Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 10:51   #4411
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez niceness Pokaż wiadomość
Tak jak Wy odbieracie Szavkę, Nisiax83 ja tak odbieram Kajmanową, nie wiem dlaczego ale wyczuwam w niej fałsz i źle patrzę jej z oczu.

I to jej ciągłe tłumaczenie, robienie z siebie skromniutkiej ( tak moim zdaniem jej pewne zachowania są grane i robione pod publiczkę )
Zgadzam sie. Ja mam do niej wyjatkowo mieszane ucZucia. Raz ja lubie, a po chwili to co napisalas przewaza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-11, 10:52   #4412
akasha84
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
IMHO Szavka jest bardziej fałszywa niż Maxi i NissiaX razem wzięte. Dobrze udaje dziewczynę z sąsiedztwa, taką fajną.
Denerwuje mnie jej gadanie o tym że serum jest taaaaakie drogie i gdyby go nie dostała to sama by nie kupiła ( 100 zł) a chwilę później pokazuje 5 nowych szminek z Revlonu. Gdzie logika- a no przy szminkach nie podaje ceny a pojedyńcza jest też dość tania- ale 5 na raz tworzy już kwotę, natomiast przyznanie że warto kupić dobry kosmetyk za 100 zł mogłoby zirytować jej nastoletnie widzki.
Cóż dobrze gra.
Masz rację, ja po kilku jej filmikach od razu zauważyłam, że jest mocno fałszywa, zołzowata i cóż wyrachowana. Nie lubię takich osób :/
Stary 2013-08-11, 10:52   #4413
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Co takiego robi? To już o balsamie Nivea mówić nie można
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:55   #4414
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Cytat:

Przecież ona go sama kupiła. Filmik o zakupach a inne laski z YT jawnie robiły recenzję na temat tego produktu i filmik był tylko o tym badziewie

Już nie popadajmy w paranoje. Sama mówi w filmiku, że reklamują go wszędzie dlatego zakupiła.
Jej filmik nie bedzie reklamowany jak Ewy

Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Czas edycji: 2013-08-11 o 10:59
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:57   #4415
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
"kampania taka szeroka, ogarneła tv, internet, vlogi.. dziewczyny wypowiadają się pozytywnie to kupiłam" ona udaje czy serio nie widzi zależności?

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
chodzi o to że się oparła na poleceniach koleżanek dziwne tak argumentować zakup biorąc pod uwagę okoliczności
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:57   #4416
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, zakaz!
Żartuję, to było tak półserio. Ale naprawdę niedługo mi ta Nivea spod łóżka wypełznie i kota ukradnie....
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 10:59   #4417
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
"kampania taka szeroka, ogarneła tv, internet, vlogi.. dziewczyny wypowiadają się pozytywnie to kupiłam" ona udaje czy serio nie widzi zależności?

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

chodzi o to że się oparła na poleceniach koleżanek dziwne tak argumentować zakup biorąc pod uwagę okoliczności
Inaczej zrozumiałam jej wypowiedz bardziej typu: wszędzie o nim pełno i chce się sama przekonać co to takiego
Cytat:
Nie, zakaz!
Żartuję, to było tak półserio. Ale naprawdę niedługo mi ta Nivea spod łóżka wypełznie i kota ukradnie....
No nivea opanowała świat
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:00   #4418
niceness
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie. Ja mam do niej wyjatkowo mieszane ucZucia. Raz ja lubie, a po chwili to co napisalas przewaza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Na pewno jest sympatyczna ale wg mnie pocichaczu kręci intreres i wszystko wywęszy a intuicje do ludzi mam i to wielką
niceness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:05   #4419
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Inaczej zrozumiałam jej wypowiedz bardziej typu: wszędzie o nim pełno i chce się sama przekonać co to takiego
No nivea opanowała świat
nie pozostaje nic innego jak czekać na recenzje
Stary 2013-08-11, 11:18   #4420
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=gaGrd...Kj87hvLqqFmItQ

spójrz sobie
od mniej więcej 2 godziny i 2 minuty
Nie pożałujesz
dopiero zobaczylam to. Jak ona może oceniać, że jest jej nam żal, bo to nasz zyciowy cel. Jeśli jej zyciowym celem jest pokazywanie hauli, vlogów, ulubieńców, no to sorry ale mnie jest jej bardziej żal. Jestem w stu procentach przekonana, że większość z nas studiuje/uczy się/pracuje, robi coś w swoim życiu, a szanowna Pani vlogerka śmie twierdzić co jest czyimś celem

Droga Szavko podczytywaczko, po co czytasz skoro tak tu tragicznie? Zajmij się swoimi życiowymi celami

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:25   #4421
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Szavka - przyznam szczerze nie znałam kobiety i pierwszy raz ją widzę, no i niestety, już pomijając to co mówiła o wizażu, to wydaje się ona być osobą niemiłą i nieszczerą.

Dziewczyny, jest na kanale RGP jakiś filmik, gdzie ona jest bez makijażu? Bo zachwycacie się jej urodą, a dla mnie ona po prostu zawsze wygląda jakby padła do wiaderka z makijażem. TŻ ją kiedyś widział i śmiał się, że jak z tyłu walniesz w głowę, to z przodu maska odpadnie. Nie mówię, że źle się maluje (mi się akurat nie podoba), ale nie widziałam jej nigdy bez make up i ciężko mi stwierdzić, czy rzeczywiście jest taka piękna ;/ Jak akurat znacie to podajcie proszę jakiś filmik (foto nie chce bo u niej to i tak sam PS)

edit. znalazłam jeden

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2013-08-11 o 11:34
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:34   #4422
evvelinek
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42209753]

Dziewczyny, jest na kanale RGP jakiś filmik, gdzie ona jest bez makijażu? Bo zachwycacie się jej urodą, a dla mnie ona po prostu zawsze wygląda jakby padła do wiaderka z makijażem. TŻ ją kiedyś widział i śmiał się, że jak z tyłu walniesz w głowę, to z przodu maska odpadnie. Nie mówię, że źle się maluje (mi się akurat nie podoba), ale nie widziałam jej nigdy bez make up i ciężko mi stwierdzić, czy rzeczywiście jest taka piękna ;/ Jak akurat znacie to podajcie proszę jakiś filmik (foto nie chce bo u niej to i tak sam PS) [/QUOTE]

cos mnie chyba omineło
Stary 2013-08-11, 11:34   #4423
Munkaa
Zakorzenienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42209753]Szavka - przyznam szczerze nie znałam kobiety i pierwszy raz ją widzę, no i niestety, już pomijając to co mówiła o wizażu, to wydaje się ona być osobą niemiłą i nieszczerą.

Dziewczyny, jest na kanale RGP jakiś filmik, gdzie ona jest bez makijażu? Bo zachwycacie się jej urodą, a dla mnie ona po prostu zawsze wygląda jakby padła do wiaderka z makijażem. TŻ ją kiedyś widział i śmiał się, że jak z tyłu walniesz w głowę, to z przodu maska odpadnie. Nie mówię, że źle się maluje (mi się akurat nie podoba), ale nie widziałam jej nigdy bez make up i ciężko mi stwierdzić, czy rzeczywiście jest taka piękna ;/ Jak akurat znacie to podajcie proszę jakiś filmik (foto nie chce bo u niej to i tak sam PS) [/QUOTE]

jest filmik, w ktorym Dżak ją maluje i tam na początku jest bez mejkapu i i tak moim zdaniem ladnie wyglada. one z marzena maja po prostu ladne rysy moim zdaniem - makijaz nie ma tu wiele do rzeczy
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:38   #4424
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
jest filmik, w ktorym Dżak ją maluje i tam na początku jest bez mejkapu i i tak moim zdaniem ladnie wyglada. one z marzena maja po prostu ladne rysy moim zdaniem - makijaz nie ma tu wiele do rzeczy
mnie sie Marzena w ogóle nie podoba, ma dla mnie takie męskie rysy
Ale Laura wg mnie jest ładna.

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:42   #4425
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
mnie sie Marzena w ogóle nie podoba, ma dla mnie takie męskie rysy
Ale Laura wg mnie jest ładna.
rozni ludzie, rozne gusta dla mnie obie sliczne marzena bardziej nawet.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:47   #4426
201609140906
Konto usunięte

Odnośnie charakteru Szavki jeszcze - nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, jak na v-chacie - tuż przed słynnym "2 h 2 min" jest mowa o tym, jak Inez przejęzyczyła się z tym wibratorem - po czym następuje śmiech Szavki. Widać wysiłek, jaki w ten śmiech wkłada, na zasadzie "to nie jest śmieszne, ale się zaśmieję, żeby Ci się miło zrobiło". Czy w takiej sytuacji nie można po prostu uśmiechnąć się i powiedzieć "Ale numer!" czy coś w tym stylu?
...przynajmniej ja nie lubię takiego zachowania - musiałam więc zwrócić na nie uwagę
201609140906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 11:51   #4427
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
Droga Szavko podczytywaczko, po co czytasz skoro tak tu tragicznie? Zajmij się swoimi życiowymi celami
Właśnie obejrzałam ten fragment. Niezła z niej wredota. Od razu rzuca się to w oczy. Cieszę się, że Inez po prostu nic nie powiedziała,bo raczej miło o niej tutaj piszemy.

A co do Laury i Marzeny, to Laura jest wg mnie zdecydowanie ładniejsza.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Comtesse Pokaż wiadomość
Odnośnie charakteru Szavki jeszcze - nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, jak na v-chacie - tuż przed słynnym "2 h 2 min" jest mowa o tym, jak Inez przejęzyczyła się z tym wibratorem - po czym następuje śmiech Szavki. Widać wysiłek, jaki w ten śmiech wkłada, na zasadzie "to nie jest śmieszne, ale się zaśmieję, żeby Ci się miło zrobiło". Czy w takiej sytuacji nie można po prostu uśmiechnąć się i powiedzieć "Ale numer!" czy coś w tym stylu?
...przynajmniej ja nie lubię takiego zachowania - musiałam więc zwrócić na nie uwagę
Też to zauważyłam Sztuczna jest chyba do granic możliwości. Naszej uwadze nic nie umknie
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 12:17   #4428
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA

Szavki nie oglądam, drażni mnie dziewczyna oraz nie odpowiada mi "pod względem estetycznym" i tak, moim celem w życiu jest hejtowanie każdej bjuti góró, bo po prostu mam tak beznadziejne życie i strasznie im zazdroszczę. a ten wkręt, że nie znała wcześniej forum, jest moim zdaniem słaby.
Stary 2013-08-11, 12:38   #4429
Emenemka_
Raczkowanie

W ogóle nie rozumiem czemu wszystkie youtuberki się uczepiły tego wizażu i ten temat jest tak drażliwy. Tutaj krytyka jest w miare konstruktywna i rzeczowa, a na pewno szczera i bez zbytniego chamstwa. O wiele więcej hejtu jest pod każdym filmikiem w komentarzach na youtubie.
Co innego na facebooku, gdzie są jak takie bożki na swoich fanpage'ach. Kiedyś dawno temu lubiłam np. Karolinę ze stylizacji, ale jak zobaczyłam te narwane fanki wynoszące ją pod niebiosa w komentarzach pod każdym postem, to poczułam celebrytyzm. A tego nie trawię. Teraz kiedy dziewczyny przebijają się w pomysłach na kartki, prezenty i DIY dla niej, to już w ogóle przesada.
Emenemka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 12:50   #4430
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emenemka_ Pokaż wiadomość
W ogóle nie rozumiem czemu wszystkie youtuberki się uczepiły tego wizażu i ten temat jest tak drażliwy. Tutaj krytyka jest w miare konstruktywna i rzeczowa, a na pewno szczera i bez zbytniego chamstwa. O wiele więcej hejtu jest pod każdym filmikiem w komentarzach na youtubie.
Co innego na facebooku, gdzie są jak takie bożki na swoich fanpage'ach. Kiedyś dawno temu lubiłam np. Karolinę ze stylizacji, ale jak zobaczyłam te narwane fanki wynoszące ją pod niebiosa w komentarzach pod każdym postem, to poczułam celebrytyzm. A tego nie trawię. Teraz kiedy dziewczyny przebijają się w pomysłach na kartki, prezenty i DIY dla niej, to już w ogóle przesada.
kurde, ile bym sie nie zastanawiała to nie wiem co tu wielbić i podziwiać
Stary 2013-08-11, 12:58   #4431
Emenemka_
Raczkowanie

Są znane, rozpoznawalne, zapraszane na imprezy sponsorowane przez duże firmy, bywają w telewizji.. Tyle wystarczy, dziewczynom to imponuje
Skrytka Karoliny jest non stop zapełniona, bo fanki cieszą się, że mogą coś wysłać komuś bardziej znanemu i jeszcze to pokaże na fejsie
Ale to chyba tylko młodsze widzki robią taką otoczkę, starszych taki marketing chyba nie chwyta
Stary 2013-08-11, 13:04   #4432
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Są znane, rozpoznawalne, zapraszane na imprezy sponsorowane przez duże firmy, bywają w telewizji.. Tyle wystarczy, dziewczynom to imponuje
Skrytka Karoliny jest non stop zapełniona, bo fanki cieszą się, że mogą coś wysłać komuś bardziej znanemu i jeszcze to pokaże na fejsie
Ale to chyba tylko młodsze widzki robią taką otoczkę, starszych taki marketing chyba nie chwyta
osoby do 16 lat rozumiem, jak ktoś ma wiecej i tak podchodzi do ytberek to masakra do czego ten świat zmierza
Stary 2013-08-11, 13:17   #4433
pendeloquee
Rozeznanie

Rozmawiacie o PS-ie u Księżniczki a nie zauważyłyście "pięknego" rozmycia zmarszczek u Zmalowanej w najnowszym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=R3Tl2...ature=youtu.be
Pierwsze zdjęcie: plamy pod oczami i wokół ust
Drugie: plamy pod oczami i czoło
Nie powinna brać się za coś czego nie ogarnia...
107,8 - 105 - 100 - - 95 - 90 - 85 - 80

Moja biżuteria
Zapraszam na mojego bloga
pendeloquee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 13:23   #4434
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez pendeloquee Pokaż wiadomość
Rozmawiacie o PS-ie u Księżniczki a nie zauważyłyście "pięknego" rozmycia zmarszczek u Zmalowanej w najnowszym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=R3Tl2...ature=youtu.be
bo już wiemy, do czego jest zdolna jak się (nie) popisała ze zdjęciami marzenki

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 13:29   #4435
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szaga9001 Pokaż wiadomość
nie ślędzę akurat tego składu jakos, a Szwedzi nie mój typ przypuszczam, więc nie koajrzę :P w moim typie jest bardziej Matt Anderson, Dragan Travica albo Michał Winiarski :P
oczy Michała Winiarskiego i Matt ZaPięknyNaTenŚwiat Anderson

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

W nocy tak myślałam, że gdyby nie nastolatki to jutuberki nie miałyby tak dobrze i z pewnością by musiały zapieprzać do normalnej pracy. Widać to przede wszystkim po ilościach widzów u młodszych dziewczyn. Dominika littleblueberrysmile (?) ma 35 tysięcy widzów, a lucyandlucy1 ma 37 tysięcy. Wątpię, żeby oglądały je starsze dziewczyny.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.

Edytowane przez lovically
Czas edycji: 2013-08-11 o 13:26
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:01   #4436
Emenemka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość

W nocy tak myślałam, że gdyby nie nastolatki to jutuberki nie miałyby tak dobrze i z pewnością by musiały zapieprzać do normalnej pracy.
Większość chodzi normalnie do pracy
Ale gdyby nie nastolatki, to pewnie nigdy nie powstałby ten vlogowy youtube, a filmiki byłyby bardziej konkretne i tematyczne. Teraz jednak większość filmików jest o niczym i nie trzeba mieć żadnej wiedzy czy pomysłu, wystarczy sprzęt
Stary 2013-08-11, 14:08   #4437
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Większość chodzi normalnie do pracy
Ale gdyby nie nastolatki, to pewnie nigdy nie powstałby ten vlogowy youtube, a filmiki byłyby bardziej konkretne i tematyczne. Teraz jednak większość filmików jest o niczym i nie trzeba mieć żadnej wiedzy czy pomysłu, wystarczy sprzęt
Wiem, wiem. Miałam na myśli głównie Szusz i Karolinę, ale oczywiście uogólniłam moją myśl. Mój błąd.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:09   #4438
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pendeloquee Pokaż wiadomość
ale ona przerabia tak każde zdjęcia i to już jest chyba wiadome od dawna
Stary 2013-08-11, 14:19   #4439
Emenemka_
Raczkowanie

A Karolina nie pracuje w marketingu? Z tego co wiem, to zajmuje się wolnymi zleceniami, co pewnie tez jest małą zasługą youtube'a
Stary 2013-08-11, 15:35   #4440
paulina800
Rozeznanie

[QUOTE=lovically;42211273]oczy Michała Winiarskiego i Matt ZaPięknyNaTenŚwiat Anderson
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

zgaduje bez szukania w google, reprezentant USA? ciachooo

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości