Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 11:01   #2731
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Kiedyś też myślałam o wygrawerowaniu naszych imion i daty ślubu, ale tutaj któraś z Was zainspirowała mnie do wygrawerowania "I ślubuję Ci miłość..." + data (jeśli się zmieści).
Jeśli Ci się zmieści to dobrze. Ja mam rozmiar 8, w dodatku 3 diamenciki, więc jeszcze mi się skraca o to miejsce i zmieściło się imię TŻ i data jedynie ;/

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja mam 160 cm (no, przy dobrych wiatrach czasem 161 ) i waże obecnie 60 kg, ale przeszkadza mi jedynie brzuszek i boczki, chciałabym go bardziej "wypłaszczyć" wiem, że nigdy nie osiągnę efektu mega płaskiego brzucha, bo taka mam budowę ciała, ale niech choć będzie mniejszy trochę
Ja też mam 160 cm i moja najniższa waga to było 47 kg, ale podobno wyglądałam anorektycznie. Obecnie ważę 57 kg, ale chciałabym tak 54 kg, ale nie wiem czy mi się uda.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:05   #2732
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witam!
Chyba pobiłam rekord w mierzeniu sukien Byłyśmy w Poznaniu cały dzień i przez caluteńki dzień mierzyłam sukienki. Pierwszą przymierzyłam o 10.01, a ostatnią 17.45
Na kilka salonów brakło nam czasu. Wróciłam taka zmęczona, że wypuściłam TŻ o 6 rano do pracy i spałam do 10.00

Zaraz postaram się ogarnąć jakąś relację, ale jestem lekko przybita, bo zmienił mi się gust i zakochałam się w lekkiej rybce
w takim razie czekam z niecierpliwością na relacje
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:06   #2733
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam 160 cm (no, przy dobrych wiatrach czasem 161 ) i waże obecnie 60 kg, ale przeszkadza mi jedynie brzuszek i boczki, chciałabym go bardziej "wypłaszczyć" wiem, że nigdy nie osiągnę efektu mega płaskiego brzucha, bo taka mam budowę ciała, ale niech choć będzie mniejszy trochę
Ja z kolei mam problem z tyłkiem Z brzucha chudnę bardzo szybko, w 2 tyg jeden rozmiar. U mnie wystarczy że przestanę jeść chleb, ziemniaki, makarony, słodycze. Chude mięso, nabiał i warzywa w nieograniczonych ilościach a waga leci niemiłosiernie. Tylko zebrać się ciężko...
Chciałabym zejść poniżej 60 kg (170 cm), mam wtedy rozmiar 36-38, wyglądam i czuję się bardzo dobrze.
Ja zaczynam od września, teraz jadę na weekend do Teściowej, później ona na 5 dni do nad i na weekend do rodziny więc wszelkie diety nie mają sensu. Ograniczam słodycze i chipsy a SB od 26.08

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:06   #2734
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Witam!
Chyba pobiłam rekord w mierzeniu sukien Byłyśmy w Poznaniu cały dzień i przez caluteńki dzień mierzyłam sukienki. Pierwszą przymierzyłam o 10.01, a ostatnią 17.45
Na kilka salonów brakło nam czasu. Wróciłam taka zmęczona, że wypuściłam TŻ o 6 rano do pracy i spałam do 10.00

Zaraz postaram się ogarnąć jakąś relację, ale jestem lekko przybita, bo zmienił mi się gust i zakochałam się w lekkiej rybce
Ja jestem ciekawa co i jak
Stary 2013-08-13, 11:09   #2735
21klaudyna
Zadomowienie

Właśnie znalazłam informacje że suknie Anny Campbell dostępne są w Londynie !!! co prawda nie te najpiękniejsze , ale ogólnie każda jej suknia przyprawia mnie o dreszcze . Napisałam emalia jak mnie cenami nie zabiją to we wrześniu jadę do TŻ i robię rundkę po Londyńskich salonach
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:11   #2736
velika
Winter is coming

dajesz magdalenka z relacją !!!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:12   #2737
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja z kolei mam problem z tyłkiem Z brzucha chudnę bardzo szybko, w 2 tyg jeden rozmiar. U mnie wystarczy że przestanę jeść chleb, ziemniaki, makarony, słodycze. Chude mięso, nabiał i warzywa w nieograniczonych ilościach a waga leci niemiłosiernie. Tylko zebrać się ciężko...
Chciałabym zejść poniżej 60 kg (170 cm), mam wtedy rozmiar 36-38, wyglądam i czuję się bardzo dobrze.
Ja zaczynam od września, teraz jadę na weekend do Teściowej, później ona na 5 dni do nad i na weekend do rodziny więc wszelkie diety nie mają sensu. Ograniczam słodycze i chipsy a SB od 26.08
chleb, ziemniaki, makarony, słodycze... ciężko ograniczyć wszystko, może jakbym sama mieszkała, ale nie sądzę, żeby mama specjalnie gotowała dwa obiady..a ja po pracy tez nie mam na to czasu (zazwyczaj mam dodatkowe zajęcia z dziećmi albo siłownie i fitness).

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Mi boczki bardziej od brzucha, od zawsze mam szerokie, może poprostu to moja miednica taka szeroka i nic już nie zrobię brzuch też, przeszkadza mi mięso na ramionach i dekolcie i uda. Czyli prawie wszystko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja tez mam miednicę dość szeroką, ale w stosunku do sylwetki wygląda proporcjonalnie

Cytat:

Ja też mam 160 cm i moja najniższa waga to było 47 kg, ale podobno wyglądałam anorektycznie. Obecnie ważę 57 kg, ale chciałabym tak 54 kg, ale nie wiem czy mi się uda.
Moja najniższa to było 48 bodajże..ale wystawały mi wtedy żebra (dosłownie!) i miałam całkowity ABC! (czyt. absolutny brak cycków).

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:13   #2738
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Cześć

mam od rana problem... w sobotę idziemy na wesele siostry tż (ja jestem druhną, tż drużbą i któreś z nas będzie głównym świadkiem..) siostra tż chciała winko albo coś słodkiego i to własnie wybieramy.. ale nie wiem jak je zapakować.. macie może jakieś doświadczenie z tym ? chciałam wrzucić mieszankę cukierków do szklanego pojemnika i to włożyć w celofan, ale może któraś z Was ma lepszy pomysł ?
Będę wdzięczna za każdą radę
ostatnio widziałam pomysł żeby zrobić spersonalizowaną etykietę na butelkę z winem zawierającą życzenia, że rocznik to rok zawarcia ślubu przez PM czyli tu 2013 itd Fajnie to wyglądało i tak wyróżniało

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:15   #2739
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

ja mam w biurze gilotynkę do cięcia, także się nią posłużę. a z drukowaniem to żaden problem - możesz iść do dobrej drukarni. trzeba się tylko z nimi dogadać, w jaki sposób im przygotować druk wiem, bo sama na uczelnię często latam i coś drukuję. wszystko da się dograć co prawda w niektórych drukarniach koszty wydruku mogą przewyższyć koszty zakupu zaproszeń na allegro...
No właśnie obawiam się, że mogą przewyższać koszt z allegro... Tym bardziej, że podobają mi się takie do 2,5 Te z kalką ostatnio mnie zachwycają

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Klatke mam w domu, kolczyki na niej wisza wiec zadenen wydatek
Mówiłam o sytuacji, kiedy trzeba by klatke kupić. Mało kto ma ją w domu na wyposażeniu

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
To chyba była właśnie 8w1 Co ja bym bez Was zrobiła. Mocno podrażnia? Bo chciałabym ją kupić mamie bo ma bardzo połamane paznokcie.
Mi ona zmasakrowała paznokcie- pół roku je ratowałam...

Odżywka zawiera formaldehyd, który wywołuje reakcję alergiczną. Objawów może być naprawdę sporo. Najbardziej niepokojące jest pieczenie zaraz po nałożeniu. Poza tym ta odżywka działa tylko, kiedy jest na paznokciu- płytka staje się twardsza, a to wywołane jest działaniem obronnym na tą substancję czynną.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
ja chciałam dzisiaj pokazac swojemu filmiki z tancow... od razu zaczął jęczeć ze mu sie nie chce ze nie dziś, rozumiem ze jest zmeczony ale przed telewizorem to ma sile siedziec i sie gapic.. a tu nie... mam go dzis dosc mimo ze widze go dopiero od 2-3 h on to by chcial takie zwykle wesele, bez takich pierdół jak fajny 1 taniec, jakies motyw czy kolor przewodni... winietki, zaproszenia itp... nic go nie interesuje
My ostatnio z tż spędziliśmy kilka godzin oglądając pierwsze tańce i zabawy

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
u mnie nauki zobione, bardzo mi sie podobały (nie sądziłam, że takie będą ). I... mamy zespół!! tyle stresu mniej

Cytat:
a mój dzisiaj jak zobaczył zaproszenia, to doszedł do wniosku, że są zbyt babskie już nawet się nie przejmuję jego podejściem, najwyżej sama wszystko załatwię a on przyjdzie na gotowe wesele
Hihih

Mój już kiedyś mi powiedział, że ufa mi i jak wybiorę tak będzie, chociaż oczywiście chce wszystko widzieć, konsultuję to z nim Razem organizujemy to wesele, więc niech też się angażuje.

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
eh dziewczyny jakies chorobsko mnie chyba meczy.. glowa mnie boli tak ze szok,niedobrze mi, czolo cieple. nie moge spac tak mnie muli w zoladku :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zdrówka Kochana

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hej Ależ jestem podniecona, dzisiaj o 20:45 spełni się moje największe koncertowe marzenie System of a down czekam na ich koncert 11 lat Nie wiem jak ja wytrzymam w pracy
miłego dnia, mój dziś na pewno będzie udany

Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki tych sukien, które jeszcze mierzyłam, Noray i ta z piórkami, której nazwy nie pamiętam i Australia - one też dobrze leżały ale ich cena...no niestety Mojej siostrze podałam się bardzo w Noray, mamie też, W Australii też im się podobałam ale nie pamiętam jak w tej z piórkami
Wszystkie super!

Cześć!!

Dziś zamierzam pomyć okna- dziś część, jutro drugą, żeby na długi weekend mieć czyste mieszkanko
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:17   #2740
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cześć Wam w weekend przymierzałam pierwszą suknię Koleżanka brała ślub 5 lipca i zapytała, czy nie chcę przymierzyć Akurat ja takiej szukać nie będę, ale sam fakt zakładania sukni ślubnej przyprawił o motylki Czekam z niecierpliwością do 31 sierpnia na przymiarki
Velika, bardzo ładna suknia rozumiem, że już kupiłaś? Czy będą dalsze poszukiwania?
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:18   #2741
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
chleb, ziemniaki, makarony, słodycze... ciężko ograniczyć wszystko, może jakbym sama mieszkała, ale nie sądzę, żeby mama specjalnie gotowała dwa obiady..a ja po pracy tez nie mam na to czasu (zazwyczaj mam dodatkowe zajęcia z dziećmi albo siłownie i fitness).
Ja mieszkam sama tzn z TŻ i to ja gotuję (kurde w jednym zdaniu 2x "" ale może ogarniecie )
Jak mieszkałam z rodzicami to mama nie gotowała nigdy dwóch obiadów. Jak robiła schabowe, to mi gotowała plaster schabu czy piersi, jak mielone to ja miałam klopsa ale bez bułki, jak gołąbki to dla mnie bez ryżu. Jadłam mięso i surówki, zupy bez śmietany, gulasz bez sosu itd. Jak były na obiad potrawy mączne typu pierogi, makarony to ja robiłam sobie sama sałatkę. Na zajęcia zabierałam kefir, orzechy, sałatki lub zdrowe kanapki: na liść sałaty kładłam szynkę, odtłuszczony ser, paprykę, ogórka, majonez light i zwijałam w rulon. Wszystko do ogarnięcia.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:20   #2742
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
ostatnio widziałam pomysł żeby zrobić spersonalizowaną etykietę na butelkę z winem zawierającą życzenia, że rocznik to rok zawarcia ślubu przez PM czyli tu 2013 itd Fajnie to wyglądało i tak wyróżniało
chciałam raczej słodycze im podarować, bo wiem, że tak na prawdę to na nich im bardziej zależy ale Twój pomysł jest b. fajny i nad tym pomysle Dzięki
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:20   #2743
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, że nie ma przezroczystego gorsetu, bo już bym brała

niee, nic się nie stanie
wiesz co, tak sobie wczoraj myślałam, że może też zrobiłabym zawieszki na alkohol z tym moim kwiatowym motywem. gdybyś znalazła jakiś fajny wierszyk/tekst to się podzielisz ze mną?
jasne, choć wiem że w necie tego peeeeeeeełno

zrobiłam drugi raz skalpel i było jeszcze gorzej niż wczoraj
może dlatego że mam zakwasy, że wczoraj robiłam mniej, czort wie, póki co mam dość Ewki i w ogole :P niedobrze mi. mam nadzieję że zaraz minie
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:22   #2744
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Cześć Wam w weekend przymierzałam pierwszą suknię Koleżanka brała ślub 5 lipca i zapytała, czy nie chcę przymierzyć Akurat ja takiej szukać nie będę, ale sam fakt zakładania sukni ślubnej przyprawił o motylki Czekam z niecierpliwością do 31 sierpnia na przymiarki
Velika, bardzo ładna suknia rozumiem, że już kupiłaś? Czy będą dalsze poszukiwania?
dziękuję Kupiłam, nie ma sensu dalej szukać, bo kiecek z zakrytą górą jest niedużo, ta moja leży super, a poza tym niespecjalnie lubię ciuchowe zakupy i wybieranie kiecki jawiło mi się jako koszmar, więc cieszę się, że mam to za sobą Szybko i bezboleśnie.
Miłego przymierzania życzę

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:27   #2745
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
No właśnie obawiam się, że mogą przewyższać koszt z allegro... Tym bardziej, że podobają mi się takie do 2,5 Te z kalką ostatnio mnie zachwycają

Mój już kiedyś mi powiedział, że ufa mi i jak wybiorę tak będzie, chociaż oczywiście chce wszystko widzieć, konsultuję to z nim Razem organizujemy to wesele, więc niech też się angażuje.
u nas prawdopodobnie wyjdzie taniej niż zamówienie z internetu, bo chcę jeszcze winietki, rozpiskę stołów i menu weselne, może do tego jeszcze zawieszki na alko. same zaproszenia są dosyć niedrogie, bo 2zł na parę, ale do tego winietka 1zł już liczona na 1 osobę, kilka menu po 2-3zł , rozpiska usadzeń i stołów, te zawieszki (1-3zł) - uzbierałoby się z 300-400zł za całą oprawę i w dodatku wszystko będzie pasowało, bo z tym samym motywem. no i nie będzie problemu dodrukować winietki w ostatniej chwili, jeśli jakaś mi się zgubi czy coś

a co do tż - to począktowo miałam pretensje do niego, że się tak nie angażuje jak ja, ale wtedy mi wytknął małe zaangażowanie w budowę domu więc niech on się zajmuje budową, a ja tym weselem

Cytat:
jasne, choć wiem że w necie tego peeeeeeeełno

zrobiłam drugi raz skalpel i było jeszcze gorzej niż wczoraj
może dlatego że mam zakwasy, że wczoraj robiłam mniej, czort wie, póki co mam dość Ewki i w ogole :P niedobrze mi. mam nadzieję że zaraz minie

zawsze na drugi dzień jest gorzej ale teraz tylko będzie lepiej
Stary 2013-08-13, 11:32   #2746
KasiaK_080290
Zadomowienie

karoolecka my z TŻ najczęściej kupujemy wino bo i o to prosi PM i dajemy je w takiej drewnianej "skrzyneczce" http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://vintore.com/skrzynki/1.jpg&imgrefurl=http://vintore.com/&h=371&w=314&sz=14&tbnid= aGIgjxVbbgEytM:&tbnh=99&t bnw=84&prev=/search%3Fq%3Ddrewniana%2B skrzyneczka%2Bna%2Bwino%2 6tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoo m=1&q=drewniana+skrzynecz ka+na+wino&usg=__rii81EGE L2xbWq8T7J2zvZOzl_s=&doci d=TswKFyuUDHNiPM&sa=X&ei= 6vwJUvjIEMaUswb12IDoAQ&ve d=0CDUQ9QEwAA&dur=418

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:33   #2747
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Cześć

mam od rana problem... w sobotę idziemy na wesele siostry tż (ja jestem druhną, tż drużbą i któreś z nas będzie głównym świadkiem..) siostra tż chciała winko albo coś słodkiego i to własnie wybieramy.. ale nie wiem jak je zapakować.. macie może jakieś doświadczenie z tym ? chciałam wrzucić mieszankę cukierków do szklanego pojemnika i to włożyć w celofan, ale może któraś z Was ma lepszy pomysł ?
Będę wdzięczna za każdą radę
Ja kiedyś TŻ-owi tak robiłam. Ale peeełno cukierasów wrzuciłam w ozdobny, odpowiednio duży, woreczek z organzy, i to włożyłam do ogromnego kubka. Fajnie to wyglądało, cukierki się nie rozsypywały

http://www.multideco.pl/images/12383...b3a_p_main.jpg
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...k8MSkJTIHlwRIA

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:34   #2748
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

Mi najbardziej podoba się pierwsza

A którą wybrałaś? bo chyba coś przeoczyłam

Kobieto... Ja bym wszystko dała żeby tak wyglądać

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Jak tak was czytam, to nie chcę wiedzieć co myślicie o mnie :/
Króliczku Ty chyba gdzieś wrzucałaś kiedyś zdjęcia ? Niestety nie należę do Waszego klubu także nie wiem jak wyglądasz będzie dobrze

Suknię Villais, wrzucałam zdjęcia w sobotę po południu lub wieczorem żadna z tych które dziś wkleiłam

Cytat:
dzięki, wyglądam strasznie
Nie wiem jak Ty więc nie bierz tego sobie do serca , po prostu ja wyglądałam strasznie, byłam taka zbita i rozlazła jednocześnie strasznie się wtedy czułam.

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:36   #2749
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Nie mogę się jakoś dzisiaj wstrzelić, wybaczcie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:39   #2750
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Króliczku Ty chyba gdzieś wrzucałaś kiedyś zdjęcia ? Niestety nie należę do Waszego klubu także nie wiem jak wyglądasz będzie dobrze

Suknię Villais, wrzucałam zdjęcia w sobotę po południu lub wieczorem żadna z tych które dziś wkleiłam

Nie wiem jak Ty więc nie bierz tego sobie do serca , po prostu ja wyglądałam strasznie, byłam taka zbita i rozlazła jednocześnie strasznie się wtedy czułam.
No tak, w weekend to mogłam przegapić, bo TŻ u mnie był, a potem nie dałam rady nadrabiać
Pewnie wklejałam. Przy wzroście 165 ważyłam ponad 100kg...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:42   #2751
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja mieszkam sama tzn z TŻ i to ja gotuję (kurde w jednym zdaniu 2x "" ale może ogarniecie )
Jak mieszkałam z rodzicami to mama nie gotowała nigdy dwóch obiadów. Jak robiła schabowe, to mi gotowała plaster schabu czy piersi, jak mielone to ja miałam klopsa ale bez bułki, jak gołąbki to dla mnie bez ryżu. Jadłam mięso i surówki, zupy bez śmietany, gulasz bez sosu itd. Jak były na obiad potrawy mączne typu pierogi, makarony to ja robiłam sobie sama sałatkę. Na zajęcia zabierałam kefir, orzechy, sałatki lub zdrowe kanapki: na liść sałaty kładłam szynkę, odtłuszczony ser, paprykę, ogórka, majonez light i zwijałam w rulon. Wszystko do ogarnięcia.
Nie wiem czy ogarniecie -

Generalnie jest to możliwe, przy Dukanie mama mi robila specjalne obiadki, ale troche przy tym marudziła
Póki co przerzuciłam się na drugie śniadanie w formie jogurtu naturalnego z musli

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:44   #2752
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
a ja zrobiłam te nasze zaproszenia! jestem z siebie mega dumna, bo podobają mi się bardziej, niż tamte z internetu. powiedzcie szczerze, co myślicie brakuje jeszcze polskich znaków, tekst pewnie ulegnie zmianie - ale mniej więcej tak mogłoby to wyglądać. składane na pół do formatu 10x15cm, z przodu 'okładka' z imionami, a w środku treść. do tego zrobiłabym winietki i menu z tym samym motywem i tą samą czcionką
Bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A ja ponawiam pytanie - czy myślicie że to bardzo głupie że mając ślub 20 września kupię suknie na wyprzedaży w przyszłym roku?
Osobiście bym się nie zdecydowała, ale ja wolę wszystko wcześniej mieć, niż się stresować potem

Cytat:
Suknia jest już zarezerwowana dla mnie i w sobotę będzie moja jestem taka szczęśliwa w tym momencie, że zaraz zacznę skakać z radości!!
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ze spraw ślubnych to przyszły nasze rozgwiazdy do winietek, TŻ mówi, że kilka jest połamanych i śmierdzą karmą dla rybek
I mam ostatnio wizję dekoracji sali i muszę TŻtowi ją zobrazować
Połamane sklej kropelką

magdalenka napisz coś więcej o tych sukienkach Masz jakieś zdjęcia?

velika dobrej zabawy!

Cytat:
a co do tż - to począktowo miałam pretensje do niego, że się tak nie angażuje jak ja, ale wtedy mi wytknął małe zaangażowanie w budowę domu więc niech on się zajmuje budową, a ja tym weselem
Oooo! U nas jest tak samo Tyle, że nie budowa domu, a remont mieszkanka

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:47   #2753
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Bardzo fajne

Oooo! U nas jest tak samo Tyle, że nie budowa domu, a remont mieszkanka
dziękuję

wiesz, ja się interesuję tą budową. ale nie dzwonię po wykonawcach, nie orientuję się w cenach itp... a jak przyjdzie czas na wykończeniówkę, to pewnie będzie miał dosyć mojego zaangażowania bo wtedy będę chciała wszystko sama wybrać
Stary 2013-08-13, 11:50   #2754
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
u nas prawdopodobnie wyjdzie taniej niż zamówienie z internetu, bo chcę jeszcze winietki, rozpiskę stołów i menu weselne, może do tego jeszcze zawieszki na alko. same zaproszenia są dosyć niedrogie, bo 2zł na parę, ale do tego winietka 1zł już liczona na 1 osobę, kilka menu po 2-3zł , rozpiska usadzeń i stołów, te zawieszki (1-3zł) - uzbierałoby się z 300-400zł za całą oprawę i w dodatku wszystko będzie pasowało, bo z tym samym motywem. no i nie będzie problemu dodrukować winietki w ostatniej chwili, jeśli jakaś mi się zgubi czy coś

zawsze na drugi dzień jest gorzej ale teraz tylko będzie lepiej
A mój tż się nawe udziela, pomaga nie mogę mieć do niego o to pretensji. Ale jeżeli chodzi o budowę domu to już jest gorzej. Oboje chcemy mieć domek na wsi i ustaliliśmy, że zaczniemy budowę zaraz po ślubie - a jeżeli okaże się że nas nie będzie na to stać to kupujemy mieszkanie i temat zamknięty. No i ja zaczęłam orientować się w cenach działek, zaczęłam szukać projektów domów, dzwoniłam też do kolesia, który ma do sprzedania gotowy dom. No i mówię to wszystko tż, że to kosztuje tyle, to tyle, itp. a on patrzy na mnie jak na wariatkę i pyta" po co ty tam dzwonisz ludziom głowę zawracasz? przecież jest jeszcze tyle czasu. Zajmiemy się tym po ślubie. A ja nie lubię tak czekać, bo można już teraz zorientować się czy nas na to będzie stać a nie czekać dopiero jak będziemy po ślubie. Ja po ślubie chce jak najszybciej wyprowadzić się z domu do naszego domu / mieszkania. A on jakoś dziwnie to tego podchodzi... Ma czas... ehh
Aasikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:50   #2755
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Zwiedziłyśmy wczoraj 12 salonów: Bonnie & Clyde, Duber(fatalna obsługa), Violetta (fatalna obsługa), Madleine (chciałam przymierzyć sukienki Sincerity, bo mieli naklejkę, że posiadają kolekcję Sincerity, ale usłyszałam od pani, że może
mi zamówić, ale bez możliwości mierzenia ), Dolce Vita, Julietta, Agnes, Warchalewska, Kreacja Żanet, Vivien, Gracja, La Perla.

Zacznę od tego, że na 12 salonów, chyba tylko w 5 można było robić zdjęcia ;/, więc w niektórych mam poucinane, bo kuzynka robiła jak babka się gdzieś tam odwróciła, albo na sekundkę wyszła.

Wybrałam zdjęcia 11 sukien, na których coś widać. Niestety jakość zdjęć kiepska.

SUKNIA nr 3
suknia 3.jpgsuknia 3 a.jpg

SUKNIA nr 4
suknia 4.jpgsuknia 4 a.jpg

SUKNIA nr 5
suknia 5.jpgsuknia 5 a.jpg

SUKNIA nr 6
suknia 6.jpgsuknia 6 a.jpg
Sukienka veliki. Na Tobie wygląda pięknie, na mnie koszmarnie i nie czułam się w niej w ogóle.

SUKNIA nr 7
suknia 7.jpgsuknia 7 a.jpg

c.d.n. (nie mogę załadować więcej zdjęć do jednego postu)

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:51
Stary 2013-08-13, 11:51   #2756
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję

wiesz, ja się interesuję tą budową. ale nie dzwonię po wykonawcach, nie orientuję się w cenach itp... a jak przyjdzie czas na wykończeniówkę, to pewnie będzie miał dosyć mojego zaangażowania bo wtedy będę chciała wszystko sama wybrać
Wiesz, ja remontem też się interesuję, z czasem coraz bardziej Ale jak TŻ mi o elektryce gadał i chciał ze mną ekipy wybierać, to zdecydowaliśmy się na podział on mieszkanie, ja wesele Jak mieliśmy p łytki do łazienki wybierać, to się angażowałam, ale to jemu zostawiałam znalezienie wybranych w najtańszej cenie i kogoś do ich ułożenia

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:54   #2757
ana909
Erudycja

Pytanie do dziewczyn ktore cwiczą juz troche z Ewą, czy te zdjecia wrzucane u niej na fb są w ogole realne? Prawdziwe? Bo tak pięknie to wygląda...
Stary 2013-08-13, 11:55   #2758
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

SUKNIA nr 1
Suknia 1.jpgsuknia 1 a.jpg

SUKNIA nr 2
suknia 2.jpgsuknia 2 a.jpg

SUKNIA nr 8
suknia 8.jpgsuknia 8 a.jpg

SUKNIA nr 9
suknia 9.jpg

2014

Stary 2013-08-13, 11:56   #2759
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
gdzies kiedys czytałam, że ćwiczenia w dukanie wlasnie sa przeciwskazaniem, bo organizm jest za słaby na wysiłek w postaci ćwiczen.
no wlasnie jest odwrotnie, zeby białko nie niszczylo nerek trzeba je "spalić" w cwiczeniach. Nie bez powodu osoby ćwiczące na siłce mają diete białkową... kurczak i ryż dzień w dzien bleee
Stary 2013-08-13, 11:58   #2760
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Do tej pory najbardziej podobasz mi się w 2 i 7
Aasikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości