da³am suknie to prasowania i czyszczenia(kupi³am 8 miesiêcy przed slubem) a w tym zak³adzie poprzypalali mi ja, zrobili dziury zelezkiem, nie by³o 2 du¿ych kwiatow (zle prane) i bylam zalamana ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- a co do dietowania to nawet siê nie przyznaje co jadlam i pilam;/ ju¿ widze moje pomiary jutro...ale od jutra musze siê zdyscyplinowaæ! |
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz lecê siê zwa¿yæ i zmierzyæ, a¿ siê bojê
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
ale was ciezko nadrobic piszecie piszecie kurcze lekturka do czytania jak cos
wczoraj zrobilam tarte z warzywami i szynka drobiowa wyszlo jak pizza smczne a mniej tuczace bo z maki razowej a zamiast masla jogurt naturalny pyyyychaaa
|
|
#895 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry babolki
Witam was niedzielnie:PWybieram sie z rodzinka do galerii:P poszukam sobie jakis buciorkow i moze kiecuszki???buziaczki
|
|
|
|
|
#896 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczyneczki
![]() Ale sobie dzisiaj pospa³am, do 10 prawie nie pamietam ju¿ kiedy ostatnio wsta³am pó¿niej ni¿ po 7, a od jutra to moge tylko pomarzyæ nawet o tej godzinie bo ¿eby wdrozyæ mój plan æwiczeniowy, czyli codziennie rano æwiczyc t± nieszczesn± chodakowsk± - w pozytywnym tego s³owa znaczeniu bêdê musia³a wstawaæ o 5.47 po æwiczeniach prysznic, poranna toaleta, codzienne mycie w³osków itd potem budzê lenke, sniadanko dla niej, ogarniêcie jej do przedszkola, musimy wyjsæ z domu o 7;40, ¿ebym zda¿y³a j± odwie¶æ i by³a w pracy o 8, a mam do niej 20 km w jedn± stronê tak to w³asnie trzeba siê zorganizowac gdy mieszka siê samej ( acha zapomnia³am jeszcze o ogarnieciu szlafiego w sensie naszego psa, który juz ma 4 miesi±ce i jest strasznym niedobrusem - jedno dobre, ze mamy dom i dzia³ke i juz nie muszê o ¶wicie wychodzic na spacery, ufff ) no wiêc, grunt to dobra organizacja, a gdy przy tym wszystkim chce siê jeszcze mieæ boskie cia³o, trzeba zwlec ty³ek o ¶wicie i walka![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Chyba rzeczywi¶cie zakochany po jego wyj¶ciu dosta³m smsa, ¿e teraz juz jest pewien, ¿e jestem kobieta jego zycia, ¿e kocha mnie jak nikogo i ¿adna si³a tego nie zmieni, itd, itp. ale có¿, moje serce nie bije szybciej na jego widok, wiêc nic z tego nie bêdzie![]() A ja rzeczywi¶cie potrafiê byæ nieczu³a jak nie czujê ![]() A co do dietki to ja nawet nie bêdê siê wypowiadaæ na pewno dzis do wieczora, tydzieñ w czarnej du..e, ale od jutra bêdzie na pewno lepiej ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- ![]() Cytat:
A dziekuje ![]() Przy¶wieca mi ku temu jeszcze jeden cel, wyczyta³am w m±drych skryptach, iz przeprowadzono badania naukowe, które wykaza³y, ¿e w ¿yciu kobiety jest jeden rok, który jest dla niej najszczê¶liwszy zarówno pod wzglêdem tego jak siê ze sob± czuje, uduchowienia, spe³nienia, sexsu, satysfakcji z ¿ycia, partnera, dzieci, no jednym s³owem rok cudów i zaczyna sie dok³adnie w dniu kiedy koñczy 34 lat w zwi±zku z czym 10 marca 2014 - obudzê siê ze ¶wiadomo¶ci±, ¿e oto przedemn± najwspanialszy rok mojego ¿ycia, a ¿eby nic nie zak³óca³o tego w mej pod¶wiadomo¶ci muszê byæ piêkna - w moim poczuciu piêkna, musze czuæ siê dobrze ze sob±, najlepiej a stanie siê tak tylko wtedy kiedy bedê mia³a jêdrne, g³adkie cia³o, waga bêdzie w okolicy 50 kg ( sprawdzone w autopsji , piêkne w³osy, cerê, a najwa¿niejsze, nie bêdzie we mnie ¿adnych obcych, a moja choroba bêdzie nadal u¶piona tak jak w tej chwili Tego sobie bardzo zyczê i zabieram siê do pracy, aby to wszystko osi±gn±æ Wymysli³am sobie, ¿e w³a¶nie wtedy poznam tego jedynego, co wy na to taki mam plan![]()
|
|
|
#897 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie nadrabiaj kochan tylko pisz jak Tobie mija weekend i w sumie chyba niewiele o Tobie wiemy co robisz w zyciu, jaki starus, gdzie pracujesz, jaki masz cel itd![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Dzieñ dobry s³onko ![]() Udanych zakupów, ja postanowi³am, ¿e pójdê najwczesniej jak waga poka¿e 54 po ostatnim tygodniu, chyba jeszcze d³ugo zakupów nie zaliczêpochwal siê co kupi³a¶ koniecznie po powrocie, winnien byc szyk przestawny w tym zdaniu, ale juz nie poprawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Martynko, a Ty gdzie siê podziewasz ?
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
mannijonnim na wcze¶niejszych stronach znalaz³am Twoj± sukniê ¶lubn± i muszê Ci powiedzieæ, ¿e jest piêkna!!!
Paulinko, ile masz wzrostu? w³a¶nie siê pomierzy³am i widzê, ¿e chyba jeste¶my podobne. Tak a propos- gdzie mam umie¶ciæ swoje wymiary, ¿eby znalaz³y siê w tabelce? Wys³aæ pw do Strong?
|
|
#899 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Paulinko,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ali, poka¿ siê w tej ob³êdnej kreacji ![]() Katarzyna, Cytat:
mo¿e prywatnie?Cytat:
kupi³am borówki amerykañskie za 15z³, bo sorry nie dam 24z³ za jagody.Manni, Cytat:
ja bym chcia³a to sama zrobiæ ale nie wiem jak siê za to zabraæ.... Mistaken, Cytat:
Manni, Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a bêdê zaq to m³odocian± ![]() Lenik i co z tym samochodem? Ale masz jajeczka z tymi BT¯ trochê mnie to ¶mieszy i trochê zazdroszczê ale te¿... ciesze siê ¿e mam sta³y zwi±zek, rodzinê i plany wiêc chyba co kto lubi ![]() a z tym patrzeniem w oczy
|
|
|
#900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Manni,
Cytat:
![]() i mój T¯ te¿ nic nie ma z romantyka. Praktyczny zwyk³y ch³opok. Neska, Cytat:
Paulinnko, i jak za³atwili¶cie sprawe z sukienk± i strojeniem ko¶cio³a? Katarzyno, Cytat:
![]() bardzooo skomplikowana. Nawet taka najskromniejsza... a no i bardzo kosztowna. Lenik, rzeczywi¶cie masz masê zajêæ z rana... podziwiam. Ja nie pracujê wiêc do 13 muszê siê z wszystkim wyrobiæ ³±cznie z opiek± nad dzieckiem. Plan na ¿ycie po 34 masz superowy ![]() Cytat:
![]() Katarzyno, Cytat:
a sobie znajdê i spiszê ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Ca³y tydzieñ w doopie ![]() ale autko mamy ![]() jeste¶my ju¿ posiadaczami Citroena C5 w wersji exclusive ![]() dzi¶ spêdzam dzieñ w kuchni bo robiê ciasta na urodziny mojego przysz³ego mê¿a
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

koniecznie musisz potem wstawiæ zdjêcia pokoju Lenki
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

za wami tez dziewczyny.I cieszê siê ,ze to "tylko" torbiele.Ja dzis poczulam jakas przesuwalna kule w miejscu lewego jajnika,nie zdazalo mi sie,zebym go czu³a przy cwiczeniach,a teraz az mi chodzi w te i w tamta strone

bêdzie ok!

klask i:

a ³atwo nie by³o wstaæ bo moja przyjació³ka by³a dzisiaj ostatni± noc i zaliczy³y¶my ma³y "clubing"
w zeszlym roku mia³am cale 4 dni urlopu,wiêc nawet nie wiesz jak siê cieszê

od jutra bêdzie na pewno lepiej