Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-15, 14:26   #1801
agulaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
o jaaaaa pewnie wagowo spadłaś
nie czuję za bardzo różnicy w ubraniach.. no nic nie mogę się poddawać, za 2 tygodnie sprawdzę rezultaty w cm i na wadze
dopiero 14 dni no i sporo alko ostatnio wpadało
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:38   #1802
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedys czytalam jej blog, az mi przypomniałaś Laska bardzo pozyteczne artykuły pisze Dużo każdy może stamtąd czerpać
Lubię jej bloga Zazwyczaj jak szukam opisu jakiegoś treningu, to znajduję go u niej A poznałam go przez Wizaż oczywiście

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 14:43   #1803
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Hej wróciłam do domu i nie zjadłam nic slodkiego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-15, 14:53   #1804
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
no tak,za granicą to świąt nie mają. Pamiętam jak w zesłym roku byłam na truskawkach w belgii-i rwaliśmy w Boże Ciało
No tak bywa, a mi wszystko jedno bo i tak siedzę w domu. Tyle, że sama. Jakby było wolne to bym miała towarzystwo
Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj połowa miesiąca i zrobiłam małe podsumowanie ile czasu na ćwiczenia poświęciłam i tak:
220 min hh
510 min rower
20 min biegu tu muszę nadrobić
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
a dzisiaj dojdzie jeszcze hh i rower
Jedyne co mnie martwi to praktycznie nic w cm mi nie spadło po 2 tygodniach, muszę być cierpliwa i to bardzo...
Ładnie Też postaram się podliczyć
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
No co Ty Shred jest lajtowy, moim zdaniem nawet łatwiejszy od skalpela, przynajmniej pierwszy level Na blogu Tygryska możesz o nim poczytać, jeśli masz ochotę KLIK
Lubię wyzwania więc może spróbuję
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
nie zjadłam nic slodkiego
Super
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 15:13   #1805
Sikorka0204
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
ale nie wiem jaki rodzaj książek preferujesz
W zasadzie czytam wszystko od literatury obozowej po Grey'a
Aczkolwiek najbardziej lubię Thrillery/Sensacyjne/Kryminały
Cytat:
Jezuu, jakbym czytała o sobie, na prawdę Ostatnio mam takie rozkminy, że się sama zaczynam o siebie bać Dziwię się, i poniekąd trochę zazdroszczę osobom, które w ciągu dnia zjedzą 2-3 posiłki i to często tylko dlatego, że powinni, a nie dlatego, że chcą.
Też mam jakieś chore rozkminy;/ już nawet ostatnio zastanawiałam się czy nie mam zaburzeń odżywiania. Bo obiecuje sobie, że koniec z tym obsesyjnym myśleniem a po tym jak zawale znów wszystko wraca
Już nawet mąż daje mi do zrozumienia, że to zalatuje obsesją...
Cytat:
Dzisiaj połowa miesiąca i zrobiłam małe podsumowanie ile czasu na ćwiczenia poświęciłam i tak:
220 min hh
510 min rower
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
Jedyne co mnie martwi to praktycznie nic w cm mi nie spadło po 2 tygodniach, muszę być cierpliwa i to bardzo...

Cytat:
Super

Zwiększyłam dziś kaloryczność, jutro idę na kolacje znów wpadnie niezdrowe jedzenie ale w sobotę postanowiłam jeść więcej a nie tak jak do tej pory wracać do ilości kalorii, które miałam na diecie. Za nie wiele ponad miesiąc lecę do kraju, muszę dobić do tego czasu chociaż do 2tys kalorii bo jak nie to czuje, że czeka mnie wielkie jojo...
Muszę wziąć się w garść
Stary 2013-08-15, 15:36   #1806
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
aaa bo u Was święto dziś...totalnie zapomniałam A właśnie się dziwie co mam tyle osób na fb z rana dostępnych
Czytacie może coś fajnego teraz? Bo właśnie kończę czytać Seconds Away Harlan Cobena i nie mam pomysłu co dalej.
Zaczęłam oglądać PLL i pomyślałam, że może zabiorę się za książkę ale nie wiem czy warto. Czytała może któraś?
Ps. Pipson ja też wolę z rana ale niestety mam czas popołudniu dopiero tylko u mnie jest teraz 16:30
Aaaa, to się sprawa wyjaśniła To skąs piszesz? Jeśli chodzi o książki to ja jestem fanką Matrina, właśnie czekam na kolejną część Pieśni Lodu i Ognia tylko, że jak już zaczniesz Grę o Tron to trzeba czytać w sumie jedną po drugiej, bez większych przerw, bo jest tam tyle wątków i postaci, że łatwo się po dłuższej przerwie pogubić.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:

hej tak w ogóle
ja też nie mam umiaru

Aaaa i dl a wszystkich, ktore ruszają dupeczkę i pięknie ćwiczą
Hej hej, no to widzę, że nie jestem sama Właśnie zjadłam na obiad trzeciego pasztecika do barszczu, chociaż planowałam dwa i i tak się przed czwartym powstrzymałam Ale pocieszam się, że samo mięsko i na francuskim cieście, to może nie tak źle

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
heja z rana, wczorajszy wieczór grzeszny, przegięłam z piwkami chyba i z jedzeniem trochę też jak wstałam rano pomyślałam "dobra, lecę napierniczać na siłowni, wszystko spalę choćbym miała tam siedzieć pół dnia"
i wtedy przypomniałam sobie, ze siłownia zamknięta dziś

dzisiejsze śniadanie: malutkie jabłko, 3 śliwki, warzywne leczo z bułą żytnią
Mogę Cię podpytać co ćwiczysz na siłce?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 15:37   #1807
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Aaaa, to się sprawa wyjaśniła To skąs piszesz? Jeśli chodzi o książki to ja jestem fanką Matrina, właśnie czekam na kolejną część Pieśni Lodu i Ognia tylko, że jak już zaczniesz Grę o Tron to trzeba czytać w sumie jedną po drugiej, bez większych przerw, bo jest tam tyle wątków i postaci, że łatwo się po dłuższej przerwie pogubić.

Hej hej, no to widzę, że nie jestem sama Właśnie zjadłam na obiad trzeciego pasztecika do barszczu, chociaż planowałam dwa i i tak się przed czwartym powstrzymałam Ale pocieszam się, że samo mięsko i na francuskim cieście, to może nie tak źle
Mieszkam w Chinach obecnie.
Uważaj na ciasto francuskie bo jest ono strasznie kaloryczne Niestety jest bardziej tuczące niż drożdżowe.
Stary 2013-08-15, 15:41   #1808
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość

witaj fajnie, że przy takich wymiarach również decydujesz się na polepszenie swojej sylwetki! Życzę wytrwałości, no i oczywiście zdrówka!
Witaj Bardzo dziękuję, postaram się tym razem już nie nawalić

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:

Czeeeśćć
No to pjona Moje śniadania wyglądają zazwyczaj podobnie, nawet bym się nie zdziwiła gdyby się okazało, że są najbardziej kalorycznym posiłkiem w ciągu dnia

Waga stabilna, o dziwo.
No ja jestem przekonana, że u mnie śniadanie jest najbardziej kaloryczne Po prostu muszę się zapchać, bo potem to by byla masakra.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:

Wzięło mnie na rozmyślanie, zaczęłam swoje myśli przelewać na papier. Doszłam do wniosku, że w tym roku zupełnie nie radzę sobie ze swoimi zachciankami, ze swoą silną wolą i przez to przez okres pół roku nie mogę ogarnąć się, waga waha się pomiędzy 66-64kg i tak cały czas. Nie potrafię się ogarnąć, wziąć w sobie, co jakis czas obeicuję sobie, wam, że teraz podchodze do tego poważnie a konczy się, jak sie kończy. Nie poznaję siebie Teraz nie ma przelewek, bo za rowne 2 miesiace jadę do brata ciot. na wesele, chcę tam naprawdę się ładnie prezentować. To jest taka motywacja bardzo solidna. A za nieco ponad 5 miesięcy studniówka tam chcę być gwiazdą
Chyba zacznę zapisywać swoje posiłki, patrzeć chłodnym okiem na to, co do ćwiczeń już się zmobilizowałam i dążę do 1500 min w tymże miesiącu, chcę przez cały rok szkolny być ZAWSZE aktywna.
Będę się przygotowywała do sprawnościówek na AWF, a chcąc się tam dostać kondycję musze już dużo dużo wcześniej szykować i to będę robiła.

Sorki za wypociny, ale musiałam. Może to mnie zmotywuje od tego momentu do tego, aby pilnować się w jedzeniu..
wiesz, jak przeczytałam pierwszy akapit, to jakbym siebie "słyszała" Także z jednej strony to się cieszę, że nie jestem sama z tym, a z drugiej bardzo Ci współczuję, bo wiem jak trudno zebrać się w sobie i jaki człowiek jest niezadowolony z siebie jak nie dotrzymuje kolejnych wielkich obietnic... Trzymam za Ciebie mocno kciuki, dasz radę!

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Ja teeeż ! Mog myśleć o jedzeniu 24/7, przeglądać stronki jedzeniowe, zdjęcia i rozmyślać, co bym mogła ugotować/upieć, gdybym umiała/miała składniki. O jedzeniu to mogę rozmawiać cały czas.
To już jest chore dla mnie niestety
Też tak miałam, musisz siąść i przemysleć to wszystko- ja nie widziałam problemu, myślałam, że po prostu mam takiego szmergla, ale u mnie się to skończyło kompulsami i to nie jednorazowymi. Dopiero wtedy usiadłam na tyłku i przemyślałam parę spraw. Nie chcę się wpędzić w chorobę, więc staram się, aby jedzenie nie panowało nad cąłym moim życiem
Stary 2013-08-15, 15:43   #1809
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_artina Pokaż wiadomość
Witam
Podczytuje już od dłuższego czasu . Aż w końcu stwierdziłam , że chyba też się za siebie wezmę Więcej danych podam wieczorkiem , bo teraz zajmuje się dzieckiem chrzestnej , a go nie można spuścić na 5 minut z oczu
heeej czekamy na więcej informacji !

Cytat:
Chyba zacznę zapisywać swoje posiłki, patrzeć chłodnym okiem na to, co do ćwiczeń już się zmobilizowałam i dążę do 1500 min w tymże miesiącu, chcę przez cały rok szkolny być ZAWSZE aktywna.
Będę się przygotowywała do sprawnościówek na AWF, a chcąc się tam dostać kondycję musze już dużo dużo wcześniej szykować i to będę robiła.

Sorki za wypociny, ale musiałam. Może to mnie zmotywuje od tego momentu do tego, aby pilnować się w jedzeniu..

Za niedługo obiad- pierś z kurczaka, ziemniaki, mix surówek.
Po południu czeka mnie turbo
Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Ej nie śmiej się też chcę na studniówce super wyglądać.
A co do tego zapisywania to nie jest zly pomysł. Ja kiedyś próbowałam i faktycznie lepiej się trzymałam. No, ale jakoś nie chce mi się tego zapisywać.
żeby udało się plan wykonać.
ja dzisiaj jadąc na rowerze sobie rozmyślałam o zapisywaniu i wpadłam na fajny pomysł. Może też Wam się spodoba . Mam mały segregator i kartki z dziurkami różnego koloru. Każdy tydzień będzie miał inny kolor (tak w ramach zachęty). Codziennie na tablicy korkowej będę sobie wieszać jedną kartkę. Na górze będzie Dzień dietki, no i po kolei: śniadanie, II śniadanie itd. Miejsce na godzinę posiłku, pod każdym posiłkiem zawsze sobie przygotuje podsumowanie białka, węgli, błonnika itd. Na dole miejsce na osobiste odczucia na temat danego dnia (czy zgrzeszyłam, czy smakuje mi jakieś nowe danie itd). Będzie też miejsce na zaznaczanie ilości szklanek wody i 2 razy dziennie pić wodę z pieprzem cayenne i miętą. Oczywiście rubryka sport również będzie. No i na koniec dnia wkładam kartkę do segregatora. Co tydzień będzie kartka z uzupełnieniem wagi wkładana, no i co miesiąc z wymiarami. Takie coś, może Wam się spodoba pomysł . Jak tak to potem mogę wrzucić projekt

Cytat:
Jak sobie pomyślę o ilości sportu tam o nowych ludziach, mającym taką samą pasję jak ja to aż chce mi się tam juz iść, nawet teraz tylko, że krakowski AWF bardzo wysoko stoi w rankingu, jest tylko po 300 miejsc na obydwa kierunki, także, naprawdę matura musi mi pójść b.dobrze no i testy.. Bieg i pływanie ehh.

Już po obiadku, najadłam się
mamy podobny obiad a w ogóle fajna motywacja: trenować by dostać się na studia

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Ja teeeż ! Mog myśleć o jedzeniu 24/7, przeglądać stronki jedzeniowe, zdjęcia i rozmyślać, co bym mogła ugotować/upieć, gdybym umiała/miała składniki. O jedzeniu to mogę rozmawiać cały czas.
To już jest chore dla mnie niestety
hmmm, też tak kiedyś miałam. Non stop też wyznaczałam sobie cele. Tyle schudnąć do wtedy bo inaczej będę np. źle wyglądać na weselu. A teraz jakoś mam podejście wy☠☠☠ki, jak na coś mam ochotę to zjem, tylko staram się mniej. Może dlatego minęła mi obsesja no i nie mam jojo-nie głodzę się.

Cytat:
220 min hh
510 min rower
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
wow, brawo

Melduję 35,5 km rowerem. Fajna pogoda na sport dzisiaj . Średnia prędkość 21,7 km/h

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 15:49   #1810
anulciak85
Zakorzenienie

A ja zjadłam piers z pieczarkami i dusza cukinie. Ide się położyć..
Ps. Co to jest PPL?? Bo coś mi umknelo. .

Stary 2013-08-15, 16:04   #1811
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:

ja dzisiaj jadąc na rowerze sobie rozmyślałam o zapisywaniu i wpadłam na fajny pomysł. Może też Wam się spodoba . Mam mały segregator i kartki z dziurkami różnego koloru. Każdy tydzień będzie miał inny kolor (tak w ramach zachęty). Codziennie na tablicy korkowej będę sobie wieszać jedną kartkę. Na górze będzie Dzień dietki, no i po kolei: śniadanie, II śniadanie itd. Miejsce na godzinę posiłku, pod każdym posiłkiem zawsze sobie przygotuje podsumowanie białka, węgli, błonnika itd. Na dole miejsce na osobiste odczucia na temat danego dnia (czy zgrzeszyłam, czy smakuje mi jakieś nowe danie itd). Będzie też miejsce na zaznaczanie ilości szklanek wody i 2 razy dziennie pić wodę z pieprzem cayenne i miętą. Oczywiście rubryka sport również będzie. No i na koniec dnia wkładam kartkę do segregatora. Co tydzień będzie kartka z uzupełnieniem wagi wkładana, no i co miesiąc z wymiarami. Takie coś, może Wam się spodoba pomysł . Jak tak to potem mogę wrzucić projekt
Melduję 35,5 km rowerem. Fajna pogoda na sport dzisiaj . Średnia prędkość 21,7 km/h
fajny pomysł zastanowię się nad tym
za rower!

Melduję:
Jillian- 25 min
HIT- 10 min
nogi juz posłuszeństwa odmówiły.. więc na dziś tyle
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 16:29   #1812
Konto usunięte

Zaliczyłam 40 min hula hop. I idę się położyć bo mnie brzuch boli.

Cytat:
Ps. Co to jest PPL?? Bo coś mi umknelo. .
PLL to Pretty Little Liars taki serial.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:

Cytat:
Melduję:
Jillian- 25 min
HIT- 10 min
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 16:45   #1813
dzovana
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42279007]Zaliczyłam 40 min hula hop. I idę się położyć bo mnie brzuch boli.

[/QUOTE]

ja za jakiś czas wybywam trochę na miasto, oficjalnie z dziewczynami na piwo, ale ja biorę ze sobą żywiec zdrój chyba, że mnie one namówią na browca oby nie, oby nie.
Stary 2013-08-15, 16:46   #1814
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

ja za jakiś czas wybywam trochę na miasto, oficjalnie z dziewczynami na piwo, ale ja biorę ze sobą żywiec zdrój chyba, że mnie one namówią na browca oby nie, oby nie.
Najpierw zrozumiałam że żywca z sobą bierzesz
Stary 2013-08-15, 16:48   #1815
Konto usunięte

Cytat:
No co Ty nie dasz się namówić?
Stary 2013-08-15, 16:50   #1816
dzovana
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42279248]No co Ty nie dasz się namówić? [/QUOTE]
a to źle!?
Nie chcę, bo wczoraj wpadł somersby i desperados, dziś chcę tylko wodę chcę już być grzeczna, w sobotę się zapowiada grubsza impreza taaakże energię zostawiam
Stary 2013-08-15, 16:54   #1817
pipson
Zadomowienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42279007]Zaliczyłam 40 min hula hop. I idę się położyć bo mnie brzuch boli.

[/QUOTE]

Mnie by się też przydało HH, ale narazie nie mogę. A moje boczki się aż proszą o porozbijanie Pamiętam moją ulubioną wieczorną zimową rozrywkę na rozgrzanie- Serial w TV, żel rozgrzewający pseudo wyszczuplający, Hula Hop i jazda
Stary 2013-08-15, 16:55   #1818
ChocoMonster
Zakorzenienie

hej dziewczynki
u mnie jedzeniowo w porządku na podwieczorek wpadnie sałatka z kalafiora
kisiej jak Twoje postanowienie względem słodyczy? a się trzymam

wszystkim dziewczynkom za ćwiczenia
Stary 2013-08-15, 17:03   #1819
Konto usunięte

Cytat:
a to źle!?
Nie chcę, bo wczoraj wpadł somersby i desperados, dziś chcę tylko wodę chcę już być grzeczna, w sobotę się zapowiada grubsza impreza taaakże energię zostawiam
Chęci to jedno, ale jak tak każdy w okół popija to ciężko wytrzymać

Cytat:
Mnie by się też przydało HH, ale narazie nie mogę.
Czemu nie możesz kręcić hh?
Stary 2013-08-15, 17:10   #1820
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
kisiej jak Twoje postanowienie względem słodyczy? a się trzymam
Nie jadłam od 28.07 <--- nadal

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 17:15   #1821
pipson
Zadomowienie

Cytat:
heeej czekamy na więcej informacji !

hmmm, też tak kiedyś miałam. Non stop też wyznaczałam sobie cele. Tyle schudnąć do wtedy bo inaczej będę np. źle wyglądać na weselu. A teraz jakoś mam podejście wy☠☠☠ki, jak na coś mam ochotę to zjem, tylko staram się mniej. Może dlatego minęła mi obsesja no i nie mam jojo-nie głodzę się.

wow, brawo

Hej, bardzo fajny pomysł z tym zapisywaniem, ja własnie nigdy nie umiem sobie zrobić takiego projektu, żeby to miało ręce i nogi, zawsze wszystko zagmatwane Chociaż z moją systematycznością to nie wiem, czy dałabym radę
I woow, brawo za rower!

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42279421]Chęci to jedno, ale jak tak każdy w okół popija to ciężko wytrzymać

Czemu nie możesz kręcić hh?[/QUOTE]

Jestem po operacji i jeszcze nie wszystko mogę

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
fajny pomysł zastanowię się nad tym
za rower!

Melduję:
Jillian- 25 min
HIT- 10 min
Brawooo jaki HIT wykonujesz? Ja kiedyś śmigałąm te z Turbo Fire, ale jakoś kondycja mi potem szwankowała i nie dawałam rady. Zresztą i tak nie umiałam nadążyć za Chalene i to co ja robiłam się miało nijak do ćwiczeń
Stary 2013-08-15, 17:16   #1822
Konto usunięte

Cytat:
Jestem po operacji i jeszcze nie wszystko mogę
No w takim razie to zrozumiałe.
Stary 2013-08-15, 17:48   #1823
agila negra
Zadomowienie

Heeeeej Tęskniłyście, słyszałam Bo ja sobie właśnie uświadomiłam, że straaaasznie mi Was brakowało
Jejciu, od czego tu zacząć
Ja zła i niedobra na początku błagam o wybaczenie, że tak Was zwyczajnie opuściłam, ale serio podczas wakacji staram się nie marnować czasu na kompa i jakoś tak się odzwyczaiłam, że aż zapomniałam, że mam

Jeśli chodzi o wagę, to po ostatnim tygodniu skoczyła do 79kg, ale myślę, że to chwilowe bo to był tydzień pod znakiem "białej bułki i cebularza" Od wczoraj unikam pieczywa znów, bo nie znam umiaru . Jak nie jem nic skrobiowego, to jest ok

Postanawiam się wziąć w końcu za tą dietę porządnie, bo i tak już najlepsze lata straciłam na byciu grubaskiem i doszłam do wniosku, że z młodości to już tak niewiele mi zostało, że szkoda marnować

Strasznie chciałabym Was nadrobić, żeby wiedzieć co u Was słychać, ale myślę, że 61 stron to mi tygodnia nie starczy
Postaram się wpadać regularnie, ale wychodzi na to, że bardziej systematyczna jestem w diecie i posiłkach niż w udzielaniu się na forum :P W sumie przez te ostatnie 2 miesiące utrzymanie wagi wyszło mi świetnie
Stary 2013-08-15, 18:21   #1824
agulaaaa
Zakorzenienie

cześć agila odzywaj się czasem
traxxx, Dżo za ćwczenia
anns za rower

I ja byłam z mamą, więc tempo nieco wolniejsze, ale i tak nieźle 32 km 101 m w 1 h 57 min wcześniej było 30 min hh
Zaczęłam Pianistę oglądać kręcąc hh, znacie może jeszcze jakieś fajne filmy z czasów II wojny? prześladowania itp ? Oglądałam listę Schindlera i też super, aż się popłakałam na koniec.
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 18:42   #1825
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
no tak,za granicą to świąt nie mają. Pamiętam jak w zesłym roku byłam na truskawkach w belgii-i rwaliśmy w Boże Ciało

i dwa dni przed moimi
będzie co świętować
no nieźle

wrzesień pod znakiem browara/alkoholu

Cytat:
220 min hh
510 min rower
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
ilość ćwiczeń i ruchu robi wrażenie oby tak dalej

Cytat:
gratki!

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
W zasadzie czytam wszystko od literatury obozowej po Grey'a
Aczkolwiek najbardziej lubię Thrillery/Sensacyjne/Kryminały
a to w tych kategoriach nie pomogę

Cytat:

Cytat:
Melduję:
Jillian- 25 min
HIT- 10 min

[/QUOTE]

blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 18:43   #1826
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Heeeeej Tęskniłyście, słyszałam Bo ja sobie właśnie uświadomiłam, że straaaasznie mi Was brakowało
Jejciu, od czego tu zacząć
Ja zła i niedobra na początku błagam o wybaczenie, że tak Was zwyczajnie opuściłam, ale serio podczas wakacji staram się nie marnować czasu na kompa i jakoś tak się odzwyczaiłam, że aż zapomniałam, że mam

Jeśli chodzi o wagę, to po ostatnim tygodniu skoczyła do 79kg, ale myślę, że to chwilowe bo to był tydzień pod znakiem "białej bułki i cebularza" Od wczoraj unikam pieczywa znów, bo nie znam umiaru . Jak nie jem nic skrobiowego, to jest ok

Postanawiam się wziąć w końcu za tą dietę porządnie, bo i tak już najlepsze lata straciłam na byciu grubaskiem i doszłam do wniosku, że z młodości to już tak niewiele mi zostało, że szkoda marnować

Strasznie chciałabym Was nadrobić, żeby wiedzieć co u Was słychać, ale myślę, że 61 stron to mi tygodnia nie starczy
Postaram się wpadać regularnie, ale wychodzi na to, że bardziej systematyczna jestem w diecie i posiłkach niż w udzielaniu się na forum :P W sumie przez te ostatnie 2 miesiące utrzymanie wagi wyszło mi świetnie
heeeeeeeeeeej! fajnie, że się odezwałaś
dobrze, że się trzymasz z dietkowaniem

Cytat:
I ja byłam z mamą, więc tempo nieco wolniejsze, ale i tak nieźle 32 km 101 m w 1 h 57 min wcześniej było 30 min hh
Stary 2013-08-15, 19:23   #1827
pipson
Zadomowienie

Sikorka, tak mi wpadło do głowy, bo widzę, że podobne upodobania mamy jeśli chodzi o książki- ja właśnie się biorę za nową książkę Kinga, może Ci też podpasuje a ostatnio z tych klimatów to czytałam starego dobrego Artura Conana Doyle'a, bo wstyd przyznać, ale Sherlocka Holmesa nie znałam Przyznaję, że bardzo mi przypadły te książki do gustu, są dość krótkie i chłonie się je jak gąbka
Stary 2013-08-15, 20:37   #1828
anulciak85
Zakorzenienie

Melduje 83 brzuszki i 63 squaty no i nie zjadłam nic slodkiego

Stary 2013-08-15, 20:42   #1829
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
220 min hh
510 min rower
400 min pochlonął killer
Póki co 1150 min
bardzo ładnie to wygląda

Cytat:

Cytat:

Melduję:
Jillian- 25 min
HIT- 10 min

[/QUOTE]

Cytat:

za rower i hh

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:

kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-15, 20:50   #1830
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
super!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości