|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł XVII części wątku: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
2 | 4,35% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
1 | 2,17% |
| Spać już ciężko, wszystko gniecie, niech już rodzi się me dziecię! |
|
4 | 8,70% |
| Sexi foczki - my mamusie, chcemy tulić swe dzidziusie |
|
6 | 13,04% |
| Zbliża się już dzień porodu, mam ochotę krzyczeć: "CHODU!" |
|
5 | 10,87% |
| W brzuchu dzieć nam nadal fika, my myślimy o lodzikach |
|
0 | 0% |
| Maluch w brzuchu sobie fika, każda mama chce lodzika |
|
0 | 0% |
| Maluch w upał w brzuchu fika, każda mama chce lodzika |
|
0 | 0% |
| Malec w brzuchu raźnie fika, my myślimy o seksikach |
|
0 | 0% |
| Malce w brzuchu fiku miku, my myślimy o seksiku |
|
1 | 2,17% |
| W tym wątku urodzą trzy mamusie, matal inwigiluje nasze brzusie |
|
0 | 0% |
| Zajechane nasze flaczki, duże są już te dzieciaczki |
|
0 | 0% |
| Wszystkie mamy bolą brzuchy, obracają sie dzieciuchy |
|
2 | 4,35% |
| Jedna zaraz rodzić chce, inne jeszcze długo nie |
|
1 | 2,17% |
| Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają |
|
18 | 39,13% |
| Deszczyk pada, słonko świeci, wnet posypią nam się dzieci |
|
1 | 2,17% |
| Czas tak szybko zapinkala, wnet porodów przyjdzie fala |
|
4 | 8,70% |
| Czas nieubłaganie leci, już za chwilkę będą dzieci |
|
1 | 2,17% |
| Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
BAN stały
|
Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.
Ja zaczęłam w połowie 35 tc.Wczoraj wypiłam pierwszą, zaraz idę następną produkować
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz.
O to nie wiedziałam, że krokiety robi się z takim nadzieniem
![]() Zjadłabym z grzybami albo z mięsem I barszczyk, mmm.
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Narobiłyście mi ochoty na krokiety... Takich z farszem jak do ruskich nigdy nie jadłam. Chyba po niedzieli spróbuję zrobić A u mnie dziś pieczone skrzydełka na specjalne życzenie Natalki ale ja nie przepadam za nimi i pewnie zjem sam ryż z warzywami.
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
rusałko, na fartuszek nie wpadłam - dziękuję
niebede, gratuluję sikalni I kici też ![]() Motherhood jest mega - nie wyobrażam sobie drzemek bez niego Hmm... to jędza jestem, bo pogoniłam wczoraj w autobusie siatki pańci z miejsca dla ciężarnej. Foch jak dąb był ![]() angelikada 83monia, dobrze, że wszystko ok Madziuchna literki super ![]() papuga, nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś i że tak dobrze się wszystko u Ciebie układa Tylko już proszę nie znikać, bo będą bęcki ![]() Jakim cudem nie przysługuje Ci ubezpieczenie??? shure, dziękuję za informację - rzeczywiście bardzo to fajnie brzmi ![]() A ciuszki się niszczą, jeśli przejdą przez kilkoro dzieciaków - tez niestety część mi darowanych, wróci do darczyńców ze względu na stopnień skoszłacenia ![]() Lola ![]() tassia, super wyniki ja-ika, dobrze, że anemia zniknęła ![]() maharet, ja tak Wścieklizny dostaję jak mam się w niewyprasowanej po raz pierwszy położyć, potem mi to juz nie przeszkadza ![]() Bosz, ja mam 29 i siwych sporo, ale to geny - moja mama też zaczęła siwieć w moim wieku, ojciec podobnie Jedyne co mnie pociesza, to fakt, że włosy się nam w rodzinie "trzymają" - jedno jest rude, drugie białe, ale futro takie, że kilka osób mogliby obdzielić ![]() Wyprasowałam kuuupę ciuchów i wszamałam wielką bulę z miodem... na dzisiaj koniec aktywności
|
|
|
|
#3306 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej wróciłam
Fajnie było, jeszcze wieczorem grill U teściów, znowu kuzynostwo przyjedzie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne Cytat:
A ja sobie wymyśliłam od Natusi właśnie. Jakoś Natalka jest ładne,ale na co dzień przydługawe, Natka jest fuj, tak jakoś sama sobie wymyśliłam Tusia bez względu na to, co kto o tym myśli ![]() Moja przyjaciółka mi powiedziała,że jej się to nie podoba, bo kojarzy się jej ze szczurem (mi bardziej z królikiem,ale ok). Na co ja jej powiedziałam (a nigdy wcześniej tego nie mówiłam choć znamy się parę lat),że mi z kolei imię jej syna (Maciek) kojarzy się ze świnką morską, bo miałam Maciusia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Supeeeer
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ooo widzę, że temat powrotów znów na tapecie ja wolałabym tutaj np dzieci wychowywać ale kiedyś tam w przyszłości wrócić. A tż... no jak jeszcze na początku twierdziliśmy że będziemy max 2 lata to mówił, że on nie wróci do pracy na budowie za 8 czy 10zł, a prowadzić firmę budowlaną w Pl... no same remontujecie to wiecie jak jest masakra. No i chyba zostaniemy tutaj, pierwsze kroki w stronę kupna domu podjęte... łeeee dopiero do mnie dociera ![]() ale mam grzech! zjadłam bagietę pszenną z masłem czosnkowym taką strasznie chemiczną, mrożoną nawet nie wiedziałam, że takie są tutaj, przypadkiem znalazłam, pyszna jak z biedry ale za to odpuszczam dzisiejszego lodzika
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
od 1 września Master Chef
lubię programy o gotowaniua w piątek HP
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3312 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam, jutro będę mogła legalnie powiedzieć, że mam ciąże donoszoną.
Bravo Kupiłam sobie te podkłady do łóżka , ale 60x60 i 5 sztuk. Akurat po tyle jest pakowanych, więc mam je w takiej "torebeczce".Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Wolę jak mnie mężczyzna tam bada .Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten z żyrafką o wiele lepszy.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2013-08-14 o 16:26 |
|||||||||
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Papuga cześć, ja Cię pamiętam
![]() Steczkowska wczoraj urodziła
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że na innych programach będzie coś normalnego
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w domu ? ![]() ach moje dziecko sie dzis prawie nie rusza, ale ma wlasnie taka czkawe ze caly brzuch mi skacze
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :roll eyes:Ubrałam nową sukienkę i mam w niej takie wielkie cycki, że obawiam się, że jak tż wróci , to najpierw podam deser, a potem obiad
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba 12 sztuk tetrowych, piorę wszystko w Dzidziusiu-jakoś specjalnego zapachu nie czuję. Jak prałam teraz pieluchy flanelowe tak dawały octem, że najpierw je pomoczyłam w mydlinkach zapachowych a dopiero później dałam do prania. Przy praniu dla małej zawsze jeszcze daje podwójne płukanie.
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś tu bedzie niepocieszony
i wtedy dieta matki karmiacej ![]() oooo, jeszcze nei wyczytałam
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013, cz. X
obiad dla tz
mam nadzieje ze sie ucieszy 1376490992115.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam troszkę fasolki szparagowej
![]() co za debil w RwT ![]() Tasia co to za wieża- jak on ją ugryzie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-08-14 o 16:38 |
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to sobie przypomniałam, że to pranie, które się "dosusza" było z dodatkowym płukaniem ale kurcze tamto wcześniejsze co już jest poskładane i wyprasowane było bez dodatkowego
|
#3327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- ja dziś na 18 mam drugie zajęcia z SR, temat połóg
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
moja mam czasem potrafi jednak pocieszyć, mówi że mam nie słuchać o porodach, bo owszem boli, ale niektórzy to połowę dodają, że dam radę!
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
My też, bo mamy z bawełny satynowej. Ale gdybym miała z kory to bym nie prasowała ![]() Hmm dzwoniłam znowu po sklepach pytać o mój fotelik i producent znowu przesunął w Pl termin dostawy...będą w drugiej połowie września
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wlasnie powiesilam 30 szt pieluch tetrowych, alez sie zmachalam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

albo z mięsem
I barszczyk, mmm.
Stanowczo warto tam wrócić
I kici też 
Wścieklizny dostaję jak mam się w niewyprasowanej po raz pierwszy położyć, potem mi to juz nie przeszkadza 

ja wlasnie mam kolezanke która bodajże za tydzień miałaby wychodzić za mąż a jej tata niespodziewanie jakieś kilka tygodni temu zmarł
teściowa z pracy mi przyniosła