|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Muszę powiedzieć że moja rodzinka się dzis fajnie zacowała. Kupili sobie ciastka i zjedli je nawet mi nic nie mówiąc żeby mi smaka nie robić. I to lubię. Szkoda tylko, ze mama upiekła biszkopta... leży sobie teraz w lodówce
|
|
#1742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi się chyba @ zbliża i to wielkimi krokami ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór!
u mnie z piwka to dziś tylko marynata piwna do karkówki -na urodziny brata,na piątek niestety zjadłam ze 3 biszkopty,delicję i żelka,ale to w ramach gościny,więc luz![]() dla Was wszystkich za ćwiczonkaHeroinka- zazdroszczę wypadu
|
|
|
|
#1744 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Obiecuję - tylko kieliszek
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
wooow, zaszalałaś
![]() Cytat:
![]() za bieg i ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- mój meldunek na dziś: - 60 min rowerka stacjonarnego - 135 przysiadów
|
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Tajka
|
O i tu się z Tobą nie zgodzę.
Nie czuję zmęczenia i nie uważam, że moja dzisiejsza aktywność jest jakaś zaskakująca. Jest naprawdę przeciętna i nie jestem z siebie zadowolona, bo w ostatnich dniach...w sierpniu...zapuściłam się z ćwiczeniami. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- ![]()
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
aa,zapomniałam,Blaszok,mo żemy zakładać firmę
będziemy Kobiety pracujące-żadnej pracy się nie bojące
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję
bo żrę też dużo No większość tak ale przyznaję, że zamierzam spróbować bo nigdy nie jadłam ![]() Cytat:
![]() Naprawdę? w sobotę wieczorem wracam, więc od niedzieli już będę codziennie! Ja i moje emotki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spodnie spoko wchodzą więc looooz ![]() To trzymam za wyjazd bo w górach można serio wypocząć Haha baw się dobrze ![]() Siema pipson! ![]() Cytat:
W górach ciężki klimat? żartujesz a do jakich gór masz blisko?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj, na pewno nie
![]() Pięknie kolorowych ![]() Cytat:
![]() Brawo
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oo, to Ci zazdroszczę- moi się w ogóle nie przejmują mną, teraz jestem do połowy września w domu, więc to będzie masakra- wiem, że jakbym siedziała w swoim mieszkaniu, to zdrowe jedzenie szłoby mi o niebo lepiej Bo jak ostatnio dorwałam ciastka, to zjadłam całą paczkę, ja w ogóle umiaru nie mam
|
|
|
#1752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty się ruszałaś i poświęciłaś ten czas na to, żeby zrobić coś dla siebie na pewno to zaowocuje! ![]() także za myślenie, że mało zrobiłaś ![]() właśnie parę minut temu podziwiałam Twój podpis z minutami ćwiczeń w poprzednich miesiącach i mnie zszokowało ;P naprawdę imponujące ![]() także nie przejmuj się i dalej działaj nawet jeśli trochę mniej, ważne że w ogóle coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to będziemy czekać |
|||
|
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak tak, to jeszcze nie takie straszne zło ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
O, Heroinka
![]()
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha, akurat mi przypadł ten zaszczyt zakładania nowego wątasku ![]()
|
|
|
|
|
#1756 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię spacerować w towarzystwie wysokich facetów zwłaszcza jak któryś ma więcej niż 180cm (ja 155)...jeden krok to moje trzy...![]() Cytat:
Współczuje...mam nadzieje, że mój @ spóźniony już nie zawita do niedzieli. Choć według lekarzy nie powinnam go mieć od dłuższego czasu więc nawet nie wiem czy w ogóle przyjdzie...czuje się jak nastolatka pod tym względem Cytat:
![]() Cytat:
Ale się cieszę Hehe Ty mi zazdrościsz plaży a ja Tobie gór (od jakiś 40 dni temperatura nie spadła poniżej 35CHej Musisz mieć świetną figurkę![]() Oj mnie też! Jeszcze jak idą całym chodnikiem i liczą na to, że Ty się skurczysz...tyle razy już z bara dostałam bo nie było już miejsca żeby się przesunąć Kochana to przez @ więc nie smutamy się ![]() Cytat:
ale menu mi się bardzo nie podoba biorąc pod uwagę ile kalorii spaliłaś.Dla wszystkich aktywnych ![]() Dziś mam kiepski dzień choć wiadomość o urlopie nieco mi poprawiła humor. Więcej w klubie...
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Pierwsza kurcze jak zawsze.
Witam w świąteczny poranek z nad miski z owsianka zbieram się do pracy... |
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#1759 | |
|
Konto usunięte
|
Hej, widzę sporo nadrabiania, ale to było do przewidzenia skoro Heroine się pojawiła
![]() Mam zakwasy na tyłku, mega zakwasy. Nie wiem po skalpelu czy po rowerze? Nie ważne bo i tak trzeba będzie je rozbić. Dorwałam hantelki i będzie wreszcie jakiś siłowy trening. Pewnie będę jutro zdychać, że ramiona bolą ![]() Miałam też sprzeczkę z Tż i to wielką, wypłakałam swoje wszystkie bóle. Ahhhh to PMS ![]() Za wszystkie ćwiczenia dziewczynki ![]() pipson hej Cytat:
Pyszna była, aż całą wsunęłam Jakbym była w PL to bym napisała, że jestem u Ciebie po Twoim powrocie, ale niestety pomarzyć mogę
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak cichutko dzisiaj
?Za mną już 30 minut skakania, 60 minut na rowerku, 3x15 na dół brzucha (wisząc i podnosząc nogi). Brzuszki te robię od kilku dni bo są one podobno dobre na dół brzucha a z tą partią mam największy problem ![]() 25 września lecę do Polski
|
#1761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I cieszę się Twoim szczęściem wylotu do PL |
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja zrezygnowaøam ze SC Ciebie podziwiam, tak 2x50 moge robic, ale nie wiecej.Cytat:
![]() ![]() super, ze jednak przylatujesz ![]() Wstalam, zjadlam sniadanie (rosol ) i to nie kac zaraz ide po zielona( bo musze do kibelka pognac sie oczyscic)
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Ile tu rannych ptaszków Bardzo Wam dziękuję za miłe powitanie Ja właśnia zjadłam płatki owsiane z łyżeczką lnu na wodzie, z wkrojonym bananem, nektarynką i 6cioma morelami suszonymi Pewnie się to wydaje sporo, ale ja muszę się rano najeść, żeby potem nie wędrować do lodówki co chwila. Potem pobiegam, pouczę się i tak mi zleci ![]() Miłego dnia! ![]() Cytat:
|
|
|
#1764 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
za ćwiczenia brawo, ale za jadłospis to się baty należą jak nic ![]() ja się nie dziwię że Cię głód łapie, jak tak słabo jesz Cytat:
![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42272988] Miałam też sprzeczkę z Tż i to wielką, wypłakałam swoje wszystkie bóle. Ahhhh to PMS [/QUOTE]znam ból bycia PMSową beksą ![]() chyba, że poszło o coś poważnego, ale mam nadzieję że nie Cytat:
za ćwiczenia i super, że wyjazd jednak wypali! heja z rana, wczorajszy wieczór grzeszny, przegięłam z piwkami chyba i z jedzeniem trochę też i wtedy przypomniałam sobie, ze siłownia zamknięta dziś ![]() dzisiejsze śniadanie: malutkie jabłko, 3 śliwki, warzywne leczo z bułą żytnią
|
|
#1765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W przypływie emocji jak małe dziecko zadzwoniłam z płaczem do mamy ![]() Kurde idę robić skalpel bo później na pewno mi się nie zechce
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
aaa bo u Was święto dziś...totalnie zapomniałam
A właśnie się dziwie co mam tyle osób na fb z rana dostępnych![]() Czytacie może coś fajnego teraz? Bo właśnie kończę czytać Seconds Away Harlan Cobena i nie mam pomysłu co dalej. Zaczęłam oglądać PLL i pomyślałam, że może zabiorę się za książkę ale nie wiem czy warto. Czytała może któraś? Ps. Pipson ja też wolę z rana ale niestety mam czas popołudniu dopiero tylko u mnie jest teraz 16:30
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-15 o 10:36 |
|
|
|
#1767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słyszałam tylko, że wygrali, szkoda, że dopiero teraz zaczęli wygrywa i to w towsrxyskim.. ![]() Cytat:
ejjj! a u mnie cała, nietknięta jeszcze szarlotka na stole, wygląda obłędnie, a ciast nie jadłam od świąt wielkanocnych, o rajuśku ![]() Cytat:
ja też nie mam umiaru ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42273967]Ja zrobiłam bardzo poważną awanturę w sumie o głupotę, ale jakoś się uspokoiłam później. Cała się trzęsłam aż z nerwów ![]() W przypływie emocji jak małe dziecko zadzwoniłam z płaczem do mamy ![]() Kurde idę robić skalpel bo później na pewno mi się nie zechce [/QUOTE]czasem nas za bardzo ponosi w nerwach i najgorsze sprzeczki o byle głupotę wychodzą ![]() Sikorko fajnie, że jednak wracasz na trochę do PL ![]() Hej! Jak pisałam wczoraj parę piw wpdało i ta kiełbaska.. Jestem już po śniadania, w końcu odespałam tydzień Planuję na potem jakiś rower, bo pogoda zachęca na wyjście na dwór Aaaa i dl a wszystkich, ktore ruszają dupeczkę i pięknie ćwiczą
|
|||
|
|
|
#1768 | ||
|
Konto usunięte
|
Zaliczyłam skalpel
Cytat:
![]() Swoją drogą dobrze, że przypomniałaś bo muszę nadrobić zaległy odcinek Cytat:
|
||
|
|
|
#1769 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzień doberek!
ja dziś w końcu trochę odespałam,wstałam za 20 10 ![]() Cytat:
![]() za ćwiczeniasuper,że wyjazd do PL wypali [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42273967]Ja zrobiłam bardzo poważną awanturę w sumie o głupotę, ale jakoś się uspokoiłam później. Cała się trzęsłam aż z nerwów ![]() W przypływie emocji jak małe dziecko zadzwoniłam z płaczem do mamy ![]() Kurde idę robić skalpel bo później na pewno mi się nie zechce [/QUOTE]ha ha,trzeba się mamusi wyżalić ![]() to zaklaskam już za skalpel ![]() Cytat:
u mnie dziś babeczki czekoladowe z wiśniami
|
||
|
|
|
#1770 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W końcu w każdym zostaje coś z dziecka i to czasami się budzi ![]() A u mnie nie ma dzisiaj święta i za oknem jakieś maszyny mi hałasują. Chyba się przejadę rowerkiem do sklepu, to kilka ładnych kilometrów więc będzie przejażdżka. Muszę wreszcie znaleźć tu jakieś płatki owsiane czy coś bo mój żołądek się buntuje bardzo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

u mnie z piwka to dziś tylko marynata piwna do karkówki -na urodziny brata,na piątek

w sobotę wieczorem wracam, więc od niedzieli już będę codziennie!
, ale nie wiem czy się na to piszę, muszę zapytać, jak w domu sytuacja, bo może bym musiała im pomagać, no zobaczymy...

naprawdę imponujące 
Pyszna była, aż całą wsunęłam
Jakbym była w PL to bym napisała, że jestem u Ciebie po Twoim powrocie, ale niestety pomarzyć mogę
Ciebie podziwiam, tak 2x50 moge robic, ale nie wiecej.