Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-13, 11:12   #3811
shizaxa
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Jak będę miała już neta w domu (bo cos się zepsuło) i chwilę to Wam się wyżalę w związku z tż a na razie pozdrawiam z pracy

acha i dzis chyba robię odosty 230 platynowym jeszcze w starym opakowaniu chyba bo napisane -białe złoto...mam nadzieję że źle nie wyjdzie i nie będę musiała poprawiać...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89

Edytowane przez shizaxa
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:13
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:32   #3812
novelove
Zakorzenienie

Tyle wam odpisałam i poszło się j***ć. To z głowy szybko:

Bunny
zarąbiste kolczyki, w ogóle świetne zdjęcie ich wstawiłaś na tle Twoich włosków, trochę buzi, no, ładnie się skomponowało po prostu.
Agatka
to żadne szczęście do miłości, bo tego w tym nie widzę i rezygnuję z wszelkich motylków przez najbliższe pół roku. Ale woodstock będę wszystkim polecała.
Kylie
każdy ma czasem takie dni, ale zupełnie niezrozumiałe jest dla mnie to, jak fajna laska wpada w taką głupią melancholię z powodu wyglądu (gdzie jest super). Zrób dla siebie coś, co sprawi że poczujesz się znowu jak seksi żyleta. Aaaa i w tych włoskach co masz teraz zdecydowanie bardziej mi się podobasz.
Kitka
To Ty masz teraz cyce jak donice! Teraz Ci się zaczyna jakoś kolejny trymestr? Źle liczę? Kiedy będzie pewność co to za płeć? Ogarnął Cię już szał zakupowy dla bobo? Ale to fajne, Kitka mamą

Przypomniała mi się historia z wooda, kumpel mi opowiadał, jak szedł wymęczony o 6 rano po polu i widzi kolesia klęczącego, na przeciwko niego stoi drugi, trzymając arbuza nad jego głową, po czym mówi: 'MIANUJĘ CIĘ KRÓLEM ARBUZÓW' i JEEEEEB tym arbuzem go w łeb.

No, a ja też już wróciłam, zakończyłam szlajanie się. Dodatkowo trafiliśmy jeszcze do Wrocławia, 2 dni w Poznaniu, no i ten Kraków. Marzenie spełnione, Turnau na Brackiej posłuchany. Mam takiego smuteczka, że chcę tylko się położyć na dywan i ryczeć. Jeszcze ten M. taki fajnyyy, a tak mnie wkurza, ale to tam w dupie, to tylko facet, zaraz poznam innego i będę wzdychać gdzie indziej. Za niedługo mam poprawkę, to już w ogóle rozpacz, nie chce mi się uczyć, ani niCC.

A i znalazłam pokój w Pzn. Chliiip

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:36
novelove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:35   #3813
kitkulka
Zakorzenienie

Hej kochane

Żyję ostatnio w jakimś matrixie i nie mam do niczego głowy, wszystko gubię, zapominam

Bunny śliczne kolczyki

Lavia współczuję remontu, u nas ciągną się już ponad miesiąc... Ale widać powoli koniec w piątek przywieźli nam już kuchenkę nową i zmywarkę, ale zmywarki nie przyjęliśmy, bo była wgnieciona i czekamy na następną...

Teraz ja wpadłam w ciąg zakupowy, chyba w końcu mi się polepszyło bikini kupione, kupiłam też parkę w Zarze taką cieplejszą, portki, koszulę i sweter i buty w Bershce. Wzięłam takie sportowe sneakersy na lekkim koturnie, do latania będą dla mnie teraz akurat, a później kupię jeszcze coś bardziej ładnego

Kochane, mogłaby mi któraś z Was podesłać hasło tam wiecie do czego?

Nove jeszcze nie kolejny, jestem w 21 tygodniu, to piąty miesiąc, II trymestr wczoraj byliśmy u lekarza, dlatego mam wieści, tylko podajcie mi hasło i login, bo siedzę na innym kompie i nie mam

Edytowane przez kitkulka
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:36
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:38   #3814
novelove
Zakorzenienie

Kitka
Huh, akurat o to pytałam kilka minutek wstecz. To już mam jedną odpowiedź na moje gradobicie pytań. ;d
Stary 2013-08-13, 12:19   #3815
Carolajn
Rozeznanie

Laseczki nie potrafię sobie poradzić ze skórą głowy jest totalnie przesuszona i nic kompletnie nie pomaga. Bez znaczenia czy myję szamponem dla dzieci czy innym delikatnym czy do suchych itp mam przesuszoną skórę głowy. To nie jest łupież bo się nie sypie ale jak podrapię paznokciem to się łuszczy a najbardziej widoczne jest to przy linii włosów na czole.. po prostu drobna sieczka nie wiem czego mam już używać. Czy to możliwe że mam skórę mieszaną na buzi a na głowie taki susz? Może powinnam zrezygnować z suszarki? Od ponad roku i tak suszę chłodnym nawiewem stosować jakieś płukanki czy maski na skórę głowy?

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 14:43   #3816
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na zakupach...
Totalnie nic mi sie w tych sklepach nie podoba
nawet łachów sie nie chce oglądać

Ona tak teraz zawraca
Ona kocha swoje czarne włosy jak my nasz blond

Zazrosze takie wypadu nad jeziorko, ja tak dawno nigdzie nie bylam
teraz bede miala dwa dni wolne to musze chate odgruzowac, a potem wolny weekend I farbowanko
Wczoraj w Rosie juz chcialam dokupic c10, bo jest promo na nie, że nie dosć ze sa po chyba 9,79 to jeszce jak bierzesz drugą to płacisz za nia 50% Ale walnełam sie w potylice i wrocilam do realnosci,że w szafce czeka 318

Dasz rade
J to juz przerabiałam,pomysl jakie pozniej bedziesz miala ladne, swiezutkie, nówka funkiel mieszkanko i jak przyjemnie bedzie je urzadzac po swojemu

Ja czekam na Sorede i raczki zacieram, Tż tez w sumie nie moze sie doczekac az go przymierze:brzyda l:

ojej zapomnialam na amen o CHI
a tak kocham jego działanie...i zapach
mi się w sklepach teraz też totalnie nic nie podoba i na całe szczęscie przynajmniej zaoszczędzę ale kupie sobie chyba ta ramoneske pikowaną z allegro bo od roku już na nią choruje a widze że teraz mają dostawę

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość

Bunny
zarąbiste kolczyki, w ogóle świetne zdjęcie ich wstawiłaś na tle Twoich włosków, trochę buzi, no, ładnie się skomponowało po prostu.
Agatka
to żadne szczęście do miłości, bo tego w tym nie widzę i rezygnuję z wszelkich motylków przez najbliższe pół roku. Ale woodstock będę wszystkim polecała.
Kylie
każdy ma czasem takie dni, ale zupełnie niezrozumiałe jest dla mnie to, jak fajna laska wpada w taką głupią melancholię z powodu wyglądu (gdzie jest super). Zrób dla siebie coś, co sprawi że poczujesz się znowu jak seksi żyleta. Aaaa i w tych włoskach co masz teraz zdecydowanie bardziej mi się podobasz.
Kitka
To Ty masz teraz cyce jak donice! Teraz Ci się zaczyna jakoś kolejny trymestr? Źle liczę? Kiedy będzie pewność co to za płeć? Ogarnął Cię już szał zakupowy dla bobo? Ale to fajne, Kitka mamą

Przypomniała mi się historia z wooda, kumpel mi opowiadał, jak szedł wymęczony o 6 rano po polu i widzi kolesia klęczącego, na przeciwko niego stoi drugi, trzymając arbuza nad jego głową, po czym mówi: 'MIANUJĘ CIĘ KRÓLEM ARBUZÓW' i JEEEEEB tym arbuzem go w łeb.

No, a ja też już wróciłam, zakończyłam szlajanie się. Dodatkowo trafiliśmy jeszcze do Wrocławia, 2 dni w Poznaniu, no i ten Kraków. Marzenie spełnione, Turnau na Brackiej posłuchany. Mam takiego smuteczka, że chcę tylko się położyć na dywan i ryczeć. Jeszcze ten M. taki fajnyyy, a tak mnie wkurza, ale to tam w dupie, to tylko facet, zaraz poznam innego i będę wzdychać gdzie indziej. Za niedługo mam poprawkę, to już w ogóle rozpacz, nie chce mi się uczyć, ani niCC.

oo w końcu Nove skończyła swoje podróże ty chyba nadrobiłaś za nas wszystkie te wyjazdy ale tak prawde mówiąc zazdroszczę ci - też bym chciala zrobić coś tak szalonego w moim życiu a tu tylko ostatnio monotonia dnia codziennego....
powodzenia w nauce

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
Laseczki nie potrafię sobie poradzić ze skórą głowy jest totalnie przesuszona i nic kompletnie nie pomaga. Bez znaczenia czy myję szamponem dla dzieci czy innym delikatnym czy do suchych itp mam przesuszoną skórę głowy. To nie jest łupież bo się nie sypie ale jak podrapię paznokciem to się łuszczy a najbardziej widoczne jest to przy linii włosów na czole.. po prostu drobna sieczka nie wiem czego mam już używać. Czy to możliwe że mam skórę mieszaną na buzi a na głowie taki susz? Może powinnam zrezygnować z suszarki? Od ponad roku i tak suszę chłodnym nawiewem stosować jakieś płukanki czy maski na skórę głowy?
możliwe że jakiś szampon ci tak wysuszył skórę głowy.... może masz na coś alergię?? a baby dream też ci nie pomógł na tą suchość?!
może zainwestuj w Emolium - płyn do suchej skóry głowy i chyba szampon też mają z tej firmy....
no i zrezygnuj z suszarki, prostownicy, lokówki itd bo to jeszcze bardziej może podrażniać i wysuszać twoją skórę....
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 14:46   #3817
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Żyję ostatnio w jakimś matrixie i nie mam do niczego głowy, wszystko gubię, zapominam

Bunny śliczne kolczyki

Lavia współczuję remontu, u nas ciągną się już ponad miesiąc... Ale widać powoli koniec w piątek przywieźli nam już kuchenkę nową i zmywarkę, ale zmywarki nie przyjęliśmy, bo była wgnieciona i czekamy na następną...

Teraz ja wpadłam w ciąg zakupowy, chyba w końcu mi się polepszyło bikini kupione, kupiłam też parkę w Zarze taką cieplejszą, portki, koszulę i sweter i buty w Bershce. Wzięłam takie sportowe sneakersy na lekkim koturnie, do latania będą dla mnie teraz akurat, a później kupię jeszcze coś bardziej ładnego

Nove jeszcze nie kolejny, jestem w 21 tygodniu, to piąty miesiąc, II trymestr wczoraj byliśmy u lekarza, dlatego mam wieści, tylko podajcie mi hasło i login, bo siedzę na innym kompie i nie mam
u nas też już minął miesiąc....we wrześniu na początku mielismy się już wprowadzić a jak na razie mieszkanie stoi puste... meble przyjadą niedługo ale co z tego jak jeszcze kupa roboty. U mnie ten remont robi Tż, mój ojciec i troche tesciu pomaga, nie mamy ekipy remontowej bo wszystko chcemy po najtańszych kosztach.... mój ojciec zajmuje się remontami więc mu ufam bo ma dobry gust i zna sie na tym ale lipa z tą zmywarką....

pokaż tradycyjnie zdjęcia zakupów

Ja mam kryzys grzywkowy teraz moja grzywa na bok odrosła i wpada mi w oczy i tak mnie to drażni....do tego grzywkę muszę praktycznie codziennie myć bo od gorąca mi się rozwala i brudzi i nieestetycznie to wygląda
w ogóle mam teraz długie kłaki już i mi się nie układają zupełnie i żyją swoim życiem dlatego na początku września idę do fryzjera koniecznie

A i musze Wam się pochwalić - dostałam pracę w klubie Malucha
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-13 o 15:00
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-13, 14:48   #3818
Fencze
Rozeznanie

Bunny, szczerze gratuluję, że wychodzisz za mąż Cieszę się z Tobą
P.S. Ja też przechodziłam sondę i gastroskopię. Sona to ta chuda rurka a gastroskopia to rura gruba. Ja przechodziłam te dwa badania w ciągu jednego tygodnia...Miałam wtedy 12 lat, więc możesz sobie wyobrazić, jak bardzo byłam chora po tych dwóch badaniach. Miałam wtedy już 177 cm wzrostu i rurkę dostałam dla dorosłych. Od 12 roku życia nie rosnę.
Stary 2013-08-13, 14:50   #3819
exclusivee
Zakorzenienie

Hej blondasy Nie wiem co pisac wiec dzis sie tylko z Wami witam

Bunny mam pytanko- zauwazylam ze po garnierze nutri gladki (maska) skret moich wlosow gdy schna same jest lepszy niz po innych tego typu kosmetykach, bylabys w stanie mi doradzic jakiego skladnika powinnam szukac w odzywkach zeby skret byl lepszy jak po tym garnierze? Bo po wiekszosci masek itp. mam polamane fale a niektore wlosy sa troche proste, natomiast po garnierze mam piekne falki

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:28   #3820
kitkulka
Zakorzenienie

Lavia u nas robią "robole", mamy o tyle dobrze, że Tata TŻ jest architektem wnętrz, więc mieliśmy ułatwione zadanie chociaż w tym
mam cyknięte fotki, muszę tylko jakoś skompresować, bo z tego mojego lustra to strasznie duży rozmiar mają.
Stary 2013-08-13, 15:29   #3821
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Jak będę miała już neta w domu (bo cos się zepsuło) i chwilę to Wam się wyżalę w związku z tż a na razie pozdrawiam z pracy

acha i dzis chyba robię odosty 230 platynowym jeszcze w starym opakowaniu chyba bo napisane -białe złoto...mam nadzieję że źle nie wyjdzie i nie będę musiała poprawiać...
kurcze to ty masz ta farbe co byla do sredniego blondu max chyba szkoda... bo liczylam ze zobacze efekty po nowym 230 i z zazdrosci sama na slub sprobuje i moze placzu by nie bylo bo kusi mnie tak, ze ciagle o tym mysle...
ale chyba w takim razie jednak bede sie trzymac wrzesnia

Cytat:
Hej kochane

Bunny śliczne kolczyki

pokazuj zakupy
masz juz to haslo i login czy podeslac? ale nie na pw tutaj tylko tam dam w komentarzu ok? w ostatniej notce ostatni komentarz...

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
to pewnei od pogody i od suszarki- tak obstawiam. moze naolejuj sobie skore oliwka, powinno pomoc od razu.

Cytat:
Napisane przez Fencze Pokaż wiadomość
Bunny, szczerze gratuluję, że wychodzisz za mąż Cieszę się z Tobą
P.S. Ja też przechodziłam sondę i gastroskopię. Sona to ta chuda rurka a gastroskopia to rura gruba. Ja przechodziłam te dwa badania w ciągu jednego tygodnia...Miałam wtedy 12 lat, więc możesz sobie wyobrazić, jak bardzo byłam chora po tych dwóch badaniach. Miałam wtedy już 177 cm wzrostu i rurkę dostałam dla dorosłych. Od 12 roku życia nie rosnę.
koszmar...
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Hej blondasy Nie wiem co pisac wiec dzis sie tylko z Wami witam

Bunny mam pytanko- zauwazylam ze po garnierze nutri gladki (maska) skret moich wlosow gdy schna same jest lepszy niz po innych tego typu kosmetykach, bylabys w stanie mi doradzic jakiego skladnika powinnam szukac w odzywkach zeby skret byl lepszy jak po tym garnierze? Bo po wiekszosci masek itp. mam polamane fale a niektore wlosy sa troche proste, natomiast po garnierze mam piekne falki
mysle ze to kwestia ze masz jakis szampon teraz dobrze oczyszczajacy raczej jaki szampon teraz uzywasz?
a z kosmetykow poprawiajacych skret to te co maja amodimethicone zamiast dimethicone. i te co sa natluszczajace, ekstraktowe zamiast tych typowo chemicznych jak loreal.
czyli szukaj w gamie fructisa i garniera ogolem.
mi sie jeszcze super podfalowuja po isanie.
ale to dziwne ze nutri gladki ci robi skret mnie prostuje i ulizuje wrecz
Stary 2013-08-13, 15:48   #3822
kitkulka
Zakorzenienie

Mam Bunny, mam
właśnie tworzę tam
Stary 2013-08-13, 15:53   #3823
Agatau88
Zakorzenienie

I fotki zakupów proszę KITKA dac

Witam się z Wami
Nad morzem zimno i pada a dziś przeszla u nas prawdziwa traba powietrzna! Mamy filmik nagrany. Ludzie normalnie chowali się po domkach!

Kiedy ktoras z Was farbuje palette? Bo ja tez będę nia malować wiec czekam na Wasze efekty.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 15:57   #3824
kitkulka
Zakorzenienie

Już napisałam TAM
Stary 2013-08-13, 17:21   #3825
kitkulka
Zakorzenienie

foty z aparatu nie chcą wejść, bo mają za duży rozmiar. Tak Wam tylko pokażę i linki najwyżej do strony Dresowe gacie takie tam zwyczajne ze ściągaczami na nogawkach, nie są workowate, bardziej przylegają, ale gumka luźna i nie uciska

Luźny sweter i luźna koszula. Parka taka grubsza też z Zary już na jesień, jakoś się przebujam do grudnia, bo nie opłaca mi się chyba kupować większych kurtek. No i buty. Nie w moim stylu, no ale w czymś latać czasem muszę. Mają mały koturn wbudowany, więc choć tyci czuję się lepiej tak na sportowo zakupy tym razem

parka
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1295678.html

swetrzysko
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1296589.html

koszula
http://www.zara.com/pl/pl/trf/koszul...1p1325955.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0379.jpg (75,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0381.jpg (108,4 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130811_172413.jpg (118,3 KB, 62 załadowań)
Stary 2013-08-13, 18:03   #3826
anias2
Zadomowienie

Kitkulka napisz i nam jak wizyta u lekarza Pozdrawiam serdecznie
anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 19:36   #3827
shizaxa
Wtajemniczenie

Bunny z ta farbą za późno zauważyłam...ale na moje włosy średni blond dobrze rozjaśniło, pół farby na odrost poszło, idealnie zgrało się z 318 tym nowym i to się dla mnie liczy bo kolor na długościach nadal ładny
Lavia gratuluję pracy
Kiteczko fajne zakupy buty bardzo mi się podobają a z jakiego sklepu są? dla malucha już kupujesz rzeczy?
Mój tż kupił kwiat na przeprosiny i obiad ugotował ale rozmawiać nie chce...co za typ...więc dalej etap milczenia mamy...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-08-13, 19:45   #3828
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anias2 Pokaż wiadomość
Kitkulka napisz i nam jak wizyta u lekarza Pozdrawiam serdecznie
wszystko jest w porządku dzidzia rośnie, widzieliśmy jak ziewa i jak wkłada rączkę do buzi a później ssie kciuka kopie i szturcha coraz mocniej
o płci jeszcze nie piszę, bo to tak na 75%

Shizaxa ciche dni są najgorsze dziękuję, buty z Bershki
Stary 2013-08-13, 20:12   #3829
anias2
Zadomowienie

Cytat:
wszystko jest w porządku dzidzia rośnie, widzieliśmy jak ziewa i jak wkłada rączkę do buzi a później ssie kciuka kopie i szturcha coraz mocniej

super ciesze sie ze wszystko w porzadku
Duzo zdrowka dla Was
anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 20:40   #3830
Agatau88
Zakorzenienie

Kitka swietne te ciuchy.
Kurtka z ZARY tak?
A buty?

Moje zdjecie, tak wygląda kolor wlosow. Jak widać się trzyma calkiem nieźle mimo ze na tym zdjęciu wlosy nie sa pierwszej swiezosci.
Wstawiam zdjecie bo infatuated mi pisała zebym pokazala kolor.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4223.jpg (110,3 KB, 80 załadowań)
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 21:08   #3831
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Dziękuję Agatko. Wszystkie ciuchy z zary, a buty z Bershki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-14, 07:04   #3832
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

W końcu zakonczyłam swoj maraton w pracy

Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Kylie, mi też rzadko coś wpada w oko, jak już mi wpadnie to jakość mi nie pasuje, ale w przyszłym tygodniu wybieram się na WGO, tam to z kolei muszę się hamować
A gdzie można dostać CHI....? Rossmann...?
Ja CHI kupuje w małej osiedlowej drogeryjce
Mam jeszcze kilka rzeczy odłożonych w pracy m.in czarny dzianinowy żakiet, jeansy,dwie bluzki i apaszke...a i pasek,ale wiekszosc z tych rzeczy jest na prawde mocno przeceniona ( żakiet 59,99, pasek i apaszka po 9,99 )

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ja to samo- walcze ze soba bo ta promocja i wzielabym a10, mam jeszcze 1szt na farbowanie przedslubne. a we wrzesniu chcialam robic tym deluxe... i nie kupie, nie kupie a10 powtarzam jak mantre, schowajcie przede mna rossmany bo sie rozmysle z deluxe
pokaz sorede jak przyjdzie
Mnie tez korci jeszcze dwie c10 dopkupic, ale jak spodoba mi sie efekt po 318 to co bede na siłe zuzywac czy beda leżeć? Bez sensu
w ogole bardzo bym chciała sprobowac na oryginalnym oxy ale jest strachliwa tym bardziej,że ona rekomendowana do max sredniego blondu
Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość

Kylie

Dzieki czubolku

Nie żałuj tego,że mineło tylko ciesz sie,że masz co wspominac i najlepiej zacznij myśleć moze juz o przyszłorocznej podróży nie wiadomo gdzie
Tym M. to sobie głowy nie zawracj poki co
Potrzebujesz sie teraz ustabilizowac emocjonalnie o pobyc sama ze soba
Skup sie na sobie ,na studiach,na znajomych, na Nas
A nie tam faceci

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ja mam kryzys grzywkowy teraz moja grzywa na bok odrosła i wpada mi w oczy i tak mnie to drażni....do tego grzywkę muszę praktycznie codziennie myć bo od gorąca mi się rozwala i brudzi i nieestetycznie to wygląda
w ogóle mam teraz długie kłaki już i mi się nie układają zupełnie i żyją swoim życiem dlatego na początku września idę do fryzjera koniecznie

A i musze Wam się pochwalić - dostałam pracę w klubie Malucha
Gratulejszyn
Łącze sie w bólu z kryzysem grzywki
Moja jest taka ,że kawałek juz idzie za ucho, akawałek spada na oko
ale juz robie drugie podejscie do zapuszczenia poniewaz chce zacfzac robic przedziałek po środku o tak:
http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...44&tx=55&ty=81

http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...4&tx=73&ty=114

tylko nie wiem czy bedzie mi to do buzi pasowło, Bunny

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
I fotki zakupów proszę KITKA dac

Witam się z Wami
Nad morzem zimno i pada a dziś przeszla u nas prawdziwa traba powietrzna! Mamy filmik nagrany. Ludzie normalnie chowali się po domkach!

Kiedy ktoras z Was farbuje palette? Bo ja tez będę nia malować wiec czekam na Wasze efekty.
Hejo maleńka
Uważaj zeby Cie jakies tsunami nie porwało
co my tu bez Ciebie poczniemy
Cytat:
Już napisałam TAM
zara ide

Cytat:
foty z aparatu nie chcą wejść, bo mają za duży rozmiar. Tak Wam tylko pokażę i linki najwyżej do strony Dresowe gacie takie tam zwyczajne ze ściągaczami na nogawkach, nie są workowate, bardziej przylegają, ale gumka luźna i nie uciska

Luźny sweter i luźna koszula. Parka taka grubsza też z Zary już na jesień, jakoś się przebujam do grudnia, bo nie opłaca mi się chyba kupować większych kurtek. No i buty. Nie w moim stylu, no ale w czymś latać czasem muszę. Mają mały koturn wbudowany, więc choć tyci czuję się lepiej tak na sportowo zakupy tym razem

parka
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...3p1295678.html

swetrzysko
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1296589.html

koszula
http://www.zara.com/pl/pl/trf/koszul...1p1325955.html
Mi sie najbardziej podobaja buciki,ale moj Tż jak takie widzi to mowi ,że mu słabo
Ale mi tam sie podobaja...moze w koncu postawie na swoim i kupie
Zakupki widze bardzo udane
Co do kurki zimowej to tak jak mowisz, ze sie raczej nie oplaca, bo tu zaraz maluszek bedzie na swiecie,a ty zostaniesz z puchowym workiem
Cytat:
Bunny z ta farbą za późno zauważyłam...ale na moje włosy średni blond dobrze rozjaśniło, pół farby na odrost poszło, idealnie zgrało się z 318 tym nowym i to się dla mnie liczy bo kolor na długościach nadal ładny
Lavia gratuluję pracy
Kiteczko fajne zakupy buty bardzo mi się podobają a z jakiego sklepu są? dla malucha już kupujesz rzeczy?
Mój tż kupił kwiat na przeprosiny i obiad ugotował ale rozmawiać nie chce...co za typ...więc dalej etap milczenia mamy...
zatłukłabym

Cytat:
Kitka swietne te ciuchy.
Kurtka z ZARY tak?
A buty?

Moje zdjecie, tak wygląda kolor wlosow. Jak widać się trzyma calkiem nieźle mimo ze na tym zdjęciu wlosy nie sa pierwszej swiezosci.
Tzryma sie kolorek skubany
mam nadziej,że u mnie tez tak dobrze wyjdzie jak u Ciebie
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:10   #3833
shizaxa
Wtajemniczenie

Kylie no masakra z tym moim tż...

a co do 318 to mi na oryginalnym oxy trochę odznaczał się odrost, a mam włosy średni blond, może też o te 5-10min za krótko trzymałam, ale na Twoim miejscu na 9% bym nie ryzykowała...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 08:39   #3834
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Kylie no masakra z tym moim tż...

a co do 318 to mi na oryginalnym oxy trochę odznaczał się odrost, a mam włosy średni blond, może też o te 5-10min za krótko trzymałam, ale na Twoim miejscu na 9% bym nie ryzykowała...
Ja, jak mnie moj wkurza to pokazuje mu drzwi i kaze do mamusi spierd*lać
odrazu chodzi jak w zegarku

Przekonałas mnie co do farbowania, nawet nie podjeżdżam do 9%

Byłam przedwczoraj w Polwelu i tak z ciekawosci spytałam o odzywke Chantala ta nawilzajaca, o ktorej chyba Truskawkowa pisala w poprzednim watku,albo jeszcze dalej i u mnie kosztuje 9 zl z groszami
taniocha
http://lokikoki.pl/product-pol-680-I...g-Chantal.html
chyba kupie

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Właśnie przyszla moja Soreda
ide mierzyc...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

kurcze jednak musze miec 70 w obowodzie, bo ta 75 to juz od nowosci musze na ostatnia haftkę zapinać
i taki jaby troszke przyduza ta koronka jest co zakonczone sa miseczki nią
ale przed okresem jak bede to bedzie chyba good
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:44   #3835
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja, jak mnie moj wkurza to pokazuje mu drzwi i kaze do mamusi spierd*lać
odrazu chodzi jak w zegarku

Przekonałas mnie co do farbowania, nawet nie podjeżdżam do 9%

Byłam przedwczoraj w Polwelu i tak z ciekawosci spytałam o odzywke Chantala ta nawilzajaca, o ktorej chyba Truskawkowa pisala w poprzednim watku,albo jeszcze dalej i u mnie kosztuje 9 zl z groszami
taniocha
http://lokikoki.pl/product-pol-680-I...g-Chantal.html
chyba kupie
Ja za swoją dałam jakoś 16zł, ale za litrową. Szkoda, że nie jesteś z Wro, dostałabyś odlewkęFajna jest, naprawdę nawilża, mojemu TŻ cudownie wydobywa loki, moje proste jeszcze bardziej prostuje, ale niestety trochę przyspiesza przetłuszczanie Ty masz gęstsze włosy i mniej podatne na obciążenie, to może by Ci podpasuje. Jakbym miała polecać, to bardziej odżywkę Loreala Extreme Repair. Kupiłam ją z dwa miesiące temu jak jeszcze nie było opinii, moim zdaniem jest świetna. Taki kwasiorek- wygładzacz, tak jak Bunny pisała na blogu. W Biedronce widziałam za 10,89 jakoś za 250ml, mi się udało kupić taniej w Kaufie

Też jestem ciekawa Waszych prób z Palette Deluxe, ale ja chyba sobie daję spokój. Kupiłam Alfę 11.11 z niewielkim ubytkiem na Allegro, użyłam już dwa razy i jest ekstra Ewentualnie kiedyś spróbuję 11.21. Moje włosy niby poziom ok 8, ale ciężko się rozjaśniają do rudawo-zółtego, który ciężko przykryć płukanką Alfa z wodą 9% wyszła czyściej i jaśniej niż Palette A10 z wodą 12%. Inne profesjonalne superblondy z wodą 9% wcześniej wychodziły mi lekko ciepłe, trzeba było poprawiać. Naprawdę jestem zachwycona i rozumiem wreszcie zachwyty innych nad Alfą Jak człowiek przeliczy, to wcale nie jest droga farba porównując z drogeryjnymi Garnierami czy Lorealami. Tanie, porządne blondy do trudnych włosów ma chyba tylko Palette z drogeryjnych

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2013-08-14 o 08:49
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:48   #3836
201606240916
Konto usunięte

Hej

Cytat:
Lavia gratuluję pracy
O kurcze...
Dlaczego faceci tak bardzo boją się rozmawiać?! Myślą, że prezentami wszystko załatwią...
Trzymaj się kochana, i musisz to jakoś rozwiązać, bo ciche dni nie mogą być wieczne.

Cytat:

Dobrze słyszeć, że z bobaskiem wszystko dobrze
A zakupy udane. Najbardziej podobają mi się buty i parka.

Cytat:
Kitka swietne te ciuchy.
Kurtka z ZARY tak?
A buty?

Bardzo ładnie trzyma ci się ta paletka. Nawet nie zżółkła jakoś znacznie. Chyba namówię bratową na tą Deluxe.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:49   #3837
AniaAga
Zadomowienie

Kitka, kurtka super, a były w innych kolorach....? Np. oliwka? Granat to nie za bardzo mój kolor....

Dziewczyny, lubicie małe pieseczki? Taka śliczniutka sunia trafiła do naszego przytuliska wczoraj, z cieczką, pewnie ją psy goniły..... szukamy jej właściciela a jak się nie znajdzie to nowego...........
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 007.jpg (66,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 009.jpg (51,7 KB, 17 załadowań)
AniaAga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:52   #3838
201606240916
Konto usunięte

xXxKYLIExXx a pochwalisz się w albumie, jak ta Soreda wygląda na piersiach? Też mi się bardzo podoba, ale najpierw muszę gdzieś stacjonarnie przymierzyć jakiś staniczek z Kingi, i dobrać rozmiar.
Ale jak zapięłaś na ostatnią haftkę, to nie jest luźny?
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:55   #3839
shizaxa
Wtajemniczenie

Anka najgorsze jest to że jak mu powiedziałam, żebysmy pogadali to mi odpowiedział, że przecież napisał wszystko na kartce...(że przeprosiny...) no to ja mu na to że dalej tez przez kartkę będziemy rozmawiać i foch, może w końcu coś zrozumie bo tu nie chodzi o błahą sprawę

Ania ale ślicznotka mała, tylko jaka wystraszona

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-08-14, 08:58   #3840
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Kylie mój TZ też nie za bardzo za takimi butami chciałam w lipcu Zarowe takie czarne i miały zlote cwieki to nie pozwolil mi kupić po te poszłam sama, wyslalam mu mmsa ze sklepu, ze chce je i zeby napisal o nich cos dobrego ale uznal, ze te sa ok i rzeczywiscie mi sie przydadza, bo na rzepy

Aniu parki byly jeszcze w innych kolorach, wlasnie w oliwkowym/khaki tak jak bys chciala, ale nie z tego modelu. Ona jest dosc gruba, a oliwka byla cienka szmatka i tez kosztowala 300 zl, wiec wg mnie bez sensu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości