Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-27, 07:53   #1801
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
Zachorowałam na czerwone sandałki na obcasie z wyciętymi palcami, muszę je mieć, jutro wyruszam na łowy,chyba ze mnie choróbsko rozłoży na dobre...
p.s. czerwona torebka tez by się przydała
ooo tak.. ja też marzę o czerwonych butach

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
ciesze sie ze cudny dzien i ze wszystko juz dobrze

a Ty zdrowiej chorowitku!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 09:40   #1802
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
podjęłam życiową decyzję kupuję mp3kę a w ogóle to cudny mam dziś dzień

Świetna decyzja, a masz już jakąś na oku? Polecam Creative, ale fakt droga, ale warto!!

Cytat:
Zachorowałam na czerwone sandałki na obcasie z wyciętymi palcami, muszę je mieć, jutro wyruszam na łowy,chyba ze mnie choróbsko rozłoży na dobre...
Cytat:

Piptoły podziwiam, ja bym w tym nie umiała chodzic

Ja chcę własnie jakieś balerinki fajne, ale mam szeroką stopę i bedzie chyba cięzko buu ;(

Ahh pogoda piękna dziś znów będę leżeć na balkoniku i oczekiwać na przyjście paczki z Cefarm24.pl A słuchajcie jakiś używacie olejków/emulsji do opalania?
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 16:20   #1803
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam te butki :0 brazowe tez moje ulubione, praiwe w ogole nie czuc ich na nogach. i z tego co pamietam niedrogie byly. tylko podeszwa mi popekala bo ciagle w nich smigalam na jazdy i silowalam sie ze sprzeglem. a Twoje sie trzymaja? w sumie to mialam je jeden sezon, ale i tak zadowolona jestem. jak bede w tym roku w deichmanie to tez sobie takie kupie.
moje sie nawet trzymają (jestem pod wrażeniem, bo też dużo w nich chodziłam i jeździłam autem, całe poprzednie lato ) Są też w tym roku, bo już widziałam i nawet jest więcej kolorów niż ostatnio

Cytat:
nie daj sie chorobie
udanych łowów życzę

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

Świetna decyzja, a masz już jakąś na oku? Polecam Creative, ale fakt droga, ale warto!!

Piptoły podziwiam, ja bym w tym nie umiała chodzic

Ja chcę własnie jakieś balerinki fajne, ale mam szeroką stopę i bedzie chyba cięzko buu ;(

Ahh pogoda piękna dziś znów będę leżeć na balkoniku i oczekiwać na przyjście paczki z Cefarm24.pl A słuchajcie jakiś używacie olejków/emulsji do opalania?
też polecam Creative sama mam i bardzo dobrze się sprawuje (i cena tez nie taka tragiczna, bo bywają gorsze i droższe a ta Ci się na pewno nie rozsypie, z resztą teraz już wszystko potaniało i teraz za tyle samo kasy co rok temu kupiłam 512 mb to teraz można kupić już 1gb albo i więcej )

a co do wylegiwania się na słońcu to używałam zawsze niskich filtrów bo mam ciemną karnację i łatwo się opalam, ale chyba w tym roku to zmienię, bo trochę zmądrzałam ale jeszcze nie wymyśliłam co kupić nowego
zwłaszcza że właśnie wyczytałam na Onecie że w długi weekend ma być jednak zimno więc na razie opalać się nie będę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 16:33   #1804
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja zaraz jadę na spotkanie z Hiszpanami i będziemy się zajadac spaghetii Cu-do-wnie
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 17:10   #1805
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A ja zaraz jadę na spotkanie z Hiszpanami i będziemy się zajadac spaghetii Cu-do-wnie
zazdroszcze

Cytat:
a co sobie zamowilas?
Stary 2007-04-27, 17:39   #1806
Sathi
Zakorzenienie

ja urlopu nie mam, będę pracować, ale przynajmniej we wtorek i czwartek do pracy nie idę, także będę w pracy co drugi dzień.
No a pogoda rzeczywiście ma być fatalna

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 17:41   #1807
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja mp3 creative w razie wątpliwości proszę pytać.Za kilka minutek lece na randke,po powrocie zdam relacje na gorąco,a Wy tymczasem 3majcie kciuki

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-27, 18:59   #1808
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja mp3 creative w razie wątpliwości proszę pytać.Za kilka minutek lece na randke,po powrocie zdam relacje na gorąco,a Wy tymczasem 3majcie kciuki
o Lolcia no to fantastycznie, koniecznie daj znać po powrocie

a ja zaszalałam i oto moj nabytek:

http://www.agito.pl/product/32446?cid=362

mialam kiedyś creativa muvo i byłam zadowolona, ale 4GB to już coś

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 19:02   #1809
Atram
xxyy

Lolcia, powodzenia na randce

Sathi, gdzie pracujesz?

a ja na dlugi weekend wyjezdzam, jade w poniedzialek do przyjaciolki i wroce dopiero w czwartek albo piatek. zamierzamy pol dnia uczyc sie do sesji a pol dnia gdzies szalec - tzn basen, sauna, zakupy, rower, lody, piwo mam nadzieje ze z ta nauka cos wyjdzie:P
Stary 2007-04-27, 20:00   #1810
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew

też polecam Creative sama mam i bardzo dobrze się sprawuje (i cena tez nie taka tragiczna, bo bywają gorsze i droższe a ta Ci się na pewno nie rozsypie, z resztą teraz już wszystko potaniało i teraz za tyle samo kasy co rok temu kupiłam 512 mb to teraz można kupić już 1gb albo i więcej )
Dokładnie, ja za swój dwa lata temu dałam 400zł, gdzie teraz chodzą pewnie za ok 200zł jak nie mniej, a mam tylko 512mb
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
a co do wylegiwania się na słońcu to używałam zawsze niskich filtrów bo mam ciemną karnację i łatwo się opalam, ale chyba w tym roku to zmienię, bo trochę zmądrzałam ale jeszcze nie wymyśliłam co kupić nowego
zwłaszcza że właśnie wyczytałam na Onecie że w długi weekend ma być jednak zimno więc na razie opalać się nie będę
No ja na buźke narazie stosuje. Rok temu miałam fajną z kolastyny emulsje, z algami i powiem Wam, że wogole nie byłó okazji, abvym sie 'zjarała', miałam filtr 18. Teraz kupie ciut mniejszy bo chce sie opalic ;P

Cytat:
a co sobie zamowilas?
Zamówiłam Avene Diroseal, Iwostin spf40, Soraya lifting, care&control, beta-karoten I dostałam duuuuużo próbek, jestem bardzo zadowolona
[/quote]

Cytat:
Napisane przez Atram

a ja na dlugi weekend wyjezdzam, jade w poniedzialek do przyjaciolki i wroce dopiero w czwartek albo piatek. zamierzamy pol dnia uczyc sie do sesji a pol dnia gdzies szalec - tzn basen, sauna, zakupy, rower, lody, piwo mam nadzieje ze z ta nauka cos wyjdzie:P
Ja też wyjeżdżam, w środe pakujemy się i do soboty bedziemy na Czerwonej Wodzie (dolnośląskie, za Zgorzelcem). Domek, jeziorko, grillik Ahh bedzie super i zero nauki Planujemy to przebalować hihi
Ślub

41/40
Stary 2007-04-27, 21:00   #1811
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
tez mam te butki :0 brazowe tez moje ulubione, praiwe w ogole nie czuc ich na nogach. i z tego co pamietam niedrogie byly. tylko podeszwa mi popekala bo ciagle w nich smigalam na jazdy i silowalam sie ze sprzeglem. a Twoje sie trzymaja? w sumie to mialam je jeden sezon, ale i tak zadowolona jestem. jak bede w tym roku w deichmanie to tez sobie takie kupie.

te buciorki są swietne. dzis byl dzien testowy i zostal zaliczony pomyslnie caly dzien w nich latalam, na rowerze tez sie spisaly (bo wszedzie jezdze rowerkiem) no i wogole sliczne są

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 21:07   #1812
gujana
Wtajemniczenie

A w De tylko 1-go maja jest wolne, zero dlugiego weekendu, zero majowki z prawdziwego zdarzenia - pierwszy raz w moim zyciu!!!!!!!!!!!

ale nic, czasem trzeba..

Stary 2007-04-27, 21:10   #1813
LoLcIa123
Zakorzenienie

Wróciłam,było całkiem sympatycznie,pomimo tego że troche mnie komary pogryzły.
Kobitki powiedzcie mi ile to będzie 25dag wiórków kokosowych i 5dag masła? mam zamiar jutro piec :Slina:.
A! i mam do Was jeszcze jedną ogromną prośbe! natomiast potrzebuje zorganizować krzyżówke temat powiązany z związkami chemicznymi w składnikach pokarmowych i w życiu normalnym/dziennym,a hasło krzyżówki brzmi'makroelementy' potrzebne mi są jakieś pomysły (musi w nich być zawarte pytanie i odpowiedź do pytania).Jeżeli miałybyście jakieś pomysły i nie sprawiłoby Wam to żadnego problemu,to każda propozycja będzie mile widziana.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-04-27, 21:44   #1814
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
te buciorki są swietne. dzis byl dzien testowy i zostal zaliczony pomyslnie caly dzien w nich latalam, na rowerze tez sie spisaly (bo wszedzie jezdze rowerkiem) no i wogole sliczne są
musze sie deichmana wybrac i sparwic sobie nowe uwielbiam te butki tez
Stary 2007-04-28, 06:30   #1815
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
musze sie deichmana wybrac i sparwic sobie nowe uwielbiam te butki tez
A ja znowu wczoraj kupiłan następne buty No wlaśnie w deichmannie, którego regularnie odwiedzam z nadzieją, że będą te moje wymarzone butki w rozmiarze dobrym dla mnie. Wczoraj tez byłam i kupiłam sobie takie czarne, koronkowe No ale to już koniec z zakupami... przynajmniej na ten miesiąc
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-28, 07:17   #1816
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A ja znowu wczoraj kupiłan następne buty No wlaśnie w deichmannie, którego regularnie odwiedzam z nadzieją, że będą te moje wymarzone butki w rozmiarze dobrym dla mnie. Wczoraj tez byłam i kupiłam sobie takie czarne, koronkowe No ale to już koniec z zakupami... przynajmniej na ten miesiąc
o to moze te o ktorych tutaj rozmawiamy? kupilas takie jakby robione na szydelku?
ile one kosztuja?
po dlugim weekendie musze sie wybrac do deichmana
widze ze jestes butomaniaczka
Stary 2007-04-28, 07:46   #1817
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
o to moze te o ktorych tutaj rozmawiamy? kupilas takie jakby robione na szydelku?
ile one kosztuja?
po dlugim weekendie musze sie wybrac do deichmana
widze ze jestes butomaniaczka
Tak to one Trzeba je jakoś pielęgnować Mam taki spray do pryskania butków żeby nie przemokły i to chyba wystarczy Ja Wy wogóle pielęgnujecie buty Ja zazwyczaj smaruje je oliwką dla niemowląt

Kosztują 39 zł No jakoś tak ostatnio mam bzika na punkcie butków
Stary 2007-04-28, 07:55   #1818
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
o Lolcia no to fantastycznie, koniecznie daj znać po powrocie

a ja zaszalałam i oto moj nabytek:

http://www.agito.pl/product/32446?cid=362

mialam kiedyś creativa muvo i byłam zadowolona, ale 4GB to już coś
świetny gratuluję wyboru

Cytat:

Zamówiłam Avene Diroseal, Iwostin spf40, Soraya lifting, care&control, beta-karoten I dostałam duuuuużo próbek, jestem bardzo zadowolona

Ja też wyjeżdżam, w środe pakujemy się i do soboty bedziemy na Czerwonej Wodzie (dolnośląskie, za Zgorzelcem). Domek, jeziorko, grillik Ahh bedzie super i zero nauki Planujemy to przebalować hihi [/quote]
wow, świetne zakupy, może też sie kiedyś skuszę
baw się dobrze i oby pogoda jednak dopisała

Cytat:
Wróciłam,było całkiem sympatycznie,pomimo tego że troche mnie komary pogryzły.
Kobitki powiedzcie mi ile to będzie 25dag wiórków kokosowych i 5dag masła? mam zamiar jutro piec :Slina:.
A! i mam do Was jeszcze jedną ogromną prośbe! natomiast potrzebuje zorganizować krzyżówke temat powiązany z związkami chemicznymi w składnikach pokarmowych i w życiu normalnym/dziennym,a hasło krzyżówki brzmi'makroelementy' potrzebne mi są jakieś pomysły (musi w nich być zawarte pytanie i odpowiedź do pytania).Jeżeli miałybyście jakieś pomysły i nie sprawiłoby Wam to żadnego problemu,to każda propozycja będzie mile widziana.
już komary są? ja na szczęście nie spotkałam wczoraj ani jednego
nie mogę Ci niestety pomóc w sprawie wiórków i masła, bo wszelkie dekagramy to dla mnie czarna magia i w związku z tym zawsze liczę na oko
pomyślę za to nad krzyżówką, a nuż mnie coś natchnie

Cytat:
hehe, coś mi się zdaje że wszystkie mamy takie same buty

jeśli chodzi o mój długi weekend to dziś jadę do domu, bo rodzice wyjeżdżają i ktoś musi być na posterunku miałam się uczyć ale przyjeżdża do mnie kuzynka więc coś wątpię w tą moją naukę
we wtorek rodzice wracają a ja jadę z TŻ w góry do Międzybrodzia Żywieckiego, wracam w czwartek i robię u siebie imprezkę z koleżankami
a później już zostają 3 dni kiedy to prawdopodobnie będę już musiała się zabrać za naukę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-04-28, 08:06   #1819
Atram
xxyy

Cytat:
Tak to one Trzeba je jakoś pielęgnować Mam taki spray do pryskania butków żeby nie przemokły i to chyba wystarczy Ja Wy wogóle pielęgnujecie buty Ja zazwyczaj smaruje je oliwką dla niemowląt

nie wpadlabym na to zeby te butki spryskac sprayem , bo one chyba i tak przemokna jak bedzie deszcz to typowe buty na ladna pogode
a te moje musze wyprac, co prawda podeszwe maja troszke popekana, ale ubiore je dzisiaj na grilla, a po dlugim weekendzie kupie sobie nowe

tez mam bzika na punkcie butow, podobaja mi sie takie czerwone w biale kropki.. ale zastanawiam sie do czego bym je nosila i stwierdzam ze do niczego wiec raczej sobie nie kupie

widze ze kazdej z Was zapowiada sie ciekawy weekend bawcie sie dobrze

Lolcia, nie mam pomyslow na te pytania do krzyzowki, a dla kogo to ma byc? jakies trudne pytania czy latwiejsze? jak cos mi wpadnie do glowy to napisze -zwlaszcza ze zaraz zabieram sie za czytanie podrecznika do przyrody dla 4 klasy szkoly podstawowej bo musze napisac konspekt zajec o zdrowym odzywianiu ( w przyszlym roku na praktykach bede przerowadzac dla 10lketnich dzieci lekcje o tym, temat wybralam sama ).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-28, 10:09   #1820
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
już komary są? ja na szczęście nie spotkałam wczoraj ani jednego
nie mogę Ci niestety pomóc w sprawie wiórków i masła, bo wszelkie dekagramy to dla mnie czarna magia i w związku z tym zawsze liczę na oko
pomyślę za to nad krzyżówką, a nuż mnie coś natchnie

No są,są a jakie wielgaśne i gryzą jak szalone.Denerwu je mnie to,że ludzie nie mogą podać np szklanka mąki,tylko piszą 25dag,tak jakby każdy miał wage w domu i kalkulator elektryczny w głowie.A co do butów,to ja takich nie mam jeszcze.No i dziękuje za chęć pomocy przy krzyżówce

Cytat:

Lolcia, nie mam pomyslow na te pytania do krzyzowki, a dla kogo to ma byc? jakies trudne pytania czy latwiejsze? jak cos mi wpadnie do glowy to napisze -zwlaszcza ze zaraz zabieram sie za czytanie podrecznika do przyrody dla 4 klasy szkoly podstawowej bo musze napisac konspekt zajec o zdrowym odzywianiu ( w przyszlym roku na praktykach bede przerowadzac dla 10lketnich dzieci lekcje o tym, temat wybralam sama ).
Pani z chemii poprosiła mnie o to,abym pomogła jej wykombinować pytania i odpowiedzi do krzyżówki właśnie z takim hasłem wszystkie pytania są dozwolone byle byłyby zgodne z tematem jaki podałam.Z góry dziękuje za pomoc póki co wykombinowałam jedno hasło'przemiana materii' nie mam jakoś weny twórczej

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-04-28, 10:34   #1821
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez butkomaniaczka jestem, teraz potrzebuje jeszzce jakichs klapko japonek "ozdobnych" ze tak powiem no i zwyklych najzwyklejszych sandalkow, w ktorych to najbardziej lubie jezdzic bajkiem,a taie ktore mam juz odsluzyly swoje

Cytat:

pielegnowac? toz to zwykle szydlo tak czy siak przemokna powiedz cos wiecej o tym spray'u?
a buty zwyczajne traktuje z reguly pasta do butow

Cytat:

dokladnie tak ale sa rewelacyjne, juz po jednym dniu w nich moge stwierdzic, ze je bardzo bardzo lubie

Cytat:
.Denerwuje mnie to,że ludzie nie mogą podać np szklanka mąki,tylko piszą 25dag,tak jakby każdy miał wage w domu i kalkulator elektryczny w głowie.
no wlasnie, mnie to tez wnerwia strasznie... mialam kiedys w domu taki specjalny "dzbanuszek" na ktorym byla miarka w gramach i mililitrach i to bylo do maki i "cieczy" ale gdzies zniknal....

Stary 2007-04-28, 10:49   #1822
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
nie wpadlabym na to zeby te butki spryskac sprayem , bo one chyba i tak przemokna jak bedzie deszcz to typowe buty na ladna pogode
To że przemokną to ja doskonale wiem Wogóle nie wpadłabym na pomysł żeby się w nich wybrać gdzieś jak będzie padać

Bardziej mi chodziło o to, że taki spray w jakiś sposób ochrania i pielęgnuje butki. Poprostu tak mi się one podobają i do tego są niesamowicie wygodne, że już się martwię co będzie jak się zniszczą

Cytat:
Pani z chemii poprosiła mnie o to,abym pomogła jej wykombinować pytania i odpowiedzi do krzyżówki właśnie z takim hasłem wszystkie pytania są dozwolone byle byłyby zgodne z tematem jaki podałam.Z góry dziękuje za pomoc póki co wykombinowałam jedno hasło'przemiana materii' nie mam jakoś weny twórczej
Chemia Pamiętam jak dziś , miałam paskudną jędzę w liceum, która zawsze bardzo nisko mnie oceniała. Często podczas odpowiedzi przy tablicy maglowała mnie tak długo i zadawała tyle pytań aż w końcu się trafiło kilka na które nie umiałam odpowiedzieć i sadzała mnie z 3 w dzienniku Mam uraz do tego przedmiotu do dziś Nie cierpie chemii

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
pielegnowac? toz to zwykle szydlo tak czy siak przemokna powiedz cos wiecej o tym spray'u?
a buty zwyczajne traktuje z reguly pasta do butow
Nie lubie past do butów. Strasznie śmierdzą i są takie tępe podczas nakładania. Pewnie zależy to od rodzaju pasty, ale jakoś wolę tą moją oliwkę

Jeśli chodzi o spray to taki bliżej niezidentyfikowany obiekt o ciekawie brzmiącej nazwie aqua stop Nadaje się do wszelkiego rodzaju tkanin i skór. Ma zabezpieczać i chronić przed wilgocią Podobno sprawia, że skóra i tkanina stają się bardziej elastyczne
Stary 2007-04-28, 11:01   #1823
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
To że przemokną to ja doskonale wiem Wogóle nie wpadłabym na pomysł żeby się w nich wybrać gdzieś jak będzie padać

Bardziej mi chodziło o to, że taki spray w jakiś sposób ochrania i pielęgnuje butki. Poprostu tak mi się one podobają i do tego są niesamowicie wygodne, że już się martwię co będzie jak się zniszczą

Nie lubie past do butów. Strasznie śmierdzą i są takie tępe podczas nakładania. Pewnie zależy to od rodzaju pasty, ale jakoś wolę tą moją oliwkę

Jeśli chodzi o spray to taki bliżej niezidentyfikowany obiekt o ciekawie brzmiącej nazwie aqua stop Nadaje się do wszelkiego rodzaju tkanin i skór. Ma zabezpieczać i chronić przed wilgocią Podobno sprawia, że skóra i tkanina stają się bardziej elastyczne

jeny, wczoraj mialam dokladnie to samo - zaczelam sie martwic co bedzie jak sie zniszcza te butki! a przeciez dopiero jeden dzien w nich chodzilam!

co do spray'u to juz rozumiem. ja mam tez taki impregnat do butkow, ale w nieco mniej wygodnej formie - jest w takiej buteleczce z pędzelkiem i trzeba smarowac

a co do past, to u mnie w domku zawzse bylo tak smiesznie, odkad pamietam jako dziecko, ze mężczyzni byli odpowiedzialni za pastowanie butow. no wiem,smiesznie to brzmi, ale poprostu pamietam zawsze ze moj tata z bratem pastowali wszystkie buty jakie byly w domu.. no i tak mi juz zostalo, ze zatrudniam TŻ'ta do tego tylko teraz jak wyjechalammusze sobie sama radzic, ale mam taka paste w gabeczce i nie jest zle

Stary 2007-04-28, 11:06   #1824
Apiska
Zakorzenienie

Kochane znacie jakiś dobry serwis internetowy, gdzie znajdę dogłębne info na temat Okresu Prenetalnego dziecka? głownie potrzebuje jakiś wykresów, obrazków itp Bo treści wezmę z książek
Ślub

41/40
Stary 2007-04-29, 00:43   #1825
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane znacie jakiś dobry serwis internetowy, gdzie znajdę dogłębne info na temat Okresu Prenetalnego dziecka? głownie potrzebuje jakiś wykresów, obrazków itp Bo treści wezmę z książek
myślałam o grzenda.pl ale tam raczej do wszystkiego podchodzą z przymrużeniem oka, więc nie sądzę żebyś tam coś konkretnego znalazła a innych stron na ten temat nie znam, pownieważ na całe szczęście moje nie mam jeszcze powodu żeby się ciążą interesować (i oby tak zostało jeszcze przez parę lat )

pojęczę Wam trochę Dziewczyny boli mnie strasznie kolano, nie pomagają żadne środki przeciwbólowe, nawet najsilniejsze. Mam chorobę kolan przewlekłą, ale miałam nadzieję że po operacjach te najgorsze objawy przejdą, a tu zonk, pół roku spokoju i znów się pogorszyło już naprawdę nie mam siły, na samą myśl że udam się do nowego lekarza który znów coś nowego wymyśli albo i nie jest mi niedobrze

ehhhhh

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-04-29, 00:50   #1826
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

umeiram. za duzo wypuislam...
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 04:39   #1827
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Znak rozpoznawczy wizażanek

Cytat:
pojęczę Wam trochę Dziewczyny boli mnie strasznie kolano, nie pomagają żadne środki przeciwbólowe, nawet najsilniejsze. Mam chorobę kolan przewlekłą, ale miałam nadzieję że po operacjach te najgorsze objawy przejdą, a tu zonk, pół roku spokoju i znów się pogorszyło już naprawdę nie mam siły, na samą myśl że udam się do nowego lekarza który znów coś nowego wymyśli albo i nie jest mi niedobrze

ehhhhh
Miejmy nadzieję, że to tylko chwilowe A cos się stało, że masz takie problemy z tym kolankem. Tak nagle zaczęło kiedyś boleć czy sobie je czymś nadwyrężyłaś.

Mnie nadal boli ta kość I na pięcie wyszło mi takie dziwne zgrubienie. Pewnie sprawa balerinek Ale to strasznie dziwnie wygląda, taki ogromny bąbel (nie taki typowy odcisk), nigdy czegoś takiego nie miałam. Mam nadzieję, że szybko zniknie, bo okropnie to wygląda
Stary 2007-04-29, 07:42   #1828
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

ehhhhh
Ewciu,a może to na zmiane pogody? masz w domu jakąś opaske na tą nogę?.Nie smutaj buźki,bo jestem pewna że niedługo wszystko wróci do normy.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-04-29, 07:57   #1829
Atram
xxyy

Cytat:

ehhhhh
Stary 2007-04-29, 08:07   #1830
Sathi
Zakorzenienie

A ja siedzę z moim TŻ w domku za miastem i się byczę, wczoraj był cudowny dzień, jeździliśmy na koniach, były paralotnie, grillowanie.
Szkoda że dziś już pogoda brzydka.
Jedziemy do domu i będziemy dalej się byczyć.
A jutro już praca

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości