Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 22:13   #1861
velika
Winter is coming

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
gratuluję i czekam na zdjęcia na Tobie czy ona jest taką 'dużą księżniczką' w rzeczywistości? bardzo ładna
właśnie nie. Na żywo jest zupełnie normalna, nie tak rozłożysta. No i nie ma trenu

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 22:13   #1862
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Nie ogarniam Was chce sie tylko pochwalić ze dzis intensywnie swietujemy z K rok od oficjalnych zareczyn

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 22:25   #1863
swiat_katarzyny
Zadomowienie

dziewczyny co tu tak cicho dziś?

znalazłam przepiekne zdjecie mojej sukni
tak mnie natchneło po waszych dzisiejszych zakupach
też bym chciała już mieć swoją we własnej szafie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 944642_493026794117047_86031692_n.jpg (37,4 KB, 62 załadowań)
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 22:30   #1864
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
właśnie nie. Na żywo jest zupełnie normalna, nie tak rozłożysta. No i nie ma trenu
to super! właśnie podobają mi się takie delikatne tiulowe księżniczki z koronkową górą
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 22:54   #1865
velika
Winter is coming

Cytat:
to super! właśnie podobają mi się takie delikatne tiulowe księżniczki z koronkową górą
mi się w sumei nie podobały jakoś bardzo. Ale po mierzeniu wiem, że to modele dla mnie.
No a poza tym mój chłop to jest głupek bez wdzięczności wybatożę dziada kiedyś!

Stary 2013-08-10, 23:22   #1866
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczna suknia, gratulacje!
Ja też dziś kupiłam
Firma Agnes, model 11410. Na zdjęciach bym nie zwróciła na nią uwagi, a na żywo miałam łzy w oczach a jak mi kobitka założyła welon to już w ogóle, ale będę piękna
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3500.html
Rodzice robili mi fotki, jutro sprawdzę co tam wyszło i wrzucę
aaaaaaaaaaa, Velika, śliczna suknia!!!! gartulacje

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 23:34   #1867
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Znalazłam moją suknię!!!
Jednak nie będę szyła bo w podobnej cenie mam salonową suknię, będzie dopasowana na mnie. W poniedziałek dzwonię i ją rezerwuję a w sobotę podpiszę umowę miała być trochę inna ale....czułam WOW, byłam wzruszona i bardzo się sobie podobałam, w żadnej innej tego nie było, a to za cięzko a to za dużo wszystkiego...a w tej czułam się wyjątkowa. Wrzucam fotki, oczywiście suknia za duża bo to rozmiar 38
Pani, która mnie obsługiwała była świetna a suknia praktycznie wygląda jak nowiutka, będzie czyszczona i prasowana i oczywiście dopasują ją do mnie
Mam nadzieję, że Wam się spodobam w tej sukni . Będę robiła pewne modyfikacje z trenem
Znalazłam też buty, który raczej kupię, firmy La Boda

PS: Na zdjęciach tego nie widac ale bardzo ładnie podkreślała moją talię, będę miała do niej różową wstążkę związaną w kokardę, to co jest na zdjęciach było tylko do sprawdzenia czy kokarda i pasek będą pasowały
piękna suknia! gratuluje

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
ja zawsze myślałam, że to ściema z tym uczuciem i że wezmę, co będzie najlepiej pasowało, a tu proszę Wzięło mnie na maksa
Skąd ja to znam! Odkąd zdjęłam z siebie moją suknie myślę ciągle kiedy znów będę mogła ją przymierzyć...

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Ja po dupie czasem dostałam jak zasluzylam i też wyroslam na normalnego czlowieka, i jak moje dziecko przegnie pale to też dostanie

Nie zamierzam chuchac i dmuchać na dziecko tak żeby potem sobie w życiu nie umiało poradzic. Syn mamy znajomej, 18 lat, kanapki sam sobie nie zrobi, bo nie umie . To jest właśnie krzywdzenie dziecka..
Mam takie samo zdanie!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 23:54   #1868
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
twój tż nie protestuje na taką koszulę? mój by uciekał z daleka ode mnie jakbym mu coś takiego zaproponowała
Jak mojemu zaproponowałam malinowy kolor przewodni wesela to najpierw się wielce oburzył, że on nie chce mieć różowego wesela, a później jak zapytałam jaki chce kolor to stwierdził że sama lepiej wybiorę i nawet ten różowy jakoś przeżyje :P Chociaż nie wydaje mi się, żeby chciał wcisnąć się w różową koszulę Co to to nie
Cytat:
Dziewczyny!
Znalazłam moją suknię!!!
Jednak nie będę szyła bo w podobnej cenie mam salonową suknię, będzie dopasowana na mnie. W poniedziałek dzwonię i ją rezerwuję a w sobotę podpiszę umowę miała być trochę inna ale....czułam WOW, byłam wzruszona i bardzo się sobie podobałam, w żadnej innej tego nie było, a to za cięzko a to za dużo wszystkiego...a w tej czułam się wyjątkowa. Wrzucam fotki, oczywiście suknia za duża bo to rozmiar 38
Pani, która mnie obsługiwała była świetna a suknia praktycznie wygląda jak nowiutka, będzie czyszczona i prasowana i oczywiście dopasują ją do mnie
Mam nadzieję, że Wam się spodobam w tej sukni . Będę robiła pewne modyfikacje z trenem

PS: Na zdjęciach tego nie widac ale bardzo ładnie podkreślała moją talię, będę miała do niej różową wstążkę związaną w kokardę, to co jest na zdjęciach było tylko do sprawdzenia czy kokarda i pasek będą pasowały
Piękna jest! Wyglądasz w niej oszałamiająco! I motywujesz do dbania o figurę Od jutra przechodzę na dietę bo jak tak dalej pójdzie to w żadną się nie wcisnę!
Cytat:
mi się w sumei nie podobały jakoś bardzo. Ale po mierzeniu wiem, że to modele dla mnie.
No a poza tym mój chłop to jest głupek bez wdzięczności wybatożę dziada kiedyś!
Co narobił ten nieszczęśnik?

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 23:57   #1869
KaEs
Wtajemniczenie

cholerka Velika nie moge się napatrzeć na Twoją kieckę!!!!!!!!!!!!!!!!

przez Wasze suknie mam mętlik w głowie i wychodzi na to, że mi się każda zaczyna podobać.

A co myślicie na temta tej sukni?

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

[/COLOR]Jedynie co to mówię zawsze zdecydowane nie satynie niezmiennie doobre i tyle

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-08-11 o 00:00 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 00:00   #1870
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Jestem , tz stwierdził że dziś tyle kalorii spalił podczas killera, że musiał kupić i zjeść 2 hamburgery i jak tu z nim dbać o linie... teraz idem spać bo mi się oczy zamykaja

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-11, 01:10   #1871
anannke
Zakorzenienie

Gratulacje za suknie!

Cytat:
o i na przykład mierzyłam kieckę, podobała mi się na zdjęciach bardzo od samego początku, ale czułam się w niej jak gruby karzeł :/
Księżniczki są jednak dla mnie
Velika a zdradzisz cenę tej sukni? w ogóle w jakich cenach są Agnes?

Cytat:
Cudownie wyglądasz! suknia jest przepiękna (sama podobną bym chciała ) , Ty wyglądasz ślicznie! mówię w 100% szczerze, naprawdę wielkie wow!
gratuluję i czekam na zdjęcia na Tobie czy ona jest taką 'dużą księżniczką' w rzeczywistości? bardzo ładna

dziewczyny, byłam na tej sali i niestety szału nie ma jeśli chodzi o dekoracje trochę mnie to przybiło...
jeśli któraś ma ochotę zobaczyć zdjęcia, to mogę wysłać na pw
Ja bym chciała zobaczyć zdjęcia bardzo

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

przez Wasze suknie mam mętlik w głowie i wychodzi na to, że mi się każda zaczyna podobać.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

[/COLOR]Jedynie co to mówię zawsze zdecydowane nie satynie niezmiennie doobre i tyle
Super ten teledysk - bardzo mi się podoba
A co do sukni to wiesz jaki to model może?
I też jedyne co wiem to że nie chcę satyny

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 02:48   #1872
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Tren zostawię ale będzie tylko koronkowy a ta satyna z pod spodu będzie do wycięcia dzięki temu będzie jeszcze bardziej lekka a mi się podoba sam koronkowy tren

Dzięki dziewczyny, cieszę się, że Wam się też podoba i to utwierdza mnie w przekonaniu, że pon ją zarezerwuje w sobotę podpisze umowę i wpłacę zaliczkę

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ta wstążka dużo daje, mojej siostrze się bez aż tak nie podobała wydawała jej się bez wyrazu a jak dodałyśmy wstążkę na próbę to od razu mieniła zdanie
O to super, ze bedziesz miała sam koronkowyk cudnie to będzie wyglądać

Cytat:
Cudownie wyglądasz! suknia jest przepiękna (sama podobną bym chciała ) , Ty wyglądasz ślicznie! mówię w 100% szczerze, naprawdę wielkie wow!

dziewczyny, byłam na tej sali i niestety szału nie ma jeśli chodzi o dekoracje trochę mnie to przybiło...
jeśli któraś ma ochotę zobaczyć zdjęcia, to mogę wysłać na pw
Ale te dekoracje sa w cenie sali? Jak sa slabe to mozesz jeszcze cos dolozyc od siebie. Wyslij mi pw

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Nie ogarniam Was chce sie tylko pochwalić ze dzis intensywnie swietujemy z K rok od oficjalnych zareczyn

Gratki

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

Czy ja coś przegapiłam, że masz juz suknie? czy narazie tylko upatrzona masz?

Cytat:

Ładna, ake jak dla mnie szału nie robi ot, suknia o dlugosci 7/8

Wróciliśmy z tych urodzin masakra...wiem, ze to sa znajomi mojego Tżta, ale ciesze sie, ze nie ma juz z nimi takiego super kontaktu czułam się tam jak idiotka..żule na maksa to juz nie moje klimaty od jakis 10 lat

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 06:41   #1873
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do sukni to wiesz jaki to model może?
Myślałam, że ten model każda kobieta na tej kuli ziemskiej ją już zna JUSTIN ALEXANDER 8465

Stary 2013-08-11, 07:17   #1874
Ad rem
Zadomowienie

Dzień dobry z rana Moi sąsiedzi stwierdzili, że na pewno nie chce mi sie spac i zapuścili jakąś porażkową muzykę o wiele za głośno :/ i po spaniu...

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-11, 07:36   #1875
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ci kochana

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
piękna suknia! gratuluje

Skąd ja to znam! Odkąd zdjęłam z siebie moją suknie myślę ciągle kiedy znów będę mogła ją przymierzyć...

Ja teraz o tej mojej przyszłej cały czas myślę, jeszcze moja nie jest ale będzie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość

Piękna jest! Wyglądasz w niej oszałamiająco! I motywujesz do dbania o figurę Od jutra przechodzę na dietę bo jak tak dalej pójdzie to w żadną się nie wcisnę!
Dziękuję, jejku dziewczyny jakie Wy jesteś super
Kilka lat temu byłam pączusiem ale się zawzięłam

Cytat:

Mi się też satyna nie podoba ale mam ją pod koronką, ale nie widać jej praktycznie bo koronka przykrywa
A tę suknię wczoraj widziałam na żywo i mi się podoba trochę taka sporawa się wydaje tzn taka krótka beza;p

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
O to super, ze bedziesz miała sam koronkowy cudnie to będzie wyglądać
Na samym początku za nim zaczęłam szukać suknię, myślałam właśnie o takiej a dokładniej o Justin Alexander 8530 szczególnie ze względu na tył i tren. Potem pomyślałam, że uszyję taką z koronkową górą i lekkim zwiewnym dołem...potem zaczęłam się obawiać szycia i efektu końcowego.
Pojechałam jeszcze na podchody po salonach, zupełnie nie szukałam wczoraj sukni, którą kupię ale chciałam się zobaczyć w różnych modelach żebym wiedziała co szyć głównie wątpiłam, że znajdę coś w moim zasięgu cenowym a jednak! Ostatni salon, suknia, którą zaproponowała mi pani, która mnie obsługiwała...i i ten tren! Zaznaczam, że ta suknia salonowa jest zadbadana, widać że tam Panie dbają o wszystko bo suknie wyglądały jak nowiutkie natomiast wcześniej byłam w Cameoo, suknie Pronovias i inne z wyżej półki...i suknie salonowe do kupienia...to istna masakra niestety była, a ceny tych salonowych to jak ceny niektórych nowych
Nowa kosztuje 3800 a ta salonowa 1800 zł ze wszystkim - pranie, poprawki, dopasowanie sukni i wyprasowanie do tego zaproponowano mi 10% rabatu
Przymierzyłam też jeden model z Sincerity, ten ze zdjęcia ale pewności nie mam, że to dokładnie ten sam...jednak jakoś dziwnie leżał za biodrami i do tego strasznie gryzły mnie te kryształki (moja też ma kryształki ale nic mnie nie gryzie pod pachami, nie czuć ich praktycznie), mierzyłam suknię, która ma hihihi ale mama, siostra i babeczka stwierdziły, że jestem drobna i delikatna i ta suknia mnie przytłacza za dużo jej było potem mierzyłam jedną suknię Anna Kara, piękna, klasyczna suknia z kokardą z tyłu http://www.annakara.eu/kolekcja/kole...ekcja-2013/sun i ładnie w niej wyglądałam i bardzo mi się podobała tylko, że....materiał mi się nie podobał więc odpadła.

Ogólnie koronkowa góra marzyła mi się cały czas, to był pewnik...szczególnie jak u krawcowej mierzyłam suknię z koronkową górą i mam stwierdziła, że taki element musi być bo wyglądam dziewczęco do tego ze względu na płaskobiuście czułabym się pewniej mając jednak zabudowaną górę...
No ale skoro byłam wzruszona, skoro mama i siostra stwierdziły, że mam już suknię, Wy piszcie, że jest dobrze i nie mogłam jej ściągnąć...to chyba wszystko mówi za siebie .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imasge.php.jpg (54,3 KB, 27 załadowań)

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-08-11 o 07:40
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 07:45   #1876
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Ci kochana

Ja teraz o tej mojej przyszłej cały czas myślę, jeszcze moja nie jest ale będzie

Dziękuję, jejku dziewczyny jakie Wy jesteś super
Kilka lat temu byłam pączusiem ale się zawzięłam

Mi się też satyna nie podoba ale mam ją pod koronką, ale nie widać jej praktycznie bo koronka przykrywa
A tę suknię wczoraj widziałam na żywo i mi się podoba trochę taka sporawa się wydaje tzn taka krótka beza;p

Na samym początku za nim zaczęłam szukać suknię, myślałam właśnie o takiej a dokładniej o Justin Alexander 8530 szczególnie ze względu na tył i tren. Potem pomyślałam, że uszyję taką z koronkową górą i lekkim zwiewnym dołem...potem zaczęłam się obawiać szycia i efektu końcowego.
Pojechałam jeszcze na podchody po salonach, zupełnie nie szukałam wczoraj sukni, którą kupię ale chciałam się zobaczyć w różnych modelach żebym wiedziała co szyć głównie wątpiłam, że znajdę coś w moim zasięgu cenowym a jednak! Ostatni salon, suknia, którą zaproponowała mi pani, która mnie obsługiwała...i i ten tren! Zaznaczam, że ta suknia salonowa jest zadbadana, widać że tam Panie dbają o wszystko bo suknie wyglądały jak nowiutkie natomiast wcześniej byłam w Cameoo, suknie Pronovias i inne z wyżej półki...i suknie salonowe do kupienia...to istna masakra niestety była, a ceny tych salonowych to jak ceny niektórych nowych
Nowa kosztuje 3800 a ta salonowa 1800 zł ze wszystkim - pranie, poprawki, dopasowanie sukni i wyprasowanie do tego zaproponowano mi 10% rabatu
Przymierzyłam też jeden model z Sincerity, ten ze zdjęcia ale pewności nie mam, że to dokładnie ten sam...jednak jakoś dziwnie leżał za biodrami i do tego strasznie gryzły mnie te kryształki (moja też ma kryształki ale nic mnie nie gryzie pod pachami, nie czuć ich praktycznie), mierzyłam suknię, która ma hihihi ale mama, siostra i babeczka stwierdziły, że jestem drobna i delikatna i ta suknia mnie przytłacza za dużo jej było potem mierzyłam jedną suknię Anna Kara, piękna, klasyczna suknia z kokardą z tyłu http://www.annakara.eu/kolekcja/kole...ekcja-2013/sun i ładnie w niej wyglądałam i bardzo mi się podobała tylko, że....materiał mi się nie podobał więc odpadła.

Ogólnie koronkowa góra marzyła mi się cały czas, to był pewnik...szczególnie jak u krawcowej mierzyłam suknię z koronkową górą i mam stwierdziła, że taki element musi być bo wyglądam dziewczęco do tego ze względu na płaskobiuście czułabym się pewniej mając jednak zabudowaną górę...
No ale skoro byłam wzruszona, skoro mama i siostra stwierdziły, że mam już suknię, Wy piszcie, że jest dobrze i nie mogłam jej ściągnąć...to chyba wszystko mówi za siebie .
Suknia jest naprawdę piękna, a tren imponujący Gdybym miała może z 10kg mniej może sama bym się nad taką zastanowiła No ale ja już swoją mam i pałam do niej miłością nieskończoną
Ta, którą wkleiłaś też jest ładna, w ogóle koronka jest klasą sama w sobie Raz jeszcze gratuluje !

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-11, 08:24   #1877
moniczka_90
Zakorzenienie

dzień dobry
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 08:39   #1878
KaEs
Wtajemniczenie

aniuska18032 dopiero teraz podpatrzyłamm... Piękkna suknia!!!!! Kobito, jaką Ty masz figurę cudo!!!!!

Stary 2013-08-11, 08:56   #1879
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:

Toż to Justin Alexander! Nie będę ukrywać, że praktycznie wszystkie Jego suknie mi się podobają
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8465

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:

Na początku też o niej myślałam. W ogóle marzyła mi się dopasowana suknia trenem, ale niestety, nie pasują.

Co do sukienki Anna Kara - mierzyłam, bardzo ładna, materiał to podobno jakaś mieszanka z jedwabiem, też mi nie pasował. Za dziewczęco jak dla mnie.

No właśnie! Najważniejsze, że dobrze się w niej czułaś. Podkreśla co trzeba, a w część stanikową sukienki babki wkładają takie mega push-upy i biust się pojawia, także nie masz się czym przejmować i jeszcze raz gratuluję sukienki

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:06   #1880
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Czy ja coś przegapiłam, że masz juz suknie? czy narazie tylko upatrzona masz?
upatrzona ale zdecydowana

ale sie dziś nie wyspałam!
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:34   #1881
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:

o to gratulacje

ja dziś się witam z taką saharą w buźce, że ojejku wypad z koleżanką na piwo zaliczam do udanych
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 09:38   #1882
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
aniuska18032 dopiero teraz podpatrzyłamm... Piękkna suknia!!!!! Kobito, jaką Ty masz figurę cudo!!!!!
Dziękuję

Wstawię Wam fotkę jak wyglądałam na 1 roku studiów (wtedy ważyłam najwięcej....) i sobie porównacie ze zdjęciem w sukni...ogromna różnica!
Moja rodzina w dniu ślubu, która mnie widzi raz na jakiś czas to się będzie zastanawiała gdzie się podziała Ania

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Suknia jest naprawdę piękna, a tren imponujący Gdybym miała może z 10kg mniej może sama bym się nad taką zastanowiła No ale ja już swoją mam i pałam do niej miłością nieskończoną
Ta, którą wkleiłaś też jest ładna, w ogóle koronka jest klasą sama w sobie Raz jeszcze gratuluje !
Tak tren jest piękny będzie sam koronkowy bez spodniej warstwy, żeby wyeksponować koronkę

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość

Na początku też o niej myślałam. W ogóle marzyła mi się dopasowana suknia trenem, ale niestety, nie pasują.

Co do sukienki Anna Kara - mierzyłam, bardzo ładna, materiał to podobno jakaś mieszanka z jedwabiem, też mi nie pasował. Za dziewczęco jak dla mnie.

No właśnie! Najważniejsze, że dobrze się w niej czułaś. Podkreśla co trzeba, a w część stanikową sukienki babki wkładają takie mega push-upy i biust się pojawia, także nie masz się czym przejmować i jeszcze raz gratuluję sukienki
Tak właśnie ten materiał się też błyszczał i jakoś tak nie bardzo ale była bardzo wygodna leciutka jak piórko
A mi pasują praktycznie wszystkie, księżniczki, rybki, te bardziej zwiewne typu greckiego, lekkie A - ta moja to takie dopasowane A ale nie rybka no ale w księżniczkach to ja ginę, bo ja muszę mieć część od biustu do bioder podkreśloną a w tej czułam się jak kobieta !
Mimo mojej figury, którą mam dzięki codziennej pracy ..mam kompleksy niestety, byłam kiedyś pulpetem i te kompleksy czasami wychodzą, patrzę na siebie i nie jestem zadowolona. Największy kompleks to kompletny brak biustu, schudłam i biust zniknął serio...wyglądam jak chłopiec gdy zdejmę stanik, zresztą nigdy nie mogę znaleźć idealnego stanika...
Do czego zmierzam ? Do tego, że w tej sukni czułam się wyjątkowa i piękna, bez kompleksów...taka jaka powinnam być! Czułam się bardzo kobieco i seksowanie i to mi powiedziała też babeczka z salonu, że suknia jest kobieca i podkreśla u mnie wszystkie atuty i potwierdziła co co słyszałam w innych salonach, że te koronki do mnie pasują
Życzę Wam żebyście też znalazły suknię w której będziecie się czuły wyjątkowo w 100%, na pewno znajdziecie!

PS: Trzeba będzie duży push up wszyć

Planuję kupić te buciki http://laboda.pl/produkt/pokaz/328 ale ecru chyba? Nie wiem kurcze, suknię mam IVORY, chyba, że ja wyślę do farbowania na kolor różowy (mój przewodni) lub beżowy. Mierzyłam te buty (cudowne i idealne, o taki marzyłam) http://primamoda.com.pl/produkt/320/...RBISCOTTO.html ale cena na wyprzedaży to 519 zł...i to mnie zgasiło trochę mój zapał bo te z La Boda są za 250 zł i do tego mogę sobie kokardki dokupić...szkoda tylko, że nie są z takiej samej skórki lakierowanej

Fotografia Anna Kolebuk

Czas edycji: 2013-08-11 o 09:43
Stary 2013-08-11, 09:44   #1883
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:

Fakt, boska jest

Dzięki za gratulacje, wypiłam wczoraj z Tż 1,5 litrowe carlo rossi, jeszcze mi we łbie szumi

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:00   #1884
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, boska jest

Dzięki za gratulacje, wypiłam wczoraj z Tż 1,5 litrowe carlo rossi, jeszcze mi we łbie szumi
No ładnie!

Cytat:
upatrzona ale zdecydowana

ale sie dziś nie wyspałam!
Ta Twoja suknia jest cudowna ! <3 przymierzałam coś podobnego i było mi ładnie, nawet myślałam czy nie zaszaleć i nie kupić takiej ale cena...niestety nie dla mnie (((

My dzisiaj z TŻ ogarniamy na rowerach trasę 100km, trzymajcie kciuki za mój tyłek bo nawet spodnie z pampersem przy takich trasach nic nie daje pod koniec ledwo siedzę i pedałuję :P No ale co się nie robi by bić swoje rekordy. Tydzień temu było 80 km
Planujemy jechać w góry na rowerach więc trzeba trenować a po ślubie planujemy wziąć rowery na Islandię, miał być trekking ale chyba jednak weźmiemy rowery

Fotografia Anna Kolebuk

Czas edycji: 2013-08-11 o 10:02
Stary 2013-08-11, 10:07   #1885
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Dziękuję

Wstawię Wam fotkę jak wyglądałam na 1 roku studiów (wtedy ważyłam najwięcej....) i sobie porównacie ze zdjęciem w sukni...ogromna różnica!
Moja rodzina w dniu ślubu, która mnie widzi raz na jakiś czas to się będzie zastanawiała gdzie się podziała Ania

Tak tren jest piękny będzie sam koronkowy bez spodniej warstwy, żeby wyeksponować koronkę

Tak właśnie ten materiał się też błyszczał i jakoś tak nie bardzo ale była bardzo wygodna leciutka jak piórko
A mi pasują praktycznie wszystkie, księżniczki, rybki, te bardziej zwiewne typu greckiego, lekkie A - ta moja to takie dopasowane A ale nie rybka no ale w księżniczkach to ja ginę, bo ja muszę mieć część od biustu do bioder podkreśloną a w tej czułam się jak kobieta !
Mimo mojej figury, którą mam dzięki codziennej pracy ..mam kompleksy niestety, byłam kiedyś pulpetem i te kompleksy czasami wychodzą, patrzę na siebie i nie jestem zadowolona. Największy kompleks to kompletny brak biustu, schudłam i biust zniknął serio...wyglądam jak chłopiec gdy zdejmę stanik, zresztą nigdy nie mogę znaleźć idealnego stanika...
Do czego zmierzam ? Do tego, że w tej sukni czułam się wyjątkowa i piękna, bez kompleksów...taka jaka powinnam być! Czułam się bardzo kobieco i seksowanie i to mi powiedziała też babeczka z salonu, że suknia jest kobieca i podkreśla u mnie wszystkie atuty i potwierdziła co co słyszałam w innych salonach, że te koronki do mnie pasują
Życzę Wam żebyście też znalazły suknię w której będziecie się czuły wyjątkowo w 100%, na pewno znajdziecie!

PS: Trzeba będzie duży push up wszyć

Planuję kupić te buciki http://laboda.pl/produkt/pokaz/328 ale ecru chyba? Nie wiem kurcze, suknię mam IVORY, chyba, że ja wyślę do farbowania na kolor różowy (mój przewodni) lub beżowy. Mierzyłam te buty (cudowne i idealne, o taki marzyłam) http://primamoda.com.pl/produkt/320/...RBISCOTTO.html ale cena na wyprzedaży to 519 zł...i to mnie zgasiło trochę mój zapał bo te z La Boda są za 250 zł i do tego mogę sobie kokardki dokupić...szkoda tylko, że nie są z takiej samej skórki lakierowanej
Ale sukienke kupiłaś taniej, więc możesz zaszaleć z butami ( czyt. Ja bym tak zrobiła ) bo te z Prima Mody są piekne a tamte jakbys oddała do farbowania to chyba tez dodatkowy koszt? I są srednie w porównaniu do tych z Prima Mody

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:08   #1886
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
eee to nie koło mnie;P ja jestem z łochowa w mazowieckim:P koło Wawy:P więc coś pomyliłaś

to pewnie by była dobra tyle że ja mam ślub wcześniej niz Ty
ahh no tak... co za szkoda :P
Stary 2013-08-11, 10:09   #1887
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
No ładnie!

Ta Twoja suknia jest cudowna ! <3 przymierzałam coś podobnego i było mi ładnie, nawet myślałam czy nie zaszaleć i nie kupić takiej ale cena...niestety nie dla mnie (((

My dzisiaj z TŻ ogarniamy na rowerach trasę 100km, trzymajcie kciuki za mój tyłek bo nawet spodnie z pampersem przy takich trasach nic nie daje pod koniec ledwo siedzę i pedałuję :P No ale co się nie robi by bić swoje rekordy. Tydzień temu było 80 km
Planujemy jechać w góry na rowerach więc trzeba trenować a po ślubie planujemy wziąć rowery na Islandię, miał być trekking ale chyba jednak weźmiemy rowery
Dzien dobry dziewczyny!

No i powodzenia trzymam kciuki za te 100 km. to straszliwie wrecz duzo!

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:11   #1888
ana909
Erudycja

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Witam po powrocie z oglądania mojej ubranej sali.
Jestem bardzo zadowolona. Stoły były ustawione na 120 osób, bardzo się cieszę, że u nas będzie koło 85 bo by było zbyt tłoczno. Moim zdaniem na stołach są ładne świeczniki i sztuczne kwiaty -to z ozdób wystarcza. Sami jedynie balony zawiesimy .

kroooliczek89
Zapowaiada się ciekawy wieczór...

magdalenka_w_86
głowa do góry zobaczysz, że będzie fajnie! U mnie moja świadkowa też nie mogła być ze mną po sukienkę, właściwie byłam sama bo tż czekał za ścianą. Będziesz zadowolona!

czekooczekolada
Co do wychowania dzieci zgadzam się z Tobą w 100%! Piona!

little_zosh
Mam podobne wrażenie jakby wygniecione były na tym zdjęciu.
swiat_katarzyny moim zdaniem znajdziesz coś ładniejszego

moja świadkwa tez nie mogla, w sumie dwa razy mnie wystawila :P czasami sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam biorąc akurat tą osobę
Stary 2013-08-11, 10:12   #1889
velika
Winter is coming

Cytat:
Velika a zdradzisz cenę tej sukni? w ogóle w jakich cenach są Agnes?
2800 nówka, z wystawy 2000. ja biorę nówkę.
Walczę ze zdjęciami, nie chcą mi się zgrać głupie sprzęty elektroniczne!!!!
A i opowiem wam co odwalił mój chłop na wychodnym w piątek Był w miejscowości 30 km od naszej i umówiliśmy się, że po niego pojadę. Tylko że inteligentowi rozładowały się oba telefony, ktore zabrał A ja nie wiedziałam w jakiej jest knajpie, bo on sam nie wiedział, gdzie pójdą ani o której mam po niego pojechać, bo mieliśmy to uzgodnić telefonicznie. Tępak jeden nie wpadł też na to, że zna mój nr na pamięć i mógł od kogoś do mnie przedzownić no ale nic, wsiadłam do samochodu kolo dwunastej i pojechałam licząc na to, że jak zabawa się skończy to wizja spania na dworcu go trochę otrzeźwieje i zadzwoni. Postałam pół godziny na parkingu i się nie pomyliłam, zadzwonił Zgarnęłam go i wróciliśmy.
Ale dostał z☠☠☠kę za brak mózgu ojjj dostał.

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-08-11 o 10:14
Stary 2013-08-11, 10:12   #1890
ana909
Erudycja

Cytat:
Dziewczyny!
Znalazłam moją suknię!!!

gdybym miala taka figure tez bym mogla isc w ten deseń slicznie wyglądasz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości