|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4412 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież ona go sama kupiła. Filmik o zakupach a inne laski z YT jawnie robiły recenzję na temat tego produktu i filmik był tylko o tym badziewie ![]() Już nie popadajmy w paranoje. Sama mówi w filmiku, że reklamują go wszędzie dlatego zakupiła. Jej filmik nie bedzie reklamowany jak Ewy
Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2013-08-11 o 10:59 |
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona udaje czy serio nie widzi zależności?---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- chodzi o to że się oparła na poleceniach koleżanek dziwne tak argumentować zakup biorąc pod uwagę okoliczności
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Droga Szavko podczytywaczko, po co czytasz skoro tak tu tragicznie?
|
|
|
|
|
#4421 |
|
Konto usunięte
|
Szavka - przyznam szczerze nie znałam kobiety i pierwszy raz ją widzę, no i niestety, już pomijając to co mówiła o wizażu, to wydaje się ona być osobą niemiłą i nieszczerą.
Dziewczyny, jest na kanale RGP jakiś filmik, gdzie ona jest bez makijażu? Bo zachwycacie się jej urodą, a dla mnie ona po prostu zawsze wygląda jakby padła do wiaderka z makijażem. TŻ ją kiedyś widział i śmiał się, że jak z tyłu walniesz w głowę, to z przodu maska odpadnie. Nie mówię, że źle się maluje (mi się akurat nie podoba), ale nie widziałam jej nigdy bez make up i ciężko mi stwierdzić, czy rzeczywiście jest taka piękna ;/ Jak akurat znacie to podajcie proszę jakiś filmik (foto nie chce bo u niej to i tak sam PS) ![]() edit. znalazłam jeden
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2013-08-11 o 11:34 |
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42209753]
Dziewczyny, jest na kanale RGP jakiś filmik, gdzie ona jest bez makijażu? Bo zachwycacie się jej urodą, a dla mnie ona po prostu zawsze wygląda jakby padła do wiaderka z makijażem. TŻ ją kiedyś widział i śmiał się, że jak z tyłu walniesz w głowę, to z przodu maska odpadnie. Nie mówię, że źle się maluje (mi się akurat nie podoba), ale nie widziałam jej nigdy bez make up i ciężko mi stwierdzić, czy rzeczywiście jest taka piękna ;/ Jak akurat znacie to podajcie proszę jakiś filmik (foto nie chce bo u niej to i tak sam PS) [/QUOTE]cos mnie chyba omineło
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42209753]Szavka - przyznam szczerze nie znałam kobiety i pierwszy raz ją widzę, no i niestety, już pomijając to co mówiła o wizażu, to wydaje się ona być osobą niemiłą i nieszczerą.
Dziewczyny, jest na kanale RGP jakiś filmik, gdzie ona jest bez makijażu? Bo zachwycacie się jej urodą, a dla mnie ona po prostu zawsze wygląda jakby padła do wiaderka z makijażem. TŻ ją kiedyś widział i śmiał się, że jak z tyłu walniesz w głowę, to z przodu maska odpadnie. Nie mówię, że źle się maluje (mi się akurat nie podoba), ale nie widziałam jej nigdy bez make up i ciężko mi stwierdzić, czy rzeczywiście jest taka piękna ;/ Jak akurat znacie to podajcie proszę jakiś filmik (foto nie chce bo u niej to i tak sam PS) [/QUOTE]jest filmik, w ktorym Dżak ją maluje i tam na początku jest bez mejkapu i i tak moim zdaniem ladnie wyglada. one z marzena maja po prostu ladne rysy moim zdaniem - makijaz nie ma tu wiele do rzeczy
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Laura wg mnie jest ładna. |
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Konto usunięte
|
Odnośnie charakteru Szavki jeszcze - nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, jak na v-chacie - tuż przed słynnym "2 h 2 min" jest mowa o tym, jak Inez przejęzyczyła się z tym wibratorem - po czym następuje śmiech Szavki. Widać wysiłek, jaki w ten śmiech wkłada, na zasadzie "to nie jest śmieszne, ale się zaśmieję, żeby Ci się miło zrobiło". Czy w takiej sytuacji nie można po prostu uśmiechnąć się i powiedzieć "Ale numer!" czy coś w tym stylu?
...przynajmniej ja nie lubię takiego zachowania - musiałam więc zwrócić na nie uwagę
|
|
|
|
#4427 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() A co do Laury i Marzeny, to Laura jest wg mnie zdecydowanie ładniejsza. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Sztuczna jest chyba do granic możliwości. Naszej uwadze nic nie umknie |
||
|
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
Szavki nie oglądam, drażni mnie dziewczyna oraz nie odpowiada mi "pod względem estetycznym"
i tak, moim celem w życiu jest hejtowanie każdej bjuti góró, bo po prostu mam tak beznadziejne życie i strasznie im zazdroszczę. a ten wkręt, że nie znała wcześniej forum, jest moim zdaniem słaby.
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle nie rozumiem czemu wszystkie youtuberki się uczepiły tego wizażu i ten temat jest tak drażliwy. Tutaj krytyka jest w miare konstruktywna i rzeczowa, a na pewno szczera i bez zbytniego chamstwa. O wiele więcej hejtu jest pod każdym filmikiem w komentarzach na youtubie.
Co innego na facebooku, gdzie są jak takie bożki na swoich fanpage'ach. Kiedyś dawno temu lubiłam np. Karolinę ze stylizacji, ale jak zobaczyłam te narwane fanki wynoszące ją pod niebiosa w komentarzach pod każdym postem, to poczułam celebrytyzm. A tego nie trawię. Teraz kiedy dziewczyny przebijają się w pomysłach na kartki, prezenty i DIY dla niej, to już w ogóle przesada. |
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
Są znane, rozpoznawalne, zapraszane na imprezy sponsorowane przez duże firmy, bywają w telewizji.. Tyle wystarczy, dziewczynom to imponuje
![]() Skrytka Karoliny jest non stop zapełniona, bo fanki cieszą się, że mogą coś wysłać komuś bardziej znanemu i jeszcze to pokaże na fejsie ![]() Ale to chyba tylko młodsze widzki robią taką otoczkę, starszych taki marketing chyba nie chwyta
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Rozeznanie
|
Rozmawiacie o PS-ie u Księżniczki a nie zauważyłyście "pięknego" rozmycia zmarszczek u Zmalowanej w najnowszym filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=R3Tl2...ature=youtu.bePierwsze zdjęcie: plamy pod oczami i wokół ust Drugie: plamy pod oczami i czoło Nie powinna brać się za coś czego nie ogarnia...
|
#4434 | |
|
Karo
|
Cytat:
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- W nocy tak myślałam, że gdyby nie nastolatki to jutuberki nie miałyby tak dobrze i z pewnością by musiały zapieprzać do normalnej pracy. Widać to przede wszystkim po ilościach widzów u młodszych dziewczyn. Dominika littleblueberrysmile (?) ma 35 tysięcy widzów, a lucyandlucy1 ma 37 tysięcy. Wątpię, żeby oglądały je starsze dziewczyny.
I was a heavy heart to carry But he never let me down When he had me in his arms My feet never touched the ground I'm so heavy, heavy in your arms. Edytowane przez lovically Czas edycji: 2013-08-11 o 13:26 |
|
|
|
|
#4436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale gdyby nie nastolatki, to pewnie nigdy nie powstałby ten vlogowy youtube, a filmiki byłyby bardziej konkretne i tematyczne. Teraz jednak większość filmików jest o niczym i nie trzeba mieć żadnej wiedzy czy pomysłu, wystarczy sprzęt |
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4439 |
|
Raczkowanie
|
A Karolina nie pracuje w marketingu? Z tego co wiem, to zajmuje się wolnymi zleceniami, co pewnie tez jest małą zasługą youtube'a
|
|
|
|
#4440 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=lovically;42211273]oczy Michała Winiarskiego
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- zgaduje bez szukania w google, reprezentant USA? ciachooo
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

ona udaje czy serio nie widzi zależności?

- 95 - 90 - 85 - 80