|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Anulciak trzeba dojść dlaczego ma takie dolegliwości.. Nie wolno bagatelizowac takich objawów.
Cześć dziewczyny, wstałam o 8 zjadłam śniadanie, chciałam iść biegać, ale oczywiście na stadionie jest grupa trenujących, a ja nie chcę tam przy nich |
|
|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
cześć!
później Was nadrobię,trochę postów przeczytałam... Sikorka to wynik na plusie Shine on miała rację,że to myślnik![]() ale się wczoraj wkurzyłam z tym lekarzem,pojechałam na darmo do Lublina,straciłam 50 zł i czas na odpoczynek. Okazało się dr nie zajmuje sie kolanami...a jak mam dzwoniła to później jeszcze dla potwierdzenia pytała czy zajmuje się kolanami i powiedzieli,że tak...masakra. Ogólnie dr zajmuje się starszymi babkami,biodra,kolana...N a wstępie zapytał mnie ile mam lat i czy miałam artroskopię... wczoraj nie zgrzeszyłam niczym słodkim,dziś też mam zamiar się trzymać
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Hej wygląda na to że mój syn ma wadę serca ale mój znajomy kardiolog nie potwierdza i musimy iść do pediatry po skierowanie do dziecięcego.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1594 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() na szczeście opanowałam się wczoraj i nie zjadłam nic nie porządanego, na kolację jogurcik naturalny zaraz zjem coś szybko na śniadanie. miłego dnia! ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- anulciak
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
Anns-pamiętam Cię
![]() Anulciak-wszystko będzie dobrze,trzymam kciuki! ![]() Sikorka-to super,że i przylecisz do PL i mąż obiecał wakacje ![]() |
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam Turbo + 70 przysiadów (reszta za jakis czas, bo juz nie moge wiecej)
idę prysznic wziac i zrobic omleta
|
|
|
|
#1598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio też swojego taty nie poznaję ![]() widzę, że u Ciebie faktycznie pełno miejsca do spania ![]() pisałam już jakiś czas temu katience, że nie mam teraz jakoś ochoty i inspiracji na blogowanie ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- witam z rana pierońskie komary nie dawały mi dziś spać zrobiłam wczoraj te 110 przysiadów ale dziś muszę ogarnąć du.pkę choćby nie wiem co i zrobić jakieś konkretne ćwiczenia z Jillian nie mogę sobie takich długich przerw robić wczoraj robiłam wieczorem "zakupy" na allegro do nowego pokoju i wypipczyłam około 400zł no ale musiałam kupić parę rzeczy, np. podkładkę na biurko żeby go od razu nie zajechać, pudełka na jakieś rzeczy typu biżuteria, kosmetyki, zeszyty; obraz na ścianę (z Wenecją ) i jakieś inne gadżety organizacyjne na papiery i teczki dziś muszę skoczyć do banku zrobić przelewy i potem tylko czekać na kuriera miłego dnia! ![]() mnie czeka kolejny dzień sprzątania i układania
|
||||
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry chudzinki
Anulciak trzymam kciuki, żeby wyniki miał dobre Cytat:
a pozostałe za niskie.Jutro idę na 11 do endo ![]() Melduje, że kolejny dzień dietki udany, chociaż dopiero 17 zaliczyłam 45 minut skakania i 60 minut na rowerku![]() Ps. teraz doczytałam - Anulciak trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm i wszystko było w porządku
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-13 o 10:57 |
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Konto usunięte
|
Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2013-08-13 o 11:16 |
||
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1603 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() brawo za ten bieg, a z jedzeniem prosze się pilnować ![]() Cytat:
za ćwiczenia.a karne brzuszki zrobię dziś ![]() Cytat:
i w sumie to maszyna dla masochistów naprawdę boli ![]() brawo za rolki ![]() Cytat:
ja pojechałam oglądać gwiazdy ze znajomymi, ale inteligentnie wybrali miejscówkę na ławkach pod drzewami ![]()
|
|
#1604 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurdę, zmotywowałaś mnie aż, bo ja to co chwila 2 kg do tyłu, 2 do przodu i stoję w miejscu non stop ![]() a z włosami to jak masz teraz wątpliwości to lepiej nie ścinaj, bo to zazwyczaj się kończy źle i będzie "od dzisiaj zapuszczam włosy" jak to mówią, żelazna kobieca logika Cytat:
Dopóki nie dzieje się to notorycznie i nie poza godzinami porannymi to myślę, że nie ma się czym martwić na zapas ![]() Cytat:
![]() ![]() siema z rana ![]() wczorajszy wieczór był grzeczny pod względem picia i jedzenia, chociaż miałam taką gastrofazę, że zjadłabym wszystko co miałam w zasięgu wzroku gwiazd jak już mówiłam nie widziałam, ale i tak uznaję te wyjście za bardzo udane ![]() Właśnie pożarłam owsiankę z malinami i bananem Na siłownię nie dotarłam niestety dziś, bo wróciłam do domu o 3 i uznałam, że wypadałoby się wyspać przed pracą, jutro mam na 10 i też nie wiem czy zbiorę się w sobie z rana ale zrobię dziś brzuszki wieczorem i jutro ewentualnie też coś wykminię w domu, nie ma co się opierniczać ![]() Dziękuję za zaproszenie do klubu! Ogarnę to później, bo teraz już trochę mało czasu mi zostało
|
|
#1605 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
mi tez komary nie dały pospać,jeden mnie ugryzł w wewnętrzną część dłoni...masakra...nogi mam już całe pogryzione fajnie,już nie mogę się doczekać jak nam pokażesz swój piękny pokoik
|
||
|
|
|
#1606 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w greyu takiej nie było Cytat:
Cytat:
a włosków nie ścinaj zbyt wiele bo możesz żałować Cytat:
![]() Cytat:
bardziej mordercze od killera ? ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42239855]Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa [/QUOTE]sufit wytrzyma a babcie zazwyczaj mają problemy ze słuchem
|
|||||
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42239855]Zrobiłabym turbo lub killera, ale nie wiem czy babci mieszkającej piętro niżej sufit się nie urywa
![]() [/QUOTE] ![]() e no może jej się sufit na głowę nie oberwał hi hi
|
|
|
|
#1608 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
heej chudzinki
właśnie popijam skrzypopokrzywke dziwczynki pijące obecnie lub po kuracji.. widać efekty ? po jakim czasie ?chyba musze zacząć sie porządnie brać za siebie bo jest gorzej niż było na początku robie kilka dni diety oczyszczającej choć chyba skusze sie na żeberka bo je uwielbiam dziś na owsianych ale od jutra chyba przejde na gryczaną bo mi baaaardzo zasmakowała i nie mam problemu żeby ją jeść całymi dniami samą ew z dodatkiem kiszonych które dobroczynnie działają na dietke zawsze to lepsze niż ziemniaki ![]() Dzo podkówke musiałam wyjąć bo osocze mi sie na niej zaczęło osadzać i mnie uszko bolało jeszcze sie widocznie nie zagoiło do końca więc mam starego zwykłego kolczyka teraz jak sie zagoi i bede wkładać to ci pokaże ![]() Shine a ile cm mają twoje włoski ? ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42240607]Akurat ta ma ponad 80 lat i jest przygłucha więc mam nadzieję, że moje tupanie jej nie przeszkadza [/QUOTE]no więc na co jeszcze czakasz
|
|
|
|
#1610 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42240759]No jakoś tak
Jestem leń i tęsknię za swoim rowerkiem ja mam też rowerek ale ma pasek poluzowany no i ciężko mi tak jeździć na jedynce cały czas
Edytowane przez nonessential Czas edycji: 2013-08-13 o 12:22 |
|
|
|
#1612 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też już miałam dość stania w miejscu... Chociaż nie wiem skąd ten spadek dzisiejszy ![]() Ja też dzisiaj miałam owsiankę, z banankiem i borówkami, ale była taka sobie ![]() Cytat:
Cytat:
długość miałam taką, że jak wzięłam włosy na boki, to mi sięgały pod biust. Zawsze o takiej długości marzyłam, ale nie zmieniła ona mojego życia na Kasię Tusk i fryzjerka bardzo fajna, a to się rzadko zdarza także jutro farbuję już sama i będzie git
|
|||
|
|
|
#1613 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
halny jest wszędzie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja piłam samą pokrzywę. I efekty były. Mniej więcej po trzech miesiącach jak wypadała mi pierwsza przerwa w piciu miałam pełno babyhair na głowie. Ale zaprzestałam picie bo mi uczulenie wyszło. Wydaje mi się że to nie było od pokrzywy, ale i tak boję się wrócić do jej picia.
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Wam kochane...musze poprostu teraz ochlonac....
zjadlam szpinak z makaronem i mam dosc... |
|
|
|
#1615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koszmarnie mi zaczęły włosy wypadać znów miał ktoś do czynienia ze skrzypovitą ? ![]() kupiłam sobie na allegro stanik sportowy biały bo ten co teraz mam to taka szmatka troche nie do pokazania światu (z pushupem żebym jak decha nie wyglądała kiedy bede chciała w nim pobiegać bez bluzy ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też mi sie wydaje, że to nie od tego, no ale jakoś na razie nie piję. Idę do alergologa pod koniec sierpnia to sie dowiem na co jestem uczulona, to może wrócę to picia ziółek.
![]() Cytat:
Miałam czerwone plamy na twarzy i skóra mi złaziła. A na włosy to nie pomogło (z resztą to nawet nie miało szansy pomóc bo jak tylko zaczęły mi się dziać takie rzeczy z twarzą to odstawiłam)Skrzypovite też łykałam, ale nie zauważyłam żadnych efektów. Nie wiem może za krótko łykałam. Ale wydaje mi się że po dwóch miesiącach to już coś powinno zacząć pomagać a tu Cytat:
Myślałam własnie o zakupie takiego stanika, ale na myśleniu się skończyło.
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42242462]Zaliczyłam 40 min hula hop i pora robić obiadek. U mnie wieje taki wiatr, że aż się kurzy dookoła
[/QUOTE] Popatrzyłam za okno a tam ciemno. ![]() Spać mi się chce. 6:20 to zdecydowanie za wcześnie dla mnie.
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdzone, nie to, ze sobie wymyślamTurbo jest lżejsze od killera, bo są rundy gdzie można troszkę odpocząć dłużej ![]() Cytat:
ja musze się rozglądnąć za jakąś podkową |
||
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Plus seria czarną z GlissKur. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

zjadłam śniadanie, chciałam iść biegać, ale oczywiście na stadionie jest grupa trenujących, a ja nie chcę tam przy nich
Shine on miała rację,że to myślnik

no ale musiałam kupić parę rzeczy, np. podkładkę na biurko żeby go od razu nie zajechać, pudełka na jakieś rzeczy typu biżuteria, kosmetyki, zeszyty; obraz na ścianę (z Wenecją
dziś muszę skoczyć do banku zrobić przelewy i potem tylko czekać na kuriera 

myślałam, że waga coś fisiuje, ale wymiary też się ruszyły 

na Kasię Tusk