|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Niesamowicie przerażona była, na szczęście moja kumpela wzięła ją na DT, poczekamy dwa tygodnie na właściciela, jak się nie znajdzie to szukamy nowego domu.
Kylie, tylko do dobrego domu ją damy, my każdy dom przed adopcją sprawdzamy ![]() Cytat:
![]() Soreda świetna ![]() ![]() Kylie, ja jestem zdania, że z każdym facetem trzeba krótko i na temat ![]() ![]() Edytowane przez AniaAga Czas edycji: 2013-08-14 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech twoj chlop... wpierdziel mu ![]() ![]() Cytat:
![]() bedzie ci pasowal taki przedzialek, bo masz ladna buzie i regularne rysy twarzy ![]()
![]() |
#3873 |
Wtajemniczenie
|
Nove ja nie moge tego tak zostawić bo zawsze tak się kończy a człowiek nic nie rozumie i się nie zmienia. A ma się zmienić na zawsze albo nie wypier... do mamusi i mi się na oczy nie pokazuje! A on nawet nie chce wysłuchać moich argumentów bo wie, co powiem. Czyli ucieka od problemu bo nie chce się zmienić. Chłop ponad 30lat a faktycznie dzieciak. Ja o tym wiem. Ale cały czas łudzę się że się zmieni, że zacznie oszczędzać a nie przepijać i przejadać pieniądze, że zacznie mnie lepiej traktować...a on co jakiś czas takie akcje odpierdziela i myśli że przepraszam wystarczy...
Anka teraz to nie wiem czy chce z nim być a co dopiero o dzieciach mówić... Bunny zrobię cos fot i wrzucę ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja to takie loki mam po zdjeciu koszulki i osuszeniu wlosow ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tyle pocytowalam i mi zaje*hmmm..hmmm.. ![]() lece od nowa ![]() alescie naskrobaly ![]()
![]() |
#3875 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zgadzam sie w pelnej rozciaglosci ![]() dlaczego jeszcze nam nie pokazalas wlosow po alfie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem o co wam poszlo, nie w temacie jestem... ale jak to ciezki kaliber i walka o byt to ja bym nie odpuscila... jaki on znak zodiaku a jaki ty?
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Jestem na bieżąco, ale nie mam weny na pisanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam tylko, że zagapiłam sie i nie zamówilam swojej alfy, a musiałam juz trzasnac odrost i kupiłam palette 219 w biedrze i super sobie poradziła ![]() ![]() ![]() chce jakiś stanik z Kingi ![]() Kitka- tez szukam wygodnych butow na jesien- młoda mama tez nie ma zawsze okazji smigac w szpilkach (w zasadzie to mam ja rzadko, smiesza mnie matki biegajace w ogromnych szpilach za dzieckiem po placu zabaw czy po sklepie ![]() ![]()
#3877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bunny, Twoja Schabinka jest wyjątkowo słodka ![]() A to nasz piękny Max, marzenie wszystkich pseudohodowców ![]() ![]() Edytowane przez AniaAga Czas edycji: 2013-08-14 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3878 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wysluchac w koncu musi, mozesz go kiedy dla jaj przywiazac do krzesla czy lozka zeby nei zwial i potem mu umoralniajaca wiazanke puscic raz na zawsze- ja tak kiedys mojemu zrobilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na niego nie dzialaly szantaze i zlosliwosci ani lzy kobiety... czul sie jak smiec, widac bylo ze zaluje ale pokusy kolezkow byly silniejsze ![]() nie sprzatanie, nie pranie mu ani nei gotowanie bardziej mnie psychicznie dolowaly niz jego- bo sobie jadl na miescie a ciuchow mial mnostwo... ![]() na kazdego jest sposob, trzeba tylko rozgryzc jaki to typ ![]() nadrobilam was.. ale bylo ciezko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3879 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a sprawa nie jest błaha, nie pisałam tutaj całej sytuacji ale ogólnie po alkoholu zachowuje się jak cham i wg mnie i ludzi mi bliższych (kuzynka/siotra/brat/szwagier) nie powinien w ogóle pić jak nie umie...
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zadomowienie
|
Uuuuu, to jesteś ten sam żywioł co ja (Strzelec), z Bliźniętami to słabo się dogadujemy, dla nas to trudny znak.........
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Magda ;)
|
Bunny jakoś dam radę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i kochanie polecisz mi jakąś dobrą odżywkę, może być z silikonami. Taka,żeby włosy były ładne, błyszczące po umyciu? Myślałam o jakiejś Dove kiedyś miałam do farbowanych i byłam zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty wladcza, ulozona, stanowcza...walczaca. on- zmienny, nie lubi gdy ktos ma inny poglad niz jego, ignoruje takie osoby lub olewa bo jego zdanie jest ponad inne... lubi tracic kase... lubi sie bawic, nie znosi nudy i rutyny... nie slucha rad, nie znosi krytyki i na wszystko ma swoje zdanie, choc moze byc powierzchowne czy plytkie... taki spec troche od wszystkiego. czesto robi co innego niz mowi, co innego mowi niz mysli...robi tak jak najwygodniej by miec spokoj. to skala i roztrzasanie z nim problemow czy sporo to prawdziwa orka... to najwiekszy minus znaku. na plus to ze jest bardzo komunikatywny gdy nawiazuje znajomosci, ludzie go lubia, bo jest wesoly, inteligentny, lubi sie zabawic... skoro to problem z alko- ja tez przerabialam z moim tz- to po prostu ogranicz mu okazje do picia przy najblizszych- gdy ich rani czy obraza. ja niestety musialam zrezygnowac z wielu imprez bo moj lubi sobie wypic a jak zacznie to az padnie ;/ wiec czesto robie tak zeby byl np jedynym kierowca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
odzywki polece ci wlasnei dove- bo nie oblepiaja i nie przeciazaja, albo z fructisa cos bierz, albo glis kura(zolty polecam). niemniej fructisy mistrzowsko nablyszczaja ![]() loreala nie polece bo oblepia na maxa....choc go lubie to nieraz zrobi mi wlosy oblepione i matowe... i dotad nie rozgryzlam od czego to zalezy ze raz jest ok raz nie. tzn. jak zastosuje okazyjnie na wyjscie to jest ok, jak sprobuje zastosowac pare razy z rzedu to klapa ![]()
![]() |
#3883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jestem despotą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Magda ;)
|
Cytat:
- clear przeciwłupieżowy, ale ten biały damski i właśnie włosy mam po nim gładkie jak nie wiem ![]() - bingo do farbowanych - bingo jajeczny - czarnego gliss kura,ale to TŻ zużywa,bo myśli,że to męski - fructisa lśniące i gładkie, oblepiacz jak nie wiem, kiedyś kupiłam przez przypadek, miałam wziąć odżywkę,a kupiłam szampon ![]() - pantene aqua light Odżywki: -gliss kur czarny -gliss kur złoty z olejkami -garnier awokado -garnier damage - wella nawilżająca Maski: - garnier nutri gładki -bingo proteiny - wax ten nowy mam jeszcze chantala waniliowego i kokosowego scandica,ale to bardziej jako odżywki ![]() Czyli co dokupić jakiś szampon familijny i odżywkę Dove? ![]() może faktycznie muszę je porządniej oczyszczać. I wtedy jak często tego szamponu używać? Raz na tydzień? Wlosy myję codziennie, ewentualnie co drugi dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio- urodzeniowe 7tki mają dodatkowy zmysl intuicyjny i wrozbiarski... kiedys gdzies tak czytalam i to prawda- w moim wypadku na bank. po prostu jak kogos poznaje i mowi mi jaki jest jego znak to z gory wiem czego sie spodziewac ![]() ![]() to pomaga w zyciu, masz przewage, wiesz jak tego drugiego osobnika obejsc na okolo zeby twoje bylo na wierzchu ![]()
![]() |
#3887 |
Zadomowienie
|
Mój Tz jest Panna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz niedomyte wlosy i stad siadly oblepione, szampony uzywasz na jego kopyto- z dimethiconem albo amodimethiconem wszystko ![]() kup sam szampon i poczujesz ulge ![]() nie znam szamponow bingo to nie wiem co to... na pewno to nie wina protein- wcale nie masz ich tak duzo- masz przeciazone wlosy po prostu. jak myjesz tak czesto to oczyszczac 1-2x w tyg. jak zobaczysz ze wlosy znow sie zakleily to ns mycie oczyscic. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale z tych pewnych na 100%: - lubimy byc gora i rzadzic innymi ![]() - nasze zdanie jest najsluszniejsze, ale dopuszczamy inne glosy pod warunkiem ze maja popierajace argumenty- a nie bo tak- takich ludzi nie powazamy - porzadek, lad i posprzatane inaczej depresja ![]() ![]() - nienawidzimy spoznialskich ludzi, odbieramy to jako brak szacunku ![]() - scibigrosze ![]() - honorowi i dumni - pamietliwi, ciezko przyjmujemy przeprosiny, zadanego bolu nie zapominamy - odbierani przez obcych jako wyniosli, zimni, zarozumiali... gdy po zapoznaniu skorupka peka to kazdy sie smieje ze nei podejrzewal nas o taka otwartosc i pozytywne obejscie - perfekcjonisci - raczej domatorzy, pielegnujemy swe gniazdko..lubimy pojezdzic ale do domu wracamy z ulga i sa chwile gdy wybieramy samotnosc- zwykle dosyc czesto, to nas regeneruje.
![]() |
#3889 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a tu skład tego bingo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...kolagenem.html ![]() To co pogrubiłam to się zgadza z moim TŻ ![]() ![]() mój TŻ za to ma głupie żarty, których nikt nie czai oprócz niego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten bingo ci nei domywa? on jest dosyc oczyszczajacy... nie ma tepych wlosow po nim? kylie jak bedziesz to zrobilam porownanie w albumie cyckow ;D c65 kontra a70 z kingi ![]()
![]() |
#3891 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Domywa, ale tylko wtedy jak umyję dwa razy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Wtajemniczenie
|
Jak tam blondasy jakie plany na długi weekend? My chyba z Tż-tem wybieramy się na działkę chociaż kilka dni odpocząc na łonie natury.....
ale się ochłodziło u mnie ![]()
![]() |
#3894 |
Wtajemniczenie
|
bunny, joanna słodkie cappucino z gołębim popielem na wodze 3 wyjdzie jakoś przyzwoicie? Bo same słodkie cappucino jest dla mnie zbyt ciepłe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to ja rzadze, a on sie slucha byle nie sluchac gledzenia- cos jak u was ;D mysle ze to udana mieszanka znakow- dobrze wspolpracujemy na roznym tle choc jestesmy rozni ![]() jezu ja tez bd wspominam z koszmarami ![]() ![]() dowalilam ci jeszcze riska zebys... jeszcze bardziej zdurniala ![]() ![]() cappucino jest lekko chlodne? jesli tak to mozna je mieszac.
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A taki polecany szampon ![]() ![]() Bunny same cycki w albumie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zadomowienie
|
jestesmy swietnie zorganizowani i dobrze organizujemy wyjazdy, dzialania ludzi itp.
- nienawidzimy spoznialskich ludzi, odbieramy to jako brak szacunku ![]() - honorowi i dumni - pamietliwi, ciezko przyjmujemy przeprosiny, zadanego bolu nie zapominamy - odbierani przez obcych jako wyniosli, zimni, zarozumiali... gdy po zapoznaniu skorupka peka to kazdy sie smieje ze nei podejrzewal nas o taka otwartosc i pozytywne obejscie To mój obecny Tz- sprawdza się doskonale przy planowaniu, ja rzucam hasło "musimy załatwić to, to, to, to i to, ustal kolejność" ![]() A to mój pierwszy: - porzadek, lad i posprzatane inaczej depresja ![]() ![]() - nienawidzimy spoznialskich ludzi, odbieramy to jako brak szacunku ![]() - scibigrosze ![]() - pamietliwi, ciezko przyjmujemy przeprosiny, zadanego bolu nie zapominamy - perfekcjonisci - raczej domatorzy- mój eks wręcz obsesyjny, wyciągnięcie go do kina to był wyczyn............ |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | ||
Zakorzenienie
|
ja tez wole chlodniej...
moje plany weekendowe to czas dla tz- w koncu... bo kolejny weekend to juz wiecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() same cycki ![]() ![]() a jaki ty masz z kingi model? konrad tez super zakochalam sie i bedzie nastepny klasyczny ale czerwony niedlugo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pytanie
![]() ![]() ![]() ![]() bunny- a ja mam pytanie czy do okrągłes buzi pasuje długa grzywka na bok? ogolnie co pasuje do okrągłej buzi i niskiego czoła? A możesz mi powiedziec jak sie ukladaja moje i TZta znaki zodiaku? Ja Panna (a jakze, wszystko sie zgadza niemalże!:P) On Wodnik- i to moj drugi facet wodnik i w zasadzie z obydwojgiem sie dobrze dogaduje..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.