![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
mychamycha to co Twój eks wyczyniał po rozstaniu to jakiś horror,bardzo Ci współczuję. Ja bym chyba dziada zatłukła.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spodziewałąm się, że okaże się takim człowiekiem, ale cieszę się, ze jak wyjadę za dwa tyg ( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Błagam,nie strasz...
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
mychamycha też chciałabym wspominać miło te prawie dwa lata ale jak?ja odkryłam przez sms-y i na dodatek pociągnełam go za język i się przyznał,że z nią spał...Mam takie same odczucia nic dla niego nie znaczyłam wyobraż sobie taką sytuacje byliśmy na weselu u jego kuzynki w niedzielę były poprawiny ja wracałam do swojego miasta w poniedziałek a on w niedziele pisałam do niego,martwiłam się czy już dojechał i jak się czuje bo był trochę przeziębiony...a on mi nawet nie odpisał bo był w tym czasie z tamtą i miał mnie głęboko w czterech SUPER WSPOMNIENIA prawda?Więc kto nie przeżył zdrady to nie wie jak się czujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Choć preferuję terapie szokowe solennie obiecuję, że nie będę
![]()
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Mychamycha może z czasem dojdę do siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Za dwa tyg się wyprowadzam, za miesiąc mam urodziny. Ciekawa jestem, czy wyśle mi jakieś życzenia. Nie wymagam, nie oczekuję, ale chyba chciałabym... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
mychamycha mam dobrego informatora w sumie miałam...teraz juz o nic nie pytam na Fb nie wchodzę mój były miał urodziny i złożyłam mu życzenia przez sms-a ciekawe czy będzie pamiętał ja mam w listopadzie na pewno zapomni nigdy nie miał pamięci do dat...
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój eks zapisał sobie w kalendarzu nawet datę naszego rozstania. ![]() Dziewczyny, ja już nie mogę się doczekać wyprowadzki. Zniknie mi z oczu ta marna istota i mam nadzieję, że będzie mi o wiele lepiej. Zamierzam zapisać sie na prawo jazdy, więc nowe zajęcie też będę mieć. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
mychamycha napisał mi tak ''dzięki za życzenia"ale nie tego samego dnia tylko następnego wieczorem zero skruchy zero przepraszam.Ja go w ogóle nie widuje...i w sumie to dobrze...Jestem pewna,że nie napisze mi żadnych życzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
hej. Nie wiem czy to dobry watek, ale potrzebuje porady osob kompletnie bezstronnych co o tym myslicie. Otoz chcialabym odzyskac chlopaka, poniewaz uswiadomilo mi to ze stracilam milosc mojego zycia. jakkolwiek banalnie to brzmi. Pozanlismy sie przez internet dlugo sie spotykalismy, krecilismy, poznawalismy kolo pol roku. Naprawde ciezko mi sie otworzyc na facetow, ale on mnie po prostu czyms urzekl. I mimo moich watpliwosci i mowienia mu ze nie bedziemy razem, on sie nie poddawal i zawsze sie staral. Postanowilam dac temu szanse. No i zakochalam sie ponad wszytsko, byl/ jest dla mnie najwazniejszy, nie potrafie miec nawet do niego zalu ze zerwal poniewaz to przez moja glupote. Po pewnym czasie zaczelam mu zarzucac spotkania z kumplami ze woli ich ode mnie, ze nie ma czasu dla mnie, rozumiecie wieczne pretensje, czepiania o byle co. mam tak ze nie pomysle zanim cos powiem a on w te zle rzeczy mowione w emocjach wlasnie wierzyl. Nie ma na to zadnego usprawiedliwienia, dopiero jak ze mna zerwal to zrozumialam to. tyle razy mowilam ze to sie zmieni, ale nigdy tak naprawde do konca nie przemyslam tego myslam ze wszytsko mi wybaczy. Dawalismy sobie szanse ale w koncu no cos w nim sie przelalo jak to mowi i on juz nie umie, chce odpoczac od wszytskiego. zerwalismy oficialnie tydzien temu ale tak naprawde to cos trwa od miesiaca, bo oficialnie to moze zerwalismy na fb rozumiecie o co mi chodzi. na poczatku byl wsciekly widzielismy sie moze 3 razy ale byl nieczuly obojetny. w dzien kiedy ze mna zerwal rozplakal sie przytulal calowal, mowil ze kiedys jeszcze chcialby byc ze mna ale ze teraz nie umie, ze nie skresla mnie ze nie wiem co bedzie za jakis czas. Nie wiem co o tym wszytskim myslec. mamy ze soba kontakt piszemy smsy do siebie, dzis byl ze mna u lekarza, w parku przytulalismy sie, i mowi ze mu tez mnie brakuje, ze woli isc do pracy zeby o tym nie myslec, ze jemu tez jest ciezko. Wiec po co zrywal? On nie wierzy ze ja sie zmienie, mowi ze cos w nim wygaslo. Ale pisal ze nie chce zrywac kontaktu, ja tez nie chce bo nadal go kocham nie ma dnia zebym o nim nie myslala, chciala przytulic pocalowac i wspominam wszytskie rzeczy z nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
hej. Nie wiem czy to dobry watek, ale potrzebuje porady osob kompletnie bezstronnych co o tym myslicie. Otoz chcialabym odzyskac chlopaka, poniewaz uswiadomilo mi to ze stracilam milosc mojego zycia. jakkolwiek banalnie to brzmi. Pozanlismy sie przez internet dlugo sie spotykalismy, krecilismy, poznawalismy kolo pol roku. Naprawde ciezko mi sie otworzyc na facetow, ale on mnie po prostu czyms urzekl. I mimo moich watpliwosci i mowienia mu ze nie bedziemy razem, on sie nie poddawal i zawsze sie staral. Postanowilam dac temu szanse. No i zakochalam sie ponad wszytsko, byl/ jest dla mnie najwazniejszy, nie potrafie miec nawet do niego zalu ze zerwal poniewaz to przez moja glupote. Po pewnym czasie zaczelam mu zarzucac spotkania z kumplami ze woli ich ode mnie, ze nie ma czasu dla mnie, rozumiecie wieczne pretensje, czepiania o byle co. mam tak ze nie pomysle zanim cos powiem a on w te zle rzeczy mowione w emocjach wlasnie wierzyl. Nie ma na to zadnego usprawiedliwienia, dopiero jak ze mna zerwal to zrozumialam to. tyle razy mowilam ze to sie zmieni, ale nigdy tak naprawde do konca nie przemyslam tego myslam ze wszytsko mi wybaczy. Dawalismy sobie szanse ale w koncu no cos w nim sie przelalo jak to mowi i on juz nie umie, chce odpoczac od wszytskiego. zerwalismy oficialnie tydzien temu ale tak naprawde to cos trwa od miesiaca, bo oficialnie to moze zerwalismy na fb rozumiecie o co mi chodzi. na poczatku byl wsciekly widzielismy sie moze 3 razy ale byl nieczuly obojetny. w dzien kiedy ze mna zerwal rozplakal sie przytulal calowal, mowil ze kiedys jeszcze chcialby byc ze mna ale ze teraz nie umie, ze nie skresla mnie ze nie wiem co bedzie za jakis czas. Nie wiem co o tym wszytskim myslec. mamy ze soba kontakt piszemy smsy do siebie, dzis byl ze mna u lekarza, w parku przytulalismy sie, i mowi ze mu tez mnie brakuje, ze woli isc do pracy zeby o tym nie myslec, ze jemu tez jest ciezko. Wiec po co zrywal? On nie wierzy ze ja sie zmienie, mowi ze cos w nim wygaslo. Ale pisal ze nie chce zrywac kontaktu, ja tez nie chce bo nadal go kocham nie ma dnia zebym o nim nie myslala, chciala przytulic pocalowac i wspominam wszytskie rzeczy z nim
![]() ![]() Ciężko mi coś Ci doradzić po twojej wypowiedzi ale jak kogoś się kocha to chce się z tą osobą przebywać mam to samo ale u mnie to inna historia...Jeżeli Cię kocha to wróci widać,że zależy mu na tobie ale z drugiej strony będzie ciężko odbudować poprzednią relacje...Jesteś w stanie się zmienić?Trochę go zamęczyłaś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też się zastanawiałam w zeszłym tygodniu (w dniu moich urodzin mijały równe 2 tygodnie od rozstania). nie doczekałam się... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No wlasnie sytuacja jest dziwna... wiem ze go wymeczylam, i chce o niego walczyc bo mi na nim zalezy, on staral sie o mnie pol roku, a tyle razy mu mowilam ze nic z tego nie bedzie ze zerwijmy kontakt, ale nigdy nie umialam. Bo wiedzialam ze mi na nim zalezy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z moim ex, trochę dziwnie bo głównie on mówił i to o pracy więc dość szybko się pożegnałam. Z jednej strony nie smak, jego oziębłość. Z drugiej okazało się, że coś bije w mojej piersi. Coś co wcześniej zamilkło jednak pompuje krew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
a ja coś dziś od rana za nim mocno tęsknię
![]() nie chcę się nad sobą użalać, ale brakuje mi go... może dlatego, że jest wolne, nie mam (TEORETYCZNIE) co ze sobą zrobić... Ech, bzdura... wydaje mi się, że to bardziej tęsknota za kimś, ale zaraz potem myślę, że nie wyobrażam sobie nikogo innego obok... i po prostu nie wiem ![]() Chciałabym znów pójść razem do kina, na rower, śmiać się bez końca i wygłupiać...ech... chyba dół się zbliża ![]()
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam wczoraj w barze, sprawdzam komórkę i co widzę? Nieodebrane połączenie od mojego eksa ![]() ![]() Ech, szkoda, że raczej nie posunie się do tego, chciałabym, żeby upadł tak nisko, by mnie błagać i żeby zrozumiał jaki błąd popełnił nie oświadczając się, gdy miał taką możliwość ![]() Pomarzyć dobra rzecz ![]()
![]() |
#294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, to faktycznie, pewno w jakiś tam sposób miło Ci się zrobiło co? a przypomnij proszę czemu się rozstaliście ? bo ja sklerotyczka jestem ![]() Ja z moim eksem nie jesteśmy na ścieżce wojennej, miał być mega ograniczony kontakt a ostatnio coś tam chwilę popisaliśmy smsy ![]() ![]() W dodatku wydaje mi się, że on mi w wielu kwestiach mega odpowiada i nawet w głębi duszy ma podobne odczucia do mnie w wielu kwestiach i światopoglądzie, ale gdy na horyzoncie pojawiają się kumple i to całe JEGO TOWARZYSTWO to właśnie to jego wewnętrzne (lubiane przeze mnie) JA gdzieś znika, i staje się jednym nich ![]() ![]() Tylko czy jest jeszcze ktoś, z kim mogłabym żyć szczęśliwie? ![]() ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2013-08-15 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To dla mnie znak, że po prostu tęsknię za kimś, kto byłby mi bliski i byłby tylko dla mnie ![]() ![]() Są chwile, kiedy naprawdę z całą mocą odczuwam szczęście... Wg mnie ważne jest by wychodzić do ludzi, nie zamykać się samej w czterech ścianach, bo wtedy do głowy wkradają się niewłaściwe myśli, a od tego do doła niedaleka droga ![]()
![]() |
#296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Terapie szokowe przestają u mnie działać... pojechałam na imprezę żeby się świetnie bawić bez niego, a tam, wśród całujących się szczeniaków zrozumiałam jak bardzo mi go brakuje, jak chciałabym żeby on był tam ze mną i nie rozumiem czemu go nie ma....
Ech....beznadziejne to. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, najlepszym lekarstwem jest zerwanie kontaktu. Wiem, co piszę. Odkąd zerwałam wszelkie kontakty z moim eksem wiele spraw mi się wyklarowało
![]() ![]() Wiem, że zerwanie kontaktu jest bardzo, bardzo trudne, we mnie też wszystko krzyczało, żeby tego nie robić, chciałam skapitulować i miałam myśli w stylu "dam sobie jeszcze tydzień, w następny weekend zerwę". Na szczęście opamiętałam się. Nie chcę tarzać się we własnym bólu, nie jestem masochistką. Chcę jak najszybciej się wyleczyć. Chcę być wobec niego całkowicie obojętna. Chcę spotkać faceta, który da mi miłość, na jaką zasługuję ![]() Zacznijcie od małych kroków - usuńcie sms-y, maile, zablokujcie lub usuncie go z FB, z komunikatora. Nie odpisujcie na smsy, nie oddzwaniajcie. Takie zachowanie nie będzie znaczyło, że dla Was eks nic nie znaczył. To będzie oznaczało, że zaczęłyście walkę o swoje szczęście ![]()
#300 |
Zakorzenienie
|
Ja z eksem nie mam żadnego kontaktu i to nic nie pomaga. Lepiej było tylko przez kilka dni po naszym jedynym spotkaniu. Nie mam zamiaru i chęci kontaktowania się z nim, bo nie widzę sensu, ale nie uważam, żeby to jakoś pomagało...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.