|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Zjadłam dwie miseczki leczo i biorę się za naleśnika z serem
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
co robi 125 jaj w Twojej kuchni?
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyy, no leży
Skończyły się wsiowe jaja, a ja musiałam kupować w sklepie i mnie obrzydzenie brało no więc ten. jest zapasEj, jadę dzisiaj znowu na ten pokaz ![]() ale ciszaaaa |
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Wczoraj wieczorem wróciłam już od TŻa i stwierdzam, że jednak chyba aż tak bardzo nie lubię dzieci jak kiedyś myślałam
|
#4745 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Hej Laski
![]() Melduje szoping ok 6-7 godzinny, mega trening mowie Wam ![]() Wracam wlasnie do domku
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
wyrwałaś coś na tym szopinguu ?
zjadłam dwa rafaello
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-08-10 o 18:34 |
|
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam rafaello
Moj A. tez dwa dni temu kupil 50jaj na wsi...mniam..az mnie apetyt naszedl i ugotuje sobie jaja przed pojsciem spac
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Jutro w kulisach sławy w Uwadze zgadnijcie kto
podpowiem, imię na E Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwicz
Oj tak Rekawiczki do cwiczen, 2 bluzki Desigual, porteczki do spania, bielizne, mini komodke na bizuterie, pare ciuszkow i drobiazgow z Primarka, paletke cieni z Karstadtu kilka kosmetykow z DM... Zaszalalam ![]() A TZ kupil mi pierscionek Nie marudzil, nie narzekal, zupelnie inaczej niz zwykle ![]() Cytat:
![]() Pomierzylam sie dzisiaj rano, tylko musze sobie jeszcze zdjecia zrobic, to zaloze watek w klubie. Ale wymiary mnie przerazily - ![]() A co ja w primarku widzialam! Gacie! Gacie z push-upem!! |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i c
Cytat:
robią z niej straszną gwiazdę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopuje
w domu rodzinnym też mi się kojarzyły ale teraz sprzątam na bieżąco jak mam czas i rzadko bywa to sobota Melduję 40 minut rąk, nóg i innych abesów i melduję wywalenie góry za dużych ciuchów... |
|
|
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offt
|
|
|
|
#4753 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopuje
|
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez by mi sie przydala selekcja ciuchow. Z drugiej strony boje sie, ze jak przytyje, to nie bede miala wtedy co na siebie wlozyc
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
tym razem będzie inaczej... !! |
|
|
|
|
#4757 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwicz
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy
Cytat:
Chce schudnąć ale nie wierzy, że lepiej ćwiczyć chociażby Mel B.
|
|
#4759 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy
jak zacznie się zagłębiać w temat to zrozumie...
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
melduję:
Butt Workout 3: Firm Extreme | 30 DAY BUTT LIFT Butt Workout Cardio 2: Fat-Burning | 30 DAY BUTT LIFT Kill That Muffin Top for Beginners | Pilates Bootcamp With Cassey Ho 8 Minute Power Cardio - ZWOW 56 Mel B - Ćwiczenia rozluźniające i rozciągające |
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, bo szkoda, żeby marnowała czas na Skalpel
|
#4762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
Cytat:
![]() I dobranoc |
||
|
|
|
#4763 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam, że tak w środku, ale nie bardzo mam czas przelecieć 160 stron w poszukiwaniu odpowiedzi... ale o co chodzi z tym skalpelem? Tzn. widzę, że Ewa zrobiła się popularna i prawie każda moja znajoma ma na jej punkcie bzika, ale ja się jakoś przekonać nie mogę... a mam wrażenie, po tym komentarzu (i kilku innych), że słusznie.Ja swojego czasu robiłam 6 weidera. Teraz zamierzam po powrocie z urlopu wziąć się za jakieś inne i bardziej kompleksowe ćwiczenia. Jednak sądząc po tym, co dzieje się w sieci, poproszę jakiegoś trenera z siłowni koło mnie o odpowiedni trening...
|
#4764 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie wystarczyło dokładnie 6 dni...
może podsuń jej jakiś artykuł... chyba to mi się napatoczyło najpierw: http://natemat.pl/50945,bojarska-fer...n-odpowiedziec i zaczęłam drążyć ... |
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, mam takie zakwasy na nogach i pośladach, że masakra. I to nie tylko zakwasy, ale ból normalnie w całych nogach, od stóp po tyłek
![]() I byłam dziś na urodzinach taty M., zjadłam tylko 1 malutki kawałek sernika (pytanie jego babci: odchudzasz się?), a potem nałożyłam sobie caprese, a była też kiełbasa, której nie jadłam - pytanie babci: jesteś wegetarianką? ogólnie starałam się jedzeniowo nie grzeszyć, zjadłam trochę tortellini i wypiłam trochę wina, mogło być lepiej, ale mogło być i gorzej ![]() Aha, dziś mam dzień wolny od ćwiczen
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też mam taką nadzieję
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4769 |
|
Wtajemniczenie
|
jak odmówisz to na bank będzie pytanie... "jesteś w ciąży ??" :P
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
haha dobre
![]() Byłam jednak z A. na tym kinie plenerowym, zmarzłam mimo że siedzieliśmy obatuleni kocem, ale to nic, poza tym było przyjemnie ![]() oglądaliśmy "Zakochani w Rzymie" taki średni ten film, ale na rozluźnienie w sobotni wieczór czemu nie?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

no więc ten. jest zapas
Wczoraj wieczorem wróciłam już od TŻa i stwierdzam, że jednak chyba aż tak bardzo nie lubię dzieci jak kiedyś myślałam 

Przepraszam, że tak w środku, ale nie bardzo mam czas przelecieć 160 stron w poszukiwaniu odpowiedzi... ale o co chodzi z tym skalpelem? Tzn. widzę, że Ewa zrobiła się popularna i prawie każda moja znajoma ma na jej punkcie bzika, ale ja się jakoś przekonać nie mogę... a mam wrażenie, po tym komentarzu (i kilku innych), że słusznie.
ogólnie starałam się jedzeniowo nie grzeszyć, zjadłam trochę tortellini i wypiłam trochę wina, mogło być lepiej, ale mogło być i gorzej