|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
fajny lek, ogólnie warto go mieć w apteczce, szkoda, że na receptę
a niestety grzyby bardzo łatwo się łapie :/ Cytat:
kochana moja córa ma 39 mcy i nadal korzysta ono regulowane, i jak np. chce malować przy stole to zwyczajnie wygodniej na nim.Cytat:
Cytat:
fotki śliczne smaczne szłapki!
|
|||
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
CHARLIZZ jestes genialna
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
wow, meneq, PRZEPIEKNIE!!!!!!! czemu u nas czegos takiego nie ma? (albo o tym nie wiem? :P )
charlizz fewciu u nas pobudka o 4.40 mlody padl dopiero o 9 z histeriozy i spal do 10, zawsze cos malza wygonilam po chleb, kurcze, on se je a dla mnie braklo, no byz przesady ;
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Kuźwa, nikt nie jest tak dobry w streszczeniach jak meduzka, dajta spokój
Ale mi się czipsów chce! Kiedyś nie jadłam w ogóle, nie ciągnęło mnie po prostu. Tz mnie nauczył i co? On już nie je, bo niezdrowe a ja się opycham i radlerem najchętniej popijam albo pepsi! Do Dostałam propozycje pracy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4145 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Charlizz, i to takie smutne, że praca?
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
http://taketoya.kisyu-sando.com/index.html
Pod tym adresem troche wiecej zdjec, co prawda z zeszlego roku. |
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42209327]Charlizz, i to takie smutne, że praca?
[/QUOTE]Smutne bo pewnie dziecia trzeba zostawiać a to ciezka decyzja My po basenie Julek spi a mi zoladek wykreca juz taka glodna jestem po plywanku, Maly jak weszlidmy tylko na hale baseniwa rece wyciągał i az go trzeslo zeby do wody isc bedzie plywak, ale dzis mial faze na buzka pod wode i troche sie bałam Popoludniu jedziemy prosic chrzestnego trzymajcie kciuki bo z zaskoczenia bierxemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4148 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42209327]Charlizz, i to takie smutne, że praca?
[/QUOTE]Smutne, bo raczej odmowie, niby praca zmianowa po 12h i też na noce, w sumie 3,4 razy w tyg. a 3k jakieś bym miała no ale sama wiesz. najlepsze, ze czekałam na propozycje już dawno a pojawiła się właśnie teraz :/ Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-08-11 o 11:13 |
|
|
|
|
#4149 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak byłam we Włoszech to koniecznie musiałam mieć fotkę przy palmie najchetniej przy wszystkich hehe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za basenmyslałam co u was, bo do klubu nie zagladam ostatnio maz jeszcze w domu u nas dzis chlodno |
||||
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry!
U nas pobudka dzisiaj o 5. Julka chyba sie od Igorka Ill nauczyla tak wczesnie wstawac. Na szczescie przed 7 jeszcze chwile przykimala. Charlizz, Meneq, super, szkoda, ze u nas nie ma takich atrakcji Mnie dzisiaj t. Wkurzyla, juz sie zaczyna... wieczorem napisze w k.
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za praca Kochana? Może mimo wszystko warto??
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zadomowienie
|
a moja to umiejetnosci jakos zawsze po Twoim Dzejkobie nabiera. Najpierw dałas link jak 'chodzi', moja zaczeła to samo, pozniej jak gada moja tez zaczeła. Ma Twoj Kuba dobry wpływ
Cytat:
![]() Ja sie boje, ze zadzwonia mi teraz z jakąś, albo up bedzie cos miało Z drugiej strony boje sie, ze nie zadzwonia i bede wieczna bezrobotna, a kasa potrzebna![]() dzień dobry |
|
|
|
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu, praca sama w sobie du.y nie urywa. To jest na telefonie, ale nie żadna sprzedaż itd., tylko chyba obsługa zgłoszeń awarii sprzętu i wysyłanie informatyka do naprawy. Musiałabym się dokładnie dopytać, bo znajomy mi to zaproponował. druga sprawa, ze ja się temu znajomemu podobam chyba i nie chcę niezręcznych sytuacji, choć z nim bym nie pracowała, bo on jest na innym dziale.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cała, nie daj się :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Przyjechał niedzielny tatuś, jak on mnie wku :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
czy blog blogerki, o którym była mowa jest jakoś ogólno-dostępny czy tylko dla wtajemniczonych klubowiczów?
|
|
|
|
#4156 |
|
Zadomowienie
|
No wiedzicie, zapomniałam a szale na blog blogerki!
Treselle, jak ładnie poprosisz, to blogerka wyśle Ci na pw link, jest więcej chętnych, więc luzik ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
no więc blogerko, ja ładnie proszę
![]() heh, wypadałoby mi sie ubrać ![]() wiecie, podoba mi sie imie Aleksandra, zdrobniale Oleńka, ale Ola niekoniecznie , i kiedyś nawet bym nie pomyslała, ze tak bedzie miała na imie moja córa |
|
|
|
#4158 |
|
Zadomowienie
|
Blogerko to ja też poproszę namiary bo za chwilę będę jedyna co nie wie o co kaman z tym blogiem
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Konto usunięte
|
Blogerko ja też proszę
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42210803]Blogerko ja też proszę
[/QUOTE]Rowniez podpinam sie pod prosbe |
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Neti my sie napalilismy na nianie, ktora polecila pstryczkowa motorola mbp 30 i w sumie taka zamowilismy, ale jakos w miedzyczasie napatoczyl sie tesciu, ktory stwerdzil, ze widzial troche inna i mu sie spodobala bo ma wiekszy ekran, aon slepy i ze sam kupi dla wnuka
w zwiazku z czym zmienilismy na motorole mbp36. jestesmy zadowoleni poki co, ale przyznam szczerze, ze za bardzo testowac okazji nie mielismy, bo ten nasz terrorysta od kilku dni nie jest w stanie pospac samodzielnie nawet szalowych 30 minut, w naszym dosc sporym mieszkaniu zasieg lapie ladnie i wszedzie i nawet mozna wyjsc na balkon i tez widac, ale tam wlasnie powoli gubi juz zasieg. Super tez widac w nocy po ciemku.
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Treselleo, tak.
Długo przed ciążą mieliśmy z mężem wybrane dla dziewczynki Oliwia, a dla synka Aleksander. Chcielibyśmy mieć raczej drugą córeczkę, ale tu już nie mamy pomysłu na imię, niestety. Trzeba będzie podumać. Mi się podoba Irmina, ale mąż jest na nie. A jeśli chodzi o staranie się o dziecko, to powiedziałam mężowi, że najwcześniej mogę odstawić tabletki w kwietniu, żeby między naszymi szkrabami były 2 lata różnicy mniej więcej, tylko tym razem wolałabym urodzić w styczniu, niż w lutym. Ale to na razie tylko taki pomysł, zobaczymy, czy dalej będę chciała to zrobić, jak już będzie kwiecień. No ale - przynajmniej będziemy wtedy wiedzieli, na czym stoimy, jeśli chodzi o naszą firmę.
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas ten problem z niania jest, ze radio/internet/tv zaklocaja odbior
dlatego najlepiej z niej korzystac jak sie czyta ksiazke malo z lozka nie spadne hahaale ostatnio nieodkladalny jest do swojego lozeczka nawet na ta chwilke wiec niania lezy i sie kurzy dziewczyny mam taka potrzebe wyjscia gdzies wieczorem jejkuuuuu nie mam jak kompletnie
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Jemy jabluszko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4166 |
|
Zadomowienie
|
Charliz jesteś genialna, nie szukaj pracy, masz nową fuchę
Dziękuję![]() Szaja ja podsmażyłam z cebulą więc może to był bład. I też na oszukanym bulionie. Witam nową Mamunie Trestello-tak, ja dałam takie imię jak zawsze myślałam. Ale Wam zazdroszczę samozaparcia do ćwiczeń i diet. Ja ostatnio jem byle co i ciągle (przed chwilą wciągneliśmy z Tżtem kubełek KFC i 3x frytki i to nie było jako obiad ).Cała co do t. moja czasem jak coś palnie... Wczoraj byliśmy na sklepach i Mała miała bardzo dobry humor, ciągle się cieszyła na co t. że chyba jest taka wesoła bo zupki nie dostała (gotuję sama). Nie wiem co to miało być. To ja zamawiam dwóch Bułgarów
|
|
|
|
#4167 |
|
Zadomowienie
|
Treselle, ja też mam Aleksandrę
Ale nie lubię bardzo zdrobnienia Oleńka, Olusia, u nas nikt tak na nią nie mówi, za to t. nagminnie wymyśla takie typu "wnusia Olusia babci kochana" Mówię na nią po prostu Ola, a czasem wymyślam ksywy typu Olesław Ale to nie jest imię takie wymyślone od zawsze, tak naprawde nigdy nie miałam takiego "upatrzonego" imienia (no może jak byłam dzieckiem i oglądałam "Zbuntowanego Anioła" i chciałam mieć córkę o imieniu Milagros dżizas, jaki obciach się w ogóle przyznawać ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Lady, szepnij małżowi, niech zaprosi swoją mamę do pilnowania Pietraszka, a Wy na ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba smakowalo, co? Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42210803]Blogerko ja też proszę [/QUOTE]ja tyz chcem ![]() ------------------------------------- wrocilismy z gieldy. kupilam na szybko mlodemu 3 bodziaki na krotki i to by bylo na tyle + jakies warzywka, owocki i cuksy ![]() wrocilismy to mlody przy jedzeniu wpadl w taki szal ze szok! a na dodtaek jak chcialam wlaczyc mu suszare bo nic nie pomagalo to kutfa YT nie dziala dzieki o Panie za cyca! mikro bo mikro ale najwazniejsze ze dziala ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ale kochalam Lusesite (luz maria) kojarzy ja ktoras? mlody spi, zmykam robic salatke bo zaraz gril
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-08-11 o 13:43 |
|||
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
charlizz, ale mlody nie je nic poza cycem, tzn niczym innym sie nie najada wiec jestem przywiazana
tak juz dawno z sis bym wyszla albo z kumpela, a tak ni chu chu---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- pstryniu, mega smakowalo! co prawda pociumkal, probowal gryzc i za bardzo nic nie odgryzl, ale chyba soku sie napil
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-08-11 o 13:57 |
|
|
|
#4170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

!
skrobnie mi coś w wielkim skrócie??
mlody padl dopiero o 9 z histeriozy i spal do 10, zawsze cos

Z drugiej strony boje sie, ze nie zadzwonia i bede wieczna bezrobotna, a kasa potrzebna
Mi się podoba Irmina, ale mąż jest na nie.