Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-15, 11:27   #1771
anns_
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czeeeeść laseczki

Żyję... jeszcze a tak na serio to kurde wszystko mnie boli codzienne "spacery" górskie dają mi w kość zakwasy mam wszędzie, że po schodach w hotelu schodzę tyłem a wjeżdżam windą mówię Wam, poruszam się jak kaleka dzisiaj 14 km zaliczone, z czego 7 pod górę
Dzisiaj ostatnia noc w Czechach, jutro po śniadanku ruszamy na Słowację także dzień w samochodzie się szykuje ale to dobrze, moje mięśnie będą mi wdzięczne
Byliśmy dzisiaj też na zakupach i kupiliśmy 14 czekolad Studenskich no ale były w promocji, prawie o połowę tańsze niż normalnie, więc żal nie skorzystać poza tym to się rozda rodzince bo każdy się dopomina o Studentską poza tym piwka czeskie i winka dla rodziców
woooow, zazdroszczę Ci tych gór. Sama bym z chęcią pojechała, tylko nie ma kiedy i za co.

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Cześć
Mogę się dołączyć? Od roku próbuję zrzucić 3-4 kg (tak wiem, brzmi tragicznie ) i jakoś wciąż nie mogę. Podczytuję Wasz wątek i wyczuwam tutaj sympatyczną atmosferę z duuużą dozą motywacji, widzę, że dużo tu faktycznie diety, treningu i ploteczek - ja jestem aktywna na Wizażu od dłuższego czasu, ale wiadomo, od samych ploteczek człowiek nie schudnie
Aktualnie moim celem jest zrzucić galaretkę z nóg i zastąpić ją ładnymi jędrnymi udkami Nawet nie zależy mi tyle na wadze, co na wyglądzie. Chcę żyć zdrowo- to już nie "fanaberia", tylko realna potrzeba- jestem po chorobie, mam nietolerację glukozy i zalecenie od lekarza, że mam o siebie dbać.
Tak "prywatniej" - studiuję w Krakowie, pochodzę ze Śląska i aktualnie codziennie jestem narażona na prawdziwy śląski wikt- tłusto, pysznie i jak niezdrowo

Moje małe przybliżone staty:
*waga- około 52 kg (najlepiej się czuję przy 48, ale tak jak mówię, ten numerek mi już wisi, chcę wyglądać jędrnie i dobrze się czuć )
*wzrost- oszałamiające 162 cm
*udo- ~52/3 cm (było 51, ale czuję, że przytyłam )
*talia- 60-61
*biodra~83
*łydka~36 (w porywach do 38 )
witaj fajnie, że przy takich wymiarach również decydujesz się na polepszenie swojej sylwetki! Życzę wytrwałości, no i oczywiście zdrówka!

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
podaję dzisiejszy jałospis (tylko 3 posiłki, bo niestety, ale praca )

I: owsianka na mleku z bananem, malinami i borówkami ( o taka była)
II: jabłko, nektarynka
III: placek twarogowy z bananem, pół miski leczo (same warzywa, super ostry )
iiii najadłam się jak bąk nie jest najlepiej z tym jadłospisem, wiem, ale mogło być gorzej

a wieczorem w planach jakieś małe piwko
mimo wszystko 3 posiłki to bardzo mało, nawet takie zdrowe. zwłaszcza, że owoc to praktycznie nie posiłek (no chyba, że jako podwieczorek). Pamiętaj, że niejedzenie to nie sposób na chudnięcie. Życzę więcej czasu na posiłki

Hej Laski
Brawa dla wszystkich ćwiczących
Moje dzisiejsze jedzonko:
I Omlet (łyżka mąki, 2 jajka) z łyżką dżemu domowego i borówkami
II Pierś z kurczaka z pieczonymi ziemniaczkami i jakaś sałatka
III Zmiksowany jogurt naturalny z owocami (maliny, borówki)
IV coś białkowego.

Uciekam na rower, miłego dnia

PS. Sikorko super, że przylatujesz!! Długo Cie nie było w Polsce? Pewnie rodzina strasznie się cieszy Z jakiej części Polski pochodzisz?

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 11:30   #1772
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
mój meldunek na dziś:
- 60 min rowerka stacjonarnego
- 135 przysiadów

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O, to super a biszkopt taki sam, suchy? jak tak, to jeszcze nie takie straszne zło
Nie no nie suchy jakaś masa i maliny a to polane galaretką.
Zjadłam jeden kawałek ale więcej już nie będzie.

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Haha fajnie to musiało wyglądać Nie lubię spacerować w towarzystwie wysokich facetów zwłaszcza jak któryś ma więcej niż 180cm (ja 155)...jeden krok to moje trzy...
Dla mnie jak facet ma 180cm to jest niski Także tego.... Ze mną też byś sobie nie pospacerowała. Widzę jak czasem siostra za mną podbieguje bo nie może nadążyć.

Cytat:
A co tu tak cichutko dzisiaj?
Za mną już 30 minut skakania, 60 minut na rowerku, 3x15 na dół brzucha (wisząc i podnosząc nogi). Brzuszki te robię od kilku dni bo są one podobno dobre na dół brzucha a z tą partią mam największy problem
25 września lecę do Polski

Super, że jednak uda wam sie do Polski przyjechać.

Cytat:
Podziwiam za takie poranne ćwiczenia, ja chociaż mam czas teraz w wakacje to jakoś nie umiem się rano zebrać. A powinnam, bo jak sobie poćwiczę rano to mam z głowy i jakaś taka bardziej efektywna jestem, bo mi już trening nie mąci myśli
Ja też wolę zaliczyć trening z rana, ale zazwyczaj mi się to nie udaje. A wiadomo im bliżej wieczora tym bardziej się nie chce i często cały dzień zleci i się nie poćwiczy.

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274677]Zaliczyłam skalpel [/QUOTE]

Edytowane przez Elsay
Czas edycji: 2013-08-15 o 11:51
Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:03   #1773
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
A co tu tak cichutko dzisiaj?
Za mną już 30 minut skakania, 60 minut na rowerku, 3x15 na dół brzucha (wisząc i podnosząc nogi). Brzuszki te robię od kilku dni bo są one podobno dobre na dół brzucha a z tą partią mam największy problem

Oo, super!
Czyli pod koniec września imprezka z Sikorką

Cytat:
dzień dobry
Ile tu rannych ptaszków Bardzo Wam dziękuję za miłe powitanie
Ja właśnia zjadłam płatki owsiane z łyżeczką lnu na wodzie, z wkrojonym bananem, nektarynką i 6cioma morelami suszonymi Pewnie się to wydaje sporo, ale ja muszę się rano najeść, żeby potem nie wędrować do lodówki co chwila.
Potem pobiegam, pouczę się i tak mi zleci
Miłego dnia!
Czeeeśćć
No to pjona Moje śniadania wyglądają zazwyczaj podobnie, nawet bym się nie zdziwiła gdyby się okazało, że są najbardziej kalorycznym posiłkiem w ciągu dnia

Heroinka

Aaaale masz fajnie! TŻ jednak pozwolił Ci wziąć laptopa?
Ano, pamiętam jaka byłam załamana Bo na początku wakacji się zapowiadało, że będzie straszna lipa, a tu nagle w ciągu kilku dni praktycznie, wyskoczyły mi dwa wyjazdy Najgorzej, że chciałam kupić nowy strój, w sieciówkach jakieś resztki, w sportowym sklepie wszystko albo za duże, albo za małe i już nie wiem, gdzie szukać

Siema z rana!

za wszystkie wczorajsze i już dzisiejsze ćwiczenia

Mnie wczoraj dopadł pierwszy od dawna leń i ćwiczeń nie było (chyba że jako ćwiczenia siłowe zaliczycie mi noszenie na rękach dwulatka ) Upiekłam żytnie czekoladowe ciastka, większość dałam Bratu i Rodzicom, dla siebie tylko kilka zostawiłam Do końca tyg mam wolny dom, dzisiaj i jutro mają wpaść znajomi na grilla, pewnie wpadnie alko, ale z jedzeniem postaram się być grzeczna

Waga stabilna, o dziwo.

Aa, i mam jeszcze sprawę do Was
We wtorek wyjeżdżam, tylko nie wiem jeszcze gdzie Miało być morze, ale nie wiadomo czy nie zmienimy kierunku. Możecie mi polecić jakieś miejsce w którym byłyście, albo np. które jest gdzieś niedaleko Was? Chcemy wynająć domek, na 7 osób, najlepiej nad jeziorem/morzem/zalewem czy inną wodą

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:03   #1774
M_artina
Raczkowanie

Witam
Podczytuje już od dłuższego czasu . Aż w końcu stwierdziłam , że chyba też się za siebie wezmę Więcej danych podam wieczorkiem , bo teraz zajmuje się dzieckiem chrzestnej , a go nie można spuścić na 5 minut z oczu
Stary 2013-08-15, 12:07   #1775
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Dziewczyny jakby któraś z Was miała jakiś fajny trening z hantelkami na górne partie to poproszę
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:08   #1776
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
i ja wczoraj parę piw, zjadłam jedną kiełbasę w żytniej bułce
słyszałam tylko, że wygrali, szkoda, że dopiero teraz zaczęli wygrywa i to w towsrxyskim..

no a ja jadlam spagetti po studencku (bez miesa) zrobione przez mojego brata a brzuch mnie bolal pozniej caly czas
A no zobaczymy co to w dalszych jeszcze kwalifikacjach beda grac, trzeba wszystko wygrac juz, a łatwo nie będzie ojj
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274677]Zaliczyłam skalpel

[/QUOTE]

Wzięło mnie na rozmyślanie, zaczęłam swoje myśli przelewać na papier. Doszłam do wniosku, że w tym roku zupełnie nie radzę sobie ze swoimi zachciankami, ze swoą silną wolą i przez to przez okres pół roku nie mogę ogarnąć się, waga waha się pomiędzy 66-64kg i tak cały czas. Nie potrafię się ogarnąć, wziąć w sobie, co jakis czas obeicuję sobie, wam, że teraz podchodze do tego poważnie a konczy się, jak sie kończy. Nie poznaję siebie Teraz nie ma przelewek, bo za rowne 2 miesiace jadę do brata ciot. na wesele, chcę tam naprawdę się ładnie prezentować. To jest taka motywacja bardzo solidna. A za nieco ponad 5 miesięcy studniówka tam chcę być gwiazdą
Chyba zacznę zapisywać swoje posiłki, patrzeć chłodnym okiem na to, co do ćwiczeń już się zmobilizowałam i dążę do 1500 min w tymże miesiącu, chcę przez cały rok szkolny być ZAWSZE aktywna.
Będę się przygotowywała do sprawnościówek na AWF, a chcąc się tam dostać kondycję musze już dużo dużo wcześniej szykować i to będę robiła.

Sorki za wypociny, ale musiałam. Może to mnie zmotywuje od tego momentu do tego, aby pilnować się w jedzeniu..

Za niedługo obiad- pierś z kurczaka, ziemniaki, mix surówek.
Po południu czeka mnie turbo
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:12   #1777
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez M_artina Pokaż wiadomość
Witam
Podczytuje już od dłuższego czasu . Aż w końcu stwierdziłam , że chyba też się za siebie wezmę Więcej danych podam wieczorkiem , bo teraz zajmuje się dzieckiem chrzestnej , a go nie można spuścić na 5 minut z oczu
Witaj

Ja jestem w pracy a tu ciasto czekoladę pogania a ja nic i tak już zostanie

Brzuch mnie tylko boli ale planuje coś po południu pocwiczyc. Może zaCznę Ewke??
Stary 2013-08-15, 12:15   #1778
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Brzuch mnie tylko boli ale planuje coś po południu pocwiczyc. Może zaCznę Ewke??
Zaczynaj Mnie po wczorajszym skalpelu boli tyłek
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:17   #1779
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Hej. Jak będziesz miała więcej czssu to napisze cos o sobie.

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Wzięło mnie na rozmyślanie, zaczęłam swoje myśli przelewać na papier. Doszłam do wniosku, że w tym roku zupełnie nie radzę sobie ze swoimi zachciankami, ze swoą silną wolą i przez to przez okres pół roku nie mogę ogarnąć się, waga waha się pomiędzy 66-64kg i tak cały czas. Nie potrafię się ogarnąć, wziąć w sobie, co jakis czas obeicuję sobie, wam, że teraz podchodze do tego poważnie a konczy się, jak sie kończy. Nie poznaję siebie Teraz nie ma przelewek, bo za rowne 2 miesiace jadę do brata ciot. na wesele, chcę tam naprawdę się ładnie prezentować. To jest taka motywacja bardzo solidna. A za nieco ponad 5 miesięcy studniówka tam chcę być gwiazdą
Chyba zacznę zapisywać swoje posiłki, patrzeć chłodnym okiem na to, co do ćwiczeń już się zmobilizowałam i dążę do 1500 min w tymże miesiącu, chcę przez cały rok szkolny być ZAWSZE aktywna.
Będę się przygotowywała do sprawnościówek na AWF, a chcąc się tam dostać kondycję musze już dużo dużo wcześniej szykować i to będę robiła.

Sorki za wypociny, ale musiałam. Może to mnie zmotywuje od tego momentu do tego, aby pilnować się w jedzeniu..
Ej nie śmiej się też chcę na studniówce super wyglądać.
A co do tego zapisywania to nie jest zly pomysł. Ja kiedyś próbowałam i faktycznie lepiej się trzymałam. No, ale jakoś nie chce mi się tego zapisywać.
żeby udało się plan wykonać.

Edytowane przez Elsay
Czas edycji: 2013-08-15 o 12:18
Stary 2013-08-15, 12:22   #1780
magda_lena40
Zakorzenienie

M_artina
Hej

Dżo

Nawet nie wiesz, jak świetnie Cię rozumiem
Ostatnio wgl doszłam do wniosku, że mam jedzeniową obsesję, serio.

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-15, 12:24   #1781
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Za niedługo obiad- pierś z kurczaka, ziemniaki, mix surówek.
Po południu czeka mnie turbo
ja tak patrzę nieraz na przemiany niektórych dziewczyn, zdjęcia przed i po, tak sobie myślę kurcze one mogły, a ja ?? szkoda gadać, trudno parę kg zrzucić, bo górę biorą moje "zachcianki" :baba" i tak w kółko...
Wiesz co ja sobie wszystko zapisuję i rzeczywiście jest łatwiej się pilnować, wszystko mam na papierze i widzę tu tak, a tu tak..
wczoraj przyszalałam ostro, ale dziś już wracam i zapominam o tym, bo wiem teraz, że jeden dzień można sobie pozwolić na więcej, nie tykam słodyczy i się z tego cieszę.
Kurcz w sobotę mam imprezę rodzinną, imieniny taty, będzie dużo ciast, jedzenia, no same wiecie..
Dżo ja dziś taki sam obiad a motywację masz bardzo dobrą a studniówka to już szał ciał a na jaki kierunek będziesz chciała na AWF ? i jakie miasta bierzesz wstępnie pod uwagę ?
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:34   #1782
dzovana
Zakorzenienie

Aga wiesz co, tak doszłam do wniosku, że chcę zostać cały czas w sporcie, nie chcę się pchać na polibudę, bo wiem, że to nie jest to, co chcę w życiu robić, nie spełnię się tam.
Jesli AWF to tylko Kraków. Mam 2 kierunki na uwadze: wychowanie fizycznie lub fizjoterapia. Zobaczymy, co z tego wyjdzie
Stary 2013-08-15, 12:39   #1783
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aga wiesz co, tak doszłam do wniosku, że chcę zostać cały czas w sporcie, nie chcę się pchać na polibudę, bo wiem, że to nie jest to, co chcę w życiu robić, nie spełnię się tam.
Jesli AWF to tylko Kraków. Mam 2 kierunki na uwadze: wychowanie fizycznie lub fizjoterapia. Zobaczymy, co z tego wyjdzie
też Cię widzę na AWFie pracuj nad kondycją, maturkę dobrze napisz kocham Kraków strasznie podoba mi się to miasto
Stary 2013-08-15, 12:44   #1784
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość

PS. Sikorko super, że przylatujesz!! Długo Cie nie było w Polsce? Pewnie rodzina strasznie się cieszy Z jakiej części Polski pochodzisz?
Właśnie przed godzinką rodzicom powiedziałam i są bardzo szczęśliwi, ja zresztą też, że ich zobaczę W sumie w styczniu wróciłam do Chin więc nie miałam jakiejś ogromnej przerwy no ale jak jest okazja to trzeba wykorzystać Małopolska się kłania
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Oo, super!
Czyli pod koniec września imprezka z Sikorką

Aa, i mam jeszcze sprawę do Was
We wtorek wyjeżdżam, tylko nie wiem jeszcze gdzie Miało być morze, ale nie wiadomo czy nie zmienimy kierunku. Możecie mi polecić jakieś miejsce w którym byłyście, albo np. które jest gdzieś niedaleko Was? Chcemy wynająć domek, na 7 osób, najlepiej nad jeziorem/morzem/zalewem czy inną wodą
Jestem za A na ile chcecie jechać? Jeśli do 5 dni to polecam Czorsztyn Można pozwiedzać trochę i pobyczyć się na plaży Byłam 2 lub 3 razy i z chęcią bym pojechała raz jeszcze
Cytat:
Witam
Hej
Cytat:
Wzięło mnie na rozmyślanie
Hehe to widzę, że nie tylko mnie wzięło na rozmyślanie
Trzymam kciuki za Twoje postanowienia
Cytat:

Cytat:
Heh ja też;/ wstaje z myślą co zjem w tym dniu, zasypiam myśląc co zjem w kolejnym Mam wrażenie, że wszystko kręci się w okół jedzenia
Muszę to zmienić bo to nawet nie zdrowo brzmi
Cytat:
Kurcz w sobotę mam imprezę rodzinną, imieniny taty, będzie dużo ciast, jedzenia, no same wiecie..
Właśnie takie coś mnie gubi...chce lecieć do PL ale jak pomyślę o tych wszystkich zjazdach rodzinnych;/ w grudniu przytyłam 7kg, przez te problemy hormonalne tyje na potęgę w gorszych chwilach.
Trzeba się nauczyć jeść normalnie choć to takie ciężkie... (jak zacznę to skończyć nie mogę...).

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2013-08-15 o 12:46
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 12:50   #1785
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
też Cię widzę na AWFie pracuj nad kondycją, maturkę dobrze napisz kocham Kraków strasznie podoba mi się to miasto
Jak sobie pomyślę o ilości sportu tam o nowych ludziach, mającym taką samą pasję jak ja to aż chce mi się tam juz iść, nawet teraz tylko, że krakowski AWF bardzo wysoko stoi w rankingu, jest tylko po 300 miejsc na obydwa kierunki, także, naprawdę matura musi mi pójść b.dobrze no i testy.. Bieg i pływanie ehh.

Już po obiadku, najadłam się
Stary 2013-08-15, 12:56   #1786
kisiej25
Tajka

Cytat:
Dżo[/B]
Nawet nie wiesz, jak świetnie Cię rozumiem
Ja teeeż ! Mog myśleć o jedzeniu 24/7, przeglądać stronki jedzeniowe, zdjęcia i rozmyślać, co bym mogła ugotować/upieć, gdybym umiała/miała składniki. O jedzeniu to mogę rozmawiać cały czas.
To już jest chore dla mnie niestety

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 13:01   #1787
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sobie pomyślę o ilości sportu tam o nowych ludziach, mającym taką samą pasję jak ja to aż chce mi się tam juz iść, nawet teraz tylko, że krakowski AWF bardzo wysoko stoi w rankingu, jest tylko po 300 miejsc na obydwa kierunki, także, naprawdę matura musi mi pójść b.dobrze no i testy.. Bieg i pływanie ehh.

Już po obiadku, najadłam się
to dobrze, że już teraz o tym myślisz poważnie, te parę miesięcy to bardzo dużo i zdążysz się porządnie przygotować najlepiej robić w życiu to, co się kocha
ja mam jakoś tak zaprogramowane, że najwcześniejsza pora na obiad to musi być 13 i później, już 12:40 nie zjem i wcześniej, ale 13 już tak, wiem jestem dziwna

Sikorko
te imprezki są gubiące... no i po paru godzinach od takeigo jedzenia wygląda brzuch, jak balon.. tyle tygodni ćwiczeń, zdrowego jedzenia, a przyjdzie taki dzień, dwa i jakby się wcale nic wcześniej nie osiągnęło, po takim jedzeniu
Stary 2013-08-15, 13:11   #1788
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, że już teraz o tym myślisz poważnie, te parę miesięcy to bardzo dużo i zdążysz się porządnie przygotować najlepiej robić w życiu to, co się kocha
ja mam jakoś tak zaprogramowane, że najwcześniejsza pora na obiad to musi być 13 i później, już 12:40 nie zjem i wcześniej, ale 13 już tak, wiem jestem dziwna
Bardzo mi na tym zalezy, aby się dostać. wszystko w moich rękach.. no i nogach
Stary 2013-08-15, 13:12   #1789
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:

super, że przylatujesz do PL!
i to dzień przed moimi urodzinami haha

Cytat:
ja zrezygnowaøam ze SC Ciebie podziwiam, tak 2x50 moge robic, ale nie wiecej.
właśnie myślałam, że nie dam rady z moimi kolanami robić SC, ale nawet nie dają o sobie znać ale tak czy siak, powinnam iść z nimi do lekarza, bo po tym co z nimi przeszłam, to olaboga a u lekarza nie byłam

Cytat:
Zaczęłam oglądać PLL i pomyślałam, że może zabiorę się za książkę ale nie wiem czy warto. Czytała może któraś?
tak jak trax napisała, książka różni się od serialu (czytałam 1szy tom i były różnice już od samego początku, m.in. różnice czasowe) więc lepiej sam serial/książki mimo wszystko jednak, książkę fajnie się czyta a ja ostatnio namiętnie czytam Schmitta (np. "Kobieta w lustrze", "Odette i inne historie miłosne") ale nie wiem jaki rodzaj książek preferujesz

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274677]Zaliczyłam skalpel
[/QUOTE]

Cytat:
Witam
heeej! czekamy na więcej info

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42275531]Dziewczyny jakby któraś z Was miała jakiś fajny trening z hantelkami na górne partie to poproszę [/QUOTE]

ja lubię Jillian - No More Trouble Zones trwa 55 min, ale praktycznie cały jest z hantelkami i angażuje ręce + inne partie, więc jest bardziej efektywny
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 13:50   #1790
Konto usunięte

Właśnie wróciłam z rowerka, byłam w sklepie. Wyszło jakoś 10km, ale siłowałam się z wiatrem. To jest lepsze niż nie jedne ćwiczenia bo padam, w dodatku po drodze dopadły mnie mega skurcze (@ )
I znalazłam płatki owsiane więc jutro będzie owsianka wreszcie

Cytat:
ja lubię Jillian - No More Trouble Zones trwa 55 min, ale praktycznie cały jest z hantelkami i angażuje ręce + inne partie, więc jest bardziej efektywny
Obejmuje hantle 10kg ? Nie no żartuję oczywiście, ciężar zmniejszę

Spróbuje, ale nie wiem czy dzisiaj dam radę bo już mi brak sił.
Stary 2013-08-15, 13:54   #1791
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem za A na ile chcecie jechać? Jeśli do 5 dni to polecam Czorsztyn Można pozwiedzać trochę i pobyczyć się na plaży Byłam 2 lub 3 razy i z chęcią bym pojechała raz jeszcze

Heh ja też;/ wstaje z myślą co zjem w tym dniu, zasypiam myśląc co zjem w kolejnym Mam wrażenie, że wszystko kręci się w okół jedzenia
Muszę to zmienić bo to nawet nie zdrowo brzmi

Na tydzień, dzisiaj mamy się spotkać i coś w końcu ustalić
Jezuu, jakbym czytała o sobie, na prawdę Ostatnio mam takie rozkminy, że się sama zaczynam o siebie bać Dziwię się, i poniekąd trochę zazdroszczę osobom, które w ciągu dnia zjedzą 2-3 posiłki i to często tylko dlatego, że powinni, a nie dlatego, że chcą. Wolę się na forum na ten temat za bardzo nie rozpisywać, bo jak widzę, co piszę, to najchętniej sama bym się z tym wybrała do specjalisty. Na razie mam nadzieję, że mi to przejdzie razem z końcem wakacji. Głowę będę miała zajętą uczelnią, chcę znaleźć dorywczą pracę i jak starczy czasu i pieniędzy to zainwestować w treningi na siłowni z trenerem. Ale póki co to mam wrażenie, że z każdym dniem jest gorzej

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Ja teeeż ! Mog myśleć o jedzeniu 24/7, przeglądać stronki jedzeniowe, zdjęcia i rozmyślać, co bym mogła ugotować/upieć, gdybym umiała/miała składniki. O jedzeniu to mogę rozmawiać cały czas.
To już jest chore dla mnie niestety
No to możemy sobie podać ręce

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42275531]Dziewczyny jakby któraś z Was miała jakiś fajny trening z hantelkami na górne partie to poproszę [/QUOTE]

Jeśli lubisz programy rozpisane na dłużej to 30 Day Shred albo Body Revolution z Jillian w Ripped in 30 też chyba używa hantelek, nie pamiętam już. Możliwe, że w innych jej filmikach też znajdziesz ciężarki, a sama Jillian jest świetna

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-15, 13:55   #1792
dzovana
Zakorzenienie

Patrycja i współczuję @.. tego bólu!
ja czekam, czuję, że lada dzień mi się pojawi.

Ja chyba strzelę później jakiś trening Jillian, dłuższy

Jak ja bym chciała odwiedzić siłownię i sprawić sobie siłowy trening! Dlaczego mieszkam w takiej dziurze?

Edytowane przez dzovana
Czas edycji: 2013-08-15 o 13:57
Stary 2013-08-15, 14:04   #1793
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli lubisz programy rozpisane na dłużej to 30 Day Shred albo Body Revolution z Jillian w Ripped in 30 też chyba używa hantelek, nie pamiętam już. Możliwe, że w innych jej filmikach też znajdziesz ciężarki, a sama Jillian jest świetna
Obawiam się, że Jillian nie jest na moją kondycję. Narazie staram się rozruszać powoli Poczekam także aż mi przejdzie @ bo pewnie bym padła po chwili
Cytat:
Patrycja i współczuję @.. tego bólu!
ja czekam, czuję, że lada dzień mi się pojawi.

Jak ja bym chciała odwiedzić siłownię i sprawić sobie siłowy trening! Dlaczego mieszkam w takiej dziurze?
Będziemy się łączyć w bólu
Też właśnie potrzebuję treningu siłowego. Przydałaby się siłka z osobistym trenerem
Stary 2013-08-15, 14:10   #1794
agulaaaa
Zakorzenienie

zjadłam obiad, ale na dole, jak pisałam kusi szarlotka, a do tego jeszcze 2 babki piaskowe, jedna bez dodatków, druga z cukrem i owocami skandyzowanymi... wiem, że na jednym kawałku się nie skończy, muszę być twarda
o 15 ruszam na rower
Stary 2013-08-15, 14:12   #1795
kasia77177
Wtajemniczenie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42274836]No bywa W końcu w każdym zostaje coś z dziecka i to czasami się budzi
A u mnie nie ma dzisiaj święta i za oknem jakieś maszyny mi hałasują. Chyba się przejadę rowerkiem do sklepu, to kilka ładnych kilometrów więc będzie przejażdżka. Muszę wreszcie znaleźć tu jakieś płatki owsiane czy coś bo mój żołądek się buntuje bardzo [/QUOTE]
no tak,za granicą to świąt nie mają. Pamiętam jak w zesłym roku byłam na truskawkach w belgii-i rwaliśmy w Boże Ciało
Cytat:
Waga stabilna, o dziwo.

Cytat:

masz super motywację by pięknie wyglądać na studniówceno i później te egzaminy na AWF,więc do roboty
Cytat:
Witaj

Cytat:

super, że przylatujesz do PL!
i to dzień przed moimi urodzinami haha
i dwa dni przed moimi
będzie co świętować

u mnie też dziś pierś na obiadek, fasolka,ziemniaki i pomidorki
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:18   #1796
agulaaaa
Zakorzenienie

Dzisiaj połowa miesiąca i zrobiłam małe podsumowanie ile czasu na ćwiczenia poświęciłam i tak:
220 min hh
510 min rower
20 min biegu tu muszę nadrobić
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
a dzisiaj dojdzie jeszcze hh i rower
Jedyne co mnie martwi to praktycznie nic w cm mi nie spadło po 2 tygodniach, muszę być cierpliwa i to bardzo...
Stary 2013-08-15, 14:20   #1797
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj połowa miesiąca i zrobiłam małe podsumowanie ile czasu na ćwiczenia poświęciłam i tak:
220 min hh
510 min rower
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
Jedyne co mnie martwi to praktycznie nic w cm mi nie spadło po 2 tygodniach, muszę być cierpliwa i to bardzo...
o jaaaaa pewnie wagowo spadłaś
Stary 2013-08-15, 14:22   #1798
magda_lena40
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42277190]Obawiam się, że Jillian nie jest na moją kondycję. Narazie staram się rozruszać powoli Poczekam także aż mi przejdzie @ bo pewnie bym padła po chwili
[/QUOTE]

No co Ty Shred jest lajtowy, moim zdaniem nawet łatwiejszy od skalpela, przynajmniej pierwszy level Na blogu Tygryska możesz o nim poczytać, jeśli masz ochotę KLIK

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
220 min hh
510 min rower
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
Pięknie

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2013-08-15, 14:24   #1799
Elsay
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42276983]Właśnie wróciłam z rowerka, byłam w sklepie. Wyszło jakoś 10km, ale siłowałam się z wiatrem. To jest lepsze niż nie jedne ćwiczenia bo padam, w dodatku po drodze dopadły mnie mega skurcze (@ )[/QUOTE]

Cytat:
220 min hh
510 min rower
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
klask i:

Stary 2013-08-15, 14:25   #1800
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Na blogu Tygryska możesz o nim poczytać, jeśli masz ochotę KLIK

Kiedys czytalam jej blog, az mi przypomniałaś Laska bardzo pozyteczne artykuły pisze Dużo każdy może stamtąd czerpać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości