|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Hej Laski Brawa dla wszystkich ćwiczących ![]() Moje dzisiejsze jedzonko: I Omlet (łyżka mąki, 2 jajka) z łyżką dżemu domowego i borówkami II Pierś z kurczaka z pieczonymi ziemniaczkami i jakaś sałatka III Zmiksowany jogurt naturalny z owocami (maliny, borówki) IV coś białkowego. Uciekam na rower, miłego dnia PS. Sikorko super, że przylatujesz!! Długo Cie nie było w Polsce? Pewnie rodzina strasznie się cieszy
|
|
|
#1772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Zjadłam jeden kawałek ale więcej już nie będzie. ![]() Cytat:
Ze mną też byś sobie nie pospacerowała. Widzę jak czasem siostra za mną podbieguje bo nie może nadążyć. ![]() Cytat:
![]() Super, że jednak uda wam sie do Polski przyjechać. ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274677]Zaliczyłam skalpel
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-15 o 11:51 |
||||
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oo, super! ![]() Czyli pod koniec września imprezka z Sikorką ![]() Cytat:
No to pjona Moje śniadania wyglądają zazwyczaj podobnie, nawet bym się nie zdziwiła gdyby się okazało, że są najbardziej kalorycznym posiłkiem w ciągu dnia Heroinka Aaaale masz fajnie! TŻ jednak pozwolił Ci wziąć laptopa? ![]() Ano, pamiętam jaka byłam załamana Bo na początku wakacji się zapowiadało, że będzie straszna lipa, a tu nagle w ciągu kilku dni praktycznie, wyskoczyły mi dwa wyjazdy Najgorzej, że chciałam kupić nowy strój, w sieciówkach jakieś resztki, w sportowym sklepie wszystko albo za duże, albo za małe i już nie wiem, gdzie szukać ![]() Siema z rana! ![]() za wszystkie wczorajsze i już dzisiejsze ćwiczenia ![]() Mnie wczoraj dopadł pierwszy od dawna leń i ćwiczeń nie było (chyba że jako ćwiczenia siłowe zaliczycie mi noszenie na rękach dwulatka ) Upiekłam żytnie czekoladowe ciastka, większość dałam Bratu i Rodzicom, dla siebie tylko kilka zostawiłam ![]() Waga stabilna, o dziwo. Aa, i mam jeszcze sprawę do Was ![]() We wtorek wyjeżdżam, tylko nie wiem jeszcze gdzie Miało być morze, ale nie wiadomo czy nie zmienimy kierunku. Możecie mi polecić jakieś miejsce w którym byłyście, albo np. które jest gdzieś niedaleko Was? Chcemy wynająć domek, na 7 osób, najlepiej nad jeziorem/morzem/zalewem czy inną wodą
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Podczytuje już od dłuższego czasu . Aż w końcu stwierdziłam , że chyba też się za siebie wezmę Więcej danych podam wieczorkiem , bo teraz zajmuje się dzieckiem chrzestnej , a go nie można spuścić na 5 minut z oczu
|
#1775 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jakby któraś z Was miała jakiś fajny trening z hantelkami na górne partie to poproszę
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no zobaczymy co to w dalszych jeszcze kwalifikacjach beda grac, trzeba wszystko wygrac juz, a łatwo nie będzie ojj [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274677]Zaliczyłam skalpel [/QUOTE] ![]() Wzięło mnie na rozmyślanie, zaczęłam swoje myśli przelewać na papier. Doszłam do wniosku, że w tym roku zupełnie nie radzę sobie ze swoimi zachciankami, ze swoą silną wolą i przez to przez okres pół roku nie mogę ogarnąć się, waga waha się pomiędzy 66-64kg i tak cały czas. Nie potrafię się ogarnąć, wziąć w sobie, co jakis czas obeicuję sobie, wam, że teraz podchodze do tego poważnie a konczy się, jak sie kończy. Nie poznaję siebie Teraz nie ma przelewek, bo za rowne 2 miesiace jadę do brata ciot. na wesele, chcę tam naprawdę się ładnie prezentować. To jest taka motywacja bardzo solidna. A za nieco ponad 5 miesięcy studniówka tam chcę być gwiazdą Chyba zacznę zapisywać swoje posiłki, patrzeć chłodnym okiem na to, co do ćwiczeń już się zmobilizowałam i dążę do 1500 min w tymże miesiącu, chcę przez cały rok szkolny być ZAWSZE aktywna. Będę się przygotowywała do sprawnościówek na AWF, a chcąc się tam dostać kondycję musze już dużo dużo wcześniej szykować i to będę robiła. Sorki za wypociny, ale musiałam. Może to mnie zmotywuje od tego momentu do tego, aby pilnować się w jedzeniu.. Za niedługo obiad- pierś z kurczaka, ziemniaki, mix surówek. Po południu czeka mnie turbo
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Ja jestem w pracy a tu ciasto czekoladę pogania a ja nic i tak już zostanie![]() Brzuch mnie tylko boli ale planuje coś po południu pocwiczyc. Może zaCznę Ewke?? |
|
|
|
|
#1778 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#1779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz miała więcej czssu to napisze cos o sobie. ![]() Cytat:
![]() A co do tego zapisywania to nie jest zly pomysł. Ja kiedyś próbowałam i faktycznie lepiej się trzymałam. No, ale jakoś nie chce mi się tego zapisywać. ![]() żeby udało się plan wykonać.
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-08-15 o 12:18 |
||
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
M_artina
Hej Dżo Nawet nie wiesz, jak świetnie Cię rozumiem ![]() Ostatnio wgl doszłam do wniosku, że mam jedzeniową obsesję, serio.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja sobie wszystko zapisuję i rzeczywiście jest łatwiej się pilnować, wszystko mam na papierze i widzę tu tak, a tu tak.. wczoraj przyszalałam ostro, ale dziś już wracam i zapominam o tym, bo wiem teraz, że jeden dzień można sobie pozwolić na więcej, nie tykam słodyczy i się z tego cieszę. Kurcz w sobotę mam imprezę rodzinną, imieniny taty, będzie dużo ciast, jedzenia, no same wiecie.. Dżo ja dziś taki sam obiad a motywację masz bardzo dobrą a na jaki kierunek będziesz chciała na AWF ? i jakie miasta bierzesz wstępnie pod uwagę ?
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Aga wiesz co, tak doszłam do wniosku, że chcę zostać cały czas w sporcie, nie chcę się pchać na polibudę, bo wiem, że to nie jest to, co chcę w życiu robić, nie spełnię się tam.
Jesli AWF to tylko Kraków. Mam 2 kierunki na uwadze: wychowanie fizycznie lub fizjoterapia. Zobaczymy, co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham Kraków
|
|
|
|
|
#1784 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie w styczniu wróciłam do Chin więc nie miałam jakiejś ogromnej przerwy no ale jak jest okazja to trzeba wykorzystać Małopolska się kłania![]() Cytat:
A na ile chcecie jechać? Jeśli do 5 dni to polecam Czorsztyn Byłam 2 lub 3 razy i z chęcią bym pojechała raz jeszcze![]() Hej Hehe to widzę, że nie tylko mnie wzięło na rozmyślanie ![]() Trzymam kciuki za Twoje postanowienia Cytat:
![]() Cytat:
Muszę to zmienić bo to nawet nie zdrowo brzmi ![]() Cytat:
Trzeba się nauczyć jeść normalnie choć to takie ciężkie... (jak zacznę to skończyć nie mogę...).
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-15 o 12:46 |
|||||
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że krakowski AWF bardzo wysoko stoi w rankingu, jest tylko po 300 miejsc na obydwa kierunki, także, naprawdę matura musi mi pójść b.dobrze no i testy.. Bieg i pływanieJuż po obiadku, najadłam się
|
|
|
|
|
#1786 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
To już jest chore dla mnie niestety
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej robić w życiu to, co się kocha ja mam jakoś tak zaprogramowane, że najwcześniejsza pora na obiad to musi być 13 i później, już 12:40 nie zjem i wcześniej, ale 13 już tak, wiem jestem dziwna ![]() Sikorko te imprezki są gubiące... no i po paru godzinach od takeigo jedzenia wygląda brzuch, jak balon.. tyle tygodni ćwiczeń, zdrowego jedzenia, a przyjdzie taki dzień, dwa i jakby się wcale nic wcześniej nie osiągnęło, po takim jedzeniu |
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko w moich rękach.. no i nogach
|
|
|
|
|
#1789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, że przylatujesz do PL! ![]() i to dzień przed moimi urodzinami haha ![]() Cytat:
ale tak czy siak, powinnam iść z nimi do lekarza, bo po tym co z nimi przeszłam, to olaboga a u lekarza nie byłam ![]() Cytat:
więc lepiej sam serial/książki mimo wszystko jednak, książkę fajnie się czyta a ja ostatnio namiętnie czytam Schmitta [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274677]Zaliczyłam skalpel [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42275531]Dziewczyny jakby któraś z Was miała jakiś fajny trening z hantelkami na górne partie to poproszę [/QUOTE]ja lubię Jillian - No More Trouble Zones i angażuje ręce + inne partie, więc jest bardziej efektywny
|
||||
|
|
|
#1790 | |
|
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam z rowerka, byłam w sklepie. Wyszło jakoś 10km, ale siłowałam się z wiatrem. To jest lepsze niż nie jedne ćwiczenia bo padam, w dodatku po drodze dopadły mnie mega skurcze (@
I znalazłam płatki owsiane więc jutro będzie owsianka wreszcie Cytat:
Nie no żartuję oczywiście, ciężar zmniejszę ![]() Spróbuje, ale nie wiem czy dzisiaj dam radę bo już mi brak sił. |
|
|
|
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tydzień, dzisiaj mamy się spotkać i coś w końcu ustalić ![]() Jezuu, jakbym czytała o sobie, na prawdę Ostatnio mam takie rozkminy, że się sama zaczynam o siebie bać ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42275531]Dziewczyny jakby któraś z Was miała jakiś fajny trening z hantelkami na górne partie to poproszę [/QUOTE]Jeśli lubisz programy rozpisane na dłużej to 30 Day Shred albo Body Revolution z Jillian
||
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja
i współczuję @.. tego bólu!ja czekam, czuję, że lada dzień mi się pojawi. Ja chyba strzelę później jakiś trening Jillian, dłuższy ![]() Jak ja bym chciała odwiedzić siłownię i sprawić sobie siłowy trening! Dlaczego mieszkam w takiej dziurze? Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-15 o 13:57 |
|
|
|
#1793 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poczekam także aż mi przejdzie @ bo pewnie bym padła po chwili ![]() Cytat:
![]() Też właśnie potrzebuję treningu siłowego. Przydałaby się siłka z osobistym trenerem |
||
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam obiad, ale na dole, jak pisałam kusi szarlotka, a do tego jeszcze 2 babki piaskowe, jedna bez dodatków, druga z cukrem i owocami skandyzowanymi...
o 15 ruszam na rower
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274836]No bywa
W końcu w każdym zostaje coś z dziecka i to czasami się budzi ![]() A u mnie nie ma dzisiaj święta i za oknem jakieś maszyny mi hałasują. Chyba się przejadę rowerkiem do sklepu, to kilka ładnych kilometrów więc będzie przejażdżka. Muszę wreszcie znaleźć tu jakieś płatki owsiane czy coś bo mój żołądek się buntuje bardzo [/QUOTE]no tak,za granicą to świąt nie mają. Pamiętam jak w zesłym roku byłam na truskawkach w belgii-i rwaliśmy w Boże Ciało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i dwa dni przed moimi ![]() będzie co świętować ![]() u mnie też dziś pierś na obiadek, fasolka,ziemniaki i pomidorki |
||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj połowa miesiąca i zrobiłam małe podsumowanie ile czasu na ćwiczenia poświęciłam i tak:
220 min hh 510 min rower 20 min biegu tu muszę nadrobić400 min pochlonął killer ![]() Póki co 1150 min ![]() a dzisiaj dojdzie jeszcze hh i rower ![]() Jedyne co mnie martwi to praktycznie nic w cm mi nie spadło po 2 tygodniach, muszę być cierpliwa i to bardzo... |
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie wagowo spadłaś
|
|
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42277190]Obawiam się, że Jillian nie jest na moją kondycję. Narazie staram się rozruszać powoli
Poczekam także aż mi przejdzie @ bo pewnie bym padła po chwili ![]() [/QUOTE] No co Ty Shred jest lajtowy, moim zdaniem nawet łatwiejszy od skalpela, przynajmniej pierwszy level KLIK---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42276983]Właśnie wróciłam z rowerka, byłam w sklepie. Wyszło jakoś 10km, ale siłowałam się z wiatrem. To jest lepsze niż nie jedne ćwiczenia bo padam, w dodatku po drodze dopadły mnie mega skurcze (@
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laska bardzo pozyteczne artykuły pisze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

codzienne "spacery" górskie dają mi w kość
dzisiaj 14 km zaliczone, z czego 7 pod górę
także dzień w samochodzie się szykuje
.
)
o taka była)

jak tak, to jeszcze nie takie straszne zło 
Ze mną też byś sobie nie pospacerowała. Widzę jak czasem siostra za mną podbieguje bo nie może nadążyć.
Teraz nie ma przelewek, bo za rowne 2 miesiace jadę do brata ciot. na wesele, chcę tam naprawdę się ładnie prezentować. To jest taka motywacja bardzo solidna. A za nieco ponad 5 miesięcy studniówka 

żeby udało się plan wykonać.

więc lepiej sam serial/książki
Ostatnio mam takie rozkminy, że się sama zaczynam o siebie bać
klask i: