Miłośniczki Zary-cz. XXVI - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 23:44   #2401
Pani Lennon
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez srutututu7 Pokaż wiadomość
mierzyłam dziś dwa płaszcze:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1436016.html - nie rozumiem, dlaczego nie zrobili XS, w S-ce się utopiłam
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1329045.html - ładniej wygląda z paskiem, ale skład beznadziejny

ciągle szukam mojego ideału z tamtego roku, który wycofali po kilku dniach sprzedaży, mam nadzieję, że znajdę może gdzieś w tym roku coś podobnego
a tak się☠na ten pierwszy napaliłam... myślałam, że będzie zupełnie inaczej wyglądać jak się☠go założy a tu taki prawdziwy szlafrok można się☠poczuć jak na planie harrego pottera albo gwiezdnych wojen.

Edytowane przez Pani Lennon
Czas edycji: 2013-08-12 o 23:45
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 23:45   #2402
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapragnęłam łaciatych szortów xs - czy jest jeszcze szansa gdzieś je dostać?:pro si:
U nas ich już niestety nigdzie nie widziałam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 23:48   #2403
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

To kombinezon: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1408027.html

Dodaję zdjęcia spodni. Zamówienie złożyłam 03.08 a maila z informacją, że mogę je odebrać w sklepie dostałam rano w piątek 09.08.
1 i 2. Czarne, które pokazywała LadyI Doklikałam dzisiaj jeszcze granatowe Nogawki mogłyby być węższe. Zastanawiam się nad zwężeniem u krawcowej, bo ja tylko obcisłe spodnie w łydkach lubię Rozmiar 36.
3. Błękitne- identyczne kupiłam kilka miesięcy temu za 169zł chyba i muszę teraz reklamować. Materiał dziwnie się marszczy z tyłu i jedna nogawka jest szersza od drugiej, więc zamówiłam dzisiaj kolejne, a te zwrócę.
(Wybaczcie, że w nieuprasowanej koszuli )
Niedowidzę o tej porze chyba dzięki
Mnie z NK podoba się taki kombi z białą górą.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 23:52   #2404
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Więc powodem odstawania jest mój wzrost- mam 1.68, więc jestem niższa od Ciebie. Dziękuję Pewnie się na niego skuszę, bo wyniesie mnie jedynie 30zł Tylko będę musiała zmierzyć kilka i być może uda mi się znaleźć idealny bez tego brzydkiego odstawania.

Dziękuję Rozmiar odpowiedni, bo taki, jaki noszę zawsze (s). Jestem po prostu za niska Lub może powinnam niżej tę gumkę opuścić

To kombinezon: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...5p1408027.html

Dodaję zdjęcia spodni. Zamówienie złożyłam 03.08 a maila z informacją, że mogę je odebrać w sklepie dostałam rano w piątek 09.08.
1 i 2. Czarne, które pokazywała LadyI Doklikałam dzisiaj jeszcze granatowe Nogawki mogłyby być węższe. Zastanawiam się nad zwężeniem u krawcowej, bo ja tylko obcisłe spodnie w łydkach lubię Rozmiar 36.
3. Błękitne- identyczne kupiłam kilka miesięcy temu za 169zł chyba i muszę teraz reklamować. Materiał dziwnie się marszczy z tyłu i jedna nogawka jest szersza od drugiej, więc zamówiłam dzisiaj kolejne, a te zwrócę.
gabi jest o 3cm wyższa, więc myślę, że to nie kwestia wzrostu.. może spróbuj z ciekawości zmierzyć rozmiar xs, bo w tej s-ce to nawet dekolt spory jest
A za 30zł to i ja bym go chętnie capnęła

Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
a tak się☠na ten pierwszy napaliłam... myślałam, że będzie zupełnie inaczej wyglądać jak się☠go założy a tu taki prawdziwy szlafrok można się☠poczuć jak na planie harrego pottera albo gwiezdnych wojen.
I na który płaszczyk się zdecydowałaś? ja chyba jako jedyna obstawiałam ten pierwszy, który pokazałaś Widziałam go kilka dni temu i nawet przez chwilę się nad nim zastanawiałam, ale zabroniłam sobie kupowania płaszczy (ale i tak nic z tego nie będzie, bo już jeden obserwuje na allegro ).
Stary 2013-08-13, 00:02   #2405
Stace
Zakorzenienie

Jakby kto jutro był w Zarze, to raz jeszcze proszę o zerknięcie na marynarę XS/S
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3462534101.jpg (18,4 KB, 5 załadowań)

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 00:02   #2406
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

I na który płaszczyk się zdecydowałaś? ja chyba jako jedyna obstawiałam ten pierwszy, który pokazałaś Widziałam go kilka dni temu i nawet przez chwilę się nad nim zastanawiałam, ale zabroniłam sobie kupowania płaszczy (ale i tak nic z tego nie będzie, bo już jeden obserwuje na allegro ).
przymierzę jeszcze ten szlafrok jakoś pojutrze ale chyba niestety w nim zniknę i nic nie wyjdzie z zakupu. nie jestem bardzo niska ale za to dość drobna a ramiona mam jak u wychudzonego dzieciaka
pozostanę chyba na razie przy tym czarnym zeszłorocznym. nie ma co powiększać zapasów jesiennych płaszczy, które są cienkie i zimne. Przynajmniej tak sobie wmawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg long-leather-jacket--large-msg-135117253729.jpg (34,0 KB, 56 załadowań)
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 00:02   #2407
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Jakby kto jutro był w Zarze, to raz jeszcze proszę o zerknięcie na marynarę XS/S
Byłam dzisiaj w dwóch zarach i jej nie widziałam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 00:19   #2408
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w dwóch zarach i jej nie widziałam
Dzięki za sprawdzenie . Chyba już zerowe szanse...

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 00:30   #2409
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
przymierzę jeszcze ten szlafrok jakoś pojutrze ale chyba niestety w nim zniknę i nic nie wyjdzie z zakupu. nie jestem bardzo niska ale za to dość drobna a ramiona mam jak u wychudzonego dzieciaka
pozostanę chyba na razie przy tym czarnym zeszłorocznym. nie ma co powiększać zapasów jesiennych płaszczy, które są cienkie i zimne. Przynajmniej tak sobie wmawiam
No pewnie, nie ma co kupować na siłę zwłaszcza, że dział NK co chwilę się powiększa, więc może jeszcze pojawi się płaszcz, którego na 100% będziesz pewna
Ale cena tego w cętki jest teraz zachęcająca
Stary 2013-08-13, 01:49   #2410
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Niedowidzę o tej porze chyba dzięki
Mnie z NK podoba się taki kombi z białą górą.

Też zwróciłam uwagę na ten kombinezon, ale cena zabija

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
gabi jest o 3cm wyższa, więc myślę, że to nie kwestia wzrostu.. może spróbuj z ciekawości zmierzyć rozmiar xs, bo w tej s-ce to nawet dekolt spory jest
A za 30zł to i ja bym go chętnie capnęła
Masz rację Przymierzę w takim razie xs. Dziękuję za radę

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:35   #2411
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1436016.html - nie rozumiem, dlaczego nie zrobili XS, w S-ce się utopiłam
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1329045.html - ładniej wygląda z paskiem, ale skład beznadziejny

ciągle szukam mojego ideału z tamtego roku, który wycofali po kilku dniach sprzedaży, mam nadzieję, że znajdę może gdzieś w tym roku coś podobnego
Bardzo lanie wygladasz :Love: ten zawiązana fajnie wyglada, jednak mnie nie przekonuje jego wygląd szlafrokowy
Masz zdj tego co wycofali?
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:36   #2412
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny i ja się podłączam pod prośbę też mnie interesuje xs/s.
Stace obdzwoniłam wczoraj wszystkie zary w warszawie i tych marynarek ekspedientki już dawno nie widziały, ponoć jak jeszcze były po 129zł to szybko zeszły

Btw.przyszła mi marynarka od kolibereczki i stał się cud, bo przyszła dokładnie ta którą zamawiałam.

Ewentualnie powinnam być w sobotę lub piątek w galerii mokotów i złotych, to mogę się za czymś rozejrzeć.
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 07:58   #2413
bour
Raczkowanie

bede dzis w g Krkakowskiej zarze jakby co mysliecie ze ta koszula jeszcze potanieje http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...p1197576.html?
bo w sumie kupilabym sobie cos
bour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 08:24   #2414
blondyna789
Zakorzenienie

heloł

ale od piątku nabazgrałyście ostro idę nadrabiać.. mam zagwarantowaną lekturę na połowę dnia w pracy hehehe
Stary 2013-08-13, 08:37   #2415
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
heloł

ale od piątku nabazgrałyście ostro idę nadrabiać.. mam zagwarantowaną lekturę na połowę dnia w pracy hehehe
Fajną masz pracę Ja od wczoraj to chyba już tylko się skupię w pracy na czytaniu, bo zasuwam na 2 etaty
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 08:47   #2416
fablous
Zakorzenienie

Stwierdziłam, że potrzebuję klasycznej białej koszuli z długim rękawem. Czy któraś z was ma może taką z Zary? Jak wypadają jakościowo?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 08:50   #2417
Asvada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
ten z kapturem mi się nie widzi, dla mnie wygląda jak szlafrok za 400 stówki
Też odniosłam takie wrażenie. Pomacałam go wczoraj i zarówno w dotyku, jak i wizualnie mnie nie powalił, jakiś taki mało szlachetny, jakby papierowy. No ale tej wełny nawet 50% nie ma.

Cytat:
pozostanę chyba na razie przy tym czarnym zeszłorocznym.
Zazdroszczę Ci go strasznie.

Cytat:
Napisane przez nadiii Pokaż wiadomość
Kurcze a liczylam ze jeszcze uda mi sie je gdzies dorwac... no nic dziekuje za odpowiedz
Dziewczyny pisały, że 40 jest na stronie. Może sprawdź link.

Cytat:
Bardzo ładnie Ci w nich. A co to za szpile?

Nie chce się ktoś rozstać z tartanowymi spodniami XS?
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:03   #2418
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że potrzebuję klasycznej białej koszuli z długim rękawem. Czy któraś z was ma może taką z Zary? Jak wypadają jakościowo?
Ja mam te tegoroczne (wzięłam 2 sztuki, bo były po 49zł) i są naprawde przyzwoite, noszą się dobrze, dobrze się prasują, ale nie wiem jak na dłuższą metę z jakością, bo mam je za krótko.
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...6p1050687.html
Stary 2013-08-13, 09:07   #2419
Lukardis
Zaczytanie

Skusiła się może któraś z Was na tę kieckę?

Kurcze nie widziałam jej u siebie, a na stronie same M-ki. Ciekawi mnie jak materiał i czy ta M-ka jest dosłownie jak worek S-ki raczej nie znajdę..

/TRF/

http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...0p1076015.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (17,4 KB, 1 załadowań)

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:28   #2420
srutututu7
Zadomowienie

GG do srutututu7

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Bardzo lanie wygladasz :Love: ten zawiązana fajnie wyglada, jednak mnie nie przekonuje jego wygląd szlafrokowy
Masz zdj tego co wycofali?
to właśnie ten ostatni beżowy
srutututu7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:31   #2421
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42235381]dziewczyny mam niestety do oddania czarne woski 36 79,90zł, piszcie jeśli ktoś chętny, na mnie niestety za szerokie w łydkach i kostkach przez co źle wyglądam
kupowane online, ale nie mam paragonu (może julka ma bo od niej dostałam spodnie )[/QUOTE]
szkoda, że przed chwilą ostatnie 80zł wydałam na botki w stradim

Cytat:
te pierwsze też kliknęłam granatowe 36, przymierzałam 34 bo tylko takie były w sklepie i miały obcisłe nogawki, w 36 jest aż taka różnica chociaż jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2013-08-13 o 09:37
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:32   #2422
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Skusiła się może któraś z Was na tę kieckę?

Kurcze nie widziałam jej u siebie, a na stronie same M-ki. Ciekawi mnie jak materiał i czy ta M-ka jest dosłownie jak worek S-ki raczej nie znajdę..

/TRF/

http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...0p1076015.html
Mierzyłam tą sukienkę i Jest bardzo przeźroczysta przytoczę komentarz mojej siostry: Wyglądasz gorzej niż Kim Kardashian w zaawansowanej ciąży" A zaznaczę że jestem szczupła noszę rozm 36. Sukienka bardzo poszerza
Stary 2013-08-13, 09:32   #2423
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi się podoba ten płaszcz szlafrokowy

Poza tym masz świetne buty. I powiedz co to za torba?
Stary 2013-08-13, 09:33   #2424
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Stace za 30 min jestem w zarze i poszukam dla Ciebie
Stary 2013-08-13, 09:36   #2425
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja mam te tegoroczne (wzięłam 2 sztuki, bo były po 49zł) i są naprawde przyzwoite, noszą się dobrze, dobrze się prasują, ale nie wiem jak na dłuższą metę z jakością, bo mam je za krótko.
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...6p1050687.html
Dzięki za linka, może dorzucą, za taką cenę to rewelacja Chociaż pewnie szanse małe

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
szkoda, że przed chwilą ostatnie 80zł wydałam na botki w stradim
Poka jakie?
Ja chciałam kupić w Stradim takie beżowe na obcasie z łączonych mateirąłów ale wykupili mi

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:39   #2426
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez mohaaa Pokaż wiadomość
Hej
jak to jest z reklamacjami w zarze? zaniosłam dziś baletki, które mi się rozkleiły przy pięcie... mając do wyboru naprawę lub wymianę na nowe, wybrałam drugą opcję, jednak zastanawia mnie jedno - skoro były z wyprzedaży i nie są już dostępne na www, to czy aby na pewno dostanę nowe?
dostaniesz propozycję wymiany na coś innego ze sklepu, chyba że nic nie chcesz to zwrot pieniędze
Stary 2013-08-13, 09:40   #2427
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Poka jakie?
Ja chciałam kupić w Stradim takie beżowe na obcasie z łączonych mateirąłów ale wykupili mi
a takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1025241040_2_1_3.jpg (16,5 KB, 44 załadowań)
Stary 2013-08-13, 09:46   #2428
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Mierzyłam tą sukienkę i Jest bardzo przeźroczysta przytoczę komentarz mojej siostry: Wyglądasz gorzej niż Kim Kardashian w zaawansowanej ciąży" A zaznaczę że jestem szczupła noszę rozm 36. Sukienka bardzo poszerza
Ja ją właśnie na filmiku na yt zobaczyłam i nie wyglądała aż tak źle. No, ale Twój opis dał mi do myślenia (dosłownie )

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:48   #2429
aga79
Zakorzenienie

Cytat:
a takie
Katia, kupiłas je na stronie Stradiego? Nie widze ich A bardzo fajne

Dziewczyny, jadę niedługo do Warszawy więc dajcie listę zyczen to poszukam w Zarze
aga79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:56   #2430
Irja
Zakorzenienie

Cytat:

Też zwróciłam uwagę na ten kombinezon, ale cena zabija

Masz rację Przymierzę w takim razie xs. Dziękuję za radę
Trzymam kciuki aby lepiej leżał Daj później znać, który lepszy

Cytat:
Napisane przez bour Pokaż wiadomość
bede dzis w g Krkakowskiej zarze jakby co mysliecie ze ta koszula jeszcze potanieje http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...p1197576.html?
bo w sumie kupilabym sobie cos
Udało się dorwać spodnie?

Cytat:
a takie
Dobrze wydane pieniądze

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości