Krakowianki po raz XXIII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 22:22   #2791
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42218862]Spoko, my chyba też Wczorajszy wieczór pozostanie tylko między nami i już nigdy nie będziemy o nim rozmawiać
Pomijam fakt, że obudziłam się rano z kolesiem w łóżku...[/QUOTE]
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42218862]Ja pijaczyna? A pamiętasz że spiłaś się tak bardzo, że nie dało się z Tobą inaczej gadać niż... po angielsku? [/QUOTE]
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42218862]Kiedy ja te słuchawki zostawiłam No nic ważne, że są Bo ja już dzisiaj prawie kupiłam nowe [/QUOTE]

Basia skwitowała to "Kac Vegas".
Stary 2013-08-11, 22:28   #2792
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Basia skwitowała to "Kac Vegas".
Hahaha po całości
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:09   #2793
granatowo
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42216359] Ale zgubiłam moje słuchawki Sennheiser I teraz muszę kupić nowe, ktoś tu się zna?
[/QUOTE]
PortaPro Koss

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ty pijaczyno, słuchawki są u mnie
Bilet leżał centralnie na stole

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Malla, Hiper teraz żałuję że nie ruszyłam jednak dupy, ale taaaak mi się nie chciało.
To przez SdC, bo mi książkę pożyczyła i stwierdziłam, że zrobię sobie lazy week!
I co? Udało się?
Zabrakło wczoraj tych pierogów malinowo-budyniowych
Stary 2013-08-12, 10:04   #2794
Cara_Mel
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42216359]Tak, ten. Kryolan ponoć właściwościami mocno przypomina 5x tańszy bambus, więc ja bym się nie porywała. Z tego co pamiętam to Ty blada w miarę jesteś, więc kolor Ben Nye byśmy bez problemu dobrały razem, zresztą on jest półtransparentny.
[/QUOTE]

A, to świetnie tak, zwykle blada, tak samo ten lioele przypasował idealnie kolorem.

Swoją drogą, nie chciałaby któraś z Was czegoś z Biochemii Urody/mazideł?

Edytowane przez Cara_Mel
Czas edycji: 2013-08-12 o 13:39
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:55   #2795
MyLastHope
Rozeznanie

Dziewczyny jak będziecie miały chwilę to zajrzyjcie proszę do prywatnego bo mam sukienkowy dylemat

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 11:05   #2796
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
PortaPro Koss
Ale one są mega brzydkie

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
A, to świetnie tak, zwykle blada, tak samo ten lioele przypasował idealnie kolorem.
No toś taka jak ja
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:36   #2797
Ineso
Matka Smoka

Odp: Krakowianki po raz XXIII

A ja sie zalapalam na budyniowe z malina, pycha. I laciate tez.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 12:57   #2798
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Nie wiem czy w H&Y są czerwone, były, ale oni często zmieniają wzory. Zawsze można dostac przynajmniej kilka. Za 10 zł widziałam na wyprzedaży, normalnie chyba 20 kosztują.
A czerwone widziałam dzisiaj w Empiku na rynku, ale już nie takie fajne Były z takiego grubszego, dziwnego materiału...
szkoda że fotki nie zrobiłaś
no nic trzeba się tam przejść

Cytat:
nicRu, oglądałam ostatnio "Jeźdźca znikąd", w obsadzie Depp i Hela Cater, więc nawet nie musiałam wiedzieć o czym, tylko bez zastanowienia kupiłam bilety do kina (aż się prosiło o Tima Burtona jeszcze). Dodatkowo muzykę robił Hans Zimmer.
Film to takie połączenie "Kowbojów z Szanghaju" i "Piratów z Karaibów", po prostu ogląda się całkiem przyjemnie, choć przydługo. Wkurzał mnie tylko kaczy dziób Ruth Wilson. Na odstresowanie w sam raz.
http://www.filmweb.pl/film/Je%C5%BAd...5d-2013-491042

Wczoraj też zachwycałam się "Jane Eyre" w tej wersji http://www.filmweb.pl/film/Jane+Eyre-2011-546931, ale ja w ogóle uwielbiam takie Austinowe i kostiumowe klimaty. Jak znacie coś podobnego, to podrzucicie, chętnie obejrzę.
nie no nie nooooo, trzeba koneicznie stworzyć ten filmowy wątek

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie za mało wieszaków Mis miała rację, bosko wyglądają wszystkie takie same I dzięki zmianie na druciane wieszaki zwolniła mi się 1/3 miejsca w szafie
ja też ale nie martwię się za bardzo bo spodziewam się, że zamówienie zostanie powtórzone- to kwestia czasu

Cytat:
U moich sąsiadów jest właśnie męski striptiz, taki zamówiony, nie mogę
hoho! na bank bym podglądała!

Cytat:
gg będziesz jutro w mieszkaniu?
6m prosiłam wielokrotnie żebyś umawiała się ze mną telefonicznie, bo na wizażu, zwłaszcza popołudniami raczej nie siedzę. W weekendy zwykle mnie nie ma. Zamówienia jeżeli Ci zależy na czasie musisz odebrać do 22.08 bo potem mam 2tyg. urlopu.
lub dogadaj się z Kasiencją to jej przekażę

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
W temacie namiotu. Chciałabym na weekend jechać w świętokrzyskie - macie może jakiś sprawdzony kamping? rady dla kogoś, kto nie jeździ pod namiot w ogóle? Chciałabym ten wypad połączyć z zobaczeniem zamku Krzyżtopór, ewentualnie jeśli polecacie inną atrakcję. Czasu nie ma za dużo, ale zależy nam na tamtej okolicy, bo wracając chcemy wpaść do znajomych na kawę pod Sandomierzem.
świętokrzyskie!
Sandomierz!

w samym Sandomierzu jest camping- na szczęście nie musiałam w Sando spać pod namiotem więc nie powiem z doświadczenia jak tam jest, ale słyszałam dobre opinie->http://camping.majsak.pl/
w tym roku otworzyli nowiutkie schronisko PTTK więc być może warto i to wziąć pod uwagę->http://www.sandomierz-nocleg.pl/
jedno i drugie ma bardzo dobrą lokalizację- na starówkę ok. 10-15min z buta i to tylko dlatego, że jest pod górę (ale w S. inaczej się nie da)

nie wiem jaką masz trasę i plany, ale Krzyżtopór to jest 30min zwiedzania. Nic tam poza tym nie ma.
W Górach Świętokrzyskich warto zaliczyć Św. Krzyż - fajna, lekka łatwa i przyjemna trasa do wejścia- można wchodzić bardziej "dziką" i taką asfaltową/lub wjechać kolejko-ciuchcią.
Niedaleko jest Jaskinia Raj, którą absolutnie polecam! jedna z najpiękniejszych jaskiń w naszym kraju.
Akurat w okolicach długiego weekendu w Nowej Słupi (czyli u stóp św. Krzyża) powinny być tzw. dymarki czyli po prostu wiejski festyn

hmmm co jeszcze... w okolicach jest też j. Chańcza (tak, tak to nie błąd) niedaleko Staszowa jak dobrze pamiętam.

Jeżeli chodzi o okolice S. można też zaliczyć Baranów Sandomierski, w którym jest zamek z fajnym ogrodem, ale wg. mnie lepiej jest więcej czasu poświęcić na Sandomierz, który ma bardzo dużo zabytków niż Baranów, w którym jest wyłącznie zamek.
W S. są też super Góry Pieprzowe jeżeli masz ochotę spędzić chwilę z przyrodą- wejście na górę nie jest trudne, bo są niskie, a przez krzaki prowadzą wydeptane ścieżki. Z góry za to jest przepiękny widok na całe miasto

w weekend Sando wygląda niemal jak Kraków- jak weszłam wczoraj na starówkę to rozdziawiłam buzię widząc te tłumy. Telewizja jednak robi swoje...

Cytat:
Ineso, nie wiem czy zwiedzalas kiedyś Sandomierz, ale polecam. Urocze i fajne miasto z ładną panorama (No może poza wskazującym zza każdego rogu A. Żmijewskim.) Pan z tamtejszej informacji turystycznej jest w moim rankingu na 1 miejscu pod względem fachowości i zapowiada się, że nikt go nie przebije.
:dzie kuje:
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:14   #2799
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sie zalapalam na budyniowe z malina, pycha.
zgadzam się

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

6m prosiłam wielokrotnie żebyś umawiała się ze mną telefonicznie, bo na wizażu, zwłaszcza popołudniami raczej nie siedzę. W weekendy zwykle mnie nie ma. Zamówienia jeżeli Ci zależy na czasie musisz odebrać do 22.08 bo potem mam 2tyg. urlopu.
One są dokładnie takie http://www.empik.com/house-of-empik-...0724,gadzety-p
Takie grubsze, z pianką w środku. Po zniżce ok 12 zł.
Spoko, tak tylko zapytałam, nie spieszyło mi się. Widzisz się teraz jakoś z Kasiencją?

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

edit. rzecz jasna czerwone

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

A, no i zdjęcia nie robiłam bo nie wiedziałam, że ktoś go szuka
Stary 2013-08-12, 13:18   #2800
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się

One są dokładnie takie http://www.empik.com/house-of-empik-...0724,gadzety-p
Takie grubsze, z pianką w środku. Po zniżce ok 12 zł.
Spoko, tak tylko zapytałam, nie spieszyło mi się. Widzisz się teraz jakoś z Kasiencją?

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

edit. rzecz jasna czerwone

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

A, no i zdjęcia nie robiłam bo nie wiedziałam, że ktoś go szuka
ooo dzięki!
no to to jest ten ale z tego co pamiętam miał normalny materiał.
i widziałaś go w tym empiku na rynku, tak?

Kasiencji teraz chyba nie wie, nie wiem kiedy ona wraca. musisz się z nią dogadać
.
Stary 2013-08-12, 13:23   #2801
mmmmmm
Zakorzenienie

Tak, w innych Empikach też kiedyś widziałam, ale chyba droższe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 13:24   #2802
cholernarejestracja
Copyraptor

Byłyśmy ostatnio z Lenką i go oglądałyśmy, i nawet rozmawiałyśmy o Tobie jest czerwony i ma taki zwykły materiał, jak, nie wiem, poduszka? na rynku
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:29   #2803
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, w innych Empikach też kiedyś widziałam, ale chyba droższe.
no właśnie ja widziałam w regularnej cenie ok. 30zł
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Byłyśmy ostatnio z Lenką i go oglądałyśmy, i nawet rozmawiałyśmy o Tobie jest czerwony i ma taki zwykły materiał, jak, nie wiem, poduszka? na rynku
pffff i mi nie wzięłyście? a Lenka wiedziała...
wywołuję Cię do odpowiedzi Lenko!

muszę się tam przejść w takim razie. a tak mi się dzisiaj nie chce:/
.
Stary 2013-08-12, 13:53   #2804
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
I co? Udało się?
Zabrakło wczoraj tych pierogów malinowo-budyniowych
No jak zabrakło, jak byłyśmy w tym samym czasie? Stanęłam do Matryoszki na samym końcu, bo mieli największą kolejkę i spokojnie się załapałam na budyniowe

Cholerko, btw wygrały poziomkowe na smak których kręciłaś nosem, że nie czuć poziomki
Cytat:
pffff i mi nie wzięłyście? a Lenka wiedziała...
wywołuję Cię do odpowiedzi Lenko!

muszę się tam przejść w takim razie. a tak mi się dzisiaj nie chce:/
Cholera powiedziała, że nie o taki Ci chodziło, więc nie wzięłam
Jest na 3 (?) piętrze.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:59   #2805
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
No ja byłam w sobotę i widziałam tylko pomarańczowe i brązowe

Cytat:
No jak zabrakło, jak byłyśmy w tym samym czasie? Stanęłam do Matryoszki na samym końcu, bo mieli największą kolejkę i spokojnie się załapałam na budyniowe

Cholerko, btw wygrały poziomkowe na smak których kręciłaś nosem, że nie czuć poziomki

Jest na 3 (?) piętrze.
Ah, bo wtedy nie miałam czasu stać, poszliśmy na Floriańską 6, potem do Pod Słońce na ten obiad i na Starowiślną na lody. Wróciliśmy ok 18 i już ich nie było
Zadowoliłam się śliwkowymi z imbirem.
Generalnie natchnął mnie ten festiwal - muszę pobawić się pierogowymi farszami
Stary 2013-08-12, 14:02   #2806
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Jest na 3 (?) piętrze.
dobra, dobra teraz się nie tłumacz

narobiłyście mi smaczka na te pierogi:/ żałuję, że się nie załapałam

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
No ja byłam w sobotę i widziałam tylko pomarańczowe i brązowe

Ah, bo wtedy nie miałam czasu stać, poszliśmy na Floriańską 6, potem do Pod Słońce na ten obiad i na Starowiślną na lody. Wróciliśmy ok 18 i już ich nie było
Zadowoliłam się śliwkowymi z imbirem.
Generalnie natchnął mnie ten festiwal - muszę pobawić się pierogowymi farszami

nie mów...

skorzystałaś z karty?
.
Stary 2013-08-12, 14:25   #2807
cholernarejestracja
Copyraptor

Gg, ale to prawda bo mnie się zakodowało, że ty chcesz koszyk, taki wiesz, wiklina + wyściełane czerwonym, a nie coś takiego. Dla mnie to w ogóle jak poduszka wygląda

Lenka - apfff przekupili chyba kogoś, bo tych poziomek to tam trzeba było mocno szukać...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 14:25   #2808
Malla
Nie depcze krokusów

Też nie czułam poziomki, na budyniowe się nie załapałam. Z kaczką były dobre, ale żadne mnie nie powaliły, ani słodkie, ani słone. Zjadłam 10 w piątek i drugie tyle w sobotę, każdy inny. Wolę najzwyklejsze ruskie, a o takie dobre było niestety trudno.
Stary 2013-08-12, 14:29   #2809
Ineso
Matka Smoka

Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:

nie no nie nooooo, trzeba koneicznie stworzyć ten filmowy wątek

ja też ale nie martwię się za bardzo bo spodziewam się, że zamówienie zostanie powtórzone- to kwestia czasu

hoho! na bank bym podglądała!

świętokrzyskie!
Sandomierz!

w samym Sandomierzu jest camping- na szczęście nie musiałam w Sando spać pod namiotem więc nie powiem z doświadczenia jak tam jest, ale słyszałam dobre opinie->http://camping.majsak.pl/
w tym roku otworzyli nowiutkie schronisko PTTK więc być może warto i to wziąć pod uwagę->http://www.sandomierz-nocleg.pl/
jedno i drugie ma bardzo dobrą lokalizację- na starówkę ok. 10-15min z buta i to tylko dlatego, że jest pod górę (ale w S. inaczej się nie da)

nie wiem jaką masz trasę i plany, ale Krzyżtopór to jest 30min zwiedzania. Nic tam poza tym nie ma.
W Górach Świętokrzyskich warto zaliczyć Św. Krzyż - fajna, lekka łatwa i przyjemna trasa do wejścia- można wchodzić bardziej "dziką" i taką asfaltową/lub wjechać kolejko-ciuchcią.
Niedaleko jest Jaskinia Raj, którą absolutnie polecam! jedna z najpiękniejszych jaskiń w naszym kraju.
Akurat w okolicach długiego weekendu w Nowej Słupi (czyli u stóp św. Krzyża) powinny być tzw. dymarki czyli po prostu wiejski festyn

hmmm co jeszcze... w okolicach jest też j. Chańcza (tak, tak to nie błąd) niedaleko Staszowa jak dobrze pamiętam.

Jeżeli chodzi o okolice S. można też zaliczyć Baranów Sandomierski, w którym jest zamek z fajnym ogrodem, ale wg. mnie lepiej jest więcej czasu poświęcić na Sandomierz, który ma bardzo dużo zabytków niż Baranów, w którym jest wyłącznie zamek.
W S. są też super Góry Pieprzowe jeżeli masz ochotę spędzić chwilę z przyrodą- wejście na górę nie jest trudne, bo są niskie, a przez krzaki prowadzą wydeptane ścieżki. Z góry za to jest przepiękny widok na całe miasto

w weekend Sando wygląda niemal jak Kraków- jak weszłam wczoraj na starówkę to rozdziawiłam buzię widząc te tłumy. Telewizja jednak robi swoje...

:dzie kuje:
Dzięki Cara i Kasiencja, rowniez dzieki za wypowiedzi.
Sandomierz juz zwiedzalam, teraz chcialam bardziej na łono natury zrobic wypoczynkowy wypad, ale jaskinia i ŁYsa Gora brzmia super. I tam gdzies wolalabym spac.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 14:48   #2810
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Gg, ale to prawda bo mnie się zakodowało, że ty chcesz koszyk, taki wiesz, wiklina + wyściełane czerwonym, a nie coś takiego. Dla mnie to w ogóle jak poduszka wygląda

Lenka - apfff przekupili chyba kogoś, bo tych poziomek to tam trzeba było mocno szukać...
nieee, nie chciałam wikliny. w sumie nawet nie za bardzo jest mi on potrzebny bo nie jem chleba ale jest taki łaaadny czerwony

Cytat:
Dzięki Cara i Kasiencja, rowniez dzieki za wypowiedzi.
Sandomierz juz zwiedzalam, teraz chcialam bardziej na łono natury zrobic wypoczynkowy wypad, ale jaskinia i ŁYsa Gora brzmia super. I tam gdzies wolalabym spac.
a kiedyś Ty była w Sandomierzu?;>

no to może właśnie Chańcza? las,jezioro namiot można rozbić albo wynająć domek. a niedaleko masz w G. Świętokrzyskie a tam natury jest że ho,ho! są np. ruiny zamku w Chęcinach (niespecjalnie ciekawe ale przejść się można), Bałtów- park dinozaurów itp. - niby dla dzieciaków, ale fajna miejscówka, oooo koło Pińczowa w Młodzawach Małych jest piękny, prywatny ogród warty zobaczenia. Jeszcze ładniejszy jest w Robczycach koło Sandomierza- coś niesamowitego! facet pielęgnuje go i rozwija od 30lat.
aa jest jeszcze jakiś zalew czy jezioro w Sielpi, ale tam nie byłam, jedynie słyszałam, że jest fajnie.
.
Stary 2013-08-12, 14:54   #2811
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
nieee, nie chciałam wikliny. w sumie nawet nie za bardzo jest mi on potrzebny bo nie jem chleba ale jest taki łaaadny czerwony
W Tesco jest misa na owoce - czerwona i kwadratowa .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 14:57   #2812
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
aa jest jeszcze jakiś zalew czy jezioro w Sielpi, ale tam nie byłam, jedynie słyszałam, że jest fajnie.
mam koleżankę, która pracuje w Sielpi jako recepcjonistka przy domkach na wynajem i bardzo chwali okolicę (że ładna i spokojna).
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 14:58   #2813
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
W Tesco jest misa na owoce - czerwona i kwadratowa .
ooo, brzmi interesująco! a plastikowa czy nie? pamiętasz cenę?
tak na szybko na necie nie widzę. ale pewnie masz gazetkę w której jest pokazana?
właśnie ten pojemnik to myślałam bardziej na owoce, na pieczywo raczej sporadycznie.
.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 15:09   #2814
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, brzmi interesująco! a plastikowa czy nie? pamiętasz cenę?
tak na szybko na necie nie widzę. ale pewnie masz gazetkę w której jest pokazana?
właśnie ten pojemnik to myślałam bardziej na owoce, na pieczywo raczej sporadycznie.
Nie plastikowa. Ceramiczna. Nie pamiętam ceny niestety. Leżała na półce - nie ma jej w żadnej gazetce .

Na owoce materiału to nie polecam . A Ci owoc pęknie czy coś, to ubrudzisz materiał.
Stary 2013-08-12, 15:20   #2815
Ineso
Matka Smoka

Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:

a kiedyś Ty była w Sandomierzu?;>

no to może właśnie Chańcza? las,jezioro namiot można rozbić albo wynająć domek. a niedaleko masz w G. Świętokrzyskie a tam natury jest że ho,ho! są np. ruiny zamku w Chęcinach (niespecjalnie ciekawe ale przejść się można), Bałtów- park dinozaurów itp. - niby dla dzieciaków, ale fajna miejscówka, oooo koło Pińczowa w Młodzawach Małych jest piękny, prywatny ogród warty zobaczenia. Jeszcze ładniejszy jest w Robczycach koło Sandomierza- coś niesamowitego! facet pielęgnuje go i rozwija od 30lat.
W zeszlym roku bylam w S. Rozpisywalam sie tu w zachwycie
W Sielpi bylam, ale to taki deptak, jak w nadmorskiej miejscowosci, glosno, tlumy.
Popatrze na Chancze i jak w km sie to prezentuje.
Stary 2013-08-12, 15:25   #2816
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
mam koleżankę, która pracuje w Sielpi jako recepcjonistka przy domkach na wynajem i bardzo chwali okolicę (że ładna i spokojna).
nie ma to jak wizaż

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Nie plastikowa. Ceramiczna. Nie pamiętam ceny niestety. Leżała na półce - nie ma jej w żadnej gazetce .

Na owoce materiału to nie polecam . A Ci owoc pęknie czy coś, to ubrudzisz materiał.
oooo nieźle, nieźle. może tam się przejadę? w sumie i tak pewnie będę musiała tam w środę zrobić zakupy
zadzwonię i zapytam na której półce

Cytat:
W zeszlym roku bylam w S. Rozpisywalam sie tu w zachwycie
W Sielpi bylam, ale to taki deptak, jak w nadmorskiej miejscowosci, glosno, tlumy.
Popatrze na Chancze i jak w km sie to prezentuje.
aaa fakt! przypominam sobie
.
Stary 2013-08-12, 16:10   #2817
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
oooo nieźle, nieźle. może tam się przejadę? w sumie i tak pewnie będę musiała tam w środę zrobić zakupy
zadzwonię i zapytam na której półce
Na Kapelance to było .
Stary 2013-08-12, 17:03   #2818
ola_gie
Zakorzenienie

Hiper, Malla,

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 18:17   #2819
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Hiper, Malla,
No co?
Stary 2013-08-12, 19:12   #2820
Lenkapuma
Zakorzenienie

OMD, śmigaj na plażę! http://wiadomosci.onet.pl/nauka/nadc...spektakl/g2tc3
Pewnie będziesz mieć piękny widok

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości