Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 20:13   #3781
Carolajn
Rozeznanie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Dobry wieczór

Bunny powiedz mi Kochana co to za kolory (poziom i odcień)

1,2,3,4
5,6,7,8,9,10 - (nie uzyskałabym czasem podobnego efektu excellkiem 10.21? Czy tylko mi się tak wydaje )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (95,0 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (54,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (91,5 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (38,9 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (61,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (69,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (61,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (32,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (75,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (53,0 KB, 43 załadowań)

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:16   #3782
Carolajn
Rozeznanie

Więcej załączników nie wlazło więc dodaję w drugim poście :P

i tu podobnie jak wyżej (pytanie o excellka 10.21)

P.S. na jesień (wrzesień/październik) się farbuję bo mam podobny kryzys jak Kylie nie mogę na siebie patrzeć już ostatnio.. Muszę coś zmienić a i zimą nie będę taka jasna i smutna. Poszukuję swojego koloru.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (36,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (50,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (60,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (57,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (65,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (69,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (60,4 KB, 6 załadowań)

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf

Edytowane przez Carolajn
Czas edycji: 2013-08-10 o 20:20
Stary 2013-08-10, 21:48   #3783
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Ale mam dołaPokłóciłam się z tż i przepłakałam pół nocy

Mam już dość tej jego chorobliwej bezpodstawnej zazdrości.Czasami myślę że zmarnowałam sobie życie.Nie mam nawet się komu wyżalić .On chce mnie we wszystkim kontrolować

Bunny śliczne kolczyki

Ania Aga cudny kotek.Kocham persy

Kylie moim zdaniem wyglądasz sexi mega kobieco.Jesteś śliczna.W blondzie Ci do twarzy.Po prostu jesteś przemęczona.Dbaj o siebie
Dziekuje
Przykro mi,że tak sie u Was nie układa
moze watro sobie przemyslec czy taki zwiazek,w ktorym sie zle czujesz i zle jestes traktowana ma dalszy sens...
Przepraszam,że tak prosto z mostu ale warto przemyslec sobie swoje zycie

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość

P.S. na jesień (wrzesień/październik) się farbuję bo mam podobny kryzys jak Kylie nie mogę na siebie patrzeć już ostatnio.. Muszę coś zmienić a i zimą nie będę taka jasna i smutna. Poszukuję swojego koloru.
Witam w klubie
zalożyć Ci paszport Polsatu

widze tu ogrom Ps-a ale ten kolor mnie zachwycił
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1376158323
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1376158323

Ale u mnie burzysko

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

zakochalam sie w chabrowej
http://allegro.pl/c-u-d-e-n-k-o-kurt...436884927.html
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 21:52   #3784
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Witam w klubie
zalożyć Ci paszport Polsatu

widze tu ogrom Ps-a ale ten kolor mnie zachwycił
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1376158323
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1376158323
Świetny jest ale nie wiem czy "mój" kto wie może w porywie emocji zaszaleję ale na pierwszy raz to raczej w tą resztę celuję a później się zobaczy pierwsza zmiana najgorsza ciężko się przemóc ale jak mam ciągle marudzić to wolę spróbować i już. Przynajmniej Tż odsapnie od tematu włosów

tu masz fb tej panienki zawsze podziwiałam jej włosy

https://www.facebook.com/pages/Andre...355287?fref=ts

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Stary 2013-08-10, 22:17   #3785
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór

Bunny powiedz mi Kochana co to za kolory (poziom i odcień)

1,2,3,4
5,6,7,8,9,10 - (nie uzyskałabym czasem podobnego efektu excellkiem 10.21? Czy tylko mi się tak wydaje )
Cytat:

1,2,3,4- to jest typowy popielaty jakies 10.1. badz 9.1- zalezy na jakie wlosy i jak biora. a tak na marginesie to ja mam taki kolor jak a10 poplucze dobrze srebrna plukanka

5-10- to 10.0.

1015- albo 10.0 albo lekki popiel 10.0 + 10.1 na pol.

tu nie ma 10.21- perlowego. chyba zeby miala podatne wlosy ta modelka i jej tak wychodzi perlowy ale raczej tu jest natura i splukany popiel.
Stary 2013-08-10, 22:31   #3786
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
1,2,3,4- to jest typowy popielaty jakies 10.1. badz 9.1- zalezy na jakie wlosy i jak biora. a tak na marginesie to ja mam taki kolor jak a10 poplucze dobrze srebrna plukanka

5-10- to 10.0.

tu nie ma 10.21- perlowego. chyba zeby miala podatne wlosy ta modelka i jej tak wychodzi perlowy ale raczej tu jest natura i splukany popiel.
Napiałas o tej plukance i przypomialo mi sie,że mialam o gencjanie napisac
a wiec płukalam w tradycyjny sposob, czyli w misce z woda i gencjana,potem nalozylam maske i jak ja splukiwalam to sie przerazilam, bo mialam fioletowe koncowki,ale jak wyschly, byly pieknie perlowe
Na miske dosc spora wystarczy na prawde nie wielka ilosc plukanki, bo musialam dolewac kilka razy wody, bo kolor osobiscie mnie przerazal, a ze mam biala miske i masakra byla
szczerze polecam sprobowac, teraz spróbuje metody Truskawkowej, z psikaniem glowie na odrosty,chociaz tam tez mi ladnie zlapalo

Bunny mam jeszcze pytanie odnosnie kumpeli tej co wczoraj, bo wszystko ladnie pieknie, tylko nie powiedzialam Ci,że jej wyjsciowy kolor to wielkokrotnie farbowany czarny, teraz wyplukany i troche wyblakniety przez wakacje za granica
Stary 2013-08-11, 11:10   #3787
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:

5-10- to 10.0.

dziękuję ja chyba jednak zrobię to 10.21 na jesień a jak nie będzie mi pasował albo mi się znudzi to na zimę walnę 10.0 chyba nie będzie problemu przejść nie?

Dzień dobry wreszcie się trochę pogoda poprawiła.. zaczynałam tęsknić za upałami. Przynajmniej można posiedzieć na dworze albo iść na spacer a jak zimno i leje to tylko nudy w domu.

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Stary 2013-08-11, 13:13   #3788
shizaxa
Wtajemniczenie

Hello
Kylie przypomniało mi się że dawno nie robiłam płukanki, w sumie w tygodniu farbuje ale tylko odrosty więc może dziś zrobię srebrną płukankę a powiedz mi Ty tak całą głowę w tą miskę włożyłaś? że odrosty też zamoczone były?

Eveline u mnie jeszcze gorzej z tż ale nie chce mi się o tym pisać tutaj...i w sumie nie wiem jak to dalej będzie...teraz niedługo urlop, potem wrzesień w domu i w październiku lecę na tydzień do Norwegii i jak do tego czasu nic się nie zmieni to chyba będę musiała drastyczną decyzję podjąć...

Carolajn pogoda super dzisiaj, na spacer czy rower idealna ja na spacerze z psem byłam 2h z kuzynką bo była w odwiedziny z noclegiem wczoraj u mnie, przynajmniej pogadałyśmy sobie sam na sam

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 14:34   #3789
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Carolajn pogoda super dzisiaj, na spacer czy rower idealna ja na spacerze z psem byłam 2h z kuzynką bo była w odwiedziny z noclegiem wczoraj u mnie, przynajmniej pogadałyśmy sobie sam na sam
Moja sunia niestety została u rodziców strasznie za nią tęsknię... Ostatnio się nawet przy tż rozpłakałam bo mi się przykro zrobiło że nie mogę spędzać z nią teraz czasu... uspokoił mnie że będziemy do niej jeździć a jak już odbierzemy Nasze mieszkanko to zabierzemy ją do siebie. Martwię się bo mało tego że teraz do września będę ją widywać tylko sporadycznie to jeszcze Nasze nowe mieszkanko a raczej kawalerka jest maleńkie a to jednak duża sunia (Collie) więc może Nam być ciasno.. Jakby tego było mało sąsiadka z drzwi obok ma kota który całymi dniami spaceruje po podwórku siada na parapetach a moja piesa kotów nie lubi ehh... Cały czas się czymś stresuję a powinnam odpocząć.

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Stary 2013-08-11, 15:29   #3790
AniaAga
Zadomowienie

Cześć, dziewczyny

Kylie, o kotka nikt nie dzwoni, czekamy do mojego powrotu, wymiziam, zobaczę czy mi nic nie wyłazi i wtedy decyzja

Bunny, widziałaś może efekty po 9,36, tym co Piiz chciała farbować? Jestem bardzo ciekawa, bo to chyba moje (ciepłe) klimaty?
AniaAga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-11, 21:32   #3791
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Hej
znowu nocy nie przespalam
kolana daly mi strasznie popalic

Cytat:
Hello
Kylie przypomniało mi się że dawno nie robiłam płukanki, w sumie w tygodniu farbuje ale tylko odrosty więc może dziś zrobię srebrną płukankę a powiedz mi Ty tak całą głowę w tą miskę włożyłaś? że odrosty też zamoczone były?
tak
ja wsadzam caly leb do miski z plukanka
odrosty ladnie mi wzielo
jutro bede robic metoda Truskawakowej ( o ile sie wyrobie rano)
Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny

Kylie, o kotka nikt nie dzwoni, czekamy do mojego powrotu, wymiziam, zobaczę czy mi nic nie wyłazi i wtedy decyzja

Bunny, widziałaś może efekty po 9,36, tym co Piiz chciała farbować? Jestem bardzo ciekawa, bo to chyba moje (ciepłe) klimaty?
tak sobie mysle,że jesli zgubil sie komus, kto kocha koty tak jak ja to z calego serca zycze,żeby wlasciciel sie zglosil.Wiem jak ja przezywalam starte kochanego kota.
Oczywiscie jesli sie nie znajdzie to jestesmy w kontakcie

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-08-11 o 21:37
Stary 2013-08-12, 09:59   #3792
AniaAga
Zadomowienie

Kylie, wygląda ładnie, tzn. jest zadbany, nie miał pcheł, czysty, wyczesany, zero kołtunów. Tz rozwiesił ulotki przy drodze i w sklepie spożywczym, jedynym w tej okolicy. Jak wrócę to oplakatujemy szerzej okolicę. Musiał chyba troszkę wędrować bo w piątek i sobotę to od miski nie odchodził, a wczoraj już jadł normalnie.

Masz już zdiagnozowane kolana.....?
Stary 2013-08-12, 10:32   #3793
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Kylie, wygląda ładnie, tzn. jest zadbany, nie miał pcheł, czysty, wyczesany, zero kołtunów. Tz rozwiesił ulotki przy drodze i w sklepie spożywczym, jedynym w tej okolicy. Jak wrócę to oplakatujemy szerzej okolicę. Musiał chyba troszkę wędrować bo w piątek i sobotę to od miski nie odchodził, a wczoraj już jadł normalnie.

Masz już zdiagnozowane kolana.....?
Mam cicha nadzieje,że KOCHAJACY wlasciciel sie znajdzie,jesli takim nie byl to lepiej,że znalazl sie u Ciebie

Niestety jeszcze nie mam
dopiero na 20 sierpnia mam ortopede...
Rozciagałam tą noge i bylo juz calkiem ok, wystarczyla jedna 12h zmiana w pracy abym nie przespala nocy.
Wiecie co, nie wiem moze to dziwne ale te dolegliwosci zwiazane z kolanami zbiegły sie w czasie ze zmiana moich tabletek antykoncepcyjnych...
A wiem,że przez to tez moga wystepowac takie skutki uboczne, z tym ,że ja biore Lesinelle, a to jest tanszy zamiennik Yasminelle i Narayi, ponoc to sa na prawde dobre tabletki, tylko moze nie dostosowane do mojego trybu zyciai pracy
Na pewno wspomne o tym fakcie lekarzowi i jesli jest dobrym specjalista powinien skierowac mnie na badania po tym wlasnie katem.
Stary 2013-08-12, 10:53   #3794
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Lavia-zagłosowałam
Kylie masz taka figurę jak ja, zbitą klepsydrę, nigdy nie będziemy szczuplutkie i lekkie jak piórka, dobrze, że się nie ważysz bo byś się tylko dołowała...ja tylko na cm patrzę...a co do wyglądu, teraz masz ładniejsze włosy. A cera chyba faktycznie zmęczona, przecież cały czas mówisz że przepracowana jesteś musisz odpocząć...i w domu też się regenerować-kąpiel, masaż!!
Bunny na pewno pochwalę się efektem farby
Co do cieni to ja miałam na swoim ślubie też ok 30stopni, jak nie więcej i miałam cienie, bazę pod i wszystko się super trzymało
No a co do teściowej...nie mówię do niej mamo bo się do niej nie odzywam...tak jak u Ciebie Bunny kiedyś mnie wyrzuciła ze swojego domu i jeszcze zwyzywała i kilka innych rzeczy ale to już nieważne... (mieszkaliśmy tam po ślubie z tż) tż poszedł za mną, a ja od tej chwili się z nią nie odzywam/nie kontaktuje. To już 2 lata będzie w październiku czy listopadzie!
'
Ja niestety z tesciową tez mam nieciekawą relację....co prawda jakoś strasznie sie nie kłócimy, ale co chwilę słyszę jakieś dogadywanie mi pod nosem, albo komuś coś na mnie mówi. Mam wrażenie czasem, że jest zazdrosna że zabieram jej jedynego synka. W ogóle niczym się nie interesuje co u nas jak jestem u teściów w domu to prawie w ogóle ze mną nie gada.... Za to teścia mam bardzo fajnego takiego wyluzowanego i w moim klimacie
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 10:57   #3795
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napiałas o tej plukance i przypomialo mi sie,że mialam o gencjanie napisac
a wiec płukalam w tradycyjny sposob, czyli w misce z woda i gencjana,potem nalozylam maske i jak ja splukiwalam to sie przerazilam, bo mialam fioletowe koncowki,ale jak wyschly, byly pieknie perlowe
Na miske dosc spora wystarczy na prawde nie wielka ilosc plukanki, bo musialam dolewac kilka razy wody, bo kolor osobiscie mnie przerazal, a ze mam biala miske i masakra byla
szczerze polecam sprobowac, teraz spróbuje metody Truskawkowej, z psikaniem glowie na odrosty,chociaz tam tez mi ladnie zlapalo

Bunny mam jeszcze pytanie odnosnie kumpeli tej co wczoraj, bo wszystko ladnie pieknie, tylko nie powiedzialam Ci,że jej wyjsciowy kolor to wielkokrotnie farbowany czarny, teraz wyplukany i troche wyblakniety przez wakacje za granica
kurcze a ona ma taki nasycony ten kolor czy sprany? tak czy inaczej musicie ja rozjasnic do jasnego brazu bo nei bedzie ladnej czekolady tylko plamy
Cytat:
dziękuję ja chyba jednak zrobię to 10.21 na jesień a jak nie będzie mi pasował albo mi się znudzi to na zimę walnę 10.0 chyba nie będzie problemu przejść nie?

Dzień dobry wreszcie się trochę pogoda poprawiła.. zaczynałam tęsknić za upałami. Przynajmniej można posiedzieć na dworze albo iść na spacer a jak zimno i leje to tylko nudy w domu.
oscylujesz wciaz wokol 10 poziomu wiec bedzie ok.
Cytat:
Cześć, dziewczyny

nie widzialam, ja rzadko robie cieple odcienie, jak juz to miodowe, zlote..takie klasyki.

laseczki wrocilam z nad jeziorka
wczoraj spedzilam cudowny dzien noc z moimi wariatami jednak imprezy w meskim gronie plus ja to jest to no i moja e. byla wolna- wziela wolne w pracy i moglam sie nia nacieszyc do woli i juz sie ustawilysmy na przedslubne dopieknianie jej, bo zniszczona praca nad jeziorem w barze jest okrutnie ale piekny blond po c10 ma nadal, maski co jej podrzucilam widac uratowaly jej wlosy tego lata
padam... a jeszcze tyyyyle sprzatania przede mna
Stary 2013-08-12, 11:04   #3796
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
mistra i soreda

nie zrobie rownej kreski za chiny no i zle sie czuje w kreskach taka zmalowana

nie lubie palmolive- obciazaja wlosy i sklad syfowy

plasterkow to ja wezme chyba z tysiac

wcale nei wycofali to byla glupia fama

jaki piekny

widze mamy taki sam gust stanikowy

tez sie czaje na tego kondzia bo przyszedl mi moj z tasma na plecach z kondzia i... bomba zapraszam do albumu za minutke bo wrzucam

dawaj wizje, najlepiej z fotami

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

dobra zaladowalam cycki w album ;D
wow jakie Ty masz baloniki

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Dziewczyny, zobaczcie co Tz znalazł! Dzwoni przed chwilą do mnie, że kot siedział na poboczu, ale tak, że musiał trochę w lewo odbić żeby mu przypadkiem nie wleciał pod koła. No i poszedł z nim do domów przy tej drodze ale nikt go nie znał.
boże jaki cudny oby tylko jego właściciel się znalazł a jak nie to Kylie na pewno się nim chętnie zaopiekuje

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Ale mam dołaPokłóciłam się z tż i przepłakałam pół nocy

Mam już dość tej jego chorobliwej bezpodstawnej zazdrości.Czasami myślę że zmarnowałam sobie życie.Nie mam nawet się komu wyżalić .On chce mnie we wszystkim kontrolować

Bunny śliczne kolczyki

Ania Aga cudny kotek.Kocham persy

Kylie moim zdaniem wyglądasz sexi mega kobieco.Jesteś śliczna.W blondzie Ci do twarzy.Po prostu jesteś przemęczona.Dbaj o siebie
Związek bez zaufania niestety ale nie ma sensu...Ja długi czas męczyłam się z moim byłym, który non stop wkręcął sobie jakieś rzeczy, że go zdradzam, że na pewno znajdę sobie kogoś innego. Dla mnie to chore i tacy ludzie nie nadają się do stałych związków niestety. Ciężko było mi się z nim rozstać bo go kochałam, ale męczyłam się w tym związku strasznie....więc naprawdę przemyśl sobie czy warto....
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-12 o 11:18
Stary 2013-08-12, 11:05   #3797
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja juz niestety jestem po urlopie, ale zapowiedzialam juz kierownicy w pracy,że we wrzesniu biore jeszcze tydzien i nie ma zmiluj
Czy szczupła? nie wiem

Jak u mnie otwierali Rossa i akurat tam pracowalam to tez dawali roznie prezenty do zakupow, żele pod prysznic, szampony,plyny do plukania...
Opłaca sie podejsc
Chyba kazda z nas ma czasem takie chwile
ale niestety czas plynie i nic na to nie poradzimy
Dziekuje z ten usmiech staram sie raczej tak szeroko nie smiac ale wtedy bylam "porobiona"wiec tak wyszlo, nie lubie swoich zebow, a dokladnie kła po lewej stronie, wyglada jak wampirzy

Jestem przemeczona i to bardzo...
ale jeszcze gorzej czuje sie z tym,że ciagle na to narzekam, a nic z tym nie robie

Podobaja mi sie te butki ale wydaje mi si,że za wczesnie jest na kupowanie juz teraz butow na jesien, moze byc jeszcze tyle fajnych modeli

Dzieki Bunny
wszystkie macie racje, jestem zmeczona ale od dzis nie bede sie nad wszystkim spuszczac i przede wszystkim zadbam o siebie
Jest juz kochana u mnie w CCC nowa kolekcja, botki sa bardzo fajne i juz upatrzyłam sobie 2 pary

Sama jestem ciekawa jak ta 318 mi wyjdzie ale musze sprobowac, bo spokoju nie zaznam
Poluje na te:
http://allegro.pl/biustonosz-kinga-s...420689361.html
http://allegro.pl/kinga-przykuwa-uwa...396392332.html
http://allegro.pl/kinga-delikatna-mo...406812275.html
http://allegro.pl/push-up-kinga-2182...444701350.html
http://allegro.pl/kinga-biustonosz-v...451153617.html
http://allegro.pl/kinga-biustonosz-l...458435467.html

Z tym,że najbardziej pragne Soredy i Venus

Kolczyki cudne
Chociaz ja kocham wielkie srebrne koła

a moze po prosry zmienisz buciki na jakies sandalkowe, ktore pasowałyby do sukieneczki?
A makijaz to moze zrob piękna kreske wyciagnieta poza kącik oka?
to wystarczy za cały makijaz, do tego usta zaakcentuj i bedzie bjuti

Zaraz zerkne

Nowa szczoteczka na nowe mieszkanko

Serdecznie wspolczuje tego stresu z tesciowa
ale tak jak kiedys pisalaysmy, musisz jej pokazac gdzie jest jej miejsce, absolutnie nie mozesz przy jakiej kolwiek "spinie" dac jej odczuc,że jest gora.Trzeba tepic odrazu

Tez mi sie marzy taka fryzurka sluba o której piszesz

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Dokladnie
wiec mniej wiecej wiesz jak to u mnie wyglada
Choćbym sie glodzila to nie bede jak szczypiorek

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Używała może któras z Was szamponów Palmolive?
Własnie jest promo na nie w Auchanie,że jeden jest za 9,19 a drugi za grosza i sie nad nimi zastanawiam
Tylko nie wiem,które dwa wybrac
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ong-shine.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ormalnych.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-shampoo.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...z-granatu.html
Ja nie przepadam za Palmolive. Miałam kiedyś ten pomarańczowy i dostałam po nim uczulenia... W ogóle mam wrażenie, że nie służy on moim włoskom

Dziewczyny przeraża mnie ten remont.....mało co widać postęp.... na razie ta najgorsza, brudna robota jest już za nami, ale dopiero zaczynamy malować ściany..... no ale co się dziwić mój Tż wraz z moim ojcem sami remontują całe mieszkanie w dwie osoby...... Obyśmy we wrześniu już mogli się tam wprowadzić....
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-12 o 11:18
Stary 2013-08-12, 16:28   #3798
AniaAga
Zadomowienie

Lavia, remonty są generalnie przerażające..... mnie czeka na wiosnę, taki poważniejszy i aż mi się włosy jeżą na samą myśl

Dziewczyny, z jakich olejków do włosów jesteście zadowolone? Myślę o takim na końcówki, nie olejowaniu.
Skończył mi się kerastase, chciałabym coś innego teraz wypróbować.
Stary 2013-08-12, 16:56   #3799
201606240916
Konto usunięte

Hej

Ale fajna pogoda. Ani za gorąco, ani zimno.
Wczoraj byliśmy na grillu, fajnie tak sobie posiedzieć, pośmiać się, odprężyć. Szkoda tylko, że byłam kierowcą

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ja nie przepadam za Palmolive. Miałam kiedyś ten pomarańczowy i dostałam po nim uczulenia... W ogóle mam wrażenie, że nie służy on moim włoskom

Dziewczyny przeraża mnie ten remont.....mało co widać postęp.... na razie ta najgorsza, brudna robota jest już za nami, ale dopiero zaczynamy malować ściany..... no ale co się dziwić mój Tż wraz z moim ojcem sami remontują całe mieszkanie w dwie osoby...... Obyśmy we wrześniu już mogli się tam wprowadzić....
Ja też nie lubię remontów. A za miesiąc też nas to czeka.

Cytat:
Lavia, remonty są generalnie przerażające..... mnie czeka na wiosnę, taki poważniejszy i aż mi się włosy jeżą na samą myśl

Dziewczyny, z jakich olejków do włosów jesteście zadowolone? Myślę o takim na końcówki, nie olejowaniu.
Ja ma teraz ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-i-kokos.html. Świetny jest Nie obciąża, nie tłuści, a niweluje puszenie i zabezpiecza bardzo dobrze końcówki.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
kurcze a ona ma taki nasycony ten kolor czy sprany? tak czy inaczej musicie ja rozjasnic do jasnego brazu bo nei bedzie ladnej czekolady tylko plamy

oscylujesz wciaz wokol 10 poziomu wiec bedzie ok.

nie widzialam, ja rzadko robie cieple odcienie, jak juz to miodowe, zlote..takie klasyki.

wczoraj spedzilam cudowny dzien noc z moimi wariatami jednak imprezy w meskim gronie plus ja to jest to no i moja e. byla wolna- wziela wolne w pracy i moglam sie nia nacieszyc do woli i juz sie ustawilysmy na przedslubne dopieknianie jej, bo zniszczona praca nad jeziorem w barze jest okrutnie ale piekny blond po c10 ma nadal, maski co jej podrzucilam widac uratowaly jej wlosy tego lata
Fajnie, że się dobrze bawiłaś i odstresowałaś. Przyda ci się, tym bardziej, że czarownica niedługo przyjeżdża
My w tym roku nie byliśmy nad żadnym jeziorem. Jakoś nie było okazji. Zawsze coś innego wypada. A nad jakim byliście?
A, i widziałam staniczek. Zawalisty! Bardzo ładnie unosi i podkreśla biust.
A propos staników. To gdzie w naszym mieście można poprzymierzać (i ewentualnie zakupić) bieliznę z Kingi? Boję się kupić w ciemno na all, bo mam mało pod biustem, a same piersi dość spore. Więc chciałabym przymierzyć, zobaczyć jak trzymają i leżą.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 17:15   #3800
LoveMessages
Zakorzenienie

Witajcie!
Czy któraś z Was używała L'Oreal Excellence Creme Haircolor, Medium Ash Blonde 7 1/2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 301.jpg (19,1 KB, 11 załadowań)
LoveMessages jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 17:17   #3801
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Hej

Ale fajna pogoda. Ani za gorąco, ani zimno.
Wczoraj byliśmy na grillu, fajnie tak sobie posiedzieć, pośmiać się, odprężyć. Szkoda tylko, że byłam kierowcą

Ja też nie lubię remontów. A za miesiąc też nas to czeka.

Ja ma teraz ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-i-kokos.html. Świetny jest Nie obciąża, nie tłuści, a niweluje puszenie i zabezpiecza bardzo dobrze końcówki.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Fajnie, że się dobrze bawiłaś i odstresowałaś. Przyda ci się, tym bardziej, że czarownica niedługo przyjeżdża
My w tym roku nie byliśmy nad żadnym jeziorem. Jakoś nie było okazji. Zawsze coś innego wypada. A nad jakim byliście?
A, i widziałam staniczek. Zawalisty! Bardzo ładnie unosi i podkreśla biust.
A propos staników. To gdzie w naszym mieście można poprzymierzać (i ewentualnie zakupić) bieliznę z Kingi? Boję się kupić w ciemno na all, bo mam mało pod biustem, a same piersi dość spore. Więc chciałabym przymierzyć, zobaczyć jak trzymają i leżą.
zawsze jezdzimy do miejscowosci rodzinnej tz- bialka k. parczewa.
szukaj w la vantil- ich sklepow jest w lbn mnostwo- na pewno w leclerc na zana, w plazie, w realu, w galerii orkana.
tyle ze zwykle maja moze 3-4 modele z kingi... ale jak juz zalapiesz swoj rozmiar to potem mozna na all kupowac ;D
Stary 2013-08-12, 17:44   #3802
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

Ja na końcówki to najchętniej po prostu jedwab używam Marion albo CHI
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 18:38   #3803
Eveline1000
Rozeznanie

Hej

Kylie,Lavia bardzo kocham mojego tż.W sobotę rozmawialiśmy przez kilka godzin w nocy.Tłumaczyłam mu że nie może mnie tak traktować że go kocham i nie ma powodów do zazdrości .Powiedział że bardzo się boi że mnie straci i dlatego tak się zachowuje.Chcę dać mu szansę .Bardzo dużo sobie wyjaśniliśmy i oboje sobie popłakaliśmy.Mam nadzieję że wezmie sobie do serca to co mu powiedziałam bo jesteśmy już małżeństwem i mamy razem dzieckoI w naszym przypadku rozstanie nie będzie takie proste bo mamy kogoś kto nas łączy naszą córkęMam nadzieję że powoli nam się poukłada i że będziemy oboje pracować nad naszym związkiem aby nie było nieporozumień.Dużo mu powiedziałam co mnie boli,czego oczekuje od niego itd.Mam nadzieję że będzie dobrze.

Shizaxa rozumiem Cię .Jak chcesz to pisz pwMoże lepiej się poczujesz na duchu jak się wygadasz.

Bunny kochanie a powiedz mi czy po farbowaniu na nast mycie można juz dawać maskę regenerującą?Bo bezpośrednio po ,to wiem że nie można.Ze trzeba dać coś zakwaszającego.A na następne mycie już mogę dawać śmiało?

Ale dzisiaj przyjemna pogoda.Taka w sam raz
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 20:40   #3804
AniaAga
Zadomowienie

Eveline, tylko to niestety nie jest takie proste, tłumaczenie przy obsesyjnej zazdrości nie pomaga.......... Najlepiej, gdyby Twój Tz pogadał z terapeutą, psychologiem, bo to mechanizm tego nie jest prosty, różne są jej podłoża, bez ustalenia jakie ma w jego wypadku miejsce, nie uda się też tego zwalczyć.
Inaczej będą momenty poprawy, ale tylko momenty, ta zazdrość zawsze będzie wracała.
Stary 2013-08-12, 21:35   #3805
kinikax3
Przyczajenie

witam miesiąc temu zrobiłam dekoloryzacje włosów ciemny brąz/czarny, która troszke zniszczyła mi włosy ale próbuje je dobrze zregenerować (prawie codziennie od 2 tygodni kłade na nie jakąś odżywke/maske/olej kupioną w sklepie lub domowej roboty) i przymierzam się do rozjaśniacza 13-0 syoss (ponoć rozjaśnia o 8 tonów).

mam po dekolorze taki średni brąz wpadający w rudy.
boje się tylko że ten szatan-rozjaśniacz spali mi włosy...
co radzicie? używał go ktoś z was?
mam nadzieje, że ktoś mi doradzi z góry dzięki ;*

może źle dobrałam temat ale jak pisałam w tematach o rozjaśnianiu/rozjaśniaczach to jakoś nikt nie odpowiadał ;/ więc wybaczcie że spamuje tutaj
kinikax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 08:02   #3806
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na zakupach...
Totalnie nic mi sie w tych sklepach nie podoba
nawet łachów sie nie chce oglądać

Cytat:

Ona tak teraz zawraca
Ona kocha swoje czarne włosy jak my nasz blond

Zazrosze takie wypadu nad jeziorko, ja tak dawno nigdzie nie bylam
teraz bede miala dwa dni wolne to musze chate odgruzowac, a potem wolny weekend I farbowanko
Wczoraj w Rosie juz chcialam dokupic c10, bo jest promo na nie, że nie dosć ze sa po chyba 9,79 to jeszce jak bierzesz drugą to płacisz za nia 50% Ale walnełam sie w potylice i wrocilam do realnosci,że w szafce czeka 318

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Dasz rade
J to juz przerabiałam,pomysl jakie pozniej bedziesz miala ladne, swiezutkie, nówka funkiel mieszkanko i jak przyjemnie bedzie je urzadzac po swojemu

Cytat:
zawsze jezdzimy do miejscowosci rodzinnej tz- bialka k. parczewa.
szukaj w la vantil- ich sklepow jest w lbn mnostwo- na pewno w leclerc na zana, w plazie, w realu, w galerii orkana.
tyle ze zwykle maja moze 3-4 modele z kingi... ale jak juz zalapiesz swoj rozmiar to potem mozna na all kupowac ;D
Ja czekam na Sorede i raczki zacieram, Tż tez w sumie nie moze sie doczekac az go przymierze:brzyda l:
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ja na końcówki to najchętniej po prostu jedwab używam Marion albo CHI
ojej zapomnialam na amen o CHI
a tak kocham jego działanie...i zapach
Stary 2013-08-13, 10:51   #3807
AniaAga
Zadomowienie

Kylie, mi też rzadko coś wpada w oko, jak już mi wpadnie to jakość mi nie pasuje, ale w przyszłym tygodniu wybieram się na WGO, tam to z kolei muszę się hamować
A gdzie można dostać CHI....? Rossmann...?
Stary 2013-08-13, 11:16   #3808
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Cytat:
Kylie, mi też rzadko coś wpada w oko, jak już mi wpadnie to jakość mi nie pasuje, ale w przyszłym tygodniu wybieram się na WGO, tam to z kolei muszę się hamować
nawet i w biedronce bywa..
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 11:58   #3809
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
http://allegro.pl/farouk-chi-bio-sil...446631115.html

to jest ten? może też się na niego skuszę. Kiedyś używałam jedwabiu z BioSilka i byłam chyba zadowolona. Zdarzało się że zrobił mi katastrofę na głowie ale tu już moja wina bo miałam tendencje do przesadzania z ilością. Fajnie będzie się przerzucić na coś z Gliss Kura w sprayu bo używam go już kilka lat. Skoro mówicie że można go dorwać stacjonarnie to będę się rozglądać bo bez sensu zamawiać na allegro przesyłka droższa niż produkt

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf

Edytowane przez Carolajn
Czas edycji: 2013-08-13 o 11:59
Stary 2013-08-13, 12:01   #3810
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam wczoraj na zakupach...
Totalnie nic mi sie w tych sklepach nie podoba
nawet łachów sie nie chce oglądać

Ona tak teraz zawraca
Ona kocha swoje czarne włosy jak my nasz blond

Zazrosze takie wypadu nad jeziorko, ja tak dawno nigdzie nie bylam
teraz bede miala dwa dni wolne to musze chate odgruzowac, a potem wolny weekend I farbowanko
Wczoraj w Rosie juz chcialam dokupic c10, bo jest promo na nie, że nie dosć ze sa po chyba 9,79 to jeszce jak bierzesz drugą to płacisz za nia 50% Ale walnełam sie w potylice i wrocilam do realnosci,że w szafce czeka 318

Dasz rade
J to juz przerabiałam,pomysl jakie pozniej bedziesz miala ladne, swiezutkie, nówka funkiel mieszkanko i jak przyjemnie bedzie je urzadzac po swojemu

Ja czekam na Sorede i raczki zacieram, Tż tez w sumie nie moze sie doczekac az go przymierze

ja to samo- walcze ze soba bo ta promocja i wzielabym a10, mam jeszcze 1szt na farbowanie przedslubne. a we wrzesniu chcialam robic tym deluxe... i nie kupie, nie kupie a10 powtarzam jak mantre, schowajcie przede mna rossmany bo sie rozmysle z deluxe
pokaz sorede jak przyjdzie

Cytat:
Napisane przez kinikax3 Pokaż wiadomość
witam miesiąc temu zrobiłam dekoloryzacje włosów ciemny brąz/czarny, która troszke zniszczyła mi włosy ale próbuje je dobrze zregenerować (prawie codziennie od 2 tygodni kłade na nie jakąś odżywke/maske/olej kupioną w sklepie lub domowej roboty) i przymierzam się do rozjaśniacza 13-0 syoss (ponoć rozjaśnia o 8 tonów).

mam po dekolorze taki średni brąz wpadający w rudy.
boje się tylko że ten szatan-rozjaśniacz spali mi włosy...
co radzicie? używał go ktoś z was?
mam nadzieje, że ktoś mi doradzi z góry dzięki ;*

może źle dobrałam temat ale jak pisałam w tematach o rozjaśnianiu/rozjaśniaczach to jakoś nikt nie odpowiadał ;/ więc wybaczcie że spamuje tutaj
ja bym nie ryzykowala, bo popalisz wlosy...

Cytat:
allegro i hurt fryz w rossmanie nie ma, przynajmniej u mnie.

Cytat:
Napisane przez Skarb90 Pokaż wiadomość
nawet i w biedronce bywa..
nigdy w biedro nie widzialam a ty nie mowisz o biosilku?

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości