|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Aha! jeszcze się pochwalę, dziś dwa razy usłyszałam mama !!! ![]() ![]()
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Bokeh..gratuluje udanej zabawy..
![]() A u nas NOWE WIADOMOŚCI Z FRONTU- DRUGA KUPA ZROBIONA...WYRAŹNIE ŚLIWKI POMOGŁY.. No i pewnie jabłka też. P.s. Kupa w pieluszce...zakopianskie kapciuszki czyściutkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-12 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Bokeh no nareszcie
![]() Super że zabawa udana! Cała ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Mika pewnie że daj znać! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | ||||||||
Zadomowienie
|
Muszę pochwalić Piotra, że coraz ładniej raczkuje, a wczoraj udało mu się stanąć przy fotelu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42224494]Aaaa no i życzenia i buziaki za 7mcy dla Boryska ![]() I ode mnie tyż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
Bokeh, jak chata sprzątnieta na fewciowy bałagan to co Ci szkodzi nadrabiać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fewcia ![]() ![]() ![]() neti, Antek się rozkręcił ![]() ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-12 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś po książkę ze zdjęciami ślubnymi... Gdybyśmy wyjechali jakieś 2 minut wcześniej, to bylibyśmy świadkami śmiertelnego wypadku tuż koło mojego miasteczka. Cysterna zderzyła się z osobówką... Przejeżdżaliśmy obok, nie zatrzymywaliśmy się, bo byliśmy umówieni, poza tym z innych samochodów powysiadało masę ludzi... Widziałam zwłoki, ehhh.
![]() http://olsztyn.wm.pl/167377,Smiertel...-cysterna.html Poza tym, obszukałam dzisiaj Rossmanny w Olsztynie i znów! nie ma mleka BD, tym razem 2... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-08-12 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Cała- no nic nadzwyczajnego mu nie gotuje,dopiero debiutuje
![]() Wczoraj zrobiłam mu obiadek z marchewki,ziemniaka,piers i kurczaka i do tego dodałam drobno posiekanego koperku. Smakowało bardzo-nawet mi ![]() Dziś dałam marchew,ziemniak,pierś kurczaka,natki selera,pietruszki i pora(posiekane)-wyszło dość ostre( chyba przez seler) i dodałam trochę tego wywaru warzywnego żeby bardziej rzadkie było.Jadł aż mu się uszy trzęsły. Muszę kupić jeszcze oliwe z oliwek żeby dodawać. No właśnie-ile się tego daje laski? Predzej jak mu gotowałam to nie bardzo jadł bo były za duże kawałki (rozbijałam to mikserem) a teraz robię dosłownie papke jak w słoiczkach na 4 , 5 miesiąc ( kupiłam specjalnie do tego blender ) ![]() No i od kiedy takie dostaje to jest ok. Więc to raczej zasługa sprzętu a nie moja ![]()
#4389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze wesele udane ![]() zgadza sie bylam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakie kruche jest to nasze życie.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy cw typowo na czesc ledźwiowa kregoslupa, na macie i na pilce, do tego masaz kregoslupka i pokazala jak nosic (kazda do tej pory co innego gadała ![]() ![]() co tam jeszcze - juz cwiczylam z mlodym, sama dalam rade ![]() ![]() tam na pilce nie wiedzial co sie dzieje, byl grzeczny a w domu, zaciesz na maxa i zamiast np miec rece wyprostowane jak lezy na brzuchu to on se wali w ta pilke i sie chichra ![]() i powiem wam jeszcze ze takie bieganie po lekarzach jednak uodparnia czlowieka. co prawda nasze bieganie ma sie nijak do sytuacji niektorych z was ![]() ![]() ![]() ale babeczka naprawde luks, z super podejsciem do dzieci, ciagle tylko chwalila Kubulka, zwracala sie do niego po imieniu, mowila ze to go nie boli, ze placze bo jest w stresie, jak go chwytala za ta raczke i noge to najpierw powiedziala co bedzie robic a nie z zaskoczenia, naprawde fajna amosfere wprowadza na zajecia. mamy cwiczyc 2-3 razy dziennie po kilka powtorzen wiec nieduzo w sumie... najpierw pokazala jak wygladaja cw, potem ja cwiczylam pod jej okiem a na koniec spisalyysmy te cwiczenia. bylismy u niej godz, wziela 80zl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |||||
Zakorzenienie
|
hello,
dziewczyny, ja na nic czasu nie mam Leos to taki pershing,że człowieku ![]() Cytat:
ja też staram się gotować bo widzę,że Leosio bardzo smakuje a nie ukrywam,że i kasy mniej się wydaje Cytat:
![]() i brawa dla mamu za wytrwałość i konsekwencje ![]() Cytat:
kciuki za rehabilitcje i wizytę u lekarza daj potem znać na forum Cytat:
![]() Cala i co widzimy się w tym tyg na mieście czy dopiero w przyszlym u Ciebie? ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
też zawsze wyjadam resztki małemu ![]() a oliwy to dodaje tak na wyczucie- troszkę chlupnę z butelki i dziękuję ![]() ale zdecydoeanie Leo woli smak masełka niż oliwy w zupce ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakaś dziwna ta babka od krzesełka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyniki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4394 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() ![]() masz jakies fotki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mojego meza w pracy tez to nagrywali ale sie nie zalapal niestety. ale i tak byl podjarany jak ogladal pozniej w tiwi ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiec czekam u mnie na Was ![]() Słuchajcie jaką ostatnio mialam przygodę. jest chodnik podzielony na dwie czesci, jedna dla pieszego druga dla rowerzysty. Ta dla rowerzysty ma czerwony kolor. Wiec. idzie się idzie i w pewnym momencie jest przystanek i czerwona kostka się konczy. Wiec ide z wózkiem tym przystankiem a za mną baba na rowerze, we mnie wjeżdza i krzyczy ojeju ojeju, już myslałam, że mi w wózek wjedzie i przewróci, bo szybko jechała, ledwo co sie zatrzymała, zeskoczyła z roweru, wiec jej pytam grzecznie czy nic sie jej nie stało, a ta do mnie z mordą, że tu jest droga rowerowa!!!! no nie!! to jej mówie, że droga rowerowa sie przed przystankiem skonczyła i powinna albo zejsc z roweru albo zjechać na ulice, a ta wielkie pretensje, no myslałam, że jej dam kopa w dupe na rozpęd to sie zatrzyma na drugim koncu miasta ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Nie umiem coś się wbić w "rozmowę"
![]() Jutro się postaram i przeczytam przynajmniej 3 ostatnie strony ![]() A teraz lecę spać bo padam na pyszczek. Branoc ![]() ![]()
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-12 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Raczkowanie
|
Cała, ja też swojej sama gotuje i młoda wcina aż jej się uszy trzęsą. I nic specjalnie nie trzeba kombinować, bo przeca gotowane warzywka i miesko fajnie pachną. Ja z warzyw wrzucam to co mam w domu albo jak coś fajnego jest w sklepie. Na teraz mam zrobione zupki z marchewki, ziemniaka, kalarepy, cukini, brokula, kalafiora, pora z gotowanym lososiem.
A jak za pierwszym razem robiłam Ali zupę, to takiego smaka sobie narobilam, że na drugi dzień dla nas gotowalam jarzynowa. ![]() Dziecko ostatnio usypia mi przy płycie Hotel California Eagles'ów... Teraz siedzimy po ćmoku, Ala leży w bujaku, a z głośników cicho leci muzyczka. Romantico. Szkoda, że tż na nockę poszedł. Aaa, moja też póki co bezzebna, ale mi to na rękę przy kp. Za to na czworakach zasuwa jak mały motorek. Edytowane przez Krowa1989 Czas edycji: 2013-08-12 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dałam młodemu jedynkę i zagęszczam kleikiem bo samego nie chciał (wyczuł że coś jest nie tak). Chyba faktycznie coś muszą w składzie zmieniać bo to nie możliwe że po całej Polsce akurat dwójek nie ma. No nic... Ja to przeczekam ![]()
![]() |
#4402 | |||||||
Wtajemniczenie
|
haha niezły jest
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tylko kapciuszków szkoda ![]() No to extra żeście zadowoleni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja jak byłam w maju na weselu to też żałowałam że mojej Blaneczki nie ma bo miałaby własnie koleżanki w swoim wieku, aczkolwiek uważam że na tamten czas to była zbyt mała by ją brać w miejsce gdzie muzyka dudni jest mnóstwo ludzi i nie wiadomo co się dzieję. Cytat:
![]() Cytat:
Padam. 1,5 godz usypiałam Blankę ![]() Oczyiście dziś dzień brudaska bo nie dała się do łazienki zaprowadzić. Ponawiam pytanie :Mazowszanki kiedy się widzimy? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też kiedyś widziałam ofiarę wypadku i długo bałam się przechodzić koło tego miejsca,a musiałam codziennie. Jeszcze jak się dowiedziałam że gdzieś w rowie jest noga (urwało mu podczas uderzenia) tego człowieka to już w ogóle miałam uraz. Chodziłam wtedy chyba jeszcze do podstawówki... A złe wspomnienia do dziś.
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
w klubie moja historia na dziś
![]() Cytat:
jak coś to ja jestem na mieście w środę, jakbyś zmieniła zdanie- call me ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Kurde tak.ciężko się wziąć i zebrać...a każda z nas...spod Warszawy..
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba mega ta pizza będzie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
Helol
![]() Ja dzisiaj po probnym czesaniu, zapuszczalam caly rok grzywke bo to nie wiadomo jaki bedzie fryz i co? Wrocilam dzisiaj do domu z wyteskniona grzywka ![]() ![]() Neto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.