Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. XVI - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,35%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 1 2,17%
Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! 4 8,70%
Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie 6 13,04%
Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" 5 10,87%
W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach 0 0%
Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach 0 0%
Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku 1 2,17%
W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie 0 0%
Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki 0 0%
Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy 2 4,35%
Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie 1 2,17%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 18 39,13%
Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci 1 2,17%
Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala 4 8,70%
Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci 1 2,17%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 20:23   #811
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

a co do wagi (info ze strony producenta):

Laret i Perso:
- spacerówka 5,5 kg
- gondola 5,5 kg
- stelaż 10,5 kg

Captiva:
- spacerówka 5,5 kg
- gondola 5,5 kg
- stelaż 11,4 kg
Stary 2013-08-10, 20:26   #812
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Nie-e
Ja chodzę tam już może z 7 lat i od zawsze powtarzałam sobie: zrobię wszystko, by tu rodzić moje dzieci.
aha

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
oooooooo, myślisz, że się przydadzą? dopisuję
myślę, że mogą się przydać do wytatcia buźki czy tam dupki

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
buahahaha zabiera sie za malowanie.... no ja smiech na sali. nie ma to jak po ciemku malowac
mój też malował jak już ciemno było- ma taką lampę 200 i dawało radę
Cytat:
o 20.25 przerzuć się na Jedynkę
ja już czatuję

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Kaśka - gratuluje Mikusia - pakera Aż jestem ciekawa, ile moja przybrała przez 5 tygodni...

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:28   #813
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
a z jaka zloscia wszystko z pokoju wynosi, mialam rozlozona torbe i juz jej nie mam bo mi bez pytania wyniosl

ja nie wiem... ja sie pytam kto mi zamiast meza takiego buca podstawil ?
Może to tak jak z sprzętem AGD. Ma jakąś żywotność a później się psuje, żeby kupić nowe?
Bo u mnie też kiedyś kochany chłopak a teraz... zmowa jakaś!

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:30   #814
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Może to tak jak z sprzętem AGD. Ma jakąś żywotność a później się psuje, żeby kupić nowe?
Bo u mnie też kiedyś kochany chłopak a teraz... zmowa jakaś!
Ciotka Cotka, pamiętaj o Świebodzkim jutro, jesli czas znajdziesz. Żeby potem nie było żalu, że znó niedziela przepadła
Stary 2013-08-10, 20:30   #815
papalinka83
Zakorzenienie

Dzisiaj od rana trochę z mężem posprzątaliśmy, zrobiliśmy zakupy, posiedzieliśmy sobie, a po obiedzie on się wziął za granie w grę ( ma taką jedną, w którą gra raz na pół roku, ale wtedy wpada w ciąg), a ja za czytanie HP. I przed chwilą idę do niego, że może by już czas jakąś kolację zjeść albo coś, bo on nie czuje upływu czasu, a on mi odsłonił brzuch, całuje go i mówi: Żabciu, twoja mama mi zazdrości, bo jej się skończył Harry Potter

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:32   #816
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Ciotka Cotka, pamiętaj o Świebodzkim jutro, jesli czas znajdziesz. Żeby potem nie było żalu, że znó niedziela przepadła
Dobrze że przypominasz bo serio bym zapomniała. Chociaż w sumie nie wiem czy będziemy kupować tę szafkę co chcieliśmy bo wydatki się lekko zmieniły.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:33   #817
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dzisiaj od rana trochę z mężem posprzątaliśmy, zrobiliśmy zakupy, posiedzieliśmy sobie, a po obiedzie on się wziął za granie w grę ( ma taką jedną, w którą gra raz na pół roku, ale wtedy wpada w ciąg), a ja za czytanie HP. I przed chwilą idę do niego, że może by już czas jakąś kolację zjeść albo coś, bo on nie czuje upływu czasu, a on mi odsłonił brzuch, całuje go i mówi: Żabciu, twoja mama mi zazdrości, bo jej się skończył Harry Potter
Stary 2013-08-10, 20:34   #818
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dobrze że przypominasz bo serio bym zapomniała. Chociaż w sumie nie wiem czy będziemy kupować tę szafkę co chcieliśmy bo wydatki się lekko zmieniły.
No, ale przejechać się i zorientowac co do ceny można. A nóż można będzie znaleźć rozwiązanie, że nie wydacie tyle kasy. Oni tam meble wystawiają, więc może jakaś nowa inspiracja do głowy wpadnie
A może ceny nie będą tak wysokie jak po sklepach
Stary 2013-08-10, 20:36   #819
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto wczoraj o 2 w nocy dzwonił do mnie, że koledzy zgarnęli go z pracy i za chwilę będzie. Zgadnijcie kto wrócił o 4:30 do domu upodlony jak świnia. Zgadnijcie kto 3 minuty później rzygał przez okno. Zgadnijcie kto rzygał przez 3 następne godziny nie oszczędzając podłogi. Zgadnijcie kto musiał iść dziś do pracy na 10:00.

TAK! Oklaski dla mojego mężczyzny i ojca mojego dziecka!!!

brak mi słów po prostu....
Typowe męskie odreagowywanie napięć Głupole czasem potrzebują takiego odmóżdżenia i odciny. To moim zdaniem nie znaczy, że będzie słabym ojcem. To po prostu akcja była na maksa słaba.
Bardzo dobrze, że się nacierpiał, będzie miał nauczkę i tak szybko podobne pomysły mu do głowy nie przyjdą
Tylko biedna Ty, że musiałaś się stresować a potem słuchać koncertu
Gadaliście już po jego pracy? Zapytałaś co to był za cyrk ?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jestem byłam jeszcze na zakupach

wszystko pozamykane pięknie, wyniki badań super, pacior nie wyhodowany toxo powtórkowe ujemne na plusie mam 6kg

a co do małego, to pokazał mi dziś łaskawca pół buzi-lekarz się z niego śmiał, że na buzi grubasek ale faktycznie ma poliki wody płodowe super a maluszek waży uwaga! 2900 strasznie się podjarałam, normalnie prawie 3kg szczęście, dlatego mnie tak boli jak mnie leje

a powiem Wam, że mam wizytę 24.08, a nawet następną mi lekarz zapisał na 7.09 także zapowiada się póki co, że doczekam do września
Ojej, ale superśnie. To strasznie fajne - nasi chłopcy lecą praktycznie niemal identycznie

Świetnie, że ma pucki, ja jestem totalną fanką pulchnych policzków. Nie mogę się doczekać aż zobaczę Mikiego na fotkach

Cytat:
normalnie zaczynam
Oj Bajuś, strasznie mi przykro, że jest Ci smutno. Tym bardziej, że twardziel z Ciebie - i to z ogromnym dystansem do nieprzyjemności.
Słuchaj, pisałaś, że masz do niego taką niechęć tylko ostatnio, w ciąży. Ja myślę, że on czuje, że Cię wkurza i wzbudza emocje takie a nie inne a to go tylko nakręca. Nie ma momentu żeby któreś z Was wyhamowało, machnęło ręką, obróciło w żart itd. Tobie brak sił i jesteś zniechęcona, no i on poniekąd też.
Faktycznie, on ma robotę do zrobienia, ale jak ma do wyboru czy chwycić opcję jakiejś zabawy na chwilę przed porodem czy spinać tyłek przy robocie (i być może na koniec usłyszeć tylko narzekanie), to robi unik. No, niefajne to, ale myślę, że wszystko się wkrótce unormuje.

Ja wierzę, że jak zejdzie z Was napięcie to będzie dużo, dużo lepiej. Ty biedulko jesteś już wymęczona, zdenerwowana, zbolała itd.

Nie wiem co mi się dzisiaj stało, energii mam full. Tż mi narzekał, że on już nie wyrabia a ja wytrwale buszowałam Może to oznaka, że za moment rodzę?
Od południa do teraz mieliśmy z chłopem maraton pod hasłem "W końcu spędzamy razem sobotę" Zahaczyliśmy też o galerię handlową. W TK Maxx wybraliśmy trzy pary skarpetek stylizowanych na sznurowane trampki a w KappAhl wyczaiłam pseudo skórzaną mini kurteczkę, jakiej szukałam od dawna (będzie cudna na wiosnę ) i dwie pary rampersów. Oficjalnie ogłaszam, że szafa z ciuchami dla małego jest zawalona Obawiam się momentu kiedy znowu podejdę do segregowania rozmiarów, prania i prasowania... Chyba wynajmę do tego mamę

