|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam coś skleić super glue, efekt jest taki, że pokleiłam sobie ręce
jak ja dzisiaj nie ogarniam...
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was
![]() Cytat:
Ja jestem Twoim przeciwieństwem i to mnie przeraża Cytat:
) i ogólnie niektórzy odbierają mnie jako taką sucz wredną. A ja nie robię tego specjalnie, po prostu mówię jak jest. A wszyscy mówią zawsze "powiedz prawdę, bądź szczera" a potem prawdy nie potrafią znieść I ogólnie np. moja najlepsza przyjaciółka uwaza że mam serce z kamienia lub nie mam go w ogóle. Więc rozumiem Cię ![]() Jeżeli Cie to pocieszy, gdy byłam w 1 klasie gimnazjum i spotkałam się z chłopakiem, to on później powiedział swojej przyjaciółce że jestem za brzydka dla niego Czego skutkiem była 3 miesięczna głodówka bo stwierdziłam że to dlatego że gruba jestem, a dzisiaj, 6 lat później pluje sobie w twarz że zajechałam sobie metabolizm tymi 3 miesiącami i walczę z kilogramami Zresztą niech się buja, i tak jestem mega On nie będzie wyznacznikiem mojej samooceny.
Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2013-08-11 o 21:41 |
||
|
|
|
#1479 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
U mnie zawsze działa, a niemalże codziennie mam posklejane palce kropelką/super glue itp. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Nie piję od 28.07
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że żaden
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Natalka
a to jesteś jak moja koleżanka, tylko ona nie jest swiadomo tego, co mówi, przez co postrzegana jest i uważana jako chamówa ![]() Ja taka nie jestem, przynajmniej staram się być dobra i uważać ze słowami, tylko czasami nie wytrzymuję i włącza mi się coś w środku... Cytat:
ja kiedyś spotykałam się z gościem ponad 3 miechy i nagle ni stąd ni zowąd dowalil, że mnie pragnie... był starszy o te 5 lat, ale ja 16 latką wtedy byłam.. Powiedział, że to nie ma sensu jak nie ma sexu |
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Tajka
|
Czułam się dziwnie w sumie. Potem tłumaczył się, że jak mu odmówiłam, to jego EGO zostało naruszone i chciał się jakoś bronić, ale nic z tego co wtedy powiedział nie było prawdą i mu strasznie głupio. Kretyn jeden.
![]() Kretyn kretynem, ale ja przestać o nim myśleć..nie mogłam. ![]() I nie, żaden natalko
Edytowane przez kisiej25 Czas edycji: 2013-08-11 o 21:59 |
||
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść laski!
![]() Sorry, że dopiero teraz piszę, ale w środę mieliśmy spontaniczny wypad do moich rodziców, to było szalone a w piątek rano był powrót a później pranie, prasowanie, pakowanie, zakupy i o 4 rano w sobotę wyjazd po 11 byliśmy na miejscu w Czechach Okolica jest przepiękna dzisiaj zaliczyliśmy szczyt Wielka Czantoria TŻ spoko, gorzej ja Jedzenie też bardzo dobre, nawet nie mam wyrzutów sumienia, że jem takie pyszności zaraz idę spać, bo jestem taaaka zmęczona ![]() Trochę Was poczytałam, widziałam, że o mnie pytałyście jesteście Kochane! ![]() Brawo Wam za wszystkie ćwiczenia ![]() i za trzymanie dietki ![]() Anulciak, ten facet to jakaś świnia perfidna trzymaj się ciepło
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aleś Ty zalatana była to i kcal popaliłaś to się nie przejmuj tym jedzeniem też kocham góry |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyjazd trwa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Tajka
|
Chodzę dzisiaj cały dzień głodna.
Zjadłam...uwaga...SZEŚĆ posiłków. I jestem głodna.
|
|
#1489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To odpoczywaj tam
|
|||
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
jest heroinka = są emotki
![]() laski patrzcie, obgadywałyśmy ją już kiedyś : http://www.pudelek.pl/artykul/57879/...ien_dobry_tvn/od jakiegoś czasu czytam pamiętnik na V. dziewczyny która spotyka się ze swoim kolegą z pracy, ale jemu nie daje spokoju jego była. patrzcie na ten wpis: http://vitalia.pl/index.php/mid/49/f...e/w_id/8213810 szoooook.... jak byłe dziewczyny potrafią być po#ebane
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-11 o 22:32 |
|
|
|
#1491 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Najpierw schudła -> poszła do Top Model, pokazała się w TV -> została celebrytką->przytyła, pokazała się w TV-> teraz będzie się odchudzać również w TV. No proszę Was. Wszystko na pokaz.
|
|
#1492 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pJona a takie owocowe ? reddsik czy karmi ?Cytat:
![]() pJona ja też nie ![]() faceci to idioci ![]() zajadanie nie rozwiąże problemu i nie poprawi ci humoru (na dłuższą mete)
|
||
|
|
|
#1493 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba zrobiłaś mi na nie wielkiego smaka i jutro sobie kupie na targu kg cały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba trza się przyzwyczaić ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
w TM udowodniła że jest totalnie tępa ![]() byłe potrafią być choree ! ale trzeba wyrwać chwasty i ściągnąć je na ziemie
|
|||||
|
|
|
#1494 | ||
|
Tajka
|
Coś bym zjadła.
Śmieszne. Jadłam dzisiaj tyle, co dwie godziny prawie. 9:00 12:20 14:50 16:30 18:40 20:50 Wgl po raz pierwszy tak nieregularnie jadłam. No ale mniejsza. I jestem głodna. I wyszło ok. 1066 kcal, a powinno wyjść ponad 1500
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
w ogóle to heej dziewczynki
jestem po dniu z TŻem (wykończona) byłam w galerii ale skończyło się na łowach w rossmannie jakoś nie ma nic ciekawego w czym by można było wypłate utopić ale to też żadna nowość no nic jutro znów na spokojnie na łowy pojade to może upoluje jakieś ładne ![]() noo dobranoc chudzinki ps. Kisiej zrobiłaś tragusa ? Edytowane przez nonessential Czas edycji: 2013-08-11 o 23:39 |
|
|
|
#1496 | ||
|
Tajka
|
Tak się nie mogę zebrać cholerka jasna no.
Szukam szukam chodzę i chodzę i chyba jutro się zdecyduję. Trochę się boję, bo mam problem z powstawaniem blizn, ich przerostem. :O
|
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny!
właśnie wróciłam ze spotkania z koleżanką,z którą nie widziałam się od marca...nareszcie przyjechała w rodzinne strony. No cóż,znowu 2 piwka wleciały...szkoda,że jeszcze musiałam się umyć i co gorsza włosy...zaraz będę suszyć...a jutro rano do roboty...chyba zasnę przy biurku... Cytat:
fajnie,że się odzywasz zazdroszczę wypadku w Czechy-kiedy wracacie?czy już jesteście po wypadzie?musisz założyć fb |
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też sie bałam zrobić ale stwierdziłam raz kozie śmierć i poszłam z koleżanką zanim nam się odechciało i nie żałuje ![]() na pewno nie rób u kosmetyczki tylko idz do studia polecam tak samo jak Dzo z pewnością ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- a ja do gojenia mam easy piercing kupiony w studiu.. dezynfekuje i przyspiesza gojenie
|
|
|
|
|
#1499 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Jutro jadę do wawy i bd częgoś szukać. Poszłam ostatnio do kosmetyczek i każda mi zaśpiewała po 50-60 zł pistoletem. Pytałam konkretnie i specjalnie, czy przebijają pistoletem i wychodziłam dziękując łandnie.
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Nonesential ściągnęła z google play: squat i sit ups. Polegają na tym że trzymam telefon i on ci liczy. Na początek robisz max ile dasz radę a on ustala program. Zjadłam owsianke i lecę do pracy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

i zaczynam szaleć

Ja jestem Twoim przeciwieństwem i to mnie przeraża 
za alko 

i o 4 rano w sobotę wyjazd 
i tez miałam piątek owocowy, piona
i nie poprawi ci humoru 
jakoś nie ma nic ciekawego w czym by można było wypłate utopić ale to też żadna nowość