|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
zrobiłam kickbox z Jillian-25 min i 35 przysiadów, jeszcze 2x50 mnie czeka
qrwa nie wiem, czy dam radę, ale te 2 serie odkładam na później
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj jestem nie do życia, ale rower zaliczę
w pon wyjeżdżam nad morze, a tu wujek okres przyjdzie.... ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- dżo nie rób nic na siłę, jeśli czujesz, że nie dasz rady, to odpuść
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja melduję: - Fat Burning Cardio Warmup | POP Cardio - At Home Cardio Workout - High Intensity Interval Training Workout by Fitness Blender - Fast 5 Minute Cool Down and Stretching Workout for Busy People w sumie: 26minut
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1716 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42259203]Właśnie zrobiłam skalpel, oj ciężko było. W styczniu robiłam z łatwością, ale wstyd [/QUOTE] jeszcze parę razy i będziesz w stanie zrobić go bez problemu ![]() Cytat:
![]() za ćwiczenia ![]() i szkoda, że przylot do PL stoi pod znakiem zapytania ![]() ale z tymi wycieczkami to zazdroszczę ![]() Cytat:
to może założysz ze mną firmę remontowo-budowlaną hahaha [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42260311]Melduję jeszcze 20 min hula hop [/QUOTE] ![]() Cytat:
za bieg ![]() Cytat:
![]() staram się ściągnąć kickbox Jillian, ale net mi świruje Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść laseczki
![]() Żyję... jeszcze codzienne "spacery" górskie dają mi w kość zakwasy mam wszędzie, że po schodach w hotelu schodzę tyłem dzisiaj 14 km zaliczone, z czego 7 pod górę ![]() Dzisiaj ostatnia noc w Czechach, jutro po śniadanku ruszamy na Słowację także dzień w samochodzie się szykuje ale to dobrze, moje mięśnie będą mi wdzięczne Byliśmy dzisiaj też na zakupach i kupiliśmy 14 czekolad Studenskich poza tym to się rozda rodzince bo każdy się dopomina o Studentską poza tym piwka czeskie i winka dla rodziców
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka, kurcze szkoda, że ten wyjazd do Polski stanął pod znakiem zapytania
ale może może jeszcze jest nadzieja? no i zazdroszczę plaży ![]() No i zdrówka życzę ![]() Anulciak, trzymam kciuki by z synkiem było wszystko okej ![]() Dżo, mówisz, że piwko dobre po treningu? to mi się należy dzisiaj jak psu buda Aga, widzę powróciłaś do szaleństw z rowerem super Shine, pokaa fryzurkę ja nie odwiedzam fryzjerów jak nie muszę ![]() nonessential no to ptasie mleczko tyle ma ja też się nacięłam kiedyś ![]() Katienka, udanego wyjazdu życzę! już tęsknię ![]() atram, witaj ![]() Madzia, ale masz plany wakacyjne ![]() Kasia, jest wypłata jest impreza za te śmieszne pieniądze to można łooo poszaleć blaszok, już się nie mogę doczekać zdjęć Twojego pokoju ale dostałam kilka rzeczy tam zakupionych, no i TŻ też mi pokupował Anns, no heeeeeeeeeejjjjj super, że wróciłaś Natalka, za spadeczek! ![]() Dziewuszki, zbiorowe oklaski dla Was za ćwiczenia bo sporo ich było widzę, że nie odpuszczacie no i tak trzymać!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ja mam nadzieję, że to rozdasz.
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brakuje nam tutaj Twoich emotkowych postów ![]() ale korzystaj i wypoczywaj
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine
góry i tak się spali w tamtym roku, jak byłam miesiąc w Bieszczadach to naprawdę dużo jadłam, a wróciłam chudsza![]() u mnie pojawiła się opcja Bieszczady na początku września na 5 dni , ale nie wiem czy się na to piszę, muszę zapytać, jak w domu sytuacja, bo może bym musiała im pomagać, no zobaczymy...tymczasem kończę drugie piwo (dzięki Dżo, narobiłaś mi ochoty ) i zaraz spadam na ognisko mam jeszcze na kierownicę brać siatki z drewnem, ciekawe, jak ja dojadę, żebym się nie wychrzaniła po drodze
|
|
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Mogę się dołączyć? Od roku próbuję zrzucić 3-4 kg (tak wiem, brzmi tragicznie Aktualnie moim celem jest zrzucić galaretkę z nóg i zastąpić ją ładnymi jędrnymi udkami Nawet nie zależy mi tyle na wadze, co na wyglądzie. Chcę żyć zdrowo- to już nie "fanaberia", tylko realna potrzeba- jestem po chorobie, mam nietolerację glukozy i zalecenie od lekarza, że mam o siebie dbać. Tak "prywatniej" - studiuję w Krakowie, pochodzę ze Śląska i aktualnie codziennie jestem narażona na prawdziwy śląski wikt- tłusto, pysznie i jak niezdrowo ![]() Moje małe przybliżone staty: *waga- około 52 kg (najlepiej się czuję przy 48, ale tak jak mówię, ten numerek mi już wisi, chcę wyglądać jędrnie i dobrze się czuć )*wzrost- oszałamiające 162 cm ![]() *udo- ~52/3 cm (było 51, ale czuję, że przytyłam )*talia- 60-61 *biodra~83 *łydka~36 (w porywach do 38
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-08-14 o 19:19 |
|
|
|
#1723 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42257526]Hej
JA po śniadanku wybyłam na rower i tak po 50 min siłowania z wiatrem padam. Moja kondycja jest już do kitu Trzeba się częściej ruszać [/QUOTE]![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42259203]Właśnie zrobiłam skalpel, oj ciężko było. W styczniu robiłam z łatwością, ale wstyd [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() i tzrymam kciuki, żeby jednak przyjazd do Polski wypalił ![]() Cytat:
za bieg mimo niesprzyjających warunków
|
|
#1724 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam dokładnie tak samo, biegam prawie w miejscu, spaceruję sprintem i denerwują mnie zawsze wolno idący ludzie tamujący cały chodnik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za wyjazd ![]() baw się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
hej ja bym na Twoim miejscu głownie skupiła się na ćwiczeniach, bo wagę i wymiary masz jak marzenie ![]() a poza witam, ja już po pracy i teraz mam 3 dni wolnego więc będę szaleć na siłowni, bo ostatnio byłam tam 3 dni temu ![]() podaję dzisiejszy jałospis (tylko 3 posiłki, bo niestety, ale praca )I: owsianka na mleku z bananem, malinami i borówkami ( o taka była)II: jabłko, nektarynka III: placek twarogowy z bananem, pół miski leczo (same warzywa, super ostry )iiii najadłam się jak bąk nie jest najlepiej z tym jadłospisem, wiem, ale mogło być gorzej ![]() a wieczorem w planach jakieś małe piwko
|
|
#1725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
talia biodra ![]() ja melduję 30 minut rowerka, pozytywne zmęczenie
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie wrocilam z pracy i padam...2h sprzatania i dzieki temu dostalam @... Zaraz zrobie brzuchy i squaty ![]() A no i przytylam 2kg
|
|
|
|
|
#1727 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A apropos dietki, to tak jak wyżej- niestety powinnam trzymać ze względu na zdrowie. Ja wiem, że źle nie jest, tak jak mówię, waga to mi tam już wisi- po prostu chciałabym ujędrnić i "polepszyć" ciało Dzięki za miłe przywitanie ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
Brawo za rowerek, stacjonarny? Ja mam stacjonarny, ale tak ostatnio rzęzi, że jeździć nie mogę, nie wytrzymuję tego łomotu
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak to na pewno woda
mi @ przyjdzie na wyjazd nad morze
|
|
#1729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) czyli uszy do góry jak tam z młodym, byliście już u lekarza/umówiłaś Was na wizytę?
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
pipson masz budowę gruszki
ja górę też mam szczuplejszą niz dół, szczególnie biodra i tyłek, ale kobieta musi mieć kształty, w końcu facet nie pies, na kości nie leci ![]() a rowerek górski - na stacjonarnym skręca mnie z nudy, nie umiem się wczuć i tylko się meczę
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Melduje 100 squatow i 110 brzuszkow. Dobranoc
|
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Zakorzenienie
|
pipson nie wiem z czego ty chcesz chudnąć, ale witam. Według mnie to tylko wymodelować ciało i będzie super.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piszesz, że dostałaś @ więc ja bym raczej w tym widziała przyczynę tych dodatkowych kilogramów.
|
|
#1733 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym, żeby było bardziej zbite. Mimo relatywnie niskiej wagi i niezłych wymiarów mam boczki, jestem takim "skinny fat" i to chciałabym zmienić. A poza tym- zmienić po prostu tryb życia na zdrowszy, bo mam naprawdę solidną wiedzę teoretyczną nt. odżywiania, ale często w praktyce to lewo wychodzi.![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- ja jeszcze zaliczyłam zdrowy spacerek przed snem, głowa troszkę przewietrzona to i sen będzie lepszy
|
|
#1736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wyznaczone cele ![]() Cytat:
![]() za przysiady, brzuchy i sprzątanie dobranoc! Cytat:
i za spacerek
|
|||
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson kojarzę nick
chyba kiedyś podglądałam wątek, na którym byłaś chudzinka z Ciebie- tak widać po wymiarach![]() Oglądam mecz naszych ''gwiazd'' i przyznaję się wpadł Desperados i niezdrowe żarcie |
|
|
|
#1738 | ||
|
Tajka
|
Melduję na dzisiaj:
ABS Mel B 20 min HH 120 min Rower Chcę coś jeszcze dorzuć. Może przysiady i drugi raz Mel B, ale to jeszcze zobaczę. A jedzeniowo: I. 2 jajka sadzone, serek wiejski, pół grapefruita II. Pół grapefruita III. Słonecznik świeży IV. Kurczak grillowany + mix surówek
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Wrzucę do albumu potem jakąś foteczkę, bo takie suche wymiary to jedno, a wygląd drugie. ![]() Ja melduję 5,7 km biegu lekkim truchtem, 35 przysiadów, 200 ścisków agrafką i rozciąganie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

qrwa nie wiem, czy dam radę, ale te 2 serie odkładam na później

w pon wyjeżdżam nad morze, a tu wujek okres przyjdzie.... 

[/QUOTE]
Mamy zgodę ale w tym czasie jest tu wielkie święto wszyscy wyjeżdzają i praktycznie niema biletów już a te co zostały mają kosmiczne ceny

hahaha
codzienne "spacery" górskie dają mi w kość 

ja nie odwiedzam fryzjerów jak nie muszę 

No ja mam nadzieję, że to rozdasz.
, ale nie wiem czy się na to piszę, muszę zapytać, jak w domu sytuacja, bo może bym musiała im pomagać, no zobaczymy...
o taka była)