|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
też tak mam laski, szczególnie widzę to po twarzy, od razu wydaje mi się jakaś taka napuchnięta
|
#1532 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
im dalej od 7 z przodu tym lepiej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42229084]No tak Tylko to jest strasznie nie fajne Ja jestem teraz jak balon, w dodatku chce mi się jeść co chwilkę dzisiaj ja dziś przez większość dnia na malinach to,a by przyszłam makaron z twarogiem, 2 kanapki i jeszcze coś bym zjadła muszę pokręcić hh i wybić sobie ten pomysł z głowy
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dokładnie
zawsze to "troche ponad 60" niż "prawie 70" haha jakie rozkminy
|
#1535 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1536 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42226707]Hejka
No i za wagę [/QUOTE] dziękijuż na pewno zostanę! tylko rzadziej w dzień będę pisać bo niestety praca..dzięki Kochana Cytat:
Cytat:
![]() Ja strasznie się cieszę, bo zauważyłam, że nie ma u mnie efektu jojo W OGÓLE! Teraz w weekend miałam srebrne wesele rodziców. Dość spora impreza. Pełno domowych ciast, przepysznych sałatek, mięs itd itd. Oczywiście jadłam jakbym miesiąc głodowała . Tylko zapchałam się, chwila odpoczynku i znowu Same dobre rzeczy haha. Dziś wchodzę na wagę a tam po 4 dniach 0,1 kg więcej. To samo po 3 tygodniach 'wakacji'. Non stop picie, imprezy, obiady na mieście.. mówię sobie byle nie mieć 71, jakoś to 70 przeżyję. Wchodzę na wagę a tam nic nie przytyłam. Także mega mega mega się cieszę, że nie mam powrotów z nadwyżką jak kiedyś. No i każdy chwali i mówi 'wow' jak mnie widzi, bo to jednak 11kg w rok . Teraz widzę po prostu sens tego wszystkiego. Żadnych głupich diet tylko zdrowe odżywianie i sport! A teraz jadę do TŻ-ta rowerkiem (14km) i jutro do pracy.PS. na wakacje pracuję w KFC. Ale jak tam jem to tylko sałatki z grillowanym kurczakiem Miłego wieczorku
|
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej w utrzymywaniu wagi ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42229205]Też lepiej włączę jakiś film i pokręcę hh bo muszę wytrzymać do kolacji bez podjadania.[/QUOTE] ja pokręciłam 30 min hh i odechciało mi się jeść :d ufff, nie wiem o czym ja wcześniej w ogóle myślałam ![]() Cytat:
jado 60tki konieczne muszę się zbliżyć, uważaj, bo też Cię gonię
|
||
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
anns mam tak samo
dobrze i mądrze przeprowadzona redukcja to klucz do sukcesu a nie jakieś szybko schudnę - szybko przytyję.my to w ogóle podobnie straciłyśmy, Ty 11, ja 12 ![]() Aga a ile Ty tam masz na tej małpie szklanej ho? ![]() zaczynam się Was bać, nic tylko chcecie mnie gonić
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-12 o 18:08 |
|
|
|
#1539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Taaaak, tylko każda o innym wzroście
|
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większa motywacja
|
|
|
|
|
#1541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Damy radę Dziewczynki ;*
Ja rozpisuje dietę sobie, moja przyjaciółka weźmie ją ode mnie też, bo sama się tak na tym dobrze nie zna . Pierwsze założenie-do końca października 60 kg. Myślę, że spokojnie mogę dać radę. W środę lub jutro wracam do biegania, bo w te upały nie było nawet po co, za szybko można się odwodnić. . Dziś rowerek, jutro rowerek, w środę bieganie, a dalej zobaczymy. Buziaki i do usłyszenia (będę pisać z telefonu)
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
dziś tylko z Jillian-kickbox 25 min, na więcej nie mam sił
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no to mamy te same cyferki, tylko w nieco innej kolejności
![]() anns moim zdaniem to trochę za dużo chcesz zrzucić, jeśli do końca października
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-12 o 18:36 |
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
anns hej
przesadzam dziś z węglami
|
|
#1546 | |||
|
Rozeznanie
|
Bo wyjeżdżał, ale już wrócił
Miał wrócić dopiero w niedziele nad ranem, ale wrócił dzień wcześniej bo pojechali z chłopakami do Holandii, ale nie wzięli GPSa i mieli problem z odnalezieniem zaplanowanych atrakcji ![]() Cytat:
![]() a maszyna o taka heej Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że uda Ci się często zaglądać tu
|
|
#1547 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super że waga spada! [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42228131]Melduję 60 min hula hop i 100 podnoszeń bioder [/QUOTE] ![]() hejka hej wybaczcie moją wczorajszą nieobecność, ale byłam na tych chrzcinach, wróciłam poźnym wieczorem, a potem pojechałam do H. i właśnie wróciłam ![]() melduję, że na chrzcinach z mega kalorycznej wyżery jadłam tylko sałatki, niestety z sosem, ale każda była z kurakiem, więc i białko wpadło ![]() a dzisiaj niestety muszę się "pochwalić" połową kubełka z KFC na usprawiedliwienie powiem, że poza tym zjadłam dziś 2 tosty i to by było na tyle, nic więcej nie wcisnę w siebie ![]() dzisiaj też planuję oglądać spadające gwiazdy, pić nie będę raczej, ale też powinno być miło mam tylko nadzieję, że nie zamarzniemy, bo ostatnio się ochłodziło i nocą to już tak konkretnie piździ
Edytowane przez f _ c k yea Czas edycji: 2013-08-12 o 18:56 |
||
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
yea hahaha ja to samo
ja mam opchote na tortille z maca ![]() macie też tak, że w trakcie dni płodnych macie większy apetyt i troszkę puchniecie?
|
|
#1549 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
I nic na to nie poradzę. Dzisiaj zjadłam sobie zupę musztardowo cebulową na ćwiartce z kurczaka. Pyszna mi wyszła.
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
ksisiej, to chociaż nie jestem sama
|
|
#1551 | ||
|
Tajka
|
Pewnie jest nas dużo więcej, takie odnoszę wrażenie.
Taki to już nasz los. Kobiecy los. magda_lena40 byłaś na Dukanie z tego, co widziałam :P Możesz mi powiedzieć coś o tym więcej ? Bardzo ładnie schudłaś na tej diecie.
Edytowane przez kisiej25 Czas edycji: 2013-08-12 o 19:37 |
||
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam na dukanie całe 2... dni
![]() moja ciocia z kuzynką już kilka razy były na dukanie, muszę powiedzieć, że dużo schudły, ale czy trwale...? nie wiem dla mnie te ograniczenia warzyw, makaronów, zwykłego rosołu, razowego pieczywa były nie do przeskoku, mimo, że ta najgorsze, pierwsza faza miała u mnie trwać właśnie dwa dni to zrezygnowałam i na pewno już nie wrócę na dukana...
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2013-08-12 o 19:59 |
|
|
|
#1553 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(znam ten ból) szczególnie taki który lubi fastfoody i słodkości ![]() Cytat:
ja niestety musze sie zadowolić simsami gdzie moge projektować i zmieniać dowoli |
||
|
|
|
#1554 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swoją drogą ciekawe co by jej jeszcze złamała jakby laska sie jeszcze uśmiechnęła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale chrząstke ? w życiu bym nie dała chrząstki przebić pistoletem ![]() Cytat:
maszynka boska ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- heej byłam dziś na małym shoppingu i utopiłam troche kaski kupiłam 2 bluzki, 2 staniczki w new yorkerze i adidaski z NY też bo były po przecenie za 30 zł i jeszcze prezent dla mamy bo w środe ma urodziny teraz lece poćwiczyć wkońcu coś a potem poGREYuję |
||||||
|
|
|
#1555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym dukan jest niezdrowy. Cytat:
Wytłumaczysz? ![]() Cardio zaliczone
|
||
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
marzy mi się nowy kolczyk w uchu
ktoś mi jakiegoś zaproponuje?![]()
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Melduje kolejny dzień squatow i brzuszkow no i 2 h sprzątania
![]() Pamiętacie jak jeździłam do drugiej pracy tej poprzedniej?? Znowu będę ram jeździć od następnego poniedziałku do końca wakacji... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1558 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
Ale ograniczanie warzyw faktycznie nieciekawe.Cytat:
NY -> jutro przybywaaam ! Tragus
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1560 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolczyk od pistoletu jest tępy, rozrywa ucho, zamiast je rozcinac, jak igła. Rany szarpane goją się dłużej i gorzej niż cięte. W nowych pistoletach siła może byc za słaba, żeby przebic chrząstkę. Kolczyk może utknąc w połowie drogi. Trudno wykonac przekłucie precyzyjnie. Kolczyk ma nieodpowiedni kształt. Jest za krótki do chrząstki. Ma motylek, który bardzo ciężko zdjąc, zbierają się na nim wydzieliny rany, łatwiej o zakażenia. Kolczyk jest też często ozdobny, w zakamarkach również rozwijają się bakterie. Kolczyk jest najczęściej wykonany ze złego materiału, który może uczulac. Kosmetyczki z reguły nie mają pojęcia o bezpiecznym przekłuwaniu ciała. Nie dostaniesz od niej żadnych rzetelnych informacji na temat pielęgnowania przekłucia. Dostaniesz za to płyn, który wcale nie jest dla ran taki dobry. Kosmetyczki często nie mają również pojęcia o zasadach higieny. Na własne oczy widziałam dziewczynę, która nawet nie umyła rąk przed zabiegiem, pistolet odkaziła spirytusem, potem odkaziła ucho klientki, a potem dotknęła go swoim palcem. I już więcej nie odkaziła. Widziałam też w akcji kosmetyczkę, która otworzyła pakiet z jałowymi kolczykami i polała je wodą utlenioną..." Cytat:
![]() uzależnienie ? ![]() co do kolczyków dziś włożyłam do mojego tragusa podkówke czarną coprawda namęczyłam się bo to cholerstwo malutkie ale dało rade
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Tylko to jest strasznie nie fajne
zawsze to "troche ponad 60" niż "prawie 70"
No i za wagę
[/QUOTE]
dzięki

. Dziś rowerek, jutro rowerek, w środę bieganie, a dalej zobaczymy. Buziaki i do usłyszenia (będę pisać z telefonu) 
na usprawiedliwienie powiem, że poza tym zjadłam dziś 2 tosty i to by było na tyle, nic więcej nie wcisnę w siebie
ja mam opchote na tortille z maca
I nic na to nie poradzę.