Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. XVI - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,35%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 1 2,17%
Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! 4 8,70%
Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie 6 13,04%
Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" 5 10,87%
W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach 0 0%
Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika 0 0%
Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach 0 0%
Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku 1 2,17%
W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie 0 0%
Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki 0 0%
Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy 2 4,35%
Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie 1 2,17%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 18 39,13%
Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci 1 2,17%
Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala 4 8,70%
Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci 1 2,17%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 22:28   #1261
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

jutro o 8 wyjeżdżają z Tarnowa moi kuzyni
Stary 2013-08-11, 22:31   #1262
jo_asiek
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
jo_asiek no wiesz co, chwalisz się, że wybrałaś i nie pokażesz jaki.... Ojjjjjjjjjjjjjj :P Pokazuj szybko!
Bo to tak jeszcze nie na 100% Na początku miał być xlander xmove, ale po czwartkowej wizycie w sklepie coś nam nie podpasował - jakiś za niski nam się wydał i jakoś tak.. Z wyglądu spodobał mi się tutek grander deco kremowy z beżowym haftem, no ale naczytałam się opinii o złej jakości materiałów i innych wadach i pojechaliśmy go obejrzeć na żywo.. no i co ? Pan przyniósł spacerówkę nową z magazynu, patrzę - a tam pełno nitek wiszących, oderwany i prujący się dalej materiał i niedokończony szew.. Tak więc tutek odpadł całkowicie....

W 3 sklepach poelcali nam wózki TAKO, głównie model city move i to chyba właśnie będzie nasz wybór. Porządnie wykonany, dobrze się prowadzi, jest dość wysoki, ale nam to akurat pasuje. Gondola jest długa, więc przez zimę w kombinezonie maluch powinien mieć dużo miejsca (my z TŻ rodziliśmy się powyżej 60cm, więc sporo)No i co dla mojego męża ważne - łatwy w montowaniu (podobnie jak w xlanderze na "klik" a nie bolce itp, także jednym krótkim ruchem wyciąga się gondolkę). Chyba beżowy weźmiemy, tylko teraz czy z wersji limitowanej (z brązowym stelażem i większą ilością beżowego koloru w gondoli), czy standarodwą wersję (ze srebrnym stelażem i połączeniem ciemnego koloru z beżem) Załączam wygooglane fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg city-move-kolor_05.jpg (41,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sportime02.jpg (43,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tako-city-move-sidney-progulka-b.jpg (32,9 KB, 8 załadowań)
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:33   #1263
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja tez mam troche nierowny biust, ale minimalnie. Co do zaleznosci odnosnie siary, to nie wiem, bo jej nadal nie mam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ja też nie mam siary
tez nie mam

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
laseczki a wy macie lub kupujecie jakis specjalny kosz na zuzyte pieluchy? to moze byc zwykly smietnik czy te dedykowane pod pieluchy sa jakies specjalnie wyjatkowe??

(
podobno kupki dziecka karmionego piersiąnie waniaja jakoś strasznie na poczatku

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Moja siostra ma taki specjalny kosz na zużyte pieluchy. Ona sobie chwali. Ale to raczej nie jest jakiś niezbędny gadżet Ja nie kupuje.
A i te specjalne worki do tego kosza są drogie (przynajmniej w uk, bo ona tam mieszka)
mja taki magiczny kosz dostałam, ale chetnie bym komus oddała, bo mi miejsce tylko zajmuje.. wydaje mi się, ze pakowanie pieluszek w te specjalne woreczki załatwia całą sprawę..

dzis jedni znajomi baaardzo miło mnie zaskoczyli- dostałam od nich wanienkę+paczkę pieluszek+maskotkę+kocyk+ perfumy dla mnie
fajnie tak cos dostac przed przyjsciem maluszka na swiat, przynajmniej wiadomo co juz się ma, a co trzeba kupic...

a robicie sobie masaz krocza? ja od wczoraj. dziwnie tak..

moja mała w brzuchu szaleje- ale głownie sie napręża zapierając nózkami z jednej strony i wypychając chyba dupkę z drugiej. mam nadz ze to normalne....

jutro mam wizyte- lekarka zadecyduje czy wysle mnie na wywołanie porodu wczesniej....

Haneczka 22/08
Makrela w kapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:37   #1264
teacherka
Zakorzenienie

Jo_asiek, super wybór moim zdaniem Mnie tez się bardzo te City Move podobają My akurat postawiliśmy na starsze (i trochę tańsze) Tako i to używane - Perso.

Co do stelaża - ja bym się zastanowiła jaki kolor fotelika chcecie (jeśli chcecie wpinać w stelaż). Srebrny bardziej uniwersalny chyba.

Widzę, że w naszym wątku chyba jednak króluje TAKO Bo chyba na kwietniowo-majowych to co druga miała Jedo, przynajmniej takie mam wrażenie z podczytywania ich
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:39   #1265
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Bo to tak jeszcze nie na 100% Na początku miał być xlander xmove, ale po czwartkowej wizycie w sklepie coś nam nie podpasował - jakiś za niski nam się wydał i jakoś tak.. Z wyglądu spodobał mi się tutek grander deco kremowy z beżowym haftem, no ale naczytałam się opinii o złej jakości materiałów i innych wadach i pojechaliśmy go obejrzeć na żywo.. no i co ? Pan przyniósł spacerówkę nową z magazynu, patrzę - a tam pełno nitek wiszących, oderwany i prujący się dalej materiał i niedokończony szew.. Tak więc tutek odpadł całkowicie....

W 3 sklepach poelcali nam wózki TAKO, głównie model city move i to chyba właśnie będzie nasz wybór. Porządnie wykonany, dobrze się prowadzi, jest dość wysoki, ale nam to akurat pasuje. Gondola jest długa, więc przez zimę w kombinezonie maluch powinien mieć dużo miejsca (my z TŻ rodziliśmy się powyżej 60cm, więc sporo)No i co dla mojego męża ważne - łatwy w montowaniu (podobnie jak w xlanderze na "klik" a nie bolce itp, także jednym krótkim ruchem wyciąga się gondolkę). Chyba beżowy weźmiemy, tylko teraz czy z wersji limitowanej (z brązowym stelażem i większą ilością beżowego koloru w gondoli), czy standarodwą wersję (ze srebrnym stelażem i połączeniem ciemnego koloru z beżem) Załączam wygooglane fotki
moim zdaniem lepszy ten z brązowym stelażem
sama mam TAKO ale Lareta i ma fioletowy stelaż i to super wygląda
Stary 2013-08-11, 22:41   #1266
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Matal, a w lidlu nie bedzie przypadkiem jakiś spodni ciążowych ? przydałyby się takie dresowe
co to są te jegginsy ?
Są jeansy tylko.

Cytat:
Chcialyscie - to macie mojego 92cm bunia w pelnej okazalosci juz chyba wiecej zdjec nie bedzie

WOW!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:42   #1267
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

WOW!
ale laseczka, nie?
Stary 2013-08-11, 22:46   #1268
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Jo_asiek, super wybór moim zdaniem Mnie tez się bardzo te City Move podobają My akurat postawiliśmy na starsze (i trochę tańsze) Tako i to używane - Perso.

Co do stelaża - ja bym się zastanowiła jaki kolor fotelika chcecie (jeśli chcecie wpinać w stelaż). Srebrny bardziej uniwersalny chyba.

Widzę, że w naszym wątku chyba jednak króluje TAKO Bo chyba na kwietniowo-majowych to co druga miała Jedo, przynajmniej takie mam wrażenie z podczytywania ich
Fajnie, że tak sądzisz, bo to utwierdza mnie coraz bardziej co do słuszności wyboru tego modelu. Zawsze dobrze też posłuchać opinii kogoś spoza obsługi sklepu hihi TAKO naprawdę ma fajne wózki. I Laret i Perso też mi się podobały. Gdybyśmy sami mieli płacić za wózeczek, to byśmy się dłużej zastanawiali i raczej pewnie byśmy się zdecydowali na coś troszkę tańszego. Moi rodzice zapowiedzieli się jednak, że za brykę wnusia chcą zapłacić i cena tego City Move im odpowiada... Może jeszcze na łóżeczko coś zostanie z puli od dziadków... Także ten no.. chyba raczej na pewno będziemy go brać. Muszę sie jeszcze dziś z tym na spokojnie przespać, aczkolwiek mam nadzieję, że ten wózio się sprawdzi.
Stary 2013-08-11, 22:48   #1269
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. X

Makrela ja bede chciala robic. Tylko od kiedy? Czytalam kiedys ze od 34tc czyli juz bylaby pora zaczac. W ogole masaz krocza jest bardzo popularny w krajach skandynawskich i tam jest znikoma liczba naciec przy porodach takze mysle ze warto sprobowac
Stary 2013-08-11, 22:51   #1270
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ale laseczka, nie?
Laseczka, laseczka, a jaki BUŃ!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-11, 22:51   #1271
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Makrela ja bede chciala robic. Tylko od kiedy? Czytalam kiedys ze od 34tc czyli juz bylaby pora zaczac. W ogole masaz krocza jest bardzo popularny w krajach skandynawskich i tam jest znikoma liczba naciec przy porodach takze mysle ze warto sprobowac
ja przy tych moich skurczach wolę niczego nie ruszać, bo jeszcze wywołam "wilka z lasu"
Stary 2013-08-11, 22:52   #1272
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
moim zdaniem lepszy ten z brązowym stelażem
sama mam TAKO ale Lareta i ma fioletowy stelaż i to super wygląda
Fajnie się prezentują te kolorowe stelaże w TAKO. Oglądałam kilka Laretów - między innymi białego w kropki i różowego - też piękne oba
Stary 2013-08-11, 22:55   #1273
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
u mnie na ulicy są aż dwa domy i niedaleko las... ogólnie jak na odludziu, pomimo tego że to jeszcze miasto...
brrrr

Cytat:
Chcialyscie - to macie mojego 92cm bunia w pelnej okazalosci juz chyba wiecej zdjec nie bedzie

O matko

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 22:56   #1274
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie się prezentują te kolorowe stelaże w TAKO. Oglądałam kilka Laretów - między innymi białego w kropki i różowego - też piękne oba
ja mam dokładnie takiego
http://img15.tablica.pl/images_tabli...-walbrzych.jpg
http://img14.tablica.pl/images_tabli...lnoslaskie.jpg

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
O matko
chyba wszystkim nam kopara opadła
Stary 2013-08-11, 22:58   #1275
policzanka
Wtajemniczenie

Hej!Pozdrawiam Was serdecznie!Podczytuje na bieżąco

U mnie nic się nie dzieje.Własnie szykowałam dokumenty i sie okazało ze nie mam aktualnego badania na HBS..czyli jutro z rana musze leciec zrobic..ze ten moj ginek mi nie zlecil to ja nie wiem..
Ogolnie u mnie samopoczucie nie ciekawe.Czuje sie strasznie słabo..chyba bedzie mnie łapało jakies przeziębienie..i to przy samej koncowce ciązy..jak pech to pech...
Bajka-dobra decyzja z tą farbą
Snow-brzusio cudny!!
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:00   #1276
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość

U mnie nic się nie dzieje.Własnie szykowałam dokumenty i sie okazało ze nie mam aktualnego badania na HBS..czyli jutro z rana musze leciec zrobic..ze ten moj ginek mi nie zlecil to ja nie wiem..
Ogolnie u mnie samopoczucie nie ciekawe.Czuje sie strasznie słabo..chyba bedzie mnie łapało jakies przeziębienie..i to przy samej koncowce ciązy..jak pech to pech...
Snow-brzusio cudny!!
a właśnie niedawno myślałam o Tobie - jak tam się miewasz
to leć na badania i żeby Cię choróbsko nie wzięło
Stary 2013-08-11, 23:05   #1277
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
a właśnie niedawno myślałam o Tobie - jak tam się miewasz
to leć na badania i żeby Cię choróbsko nie wzięło
Miło z Twojej strony

Jak bedzie sie cos u mnie działo to napewno Was poinformujePoki co to u mnie nuda więc siedze cicho.Zreszta czasem cięzko się wbic w rozmowe..

A powiedzcie mi czy te badanie HBS musi byc aktualne?bo ja miałam tez robione w styczniu 2012-przeszłoby?

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-08-11 o 23:11
Stary 2013-08-11, 23:14   #1278
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Laseczka, laseczka, a jaki BUŃ!
Hihi uprzedzalam ale dziekuje za mile slowa :p

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
ja przy tych moich skurczach wolę niczego nie ruszać, bo jeszcze wywołam "wilka z lasu"
Ja jakos nie umiem sie do tego przekonac :screwy:

Stary 2013-08-11, 23:18   #1279
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

super buniek, wcale nie wygląda na taki karykaturalny jak z twoich opowiesci a laska nieziemska z Ciebie

wogole to powiem wasm, ze probowalam sobie wyobrazic kobiete w ciazy z brazylijska depilacja jak dla mnie kosmos
zreszta ja nie zdecydowalabym sie nigdy ginkowi pokazac z jakims paskiem na pi*ce

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:20   #1280
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Miło z Twojej strony

Jak bedzie sie cos u mnie działo to napewno Was poinformujePoki co to u mnie nuda więc siedze cicho.Zreszta czasem cięzko się wbic w rozmowe..

A powiedzcie mi czy te badanie HBS musi byc aktualne?bo ja miałam tez robione w styczniu 2012-przeszłoby?
nie, musi być aktualne

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
wogole to powiem wasm, ze probowalam sobie wyobrazic kobiete w ciazy z brazylijska depilacja jak dla mnie kosmos
zreszta ja nie zdecydowalabym sie nigdy ginkowi pokazac z jakims paskiem na pi*ce
widzę, że mamy podobne poglądy w tym temacie
Stary 2013-08-11, 23:21   #1281
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, musi być aktualne

Dziekuje.W takim badz razie nie ma bata-jutro musze isc sie zbadac:/
Stary 2013-08-11, 23:29   #1282
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy

Cytat:
ja mam dokładnie takiego
http://img15.tablica.pl/images_tabli...-walbrzych.jpg
http://img14.tablica.pl/images_tabli...lnoslaskie.jpg

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

chyba wszystkim nam kopara opadła
Ostrzegalam, ze jest wieeelgachny
Najwyzszy czas, zeby sie zmniejszyl

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:

Snow-brzusio cudny!!
Dziekuje.
Ja tez dzis spr i tez nie mam qurde tego badania. Wiec tez ide do gina w tym tyg po skierowanie.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
super buniek, wcale nie wygląda na taki karykaturalny jak z twoich opowiesci a laska nieziemska z Ciebie
Dziekuje

Stary 2013-08-11, 23:32   #1283
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. X

To jak sie ginowi pokazujecie??

Ja to różnie, najczęściej mam wlasnie pasek, ale ostatnio na łyso było ale to przez ten siniak, nie wiedziałam gdzie są włosy, a gdzie ich nie ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-11, 23:32   #1284
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Wybór super
Bo my kupujemy taki sam Nawet kolor wybrałyśmy identyczny (tyle że ja na pewno biorę szarą ramę i kolory z przewagą szarego, bo to "moje" kolory). Ja też, póki co, po oględzinach w sklepie jestem nim zachwycona, zobaczymy jak się sprawdzi

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:39   #1285
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X

Cytat:
To jak sie ginowi pokazujecie??

Ja to różnie, najczęściej mam wlasnie pasek, ale ostatnio na łyso było ale to przez ten siniak, nie wiedziałam gdzie są włosy, a gdzie ich nie ma

Hmm dobre pytanie - nie wiem, bo sama sie nie widze hehe

Stary 2013-08-11, 23:45   #1286
ja :)
Zakorzenienie

Mam wózek Kolor szmaragdowy (jak dla mnie to po prostu zielony ). Największy wydatek z głowy Jeszcze tylko fotelik i jest bombowo.

W drodze powrotnej na autostradzie widzieliśmy panią - na oko 75 lat, w czerwonym kapeluszu prowadzącą lamborghini dino, też czerwone pod kolor. Widok super O takie:
http://www.flickr.com/photos/sam2911/7767540802/
tylko w wersji cabrio

Lece nadrabiać!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:49   #1287
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja w temacie staników, to się wypowiem Mi radzono, żeby na początek mieć dwa bez żadnych fiszbin, gładkie, najprostsze. Dwa - jeden biały, drugi czarny - lepiej mieć, jak np. jeden jest w praniu... Poza tym trzeba w nim spać Pytałam położną, kiedy można fundnąć sobie taki fikuśny, z fiszbinami? Powiedziały, że jak ustabilizuje się laktacja.

A tak w ogóle to jak długo śpi się w biustonoszu?
A to istnieje coś takiego? Skąd to brać? Przecież to cycki do pępka będą przy tym zwisać, więc jaki jest sens to nosić?

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
to dziś też na laktulozie ?
noo, baa.. w pt nie piłam, bo na rano do gin, więc nie chciałam po drodze mieć niespodzianki, w sobotę też nie, bo musiałam pojechać do miasta z rańca.
no a, że przez to nie odwiedzałam wc, bo u mnie samo z siebie już nie idzie jak ja z 3 stron jestem obstawiona sprzyjającymi warunkami do zaparć, więc z rańca zapodałam dwie łychy

Cytat:
ale mam spadek.. nie wiem czy to przez te zmiany ciśnienia czy co..

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

właśnie powiedzieli w pogodzie TVN w prognozie długoterminowej, że upały mają wrócić
od 20 sierpnia "szalenie wysokie temperatury"
kogo zastrzelić? kogo, kogo? faken, przecież miały się skończyć!

Cytat:

wow! i jest raczej na odwrót, to brzuszek do Ciebie przykleiony. zawsze zazdrościłam laskom w ciży jak miały taką figurę. grama tłuszczu tylko sama ciąża perfect!

Cytat:
Miło z Twojej strony

a mi się zdaje, że musi. ja dostałam do powtórki. i nie tylko to z resztą. jeszcze kiłę, hcv, hiv'a i toxo.

pojechalismy dzis do Ikei i jak na złość młodzież znów ułożyła mi się tak, że wlokłam się jak żółw. do tego te kosmiczne upławy znów. poszłam do toalety, a tam zamiast siusiu to mi leje się z pipy jak z kranu. normalnie woda okropne to, jak wkładam tabsy to na palcach zostaje mi taki biały osad albo plyn.
no ale w każdym razie przy kasie miałam podobną akcje jak Bajka. aczkolwiek inicjatorem był mój małż. ja to marzyłam iść do WC i normalnie zostawiłabym go przy tych kasach i poczłapała do kibla. a on, że nie, bo chce skorzystać z kasy pierwszeństwa. no i idziemy, on się pcha obok ludzi, a Ci ludzie nie wiedzą tak o co kaman. a ten do nich: "Przepraszam, ale czy ktoś z Państwa jest z dzieckiem albo w ciąży? No chyba nie, nie widzę przynajmniej." Ci ludzie patrzą po sobie osłupiali. Babeczka zza kasy aż wyskoczyła, a ja z tyłu stałam, więc kazała się małżowi odsunąć, no i mówi, że fakt, że w ciąży to pierwszeństwo. No i reszta won. Jedni na siebie patrzą i w górę na znak, i mówią do siebie, że nie zauważyli, że do takiej kasy doszli

Kurde, musze sie polozyc, bo znow mam przepowiadacze. Normalnie co dzien mnie męczą... znaczy może nie tyle męczą, bo ani nie boli, ani za mocne nie jest, bardziej irytujące...

hmm... albo mi sie mlodziez rozpycha, bo cos sie rochli bardzo... diabel wie

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-08-12 o 00:06
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 23:53   #1288
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Mam wózek Kolor szmaragdowy (jak dla mnie to po prostu zielony ). Największy wydatek z głowy Jeszcze tylko fotelik i jest bombowo.

W drodze powrotnej na autostradzie widzieliśmy panią - na oko 75 lat, w czerwonym kapeluszu prowadzącą lamborghini dino, też czerwone pod kolor. Widok super O takie:
http://www.flickr.com/photos/sam2911/7767540802/
tylko w wersji cabrio

Lece nadrabiać!
Gratuluje zakupu.
A w temacie niezwyklych pan ok 75lat. Kiedys musialam taka znosic ponad 10h w samolocie: zasuszona, opalona, obwieszona zlotem. Miala psa w kontenerku-yorka z rozowa kokardka. Marudzila caly lot, nic jej nie pasowalo, wciaz miala jakies ale do stewardess - masakra :banghead:

Stary 2013-08-11, 23:55   #1289
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki,

Cytat:
Hmm dobre pytanie - nie wiem, bo sama sie nie widze hehe

Może powinnam była spytać, jak planujecie się pokazywać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-11, 23:58   #1290
Snow_White1
Wtajemniczenie

Inwersja - dobrze, ze tz sie odezwal. Bo w tych kasach czesto ani kasjerka ani tym bardziej kolejkowicze nie widza.

Dziekuje za komplement

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości