|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
właśnie nie. Na żywo jest zupełnie normalna, nie tak rozłożysta. No i nie ma trenu
|
#1862 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Nie ogarniam Was
chce sie tylko pochwalić ze dzis intensywnie swietujemy z K rok od oficjalnych zareczyn ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny co tu tak cicho dziś?
![]() znalazłam przepiekne zdjecie mojej sukni tak mnie natchneło po waszych dzisiejszych zakupach ![]() też bym chciała już mieć swoją we własnej szafie
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
|
|
#1865 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
No a poza tym mój chłop to jest głupek bez wdzięczności wybatożę dziada kiedyś!
|
|
#1866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1867 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
|
#1868 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to to nie ![]() Cytat:
Od jutra przechodzę na dietę bo jak tak dalej pójdzie to w żadną się nie wcisnę!Cytat:
|
|||
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
cholerka Velika nie moge się napatrzeć na Twoją kieckę!!!!!!!!!!!!!!!!
przez Wasze suknie mam mętlik w głowie i wychodzi na to, że mi się każda zaczyna podobać. A co myślicie na temta tej sukni? ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- [/COLOR]Jedynie co to mówię zawsze zdecydowane nie satynie niezmiennie doobre i tyle
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-08-11 o 00:00 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Jestem , tz stwierdził że dziś tyle kalorii spalił podczas killera, że musiał kupić i zjeść 2 hamburgery
i jak tu z nim dbać o linie... teraz idem spać bo mi się oczy zamykaja Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje za suknie!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do sukni to wiesz jaki to model może? I też jedyne co wiem to że nie chcę satyny
|
|||
|
|
|
#1872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czy narazie tylko upatrzona masz? ![]() Cytat:
ot, suknia o dlugosci 7/8 ![]() Wróciliśmy z tych urodzin masakra...wiem, ze to sa znajomi mojego Tżta, ale ciesze sie, ze nie ma juz z nimi takiego super kontaktu czułam się tam jak idiotka..żule na maksa to juz nie moje klimaty od jakis 10 lat |
|||||
|
|
|
#1873 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że ten model każda kobieta na tej kuli ziemskiej ją już zna
JUSTIN ALEXANDER 8465
|
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry z rana
Moi sąsiedzi stwierdzili, że na pewno nie chce mi sie spac i zapuścili jakąś porażkową muzykę o wiele za głośno :/ i po spaniu...
|
#1875 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja teraz o tej mojej przyszłej cały czas myślę, jeszcze moja nie jest ale będzie ![]() Cytat:
Kilka lat temu byłam pączusiem ale się zawzięłam ![]() Cytat:
![]() A tę suknię wczoraj widziałam na żywo i mi się podoba Cytat:
Pojechałam jeszcze na podchody po salonach, zupełnie nie szukałam wczoraj sukni, którą kupię ale chciałam się zobaczyć w różnych modelach żebym wiedziała co szyć głównie wątpiłam, że znajdę coś w moim zasięgu cenowym a jednak! Ostatni salon, suknia, którą zaproponowała mi pani, która mnie obsługiwała...i ![]() Nowa kosztuje 3800 a ta salonowa 1800 zł ze wszystkim - pranie, poprawki, dopasowanie sukni i wyprasowanie ![]() Przymierzyłam też jeden model z Sincerity, ten ze zdjęcia ale pewności nie mam, że to dokładnie ten sam...jednak jakoś dziwnie leżał za biodrami i do tego strasznie gryzły mnie te kryształki (moja też ma kryształki ale nic mnie nie gryzie pod pachami, nie czuć ich praktycznie), mierzyłam suknię, która ma hihihi ale mama, siostra i babeczka stwierdziły, że jestem drobna i delikatna i ta suknia mnie przytłacza potem mierzyłam jedną suknię Anna Kara, piękna, klasyczna suknia z kokardą z tyłu http://www.annakara.eu/kolekcja/kole...ekcja-2013/sun i ładnie w niej wyglądałam Ogólnie koronkowa góra marzyła mi się cały czas, to był pewnik...szczególnie jak u krawcowej mierzyłam suknię z koronkową górą i mam stwierdziła, że taki element musi być bo wyglądam dziewczęco No ale skoro byłam wzruszona, skoro mama i siostra stwierdziły, że mam już suknię, Wy piszcie, że jest dobrze i nie mogłam jej ściągnąć...to chyba wszystko mówi za siebie .
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-11 o 07:40 |
|||||
|
|
|
#1876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybym miała może z 10kg mniej może sama bym się nad taką zastanowiła No ale ja już swoją mam i pałam do niej miłością nieskończoną Ta, którą wkleiłaś też jest ładna, w ogóle koronka jest klasą sama w sobie Raz jeszcze gratuluje !
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
#1879 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8465 ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Co do sukienki Anna Kara - mierzyłam, bardzo ładna, materiał to podobno jakaś mieszanka z jedwabiem, też mi nie pasował. Za dziewczęco jak dla mnie. No właśnie! Najważniejsze, że dobrze się w niej czułaś. Podkreśla co trzeba, a w część stanikową sukienki babki wkładają takie mega push-upy i biust się pojawia, także nie masz się czym przejmować i jeszcze raz gratuluję sukienki
|
|
|
#1880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale sie dziś nie wyspałam!
|
|
#1881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dziś się witam z taką saharą w buźce, że ojejku wypad z koleżanką na piwo zaliczam do udanych
|
|
#1882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawię Wam fotkę jak wyglądałam na 1 roku studiów (wtedy ważyłam najwięcej....) i sobie porównacie ze zdjęciem w sukni...ogromna różnica! Moja rodzina w dniu ślubu, która mnie widzi raz na jakiś czas to się będzie zastanawiała gdzie się podziała Ania ![]() Cytat:
Cytat:
A mi pasują praktycznie wszystkie, księżniczki, rybki, te bardziej zwiewne typu greckiego, lekkie A - ta moja to takie dopasowane A ale nie rybka Mimo mojej figury, którą mam dzięki codziennej pracy ..mam kompleksy niestety, byłam kiedyś pulpetem i te kompleksy czasami wychodzą, patrzę na siebie i nie jestem zadowolona. Największy kompleks to kompletny brak biustu, schudłam i biust zniknął Do czego zmierzam ? Do tego, że w tej sukni czułam się wyjątkowa i piękna, bez kompleksów...taka jaka powinnam być! Czułam się bardzo kobieco i seksowanie i to mi powiedziała też babeczka z salonu, że suknia jest kobieca i podkreśla u mnie wszystkie atuty ![]() Życzę Wam żebyście też znalazły suknię w której będziecie się czuły wyjątkowo w 100%, na pewno znajdziecie! PS: Trzeba będzie duży push up wszyć ![]() Planuję kupić te buciki http://laboda.pl/produkt/pokaz/328 ale ecru chyba? Nie wiem kurcze, suknię mam IVORY, chyba, że ja wyślę do farbowania na kolor różowy (mój przewodni) lub beżowy. Mierzyłam te buty (cudowne i idealne, o taki marzyłam) http://primamoda.com.pl/produkt/320/...RBISCOTTO.html ale cena na wyprzedaży to 519 zł...i to mnie zgasiło trochę mój zapał bo te z La Boda są za 250 zł i do tego mogę sobie kokardki dokupić...szkoda tylko, że nie są z takiej samej skórki lakierowanej
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-11 o 09:43 |
|||
|
|
|
#1883 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Fakt, boska jest Dzięki za gratulacje, wypiłam wczoraj z Tż 1,5 litrowe carlo rossi, jeszcze mi we łbie szumi
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta Twoja suknia jest cudowna ! <3 przymierzałam coś podobnego i było mi ładnie, nawet myślałam czy nie zaszaleć i nie kupić takiej ale cena...niestety nie dla mnie (((My dzisiaj z TŻ ogarniamy na rowerach trasę 100km, trzymajcie kciuki za mój tyłek bo nawet spodnie z pampersem przy takich trasach nic nie daje pod koniec ledwo siedzę i pedałuję :P No ale co się nie robi by bić swoje rekordy. Tydzień temu było 80 km ![]() Planujemy jechać w góry na rowerach więc trzeba trenować a po ślubie planujemy wziąć rowery na Islandię, miał być trekking ale chyba jednak weźmiemy rowery
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-11 o 10:02 |
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bo te z Prima Mody są piekne |
|
|
|
|
#1886 |
|
Erudycja
|
ahh no tak... co za szkoda :P
|
#1887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i powodzenia trzymam kciuki za te 100 km. to straszliwie wrecz duzo!
|
|
#1888 | |
|
Erudycja
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.
Cytat:
|
|
#1889 |
|
Winter is coming
|
2800 nówka, z wystawy 2000. ja biorę nówkę.
Walczę ze zdjęciami, nie chcą mi się zgrać głupie sprzęty elektroniczne!!!!A i opowiem wam co odwalił mój chłop na wychodnym w piątek Był w miejscowości 30 km od naszej i umówiliśmy się, że po niego pojadę. Tylko że inteligentowi rozładowały się oba telefony, ktore zabrał Zgarnęłam go i wróciliśmy.Ale dostał z☠☠☠kę za brak mózgu ojjj dostał.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-08-11 o 10:14 |
|
|
|
#1890 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
slicznie wyglądasz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

czy ona jest taką 'dużą księżniczką' w rzeczywistości? bardzo ładna 
chce sie tylko pochwalić ze dzis intensywnie swietujemy z K rok od oficjalnych zareczyn 

wybatożę dziada kiedyś!
. To jest właśnie krzywdzenie dziecka..
30.08.2014 

Od jutra przechodzę na dietę bo jak tak dalej pójdzie to w żadną się nie wcisnę!
i jak tu z nim dbać o linie...
teraz idem spać bo mi się oczy zamykaja 

masakra...wiem, ze to sa znajomi mojego Tżta, ale ciesze sie, ze nie ma juz z nimi takiego super kontaktu