Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 09:35   #4291
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Poza tym chciałam Wam powiedzieć, że moja t. jest nienormalna! Na nieszczęście wczoraj zamiast na grilla poszliśmy do teściów na obiad. Mała leżała na wyrku, teściowa, siostra TŻ i teściu leżeli na około małej, a ona na brzuszku. My jedliśmy obiad. Mąż zwrócił uwagę, żeby odsunęli małą od ściany, bo to moment jak da susa do przodu i uderzy głową. Ja też coś tam dodałam. I wiecie co? Teściowa się obraziła Stwierdziła, że po pierwsze to niekulturalne zwracać jej uwagę, bo ona wychowała dwójkę dzieci, a po drugie jak jej nie ufamy to już nie będzie wpadać do małej
ja bym sie popłakała z zalu nad taką stratą

Ewik, nie jestes sama- ja tez zauwazyłam, że wiele rzeczy po urodzeniu małego sie zmieniło, te które wczesniej mi wisiały teraz stanowią odbezpieczony granat

kutwa, byłam umówiona z Nancy na 11 i co? dupa! wykrakałam sobie wczoraj z tą pracą zadzwonili z PUPu wlasnie, ze mam sie stawic po skierowanie i na rozmowe o prace dzisiaj o 12,15 ja nie chcem o Boże, żeby mnie nie chcieli
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:45   #4292
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Aleksandra to takie piekne imie! ( nie zeby bylo moje hehehhee)
a nie miałaś problemów z rozdwojeniem jaźni? Tzn. wszyscy wołają Ola, a naprawdę masz na imię Aleksandra?w sensie jak byłaś mała

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
kutwa, byłam umówiona z Nancy na 11 i co? dupa! wykrakałam sobie wczoraj z tą pracą zadzwonili z PUPu wlasnie, ze mam sie stawic po skierowanie i na rozmowe o prace dzisiaj o 12,15 ja nie chcem o Boże, żeby mnie nie chcieli
bidula też drżę nad każdym telefonem Ale wiesz do (chyba) 3 razy możesz odmówić jakby Cię chcieli, można nienajlepiej wypaść na rozmowie, a w ogóle mi jak przedstawiaja propozycję to z pytaniem, czy jestem chętna, nie 'każą' mi iść
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:47   #4293
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym sie popłakała z zalu nad taką stratą

Ewik, nie jestes sama- ja tez zauwazyłam, że wiele rzeczy po urodzeniu małego sie zmieniło, te które wczesniej mi wisiały teraz stanowią odbezpieczony granat

O cholipka, gadaj głupoty na rozmowie to Cię nie wezmą

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:52   #4294
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
a nie miałaś problemów z rozdwojeniem jaźni? Tzn. wszyscy wołają Ola, a naprawdę masz na imię Aleksandra?w sensie jak byłaś mała

bidula też drżę nad każdym telefonem Ale wiesz do (chyba) 3 razy możesz odmówić jakby Cię chcieli, można nienajlepiej wypaść na rozmowie, a w ogóle mi jak przedstawiaja propozycję to z pytaniem, czy jestem chętna, nie 'każą' mi iść
Pytanie nie do mnie skierowane, ale skad od razu rozdwojenie jazni?
Jestem Joanna i nigdy nie mialam problemow.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:58   #4295
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Pstryku...co ze mnie za matka...faktycznie zawiera gluten...więc na razie odpada...ale czy cały schemat jedzenia posiłków jest ok?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:08   #4296
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Pytanie nie do mnie skierowane, ale skad od razu rozdwojenie jazni?
Jestem Joanna i nigdy nie mialam problemow.
zastanawiałam się, czy będę musiała córce tłumaczyć, dlaczego wszyscy wołaja na nią Ola jak ma na imie Aleksandra, albo, że nie ma na imię Ola tylko Aleksandra, ale wszyscy je tak zdrabniają

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
O cholipka, gadaj głupoty na rozmowie to Cię nie wezmą
np. wejdz i od razu zacznij rozmowę ze swoim niby psem
Stary 2013-08-12, 10:13   #4297
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawiałam się, czy będę musiała córce tłumaczyć, dlaczego wszyscy wołaja na nią Ola jak ma na imie Aleksandra, albo, że nie ma na imię Ola tylko Aleksandra, ale wszyscy je tak zdrabniają

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Może wystarczy jak powie, że ma małe dziecko - dla niektórych to pewnie jest od razu czerwona kartka

Dominika

Alicja
Stary 2013-08-12, 10:17   #4298
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie bedziesz musiala wytlumaczyc, ale przeciez to nie bedzie zaden problem. Coreczka na pewno zrozumie
Stary 2013-08-12, 10:20   #4299
Lenova
Wtajemniczenie

Cześć
Nocka ładna ,poranek też,oby reszta dnia była równie miła. Ja już po ćwiczeniach, śniadanku,ubrana i normalnie funkcjonuje jak człowiek.
W końcu jest czas na wizażing

Troszkę Was przeleciałam i widziałam streszczenie Charlizz- jesteś mistrz ! Obie z Meduzzką możecie pisać streszczenia dla licealistów z lektur ,swoją drogą szkoda że Was wtedy nie znałam to bym nie musiała czytać tych wszystkich Chłopów,Panów Tadziów itp ;]

Widziałam na tapecie telenowele Oczywiście oglądałam Palomę,Zbuntowanego, Luz Marię,Fiorellę i jeszcze coś ale nie pamiętam. U nas największy szał był na zbuntowanego. Pamiętam wtedy co druga dziewczynka w klasie chodziła z czerowoną czapką z daszkiem, ogrodniczkami i bluzą przewiązaną wokól bioder i kazała na siebie wołać "czolito" lub "mili" No i było zbieranie wycinków z gazet z podobizną Natalii Oreiro , słuchanie jej piosenek, a jak był konkurs audiotele żeby wygrac wycieczkę do Argentyny to tyle nadzwoniłam z koleżankami że mi rodzice dali szlaban na telefon
No tyle to z moich wspomnień

Ewik Twoja teściowa na prawdę jakaś nienormalna, aczkolwiek przynajmniej nie musisz już jej znosić, ciekawe tylko na jak długo jej obraza majestatu potrwa

Neti Mam nadzieję ze Wasz Antonio w końcu się ureguluje i będzie robił ładne kupki, u nas też były problemy ale po pepti przeszło. Może właśnie zapytajcie pediatry czy by nie spróbować z tymi specjalnymi mlekami typu pepti czy nutra ?

Mazowszanki czika zelżała, może by jakieś spotkanie w tym tygodniu? Chyba że pod moją nieobecność już gdzieś było spotkanie a ja coś pominęłam
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:21   #4300
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Może wystarczy jak powie, że ma małe dziecko - dla niektórych to pewnie jest od razu czerwona kartka
oby, oby

jestescie wspaniałe

dobra, tyłek musze zbierac
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:26   #4301
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Cześć
Nocka ładna ,poranek też,oby reszta dnia była równie miła. Ja już po ćwiczeniach, śniadanku,ubrana i normalnie funkcjonuje jak człowiek.
W końcu jest czas na wizażing

Troszkę Was przeleciałam i widziałam streszczenie Charlizz- jesteś mistrz ! Obie z Meduzzką możecie pisać streszczenia dla licealistów z lektur ,swoją drogą szkoda że Was wtedy nie znałam to bym nie musiała czytać tych wszystkich Chłopów,Panów Tadziów itp ;]

Widziałam na tapecie telenowele Oczywiście oglądałam Palomę,Zbuntowanego, Luz Marię,Fiorellę i jeszcze coś ale nie pamiętam. U nas największy szał był na zbuntowanego. Pamiętam wtedy co druga dziewczynka w klasie chodziła z czerowoną czapką z daszkiem, ogrodniczkami i bluzą przewiązaną wokól bioder i kazała na siebie wołać "czolito" lub "mili" No i było zbieranie wycinków z gazet z podobizną Natalii Oreiro , słuchanie jej piosenek, a jak był konkurs audiotele żeby wygrac wycieczkę do Argentyny to tyle nadzwoniłam z koleżankami że mi rodzice dali szlaban na telefon

Ewik Twoja teściowa na prawdę jakaś nienormalna, aczkolwiek przynajmniej nie musisz już jej znosić, ciekawe tylko na jak długo jej obraza majestatu potrwa

Neti Mam nadzieję ze Wasz Antonio w końcu się ureguluje i będzie robił ładne kupki, u nas też były problemy ale po pepti przeszło. Może właśnie zapytajcie pediatry czy by nie spróbować z tymi specjalnymi mlekami typu pepti czy nutra ?

Mazowszanki czika zelżała, może by jakieś spotkanie w tym tygodniu? Chyba że pod moją nieobecność już gdzieś było spotkanie a ja coś pominęłam
O przypomniałaś mi - miałam płytę podróbkę z piosenkami Natalii Oreiro

Cytat:
oby, oby

jestescie wspaniałe

Powodzenia, żeby Ci nie poszło

Dominika

Alicja
Stary 2013-08-12, 10:29   #4302
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
może trafić na rekrutera, któremu młoda matka będzie sie dobrze kojarzyć, dziecko ma, czyli za szybko nie zaciąży znowu, będzie zaradna, szybko wykonywała obowiązki, bez ceregieli itp.... to już chyba ten pies pewniejszy
Cytat:
oby, oby

jestescie wspaniałe

nie wiadomo czego Ci życzyć powodzenia, oby było po Twojej myśli
Stary 2013-08-12, 10:30   #4303
marsi11
Zakorzenienie

Ewik, kobitko nie zabij mnie ale dopieto dziś idę na pocztę

mam nadzieję,że się nie gniewasz ale ostatnio kompletnie nie miałam czasu
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:42   #4304
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Powodzenia, żeby Ci nie poszło

a niby bezrobocie w Polsce
kobicie to jednak nie dogodzi!
Powodzenia!, wlasnie, oby bylo po twojej mysli

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Pstryku...co ze mnie za matka...faktycznie zawiera gluten...więc na razie odpada...ale czy cały schemat jedzenia posiłków jest ok?

spoko, u mnie taki sam albo podobny kisi sie w szafce juz ze 3 miesiace dlatego pamietalam ze moze zawierac gluten takze nie jestes sama z ta "matka"
generalnie jest ok, tyle ze ja owocki (deserek) daja raz dziennie, traktuje to zamiennie albo owocki albo jakis jogurcik. ale czy dobrze robie to nie wiem

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

o Boziu!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:46   #4305
BlackSanctum
Zakorzenienie

Lenova, dobre.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:53   #4306
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
może trafić na rekrutera, któremu młoda matka będzie sie dobrze kojarzyć, dziecko ma, czyli za szybko nie zaciąży znowu, będzie zaradna, szybko wykonywała obowiązki, bez ceregieli itp.... to już chyba ten pies pewniejszy
nie wiadomo czego Ci życzyć powodzenia, oby było po Twojej myśli
Zawsze może powiedzieć że jej tak dobrze idzie z tym dzieckiem że marzy jak najszybciej o drugim i przydałaby się praca bo wtedy się należy roczny macierzyński
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:55   #4307
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

A dziewczyny..tak z ciekawości..która mi sprawdzi te posty-ilosc? Bo przez telefon top SE g..no zobaczę

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:57   #4308
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ewik, kobitko nie zabij mnie ale dopieto dziś idę na pocztę

mam nadzieję,że się nie gniewasz ale ostatnio kompletnie nie miałam czasu
nie ma problemu Marsi

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Zawsze może powiedzieć że jej tak dobrze idzie z tym dzieckiem że marzy jak najszybciej o drugim i przydałaby się praca bo wtedy się należy roczny macierzyński
O! Super to wymyśliłaś

Dominika

Alicja
Stary 2013-08-12, 11:01   #4309
Kija80
Zadomowienie

Neti 177 postów, 6 miejsce w rankingu
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:15   #4310
pstryczek84
Zakorzenienie

Kurcze, od kilku dni dziec urzadza mi histerie przy drzemkach. wczoraj dalam cyca na uspokojenie ale byla gdzie godz 13, a dzis, przed chwilka, czyli godz 11! a juz tak bylo ladnie ulozone ze cyca dostaje o 16 dopiero :/ o co mu chodzi?!

Stary 2013-08-12, 11:22   #4311
meduzza
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Kurcze, od kilku dni dziec urzadza mi histerie przy drzemkach. wczoraj dalam cyca na uspokojenie ale byla gdzie godz 13, a dzis, przed chwilka, czyli godz 11! a juz tak bylo ladnie ulozone ze cyca dostaje o 16 dopiero :/ o co mu chodzi?!
Kurczę nie lubię jak mamy starszych od mojej Juliany dzieci piszą o histeriach itd... Ja ciągle mam nadzieję, że napiszecie, że 8 miesięczne dzieci są już super spokojne i człowiek może odetchnąć My przerabiamy teraz okres: wszystko jest be tylko noszenie z animacją jest ok+wydaje mi się, że umiem siedzieć (a nie umie w ogóle)
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:28   #4312
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
to wygląda tak jakby szukał 'bezpieczenstwa', a co jak nie cyc mamy najbarzdiej koi nerwy, strach itp

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

uwaga, szukam inspiracji na obiad. 1 juz mam:http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html (wspominałyscie niedawno kremy wiec mnie naszło), moze wspomniecie cos jeszcze żeby było na szybko i z prostych (łatwo dostępnych) składników?
Stary 2013-08-12, 11:32   #4313
LadyWhisper
Zakorzenienie

u nas Pstryniu to samo, Mlody wmogole nie chce spac w dzien i na sile usypiamy, bo widac, ze zmeczony, trze oczka, placze krzyczy, a spac miet jakby sie bal spac!!!

poza tym dzisiaj akcja w nocy, obudzil sie i wpadl w histerie. cyca nje chcial!!!!!! jeszcze gorzej sie zaczal zanosic, wzielam na rece, ryk jakby obdzierali ze skory, z bezsilnosci odlozylam na lozko, przekrecil sie na brzuch i.....zasnal o co kaman?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:34   #4314
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Szajka nie wiesz co czynisz

Iiiii jutro mamuśki styczniowo lutowe biorą się za zamawianie tejże zabaweczki
Z Pstryniem(allegrowym zwierzem) na czele

ale ja tego nie widziałam na żywo

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ale się Bachleda Curusiowa urządziła, dziecia ma i tak tylko dla siebie bo się Colin Farrell wypiął a za to miesięcznie dostaje sto tysięcy złotych alimentów. Chyba że sobie znajdzie nowego tatusia to wtedy colin jej połowę alimentów obetnie, żeby ten drugi też się mógł wykazać Chodzą ploty że Karpiel Bułecka na nią leci... No nie wiem czy jest wart 50 tysiaków miesięcznie, mnie się niezbyt podoba...

toś poplotkowała
Mnie się masakrycznie Colin F. nie podoba, fuj

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Tz mi mowil, ze ten bol to nagminna przypadlosc mlodych mam. Ze swojej strony, to wspolczuje[COLOR="Silver"]

Mam jeszcze pytanie: czy odkad dzieci zabkuja, to zmienila sie konsystencja kupki? Yae ostatnio zaczela sie bardzo slinic i kupka jest lekko sluzowata. To jeszcze nic, jest taka jakby lepka, niczym smolka. Diety jeszcze nie rozszerzam...

lady pojawilas mi sie w propozycjach na fb i pozwolilam sobie Ciebie zaprosic

o dzięki ci wielkie

Ejjj ja też chcę zaproszenie...

Tak, przy zębach może być inna kupa, częste to.
No i przy upałach też.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
My dzisiaj 6.00 pobudka a spalibysmy dalej, ale kota sie bawila.....pozostalosciam i po koniku polnym to juz trzeci w przeciagu tygodnia. Ja nie wiem,,w zasyfialym Zabrzu, w centrum miasta koniki polne?
\mutanty

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
I od jakiegos czasu zawsze po nocy, robią jej się pod okiem takie małe czerwone krostki? co do za dziadostwo? szaja ?

Dorka ma tak czasem, nie wiem, czy czasem nie potówki? ew. ma główkę w miejscu czegoś co uczula?

Cytat:

Poza tym chciałam Wam powiedzieć, że moja t. jest nienormalna! Na nieszczęście wczoraj zamiast na grilla poszliśmy do teściów na obiad. Mała leżała na wyrku, teściowa, siostra TŻ i teściu leżeli na około małej, a ona na brzuszku. My jedliśmy obiad. Mąż zwrócił uwagę, żeby odsunęli małą od ściany, bo to moment jak da susa do przodu i uderzy głową. Ja też coś tam dodałam. I wiecie co? Teściowa się obraziła Stwierdziła, że po pierwsze to niekulturalne zwracać jej uwagę, bo ona wychowała dwójkę dzieci, a po drugie jak jej nie ufamy to już nie będzie wpadać do małej
no mocna jest

Cytat:
ciekawe jak tam Bokeh po weselu? w czym ona w koncu poszla na to wesele?

szaja - i co, kupilas jakies zabawki?
No, powinna już być chyba?

Nie właśnie... Ale mam typy:

http://www.mazakzabawki.pl/product-p...Discovery.html
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...ily-Play-.html
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...wko-DUMEL.html albo coś innego z przyssawką
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...owy-SMILY.html
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...ons-SMOBY.html
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...HER-PRICE.html

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Przysnelismy......
Idę robic dzieciowi mleko...
Czy do porrannego mleka dajecie coś maluchom?
Bo ja tak ze 2 godziny po daje właśnie deserek (nie tylko sliwki dziewczyny..wczoraj skończyliśmy pierwszy słoiczek (dawałam mu po każdym śniadanku przez 3 dni) a na obsad dawałam ta zupke jarzynowa....(no ale trakt tam marchew -już nie daje)..teraz nie mam co? Jest z Bd szpinak-ale mały ma odruch wymiotny ..no i mleko..2 godz po znow deserek-jabłuszko..no a potem już butla.
Do tego w dzień daje mu sok z jablek (albo swój robiony) albo kupny..sok z jabłek z winogronami, lub sok ze śliwki (tylko ja te, soki rozcieniczam na pol z woda żeby się słodkiego tak jeszcze nie uczył..).to dobrze?
Czy wogóle dobrze mu to podaje?
Teraz kupiłam z BD jakieś jablko z sucharkami..nie, wiem czy to mogę dać? i jakies lesne owoce...(ale jagidy chyba nie bardzo..pozatym chyba to na razie za duzo....niech stoi i czeka

jagody zatwardzają

Cytat:

o, a gdzie?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:40   #4315
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas Pstryniu to samo, Mlody wmogole nie chce spac w dzien i na sile usypiamy, bo widac, ze zmeczony, trze oczka, placze krzyczy, a spac miet jakby sie bal spac!!!

poza tym dzisiaj akcja w nocy, obudzil sie i wpadl w histerie. cyca nje chcial!!!!!! jeszcze gorzej sie zaczal zanosic, wzielam na rece, ryk jakby obdzierali ze skory, z bezsilnosci odlozylam na lozko, przekrecil sie na brzuch i.....zasnal o co kaman?
U nas kiedys było tak ze Blanka zasypiala tylko lulana na raczkach az pewnego dnia wpadła w histerię jak w taki sposób ją usypiałam i wtedy położyłam na łóżku i padła. Teraz właśnie zazwyczaj jest tak że ją kłade na łóżku i kłade się obok i tak zasypiamy. Nie wiem za bardzo o co chodzi, może za gorąco było czy może miała potrzebę żeby mieć więcej miejsca czy jak

Sylwia powodzenia !
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:57   #4316
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
to wygląda tak jakby szukał 'bezpieczenstwa', a co jak nie cyc mamy najbarzdiej koi nerwy, strach itp
tez mi sie wydaje ze to to

Cytat:

no wlasnie, u nas prawie identyko
czy to moze byc ten lek separacyjny? moze sie on w ten sposob objawiac? czy tylko chodzi o to zeby mama byla w zasiegu wzroku. jak to jest? Szajka co o tym myslisz....

Stary 2013-08-12, 12:02   #4317
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42222799]
ale ja tego nie widziałam na żywo

toś poplotkowała
Mnie się masakrycznie Colin F. nie podoba, fuj

o dzięki ci wielkie

Ejjj ja też chcę zaproszenie...

Tak, przy zębach może być inna kupa, częste to.
No i przy upałach też.

\mutanty

Dorka ma tak czasem, nie wiem, czy czasem nie potówki? ew. ma główkę w miejscu czegoś co uczula?

no mocna jest

No, powinna już być chyba?

Nie właśnie... Ale mam typy:

http://www.mazakzabawki.pl/product-p...ily-Play-.html
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...wko-DUMEL.html albo coś innego z przyssawką
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...owy-SMILY.html
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...ons-SMOBY.html
http://www.mazakzabawki.pl/product-p...HER-PRICE.html

jagody zatwardzają

o, a gdzie? [/QUOTE]

Chetnie, ale Cie w kontaktach nie widzialam a w propozycjach sie nie wyswietlasz.
W ogole to jak dodac namiary fb w k?
Stary 2013-08-12, 12:05   #4318
pstryczek84
Zakorzenienie

szajka - czyli jednak nowki?
bardzo fajne. z tych ktore pokazlas nie wzielabym tylko aparatu, tego samochodzika (raz ze raczej dla chlopca a dwa fp ma pudelko ktore mozna wykorzystac jako osobna zabawka) i albo tel albo pilot ( ale chyba bardziej pilot) bo one w sumie podobne
ten tort bardzo fajny

Stary 2013-08-12, 12:09   #4319
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Pstryniu, tak, bo teraz nic mi się nie spodobało z tamtych używek. Ale będę obserwować

Histerie w nocy - może coś się śniłło? U mnie Dorka raz buczy przez sen, a raz... chichra się dzisiaj się przez sen zacieszała.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:10   #4320
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Byliśmy dziś na basenie, jej jak Michałowi się podobało! Zachwycony był, trochę zdjęć porobiliśmy, bardzo zadowolona jestem
ślicznie pływacie
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

A w załaczniku moj smieszek. Taki usmiech to tylko do taty

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
leje

Cześć Dziołchy!

U mnie noc masakra i ostatnio takie są nie wiem co sie stało. Zawsze mała spała ładnie, a teraz sie kręci, podnosi, znów kładzie i marudzi przy tum, a nawet popłakuje. co sie dzieje? zęby jej tak dokuczają czy co? bo sie zaczynam martwić.

I od jakiegos czasu zawsze po nocy, robią jej się pod okiem takie małe czerwone krostki? co do za dziadostwo? szaja ?
u nas tak samo, nie wiem o co chodzi

Cytat:

wypisz wymaluj moj Kuba!!!!
moj ma w kaciku miedzy okiem a noskiem takie jakby siniaki malutkie nie wiem czy sie uderzyl, czy cos go pozarlo
-------------
nadrobilam
u nas tak samo ja u Ciebie i Całej

Cytat:

powiedz poprostu, że nie chcesz tej pracy bo masz małe dziecko, a oni niech ci tylko podpiszą, ze byłaś i już.

Cytat:

u nas tak było jak mu pierwszy ząb wyszedł, sprawdź buźkę może jakaś biała szpileczka się kryje

u nas noc masakryczna, pięknie zasnął dosłownie w minute, ale co z tego jak budził się co pół godziny płacz, kręcenie się, nie wiem o co kaman, może taki etap?w sumie to już trzecia taka noc, a już tak ładnie było. Tak czesto się nie budził w nocy,a teraz
My jak zwykle na weekend wyjazdowo, we wtorek przyjeżdża moja siostra i już się nie mogę doczekać

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości