|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Zważyłam kluskę 5900
co za żarłokw ogóle znlalzłam mu wczoraj we włosach ciemieniuchę, ciekawe ile tam była bo w jego kudłach nie widać za radą przyjaciółki zastosowałam oliwę z oliwek i nie ma śladu prawiemy spacerówkę testowaliśmy w niedzielę, bo chcemy ją wziąść zamiast gondoli do Zakopca, małemu się podobało
|
|
#1082 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Anoxe śliczny i wystrojony, ale jak wy to zrobiliście
on jest wielkosci Kuby, a wózek też macie Tako z tego co pamietam no no chłopina rośnieCytat:
Cytat:
jak czuje, że zrobił kupe to mimowolnie mam uśmiech na twarzy ale to pozostałości po czasach kiedy kupsko szło dwa dni i po nim dziecko było wesołe i szczęśliwe, a tak serio bez moich zboczeń wydaje mi się, że ma taki sam zapach ja na samym początku Cytat:
Cytat:
![]() Kuba zajmuje się sam sobą pod karuzelką, a ja ide troche posprzątać bo dzisiaj mamy gości
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wyglada twoja?---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tez sie cieszę jak zrobi kupę i wącham ją i oglądam jak psychol :d A jak nie może zrobić kupy,to mówię jej "no rób maleńka rób bączki, rób kupkę bo mama musi się nawąchać jak ćpun" ![]() A druga rzecz, nienawidzę stóp. Wszelakich. Jesos no po prostu czuję obrzydzenie i lato to dla mnie zmora gdy muszę oglądać stopy innych ;/ Nawet nie można mnie nimi dotknąć bo jest szał i moi rodzicie zawsze się śmiali ciekawe co zrobisz jak będziesz miała dziecko i będzie wierzgać stopami, a ja patrzyłam się na nich z obrzydzeniem i mówiłam, że będę je omijać, a dziś je kocham i mogłabym je wycałować milimietr po milimetrze. Ale tylko te i żadne inne. Nawet TŻ nie może mnie dotykać stopami, choć jak na faceta ma bardzo ładne
|
|
#1085 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
póki co poznaje forumowych chłopaków u nas na placu nie będzie nikogo z jego roku prócz pół roku starszej dziewczynki ale ona pewnie za dużo wychodzić nie będzie - jak jej rodzeństwo... ![]() Cytat:
a ta regulacja do siadania w gondoli średnio wygodna mi się wydaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzień dobry |
||||||
|
|
|
#1086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech z tym polskim... japewnie bede miala polewke z Florka ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- to moze u nas przez ta kozieradke...? wcinam tego sporo, zeby wesprzec cycki w produkcji mleka... |
||
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa i chwalimy się tatuażem już skończonym
Sama zastanawiam się nad zrobieniem
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiem czy nie było zakazu wchodzenia z wózkami... no może kozieradka Cytat:
mój mąż chce ale go póki co od tego pomysłu odwodzę Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2013-08-13 o 10:08 |
||
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ( a on, gdyby nie ja to już by miał jakieś kolejne 3, na które się nie zgadzam ) A teraz sama się jaram jak szczerbaty na suchary, choć nigdy mnie to nie kręciło.---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- ale mojego imienia nie chciał sobie zrobić ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Łooo no to pięknie waży Tyle co miesiąc starsza moja Macia![]() A co do spacerówki my testowaliśmy wczoraj i kurcze rozkłada się na płasko, ale jakoś dziwnie w niej wygląda. Jakby za mała była jeszcze, więc dziś chyba będziemy wpakowywać tą gondolę do auta i heja nad morze, choć kurcze ciągle mnie korci, ale tłumaczę sobie, że mniej jej będzie wiać
|
|
#1090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
no nie tak , mozna turlac na boki na brzuszek klasc na pilce turlac , zobaczysz ze przyjdzue czas podasz pslce do raczek a dziecie podniesie glowevz barkami heee Co do rajstopek to musze zakupic uwielbialam starszego w rajstopach np z misiem na pupie hee od wrzesnia beda jak znalazl ![]() Cytat:
chyba tak hii M. Juz pierwsze lody przelamal ze spiewusiem , reaguje na niego jak na jakiegos kosmite heee Cytat:
M. Z nowym frendem ale jeszcze o tym nie wie hii
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013,
Cytat:
![]() wygladasz rewelacyjnie ![]() Cytat:
oo spora kluska hiii A jak smarowslas oliwka wcieralas palcami? Cytat:
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że to mniejsze Cytat:
|
||
|
|
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie i co ;>
|
|
#1095 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do butów, to zastanawiałam się 5 minut czy na pewno mu je założyć, bo ciasno, bo będzie uciskać... no ale szpan wygrał. Cytat:
I pediatra właśnie powiedziała jej to co Ty piszesz, że jeśli dziecko poznało nowe smaki, to w doopeczce ma niedobre mleko. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakbym słuchała moją koleżankę. Ona może męża dotykać stopami wszędzie, on jej nie może dotknąć nawet opuszkiem paluszka. Pytam dlaczego tak nie lubi stóp, to mówi: "Stoooooo-pa! Słyszysz jak to brzmi? Sto-pa! Fuuuuj!" ![]() Cytat:
Jesoooo... Podmienili mi dziecko. Leon wszamał o 19:15, zasnął po 21, obudził się na jedzenie o 2:10 i znowu zasnął. O 5:40 zjadł i wzięłam go do łóżka. Ja pospałam do 9, a on dalej śpi. Łosochodzi? A teraz zmykam, bo mamy gości przed południem. |
||||||||
|
|
|
#1096 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzielny tatuś ![]() tak przy okazji![]() motylku i dla Ciebie...![]() za komentarz... w ogóle dziewczyny to jest bardzo budujące jak ktoś zauwaza atuty jeszcze u tak wiekowej już matki jak Ja ![]() ![]() Cytat:
![]() mam pytanko bo nie znam języków obcych za bardzo a szukac nie mam czasu...a to chyba hiszpański ![]() mamusia moja przywiozła mi takie coś... peditric bath gel gel de bańo daily hygiene higiene diaria BABE to pisze na jednej butelce i nie wiem do czeguś to jest? ![]() a mama dostała to gratis z apteki pomożecie..bo nie wiem czy smarowac czy myc tym dziecie moje he he |
||
|
|
|
#1097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jaki Wy w ogóle macie plan językowy dla Florka? Jak do niego mówicie? Cytat:
![]() Cytat:
). To było po tym jak zdążyliśmy być parą przez kilka tygodni i się rozstać A, że ja wciąż byłam zakochana po uszy to myślałam sobie "Czego to ja nie jestem Twoim przeznaczeniem?? Ale na więcej tatuaży się nie zgodziłam ![]() A propos rajstopek - ja się muszę juz dla Sofci zaopatrzyć. To jest coraz zimniej. Wczoraj w nocy mi zmarzła biedaczka mimo, że przykryłam ją rożkiem i dwoma kocykami Kurcze! Wypadła mi plomba |
||||
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zadomowienie
|
Przed chwila miałam isc z młodym i sasiadka na spacer, wsadziłam go do wozka i wpadł w mega histerie, pojechałysmy 100 metrow i musiałam wracac do domu
, a juz było lepiej z tymi spacerami, wracamy do punktu spacery tylko od razu po jedzeniu Cytat:
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
ada, zel do mycia
|
|
|
|
#1102 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() zapytam jeszcze fachowca dobre to to??co o tym sadzisz clo?? |
|
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fakt wyglada szpanersko moj wyglada jak kot w butach heee Cytat:
Musisz doczytac od jakiego wieku jes ten zel bo nie ktore nie nadaja sie dla maluszkow
|
|
#1104 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ile masz wiosen?? taaa...doczytac..po hiszpańsku hi hi żadnych cyferek ani nic podobnego nie pisze ![]() może w takim razie dwulatka w tym pokąpie
|
|
|
|
|
#1106 | |||
|
Zakorzenienie
|
mamy tam dom dlatego
![]() Cytat:
![]() human body polecam, miejsca na jazdę wózkiem było sporo, ale czy można to nie wiem ![]() Cytat:
zrób sobie ja mam 2, jeden robiłam jak miałam 16 lat a drugi jakieś 3 lata temu i żadnego nie żałuje do tej pory![]() Cytat:
ja tam kocham tatuaże mhm wtarłam na noc i rano grzebykiem wyskrobałam delikatnie(młody zasnął w trakcie ) i umyłam głowę
|
|
|
#1107 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=XxXJuSstiii;4223794 2
i jak się sprawuje spacerówka?? a ta regulacja do siadania w gondoli średnio wygodna mi się wydaje ![]() [/QUOTE] bardzo fajna, tylko muszę pamiętać że jak jest wysoki krawężnik do ostrożnie bo Przemek zjeżdża a nie chcę go pasami jeszcze przypinać, póki nie siada ![]() super !!! ![]() Cytat:
![]() biedna ... faktycznie tam są masakryczne ceny :/ --- w netto promocja pampków, duże paki po 59 zeta. idę obadać, jak będą kupię rozmiar 4 bo zaraz przechodzimy
|
|
|
|
|
#1108 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1109 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I stopy to najbrzydsza część ciała którą stworzył Bóg ![]() Ooo pięknie pospał Oby mu tak zostało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A u polskich dentystów w Szkocji też takie ceny ? Cytat:
POpatrz sobie na anabii studio, mistrzostwo, ale ceny zaporowe. Mój tutaj w salonie płacił 200 zł a u niego od 500 do 750 zł za godzinę. Może mu nie pasuje gondola bo nic nie widzi?! Cytat:
Muszę się zapisać i może na Święta będzie?! ![]() ooo dom tam macie? Salviae, cloche, ash, justii pomóżcie bo wyrzucę ją w kąt. Nie mogę za chiny zrobić by były
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2013-08-13 o 11:50 |
||||||
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
a to super
Cytat:
![]() u nas były za 69zł, muszę skoczyć dziś zobaczyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

co za żarłok
za radą przyjaciółki zastosowałam oliwę z oliwek i nie ma śladu prawie

no no chłopina rośnie
ale to pozostałości po czasach kiedy kupsko szło dwa dni i po nim dziecko było wesołe i szczęśliwe, a tak serio bez moich zboczeń wydaje mi się, że ma taki sam zapach ja na samym początku 

kochana za komentarze dzięki....

I pediatra właśnie powiedziała jej to co Ty piszesz, że jeśli dziecko poznało nowe smaki, to w doopeczce ma niedobre mleko.
Łosochodzi?