|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Swoją drogą to ciekawe czemu te dzieciaki wolą jeden wózek bardziej od drugiego... no mój na szczęście w żadnym nie marudzi, choć jak za długo jedzie to też mu się znudzi. W foteliku samochodowym trochę, ale sen go szybko bierze. Dearlie kupiłam taki jak Twój tylko niebieski, podoba mi się.
fon mój słodki fon ;-) |
|
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Kurcze, a ja nie spie, bo Kinga sie obudzila o 24 z placzem, nie moglam jej uspokoic, dopiero dalam nurofen i cyca, mimo, ze juz daaaawno w.nocy nie karmilam. Teraz nby spi kolo mnie od 20 min, ale sie strasznie.rzuca, przebudza
goraczki nie ma, ale boje sie ze chora bedzie, albo to zab , chociaz nie.wygladalo na to ....
|
|
|
|
#1083 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zakupy udane Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
szkoda, ze tak wyszło...może kwestia czasu i się przekona![]() Cytat:
![]() No więc po zakupach jestem goła i wesoła...zlazłam całą galerię, a kupiłam sobie tak: sweter ciemnozielono-morski w H&M, sukienkę zwykła gładką bawełnianą w H&M, sukienkę bawełnianą na tesco z F&F, tunikę, getry ze wstawkami skórzanymi i 2 płaszczyki na jesień w Top Secret, torbę w New Look i chustę, Kubusiowi 3 pary spodni, bluzkę z długim i koszulkę - część w H&M, część w C&A i w Kappahlu, małęj legginsy 3 pary w smyku i na tesco z Disney'a i tżtowi bluzkę w top secret, a no i jeszcze sobie pierdoły biurowe do pracy w empiku - no to już wiecie do jakich sklepów łażę Iza z moimi rodzicami bawiła się super, byli w parku (mama pierwszy raz chyba od 15stu lat tam była Małej na szczęście katar właściwie minął, wczoraj ani raz jej nosa nikt nie wycierał, nie kichała i normalny głos już ma, jeszcze coś tam gęstego po kąpieli jej zabulgotało w nosku, wiec jeszcze zakropiłam na noc - także marimer hipertoniczny REWELACJA
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
pospaliśmy dzisiaj do 7 ![]() teraz pije kawke i obmyślam plan zamknięcia psa ![]() bo tutaj mamy takiego większego piesa i na dzień zamykany jest do kojca gdy ma ktoś przyjechać bo nie lubi obcych tylko on skubaniec nauczyl się sobie ten kojec otwierac rano mąż go zamknął,patrze a on śpi pod drzwiami
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gda na początku ćwiczyłam 6 razy w tygodniu. A teraz się chwalę. Zuzia dostała wczoraj jezdzik Z racji że mojego brata nie będzie na roczku bo dzisiaj już wyjeżdża,przychodzi wczoraj daję Zuzi wielkie pudło a tam autko i to takie jak chciałam kupić. Zaraz zrobię fotki i wstawię,
|
|
#1086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
sama nie wiem, on przyzwyczajony na rękach bo tż w domu go wiecznie nosi i chyba dlatego. Musze go przyzwyczaić chyba do wózka bo kiedyś takich cyrków nie było. Zasypiał i był spokój, a teraz horror ![]() Cytat:
teraz latem chyba tak zaczniemy robić , ale co bedzie zimą??? ![]() Jak on wózka nie znosi Cytat:
ja jade z małym z tyłu to go zabawiam ale mimo wsio i tak marudzi potem. Zawsze w aucie jedziemy wszyscy bo sama z nim nie pojade ze względu na to że jakby był sam z tyłu to 5 minut i bedzie brzęczał, a z przodu poduszka a wyłączyć nie idzie. Ani w dupe, ani w oko ![]() Mam taką nadzieje ![]() Tż chce isc dzisiaj na spacer, a mnie już na samą myśl telepie bo znowu to samo bedzie Kurcze im dłużej śpie tym bardziej niewyspana jestem ![]() Dzień dobry tak w ogóle
|
||
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie Dziewczynki. U nas fajnie chłodno Iwoncia współczuję spacerów, może spróbuj w domu go powozić w tym wózku? |
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Jest super,wydaje odgłosy autka,ma klakson,wygrywa piosenki
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Lewek troche go powoziłam w domu w dzień zakupu wózka to było okey, ale za długo nie idzie bo za mało miejsca.
Wtedy nic nie wskazywało że tego też nie polubi. Za małe mieszkanie żeby wózek mieć w domu bo już jest problem sie ruszyć ![]() Ale te zęby mu dają popalić i mnie też... taki marudny to jeszcze nigdy nie był... już czasem wymiękam
|
|
|
|
#1090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Baobabek super, że zakupy udane !
|
|
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Dziad okropny wstał o 6,30 i wojował. Zasnął przed 9-tą, umyłam zęby a on już nie spał Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka dla Kuby i dobrze że Isi już lepiej. A Zuzia jak zareagowała? |
||
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Piszczała z radości i pierwsze rano jak wstała poraczkowała do niego.
Aż mi łezka w oku się zakręciła jak widziałam jej radość wczoraj.
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1094 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A jak
![]() Cytat:
Cytat:
a teściowa faktycznie niepoważna,czasem się zastanawiam co tym kobietom jest przecież one też kiedys woje dzieci wychowały![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też byłam wczoraj na zakupach,zeszłam całą galerię w poszukiwaniu sukienki i kupiłam 1 z przeceny w New Yorker za 30zł taką koronkową granatową mini .Lepszy wybór był w Tesco bo wzięłam do mierzenia 3-ostatecznie kupiłam za 109zł klasyczną do kolana w czarno-białe wzorki.A w sklepach jak szukałam były albo czarne,albo białe albo babcine
|
||||
|
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To pies na własnej posesji musi w kagańcu być????????? |
||
|
|
|
#1096 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
torba taka: http://www.google.pl/imgres?q=torba+...7&tx=107&ty=84
takie ciuchy zaraz poszukam płaszczyków bo zdjęcia się nie chcą załadować
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.topsecret.pl/plaszcz-dams...olor=KOLOR_127
i ten fioletowy: http://www.topsecret.pl/plaszcz-dams...olor=KOLOR_141
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Zuzia oddelegowana do żłobka, dzisiaj od 8 do 12 ![]() ja zdążyłam już załatwić sporo spraw i zaraz jeszcze mam wizytę u lekarza. Także szybciutko mi ten czas leci gdy jej nie ma i mam nadzieję że jej również ale mimo wszystko tak dziwnie mi i ciągle myślę jak ona sobie tam radzi.Baobabek zaszalałaś na zakupach zdrówka dla Kubusia marta jeździk wygląda super daj znać jak się sprawuje chyba też pomyślę o czymś takim na roczek ![]() ale jakiś pchacz bym chciała i super że Zuzia taka zadowolona z niego
|
|
|
|
#1100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie po weekendzie
nie ukrywam, był on ciężki.... jutro wam wszystko opowiem. u nas generalnie dobrze, tylko tż-towi przesunął się urlop i zaczyna w czwartek, grrr... mój łobuz właśnie siedzi koło mnie i wcina borówki a przed chwilą leżał na macie i całą rozbroił - porozczepiał wszystkie puzzle!! Cytat:
![]() dzięki kochana gratuluję!!!!!! super, mój w dalszym ciągu nie.... |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzwoniłam do opiekunki tej co była z małą, powiedziałam jakby to miało wyglądać i ma się zastanowić do jutra, nadal ma problemy zdrowotne, ma mieć zabiegi we wrześniu, ale popołudniami by sobie ustawiła. Jak się nie zgodzi to jej koleżanka też szuka takiego zajęcia i może by chciała do Isi suma sumarum, nadal jestem w czarnej du.pie
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#1103 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chwal się zakupami! Baobabek super płaszczyki! Edytowane przez Lewek Czas edycji: 2013-08-12 o 13:26 |
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
U nas ząbkowania ciąg dalszy. Pół nocy marudzenia, rano pobudka o 5.15. Jeszcze w pracy adrenalina i roboty full. I popołudnie samotne bo TŻ w pracy. Mam kryzys macierzyństwa ![]() Martunia gratulacje dla Zuzi. I super pchacz ![]() Tamlin Twój wpis na fb genialny klaski ![]() Lourose ciesze się że u Was lepiej. Baobabku bardzo ładne zakupy. A ja miałam pokazać moje sukienkowe zakupy. Ta pierwsza jest na ślub - 15 sierpnia mam wesele u szwagierki. Nie wiem jak to przeżyje bo 14 mam dyżur 24h. Chociaż i tak dobrze, bo do dzisiaj miałąm powiedziane, że 16 mam być w pracy. Ale ostatecznie udało mi się wziąć urlop.
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2013-08-12 o 13:48 |
|
|
|
#1106 |
|
Wtajemniczenie
|
kraven, Baobabek świetne zakupy!! płaszczyki faktycznie super, mi też się ten drugi bardzo podoba
umyłam sobie włosy, wyczyściłam kabinę prysznicową, czekam na obiad, a potem sobie zrobię pyszną mrożoną kawkę powiedzcie mi jaki wasze dzieci mają rozmiar stópki?? szukam jakichś fajnych srebrnych kolczyków, bo od jednych pogubiłam zatyczki, a od drugich (ślubych!!) zgubiłam jeden kolczyk i właściwie jestem bez, bo mam jeszcze jedne, ale nie przepadam za nimi....
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żółta boska 20 |
|
|
|
|
#1109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piękne sukienki, mi też najbardziej się podoba żółta .Cytat:
|
||
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzzzzz czytam i czytam i co chce odpisac to drze jape aaaaaaa. Zamorduje ja zaraz
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Dziekujemy za gratulacje zabkow, teraz idzie prawa dwojka niestety dopiero czerwone,wiec osiwieje nim sie przebijeIwoncia wspolczuje spacerow,no wiem co czujesz. Sama meczylam sie z Jagoda na spacerach dobre 5mc. Gdyby nie wozek od Asiulki to bum chyba zwariowala. Marta dla Zuzi za raczkowanie!super!Baoabek super zakupy A ja obiecalam Wam foty moich zakupow i Tu siedze kosztem slichania jej placzu i nadrabiam na biegu,by za dlugo nie beczala ![]() Martus jaki jeździk poka albo linkiem zarzuc a juz widze, jak mi pozwoli szatan przelaczyc sie na przegladarke to obejrze![]() Kto chce niedobre, wszedzie łażące, krzyczące, bijace, żrące cycka na potege, szarpiace za wlosy dziecko?oddam za darmo i nawet dopłace!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

goraczki nie ma, ale boje sie ze chora bedzie, albo to zab , chociaz nie.wygladalo na to ....

Ale Krop mnie zmusił
Zaraz wybywamy na poprawiny 

klaski