|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Mój patent: nie kupuję drogich lakierów po prostu
Wibo ma tanie lakiery nawet bez promocji, a je najbardziej lubię, te z serii Express Growth. Lubię też lakiery Essence Colour&Go, a są za 6 zł bez przeceny. Nie jestem zbieraczem i mam tylko tyle kolorów, ile mi potrzeba i jakich używam. Z drogich lakierów mam tylko 3 OPI, gdzie jeden sama sobie kupiłam (Got The Blues for Red, ach, ta czerwień), a dwa dostałam (Gouda Gouda Two Shoes, kolor prze-kurna-cudo
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najdroższe lakiery to GR Jolly za 12,90. Teraz się opanowuje bo już mam chyba wszystkie kolory świata a tak mało miejsca :P
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie kupuje drogich lakierów, a ni w ogóle drogich kosmetyków. U mnie lakier ma kosztować max 5 zł (dlatego kupuję tylko na promocjach), a kosmetyk do pielęgnacji max 10 zł. I tego się zwykle trzymam.
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Bambino, ale to za 3 zł. Teraz jeszcze nie strzelił focha na łagodzącą Ziaję Ulgę, ale czekam, za krótko używam żeby oceniać.
|
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny takie pytanie kosmetyczne nie dot. rossmana ;d kupilybyscie jakiś kosemtyk do twarzy czy odzywke do paznokci bądź lakier lub pomadki, ze sklepu który długo był zamknięty a w srodku mimo wszystko był towar. sklep bez klimy, upaly po 37 co ostanio były i dopiero niedawno kosmetyki ktoś zaczal sprzedawac. co sadzicie? dajcie szybko znac
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
benitomruffkolin, nie
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat wysuszacz bym wzięła, o ile cena naprawdę atrakcyjna. Ale kremu, podkładu, szminki nigdy w życiu.
|
|
|
|
#4600 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() pracowałam kiedyś w Rossku,mam koleżanki i jutro postaram się podpytać czy coś wiedzą
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
40%, och bądź.
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4606 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Makeup challenge winner
|
Z moich długoletnich obserwacji wynika, że dadzą promocję, ale nie aż tak rewelacyjną. Ludzie wrócą po wakacjach i MUSZĄ uzupełnić zapasy. Prawdziwych akcji spodziewam się raczej przy końcu października, kiedy to wszyscy zaczynają oszczędzać na święta. Wszystko też zależy od tego, co zaproponuje Hebe, bo to poważny rywal dla Rossmanna.
Zauważyłyście, że w maju praktycznie wszystkie sieci zrobiły dały -40% w tym samym czasie: Hebe, Rossmann, Natura, Superpharm, Sephora (z pustymi opakowaniami). Rossmann zdecydował się na ostrą kontrofensywę i przecenił całą kolorówkę i pielęgnację twarzy. Propozycja Hebe -40% tylko w wybrane dni wypadła blado. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-14 o 08:36 |
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja napewno skuszę sie na lakiery i pielęgnacje Tołpy po raz kolejny
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4610 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Dziewczyny ogłaszam hasło: "Zakupowy odwyk do momentu megapromocji Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-14 o 09:03 |
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a Hebe nie mam wcale, ale właśnie mam 3 drogerie internetowe z odbiorem stacjonranym i nie zamieniłabym ich na Hebe
|
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to tylko takie tam moje przemyślenia. Kurczę, a chciałam zaszaleć w Biedronce... Dobra, poczekam jak będą wyprzedawali ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Makeup challenge winner
|
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Świadomość cen to podstawa. Nielojalność klientów=niższy poziom cen Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-14 o 10:05 |
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja zdaje sobie sprawe ze w necie jest wszystko taniej, ale niektórych rzeczy tam dostać nie mozna i np tusz loreala nowy odpusciłam bo znalazłam na necie za 30, a w rossie za 35 wychodził, wiec stwierdziłam ze jak go bede juz potrzebowac to moge kupic normalnie, ale duzo rzeczy nie było jak sprawdzałam, dopiero potem wyszło ze są
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Kończy mi się antyperspirant, przez głupie opakowanie LSS dopiero dzisiaj to zauważyłam
|
|
|
|
#4617 |
|
Rozeznanie
|
a Twoja ortodontka Ci nie dała? Mi zawsze daje, chociaż ja ostatnio używałam jakiejś zwykłej z Oral-B i ona po środku miała krótsze włoski, a na zewnątrz dłuższe (czyli tak jak ta od lekarza) i wtedy one dobrze myją...
|
|
|
|
#4618 |
|
BAN stały
|
ja mam pytanie, jakie energetyki dystrybuuje rossman? poszukuję blow (tego różowego). wiecie czy dostanę? szukałam już w almie ale nie było
|
|
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Z tymi cenami wyjściowymi w Rossie i Hebe to jest różnie. Ostatnio kupowałam bb krem z maybelline, w Rossie był za 22,99 w Hebe 23,99.
Okazuje się że Isana dezodrant w sprayu wersja med plami ubrania. Użyłam go tradycyjnie po siłowni, biustonosz już miałam na sobie i mam teraz piękne plamy :/ nie wiecie może czym to sprać? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4620 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Wibo ma tanie lakiery nawet bez promocji, a je najbardziej lubię, te z serii Express Growth. Lubię też lakiery Essence Colour&Go, a są za 6 zł bez przeceny. Nie jestem zbieraczem i mam tylko tyle kolorów, ile mi potrzeba i jakich używam. Z drogich lakierów mam tylko 3 OPI, gdzie jeden sama sobie kupiłam (Got The Blues for Red, ach, ta czerwień), a dwa dostałam (Gouda Gouda Two Shoes, kolor prze-kurna-cudo 
.
. Tydzień dłużej niż zwykle będzie trzeba czekać na nową
.
I Bambino, ale to za 3 zł. Teraz jeszcze nie strzelił focha na łagodzącą Ziaję Ulgę, ale czekam, za krótko używam żeby oceniać.

ja napewno skuszę sie na lakiery i pielęgnacje Tołpy po raz kolejny