Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 14:11   #1981
ana909
Erudycja

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
aniuska Jestem zachwycona Twoją sukienką, bardzo mi się podoba.
Mogę zapytać jaki to model?

velika Czekam na zdjęcia. Czy u Ciebie w T. też są jakieś salony?
Dobrze się czułaś w księżniczce? Ja przy tym 160 cm jakoś nie czuję się w księżniczkach, uważam, że źle wyglądam. Będę celowała w sukienkę w stylu aniuski, a najlepiej z zabudowaną koronką górą.

moniisia Numer jeden bardzo mi się podoba.

Jesteśmy po wieczorze panieńsko-kawalerskim. Wróciłam rozdygotana. Nie było zabaw, wygłupów. Było morze alkoholu i łzy.
Mama przyjaciółki miesiąc temu dowiedziała się o nowotworze. Jest właśnie po chemii, bez włosów, bez rzęs, słaba i wszyscy załamani. Chcieli odwołać ślub, ale mama się nie zgodziła. Przyjaciółka schudła ogromnie. Waży mniej niż ja, chociaż jest o wiele wiele wyższa. Ślub za tydzień, a kiecka jeszcze mega do wszycia.
Życie jest takie przewrotne, nie było żadnych sygnałów, a wszystko stało się tak nagle. Przyjaciółka jest załamana i nie wiem, jaka atmosfera będzie na weselu. Nie je w ogóle...

Jutro jadę z ciocią do Poznania na mierzenie. Byłam tylko u p. Warchalewskiej. Mamy cały dzień, zobaczymy ile uda mi się przymierzyć.
Jakie salony polecacie w Poznaniu?

UWAGA! 300 ddś
u mojej znajomej bylo cholernie podobnie.... Najpierw miesiac przed slubem zmarła matka łodej... wiec slub przelozyli, a przy kolejnej dacie miesiac wczesniej zmarł ojciec młodej... Tym razem nei przelozyli ale jednak... nikomu nie zycze takich przezyc. U mojej kolezanki w zeszlym roku na slubie i na weselu w czasie podziekowan mówiono o rodzicach mołodego ze są też rodzicami młodej, bo młoda stracila swoich chyba po wypadku w wieku 16 lat.

gratuluje daty
Stary 2013-08-11, 14:14   #1982
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mnie się nie podobają pokrowce dla Pm i ta szmata za nimi wisząca z tym sercem. Jak dla mnie strasznie to wygląda ale wiadomo, kazdemu podoba sięcoś innego
Zgadzam się. To serce jest koszmarne

Cytat:

velika Czekam na zdjęcia. Czy u Ciebie w T. też są jakieś salony?
Dobrze się czułaś w księżniczce? Ja przy tym 160 cm jakoś nie czuję się w księżniczkach, uważam, że źle wyglądam. Będę celowała w sukienkę w stylu aniuski, a najlepiej z zabudowaną koronką górą.
.
A nie wiem nawet, nie sprawdzałam. W gruncie rzeczy planowałam kupić kieckę w Elizabeth w Koninie, no ale wyszło jak wyszło
A czułam się rewelacyjnie, ale ona nie jest taka mocno rozłożysta, jest lekka i zwiewna w typowych księżniczkach z gorsetem i szeroką spódnicą wyglądałabym pewnie strasznie ;]
No ale wiadomo, wszystko zależy od figury i urody. Ja nie mam bioder, są wąziutkie, nie mam talii, a do tego ten duży biust, więc wybor miałam mocno ograniczony. I nawet jak schudnę te 4 czy 5 kilo to nic się nie zmieni, w sukniach przy ciele wyglądam źle.
A w tej mojej biust jest normalny i nie wylewa się z żadnej strony (jak to było w mierzonych przeze mnie sukienkach z odkrytą górą), talia podkreślona i wyglądam jak normalna, proprcjonalna kobieta
Bardzo mi przykro czytac o tym panieńskim i ślubie. Co tam brzydka pogoda czy jakieś wpadki ślubne, to dopiero jest tragedia. Mam nadzieję, że z mamą koleżanki będzie dobrze

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale gnacie z tymi stronami! nie było mnie kilka dnie i wybaczcie ale... nie ogarniam :P

byłam w piątek na pierwszych przymiarkach i jestem super zadowolona wybrałam sobie jeden typ, który mnie zachwycił i chyba tego będę szukać z drugiej ręki ale chętnie jeszcze coś pójdę przymierzyć, może zmienię zdanie albo... upewnię się w dotychczasowym
jedyneczka! Ale dwie pozostałe też bardzo ładne

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:15   #1983
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

U mnie w K.? Nie będę się w ogóle wypowiadała na temat salonów. W Elisabeth pani w ogóle olewczo podeszła do mnie i do mamy. Tak mnie zdrażniły, że jadę do Poznania. W żadnym salonie nie każą robić zdjęć. Zdjęcie mogę zrobić po zakupie sukni Spróbuję oblecieć salony w K. po powrocie z Poznania, bo tam i tak większy wybór.

Ja mam 160 cm, talię i niestety biodra i wydaje mi się, że w każdej sukience wyglądam jak krasnal
Tak patrzę, jak pięknie wyglądacie wszystkie w tych sukienkach i się zastanawiam, czy tylko ja jakaś niewymiarowa czy co :P

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-08-11 o 14:18
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:17   #1984
poznanianka1990
Zakorzenienie

magdalenka, to nie masz po co iść do Vivien - odradzam ten salon. Baba z tyłkiem siedzi, nic nie robi, ale tekstem rzuciła: "Na przymiarki trzeba się umawiać" Wku*wiła mnie
W Gracji też nie byłyśmy umówione i było tyle ludzi, jak w kolejce do lekarza. Masakra. Może do południa byłoby mniej ludzi.

Polecam:
- Madleine na Głogowskiej - bardzo kompetentna obsługa
- Bonnie&Clyde - mały salon, ale bardzo fajna babka
- Kreacja Żannet na św. Marcinie - też bardzo fajna babka (ja akurat trafiłam na babkę, która była ze Świebodzina, bo była na zastępstwie za tą co zwykle jest), duży wybór sukni i co ważne - można samemu chodzić i oglądać suknie na wieszakach, super, bardzo mi się podobało

Bez szału:
- Violetta - tak sobie, bez szału, wg mnie mały wybór sukien, przymierzyłam tam tylko Latoyę z Nabli, ale na plus, że mają suknie z Nabli i Gali
- Warchalewska - mnie suknie nie zachwyciły, może dlatego, że nie gustuję w sukniach Sincerity i Justin Alexander, obsługa w porządku, ale bez szału

Nie polecam:
- Cameoo na Głogowskiej - beznadziejna obsługa, suknie drogie - ponad 5 tys.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:22   #1985
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

poznanianka
Bardzo dziękuję za info. Mnie z kolei zachwycają Sincerity i Justin Alexander, ale mój budżet nie jest zachwycony ceną Chciałabym znaleźć właśnie coś w stylu tej kolekcji, ale w niższej cenie. Z ciocią będziemy już o godzinie 10 rano w Poznaniu, może będzie mniejszy tłok. Tak sobie wmawiam, że może "normalni" ludzie pracują

2014

Stary 2013-08-11, 14:22   #1986
velika
Winter is coming

Cytat:
U mnie w K.? Nie będę się w ogóle wypowiadała na temat salonów. W Elisabeth pani w ogóle olewczo podeszła do mnie i do mamy. Tak mnie zdrażniły, że jadę do Poznania. W żadnym salonie nie każą robić zdjęć. Zdjęcie mogę zrobić po zakupie sukni Spróbuję oblecieć salony w K. po powrocie z Poznania, bo tam i tak większy wybór.

Ja mam 160 cm, talię i niestety biodra i wydaje mi się, że w każdej sukience wyglądam jak krasnal
Tak patrzę, jak pięknie wyglądacie wszystkie w tych sukienkach i się zastanawiam, czy tylko ja jakaś niewymiarowa czy co :P
o widzisz, to nie mam czego żałować
Ja jak weszłam do salonu to pierwsze wrażenie było "Matko, jakie te kiecki wielkie!!!"
A niewymiarowa to ja jestem

Stary 2013-08-11, 14:26   #1987
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja jak przymierzyłam pierwszą suknię - model Pergola z Pronovias (salon Cameoo) to powiedziałam: "o Boże, jakie te suknie ciężkie! I jak w nich gorąco!"

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-11, 14:28   #1988
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja jak przymierzyłam pierwszą suknię - model Pergola z Pronovias (salon Cameoo) to powiedziałam: "o Boże, jakie te suknie ciężkie! I jak w nich gorąco!"
Ja mierzyłam sukienki Sincerity z trenem i nagle zakładam sukienkę Anna Kara bez trenu, całą z koronki, odcinaną pod biustem i mówię: "O matko, jaka lekka". Potem patrzę w lustro "Yyy koszula nocna". Koszmar!

2014

Stary 2013-08-11, 14:31   #1989
poznanianka1990
Zakorzenienie

magdalenka, mi babka z Warchalewskiej polecała suknie Anny Kary, że mam sobie obejrzeć w internecie, bo dla mnie będą idealne, bo takie delikatne i lekkie.

Ja nie chcę trenu, bo jak w tej mojej upatrzonej babka mi podpięła tren to poczułam na sobie +20kg więcej. Tak jakby jakaś siła mnie w dół ciągnęła

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-08-11, 14:32   #1990
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci kochana

Ja teraz o tej mojej przyszłej cały czas myślę, jeszcze moja nie jest ale będzie

Dziękuję, jejku dziewczyny jakie Wy jesteś super
Kilka lat temu byłam pączusiem ale się zawzięłam

Mi się też satyna nie podoba ale mam ją pod koronką, ale nie widać jej praktycznie bo koronka przykrywa
A tę suknię wczoraj widziałam na żywo i mi się podoba trochę taka sporawa się wydaje tzn taka krótka beza;p

Na samym początku za nim zaczęłam szukać suknię, myślałam właśnie o takiej a dokładniej o Justin Alexander 8530 szczególnie ze względu na tył i tren. Potem pomyślałam, że uszyję taką z koronkową górą i lekkim zwiewnym dołem...potem zaczęłam się obawiać szycia i efektu końcowego.
Pojechałam jeszcze na podchody po salonach, zupełnie nie szukałam wczoraj sukni, którą kupię ale chciałam się zobaczyć w różnych modelach żebym wiedziała co szyć głównie wątpiłam, że znajdę coś w moim zasięgu cenowym a jednak! Ostatni salon, suknia, którą zaproponowała mi pani, która mnie obsługiwała...i i ten tren! Zaznaczam, że ta suknia salonowa jest zadbadana, widać że tam Panie dbają o wszystko bo suknie wyglądały jak nowiutkie natomiast wcześniej byłam w Cameoo, suknie Pronovias i inne z wyżej półki...i suknie salonowe do kupienia...to istna masakra niestety była, a ceny tych salonowych to jak ceny niektórych nowych
Nowa kosztuje 3800 a ta salonowa 1800 zł ze wszystkim - pranie, poprawki, dopasowanie sukni i wyprasowanie do tego zaproponowano mi 10% rabatu
Przymierzyłam też jeden model z Sincerity, ten ze zdjęcia ale pewności nie mam, że to dokładnie ten sam...jednak jakoś dziwnie leżał za biodrami i do tego strasznie gryzły mnie te kryształki (moja też ma kryształki ale nic mnie nie gryzie pod pachami, nie czuć ich praktycznie), mierzyłam suknię, która ma hihihi ale mama, siostra i babeczka stwierdziły, że jestem drobna i delikatna i ta suknia mnie przytłacza za dużo jej było potem mierzyłam jedną suknię Anna Kara, piękna, klasyczna suknia z kokardą z tyłu http://www.annakara.eu/kolekcja/kole...ekcja-2013/sun i ładnie w niej wyglądałam i bardzo mi się podobała tylko, że....materiał mi się nie podobał więc odpadła.

Ogólnie koronkowa góra marzyła mi się cały czas, to był pewnik...szczególnie jak u krawcowej mierzyłam suknię z koronkową górą i mam stwierdziła, że taki element musi być bo wyglądam dziewczęco do tego ze względu na płaskobiuście czułabym się pewniej mając jednak zabudowaną górę...
No ale skoro byłam wzruszona, skoro mama i siostra stwierdziły, że mam już suknię, Wy piszcie, że jest dobrze i nie mogłam jej ściągnąć...to chyba wszystko mówi za siebie .
Aż się wierzyć nie chce, że byłaś pączusiem Pokażesz jakieś fotki? I powiedz jak udało Ci się schudnąć!
Cytat:
Napisane przez morellova Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Kurczę, parę dni miałam urwanie głowy i mnie nie było, tyyyle zaległości

Wczoraj zaklepaliśmy fotografa, uf A jutro jesteśmy umówieni na spotkanie wstępne z DJem...
Dziewczyny, z iloma DJami / fotografami / zespołami spotykaliście się, zanim podjęliście decyzję?
Chyba kogoś od oprawy muzycznej najtrudniej jest wybrać...
U nas było tak, że najpierw robiliśmy przesiew oglądając strony foto i video, później spotkaliśmy się z 1 foto i podpisaliśmy umowę, a video spotkaliśmy się z 2 panami, ale tylko dlatego, że ten pierwszy miał zbyt wysoką cenę jak za 1 godzinę filmu Wybraliśmy drugich No a zespół miałam polecony od znajomych i pojechaliśmy posłuchać jak grają na jednym z wesel Spodobało nam się i umówiliśmy się na podpisanie umowy Teraz jeszcze muszę we wrześniu iść do księdza zaklepać datę w kościele i zapytać czy mogę wybrać sobie kogoś innego do oprawy muzycznej, bo nasz organista strasznie fałszuje i w ogóle nie podoba mi się jak gra...

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
zauważyłam tylko czerwone buty z czarnym obcasem

ja też

Ikea za 13 dni i zakuppy na wolę nie myśleć jaką kwotę ;S

pokaż jakie szklanki

były już fotki?? Przegapiłam??
A mi się wydaje, że te buty nie są czerwone tylko brązowe Koszmarnie to wygląda...
Cytat:
dziewczyny ale gnacie z tymi stronami! nie było mnie kilka dnie i wybaczcie ale... nie ogarniam :P

byłam w piątek na pierwszych przymiarkach i jestem super zadowolona wybrałam sobie jeden typ, który mnie zachwycił i chyba tego będę szukać z drugiej ręki ale chętnie jeszcze coś pójdę przymierzyć, może zmienię zdanie albo... upewnię się w dotychczasowym
Pierwsza cudo!!! Wyglądasz bajecznie

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:45   #1991
moniisia90
Wtajemniczenie

dziękuję dziewczyny za opinie ja mam wrażenie że pierwsza, która tak wam się podoba trochę mnie skraca aczkolwiek też bardzo dobrze się w niej czułam i również biorę ją pod uwagę moje serce należy jednak w tej chwili do ostatniej, to Anna Kara "Lana" - jedwabna, lekka, przepiękna... i takiej będę szukać, choć jeśli znajdę tę pierwszą w rozsądnej cenie to kto wie bo ja ogólnie nie zdecydowana kobieta jestem i niech los zdecyduje

byłam u Warchalewskiej, nie umówiona, obsługiwała nas pani Justyna - przemiła Pani, nie robiła żadnych min że kilka razy zakładałam tę samą suknię, nie pytała kiedy ślub, zachęcała dodatkowym rabatem i pozwoliła robić zdjęcia wyszłam stamtąd oczarowana, mierzyłam tylko 5 sukien bo mają resztki, większość się sprzedała i nie było wielkiego wyboru ale mi strasznie podobają się suknie Sincerity i Anny Kary właśnie więc pewnie coś z nich wybiorę, tylko nie w tych cenach każda powyżej 2 tys po obniżce...

i jak mierzyłam princeski na kołach to miałam wrażenie, że są okropnie ciężkie i nie wytrzymałabym w nich :P
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017

Edytowane przez moniisia90
Czas edycji: 2013-08-11 o 14:48
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:56   #1992
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:

W pierwszej bardzo ładnie, zresztą muszę powiedzieć, że w każdej dobrze wyglądasz ! Trzecia też super!

Ta pierwsza jest z salonu Warchalewskiej ? Czy to przypadkiem nie ta sama co moja ukochana ? Marki Villais ? Nie wiem jaki model
EDIT: Widzę, że to ta sama

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Aż się wierzyć nie chce, że byłaś pączusiem Pokażesz jakieś fotki? I powiedz jak udało Ci się schudnąć!
Po prostu zmieniłam styl życia, dużo ruchu, codziennie ćwiczę ograniczyłam chleb, teraz rzadko go jem, pije praktycznie tylko wodę, jem ciemne makarony i brązowy ryż, serki wiejskie, owsiankę codziennie na śniadanie..długo by wymieniać
Potem wrzucę jakieś foto.

Dziś nie zrobimy 100km, zrobiliśmy 30km, TŻ ręka coś boli i do tego strasznie wieje, aż mnie ucho boli. Może w tygodniu albo za tydzień

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-08-11 o 14:59
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:56   #1993
wenedka
Zakorzenienie

Sasasa, moja pani fotograf (i moja b. dobra koleżanka) pokazała mi kolejną serię zdjęć ze ślubu i są naprawdę piękne
Piękne sesje robi.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 15:18   #1994
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
W pierwszej bardzo ładnie, zresztą muszę powiedzieć, że w każdej dobrze wyglądasz ! Trzecia też super!

Ta pierwsza jest z salonu Warchalewskiej ? Czy to przypadkiem nie ta sama co moja ukochana ? Marki Villais ? Nie wiem jaki model

Po prostu zmieniłam styl życia, dużo ruchu, codziennie ćwiczę ograniczyłam chleb, teraz rzadko go jem, pije praktycznie tylko wodę, jem ciemne makarony i brązowy ryż, serki wiejskie, owsiankę codziennie na śniadanie..długo by wymieniać
Potem wrzucę jakieś foto.

Dziś nie zrobimy 100km, zrobiliśmy 30km, TŻ ręka coś boli i do tego strasznie wieje, aż mnie ucho boli. Może w tygodniu albo za tydzień

Szkoda, ze sie nie udalo. Moj TZ chcial dzis isc na rowery ale dla mnie to srednia frajda. Dzien w dzien jezdze do stajni i z powrotem rowerem to ok 24 km dziennie z czego droga powrotna pod gorke.. w wolny dzien wole isc na spacer. Dzis niestety mam dzien sprzatania bo w tygodniu nie wyrabiam z wszystkim. Wlasnie sie walnelam glowa w framuge bo juz mnie tak wszystko boli... A jeszcze trzeba obiad ugotowac a wieczorem pracuje...

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 15:22   #1995
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Szkoda, ze sie nie udalo. Moj TZ chcial dzis isc na rowery ale dla mnie to srednia frajda. Dzien w dzien jezdze do stajni i z powrotem rowerem to ok 24 km dziennie z czego droga powrotna pod gorke.. w wolny dzien wole isc na spacer. Dzis niestety mam dzien sprzatania bo w tygodniu nie wyrabiam z wszystkim. Wlasnie sie walnelam glowa w framuge bo juz mnie tak wszystko boli... A jeszcze trzeba obiad ugotowac a wieczorem pracuje...

No niestety
Ale pojedziemy na basen z dziećmi moich sióstr
Ja muszę łazienkę posprzątać a mi się nie chce.... nie mam dziś dnia do sprzątania

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-08-11, 15:24   #1996
velika
Winter is coming

mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kieca2.jpg (137,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kieca3.jpg (116,5 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kiecka1.jpg (124,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kiecka4.jpg (109,8 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kiecka5.jpg (106,1 KB, 63 załadowań)

Stary 2013-08-11, 15:25   #1997
wenedka
Zakorzenienie

A oto zdjęcia mojej pani fotograf
Te mi się bardzo podobają
Niestety, picasaweb pogorszyło nieco jakość zdjęć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5287.jpg (59,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5289.jpg (56,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5347.jpg (52,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5511.jpg (38,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5613.jpg (41,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5251.jpg (43,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5615.jpg (42,0 KB, 24 załadowań)
piją!

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-08-11 o 15:26
Stary 2013-08-11, 15:27   #1998
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
mam
Eee, ja myślałam, że typowa księżniczka. Dla mnie to nie jest księżniczka. Jest prześliczna, trafny wybór Sama mogłabym mieć coś takiego. Szukam zabudowanej góry.
Jaki to model?

2014

Stary 2013-08-11, 15:27   #1999
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:

Mnie się nr 2 i 3 podoba, ale najbardziej ta trzecia

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 15:28   #2000
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
mam
Super! A skąd Ty ten bukiet tam wzięłaś ?
Ładna ta suknia, nie jest aż taka księżniczkowata mocno, delikatna, fajna

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-08-11, 15:28   #2001
velika
Winter is coming

Cytat:
Eee, ja myślałam, że typowa księżniczka. Dla mnie to nie jest księżniczka. Jest prześliczna, trafny wybór Sama mogłabym mieć coś takiego. Szukam zabudowanej góry.
Jaki to model?
no pisałam, że zdjęcie katalogowe przekłamuje i dół jest normalny
Agnes 11410

Stary 2013-08-11, 15:29   #2002
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
mam
Bardzo ładna
piją!

Stary 2013-08-11, 15:29   #2003
velika
Winter is coming

Cytat:
Super! A skąd Ty ten bukiet tam wzięłaś ?
Ładna ta suknia, nie jest aż taka księżniczkowata mocno, delikatna, fajna
babeczka z salonu mi dała

Stary 2013-08-11, 15:31   #2004
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
no pisałam, że zdjęcie katalogowe przekłamuje i dół jest normalny
Agnes 11410
Zdecydowanie lepiej wygląda na Tobie niż na modelce. Tam taka mega kolumbryna, a na Tobie ślicznie. Jak znajdę sukienki Agnes jutro, na pewno przymierzę. Ty też masz 160 cm dobrze pamiętam? A waga jeśli można zapytać

2014

Stary 2013-08-11, 15:32   #2005
velika
Winter is coming

Cytat:
Zdecydowanie lepiej wygląda na Tobie niż na modelce. Tam taka mega kolumbryna, a na Tobie ślicznie. Jak znajdę sukienki Agnes jutro, na pewno przymierzę. Ty też masz 160 cm dobrze pamiętam? A waga jeśli można zapytać
160 cm równo. A ważę jakieś 55/56 kilo. Do kiecki miałam buty na obcasie z 8 cm

Stary 2013-08-11, 15:35   #2006
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
160 cm równo. A ważę jakieś 55/56 kilo. Do kiecki miałam buty na obcasie z 8 cm
Czyli praktycznie jak ja (57 kg), tyle że Ty masz większy biust, a ja pewnie szersze biodra
Nabrałam ochoty, by ją chociaż przymierzyć Ciekawe, co uda mi się jutro zmierzyć.

2014

Stary 2013-08-11, 15:45   #2007
moniisia90
Wtajemniczenie

Cytat:

jest od Warchalewskiej ale to Sincerity 3749 tylko bez tego ohydnego kołnierza, który jest na fotce w ich katalogu

Velika - śliczna ta sukienka )
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017

Edytowane przez moniisia90
Czas edycji: 2013-08-11 o 15:49
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 15:49   #2008
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Hahahaha też tak mialam! Przy pierwszym killerze! Przeklinalam wszystko w około razem z nią ona tam mówi w pewnym momencie "jesteś?" a ja wtedy mówię "nie k..wa nie ka mnie " byłam taka wściekła w trakcie że szok.. Ale jak skonczylam to szczescie było nieziemskie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
haha ja mam to samo jak gada to pod nosem klnę, "odwal się k*wa, nie, nie dam rady!"
Cytat:

1 super

Velika, otatnie zdjęcie super, przepięknie ci w niej, bardzo d0bry wybór!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 15:55   #2009
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
jest od Warchalewskiej ale to Sincerity 3749 tylko bez tego ohydnego kołnierza, który jest na fotce w ich katalogu

Velika - śliczna ta sukienka )
A ja jej nie widziałam nawet :O dziwne a podoba do tej mojej jest, szczególnie u góry

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
haha ja mam to samo jak gada to pod nosem klnę, "odwal się k*wa, nie, nie dam rady!"

1 super

Velika, otatnie zdjęcie super, przepięknie ci w niej, bardzo d0bry wybór!
Hahah ja tak miałam na początku mojej przygody z Ewką przy killerze jak jeszcze nie miałam super kondycji ...to jej odpowiadałam "no co ty nie powiesz" "Ty możesz dasz radę ale ja nie" "boże zaraz Cię wyłączę" i też szły inne, bardziej wulgarne zdania :P

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-08-11, 15:59   #2010
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
A oto zdjęcia mojej pani fotograf
Te mi się bardzo podobają
Niestety, picasaweb pogorszyło nieco jakość zdjęć.
bardzo ładne zdjecia

Cytat:
mam
Ładna Wyglądasz na zdjeciach na wyższą

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości