|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
Charlize-za Windi placilam 33zl. Tam jest 10 rurek. Dla nas super. Malej w momencie pomaga
Neni- swiadomy usmiech u nas byl jakies 1,5temu. Od wczoraj juz sie bardzo duzo zaciesza a dzis konczymy 7kg No i brawa dla Kluska ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1052 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Tak, to można zwariować. Jeszcze brakowało tylko wizyty dwóch braci TŻ, z których każdy ma czwórkę dzieci, to bym miała dodatkowo 12 osób. Ja siedziałam z Małą w sypialni a reszta w drugim pokoju dziennym. Co chwile ktoś wchodził, wychodził i tak w kółko. Dzieciaki ganiały to na podwórze to do domu i tak nieustannie. Głośne rozmowy z drugiego pokoju, przekrzykiwanie się nawzajem gości. Na końcu chciałam spakować małą do wózka i uciekać z domu...
Cytat:
Położna doradzała mi na razie spróbować czopków a jeśli to nie pokaże to w ostateczności te rurki Windi. Pochwalę się. Dzisiaj po 3 dniach nie robienia kupki Anka zrobiła sama kupęncję. Jestem z niej baaardzo dumna.
![]() |
#1053 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Włoski umyte,pazurki pomalowane ![]() ![]() Robie obiados: piers z kurczaka z teflonu,ryż i marchewke z groszkiem-sosik ![]() A potem jedziemy do rodzinki. ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Moja leśna przygoda z potworem: bylismy wczoraj u babci.Poszłam za dom na początek lasu zebrać jeżynki na kompocik i do zjedzenia.Zbierałam beztrosko,zaczelo zbierac sie na burze...zerwał sie wiatr.Przed sobą miałam ciemny las a za sobą stary cmentarz ukraiński...wyobraznia działała...stwierdzilam ze Tz nie usłyszałby moich krzyków ![]() ![]()
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra już Margosi tak nie demonizujcie
![]() Czytam Was namiętnie, ale nie mam nic ciekawego do napisania ![]() I muszę zdementować info, że Krk odcięli od internetu (odnośnie braku Dotki ![]() ![]()
#1055 | |
Zakorzenienie
|
.....
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najukochańszy skarb-LAURA ![]() Edytowane przez Rockyyy Czas edycji: 2013-08-11 o 14:23 Powód: zdublowany post |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Konto usunięte
|
Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c
Mój Mały nie śpi od rana, jest mega marudny... Ale jak zrobił 2 kupy, to mu musiałam myć plecy. Po następnym jedzeniu idziemy na spacer.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42212646]Mój Mały nie śpi od rana, jest mega marudny... Ale jak zrobił 2 kupy, to mu musiałam myć plecy. Po następnym jedzeniu idziemy na spacer.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] OMG to poszalał ze az na plecki poszło ![]()
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak w ogóle mogłaś tak pomyśleć
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42212646]Mój Mały nie śpi od rana, jest mega marudny... Ale jak zrobił 2 kupy, to mu musiałam myć plecy. Po następnym jedzeniu idziemy na spacer. [/QUOTE] Po kupie zawsze jest lepiej ![]() Przyjemnego spaceru w tę przyjemną pogodę ![]()
#1059 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
:Hahaha: Cytat:
i jednak jesteś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie rzuca się na żarcie, po tym MM ulał sporo, może i dobrze, bo kurcze pcha się na siłę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Zadomowienie
|
Spokuj tu taki dzisiaj
![]() Madi kciuki My zaliczylismy grila i jakos tak sie obzarłam bo mam dziwne przeczucie ze to mój ostatni w tym sezonie ![]() Jak brzuch rozboli to nie bede wiedziec czy z obzarstwa czy to akcja ruszyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj pierwszy raz byłam poza domem SAMA
![]() pojechałam do rossmanna na zakupy (tylko po podpaski), a wyszłam z 2 siatkami zakupów ![]() jeju jaka byłam szczęśliwa w samochodzie, muzyka głośno, śpiewałam razem z radiem, normalnie jakbym z niewoli po latach wyszła ![]() od jutra zaczynam walkę o własne ja- kupiłam 3 preparaty na cellulit i modelowania ciała ![]() jeszcze muszę coś znaleźć na przebarwienia na twarzy, bo wkurzają mnie te plamki. czas wrócić do formy psychofizycznej. z naciskiem na fizycznej ![]()
#1063 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42212646]Mój Mały nie śpi od rana, jest mega marudny... Ale jak zrobił 2 kupy, to mu musiałam myć plecy. Po następnym jedzeniu idziemy na spacer. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Tak mnie ta duża kupa natchnela do pytania ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
oooo i Margoś zawitała w naszych skromnych progach
![]() Margoś jak tam u Was? synek już biega, skacze, mówi pełnymi zdaniami? ![]() ![]()
#1065 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dobrze, bo co to za grille bez piwa ![]()
![]() |
#1067 |
Wtajemniczenie
|
Cos mnie wzięło na pieczenie i gotowanie
![]() Muffinki dla TZ juz w piekarniku a teraz zabieram sie za leczo dla mnie ![]()
![]() |
#1068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Domi- spóźnione życzenia wszystkiego co najlepsze. Zdrówka, miłości i radości na każdy dzień z Sarą i ukochanym. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Wtajemniczenie
|
Jeny jak ten czas leci jutro juz 12.08, moj mąż zmienił zdanie i woli żeby Maja się urodziła 13....oby nie. Jakoś ta data mi sie nie podoba
![]() ![]() W ogóle to sie śmielismy dzis z TZ bo mówię do niego że Mai żadna pogoda nie pasuje zeby wyjść, upały źle, deszcz (teraz) źle. TZ mowi że czeka na śnieg ![]() Jest szansa że nie bede na śnieg czekać do grudnia? ![]()
![]() |
#1070 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2
Cytat:
![]() Ja nie spie dzis od 4 i nie kontaktuje.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Wtajemniczenie
|
Tak patrzę na pierwszej stronie ile już mamy dzieciaczków i sobie przypomnialam że wczoraj rozpoczęłam 40 tc
![]() Brawa to sie juz chyba nie należą co? ![]() ![]()
![]() |
#1072 | |||||
Wtajemniczenie
|
Byliśmy dziś na pierwszej wycieczce terenowej z Kamilem
![]() ![]() W ogóle moje dziecko nie jadło dzisiaj od 22 do 3:45. I podejrzewam, że to nie dlatego, że nie było głodne, tylko wyrodna matka go nie słyszała ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chciałam już uruchomić mój stepper, ale zostałam uspokojona przez moją mamę... A najgorsze, że zaczyna od poniedziałku 3 tygodnie urlopu, więc nawet potajemnie do południa nie poćwiczę. Chyba będę musiała z nią przewalczyć temat, chociaż niekoniecznie chce mi się z nią dyskutować.
![]() |
#1073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
Lilo po poludniu jest malym aniolkiem
![]() ![]() Wlasnie, a propos kupek to rzeczywiscie odkad sie najada, robi minimum jedna dziennie, a w ciagu ostatniej doby uszczesliwila mnie SZESCIOMA ![]() ![]() PERSE, kochana, mialam Ci napisac: daj sie mezowi wykazac zdziebko i nie patrz mu na rece ciagle, ja rozumiem, ze my Mamy robimy wszystko najlepiej i nikt nam do piet nie dorasta ![]() ![]() Dla dobra Was wszystkich, a przede wszystkim synka, zadbaj troszke o swoj zwiazek, kochana. Juz powoli czas na to ![]() Odwracajac troszke sytuacje: gdyby zalozmy moj maz przyprowadzil mi po narodzinach naszego dziecka swoja Mame, ktora wg niego potrafilaby lepiej ode mnie przez pierwsze miesiace zajac sie malenstwem, z cala pewnoscia czulabym sie odsunieta, niepotrzebna, beznadziejna, pozbawiona pewnosci siebie, niekochana, sfrustrowana, wsciekla i rozczarowana. Mysle, ze doszloby do drastycznych scen. Z tego, co kojarze, Twoja Mama byla i jest dla Ciebie ogromnym wsparciem i pomoca, i chwala jej za to, ale o ile tydzien, dwa czy nawet trzy byloby to zupelnie naturalne i bez zastrzezen, o tyle jesli do dzisiaj ufasz jej w sprawach Artusia bardziej niz jego ojcu, to moze byc to troszke uwlaczajace mezowi Twojemu juz. Przepraszam, jesli Cie urazilam, to jest ostatnia rzecz, jakiej bym chciala. Po prostu Kochana bardzo Cie polubilam i sie przejmuje kiedy piszesz, ze jest az tak zle ![]() NENI, usmialam sie z zainteresowania Kubulka panelem od karuzelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, Sarna chyba kiedys pytala, co to za cudo takie wdzianko jakby spiworek z gumka na dole, otwarty przy stopkach ![]() ![]() ![]()
#1075 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny mam pytanie do tych,które posiadają chusty- jak szybko opanowałyście wiązanie? I czy lepsza elastyczna czy tkana? Mam caly czas dylemat- chusta,banan czy nosidełko. Mieszkając na 3piętrze w bloku bez windy muszę koniecznie coś do noszenia mieć,bo z wózkiem nie daję rady sama. Tylko co będzie najlepsze? ![]()
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy po kąpieli, mąż z Małgosia na podwórku jedzą pizze, która wspólnie zrobiliśmy (ja ciasto i sosy, on reszte), a ja w sypialni próbuje karmić Alutke. Próbuje bo ona coś się nie kwapi do jedzenia i spania. Owszem cyc w buzi, ale nasluchuje dźwięków z podwórka. Nie wiem kiedy zjem kolację dziś. Czy ja mogę taka swoją pizzę zjesc? Z serem i szynka?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1079 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie nadrobie.moje dziecko spalo dzis od 7 rano cale 40min w sumie :banghead:
Co ja mam robic??? Teraz tez nie zamierza spac. Mam jakiegos cyborga,ktory po 10min jest jak nowonarodzony.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale Gluciątko ma tez matkę cyborga i jakoś specjalnie nie robi mi to problemu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.