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-08-10 o 20:37
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:36   #820
butterfly20
Zakorzenienie

Ja na chwilę,bo zaraz mamy gości

Cytat:
http://www.jysk.pl/750/775/3833206/a/catalog ? bardzo mocno się zastanawiam czy takiego czegoś jeszcze do małej nie dokupić

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

bardzo dziękuję
Tak,dokładnie to. Jak jeszcze nie mieliśmy łóżka tylko spaliśmy na materacu (1,5 roku,trzeba było się dorobić ) to miałam też takie na jeden koszyczek. teraz te koszyczki używam w pokoju Natalki

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Shit
Jedziemy z tz do szpitala był u lekarza, bo dopiero miał te.bóle, ma.problemy z moczem i żółte białka oczu no i dostał skierowanie do szpitala.
Prawdopodobnie czeka go operacja na te kamyki zolciowe i kilka tygodni nie będzie mógł.nosić i się męczyć. A ja.zaraz rodze. CUDNIE

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O rety ale mi przykro
A czy ma Wam kto pomóc po porodzie??

Cytat:

ja na pewno będę oglądać "Oszukaną" z Angeliną na Jedynce Naprawdę świetny film Polecam!

Ja w Leroy kupiłam na komodę (na Julkowe kosmetyki) taki śliczności biały wiklinowy koszyczek, wyściełany materiałem m.in. w szare kwiatuszki za... 45 zł Ostatnio jak byliśmy w Auchan były w promocji plastykowe - całkiem ładne - koszyczki w kolorze ecru za... 12 zł Też by się nadał, a kasa w kieszeni by została...
Ja kupiłam w Jysku dużo koszyczków,ja w ogóle uwielbiam koszyczki, organizery i pudełka
Jak wam pokażę zdjęcia mebli to zobaczycie

Cytat:
Napisane przez asiek89 Pokaż wiadomość
Kurczę, świetne są te komody z koszami, ale u nas nie ma miejsca niestety na takie cuda.

Motylku, my mamy z OM termin na 13. Wskazań do cc póki co nie było.

Matal, trzmyamy w takim razie kciuki żeby Elenka się nie spieszyła i oby Twój tż szybko wyszedł.

Ja mam tp na 22, ale wiadomo-cc wczesniej. Bardzo mi się podoba ta data 13 w piątek i chcę dotrwać!!
A jeszcze nie mamy przecież fotelika, to już w ogóle.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:42   #821
ladanseuse14
Zakorzenienie

fuuuu rozumiem, że mam zgage ale podeszło mi coś do gardłą.. nie wiem czy kwas to był czy rzygi...
Stary 2013-08-10, 20:42   #822
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Świetnie, że ma pucki, ja jestem totalną fanką pulchnych policzków. Nie mogę się doczekać aż zobaczę Mikiego na fotkach
ja od początku się jarałam, że może być chudy, ale żeby chomiczówki były i są
poka nabytki

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja na chwilę,bo zaraz mamy gości.
ło matko o tej porze

Ladan kwas też tak miałam kilka razy bleee

Motylek a co z fotelikiem, już zamówiony? nie pamiętam na czym stanęło?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-08-10 o 20:44
Stary 2013-08-10, 20:43   #823
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Larysko w moim Larecie trzeba takie te czerwone uchwyty na stelażu pociągnąć do siebie i ładnie się składa

aha super właśnie zastanawiałam się po co te czerwone uchwyty są dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Laryska, ja się właściwie wcale nie bawiłam tym wózkiem, bo u nas było wszystko rozgrzebane do remontu. Ale zapytałam Tża i mówi, że przy tylnych kołach sa jakieś plastikowe przełączniki i to nimi właśnie
A LaLoce odpisałam na PW

Oglądam Masz Wiadomość. Nie ma to jak klasyka.
I jemy cieplutkie Fornetti, mniammmm.
macałam, macałam, ale nie wymacałam żadnych przełączników, mam jeden na środku ale to hamulec aaa nieważne jakoś może ogarnę a może nie będzie potrzebne zmienianie tego bo teraz dobrze się ugina
Stary 2013-08-10, 20:44   #824
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
nie bucz, co to zmieni jeszcze z tych nerwów całkiem Ci się picza rozdziabie i będzie dopiero

no, Ty uważaj może lepiej jak D. wróci to się na IP kulnijcie

ja chyba jednak pooglądam Oszukaną na jedynce-nie widziałam, że będzie dzisiaj, dopiero jak Madziuchna napisała widziałam go już, ale jest super także wygrywa z Masz wiadomość
Na Oszukanej byłam w kinie, ogólnie fajny film,nie pamiętam zakończenia,ale pamiętam,że mnie zaskoczyło lub zeźliło

Cytat:
Larysko w moim Larecie trzeba takie te czerwone uchwyty na stelażu pociągnąć do siebie i ładnie się składa

Ja tez tak mam, składa się jak marzenie

Cytat:
ja od początku się jarałam, że może być chudy, ale żeby chomiczówki były i są
poka nabytki

ło matko o tej porze

Nooo mam takim komfort,że to dobrzy znajomi i jak mnie zmorzy to po prostu pójdę sobie spać

Stary 2013-08-10, 20:46   #825
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ladan kwas też tak miałam kilka razy bleee
okropność
Stary 2013-08-10, 20:46   #826
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo mam takim komfort,że to dobrzy znajomi i jak mnie zmorzy to po prostu pójdę sobie spać
to dobrze ja o tej porze to już w piżamce

Stary 2013-08-10, 20:48   #827
butterfly20
Zakorzenienie

Kaśka we wszystkich sklepach internetowych gdzie się ogłaszali ze sprzedażą będą mieć dopiero w drugiej połowie sierpnia. To nowy model i wtedy producent jak widać wypuszcza wszystkie inne kolory oprócz takiego szarego, który jest w sklepach pokazowo.No to czekam...I zaciskam nogi
Aczkolwiek i tak mąż mnie ciągle opieprza, bo ciągle coś pucuję i go nie proszę o pomoc

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Kupiłyśmy z mamą dzisiaj wypełnienie do kocyka (jak uszyje to wam pokażę, na wzór Millou, taki mniejszy do wózka i fotelika), materiał na poszewkę do poduszki na mój fotel karmnikowy i materiał na falbankę do łóżeczka Czekam,aż skończy się audyt i mama będzie miała czas na uszycie

Stary 2013-08-10, 20:49   #828
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka we wszystkich sklepach internetowych gdzie się ogłaszali ze sprzedażą będą mieć dopiero w drugiej połowie sierpnia. To nowy model i wtedy producent jak widać wypuszcza wszystkie inne kolory oprócz takiego szarego, który jest w sklepach pokazowo.No to czekam...I zaciskam nogi
Aczkolwiek i tak mąż mnie ciągle opieprza, bo ciągle coś pucuję i go nie proszę o pomoc
eee to na dniach będzie dostępny- spokojnie zdążycie kupić
nie pucować

Stary 2013-08-10, 20:53   #829
ladanseuse14
Zakorzenienie

bajka jak tam na froncie?
Stary 2013-08-10, 20:53   #830
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. X

Bajka mi napisała, ze mąż ją neta pozbawił...

Ja sie zbieram od rodziców do domu

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:56   #831
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Bajka mi napisała, ze mąż ją neta pozbawił...

Ja sie zbieram od rodziców do domu

jak to pozbawił?
Stary 2013-08-10, 21:20   #832
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X

Cytat:
jak to pozbawił?
No właśnie dopytalam sama i router odlaczyl, bo.gniazdka.do.malowania zdejmowal

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-10, 21:26   #833
ja :)
Zakorzenienie

Kuźwa, właśnie przyjechaliśmy ze stolikiem do przewijaka i w międzyczasie (nie było nas 30 min) ukradli rower TZ. Kupiliśmy używany stolik od jakiejś dziewczyny za 20 dolczaków (normalnie są po 100), więc oszczędziliśmy na tym i stracilismy na rowerze. Miałabym kilka przewijaków za cene tego roweru!
Tydzien temu TZ kupił, żeby jeździć do pracy. Fakt, że jakiś najtańszy na początek ale zawsze to w plecy kilka stów. Ale mi się ciśnienie podniosło! Już mi się wszystkiego odechciało w tą sobotę, a tyle planów miałam
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 21:30   #834
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy

Cytat:
No właśnie dopytalam sama i router odlaczyl, bo.gniazdka.do.malowania zdejmowal

aha już myślałam, że z czystej złośliwości
Stary 2013-08-10, 21:52   #835
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. X

witam sie dopiero teraz
moalam wariacki remontowy dzien
mialo byc milo i przyjemnie a ja caly dzien w sklepach
dwa razy castorama, ikea, ciucholandy
plus przygotowywanie mieszkania do remontu
sama nie wiem.jak.fizycznie.dalam. rade
dobrze ze pogoda sprzyja i caly dzien.bylo 18stopni

jutro mama ma mi pomoc w.sprzataniu bo chlopaki wszytsko dzis skonczyli
dumna z nich jestem
a tymczasem.wieczorna wizazowa prada czyli nadrabianie

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 22:10   #836
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki,

Cytat:
aha już myślałam, że z czystej złośliwości
Też tak pomyślałam

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Wszystkie sobie poszły??

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-10, 22:12   #837
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dw

Cytat:
Wszystkie sobie poszły??.
ja oglądam film i w międzyczasie kończę zupkę gotować na jutro

Stary 2013-08-10, 22:15   #838
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
po takim show powinien mieć kaca ze 3 dni...

Bajeczko, nooo bęcki mu sie nalezą, chłopy są głupie i niereformowalne czasami... tulę mocno... podejrzewam, że on już chyba widzi ze Amelcia na wylocie a on z remontem w czarnej dupie i zapewne się w nim ten stres tak kumuluje

Kaśka widzę żeś pozamykana na wszystkie spusty

Pszczoła super że do domku wychodzisz

ooo skoro się temat weselny przewinął to ja mam nie małą rozkminkę... mojego tż najlepszy kumpel się hajta 14 września i wczoraj dzwonił czy się namysliliśmy... tż orzekł że beze mnie nigdzie nie będzie jechał, to jest około 120 km w jedną stronę i nawet na ślub to tak nie bardzo... i własnie nie wiem... hmmmm to już bedzie prawie 35 tc, ubrać co bym miała bo moja sis mniej więcej w tak zaawansowanej ciąży była na weselu i sukienka (namiot) jest, kwestia finansowa byłaby do przełknięcia, tylko nie wiem jak się bedę czuła... dał nam czas na potwierdzenie do końca m-ca...

ja już po obiadku, zrobiłam 40 pierogów z mięskiem z rosołu i ze szpinakiem mniamm, tż jakoś dziwnie to przeżuwał bo nie wiedział co to jest to zielone, więc mu powiedziałam że dużo natki pietruszki, szpinaku by nie ruszył
ja bylam.na weselu w miniony weekend
100km od domu 34tc i bawilam.sie do 3 w noc
bylo.ekstra
na poprawiny juz sil nie starczylo wiec tylko 3h bylismy
jak wszystko ok to smialo mozesz isc

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Kuźwa, właśnie przyjechaliśmy ze stolikiem do przewijaka i w międzyczasie (nie było nas 30 min) ukradli rower TZ. Kupiliśmy używany stolik od jakiejś dziewczyny za 20 dolczaków (normalnie są po 100), więc oszczędziliśmy na tym i stracilismy na rowerze. Miałabym kilka przewijaków za cene tego roweru!
Tydzien temu TZ kupił, żeby jeździć do pracy. Fakt, że jakiś najtańszy na początek ale zawsze to w plecy kilka stów. Ale mi się ciśnienie podniosło! Już mi się wszystkiego odechciało w tą sobotę, a tyle planów miałam
buuu co za.pech!!!!

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 22:15   #839
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wci

Cytat:
ja oglądam film i w międzyczasie kończę zupkę gotować na jutro
Ja leze z Edim i dziwnie tak bez tz... Za 1-2 h będzie miał wyniki.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-10, 22:16   #840
asiek89
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dw

Oglądam "Oszukaną" i kilka razy ryczałam.
Ale zaraz się zbieram spać, trzeba odpocząć trochę.
Spokojnej nocy.
asiek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości