|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Nie, na poszukiwaniu sponsora
|
|
|
|
#1322 |
|
Konto usunięte
|
niee, nie na ślubie
|
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
Jeden rzut na jej posty wystarczył.
|
|
|
|
#1324 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To chyba niezmyty lakier, ten czarny. Ale dziwi mnie to, ja też maluję jak pierdoła po skórkach ale zmyć umiem do czystej skóry, tym bardziej jak zmywam całe paznokcie. No ale już na pewno nie pokazywałabym tego publicznie. |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Jednak umiem sobie pomalować
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1326 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Konto usunięte
|
Choco nocnym markiem czy rannym ptaszkiem? ^^
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tłuszcz zwierzęcy jest w MYDLE biały jeleń a nie w proszku- na jego temat się nie wypowiem bo nie uzywałam. Dziwią mnie otyłe dzieci szczupłych rodziców. ( Nie nie dziwią mnie otyłe dzieci otyłych rodziców, ale smuci mnie ten widok) |
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
hejho
podczytuje was juz jakis czas, a dzis pierwszy raz napisze co mnie dziwi rowerzysci ktorzy zasuwaja dwupasmowka z ograniczeniem do 70 gdzie wiekszosc samochodow smiga 100 majac obok sciezke rowerowa why? albo rowerzysci ktorzy dojezdzajac do swiatel przepychaja sie pod same swiatla narazajac sie zaraz na ponowne wyprzedzenia przez te same samochody ktore przed chwila ich wyprzedzily nie znosze bezmozgich rowerzystow kolejna grupa to ta jadaca przez pasy z pelna predkoscia, ciekawe czy zdaja sobie.sprawe ze kierowca nie ma szans ich zobaczyc z odleglosci a to nie sa pojedyncze przypadki tylko takich spotykam nagminnie samobojcy! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1331 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
W drugim przypadku też rozumiem bo często połowa aut nie zdąży znowu wyprzedzić a nie trzeba wachac tych smrodow. No i czasem do cienia się przesune Nie będę pisać co mnie w kierowcach i rowerzystach denerwuje bo mogę cały dzień narzekać Tych na pasach i chodnikach też nie lubię bo przez nich ludzie mają o rowerzystach źle zdanie |
|
|
|
|
#1332 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
No to chyba za bardzo nie wymaga rozwinięcie... Ślub jest ważny, ale życie ludzi ważniejsze. Karetka "służbie" powinna przez cały czas być w gotowości, w szpitalu czy innym wyznaczonym miejscu. Nie pod kościołem.
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Jak tak sobie przypominam to chyba żadna literacka postać mnie tak nie zachwyciła jak was Len. Jedyne co to w czasach nastoletnich kochałam Kakashiego i okresowo niektóre postacie z "Dragon Balla".
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie pomysłowość naszych władz.
Od 1 stycznia 2014 będzie obowiązkowa opłata za telewizję i radio (ok. 180 zł rocznie) doliczana do rachunku za prąd. I nie ma znaczenia, czy masz w ogóle radio czy telewizor w domu. http://biznes.interia.pl/media/news/...a,1942479,5058
Miłośniczka kosmetyków naturalnych i nietestowanych na zwierzętach Jestem Naturalna Dusza Podróże Duszy Wybierz Zielone z CCL Edytowane przez beeets Czas edycji: 2013-08-15 o 10:18 |
|
|
|
#1334 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Dobrze, że w ogóle doszła, niektóre mają z tym problem.
|
|
#1335 |
|
Zakorzeniona
|
Wróciłam do rodzinnego miasta na chwilę podczas wakacji i po prostu ze smutkiem stwierdziłam, że poziom chamstwa wśród kierowców wzrósł. Pasy są nieważne i jakby niewidoczne - czekając na możliwość wjechania na skrzyżowanie w pobliżu mojego bloku niemal za każdym razem samochody stoją na tych pasach (nie ma sygnalizacji) a ja muszę lawirować między nimi i uważać na samochody jadące po drugim pasie. Jeśli się nie wepchniesz na pasy, to nie ma szansy, że przejdziesz - ruch w jednym z miejsc w centrum jest naprawdę spory, sygnalizacji brak (wieczne oszczędności) i po prostu można stać 20 minut na tych pasach i czekać łaskawie. Wczoraj po prostu nie wytrzymałam i zrobiłam krok naprzód, żeby przejść, a wyobraźcie sobie, że jadący koleś (był w bezpiecznej odległości, żeby zahamować, nie pchałam się nikomu przed maskę) dodał gazu i przejechał z piskiem opon tuż przede mną! To jest jakaś plaga i masakra.
|
|
|
|
#1336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, co w nim strasznego? Cytat:
Cytat:
Ja wiem, że każdy może mieć bloga, ale... trochę samokrytyki by się przydało. Nie zakładam sobie makijażowego bloga jak jedyne co umiem to pomalować brwi i rzęsy, nawet prostej kreski ajlajnerem nie potrafię zrobić czy cieni zblendować. A ładniej od niej malować paznokcie potrafi już mój TŻ Dziwi mnie, że każdy znajomy krytykuje moje zdanie o niechrzczeniu moich ewentualnych dzieci. A są to też ludzie niewierzący. Bo dziecko TRZEBA ochrzcić, bez tego będzie szykanowane i w ogóle smutne, bo nie dostanie komputera na komunię.
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio- pierwsza strona a tam na dzień dobry- nie stać cię na wesele, bo to wszystko kosztuje, wiesz? Czy nieśmiertelne: ja mam tak i tak i jest mi ok, wiec tobie tez powinno być super, wiec o co ci chodzi?! A dziewczyna normalnie odpisuje, ze jej zależy i ją stać i nie w tym problem. Przecież po drugiej stronie może siedzieć Tuskówna albo inna panna dziedziczka, a od razu ma zjazd jak Pretty Woman przed metamorfozą. Dziwne to.
|
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Mnie do bierzmowania zmuszono bo napewno będę chciała potem ślub kościelny i wiele osób tak myśli ze białą sukienka i kościół to konieczność Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Dlatego wkleiłam link do konkretnego produktu, płynu.Mnie na szczęście nikt nie zmuszał i miałam wybór. Ale też z drugiej strony moi rodzice to ateiści, więc rozumieją, że ślub kościelny nie jest obowiązkiem Polaka. W ogóle jakikolwiek ślub. W tamtym wątku rozśmieszyły mnie komentarze, że są już 6 lat i ślubu nie ma? Że po co zwlekać? Że po 2-3 latach to ślub jest, a nie tyle czekać!
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
Re: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Jak ja powiem, że nigdy ślubu nie planuję tylko ew związek partnerski to wszyscy tłumaczą mi, że zapewni do tego dojrzeje:banghead:
|
|
|
|
#1343 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Re: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Mama: Dorośniesz to ci się odmieni na 100% Kurcze jakoś mam te 24 lata i instynkt macierzyński mi się odzywa jedynie na widok małych kotków
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42276209]Ja: Nie lubię dzieci i nie chce ich mieć
Mama: Dorośniesz to ci się odmieni na 100% Kurcze jakoś mam te 24 lata i instynkt macierzyński mi się odzywa jedynie na widok małych kotków [/QUOTE]He, he nie dziw się tak. Moja znajoma do 30 twierdziła, ze będzie hodować psy i dzieci nie są jej do niczego potrzebne. A potem niespodziewanie bum i dziecko stało się sensem istnienia, wiec zaszła w upragnioną ciążę
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42276209]Ja: Nie lubię dzieci i nie chce ich mieć Mama: Dorośniesz to ci się odmieni na 100% Kurcze jakoś mam te 24 lata i instynkt macierzyński mi się odzywa jedynie na widok małych kotków [/QUOTE]Odmieni Ci się, ale nie w tą stronę co ona by chciała - urodzisz małe kotki!
|
|
#1346 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można też nigdy za dziećmi nie przepadać, a dziecko i tak mieć
|
|
#1348 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
. Na takich ludzi mam alergię.
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1350 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- A co w tym niemądrego? Tak też bywa.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

[/RIGHT]

.
Ja wiem, że każdy może mieć bloga, ale... trochę samokrytyki by się przydało. Nie zakładam sobie makijażowego bloga jak jedyne co umiem to pomalować brwi i rzęsy, nawet prostej kreski ajlajnerem nie potrafię zrobić czy cieni zblendować. A ładniej od niej malować paznokcie potrafi już mój TŻ