|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
damn good coffee
|
Dot.: Re: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#1352 | |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam telewizora, nie oglądam a mam płacić? Dlaczego? BTW rudy kłamca sam nawoływał do niepłacenia abonamentu a teraz mu się odwidziało. |
|
|
|
|
#1354 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłam tak przekonana, że z tym mydłem jest wszystko ok, że nawet nie googlałam składu po kolei, jak to mam w zwyczaju. No cóż, Jeleń robi papa a ja spróbuję myć się kostką Wielbłąda. Cytat:
Tak samo trąbię na przejeżdżających przez pasy. Nie mówię o przejeździe dla rowerów tylko o pasach dla pieszych. Są dla pieszych i rower należy przez nie przeprowadzać. [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42276209]Ja: Nie lubię dzieci i nie chce ich mieć Mama: Dorośniesz to ci się odmieni na 100% Kurcze jakoś mam te 24 lata i instynkt macierzyński mi się odzywa jedynie na widok małych kotków [/QUOTE]26 i to samo Im dalej w las tym bardziej się upewniam w swojej decyzji. Rozwala mnie "A jak spotkasz chłopaka, zakochasz się i on będzie chciał dzieci? Wtedy będziesz miała." No tak, bo jak on chce a ja kocham to się na bank dostosuję w jednej z najważniejszych dla mnie rzeczy
|
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Bywa. Nie jest to standard, a było to napisane w tym kontekście. Że osoby, które ślubu nie chcą = nie kochają się tru. Cała życiowa prawda.
Niestety
|
#1356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak to. Będziesz miała dzieci i będziesz nienawidzić jego, dzieci i samej siebie do końca życia - idealny plan na przyszłość
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Niestety bardzo często bywa tak, że pary będące ze sobą baaardzo długo rozstają się tuż przed ślubem lub niedługo po.
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
-Ścieżka jest po lewej -Ścieżka jest w innym kierunku -Ścieżka albo ja zaraz skręca -Ścieżka jest noeprzejezdna czyli zastawiona autami lub zniszczona. -Jest znak ze jest to chodnik z możliwością jazdy rowerem(pozioma linia nie pionowa) Poza tym często Noe ma możliwości wjazdu na ścieżkę albo jest źle oznaczony i go po prostu przegapię. Abonament jest nie tylko na tv ale też radio, a je każdy ma Edytowane przez Bela03 Czas edycji: 2013-08-15 o 14:01 |
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#1362 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale co się nasłuchała, to jej.A na "odmieni ci się" mam alergię, mam ochotę rozszarpywać gardziołka na sam dźwięk tych słów. - Jestem lesbijką. - Odmieni ci się! (nadal czekam) - Jestem agnostyczką. - Odmieni ci się! (czeeeeekam) - Nie lubię jabłek. - Odmieni ci się! (może tak, może nie, ch*j ci do tego, nie zjem tej cholernej szarlotki) - Nie jem mięsa. - Odmieni ci się! (po tylu latach to już wątpliwe) - *tu wstaw dowolną opinię na dowolny temat* - Odmieni ci się! (UMRZYJ) No mam ochotę odpowiadać "szkoda, że tobie się odmieni, że jesteś tępą dzidą". Cytat:
|
|||
|
|
|
#1363 |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#1364 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam radia
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Bela, ja nie mam budzika A w telefonie chyba każdym jest radio FM, nie? (też głupie, swoją drogą, ktoś w ogóle tego używa?)
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo inaczej - nie wszystko chce być zmywane przez zmywarkę.Jo. Mogę zapytać czemu pytasz, bo to nie jest standardowa procedura? ![]() Ale to już nie jest moja wina, że oni tak mają. Że coś im zaczyna przeszkadzać. Równie dobrze można po 10 latach małżeństwa się rozwieść, małżeństwo nie jest rozwiązaniem na wszystkie problemy tego świata. A przez to wychodzi, że KAŻDA para niedążąca w swojej marnej egzystencji do ślubu kończy jak te co wypisałaś, bo się nie kochają tak naprawdę, udają łobuzy jedne. Czasem ludzie po prostu nie chcą brać ślubu, bo tak. Z powodów ideologicznych lub zwyczajnego niechciejstwa. Ja to rozumiem. I nie oznacza to, że się nie kochają, nie chcą ze sobą być. U mnie ślub niczego nie zmieni prócz nazwiska. Niczego. Nie jest to magiczny moment, gwiazdy nie zaczną spadać, słowiki nie zaczną śpiewać dla nas i nie będzie wspólnego natychmiastowego orgazmu po podpisaniu papierka. To tylko akt prawny. Niektórzy jego zwyczajnie nie potrzebują.
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-08-15 o 14:20 |
|
|
|
|
#1366 |
|
Konto usunięte
|
Dziwią mnie błędy ortograficzne, stylistyczne i wszystkie inne na blogach.
Dziś nie pokażę. Wiem, jestem niewyrozumiała, Andersen też pisał koszmarnie. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-08-15 o 14:21 |
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z drugiej strony ułatwił adninistracyjno-prawne sprawy. |
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
No, no. O to mi dokładnie chodzi - prawnie jest prościej. Ale nie każdy tego potrzebuje i wtedy po co ślub?
|
#1369 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Moim zdaniem przygotowania do ślubu, ten czas przed, jest pewnym sprawdzianem dla związku. Wtedy wiele spraw wychodzi na wierzch. Np. to, że uczucie jednak jest zbyt słabe, że to nie "to". Czasem wychodzi niestety dopiero po ślubie, bo związek był sztucznie ciągnięty przez te lata, bo "byliśmy ze sobą 6/7/8 lat to już najwyższa pora na ślub, wzięliśmy i okazało się, że miedzy nami nic już nie ma". Właśnie, dlaczego mi zmywarka nie wszystko domywa, a mojemu koledze już tak?
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-08-15 o 14:24 |
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są pary, które żyły razem latami, po ślubie, po dzieciach i... rozwodzą się. Uczucie może wypalić się po 2-12-22 latach związku. Człowiek się może w trakcie zmienić i coś zacznie być nie tak jak wcześniej. Tego się nie da przewidzieć. Może ma inny model zmywarki, inny proszek/tabsy do zmywania, możę dodatkowego środku używa?
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Konto usunięte
|
jak wezmę ślub to kupię sobie zmywarkę.
|
|
|
|
#1373 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podczas spacerów muszę mieć podkład muzyczny a nie chce sobie muzyki z mp3 obrzydzić. Tylko, że nie korzystam z własnej komórki bo szkoda baterii tylko biorę jakieś stare i nieużywane
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1374 |
|
Konto usunięte
|
Ok, Choco, to ty płać abonament
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej kup sobie przed ślubem, bo może do ślubu nie dojść.
|
#1376 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Re: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Ja na rowerze często radio chociaż ostatnio głupota spikerow poraża.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1379 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak jak wiem kiedy może jechać chodnikiem. I uwierz mi, żadna z tych sytuacji tu nie występuje. I jedzie taki jezdnią. ...słuchasz radia jadąc rowerem? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1380 |
|
Konto usunięte
|
Ja spikerów nawet nie słucham tylko od razu zmieniam stację, moja wyrozumiałość ma swoje granice. A dzisiaj stwierdziłam, że bardzo dobrze mi się spaceruje przy pieśniach patriotycznych, szczególnie przy Marszu Pierwszej Brygady
.Chociaż nic nie przebije szoku jaki przeżyłam kiedy trafiłam raz na piosenkę Sabatonu (Uprising) na Radiu Maryja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Byłam tak przekonana, że z tym mydłem jest wszystko ok, że nawet nie googlałam składu po kolei, jak to mam w zwyczaju.
[/QUOTE]
Im dalej w las tym bardziej się upewniam w swojej decyzji.

Podczas spacerów muszę mieć podkład muzyczny a nie chce sobie muzyki z mp3 obrzydzić. Tylko, że nie korzystam z własnej komórki bo szkoda baterii tylko biorę jakieś stare i nieużywane