|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Jak będę miała już neta w domu (bo cos się zepsuło
![]() ![]() acha i dzis chyba robię odosty 230 platynowym jeszcze w starym opakowaniu chyba bo napisane -białe złoto...mam nadzieję że źle nie wyjdzie i nie będę musiała poprawiać...
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-08-13 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Tyle wam odpisałam i poszło się j***ć. To z głowy szybko:
Bunny zarąbiste kolczyki, w ogóle świetne zdjęcie ich wstawiłaś na tle Twoich włosków, trochę buzi, no, ładnie się skomponowało po prostu. Agatka to żadne szczęście do miłości, bo tego w tym nie widzę i rezygnuję z wszelkich motylków przez najbliższe pół roku. Ale woodstock będę wszystkim polecała. ![]() Kylie każdy ma czasem takie dni, ale zupełnie niezrozumiałe jest dla mnie to, jak fajna laska wpada w taką głupią melancholię z powodu wyglądu (gdzie jest super). Zrób dla siebie coś, co sprawi że poczujesz się znowu jak seksi żyleta. ![]() Kitka To Ty masz teraz cyce jak donice! Teraz Ci się zaczyna jakoś kolejny trymestr? Źle liczę? Kiedy będzie pewność co to za płeć? Ogarnął Cię już szał zakupowy dla bobo? Ale to fajne, Kitka mamą ![]() Przypomniała mi się historia z wooda, kumpel mi opowiadał, jak szedł wymęczony o 6 rano po polu i widzi kolesia klęczącego, na przeciwko niego stoi drugi, trzymając arbuza nad jego głową, po czym mówi: 'MIANUJĘ CIĘ KRÓLEM ARBUZÓW' i JEEEEEB tym arbuzem go w łeb. ![]() No, a ja też już wróciłam, zakończyłam szlajanie się. ![]() ![]() ![]() ![]() A i znalazłam pokój w Pzn. Chliiip
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-08-13 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Żyję ostatnio w jakimś matrixie i nie mam do niczego głowy, wszystko gubię, zapominam ![]() Bunny śliczne kolczyki ![]() Lavia współczuję remontu, u nas ciągną się już ponad miesiąc... Ale widać powoli koniec ![]() ![]() Teraz ja wpadłam w ciąg zakupowy, chyba w końcu mi się polepszyło ![]() ![]() ![]() Kochane, mogłaby mi któraś z Was podesłać hasło tam wiecie do czego? ![]() Nove jeszcze nie kolejny, jestem w 21 tygodniu, to piąty miesiąc, II trymestr ![]() ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-08-13 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Kitka
Huh, akurat o to pytałam kilka minutek wstecz. To już mam jedną odpowiedź na moje gradobicie pytań. ;d
#3815 |
Rozeznanie
|
Laseczki nie potrafię sobie poradzić ze skórą głowy
![]() ![]() ![]()
#3816 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() powodzenia w nauce ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() może zainwestuj w Emolium - płyn do suchej skóry głowy i chyba szampon też mają z tej firmy.... no i zrezygnuj z suszarki, prostownicy, lokówki itd bo to jeszcze bardziej może podrażniać i wysuszać twoją skórę.... ![]()
![]() |
#3817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pokaż tradycyjnie zdjęcia zakupów ![]() Ja mam kryzys grzywkowy teraz moja grzywa na bok odrosła i wpada mi w oczy i tak mnie to drażni....do tego grzywkę muszę praktycznie codziennie myć bo od gorąca mi się rozwala i brudzi i nieestetycznie to wygląda ![]() w ogóle mam teraz długie kłaki już i mi się nie układają zupełnie i żyją swoim życiem ![]() ![]() A i musze Wam się pochwalić - dostałam pracę w klubie Malucha ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-13 o 15:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Rozeznanie
|
Bunny, szczerze gratuluję, że wychodzisz za mąż
![]() ![]() P.S. Ja też przechodziłam sondę i gastroskopię. Sona to ta chuda rurka a gastroskopia to rura gruba. Ja przechodziłam te dwa badania w ciągu jednego tygodnia...Miałam wtedy 12 lat, więc możesz sobie wyobrazić, jak bardzo byłam chora po tych dwóch badaniach. Miałam wtedy już 177 cm wzrostu i rurkę dostałam dla dorosłych. Od 12 roku życia nie rosnę.
#3819 |
Zakorzenienie
|
Hej blondasy
![]() ![]() Bunny mam pytanko- zauwazylam ze po garnierze nutri gladki (maska) skret moich wlosow gdy schna same jest lepszy niz po innych tego typu kosmetykach, bylabys w stanie mi doradzic jakiego skladnika powinnam szukac w odzywkach zeby skret byl lepszy jak po tym garnierze? Bo po wiekszosci masek itp. mam polamane fale a niektore wlosy sa troche proste, natomiast po garnierze mam piekne falki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Lavia u nas robią "robole", mamy o tyle dobrze, że Tata TŻ jest architektem wnętrz, więc mieliśmy ułatwione zadanie chociaż w tym
![]() mam cyknięte fotki, muszę tylko jakoś skompresować, bo z tego mojego lustra to strasznie duży rozmiar mają. |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba w takim razie jednak bede sie trzymac wrzesnia ![]() Cytat:
![]() masz juz to haslo i login czy podeslac? ale nie na pw tutaj tylko tam dam w komentarzu ok? w ostatniej notce ostatni komentarz... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z kosmetykow poprawiajacych skret to te co maja amodimethicone zamiast dimethicone. i te co sa natluszczajace, ekstraktowe zamiast tych typowo chemicznych jak loreal. czyli szukaj w gamie fructisa i garniera ogolem. mi sie jeszcze super podfalowuja po isanie. ale to dziwne ze nutri gladki ci robi skret ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Mam Bunny, mam
![]() właśnie tworzę tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
I fotki zakupów proszę KITKA dac
![]() Witam się z Wami ![]() Nad morzem zimno i pada a dziś przeszla u nas prawdziwa traba powietrzna! Mamy filmik nagrany. Ludzie normalnie chowali się po domkach! Kiedy ktoras z Was farbuje palette? Bo ja tez będę nia malować wiec czekam na Wasze efekty. |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
Już napisałam TAM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
foty z aparatu nie chcą wejść, bo mają za duży rozmiar. Tak Wam tylko pokażę i linki najwyżej do strony
![]() ![]() Luźny sweter i luźna koszula. Parka taka grubsza też z Zary już na jesień, jakoś się przebujam do grudnia, bo nie opłaca mi się chyba kupować większych kurtek. No i buty. Nie w moim stylu, no ale w czymś latać czasem muszę. Mają mały koturn wbudowany, więc choć tyci czuję się lepiej ![]() ![]() parka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1295678.html swetrzysko http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1296589.html koszula http://www.zara.com/pl/pl/trf/koszul...1p1325955.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zadomowienie
|
Kitkulka napisz i nam jak wizyta u lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
Bunny z ta farbą za późno zauważyłam...
![]() ![]() Lavia gratuluję pracy ![]() Kiteczko fajne zakupy ![]() ![]() Mój tż kupił kwiat na przeprosiny i obiad ugotował ale rozmawiać nie chce...co za typ...więc dalej etap milczenia mamy...
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
wszystko jest w porządku
![]() ![]() ![]() o płci jeszcze nie piszę, bo to tak na 75% ![]() Shizaxa ciche dni są najgorsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Duzo zdrowka dla Was ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Kitka swietne te ciuchy.
Kurtka z ZARY tak? A buty? Moje zdjecie, tak wygląda kolor wlosow. Jak widać się trzyma calkiem nieźle mimo ze na tym zdjęciu wlosy nie sa pierwszej swiezosci. Wstawiam zdjecie bo infatuated mi pisała zebym pokazala kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Dziękuję Agatko. Wszystkie ciuchy z zary, a buty z Bershki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | ||||||||
Zakorzenienie
|
W końcu zakonczyłam swoj maraton w pracy
![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze kilka rzeczy odłożonych w pracy m.in czarny dzianinowy żakiet, jeansy,dwie bluzki i apaszke...a i pasek,ale wiekszosc z tych rzeczy jest na prawde mocno przeceniona ( żakiet 59,99, pasek i apaszka po 9,99 ![]() Cytat:
![]() w ogole bardzo bym chciała sprobowac na oryginalnym oxy ale jest strachliwa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie żałuj tego,że mineło tylko ciesz sie,że masz co wspominac i najlepiej zacznij myśleć moze juz o przyszłorocznej podróży nie wiadomo gdzie ![]() Tym M. to sobie głowy nie zawracj poki co ![]() Potrzebujesz sie teraz ustabilizowac emocjonalnie o pobyc sama ze soba ![]() Skup sie na sobie ,na studiach,na znajomych, na Nas ![]() A nie tam faceci ![]() Cytat:
![]() Łącze sie w bólu z kryzysem grzywki ![]() Moja jest taka ,że kawałek juz idzie za ucho, akawałek spada na oko ![]() ale juz robie drugie podejscie do zapuszczenia poniewaz chce zacfzac robic przedziałek po środku o tak: http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...44&tx=55&ty=81 http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...4&tx=73&ty=114 tylko nie wiem czy bedzie mi to do buzi pasowło, Bunny ![]() Cytat:
![]() Uważaj zeby Cie jakies tsunami nie porwało ![]() ![]() co my tu bez Ciebie poczniemy ![]() zara ide ![]() Cytat:
![]() Ale mi tam sie podobaja...moze w koncu postawie na swoim i kupie ![]() Zakupki widze bardzo udane ![]() Co do kurki zimowej to tak jak mowisz, ze sie raczej nie oplaca, bo tu zaraz maluszek bedzie na swiecie,a ty zostaniesz z puchowym workiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadziej,że u mnie tez tak dobrze wyjdzie jak u Ciebie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Wtajemniczenie
|
Kylie no masakra z tym moim tż...
a co do 318 to mi na oryginalnym oxy trochę odznaczał się odrost, a mam włosy średni blond, może też o te 5-10min za krótko trzymałam, ale na Twoim miejscu na 9% bym nie ryzykowała...
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odrazu chodzi jak w zegarku ![]() Przekonałas mnie co do farbowania, nawet nie podjeżdżam do 9% ![]() Byłam przedwczoraj w Polwelu i tak z ciekawosci spytałam o odzywke Chantala ta nawilzajaca, o ktorej chyba Truskawkowa pisala w poprzednim watku,albo jeszcze dalej i u mnie kosztuje 9 zl z groszami ![]() taniocha http://lokikoki.pl/product-pol-680-I...g-Chantal.html chyba kupie ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Właśnie przyszla moja Soreda ![]() ide mierzyc... ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- kurcze jednak musze miec 70 w obowodzie, bo ta 75 to juz od nowosci musze na ostatnia haftkę zapinać ![]() i taki jaby troszke przyduza ta koronka jest co zakonczone sa miseczki nią ![]() ale przed okresem jak bede to bedzie chyba good ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też jestem ciekawa Waszych prób z Palette Deluxe, ale ja chyba sobie daję spokój. Kupiłam Alfę 11.11 z niewielkim ubytkiem na Allegro, użyłam już dwa razy i jest ekstra ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-08-14 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | ||
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Dlaczego faceci tak bardzo boją się rozmawiać?! Myślą, że prezentami wszystko załatwią... ![]() Trzymaj się kochana, i musisz to jakoś rozwiązać, bo ciche dni nie mogą być wieczne. ![]() Cytat:
![]() A zakupy udane. Najbardziej podobają mi się buty i parka. Bardzo ładnie trzyma ci się ta paletka. Nawet nie zżółkła jakoś znacznie. Chyba namówię bratową na tą Deluxe. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zadomowienie
|
Kitka, kurtka super, a były w innych kolorach....? Np. oliwka? Granat to nie za bardzo mój kolor....
Dziewczyny, lubicie małe pieseczki? Taka śliczniutka sunia trafiła do naszego przytuliska wczoraj, z cieczką, pewnie ją psy goniły..... szukamy jej właściciela a jak się nie znajdzie to nowego........... |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Konto usunięte
|
xXxKYLIExXx a pochwalisz się w albumie, jak ta Soreda wygląda na piersiach?
![]() Ale jak zapięłaś na ostatnią haftkę, to nie jest luźny? |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Wtajemniczenie
|
Anka najgorsze jest to że jak mu powiedziałam, żebysmy pogadali to mi odpowiedział, że przecież napisał wszystko na kartce...(że przeprosiny...) no to ja mu na to że dalej tez przez kartkę będziemy rozmawiać i foch, może w końcu coś zrozumie bo tu nie chodzi o błahą sprawę
![]() ![]() Ania ale ślicznotka mała, tylko jaka wystraszona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kylie mój TZ też nie za bardzo za takimi butami
![]() ![]() ![]() ![]() Aniu parki byly jeszcze w innych kolorach, wlasnie w oliwkowym/khaki tak jak bys chciala, ale nie z tego modelu. Ona jest dosc gruba, a oliwka byla cienka szmatka i tez kosztowala 300 zl, wiec wg mnie bez sensu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.